مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

صحبت كردن با كودكان درباره مرگ يكي از سخت ترين و اضطراب آورترين كارها براي پدر و مادر است. بيشتر والدين وقتي با سوالات كودكشان درباره مرگ مواجه مي‌شوند، نمي‌دانند دقيقا به چه صورت به آن‌ها پاسخ دهند. كنجكاوي كودكان نسبت به مسائل جديد و ناشناخته براي آن‌ها طبيعي است و كنجكاوي نسبت به مرگ نيز به طور طبيعي همراه با ديگر كنجكاوي‌هاي كودكانه به وجود مي‌آيد. پس نياز نيست كه از كنجكاوي كودكتان نگران باشيد. از جواب دادن به او مضطرب نشويد، شما لازم نيست همه واقعيت را به او بگوييد اما به او دروغ نگوييد. در ادامه درباره تصور كودكان درباره مرگ و نحوه پاسخ به سوالات آن ها در اين زمينه صحبت مي كنيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه صحبت كردن با كودكان درباره مرگ مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

كودكان از مرگ چه تصوري دارند؟

جالب است بدانيد كودكان حتي در سن پايين و از حدود 2سالگي با مفهوم مرگ آشنا هستند اما آن را به درستي نمي‌شناسند. فرزند شما هنگام روبرو شدن با مرگ حيوانات خانگي و خياباني، در حين بازي‌ها و داستان با مرگ روبرو مي‌شوند. اما بايد بدانيد كودك شما تصور كاملي مانند شما از مرگ ندارد. كودكان در سنين مختلف توانايي‌هاي فكري متفاوتي دارند و به همين دليل تصورشان از مرگ هم عوض مي‌شود.

در حدود سن 2سالگي به اين دليل كه كودك نمي‌تواند مفهوم ابديت را تصور كند، فكر مي‌كند افرادي كه مي‌ميرند دوباره زنده شده و به دنيا برمي‌گردند يا آن كه مرده‌ها هم مانند او نياز به آب و غذا دارند و درد را حس مي‌كنند. اين تصورات كودك از خصوصيت طبيعي خود مركزبيني طبيعي او نشات مي‌گيرد و در سال‌هاي بعد و حدود 6 تا 7سالگي تغيير مي‌كند. اين نكته كه شما به او چگونه از مرگ بگوييد در تصحيح تصورات او و شكل نگرفتن احساس اضطراب، گيجي يا ترس از مرگ براي فرزندتان بسيار اهميت دارد.

 

چگونه مي‌توانيم مرگ را براي فرزندمان توضيح دهيم؟

در آغاز بايد بدانيد كه فرار كردن يا طفره رفتن از صحبت درباره مرگ با كودكان به هيچ وجه روش درستي نيست. مخصوصا اگر مرگ والدين رخ داده باشد. وقتي شما بعد از روبرو شدن با سوال فرزندتان دست و پايتان را گم مي‌كنيد و مضطرب مي‌شويد، او هم اضطراب شما را مي‌فهمد و فكر مي‌كند بايد دليلي براي اضطراب وجود داشته باشد. در اين شرايط شما بايد سعي داشته باشيد تا احساس خود را مديريت كنيد و آرامش خود را حفظ كنيد. به او بفهمانيد كه سوالي طبيعي پرسيده و با پرسيدن اين سوال اشتباهي انجام نداده و شما به راحتي مي‌توانيد به او پاسخ دهيد.

دقيق و ملموس صحبت كنيد.

مهم‌ترين نكته در توضيح مفهوم مرگ براي كودكان آن است كه دقيق و قابل لمس پاسخ دهيد. توصيف شما نبايد گيج‌كننده يا نامفهوم باشد. مثلا بگوييد مرگ يعني وقتي يك موجود زنده مثل آدم يا حيوان ديگر نفس نمي‌كشد و ديگر تكان نمي‌خورد. اگر كودك كمي بزرگتر است (4-5 سال يا بيشتر) مي‌توانيد بگوييد كه كسي كه مرده ديگر قلبش كار نمي‌كند. بگوييد كسي كه مرده ديگر زنده نمي‌شود و بر نمي‌گردد. براي ملموس‌تر شدن توضيح تان از مثال استفاده كنيد. مثلا ماهي كوچولو كه در تنگ نگهداري مي‌كرديد و حالا مرده است.

مرگ خواب يا يك سفر نيست.

از مفاهيم غيرواقعي براي ساده كردن توضيح تان استفاده نكنيد چون ممكن است آسيب ناخواسته‌اي بزند. بعضي‌ها عادت دارند كه مرگ را به عنوان خواب ابدي توصيف كنند. در اين موارد كودك ممكن است فكر كند كه اگر بخوابد خوابش طولاني شده و مثل مرگ ديگر بيدار نشود يا اگر مي‌گوييد پدربزرگ به سفر رفته و حالا مدت زيادي است همه ناراحت هستند و فكر مي‌كنند پدربزرگ ديگر برنمي‌گردد ممكن است فرزندتان نسبت به سفر ديگر اطرافيانش نيز واكنش نشان دهد و فكر كند هركسي كه سفر مي‌رود ممكن است ديگر برنگردد.

در گفتن مسائل مربوط به خدا و بهشت احتياط كنيد.

بعضي از والدين از آموزه‌هاي مذهبي براي توصيف مرگ براي كودكان استفاده مي‌كنند. اين آموزه‌ها به خودي خود اشتباه يا آسيب‌زا نيستند اما نحوه بيان آن به كودكان بايد مورد توجه قرار بگيرد. به فرزندتان نگوييد كه خدا هر كس را دوست داشته باشد زودتر پيش خودش مي‌برد يا آن كه تو نبايد ناراحت باشي چون بابابزرگ پيش خدا در بهشت است و خوشحال است. در اين شرابط ممكن است فرزندتان تصور كند اگر كسي از اطرافيانش خيلي خوب است پس حتما زودتر مي‌ميرد. يا آن كه فكر مي‌كند اگر فرد درگذشته الان خوشحال است پس چرا ما ناراحت هستيم.

 

با نگراني كودك درباره مرگ چه كنيم؟

بعضي مواقع كودكان نسبت به مرگ خودشان يا والدين نگران مي‌شوند. ترس از مرگ كودك مي تواند دلايل مختلفي داشته باشد كه خارج از كنترل شما بوده است. در اين مواقع او بيشتر نگران آن است كه اگر شما نباشيد چه كسي از او مراقبت مي‌كند. مي‌توانيد به كودكان كوچكتر زير 4 سال بگوييد كه پدر و مادر نمي‌ميرند اما در سن بالاتر به او اين اطمينان را بدهيد كه تا او بزرگ شود پدر و مادر زنده هستند و از او مراقبت مي‌كنند. براي مردن اول بايد خيلي سال بگذرد و آدم خيلي پير شود تا ديگر بدنش نتواند درست كار كند. پس بايد خيالت راحت باشد كه بابا و مامان هنوز جوان و قوي هستند و حالا حالاها نمي‌ميرند.

اگر فرزندتان در مورد مرگ خودش نگران است و از مرگ مي‌ترسد با همين اطلاعات به او بگوييد كه تا وقتي پير نشدي و سال‌هاي زيادي زندگي نكردي قرار نيست كه بميري و بدنت از كار بيافتند.

 

بي توجهي نكنيد!

ناديده گرفتن اهميت و حساسيت صحبت درباره مرگ با كودك و يا هر مفهوم بنيادي ديگري مي تواند باعث آسيب هاي جدي به كودك شود. يكي از محتمل ترين اختلالات، اختلال اضطراب جدايي در كودكان است. افسردگي در كودكان، پرخاشگري و ديگر رفتارهاي نامتعارف مي تواند ريشه در عدم ارتباط مناسب والد با كودك باشد. شما مي توانيد براي اطمينان از روش تربيتي خود با يك مشاوره كودك در ارتباط باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه صحبت كردن با كودكان درباره مرگ مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : روش صحيح توضيح مرگ براي كودكان و نحوه پاسخگويي به سوالات آنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۵:۴۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

دارو درماني رواني يكي از روش هاي رايج براي درمان بسياري از اختلالات رواني است. اما خطر وابستگي و عوارض داروها دغدغه بسياري از كساني است كه جهت درمان ناراحتي هاي رواني به روانپزشك مراجعه مي كنند. با تشخيص و مصرف طبق دستور پزشك اين خطر كم خواهد شد. در كل اختلالات رواني داراي سه جنبه جسمي، رواني و اجتماعي هستند كه دارو درماني روي جنبه جسماني و روان درماني بر جنبه هاي رواني و اجتماعي تمركز مي كنند. در اين مقاله درباره تمام ابعاد دارو درماني رواني، بيماري هايي كه بيشترين تجويز دارو را دارند، مزايا و معايب و روش هاي جايگزين آن صحبت كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دارو درماني اختلالات رواني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

دسته بندي داروهاي روانپزشكي

داروهاي روانپزشكي عمدتا در 6 دسته طبقه بندي مي شوند. البته اين دسته بندي به دليل همپوشاني دارو ها و بيماري هاي مختلف، تقريبا منسوخ شده است. اما هنوز هم در بين پزشكان از اين دسته بندي استفاده مي شود.

