مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

ترس از مرگ يكي از ريشه اي ترين احساسات سالم است. ترس از مرگ به شما كمك مي كند كه بتوانيد اميد به زندگي خود را افزايش دهيد و قدر زندگي خود را بدانيد؛ در نتيجه امنيت خود را حفظ كرده و از خطرات پرهيز مي كنيد. هر كس تصويري درباره مرگ و زندگي دارد، اما شايد اصلي ترين دليل ترس از مرگ اين است كه شما دقيقا نمي دانيد مرگ چيست و تصوري از مردن نداريد. علاوه بر مزايايي كه ترس از مرگ دارد، توجه بيش از حد به آن نيز مي تواند براي سلامت روان شما خطرناك بوده و زندگي شما را تحت الشعاع قرار دهد. اما چگونه مي توان در كنار يك زندگي خوب از مرگ نيز ترس داشت؟ براي رهايي از ترس از مرگ چه كارهايي بايد كرد؟ با مطالعه ادامه اين مطلب به پاسخ سوالات خود خواهيد رسيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مرگ و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

علل ترس از مرگ چيست؟

همانطور كه گفته شد علل ترس از مرگ، مثل خود مردن، مبهم و گسترده است و هركس براي خود دليلي دارد. ترس از مرگمي تواند خود را به شكل هاي مختلف مانند اضطراب بيماري، اختلالات اضطرابي، افسردگي و ... خود را نشان دهد. در اينجا اصلي ترين دلايل ترس از مرگ را بيان كرده ايم تا شما بتوانيد نسبت به افكار خود كمي آگاهي پيدا كنيد:

رفتار و كارنامه در زندگي:

خيلي از شما، در واقع به دليل عدم رضايت از خودتان در زندگي، از مرگ مي ترسيد. فكر مي كنيد كه تا اين سن، بد بوديد و هيچ كاري براي دنيا و براي ديگران نكرده ايد. شايد دليل اصلي ترس شما از مرگ، اعمال و رفتاري باشد كه تا كنون انجام داده ايد. 

لذت نبردن از زندگي:

خيلي ها براي زندگي حرص مي خورند. نگران هستند كه هنوز از دنيا و از امكانات استفاده نكرده و هنوز همه لذت ها را تجربه نكرده اند. وقتي به خود مي نگرند ديگر زماني براي برآورده شدن آرزوهايشان باقي نمانده است. اين افكار به صورت هوشيار و ناهوشيار ذهن شما را مي تواند مشغول كرده و سبب ترس از نيستي يا مرگ در شما شود.

ترس از زندگي پس از مرگ:

اگر به زندگي پس از مرگ باور داريد و از مرگ مي ترسيد، به اين دليل است كه فكر مي كنيد زندگي بعدي شما بدتر و تلخ تر از زندگي حال حاضر شماست. پس بايد ملزومات زندگي بعدي را انجام دهيد. احساس گناه و پشيماني از كارهايي كه انجام داده ايد، ترس را در شما بيشتر مي كند. 

مرگ، پايان زندگي است:

اگر به زندگي پس از مرگ و دنياي بعدي باور نداريد، دليل ترس از مردن شما اين است كه فكر مي كنيد مرگ پايان زندگي است. يا فكر مي كنيد هر كاري انجام دهيد پوچ است و يا فكر مي كنيد زمان شما آنقدر محدود است كه نمي توانيد به زندگي لذت بخشي برسيد.

ديدن مرگ ديگران:

يكي از علل ترس از مرگ، ديدن مرگ عزيزان و يا افراد ديگر از نزديك است. بجز كساني كه در مشاغل بيمارستاني فعالند، براي باقي افراد ديدن مرگ كسي بسيار معدود است. اين اتفاق آنقدر وحشتناك است كه زندگي شما را تحت تاثير قرار مي دهد.

ناراحتي ديگران از مردنم:

جالب ترين علت ترس از مرگ براي عده اي، اين است كه آن ها از ناراحتي و گريه عزيزانشان بيزارند و دوست ندارند با مردنشان، ديگران آزار ببينند. شايد در وهله اول زيبا باشد ولي اين ديدگاه ممكن است آسيب هاي زيادي در زندگي به بار بياورد.

 

چگونه از مرگ نترسيم؟

ترس از مرگ طبيعي است اما مرگ، در آينده اتفاق مي افتد. بنابراين در اولين قدم بايد تلاش كنيد كه در زمان حال زندگي كنيد و بيشتر درباره زندگي و لذت هايش فكر كنيد. همچنين در مواقعي كه ترس از مرگ در حال آسيب زدن به شماست بايد كمك يك روانشناس را طلب كنيد. برخي از راهكارهاي كاهش ترس از مرگ:

هدفمند باشيد:

داشتن رويا و هدف هاي زيبا و بزرگ، شما را براي ادامه زندگي مصمم و با انگيزه مي كند. در واقع حركت به سمت اهدافي كه خواسته قلبي شماست يك نوع رضايت از خود و احساس خوشحالي براي شما به وجود مي آورد.

زندگي خوب:

داشتن روابط صميمانه با ديگران، يك رابطه عاشقانه با خانواده و لذت بردن از زندگي، به شما در كاهش اين ترس كمك مي كند. لذت ببريد، حتي از چيزهاي كوچك مي تواند معناي يك زندگي خوب را براي شما به ايجاد بكند.

چيزي از خودمان به جا بگذاريم:

بسياري از افراد نگرانند كه بعد از مرگ فراموش شوند، اينكه فراموش شويد طبيعي است اما آيا كاري كرده ايد حتي صدها سال پس از مرگتان، نام و يادتان جاودان بماند؟ اگر يك نياز شديدي به اين داريد كه پس از مرگ از شما ياد شود؛ زندگي كساني كه جاودانه شدند را بررسي كنيد.

درباره ترس تان صحبت كنيد:

سعي كنيد درباره ترس خود از مرگ با ديگران صحبت كنيد، نقطه نظرات شان را ببينيد و از آن ها استفاده كنيد. زماني كه افكار خود را به زبان مي آوريد بهتر مي توانيد درباره آن ها تصميم بگيريد.

بودن كنار عزيزان:

به اين فكر كنيد كه اگر هم روزي مرگ شما فرا برسد، روياي دوباره ديدن و بودن كنار عزيزاني كه از دست رفته اند را دوباره به دست خواهيد آورد. حتي اگر روياست، مي تواند زيبا باشد. 

 

چرا ترس از مرگ با افزايش سن بيشتر مي شود؟

چيزي از بحران 40 سالگي يا بحران ميانسالي شنيده ايد؟ در اين سن، همه افراد دوست دارند كاري كنند كه اثري جاودانه داشته باشد و از آنها نامي بماند. اگر اين بحران حل نشود و فرد از خود راضي نباشد، در سنين بالاتر شديدا ترس از مرگ پيدا مي كند. به گذشته خود نگاه مي كنيد، سرشار از حسرت و كارهاي نكرده است و مي دانيد كه شايد هيچوقت فرصت جبران نباشد. نبايد اجازه دهيد كه اين حسرت ها به وجود بيايند و اگر هم وجود دارند، در فرصتي كه داريد و تا جايي كه ممكن است، برخي از آنها را جبران كنيد.

 

چه زماني بايد به روانشناس مراجعه كنيم؟

همه مردم، تا حدي تمام اختلالات رواني را در خود ديده اند و تجربه كرده اند. همه تا حدي افكار وسواسي و بيمارگونه داشته اند. اما چه زماني، اين افكار و اين اختلالات به درمان جدي نياز دارد؟ زماني كه مشكلات خلقي، مشكلات روحي، افكار وسواسي و يا هر مشكل رفتاري، عملكرد زندگي شما را مختل كرد و نتوانستيد وظايف و فعاليت هاي خود را به طور كامل انجام دهيد، آن وقت نياز به كمك يك فرد ديگر داريد و بايد به روانشناس مراجعه كنيد.

ترس از مرگ نبايد شما را از زندگي غافل كند. اگر ترس از مرگ، زندگي شما را مختل كرده و نمي توانيد وظايف خود را به خوبي انجام دهيد، احتمالا دچار وسواس فكري شده ايد و بايد با يك متخصص در ارتباط باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مرگ و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ترس از مرگ | دلايل و نحوه درمان آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از مرگ،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۴:۳۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

سيتالوپرام يكي از داروهايي است كه براي درمان افسردگي مورد استفاده قرار مي گيرد. اين دارو نيز مانند ديگر داروهاي اعصاب و روان براي مصرف نياز به تجويز پزشك دارد. اما وابستگي و تبليغات هاي مختلف درباره اين قبيل داروها باعث مي شود مورد سوء مصرف و يا استفاده بي مورد قرار گيرند؛ در نتيجه پس از مدتي فرد نه تنها براي مشكلي كه دارو را مصرف مي كرده درمان نشده بلكه با عوارض ناخواسته آن مواجه مي شود. به دليل حساسيت هاي مصرف اين دارو قطع ناگهاني و خودسرانه دارو مجاز نبوده و بايد تحت نظر پزشك اين كار صورت گيرد. در ادامه به بررسي همه جانبه داروي سيتالوپرام مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي سيتالوپرام مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

قرص سيتالوپرام

قرص سيتالوپرام يكي از انواع داروهاي ضد افسردگي، كه به عنوان مهاركننده باز جذب سروتونين عمل مي كند. از اين دارو اغلب براي درمان افسردگي و گاهي براي حملات پانيك مورد استفاده قرار مي گيرد. سيتالوپرام بسياري از افراد را در برابر افسردگي مقاوم كرده است؛ اما عوارض جانبي ناخواسته اي نيز به همراه دارد. اين دارو را به صورت قرص و يا شربت استفاده مي كنند.

موارد مصرف سيتالوپرام

همانطور كه گفته شد سيتالوپرام عمدتا براي درمان افسردگي تجويز مي شود. ديگر موارد مصرف اين دارو عبارتند از؛ اختلالات خوردن، الكليسم، حملات پانيك، ملال پيش از قاعدگي و فوبياي اجتماعي.

نكته بسيار مهم: متاسفانه در بازار، بسياري از داروهايي كه به عنوان داروي تاخيري، درمان زود انزالي و يا لاغري توصيه و تجويز مي شود، داروهاي درمان اختلالات اعصاب و روان است و بايد پيش از مصرف كاملا با اين داروها و عوارض آن آشنا باشيد و در دام سودجو ها قرار نگيريد.

عوارض سيتالوپرام

مانند هر داروي ديگري سيتالوپرام مي تواند براي برخي افراد عوارضي داشته باشد و براي برخي هيچ عارضه اي نداشته باشد. يكي از رايج ترين عوارض بالا رفتن تحمل بدن به دارو و در نتيجه وابستگي به آن است. در ادامه به بررسي عوارض سيتابوپرام پرداخته ايم:

عوارض رايج

عوارض رايج سيتالوپرام در بيشتر از يك درصد مصرف كنندگان اتفاق مي افتد. در صورت مشاهده اين عوارض به مصرف آن مي توانيد ادامه دهيد، اما موضوع را با پزشك خود در ميان بگذاريد:

  1. خشكي دهان
  2. عرق كردن بيش از حد
  3. ناتواني در خوابيدن
  4. خواب آلودگي در طول روز
  5. احساس خستگي و ضعف

عوارض جدي

عوارض شديد و جدي در كمتر از يك درصد مصرف كنندگان اتفاق مي افتد. در صورت مشاهده آن ها فورا  به پزشك مراجعه كنيد.

  1. درد يا فشار در قفسه سينه و يا تنفس هاي كوتاه
  2. سرگيجه شديد و يا غش كردن
  3. نعوظ دردناك كه بيشتر از 4 ساعت طول بكشد
  4. خونريزي هايي كه بند نمي آيد؛ مثل بردن انگشت كه در طي 10 دقيقه بند نمي آيد
  5. افكار خود كشي
  6. سردردهاي شديد، گرفتگي مداوم عضلات، ضعف و گيجي طولاني مدت
  7. استفراغ و تهوع، سرفه همراه با خون، مدفوع همراه با خون
  8. خونريزي از لثه بدون هيچ دليلي
  9. تغيير در پريود مثل لكه بيني در بين دوره ها، خون ريزي شديد
  10. آلرژي و حساسيت به دارو

چند حقيقت درباره سيتالوپرام

  1. اغلب 4 تا 6 هفته طول مي كشد تا سيتابوپرام اثر كند.
  2. عوارضي مثل خستگي، خشكي دهان و عرق كردن رايج بوده و بعد از چند هفته از بين مي روند.
  3. اگر پزشكتان تصميم به قطع دارو داشته باشد، مصرف آن را به صورت تدريجي كم كرده تا از عوارض جانبي ديگر جلوگيري كند.
  4. سالتالوپرام در بازار با نام تجاري سيپراميل شناخته مي شود.