 

چه كسي صلاحيت تجويز دارو هاي روانپزشكي را دارد؟

تنها كساني كه مي توانند دارو هاي اعصاب و روان را تجويز يا توصيه كنند روانشناسان، روان پزشكان و متخصصين اعصاب و روان مي باشند. البته روانشناسان اجازه تجويز ندارند اما آن ها مي توانند تشخيص دهند براي درمان نياز به دارو وجود دارد يا نه. مراحل خوردن دارو به اين شكل است كه شما ابتدا توسط يك روانشناس، مصاحبه و درمان مي شويد. در صورتي كه رواندرماني كافي نبود، روانشناس شما را به متخصصين روانپزشكي ارجاع و بر اساس پرونده شما، تجويز صورت مي گيرد.

نكته: سعي كنيد قبل از مصرف هر گونه دارو، با روانشناس صحبت و رواندرماني را در كنار دارو درماني رواني ادامه دهيد.

 

چه زماني بايد دارو دريافت كنم؟

زماني كه رواندرماني براي شما ثمر بخش نباشد، اختلال شما شديد باشد يا اختلال شما همزمان به رواندرماني و دارو درماني نياز داشته باشد، دارو تجويز خواهد شد. بايد بپذيريد كه بعضي از اختلالات بدون وجود دارو به طور كامل درمان نمي شود يا درمان آن بسيار سخت است. زماني كه استفاده از دارو لازم باشد، مقاومت در مصرف آن، باعث عدم موفقيت درمان و تشديد مشكلات مي شود.

 

مزاياي رواندرماني نسبت به دارو درماني

دارو درماني و رواندرماني در كنار مناقشاتي كه با هم دارند، هميشه باهم تعامل داشته و تكميل كننده همديگر هستند. در جدول زير مزايا و معايب هر دور روش بيان شده است، متخصصان با اشراف بر اين موارد بهترين درمان را توصيه مي كنند.

دارودرماني رواني

روان درماني

معايب مزايا معايب مزايا
احتمال بازگشت بيماري در صورت ترك دارو هزينه پايين تر دارو درماني نسبت به روان درماني هزينه بالاتر از دارو درماني به دليل عدم پوشش بيمه هاي رسمي كشور تمركز به روي مشكل، توجه روانشناس به ابعاد زندگي فرد
اثر كوتاه مدت اثر فوري زمان بر بودن اثر طولاني مدت و پايدار
حل نشدن ريشه اي مشكلات عدم نياز به مراجعه دائم به پزشك يا روانشناس   افزايش اعتماد به نفس و ارتباط دائم با يك درمانگر حامي و شنونده
وابستگي به دارو و كاهش اعتماد به نفس تحت پوشش بودن توسط بيمه ها   عدم امكان وابستگي به دارو و يادگيري مهارت هاي خاص براي برطرف كردن مشكل

 

نكات ضروري و مهم درباره دارو درماني كه بايد بدانيد

برخي نكات مهمي كه لازم است درباره دارو هاي روانپزشكي بدانيد در ادامه آورده شده است و توجه شما به آن ضروري است.

1- نحوه اثر بيماري هاي رواني روي بدن هر كس متفاوت است. به تناسب آن، اثر داروها نيز براي هركس متفاوت است. بنابراين هرگز و هرگز سر خود اين دارو ها را مصرف نكنيد، به ديگران توصيه نكنيد، بدون هماهنگي با پزشك ميزان مصرف خود را تغيير ندهيد و هرگز ناگهاني كنار نگذاريد. امكان اوردوز و مرگ وجود دارد، از دسترس كودكان و افرادي كه عدم كنترل دارند دور نگه داشته شود.

2- به دليل حساسيت اين گونه دارو ها، بايد نسبت به عوارض و حساسيت هاي بدن خود آگاه باشيد.

3- مشكلات و اختلالات ديگران را مسخره نكنيد. نحوه اثر اختلالات رواني با بيماري هاي جسمي متفاوت است و ممكن است رفتار نامناسب يك فرد، ناشي از بيماري باشد.

4- به بيماري ها و اختلالات روحي و رواني خود و ديگران احترام بگذاريد. بيماري هاي روحي جدي تر از بيماري هاي جسماني است. نحوه برخورد شما با آن ها نبايد متفاوت باشد.

5- براي درمان اختلالات روانپزشكي، نگران نگاه و قضاوت ديگران نباشيد. شما يك بار زندگي مي كنيد و آرامش و سلامت شما از همه چيز مهم تر است.

6- هر بيماري درماني دارد. ارتباط با جادو، فال، درمان هاي گياهي نامعلوم و افراد غير متخصص محدود شود. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دارو درماني اختلالات رواني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : دارو درماني اختلالات روحي و رواني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دارو درماني،
موضوع:
[ ۲ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۰:۲۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

با اين كه خيال‌ پردازي‌هاي جنسي جزء طبيعي زندگي جنسي همه انسان‌ها است اما تصورات و باورهاي مختلفي درباره آن وجود دارد. اكثر افراد از وجود تخيلات جنسي خود احساس گناه مي‌كنند و مي‌ترسند كه خيال‌پردازي هاي جنسي همسرشان باعث اختلال در رابطه جنسي واقعيشان شود. اما هميشه اين خيال پردازي هاي جنسي طبيعي نبوده و مي توانند باعث بروزانحرافات جنسي شوند. فقدان كامل تخيلات جنسي نيز مي تواند رابطه جنسي فرد را تحت تاثير قرار دهد. اما چگونه مي توان خيال پردازي بهنجار را از نابهنجار تشخيص داد؟ براي پاسخ به اين سوال و ديگر سوالات در زمينه تخيلات جنسي در ادامه مقاله با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيال پردازي جنسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خيال‌پردازي جنسي يا شهواني چيست؟

فانتزي شهواني يا خيال پردازي جنسي (***ual fantasy) به هر گونه فكر، رويا يا داستان با محتواي جنسي گفته مي‌شود كه در ذهن ايجاد مي‌شود. خيال پردازي جنسي پديده‌اي كاملا متداول است. اكثر تحقيقات نشان مي‌دهند كه حدود 80% مردان و زنان در زندگي خود خيال‌ پردازي جنسي را تجربه مي‌كنند. پس وجود اين تخيلات به تنهايي نمي‌تواند به عنوان يك ناهنجاري يا اختلال شناخته شوند و امري شايع و طبيعي است.

 

منشا اين تخيلات چيست؟

به طور كلي خيال‌پردازي و روياهاي هر كس از اميال و آرزوهايش ناشي مي‌شود. يعني اول ميل جنسي ايجاد مي‌شود و پس از آن خيال‌پردازي جنسي به جهت ارضا آن شكل مي‌گيرد. بنابراين بايد انتظار داشت كه هر فردي به طور طبيعي در دوره نوجواني به واسطه ايجاد ميل جنسي، شروع به تصور داستان‌ها و خيال‌پردازي‌هاي جنسي كند. سن فرد، سابقه رابطه جنسي، استفاده از فيلم‌هاي هرزه‌نگاري (***گرافي) و قدرت تخيل فرد همگي بر روي ميزان، شدت و نوع خيال‌پردازي‌هاي جنسي تاثيرگذار است.

 

محتواي خيال پردازي هاي جنسي چيست؟

افراد مختلف به واسطه نوع گرايش جنسي و علائق مختلف در تحريك جنسي به روياپردازي مشغول مي‌شوند. تخيلات جنسي در زنان و مردان تفاوت‌هاي خاصي دارد. معمولا زنان در روياهايشان جذاب بودن براي ديگر مردان و داشتن رابطه با افراد مشهور را تصور مي‌كنند در حالي كه مردان ممكن است در تخيلاتشان رابطه با زنان مختلف، رابطه جنسي به زور و رابطه دهاني را بيشتر تصور كنند.

اين كه محتواي اين تخيلات چه باشد به تحريكات قبلي مانند رابطه جنسي قبلي و تماشاي فيلم‌هاي *** بستگي دارد. برخي نيز به تصور روابطي مي‌پردازند كه در جهان واقعي امكان‌پذير نباشد. براي مثال براي فردي كه تمايلات آزارخواهي/آزاردهي جنسي دارد و همسرش در اين تمايلات با او همراهي نمي‌كند ممكن است اين ميل خود را با خيال‌پردازي ارضا كند.

 

عوارض خيال‌پردازي جنسي چيست؟

خيال‌پردازي‌هاي جنسي معمولا طبيعي است و مشكلي ايجاد نمي‌كند اما در مواردي مي‌تواند نشانه‌اي از يك مسئله باشد. براي مثال فردي كه خواهش‌ها و تمايلات جنسيش را نمي‌تواند در رابطه جنسي ارضا كند و به خيال‌پردازي جنسي رو مي‌آورد؛ بايد رابطه جنسي خود را اصلاح كند. يا اگر فردي به واسطه تماشاي فيلم‌هاي ***گرافي به تصورات جنسي غيرمعمولي مي‌پردازد در تماشاي اين نوع فيلم‌ها بايد تجديد نظر كند. در غير اين صورت اگر خيال‌پردازي‌هاي جنسي ماهيت غيرطبيعي نگرفته و به صورت وسواسي در نيامده چندان نگران‌كننده نيست.

در حالت ديگر وجود خيال‌پردازي‌هاي جنسي شكل وسواسي به خود مي‌گيرد. به اين معنا كه فرد براي آرام كردن نگراني‌ها و افكار مزاحم خود مجبور به خيال‌پردازي جنسي همراه يا بدون خودارضايي مي‌شود. پس از انجام اين خيال‌پردازي‌ها شخص احساس گناه كرده و دچار تنش مي‌شود؛ اما به خاطر حالت وسواسي دوباره دست به خيال‌پردازي مي‌زند و اين دور باطل ادامه پيدا مي‌كند. در اين موقعيت‌ها تصورات جنسي خود را به عنوان نوعي وسواس يا اعتياد جنسي نشان مي‌دهد كه نياز به درمان ويژه خود دارد.

 

خيال‌پردازي جنسي چه كاركردي دارد؟

وجود خيال‌پردازي جنسي متعادل و طبيعي درمورد رابطه جنسي ايده‌آل با يك شريك جنسي مي‌تواند فوايدي نيز داشته باشد. اگر شما متاهل هستيد و روش‌هاي خاصي را در رابطه جنسي خود تصور مي‌كنيد كه به نظرتان لذت‌بخش‌تر است اين به شما كمك مي‌كند كه نسبت به خود آشنايي بيشتري پيدا كنيد و بعدا مي‌توانيد سليقه خود در برقراري رابطه را با همسرتان در ميان بگذاريد تا اين تخيلات را به واقعيت تبديل كنيد و از رابطه لذت بيشتري ببريد.

در ادامه اين فعاليت و آشنا شدن بيشتر با سليقه جنسي خودتان و همسرتان رضايت جنسي شما افزايش يافته، احساس صميميت تان رشد كرده و اعتماد به نفس و عزت نفستان پيشرفت مي‌كند. از طرفي برطرف شدن اميالي كه در دنياي واقعي يا در رابطه با همسرتان امكان‌پذير نيست به واسطه خيال‌پردازي مي‌تواند باعث تخليه هيجاني و كاهش اضطراب و تنش شما شود.

 

روش اصلاح خيال‌پردازي‌هاي جنسي

نخست بايد بپذيريد كه ميل جنسي شما خصوصيت نامناسب و ناپسندي نيست. هر كس به طور طبيعي و سالم ميل به رابطه  جنسي دارد و در صورت عدم ارضاي آن به شكل واقعي به تصور آن مي‌پردازد. پس با پذيرفتن اين مسئله از احساس گناه نيز دور مي‌شويد. اما براي اجتناب از انحراف به موارد زير توجه كنيد:

1- از ديدن فيلم‌هاي ***گرافي اجتناب كنيد. ديدن اين نوع فيلم‌ها باعث تغيير انتظارات جنسي شما شده و اميال غيرطبيعي و نامتناسب با واقعيت را در شما تقويت مي‌كند.

2- همسر يا شريك جنسي خود را تصور كنيد. براي بهبود رابطه جنسي واقعيتان با همسرتان تنها او را در تصورات خود وارد كنيد. در اين حالت به سليقه خود در رابطه جنسي با همسرتان بيشتر آشنا مي شويد و اين تصورات را به رابطه واقعي وارد خواهيد كرد.

3- به سمت رابطه جنسي طبيعي و واقعي برويد. اگر احساس مي‌كنيد كه خيال‌پردازي جنسي از شما زمان و انرژي زيادي مي‌برد و اين ناشي از ميل جنسي زياد شما است و حالت وسواسي به خود نگرفته؛ بايد با انتخاب يك شريك جنسي و برقراري يك رابطه عاطفي و جنسي سالم به روشي درست به ارضا ميل جنسي خود بپردازيد. تجربه رابطه جنسي واقعي به شما ‌اين امكان را مي‌دهد كه به تصورات غير ممكن در واقعيت عادت نكرده و بتوانيد رضايت جنسي بيشتري را تجربه كنيد. بسياري از اختلالات جنسي ناشي ريشه در خيال پردازي هاي جنسي نامتعارف دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيال پردازي هاي جنسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : تخيلات جنسي | مشكلات و نقش آن در روابط زناشويي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تخيلات جنسي،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۷:۵۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

چرا و چگونه با ديگران همدردي كنيم؟ تمام انسان ها كسي را نياز دارند كه بتوانند با او درد و دل كنند. به قولي همه انسان ها يك همدرد و همدل نياز دارند. افرادي در كنارشان كسي را دارند كه به حرف هاي آن ها گوش مي دهند و احساس تنهايي نمي كنند؛ از سلامت روان بالاتري برخوردارند. اما هر حرفي را هم نمي توان پيش هر كسي زد. شايد با خود فكر كنيد كمكي از دست او بر نمي آيد و يا احتمال دارد از حرف هاي شما سوء استفاده بكند؛ پس ترجيح مي دهيد رنج تان را پيش خود نگه داريد. پس از مدتي اين رنج بزرگ تر شده و براي شما مشكلاتي را به همراه خواهد داشت. بنابراين بهتر است به دنبال راه چاره اي باشيد. در ادامه مقاله درباره همدردي و همدلي بيشتر صحبت كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط بين فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تعريف همدردي و تفاوت آن با همدلي

براي اينكه بتوانيد با ديگران همدردي كنيد ابتدا بايد تعريف و تفاوت همدلي و همدردي را بدانيد.

همدلي (Sympathy) يعني دل به دل كسي دادن؛ با همدلي درد و رنج ديگري را به عنوان شخص بيروني حس گرده و از او مراقبت مي كنيد.

همدردي (Empathy) به اين معناست كه بتوانيد خود را جاي ديگري بگذاريد و درد او را درد خود بدانيد. مخصوصا زماني كه احساساتي مشابه آن فرد را تجربه كرده ايد و بخواهيد رنج او را برطرف كنيد.

تفاوت اين دو در اين است كه فرد در همدلي، فقط شنونده است ولي در همدردي مي خواهد درد و رنج طرف مقابل را برطرف كند. طبيعتا همدردي عميق تر از همدلي است. مثال:

همدلي: تلاش كن كه وزنت رو كم كني، اين يه راه سختيه (فهميدن تجربه هاي ديگران).

همدردي: من ميدونم و ميفهمم كه كم كردن وزن خيلي سخته، خودمم اين مشكل رو داشتم (فهم و درك دروني و شخصي).

 

سير همدردي كردن به چه نحو است؟
جريان سير همدردي

همدردي يك فرايند عميق است كه نياز به صميميت و نزديكي عاطفي زيادي با فرد مقابل دارد. اغلب افراد معمولا براي ديگران همدلي مي كنند اما براي عزيزانشان همدرد هستند و مي خواهند رنج آن ها را كاهش دهند. روند همدردي به شكل زير مي باشد؛

1 – دلسوزي: به اين معنا كه من از رنج كشيدن تو آگاهم.

2 – همدلي: من به رنج تو اهميت مي دهم، به تو توجه مي كنم و مراقب هستم.

3 – همدردي: من درد تو را مي فهمم، آن را حس مي كنم.

4 – غمخواري و شفقت: من مي خواهم رنج تو را كاهش دهم و از بين ببرم.

 

منظور ديگران از همدردي چيست؟

عمدتا منظور از همدردي و درخواست همدردي، اين است كه ديگران حرف شما را بشنوند، آن را بفهمند و براي حل آن مشكل به شما كمك كنند. اما معمولا در اين جريان، بجاي همدردي، همدلي اتفاق مي افتد. يعني ديگران فقط مي شنوند و معمولا درد شما را نمي فهمند و نمي توانند خودشان را جاي شما بگذارند. بنابراين وقتي از كسي درخواست همدردي داريد، بايد بدانيد كه دقيقا چه مي خواهيد و اگر كسي از شما اين درخواست را داشت، شما چه چيزي بايد به او ارائه دهيد.

 

با چه كسي درد دل كنيم؟

مهم ترين بخش جريان همدردي، اين است كه فرد مناسب براي اين كار كيست؟

همه انسان ها رازهايي در زندگي دارند كه فقط عده كمي مي­ دانند يا اصلا هيچكس نمي ­داند. شايد بارها در مجادلات­تان ديده باشيد كه طرف مقابل رازهاي شما را به عنوان سلاح در مقابل شما استفاده مي كند. ممكن است زماني نياز به صحبت با كسي داشته ايد و حالا از اينكه راز خود را به او گفتيد پشيمانيد؛ از اينكه اعتماد كرده­ ايد و از اعتماد شما سوءاستفاده شده است، نسبت به خود احساس بدي داريد.

بنابراين براي درد و دل از خصوصي ترين مسائل زندگي خود بهتر است با كسي صحبت كنيد كه هرگز احتمال سوء استفاده را ندارد. روانشناسان در جلسات مشاوره با همدردي و روشن كردن نقاط تاريك زندگي مراجع در جهت بهبود كيفيت زندگي او حركت مي كنند. وجود اصل رازداري در جلسات مشاوره روانشناسي در كنار راهنمايي هاي روانشناس، سلامت روان شما را ارتقا خواهد داد.