چطور عوارض سيتالوپرام را كاهش دهيم؟

براي هر كدام از عوارض خفيف كه نيازي به قطع دارو نيست مي توان كاري انجام داد:

خشكي دهان: جويدن آدامس هاي بدون شكر

عرق كردن بيش از حد: سعي كنيد لباس هاي كمتري بپوشيد، استفاده از مام هاي قوي و يا خنك نگه داشتن بدن موثر است. در صورتي كه تاثيري نداشت احتمالا بهتر است از داروهاي ديگر ضد افسردگي استفاده كنيد.

ناتواني در خوابيدن: سيتالوپرام را در ابتداي روز مصرف كنيد.

خواب آلودگي: سيتالوپرام را در ميانه روز مصرف كرده و از رانندگي و استفاده از ابزاري كه نياز به هوشياري دارند بپرهيزيد.

احساس خستگي و ضعف: از رانندگي و استفاده از ابزارهايي كه نياز به هوشياري دارند بپرهيزيد و از خوردن نوشيدني هاي الكلي خودداري كنيد.

مصرف سيتالوپرام در دوران بارداري

اگر در زماني كه سيتالوپرام مصرف مي كرديد باردار شديد، با پزشكتان مشورت كرده و بدون دستور پزشك مصرف آن را قطع نكنيد. اين دارو مشكلات بسيار كمي را ممكن است براي جنين شما به وجود آورد؛ بنابراين ممكن است به دليل اهميت وضعيت افسردگي و اثرات مثبت دارو پزشكتان دستور قطع آن را ندهد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي سيتالوپرام مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : قرص سيتالوپرام | موراد مصرف و عوارض قرص سيتالوپرام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سيتالوپرام،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۹:۰۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

پاروكستين يك دارو از خانوادۀ SSRI هاست و عمدتا براي درمان افسردگي و وسواس تجويز مي شود. اين دارو به دليل تاثيرات مثبتش ممكن است باعث ايجاد وابستگي، اعتياد و بيش مصرفي شود. پاروكستين معمولا داراي پيامدهاي مثبت و زود بازدهي است؛ اما به دليل حساسيت هاي داروهاي اعصاب و روان، هرگز سر خود مصرف و ترك نكنيد و به ديگران توصيه نكنيد. در اين مقاله به طور مفصل درباره تمام ابعاد داروي پاروكستين صحبت شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي پاروكستين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي پاروكستين چيست؟

پاروكستين با نام هاي تجاري paxil و Pexeva در بازار عرضه مي شود. اين دارو جزء مهار كننده هاي بازجذب سروتونين (SSRI) مي باشد و با افزايش سطح سروتونين در مغز، آرامش و بهبود خلق را به ارمغان مي آورد. سروتونين ماده ايست كه در صورت كاهش ميزان آن در مغز، علائم افسردگي بروز مي كند. اين دارو پنجمين داروي ضد افسردگي پر مصرف در آمريكا بود.

نكته بسيار مهم: متاسفانه در بازار، بسياري از داروهايي كه به عنوان داروي تاخيري، درمان زود انزالي و يا لاغري توصيه و تجويز مي شود، داروهاي درمان اختلالات اعصاب و روان است و بايد پيش از مصرف كاملا با اين داروها و عوارض آن آشنا باشيد و در دام سودجو ها قرار نگيريد.

 

موارد مصرف پاروكستين

داروي پاروكستين به طور عمده براي درمان افسردگي استفاده مي شود. برخي ديگر از موارد مصرف اين دارو شامل موارد زير است:

  • اختلالات وسواس – اجبار
  • اختلال هراس
  • فوبياي اجتماعي
  • اختلال ملال پيش از قاعدگي
  • اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
  • اختلال اضطراب منتشر و عمومي

در برخي از موارد نادر نيز تاثيرات مثبتي از اين دارو براي درمان سردرد هاي مزمن، دردهاي عصبي ديابتي و زود انزالي مشاهده شده است. تاثيرات پاروكستين در برخي از موارد افسردگي متوسط تا شديد، نسبت به فلوكستين سريع تر بوده است.

 

عوارض جانبي داروي پاروكستين

عوارض داروهاي مهاركننده باز جذب سروتونين عموما مشابه است، ولي در برخي از موارد ممكن است متفاوت باشد. برخي از عوارض عمومي پاروكستين كه معمولا اتفاق مي افتد شامل موارد زير است. اگر اين عوارض تشديد شد يا ادامه داشت حتما به پزشك مراجعه كنيد:

  • تهوع
  • خواب آلودگي
  • سرگيجه
  • مشكلات خواب
  • از دست دادن اشتها
  • ضعف
  • خشكي دهان
  • عرق كردن
  • تاري چشم
  • خميازه

در چه صورت حتما به پزشك مراجعه كنيم؟

برخي از عوارض جدي تر اين دارو كه در صورت مشاهده، سريعا بايد به پزشك و اورژانس مراجعه كنيد شامل موارد زير است:

  • لرزش و رعشه در بدن
  • ناتواني
  • بي قراري ذهني
  • ناتواني در يكجا نشستن و سكون ( نياز دائمي به حركت )
  • كاهش ميل جنسي
  • تغيير در توانايي جنسي
  • نعوظ دردناك در مردان
  • بي حسي
  • كبودي
  • سوزش
  • ضعف عضلاني
  • تپش قلب

عوارض خطرناك ناشي از مصرف پاروكستين:

  • مدفوع سياه
  • استفراغ شبيه به قهوه
  • درد، تورم و قرمزي چشم
  • گشاد شدن مردمك چشم
  • تغييرات در بينايي و تاري ديد (مثل ديدن رنگين كمان در اطراف چراغ ها در شب)

 

سندروم مسموميت سروتونيني

داروي پاروكستين با افزايش سروتونين، ممكن است باعث افزايش بيش از حد سروتونين خون شود و سندروم خطرناك مسموميت سروتنين را ايجاد كند. مخصوصا وقتي با داروهاي ديگري كه اين اثر را دارند مصرف شود. برخي از نشانه هاي سندروم مسموميت سروتونين شامل:

  • افزايش شديد ضربان قلب
  • توهم و از دست دادن هماهنگي عضلات
  • سرگيجه شديد
  • تهوع، اسهال و استفراغ
  • تكان دادن ناگهاني ماهيچه ها و عضلات
  • تب نامعمول
  • آشفتگي، پريشان و بي حوصلگي غير معمول

 

تداخلات دارويي پاروكستين

داروي پاروكستين تداخل دارويي شديد با مهاركننده هاي MAO دارد. 14 روز قبل و 14 روز بعد از مصرف پاروكستين، از دارو هاي اين دسته استفاده نكنيد. اين دارو ها شامل؛ ايسوكاربوكازيد، لينزوليد، فنلزين، رزاگيلين، سلگينين و ترانيلسيپرومين مي باشد. برخي ديگر از دارو هايي كه تداخل دارويي با پاروكستين ايجاد مي كند شامل؛ آسپرين، ايبوپروفن، ناپروكسين، ايندومتاسين، وارفاين، سايميتيدين، ريوتونويز، تاموكسين،ترامادول، تريپتوفان، داروي هاي قلب مي شوند.

 

احتياط ها و نكات مهم در مصرف پاروكستين

1- به دليل حساسيت هاي اين دارو، هرگز آن را به افراد ديگر پيشنهاد ندهيد.

2- به دليل امكان سوء استفاده، دارو را از دسترس افرادي كه سابقه يا افكار خودكشي دارند دور نگه داريد. اين دارو در صورت مصرف بالا، مي تواند فرد را به اغما يا حتي مرگ بكشاند. بنابراين مراقب تغييرات خلق و خوي مصرف كننده باشيد.

3- سابقه داشتن بيماري هاي قلبي، فشار خون بالا، سابقه سكته مغزي، بيماري كبد يا كليه، خونريزي، تشنج و صرع، اختلال دو قطبي يا سابقه اعتياد، گلوكوم زاويه دار و سطح پايين سديم در خون را به پزشك خود اطلاع دهيد.

4- در دوران بارداري استفاده نشود. اگر در حال برنامه ريزي براي بارداري هستيد با پزشك خود مشورت كنيد. مصرف در دوران بارداري مي تواند باعث نقص ريه، نقص قلب و عوارض شديدي در كودك شود.

5- اين دارو قابل انتقال به شير مادر مي باشد.

6- در سنين زير 18 سال استفاده نشود.

7- در صورت نياز به هوشياري كامل، از اين دارو استفاده نشود؛ براي مثال در هنگام رانندگي.

8- همزمان با الكل و ماري جوانا مصرف نشود.

9- در سالمندان، به دليل امكان زمين خوردن، با احتياط مصرف شود.

10- هرگز سر خود مصرف و استفاده آن قطع نشود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي پاروكستين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  پاروكستين | عوارض و نحوه مصرف داروي پاروكستين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پاروكستين،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۳:۵۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

در بسياري از مواقع طلاق و شكاف ها به خاطر اشتباهات بعد از دعوا زوجين اتفاق مي افتد. بين شما و همسرتان دعوايي پيش آمده و حالا كه گذشته نمي‌دانيد چه كار بايد بكنيد. از او عصباني هستيد و از يك طرف مي‌دانيد خودتان هم بي‌تقصير نبوده‌ايد. اگر اشتباهاتتان را بگوييد و عذرخواهي كنيد منت‌كشي حساب مي‌شود؟ يا ممكن است بعدا به ضرر خودتان تمام شود؟ اگر مدتي با او قهر كنيد تا خودش قدم به جلو بگذارد و بفهمد اشتباه كرده چطور است؟ همه اين‌ها فكرهايي است كه ممكن است بعد از دعوا به ذهنتان برسد. بعد از دعوا كارهايي وجود دارد كه بايد مراقب باشيد كه انجام ندهيد و كارهايي را انجام دهيد كه به رابطه شما بيشتر كمك كند. براي اين منظور مي توانيد از مشاوره خانواده بهره برده و يا با خواندن اين مقاله به دنبال راهي براي اجتناب از اشتباهات بعد از دعوا باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اشتباهات بعد از دعوا زوجين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

يا هردو مي‌بريد يا هردو مي‌بازيد.

تصور نكنيد كه دعوا مانند يك بازي است كه اگر همسرتان را مجاب به رفتاري بنا به خواسته خود كنيد برنده اين بازي مي‌شويد. دعوا يك برنده و يك بازنده ندارد. اگر بحث بين شما و همسرتان به فهميدن مشكل و حل كردن آن به طور مشترك منجر نشود چه شما به هدفتان برسيد چه نه، هردو بازنده‌ايد. يادتان نرود كه شما هردو عضو يك تيم به نام خانواده هستيد. پس بايد براي برنده شدن آن و پيشرفت خانواده خود تلاش كنيد.

اما يك استثنا هم وجود دارد. كسي كه براي آشتي پيش‌قدم شود برنده است و آن يكي بايد برايش هديه بخرد. تصور نكنيد آشتي كردن نقطه ضعف شما را نشان مي‌دهد. آشتي كردن نشانه آن است كه شما مي‌خواهيد مسئله را حل كنيد و نمي‌خواهيد خانواده و زندگي مشتركتان آسيب ببيند. پس شما به نفع تيمتان كار مي‌كنيد! براي اين منظور مي توانيد مقاله ارتباط صحيح با همسر را مطالعه كنيد.

 

دعوا قوانين را تغيير نمي‌دهد.

براي خانه قوانيني داشته باشيد كه به حفظ كانون خانواده كمك كند مثل؛ سلام كردن به هم و غذا خوردن سر يك ميز. خوابيدن روي تخت خودتان هر چقدر هم كه از هم عصباني هستيد و دعوا شديد بوده اين قوانين رعايت مي‌شود. دعوا بر سر يك مسئله خاص بوده و نبايد همه زندگي شما را در بر بگيرد و تحت تاثير خود قرار دهد.

 

صبر چرا اما قهر نه!