 

چگونه با ديگران همدردي كنيم؟
هوا همديگر را داشته باشيم

امروزه به دليل مشغله هاي زياد و دور شدن انسان ها از يكديگر، همدردي ديگر جايگاه سابق خود را ندارد. به اين معنا كه انسان ها كمتر از گذشته همديگر را مي فهمند و به دردهاي هم آگاهند. همچنين مرزبندي هاي انسان ها باعث شده كه كمتر طلب همدردي كنند يا نخواهند عميق ترين مسائلشان را با ديگران در ميان بگذارند.

بايد بدانيد كه همدردي يك مهارت است و مثل تمام مهارتها، با تمرين قابل يادگيري است. برخي از نكاتي كه براي همدردي كردن بايد بياموزيد به شرح زير است:

خوب گوش دادن:

مهم­ترين مهارت براي همدردي، يادگيري مهارت خوب گوش دادن و درست شنيدن است. يعني وقتي كسي با شما صحبت مي كند، به جزئيات صحبت آن ها توجه كنيد نه اينكه در ذهنتان دنبال جواب بگرديد. تا آن جا كه مي توانيد تماس چشمي برقرار كنيد.

زبان بدن مناسب:

براي برقراري ارتباط موثر بسيار مهم است كه بتوانيد زبان بدن متناسب موقعيت بياموزيد. تن صدا، سرعت كلمات، حالات دست و پا، نگاه ها، نوع نشستن و حتي سكوت ها و ... همگي زبان بدن هستند.

شباهت ها و تفاوت ها:

پيدا كردن وجوه اشتراك با كسي كه با او همدردي مي كنيد به شما و فرد مقابل در ايجاد رابطه مناسب و عميق كمك مي كند. بايد سعي كنيد در اين جريان به اعتقادات ديگران و نگرش هاي مخالف نيز احترام بگذاريد.

نكته مهم: هيچ وقت تظاهر به همدلي نكنيد. مشكلات ديگران براي آن ها بزرگ است و نبايد آن ها را بي ارزش بدانيد. مخصوصا به فرزندان بايد اجازه دهيد افكار و احساسات خود را بدون ترس و نگراني بيان كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط بين فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : چگونه با ديگران همدردي كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: همدردي،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۹:۱۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

شايد برايتان عجيب به نظر برسد كه گوش دادن نيز نياز به كسب مهارت دارد. بسياري از دعواها و جدايي ها به دليل عدم فهم و درك درست افراد از حرف هاي يكديگر اتفاق مي افتد. مهارت درست گوش دادن، مهم ترين مهارت در ايجاد ارتباط موفق و بهبود روابط اجتماعي شماست. با تقويت مهارت گوش دادن در خودتان آن را به اطرافيان و فرزندان خود نيز مي توانيد انتقال دهيد. در ادامه درباره تفاوت شنيدن و گوش دادن و راه هايي براي رسيدن به گوش دادن فعال صحبت كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت گوش دادن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

گوش دادن فعال و تفاوت آن با شنيدن

اصلي ترين بخش ارتباط بين دو فرد، گوش دادن فعال و موثر است. گوش دادن با شنيدن متفاوت است. شنيدن يك بحث فيزيولوژيك و طبيعي است و هر كسي كه از نظر فيزيكي مشكلي نداشته باشد اين توانايي را داراست. شنيدن يعني فعال شدن عصب هاي شنيداري بر اثر امواج صوتي. اما گوش دادن يك فرايند شناختي است و فرد شنونده، علاوه بر توانايي هاي فيزيكي براي شنيدن، لازم است كه مهارت هاي شناختي، ذهني و تحليلي صحبت هاي فرد مقابل را داشته باشد. به علاوهمهارت تمركز براي درك متقابل بسيار اهميت دارد.

به طور خلاصه؛ بخش اصلي در شنيدن (Hearing) گوش و بخش اصلي در گوش دادن (Listening)، مغز مي باشد. 

 

معايب شنيدن بدون توجه

وقتي كسي با شما صحبت مي كند، انتظار دارد به او گوش دهيد و براي او اهميت قائل شويد. بايد بتوانيد به جزئيات صحبت ديگران توجه كنيد، نه اينكه در ذهنتان دنبال جواب بگرديد. همچنين تا آن جا كه مي توانيد تماس چشمي مناسب برقرار كنيد. هيچكس دوست ندارد وقتي در حال صحبت كردن است طرف مقابل به او بي اهميت باشد. يكي از جنبه هاي مهم اهميت دادن به ديگران گوش دادن فعال است. براي آن كه خوب گوش دادن موانع گوش دادن را شناسايي كنيد.

 

چرا انسان ها حرف يكديگر را نمي فهمند؟

تفاوت در لحن گفتارها، با كنايه صحبت كردن، مبهم صحبت كردن و ... باعث كج فهمي و سوءبرداشت ديگران از صحبت هاي شما مي شود. عدم توانايي گوش دادن نيز باعث مي شود كه افراد حرف هاي يكديگر را نفهمند. اين مشكلات عمدتا بين زوجين به وجود مي آيد و آن ها از اينكه همسر­شان زبان آن­ها را نمي­ فهمد، گلايه مي كنند. شنيدن فعال در برقراري ارتباط سالم بين زوجين بسيار موثر است و اگر فردي از همسرش توجه كافي دريافت نكند طبيعتا نمي ­تواند توجه كافي را نيز به او بدهد.

 

راه هاي تقويت گوش دادن فعال

شنونده خوب بودن مهارتي است كه بيش از همه بايد در روانشناسان وجود داشته باشد. آنها بايد با تمام وجود و تمام توجه صحبت هاي مراجع خود را بشنوند، در ذهن خود تحليل كنند و بتوانند تمام جزئيات صحبت آن ها را درك كنند. روانشناسان بر اساس آموزه هاي خود چند مهارت و راهكار مهم براي شنونده فعال بودن را بيان كرده اند كه به شرح آن مي پردازيم:

هنگام گوش دادن حتما به فرد مقابل نگاه كنيد:

همه فرايند گوش دادن با توجه و تمركز شروع مي شود. نبايد وقتي كسي در حال صحبت با شماست كار ديگري انجام دهيد. اگر وقت نداريد يا مشغول كاري هستيد از فرد مقابل­ بخواهيد كه در زمان ديگري با شما صحبت كند تا بتوانيد با تمام توجه به او بپردازيد.

هرگز در صحبت فرد مقابل نپريد:

هيچكس دوست ندارد كسي ميان صحبت هاي او بپرد و حرفش را قطع كند. علاوه بر اينكه نوعي بي احترامي است، باعث مي شود فرد فكر كند كه صحبت هايش مهم و جذاب نيست و شما حرف هاي بهتري براي گفتن داريد.

هنگام گوش دادن به دنبال پاسخ دادن نباشيد:

بدترين اشتباه هنگام گوش دادن اين است كه در حين آن، دنبال يافتن پاسخي براي صحبت هاي فرد مقابل باشيد. بهتر است كه وقتي صحبت فرد تمام شد، كمي فكر كنيد و سپس جواب بدهيد. مطمئن باشيد اگر درست و با تمام وجود بشنويد، بهترين جواب را براي فرد مقابلتان پيدا خواهيد كرد.

سوال پرسيدن، مهمترين بخش گوش دادن فعال:

سوالات هوشمندانه و به موقع، بهترين بازخورد را به گوينده مي­ دهد. سوال پرسيدن (نه ميان صحبت هاي فرد) باعث مي شود كه تمركز شما بيشتر شود، به علاوه به فرد مقابل نشان مي دهيد كه براي صحبت هاي او اهميت قائل هستيد.

حرف هاي طرف مقابل شما را به فكر فرو نبرد:

بايد دقت كنيد كه اگر فرد مقابل شما، صحبت يا مسئله اي را مطرح كرد كه شما تجربه آن را داريد، لازم نيست به فكر فرو برويد. به عنوان مثال اگر فردي بگويد كه من يك دوست دارم كه به من خيانت كرده، شما به فكر دوست سالهاي دور خود بيفتيد كه به شما خيانت كرده و غرق در داستان خودتان شويد. اين مسئله باعث مي شود شما به كلي صحبت هاي طرف مقابل را از دست دهيد و فرايند ارتباط لطمه بخورد.

همدلي كنيد:

سعي كنيد از ديد طرف مقابل­ به ماجرا و مسائل نگاه كنيد و خود را جاي او بگذاريد. هيچ چيز مثل يك همدرد خوب براي ديگران لذت بخش است. براي اطلاع بيشتر از نحوه همدردي با ديگران كليك كنيد.