به آهن وقتي سرد است ضربه بزنيد. اين جمله يعني صبر كنيد تا هيجان و عصبانيت حين دعوا براي هر دو شما فروكش كند تا بتوانيد در مورد مشكل به وجود آمده در آرامش صحبت كنيد و راه حلي پيدا كنيد. اما اين صبر كردن به معناي قهر كردن نيست. قهر كردن اين معني را مي دهد كه "اگر آن طور كه مي خواهم رفتار نكني تو را ترك مي‌كنم"، اين پيام اگر تكرار شود علاقه بين شما را از بين مي‌برد. اگر هنوز عصباني هستيد و همسرتان مي‌خواهد با شما حرف بزند با يك پيام مانند علامت دست يا كلمه‌اي كه قرارداد بين شما است به او بفهمانيد كه هنوز آرام نشديد و بايد براي حرف زدن با شما صبر كند. اما در نظر داشته باشيد قهر طولاني و اجتناب از گفت و گو به رابطه تان آسيب خواهد زد.

 

حرف‌هاي حين دعوا همان‌جا مي‌ماند!

اين كه حرفي كه حين دعوا و جر و بحث از همسرتان شنيديد را فراموش نكنيد و بعدا در يك موقعيت ديگر روي آن بحث كنيد رفتار درستي نيست. ادامه دادن بحث حل نشده دعوا يا رفتار ناراحت‌كننده همسرتان با گوشه و كنايه با گذشت زمان آسيب خيلي بيشتري به زندگي مشتركتان مي‌زند. پس سعي كنيد هر مسئله‌اي را با گفت و گو حل كنيد. از طرفي گفتن هر حرفي در دعوا نيز جايز نيست،برخورد صحيح در زمان دعوا نيز نبايد ناديده گرفته شود.

 

سرزنش نكنيد.

اگر بعد دعوا همسرتان را براي به وجود آمدن آن موقعيت سرزنش كنيد يعني او را تنها مقصر مي‌دانيد. در حالي كه اينطور نبوده و هيچ دعوايي تنها يك مقصر ندارد. از آن گذشته، ما هم دنبال پيدا كردن مقصر نيستيم.

 

تنها براي اشتباهات خود عذرخواهي كنيد.

اين كه شما همه مشكلاتي كه باعث دعوا و بگومگو شده را درست يا غلط به گردن بگيريد و بگوييد "باشه همه‌چي تقصير منه عذر مي‌خوام"، اشتباه است. منطقي فكر كنيد و اگر قسمتي از رفتار شما اشتباه بوده آن را بپذيريد و بابت آن عذرخواهي كنيد. در عذرخواهي كردن توجه داشته باشيد كه بگوييد بابت چه چيز عذرخواهي مي‌كنيد و رفتار مورد نظرتان را ذكر كنيد.

 

انتظاراتتان را بگوييد

اما در عوض اگر رفتاري از همسرتان شما را آزرد به او بگوييد كه بابت چه رفتاري احساس بدي داشتيد و انتظار داشتيد چگونه رفتار كند. اگر به شما توهين كرده، اگر سر شما داد زده، اگر شما را مسخره كرده يا درباره يكي از اعضاي خانواده يا دوستانتان توهيني كرده، دليل ناراحتي شما هرچه كه هست آن را يادآوري كنيد و بگوييد كه باعث ناراحتي شما شده و شما انتظار داريد آن رفتار را ادامه ندهد.

حتي به او بگوييد مي‌توانيد براي تغيير رفتارش به او كمك كنيد. اگر تغييري در رفتارش حتي به صورت جزئي ديديد از او تشكر كنيد تا با انگيزه بيشتري خود را اصلاح كند؛ «اين دفعه كه باهم بحث كرديم صدايت آرام‌تر بود. منونم كه توجه مي‌كني».

 

جنگ اول!

از ترس اين كه بحث دوباره منجر به دعواي دوباره مي‌شود از يك مشكلي كه براي شما حل نشده نگذريد. اين كه با سختيِ گفت و گو يك مشكل را حل كنيد؛ بهتر از آن است كه بعد از مدت‌ها دوباره بر سر همان موضوع با شدت بيشتر دعوا كنيد يا از آن بدتر اين مشكل شما را برنجاند و شما چيزي نگوييد.

 

منظورم اين نبود!

از اين جمله به طور جدي اجتناب كنيد. شايد واقعا شما حرفي زده باشيد كه منظورتان را درست نرسانده باشد و همسرتان را ناراحت كرده باشد. اما در هر صورت شما آن حرف را گفته‌ايد و همسرتان ناراحت شده. پس بپذيريد كه آن حرف اشتباه بوده و بابت آن عذرخواهي كنيد. اين كه بگوييد منظوري نداشتم يا منظورم اين نبود يك جور بهانه آوردن است كه همسر شما را بيشتر دلخور مي‌كند.

 

بحث روي كاغذ

در مورد مشكلي كه منجر به دعوا شده بود وقتي كه آرام شديد باهم بنشينيد و صحبت كنيد تا به يك راه حل برسيد. مطمئنا يك مشكل با دعوا حل نمي‌شود. پس بعد از دعوا حتما نياز به يك گفت و گوي دوباره است، اما اين بار با هدف پيدا كردن راه حل صحبت كنيد. باهم قرار بگذاريد كه چند ساعت باهم حرف نزنيد و هر راه حلي كه براي برطرف شدن آن مشكل به ذهنتان مي‌رسد را روي كاغذ يادداشت كنيد. وقتي باهم نشستيد تا صحبت كنيد راه حل ها را مرور كنيد و فوايد و موانعي كه هر راه حل دارد را براي آن بنويسيد و سعي كنيد در آخر روي يك راهبرد توافق پيدا كنيد.

 

نزديكي بعد از دعوا

بعضي از مردان علاقه دارند تا بعد از دعوا و پس از آن كه عذرخواهي كردند و مسئله حل شد رابطه جنسي داشته باشند تا بيشتر به همسرشان نزديك شوند. اما زنان معمولا در اين مواقع آمادگي احساسي براي رابطه جنسي ندارند. اگر شما هم از آن دسته زناني هستيد كه در اين مواقع به نزديكي علاقه نداريد با آرامش به همسرتان بگوييد. مثلا به او بگوييد: « مي‌دونم دوست داري حس بينمون بهتر بشه و اين براي من خيلي مهمه، ولي الان من آمادگي رابطه رو ندارم».