نظرات و تعصبات شخصي را كنار بگذاريد:

هرگز در هنگام گوش دادن فعال، در مقابل نظرات مخالف خود جبهه نگيريد. اجازه دهيد فرد مقابلتان به طور كامل مواضع خود را بيان كند. تعصبات و بيان مخالفت ممكن است باعث مختل شدن ارتباط شما شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت گوش دادن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : مهارت گوش دادن | چگونه حرف ديگران را بفهميم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: گوش دادن،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۷:۲۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

همسايه بد كسي است كه در نزديكي شما زندگي مي كند و در اغلب موارد باعث عصبي شدن شما مي شود. معمولا آزارهاي همسايه شامل كارهاي غير قانوني نيست، اما آسايش شما را صلب مي كند. رعايت آداب همسايگي در كشور و فرهنگ ما هميشه توسط بزرگان ديني و اجتماعي، تبليغ و توصيه شده است. متاسفانه يا خوشبختانه، امروزه با گسترش شهرنشيني و هجوم مردم از فرهنگ ها و اجتماعات مختلف به شهرهاي بزرگ، شاهد تعارضات و درگيري هاي فراواني بين همسايه ها هستيم. در اين مطلب، برخي از نشانه هاي همسايه آزاري، حقوق و وظايف همسايگي و راهكارهاي مقابله با همسايه بد را بيان كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه تعامل با همسايه آزاران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

امان از همسايه آزاران

از نظر خيلي ها خانه محل استراحت و آرامش است و براي خيلي ها خانه، محل شر و شور و خوش گذراني است. هركدام حق اين را دارند كه در خانه خود آن طور كه مي خواهند زندگي كنند. اما رعايت حقوق، وظايف متقابل و رعايت هنجارهاي زندگي شهري و آپارتماني، واجب ترين مسئله است. در روايات، حكايت ها و مثل هاي قديمي هميشه از دست همسايه بدشكايت شده و آن را جزء سنگين ترين بارها و سخت ترين مشكلات مي دانند.

 

تعامل يا جنگ؟

هر كس نظري متفاوت درباره نحوه برخورد با همسايه بد دارد. اما به طور كلي، 4 مرحله اصولي براي مقابله با همسايه بدتدوين شده است.

صبوري و رفتار درست:

ابتدا سعي كنيد رفتار اشتباه را تحمل كنيد. با رفتار متضاد سالم، اشتباهات همسايه را به او نشان دهيد. اگر همسايه پر سروصدايي داريد، يك بار كه مهماني داشتيد يا سروصدا كرديد از او بابت اين صداها عذر خواهي كنيد تا غير مستقيم به رفتار اشتباه خود پي ببرد.

اعتراض با احترام:

اگر در اين مرحله موفق نشديد، با نوشتن يك نامه يا اعتراض و درخواست محترمانه، از او بخواهيد كه رعايت كند. منظور از اعتراض كردن دعوا نيست، شما مي توانيد در يك چهارچوب مسالمت آميز خواسته خود را بيان كنيد.

اعتراض جدي:

اگر باز هم گوش شنوايي وجود نداشت، با ديگر همسايه ها، مدير ساختمان و صاحبخانه (درصورت مستاجر بودن) هماهنگ كنيد و در جلسه ساختمان يا به طور جمعي اعتراض خود را به گوش او برسانيد.

شكايت جدي:

در كمال تعجب اگر باز هم رفتار غلط ادامه داشت، مراتب شكايت قانوني خود را توسط پليس انجام داده و از طريق قانوني، حق آسايش و امنيت خود را طلب كنيد.

نكته: همه اين مراحل در صورتي است كه خود شما در رفتار همسايگي، نكته منفي و آزار دهنده اي براي ديگران نداريد. به خود نگاه كنيد، اگر هيچ مشكلي نبود، سپس مي توانيد حق اعتراض داشته باشيد.

در نهايت اگر از هيچ كدام، نتيجه اي نگرفتيد، بپذيريد كه پذيرش ظلم بدتر از ظلم است. تلاش كنيد تا محل زندگي خود را تغيير دهيد. آرامش شما از همه چيز مهم تر است.

 

كدام رفتار ها همسايه آزاري محسوب مي گردد ؟

پيش از آن كه همسايه خود را به بد بودن متهم كنيد، بايد اطمينان حاصل كنيد كه او حقوق شما را زير پا مي گذارد. بر هم خوردن آسايش شما نمي تواند دليلي كافي براي بد بودن همسايه باشد. برخي از نشانه هاي همسايه بد به شرح زير مي باشد، البته مي تواند در هر فرهنگ يا حتي محله متفاوت باشد:

  1. سر و صداي غير منطقي و آزار دهنده مثل صداي موسيقي، بازي، مهماني و ....
  2. سوءاستفاده از امكانات مشاع مثل پاركينگ، حياط، آسانسور و ...
  3. زباله و عدم رعايت زمان و مكان بيرون گذاشتن آن
  4. آشپزي هاي نامتعارف، بوي آتش و دود در آپارتمان هاي نامناسب
  5. اعتياد يكي از همسايگان، بوي نامطبوع و رفتار پرخاشگرانه ناشي از آن (براي اطلاع از نشانه هاي اعتياد كليك كنيد)
  6. پارك خودرو و سد معبر توسط وسايل
  7. رفت و آمدهاي افراد نامناسب، ناامن و هنجار شكن
  8. عفت كلام و عدم رعايت مناسبات روابط زناشويي

سر و صداي كودكان، يكي از مهم ترين دغدغه هاي همسايگي است، به نظر ما تا جايي كه ممكن است صداي كودكان را تحمل كنيد، كودك نياز به بازي و شر و شور دارد، اما اگر بيش از حد يا در ساعات نامتعارف بود بايد اعتراض خود را ابراز كنيد. اگر هر كدام از موارد ذكر شده شما را آزار دادند، رودبايستي نكرده و موضوع را حل نشده رها نكنيد.

 

پيشگيري بهتر از درمان

1- لازم است كه فرهنگ همسايگي و آپارتمان نشيني را ياد بگيريد. قوانين و هنجار ها را رعايت كرده و به آنها احترام بگذاريد. تا جايي كه ممكن است از بروز تنش و درگيري جلوگيري كنيد.

2- خودتان را جاي همسايه ها بگذاريد. آنگونه رفتار كنيد كه دوست داريد ديگران با شما رفتاركنند.

3- سعي كنيد تعامل كنيد، برنامه خواب و زندگي همه انسان ها با هم متفاوت است.

4- هرگز مقابله به مثل نكنيد. همه چيز بدتر مي شود.

5- مهمان ها و بچه هاي خود را كنترل كنيد.

6- تا آنجا كه امكان دارد از اسكان در آپارتمان هاي بي كيفيت و بدون عايق بندي مناسب پرهيز كنيد.

7- در خانه هاي ويلايي، به حريم خصوصي ديگران مثل پشت بام و حياط احترام بگذاريد.

8- اگر به شما اثبات شده كه حق با شماست، كوتاه نياييد و رفتار معيوب ديگران را با عدم حق خواهي خود تاييد نكنيد.

9- در نهايت، همه بايد رعايت كنند. حقوق قانوني همه محترم است اما هنجار هاي عمومي يك ساختمان گاهي فراتر از قوانين حقوقي است و بايد آنها را پذيرفت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه تعامل با همسايه آزاران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : نحوه جلوگيري و برخورد صحيح با همسايه آزاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: همسايه،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۸:۵۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

سندروم ترنر يك اختلال كروموزمي است كه فقط در زنان رخ مي دهد. احتمال سقط جنين به دليل سندروم ترنر افزايش پيدا مي كند با اين حال اگر نوزادي با اين سندروم متولد شود، رشد عمومي در او پايين تر از حد ميانگين خواهد بود. ممكن است كودك مبتلا تا سه سالگي رشد طبيعي داشته باشد ولي بعد از آن افت قابل ملاحظه اي كند. در 5 سالگي، قد كوتاهي او بيشتر نمايان مي شود. جهش رشدي در بلوغ بسيار ناچيز است. تشخيص به موقع اين عارضه اهميت زيادي دارد؛ چون هرچه درمان زودتر شروع شود عوارض ناشي از آن كمتر خواهد بود. در اين مقاله سندروم ترنر، راه هاي تشخيص و درمان آن را بررسي مي كنيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم ترنر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

سندروم ترنر چيست؟

در بدن هر انساني 46 كروموزوم وجود دارد، يك جفت آن كروموزم جنسي است كه در زنان شامل دو كروموزم X است. دختراني كه با سندروم ترنر به دنيا مي آيند يكي از كروموزوم هاي جنسي يا وجود ندارد يا دچار نقص مي شود. حدودا از هر 2500 دختر يك نفر با اين اختلال متولد مي شود، البته در مادران بالاي چهل سال اين احتمال بيشتر مي شود. فردي كه نشانه هاي خفيفي از سندروم ترنر را دارند ممكن است تا دوران نوجواني تشخيص داده نشود. سندروم ترنر عمدتا به دو نوع سندروم ترنر كلاسيك (كروموزوم X در آن به ‌طور كامل وجود ندارد) و سندروم ترنر موزاييك (ناهنجاري در كروموزوم X كه فقط در برخي سلول هاي بدن رخ مي دهد) تقسيم مي شود.

 

تشخيص سندروم ترنر
سندروم ترنر در دوره هاي مختلف رشدي با نشانه هاي خاصي همراه است.:

 دوران جنيني:

با آزمايش هايي كه در دوران بارداري انجام مي شود، امكان تشخيص سندروم ترنر وجود دارد. NT بالا در سونوگرافي مي تواند به دليل نقايص قلبي يا اختلالات كروموزومي مانند سندروم ترنر باشد. برخي از مادران به محض بالا بودن NT (آبي كه پشت گردن جنين وجود دارد) به فكر سقط جنين مي افتند؛ ولي توجه داشته باشيد براي اطمينان آزمايش هاي ديگر لازم است. آمينوسنتز و تجزيه كروموزوم نيز امكان تشخيص ناهنجاري هاي كروموزومي را فراهم مي كنند.

دوران نوزادي:

براي تمام سنين، از تست كاريوتايپ براي تشخيص سندرم ترنر استفاده مي‌شود. اما برخي از نشانه ها كه در دوران نوزادي قابل رويت هستند عبارتند از؛ افتادگي پلك ها، درد قفسه سينه، پايين بودن گوش ها، كوتاه بودن دست ها، تاخير در رشد عمومي، گردن پهن، ورم دست ها و پاها، قد كوتاهتر و وزن كمتر در زمان تولد، ناهنجاري‌هاي فك و دهان و گردن پره ‌دار.

دوران كودكي و نوجواني:

قد كوتاه (ميانگين حدودا 140 سانتي متر)، پهني قفسه سينه، اشكال در خصوصيات جنسي مانند رشد نكردن سينه ها، پريود نشدن و عدم شكل گيري ويژگي هاي فيزيكي زنانه، پهن بودن قفسه سينه بارز است.

 

حقيقت تلخ؛ چرا ما؟

اولين واكنش والدين در صورت آگاهي از وجود ناهنجاري فرزندشان شوك، ناباوري و عصبانيت است. ولي در نظر داشته باشيد تشخيص به موقع براي اقدامات درماني بسيار اهميت دارد پس لازم است اين واقعيت را كه كودكتان به سندروم ترنرمبتلا است را بپذيريد. برخي از والدين با وجود اينكه متوجه مي شوند برخي علائم غير عادي در فرزندشان وجود دارد با توجيه هاي مختلف آن را انكار مي كنند. به عنوان مثال تاخير در پريود شدن را به دليل سابقه خانوادگي نرمال فرض مي كنند يا پهن بودن سينه را به ورزش كردن دخترشان نسبت مي دهند يا عملكرد نامناسب در مدرسه را جدي نمي گيرند.

 

عوارض سندروم ترنر

نابهنجاري در كروموزوم X براي فرد مي تواند در بخش هاي مختلف اختلال ايجاد كند، عوارض سندروم ترنر به شرح زير است:

  • آرتروز، چاقي، ديابت و افزايش فشار خون
  • مشكلات كليوي، قلبي و بيماري هاي تيروئيد
  • عفونت هاي گوش مياني و آب مرواريد
  • اسكوليوز (انحراف ستون فقرات) و پوكي استخوان
  • سيلياك (بيماري خودايمني)

 

سندروم ترنر چه پيامدهايي براي دختران مبتلا دارد؟

دختران مبتلا به سندروم ترنر با مشكلاتي در زندگي خود رو به رو مي شوند:

مشكلات يادگيري:

اكثر دختران مبتلا به سندروم ترنر داراي هوش نرمال و توانايي هاي خوب كلامي و خواندن هستند با اين حال ممكن است در مفاهيم فضايي و رياضي مشكل داشته باشند.

مشكلات رواني و اجتماعي:

اين دختران به دليل تفاوت هاي ظاهري و مقايسه خود با ديگران اعتماد به نفس خود را از دست مي دهند و دچار افسردگي مي شوند. از طرفي به سختي مي توانند احساست ديگران را درك كنند و واكنش هاي افراد را پيش بيني كنند.

مشكلات جنسي:

تخمدان هاي دختران هنگام بلوغ شروع به توليد هورمون هاي استروژن و پروژسترون مي كنند. اين فرآيند در دختران مبتلا به سندروم ترنر مختل مي شود به همين دليل احتمال پريود شدن و بارداري و رشد سينه ها وجود ندارد. 

 

آيا امكان بارداري براي دختران سندروم ترنر وجود دارد؟

دختران مبتلا به سندروم ترنر به دليل عدم فعاليت تخمدان ها، نابارور هستند با اين حال واژن و رحم طبيعي دارند. پس مي توانند يك رابطه جنسي كامل داشته باشند. بارداري در اين دختران بدون روش هاي پزشكي به ندرت اتفاق مي افتد ولي از طريق روش IVF و با استفاده از تخمك اهدا شده مي توانند باردار شوند.

 

گزينه هاي درماني براي سندروم ترنر چيست؟

دختران مبتلا به سندروم ترنر بايد به طور مرتب تحت نظر پزشك و متخصص باشند تا فشار خون، كاركرد تيروئيد، عملكرد قلب و سيستم شنوايي آن ها سنجيده شود. درمان از طريق جايگزين استروژن و پروژسترون، به پيدايش خصوصيات جنسي ثانويه مانند پهن شدن لگن و رشد سينه ها و پريود شدن كمك مي كند. در صورتي كه هورمون رشد به موقع تزريق شود، در دروان بلوغ قد فرد چند سانتي متر بلندتر مي شود. اهداي تخمك به باردار شدن زنان مبتلا به سندروم ترنر كمك مي كند. روان درماني به منظور افزايش اعتماد به نفس و درمان افسردگي لازم است.

 

ازدواج دختران مبتلا به سندروم ترنر

همان طور كه توضيح داديم اگر تشخيص و درمان به موقع صورت بگيرد بسياري ازعوارض اين ناهنجاري كروموزومي از بين مي روند. اين دختران مي توانند در زمينه هاي درسي و شغلي به موفقيت هاي اجتماعي دست يابند. مهم ترين مشكل اين دختران، ناباروري است كه با روش هاي پزشكي امكان بچه دار شدن وجود دارد. توجه داشته باشيد كه ناباروري در مردان و 

زنان به دلايل مختلف شايع است. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم ترنر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : سندروم ترنر | علائم، نشانه ها، علل و راه هاي درمان سندروم ترنر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سندروم ترنر،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۹:۱۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

داپوكستين يك دارو از خانواده SSRI هاست كه براي درمان زود انزالي تجويز مي شود. اين دارو به دليل تاثير مثبتش ممكن است باعث ايجاد وابستگي، اعتياد و بيش مصرفي شود. داپوكستين معمولا پيامد هاي مثبتي دارد؛ اما از آن جا كه جزء داروهاي اعصاب و روان محسوب مي شود هرگز نبايد سرخود مصرف شود. حساسيت در مصرف اين داروها در حدي است كه حتي ترك و قطع مصرف نيز نبايد خودسرانه باشد. بسياري از افراد بدون در نظر گرفتن عوارض داپوكستين آن را به ديگران نيز توصيه مي كنند؛ مصرف خودسرانه ممكن است مشكلات ديگري براي شخص ايجاد كند. در ادامه اين مقاله دربارهداپوكستين به طور مفصل بحث خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دارو هاي تاخيري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي داپوكستين و موارد مصرف

داپوكستين يكي از داروهاي خانواده مهاركننده هاي بازجذب سروتونين SSRI مي باشد. اين دارو به طور خاص براي درمان انزال زودرس در بين مردان 18 تا 64 سال استفاده مي شود. برعكس ديگر SSRI ها، داپوكستين تاثيري در بالا بردن خلق و درمان افسردگي ندارد. همچنين براي اختلال نعوظ موثر نيست و صرفا بايد كساني آن را مصرف كنند كه تشخيص زود انزاليرا دريافت كرده اند. براي اطلاع از ديگر قرص هاي تاخيري كليك كنيد.

عوارض جانبي داپوكستين

عوارض داپوكستين معمولا نمي تواند جدي باشد اما در صورت مشاهده اين علائم و تشديد آن حتما با پزشك در ارتباط باشيد. برخي از علائم داپوكستين:

  • بي حالي و سرگيجه
  • عصبانيت و خلق تحريك پذير
  • عرق كردن بيش از حد
  • گيجي و سردرگمي
  • سردرد
  • تعريق بيش از حد
  • اسهال
  • بي خوابي
  • كاهش ميل جنسي
  • تاري ديد
  • وزوز كردن يا زنگ زدن گوش
  • افزايش ضربان قلب يا نامنظم شدن آن
  • افزايش فشار خون
  • خستگي بيش از حد
  • خشكي دهن

نكات مهم در مصرف داپوكستين

برخي از نكات و احتياط هايي كه براي مصرف اين دارو بايد در نظر بگيريد شامل موارد زير است:

1- اثر اين دارو در عرض 1 تا 3 ساعت پس از مصرف مشاهده مي شود. بنابراين در صورت نياز به مصرف و تجويز توسط پزشك، 1 تا 2 ساعت قبل مصرف كنيد و از مصرف بيش از حد براي نتيجه بخشي سريع تر پرهيز كنيد.

2- اثر اين دارو نيز به طور متوسط 1 تا 2 ساعت طول مي كشد.