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اشتباهات بعد از دعوا زوجين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  اشتباهات زن و شوهر بعد از دعواهاي زناشويي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۳:۲۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

فلوكستين يا پروزاك، يك دارو از خانوادۀ SSRI هاست و عمدتا براي درمان افسردگي استفاده مي شود. اين دارو به دليل تاثيراتش ممكن است باعث ايجاد وابستگي، اعتياد و بيش مصرفي شود. فلوكستين يكي از پرمصرف ترين داروهاي اين دسته است و معمولا پيامدهاي مثبتي دارد اما به دليل حساسيت هاي دارو هاي اعصاب و روان، هرگز سر خود مصرف و ترك نكنيد و به ديگران توصيه نكنيد. در اين مقاله به طور مفصل درباره تمام ابعاد داروي فلوكستين صحبت شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي فلوكستين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فلوكستين و موارد مصرف آن

فلوكستين (Fluoxetine) يا پروزاك، يكي از معروف ترين دارو هاي ضد افسردگي است كه از طريق مهار باز جذب هورمون سروتونين، باعث افزايش اين ماده در مغز شده و باعث كم شدن اضطراب، آرامش، بهبود سطح انرژي، خواب و افزايش اشتها مي شود. ديگر موارد مصرف اين دارو براي درمان اختلالات وسواسي، اختلال هراس، پرخوري عصبي و بسيار به ندرت براي درمان زود انزالي مصرف مي شود. از فلوكستين به عنوان داروي قرن ياد مي شود و به دليل عملكرد بسيار عالي، مصرف آن بسيار شايع است.

 

عوارض جانبي فلوكستين

فلوكستين به دليل بازدهي بالا، شديدا اعتياد آور است و در مصرف آن بسيار بايد احتياط كرد. عمده ترين عوارضي كه تجربه خواهيد كرد عبارت اند از:

  • تهوع
  • سرگيجه
  • خواب آلودگي
  • اضطراب
  • از دست دادن اشتها
  • خستگي
  • عرق كردن
  • خميازه كشيدن

در صورت ماندگار شدن يا شديد شدن اين عوارض حتما به پزشك خود اطلاع دهيد. برخي ديگر از عوارض غير معمولي كه مي تواند جدي و خطرناك باشد و بايد بلافاصله پس از مشاهده به اورژانس اطلاع دهيد شامل موارد زير است:

  • تغييرات رواني و خلقي شديد مثل تحريك شديد، انرژي زياد، هيجان غير عادي و افكار خودكشي
  • كبودي بدن، و خونريزي
  • ضعف عضلاني
  • لرزش بدن
  • علاقه زياد به رابطه جنسي
  • تغيير در توانايي جنسي
  • كاهش غير معمول وزن
  • تاري ديد
  • تغيير غير عادي در مدفوع و سياه شدن رنگ آن
  • تغيير در ميزان ادرار
  • طپش شديد قلب
  • و ...

 

احتياط ها در مصرف فلوكستين

1- در صورت داشتن ديابت، فلوكستين ممكن است سطح قند خون شما را تحت تاثير قرار دهد. در اين صورت نظارت دائمي بر ميزان قند خون ضروري است.

2- در صورت مشاهده نعوظ دردناك در مردان، مصرف دارو را قطع كرده و با پزشك مشورت كنيد.

3- قبل از مصرف، حساسيت هاي دارويي خود را به پزشك اطلاع دهيد.

4- قبل از استفاده سابقه شخصي يا خانوادگي افسردگي، دو قطبي، جنون ادواري يا اقدام به خودكشي را به پزشك اطلاع دهيد.

5- در صورت داشتن مشكلات كبدي، ديابت، سديم كم در خون، كم بودن آب بدن، تشنج، زخم معده و گلوكوم، حتما به پزشك خود اطلاع دهيد.

6- اين دارو باعث خواب و سرگيجه مي شود. مصرف همزمان با الكل و ماري جوانا مي تواند اين اتفاق را تشديد كند. بنابراين در صورت نياز به هوشياري كامل، مصرف نكنيد.

7- سالمندان به دليل تاثير اين دارو در خونريزي و عدم هماهنگي، بايد در مصرف آن احتياط كنند.

8- فلوكستين ممكن است باعث ايجاد يك بيماري شود كه بر ريتم منظم قلب تاثير مي گذارد. ممكن است در طول مدت اين بيماري، ضربان قلب تند، سرگيجه شديد، احساس خفگي و ... را تجربه كنيد. در صورت مشاهده اين علائم با فوريت به اورژانس مراجعه كنيد. سطح پايين پتاسيم يا منيزيم در خون نيز ممكن است خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش دهد.

9- هرگز اين دارو را به ديگران پيشنهاد ندهيد، حتي اگر شديدا اثرات مثبت آن را تجربه كرده ايد.

 

سندروم مسموميت سروتونيني

اين دارو با افزايش سروتونين، ممكن است باعث افزايش بيش از حد سروتونين خون شود و سندروم خطرناك مسموميت سروتونين را ايجاد كند. مخصوصا وقتي با داروهاي ديگري كه اين اثر را دارند مصرف شود. برخي از نشانه هاي سندروم مسموميت سروتونين شامل:

  • افزايش شديد ضربان قلب
  • توهم و از دست دادن هماهنگي عضلات
  • سرگيجه شديد
  • تهوع، اسهال و استفراغ
  • تكان دادن ناگهاني ماهيچه ها و عضلات
  • تب نامعمول
  • آشفتگي، پريشان و بي حوصلگي غير معمول

 

تداخلات دارويي فلوكستين

آخرين دوز فلوكستين تا چند هفته در بدن شما باقي مي ماند و بايد در صورت نياز به مصرف هر دارويي به صورت همزمان با پزشك مشورت كنيد. برخي از اين دارو ها عبارتند از:

  • داروهايي كه توسط برخي از آنزيم هاي كبدي مثل وينبلاستين
  • دارو هاي آنتي آريتميك مثل پروپوفنون
  • داروهاي ضد افسردگي سه حلقه اي مثل ديزاپامين
  • دارو هاي مهاركننده مونوآمين اكسيداز (MAO) مثل ايسوكاربوكازيد، لينزوليد، متيلن آبي، مكلببايد، فنلزين، پروكاريسين، راازگالي، ترانيلسيپرومين به صورت همزمان بافلوكستين عوارض شديدي دارد.

دارو هايي كه ميزان سروتونين را افزايش مي دهند. مثل اكستازي، سيتالوپرام، دالوكستين، تريپتوفان و ... ممكن است باعث افزايش خطر ابتلا به سندروم مسموميت سروتونيني شود.