3- بر خلاف ديگر SSRI ها، مصرف داپوكستين با الكل امن است اما به دليل افزايش خطر عوارض جدي مثل خواب آلودگي، سرگيجه، اختلال تفكر و از دست دادن آگاهي از مصرف همزمان پرهيز شود.

4- از نظر اعتياد به مصرف، مورد جدي گزارش نشده است اما به دليل ساختار داروهاي مهاركننده باز جذب سروتونين و عملكرد بالا، ممكن است فرد براي رسيدن به بازدهي بيشتر، مصرف را بالا ببرد كه در اين صورت امكان مسموميت سروتونيني و اوردوز وجود دارد.

5- استفاده اين دارو براي زنان در هيچ مرحله اي توصيه نمي شود.

6- استفاده براي افراد زير 18 سال ممنوع است.

7- در صورت داشتن سابقه افسردگي، بيماري صرع يا لخته شدن خون، از اين دارو استفاده نكنيد.

تداخلات دارويي داپوكستين

مكانيسم اثر هر دارو در هر فرد متفاوت است. بنابراين هرگز اين دارو را به ديگران توصيه نكرده و طبق توصيه ديگران بدون دستور پزشك استفاده نكنيد. برخي از داروهايي كه مصرف همزمان داپوكستين با آن ممنوع است شامل موارد زير مي باشند:

  • ديگر داروهاي خانواده SSRI  و مهاركننده هاي بازجذب سروتونين
  • مصرف با مهار كننده هاي مونو آمينو اكسيداز ( MAOI )
  • سيلدنافيل
  • تادالافيل
  • ليتيوم
  • لينزوليز
  • تريپتوفان
  • ترامادول
  • دارو هاي خاص براي درمان ميگرن و عفونت هاي قارچي
  • دارو هاي درمان ايدز
  • دارو هاي درمان اعتياد به الكل

موارد ممنوعيت مصرف داپوكستين

دربرخي موارد به دليل تشديد عوارض جانبي نبايد از داروي داپوكستين استفاده كرد. در صورت داشتن مشكلات زير از مصرف داپوكستين خود داري كنيد.

  • آلرژي
  • نارسايي قلبي
  • اختلال ريتم قلب
  • اختلال دو قطبي
  • اختلال در آگاهي
  • بيماري كليوي
  • بيماري كبد

براي دريافت مشاوره در زمينه دارو هاي تاخيري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : داروي داپوكستين | عوارض و نحوه مصرف داپوكستين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: داپوكستين،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۳:۵۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

افسردگي مادر رابطه مادر با كودك را تحت تاثير قرار مي دهد، به دليل غم فراوان و رنج حاصل از افسردگي، مادر نمي تواند تعامل مثبتي با فرزند خود داشته باشد. كودك به دليل افسردگي مادر هميشه مورد غفلت واقع مي شود و  هر زمان با اشتياق به سمت مادر مي دود با بي حوصلگي پس زده مي شود؛ پس مجبور است در تنهايي خود آرام بازي كند، چون مادر انرژي كافي ندارد تا با او بازي كند و هر موقع صداي شيطنت كودك را مي شنود از او مي خواهد آرام باشد. مادر افسردهگذشته و حال كودك را به گونه اي غمگين و تاريك رقم مي زند به گونه اي كه آينده او هم تحت تاثير قرار مي گيرد. در اين مقاله به بررسي تاثيري كه افسردگي مادر در دوران كودكي فرد و زندگي بعدي او مي گذارد مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مادر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

ميراث مادر افسرده از گذشته خود

هر زني براساس يك الگو از مادر دروني، فرزندش را بزرگ مي كند كه از طريق همانند سازي با مادرش آن را به دست مي آورد. اگر مادرتان در كودكي از مادر خود محبتي نديده باشد؛ برايش سخت است عشقش را به شما نشان دهد. تنهايي در كودكي تنها همدم او و يا شايد يك عروسك بوده است، احتمالا همين عروسك هم توسط والدين او پس از مدتي دور انداخته شده. عدم دريافت محبت از پدر نيز مي تواند باعث احساس طرد، دوست داشتني نبودن و پوچي از درون شود.

 

دوران كودكي با مادري افسرده

مادر افسرده رفتارها و شيطنت هاي كودك را كه متناسب با هنجارهاي رشدي او است به طور اغراق آميزي منفي ارزيابي مي كند. اين مادران به خصوص براي پسران خود، برچسب بيش فعالي، سرپيچي و پرخاشگري مي زنند و به دليل بيماري خود، قادر به تشخيص مشكلات روحي كودك خود نيستند و فكر مي كنند گوشه گيري كودك طبيعي است.

شايد به خاطر بياوريد زماني كه با علاقه سمت مادر خود مي رفتيد و مي خواستيد با او صحبت كنيد يا اتفاقات مدرسه را براي او تعريف كنيد، او زياد علاقه اي به شنيدن حرف هاي شما نداشته؛ پس به مرور زمان اين گفتگوها و تعامل ها كمتر شد و به تدريج به سمت درون گرايي سوق پيدا كرديد. از طرفي ممكن است ترس و اضطراب، به دليل احساس عدم امنيت نسبت به دنيا و عدم اعتماد به ديگران كه تحت تاثير افسردگي مادر و عدم پاسخگويي مناسب به نيازهايتان بوده، در شما شكل گرفته باشد.

 

مادر افسرده و آينده كودك

مادر افسرده نمي تواند با فرزندش دلبستگي ايمن ايجاد كند. احساس بيگانگي بين مادر و فرزند هميشه حس مي شود. هر چه افسردگي مادر شديدتر باشد و تعداد عوامل استرس زا در زندگي او بيشتر باشد يا از حمايت اجتماعي كمتري برخوردار باشد شرايط بدتر است و تاثير منفي كه بر كودك مي گذارد به مراتب بيشتر است:

بروز اختلالات رواني

كودك ممكن است حالات افسردگي مادر را تقليد كند و به مرور ياد بگيرد مثل او رفتار كند. از آن جا كه مولفه هاي لذت جويي و ابراز هيجان را در محيط خانه دريافت نمي كند، پس كمتر شادي مي كند. مادر افسرده نسبت به رفتارهاي كودك خود واكنش شديدتري نشان مي دهند و تربيت او فاقد روش هاي تشويق كودك است. تمام اين ها به نافرماني و پرخاشگري، اضطراب و افسردگي در كودك دامن مي زند، همچنين اين كودكان در بزرگسالي نيز سطوح پاييني از همدلي را نسبت به درد و رنج ديگران نشان دهند.

روابط اجتماعي آشفته

افسردگي مادر، در روابط اجتماعي و خلقيات كودك در بزرگسالي، تاثير منفي زيادي مي گذارد. به خاطر افسردگي مادرتان، نتوانستيد ارتباط و تعامل مثبتي با او داشته باشيد، پس ممكن است اين ذهنيت در شما ريشه گرفته باشد كه فردي مزاحم هستيد كه دوست داشتني نبوده و لياقت دوست داشته شدن هم نداريد. پس به تدريج به سمت انزوا كشيده مي شويد، مهارت هاي ارتباطي و تعامل با ديگران به درستي شكل نمي گيرد و عزت نفس تان را از دست مي دهيد، اعتماد كردن به ديگران برايتان سخت مي شود. ادامه اين روند باعث گوشه گيري بيشتر در شما مي شود. 

اختلال شخصيت وابسته

همان طور كه توضيح داديم مادر افسرده، حس طرد شدگي و تنهايي را در كودك تداعي مي كند. پس اگر مادرتان افسرده باشد ممكن است فردي وابسته شويد كه به هر قيمتي شده نمي خواهيد محبت ديگران به خصوص افراد خاص زندگي تان را از دست بدهيد؛ پس خودتان را ناديده مي گيريد تا ديگران را راضي نگه داريد. از طرفي چون در زندگي ناديده گرفته شديد نمي توانيد خودتان را دوست داشته باشيد يا به خودتان عشق بورزيد. شايد از نظر ديگران يك فرد آرام و مهربان هستيد ولي خودتان در درون احساس بدبختي و درماندگي مي كنيد. براي اطلاع از نشانه هاي شخصيت وابسته كليك كنيد.

 

ادامه يافتن چرخه معيوب يا شكستن آن؟

قبل از اقدام به بارداري تكليف خودتان را مشخص كنيد. با چه هدفي مي خواهيد صاحب فرزند شويد. آيا مي خواهيد رفع تكليف كنيد و صرفا وظيفه خودتان را به عنوان همسر انجام دهيد يا واقعا دوست داريد تجربه مادر بودن را تجربه كنيد. اگر مادري افسرده داشتيد؛ ممكن است دو ديدگاه متفاوت نسبت به بچه دار شدن در ذهنتان ايجاد شود:

احساس خلا عميق

ممكن است عطش شديدي براي مادر شدن داشته باشيد تا بدين طريق بتوانيد تمام تنهايي ها، محبت نديدن ها و كم و كاستي هايي كه در كودكي داشتيد، براي فرزندتان به گونه اي افراطي جبران كنيد. البته توجه داشته باشيد كه اين نگرش، ممكن است آسيب هايي براي كودكتان داشته باشد و كودكي نازپروده كه توانايي پذيرش مسئوليت ندارد و از توانايي هاي حل مسئله پايين برخوردار است تربيت كنيد. پس پيش از بچه دار شدن بهتر است با شيوه هاي فرزندپروري مناسب آشنا شويد.