 

نكات مهم درباره فلوكستين

الف) به دليل خاصيت اعتياد آوري فلوكستين، ممكن است به مرور زمان باعث شود كه مقدار بيشتري از آن را مصرف كنيد و اين مسئله باعث اوردوز مي شود.

ب) مصرف در دوران بارداري بايد با احتياط كامل باشد، زيرا ممكن است به نوزاد آسيب برساند.

ج) به دليل خطرات ناشي از مشكلات روحي و رواني مثل اضطراب و افسردگي و حملات هراس بدون درمان، هرگز مصرف اين دارو را خودسرانه و ناگهاني متوقف نكنيد. در صورت تمايل به قطع دارو به پزشك مراجعه كنيد و بر اساس دستورات او عمل كنيد.

د) در دوران شيردهي اين دارو به راحتي وارد بدن نوزاد شده و اثرات نامطلوبي روي او خواهد گذاشت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي فلوكستين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  داروي فلوكستين | موارد مصرف و عوارض فلوكستين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فلوكستين،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۷:۵۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

فشار خون پايين حالتي مزمن است كه براي سلامتي فرد مي تواند آسيب زا باشد، چرا كه بدن قادر نخواهد بود اكسيژن لازم را تامين كند و عملكرد مغز و قلب مختل مي شود؛ در نتيجه حس مي كنيد نفس كشيدن برايتان دشوار شده است و دچار سرگيجه مي شويد. اما هر شخصي ممكن است در برهه اي از زمان دچار افت فشار خون شود، شنيدن يك خبر بد، تغيير حالت از نشسته يا خوابيده به وضعيت ايستاده، مدت زماني بعد از غذا خوردن يا ايستادن طولاني، به طور موقت افت فشار خون ايجاد مي كند. در اين مقاله به بررسي علائم و نشانه هاي فشار خون پايين مي پردازيم. آگاهي از اين نشانه ها و اقدام براي درمان به موقع ضروري است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فشار خون پايين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

حد سالم فشار خون پايين

فشار خون مقدار نيرويي است كه توسط خوني كه قلب پمپاژ مي كند به ديواره رگ ها وارد مي شود. در حالت نرمال حداقل فشار خون (90-60) و حداكثر فشار خون (120-90) ميلي متر جيوه است. اگر فشار خون اندازه گيري شده پايين تر از اين اعداد باشد، فشار خون تان پايين است. براي مثال اگر فشار خون شما 80/50 (8 رو 5) باشد؛ داراي فشار خون پايينهستيد. فشار خون پايين به دنبال افت و كاهش ناگهاني جريان خون به اندام هاي بدن رخ مي دهد كه منجر به بروز علائم شوك يعني تنفس سريع، ضربان قلب سريع، رنگ پريدگي پوست و ... در بدنتان مي شود. بالاتر بودن فشار خون از حدود تعيين شده به معناي فشار خون بالا مي باشد.

 

فشار خون پايين خطرناك است؟

اگر فشار خون تان پايين است احتمال ابتلا به بيماري هاي كليوي، سكته و بيماري قلبي كمتر مي شود. فشار خون پايين به دليل موقعيت هاي مختلف در هر فردي ممكن است بروز پيدا كند با اين حال تداوم آن به دليل كاهش اكسيژن رساني به اندام ها با خطراتي همراه است. در ادامه به بررسي نشانه هاي فشار خون پايين مي پردازيم:

تپش قلب و تنفس سريع

فشار خون پايين به دليل كاهش جريان خون به سيستم هاي حياتي بدن، باعث افزايش تپش قلب مي شود. در واقع زماني كه خون كافي به قلب نرسد دچار انقباضات نامنظم مي شود. قلب با افزايش ضربان، مي خواهد اين كمبود جريان خون و اكسيژن را جبران كند پس تنفس هايتان هم تند و سطحي مي شود.

ضعف و خستگي

كاهش جريان خون و اكسيژن در اندام هاي بدن به خصوص ماهيچه ها منجر به احساس ضعف، كمبود انرژي مي شود پس زودتر از ديگران احساس خستگي مي كنيد.

درد قفسه سينه

درصورت ابتلا به فشار خون پايين، به احتمال زياد درد قفسه سينه را تجربه مي كنيد چون جريان خون غني از اكسيژن به سرخرگ هاي كرونري كاهش مي يابد.

سرگيجه، تهوع، تاري ديد و بيهوش شدن

زماني كه اكسيژن كافي دريافت نكنيد، دچار سرگيجه مي شويد و نمي توانيد تعادل خود را حفظ كنيد و حس مي كنيد بدنتان بيش از حد سنگين شده است و حالت تهوع و تاري ديد نيز ايجاد مي شود. در اثر كاهش فشار خود در مغز، حتي ممكن است بيهوش شويد.

كاهش تمركز

مغز براي داشتن عملكرد مناسب به اكسيژن كافي نياز دارد؛ پس فشار خون پايين باعث مي شود نتوانيد كاركرد معمول خود را داشته باشيد چون توجه و تمركزتان به شدت كاهش پيدا مي كند. در نتيجه بازدهي كلي شما در امور روزانه تحصيلي، كاري، ورزشي و ... افت شديدي پيدا مي كند.

سرد شدن بدن و رنگ پريدگي پوست

اگر بدون دليل مشخص، به طور ناگهاني بدنتان سرد مي شود و دچار تعريق مي شويد و پوستتان دچار رنگ پريدگي مي شود به احتمال زياد به دليل افت فشار خون است.

علائم پريشاني و افسردگي

همان طور كه توضيح داديم، فشار خون پايين با افت كاركرد مغز و توانمندي هاي شناختي و تمركز همراه است. از آنجا كه مغز نقش مهمي در توليد و ترشح هورمون هاي بدن ايفا مي كند، به هم خوردن نظم هرموني مي تواند باعث بروز علائم پريشاني يا افسردگي در شما شود. البته به دنبال افت تحصيلي، كاري و عملكرد اجتماعي يك چرخه معيوب ايجاد مي شود كه باعث حفظ و تداوم علائم افسردگي مي شود.

در پي درمان فشار خون پايين، افسردگي نيز بهبود مي يابد؛ اما معمولا چون افسردگي تمام سبك زندگي فرد را تحت تاثير قرار داده است حتي در صورت درمان عوامل جسماني همچنان نياز به دريافت كمك تخصصي براي درمان افسردگي وجود دارد.

 

دلايل افت فشار خون

فشار خون پايين به دلايل مختلفي مانند بارداري، از دست دادن آب بدن، خون ريزي، اختلال در غدد درون ريز، بيماري هاي قلبي _ عروقي، مصرف الكل و مواد مخدر، افسردگي، كمبود ويتامين B12 ،كم خوني، كاهش قند خون و ديابت، عفونت و واكنش هاي آلرژيك شديد و ... رخ مي دهد.

 

چطور از افت فشار خون پيشگيري كنيم؟

  1. نوشيدن مايعات به اندازه كافي
  2. ورزش متناسب با توانايي بدن، به منظور افزايش جريان خون در بدن
  3. مصرف وعده هاي غذايي كمتر و در دفعات بيشتر
  4. قرار دادن سر خود در سطح كمي بالاتر در موقع خوابيدن
  5. بلند نكردن اجسام خيلي سنگين
  6. خودداري از ايستادن هاي طولاني مدت
  7. مصرف آب ليمو، آب نمك، كشمش، چغندر، آب هويج، قهوه، ريشه شيرين بيان و ...

 

درمان فشار خون پايين

اگر دارويي خاصي مصرف مي كنيد بايد به پزشك خود اطلاع دهيد تا در صورت نياز داروي ديگري جايگزين كند.

اگر فشار خون پايين به دليل از دست دادن آب بدن باشد، درمان به صورت تزريق خون و مايعات درون وريدي تحت نظر پزشك انجام مي شود.

 در صورتي كه عفونت عامل افت فشار خون باشد ممكن است آنتي بيوتيك هايي تجويز شود.

آمبولي ريه و ترومبوز وريدي مي تواند باعث كاهش فشار خون شود كه در اين صورت درمان با استفاده از رقيق كننده ها هپارين يا وارفارين صورت مي گيرد.

 

نكته آخر:

اگر افت فشار خون با علائمي مانند سردرد، سرفه هاي زياد همراه با خلط، سوزش ادرار، تب، مدفوع با رنگ تيره، سو هاضمه و اسهال همراه باشد، بهتر است هر چه سريعتر به پزشك مراجعه كنيد؛ چون بروز اين علائم مي تواند به دليل وجود بيماري ديگري باشد كه باعث تشديد اثر افت فشار خون شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فشار خون پايين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  فشار خون پايين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فشار خون پايين،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۱:۰۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا مي دانيد بيدار شدن و غذا خوردن در شب مي تواند نشانه اي از سندروم خوردن شبانه يا شب‌خوري باشد؟ ممكن است براي شما پيش آمده باشد كه نيمه‌شب از خواب بيدار شويد و احساس كنيد تا غذا نخوريد نمي‌توانيد بخوابيد. يا بعد از آن كه شامتان را خورديد تا زماني كه مي‌خواهيد به رخت خواب برويد اشتهايتان به شدت افزايش مي‌يابد. اگر داراي چنين تجاربي هستيد، قطعا مشكلات ديگر مانند اضافه‌وزن و مشكل در به خواب رفتن را نيز تجربه كرده‌ايد؛ در نتيجه چرخه خواب و سلامت جسمي شما نيز مخدوش شده و بر روي ديگر قسمت‌هاي زندگي شما هم اثر گذاشته است. در بيشتر مواقعافسردگي و اضطراب زمينه اي اصلي ايجاد سندروم شب خوري هستند. در ادامه اين مقاله به توصيف نشانه ها، علل و درمان اين سندروم مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خوردن شبانه مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

شب‌خوري چيست؟

در سندروم شب‌خوري يا خوردن شبانه (night eating syndrome) فرد در طول شب و يا پيش از خواب ميل زيادي به خوردن غذا پيدا مي كند. اين در حالي است كه در وعده هاي صبحانه و نهار ميلي به غذا ندارد. اين افراد اغلب احساس مي كنند كنترلي روي وعده هاي غذايي خود نداشته و در هنگام غذا خوردن احساس شرم و گناه مي كنند. 

در هر جامعه كمتر از دو درصد افراد به سندروم شب‌خوري مبتلا هستند. اما در بين افرادي كه به كلينيك‌هاي تغذيه مراجعه مي‌كنند اين آمار به شش درصد مي‌رسد.

 

چگونه تشحيص داده مي‌شود؟

اگر شما ويژگي‌هاي بالا را داريد و در عين حال در هفته حداقل سه بار در شب براي خوردن بيدار مي‌شويد به شرطي كه حداقل سه علامت از موارد زير را داشته باشيد، احتمالا به سندروم شب‌خوري مبتلا هستيد.

  • بي‌اشتها بودن در صبح
  • ميل شديد خوردن بين شام و خواب
  • بي‌خوابي در چهار تا پنج روز از هفته
  • باور به اين كه خوردن براي به خواب رفتن شما ضرورت دارد
  • احساس افسردگي كه در ساعات غذا خوردن شديدتر هم مي‌شود

توجه داشته باشيد كه سندروم شب‌خوري با اختلال پرخوري عصبي تفاوت دارد. در اختلال پرخوري شما در هر زمان از جمله شب‌ها ممكن است كه دچار حمله پرخوري و عدم كنترل بر غذا خوردنتان داشته باشيد و پس از آن هم احساس ناخوشايند سيري و احساس گناه وجود دارد. اما در شب‌خوري اين اتفاق مربوط به زمان خاصي است و همراه با مشكلات خواب مي باشد.

 

چطور بفهميم كسي شب‌خوري دارد؟

افراد داراي سندروم شب خوري زماني كه مشغول غذا خوردن هستند احساس شرم و افسردگي مي‌كنند و از كار خودشان ناراحت هستند. از ديگر نشانه‌هاي اين افراد تلاش مكرر براي رژيم لاغري و شكست‌هاي متعدد است. اين افراد معمولا سابقه ابتلا به افسردگي، اختلالات خواب و سوء مصرف مواد را دارند. همچنين اضافه وزن و چاقي موجب ابتلاي آن ها به بيماري هاي قلبي، فشار خون، ديابت و انواع سرطان مي شود.

در هر جامعه كمتر از دو درصد افراد به سندروم شب‌خوري مبتلا هستند. اما در بين افرادي كه به كلينيك‌هاي تغذيه مراجعه مي‌كنند اين آمار به شش درصد مي‌رسد.