ترس از مادر شدن

زخم هاي روحي نياز به التيام و درمان دارند، گذشت زمان موجب بهبودي زخم هايتان نمي شود، فقط باعث مي شود به دردي كهنه و قديمي تبديل شوند. شايد اصلا علاقه اي به مادر شدن نداشته باشيد. اگر محروميت هاي دوران كودكي باعث افسردگي تان شود مسلما زندگي براي خودتان تيره و تار است و از زندگي لذت نمي بريد چه برسد به اينكه بخواهيد نوزادي را به دنياي تاريك خود وارد كنيد. ترس از مادر شدن هميشه در وجودتان بوده چون حس مثبتي به كلمه مادر نداريد. شايد چون عشقي دريافت نكرديد الان هم نمي توانيد اين عشق را به كس ديگري بدهيد؛ پس تكاليف بچه داري برايتان لذت بخش نخواهد بود.

 

سرگردان، در درياي متلاطم زندگي

فردي كه از كودكي ناديده گرفته شده است، فكر مي كند كه محبت ديگران نيز ساختگي است چون اعتمادي به آن ها ندارد. پس به فردي خشك و انعطاف ناپذير تبديل مي شود كه هيچ چيز و هيچ كس نمي تواند او را واقعا شاد كند. شايد اگر از شما بپرسند چه چيز در دنيا واقعا شما را خوشحال مي كند جوابي براي آن نداشته باشيد يا نسبت به همه چيز بي خيال باشيد. شايد زنده باشيد ولي در واقع زندگي نمي كنيد. شما نيز خودتان را مورد بي مهري قرار مي دهيد و از خودتان مراقبت نمي كنيد و جز دست و پا زدن هاي بي هدف، هيچ تلاشي براي نجات خود نمي كنيد.

 

الان چه بايد كرد؟

اگر تجربه كودكي تان با مادري افسرده رقم خورده است، اكنون مي تواند زمان مناسبي براي تغيير باشد. گذشته خودتان را نمي توانيد تغيير دهيد ولي مي توانيد تاثير آن را در زندگي امروزتان كم كنيد و آينده اي زيباتر را تجربه كنيد. به خودتان عشق بورزيد و درجهت بهبود سبك زندگي خود قدم برداريد. قبل از اقدام به بارداري براي درمان خود اقدام كنيد و خودتان را از لذت مادر شدن محروم نكنيد. صحبت با يك روانشناس به شما كمك مي كند تا بتوانيد گره هاي ذهنيتان را كه از كودكي با شما همراه بوده اند را باز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مادر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : افسردگي مادر | تاثير مادر افسرده بر خانواده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افسردگي مادر،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۳:۱۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

فوبياي آلودگي يكي از رايج ترين انواع فوبيا است كه مي تواند زندگي شما را مختل كند. فوبياها، مجموعه اي از ترس هاي شديد و غير منطقي هستند كه باعث اختلال در عملكرد زندگي افراد مي شود. معمولا مردم ترس ها را با فوبيا اشتباه مي گيرند. فوبياي آلودگي به معناي ترس غير منطقي و شديد از كثيفي و آلودگي مي باشد. ترس يكي از هيجانات لازم براي بقاي انسان محسوب مي شود، با وجود ترس است كه از خطرات فاصله گرفته و به دنبال راهي براي فرار از آسيب هاي احتمالي هستيد. اما اگر اين آسيب ها واقعا وجود نداشته باشد و يا در حدي نباشند كه نيازي به واكنشي باشد چه؟ ترس از آلودگيتا چه ميزان مي تواند براي حفظ سلامتي تان لازم باشد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فوبيا و هراس آلودگي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فوبياي آلودگي يعني چه؟

فوبيا آلودگي را مي توان به نوعي همان وسواس شست و شو تعبير كرد. فرد شديدا از آلوده شدن مي ترسد و دائما در حال تميز كردن و شستن است. فرد در اين نوع فوبيا، از اينكه توسط آلودگي، ميكروب ها و باكتري ها مورد هجوم و آسيب قرار بگيرد، شديدا ترس دارد و اين فكر آزار دهنده هميشه با او همراه است. فوبيا آلودگي حتي مي تواند نسبت به فضاهايي مثل محيط هاي آلوده، هواي آلوده و مكان هاي عمومي گسترش پيدا كند.

 

ريشه فوبيا آلودگي در چيست؟

بر اساس نظريات روانشناسي، معمولا ريشه تمام فوبيا ها به دوران كودكي، تجربه هاي آزار دهنده و شرطي شدن ترس بر مي گردد. يعني فرد يك ترس اوليه را تجربه كرده كه همراه با يك موقعيت بيروني وحشتناك بوده است و باعث شده به طور ناخودآگاه فرد فكر كند هر بار كه در اين شرايط قرار مي گيرد بايد بترسد.

در مورد فوبيا آلودگي ممكن است فرد يك بار با دست كثيف كاري كرده و يك اتفاق هولناك رخ داده باشد. اين همزماني مي تواند باعث دائمي و مزمن شدن ترس از آلودگي در فرد شود.

 

چه زماني فوبيا داريم؟

اصولا تميزي و فرار از آلودگي ها، امري منطقي و بديهي است و براي سلامتي نيز لازم مي باشد. اما زماني كه شما به آلودگي ها، به چشم دشمناني نگاه مي كنيد كه بايد از آن ها فرار كرد يا با آنها شديدا جنگيد، احتمالا دچار فوبيا هستيد. در اين شرايط زندگي شما مختل شده، نمي توانيد كارهاي خود را انجام دهيد و  يا به راحتي به ديدن دوستانتان برويد. برخي از ملاك هايي كه بر اساس آن مي توانيد تشخيص دهيد كه ترس شما عادي است يا نه عبارتند از:

  • ترس و اضطراب شديد در مواجهه با آلودگي
  • هميشه يا تقريبا هربار كه در معرض آلودگي قرار گرفتيد، دچار اضطراب، ترس و تنش شويد.
  • به طور فعالانه از مواجهه با آلودگي فرار كنيد.
  • ترس شما از آلودگي و ميكروب، خيلي بيشتر از آن چيزي است كه واقعا آلودگي مي تواند به وجود بياورد.
  • مهمترين ملاك اينكه در عملكرد زندگي اختلال ايجاد كرده و باعث افت شديد كاركرد اجتماعي، شغلي و جنبه هاي مهم زندگي شود.

براي تشخيص، بايد تقريبا تمام اين عوامل وجود داشته باشد اما تشخيص نهايي به عهده روانشناس و بر اساس مشاهدات و مصاحبه هاي باليني دقيق مي باشد.

 

درمان فوبياي آلودگي

فوبيا يا هراس ها، يكي از حساس ترين درمان ها را در بين اختلالات رواني داراست. به دليل احتمال بالارفتن اضطراب، تپش قلب و حملات هراس، براي تشخيص بهترين راه درمان، لازم است كه به طور جدي با يك روانشناس در ارتباط باشيد.درمان هاي فوبيا بر اساس نوع ترس، شدت آن، ميزان اختلالي كه در زندگي ايجاد كرده و ويژگي هاي شخصي هر فرد متفاوت است.

يك نكته مهم در بهبود روند درمان، اين است كه شما بدانيد تنها كسي نيستيد كه اين نوع ترس ها را داريد. حساسيت زدايي تدريجي و غرقه سازي عمده ترين درمان هاي فوبيا هستند. اين دو روش تقريبا متضاد همديگر بوده و بر اساس شرايط هر بيمار استفاده مي شوند. البته در كنار آن ها گاهي دارو درماني (داروهاي ضد اضطراب) براي كنترل تنش ها و اضطراب ها انجام مي شود. درمان شناختي رفتاري نيز براي درمان فوبيا ها موثر است.

درمان غرقه سازي:

غرقه سازي درماني است كه اكثر اغلب براي درمان وسواس ها و فوبيا ها تجويز مي شود. در اين روش ناگهان فرد غرق در همان چيزي مي شود كه از آن هراس دارد. اين روش آنقدر حساس است كه مي تواند منجر به حملات قلبي و شوك هاي عصبي شود. بنابراين اصلا نبايد به ديد شوخي به آن نگاه كرد.

درمان حساسيت زدايي تدريجي:

حساسيت زدايي تدريجي معمولا روند مثبتي دارد. در حساسيت زدايي تدريجي فرد به مرور زمان، بر اساس برنامه و سلسله مراتبي از محرك هاي ترس آور و تشخيص روانشناس و زير نظر او، به ضعيف ترين محرك ترس آور نزديك مي شود تا زماني كه در مرحله آخر به محرك اصلي برسد.

در درمان فوبيا آلودگي، مي توان از هر نوع درماني استفاده كرد اما هرگز سعي نكنيد بدون نظر روانشناس خود را درمان كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فوبيا و هراس آلودگي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : فوبيا آلودگي | نشانه ها، علل و درمان ترس از آلودگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فوبيا آلودگي،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۴:۰۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی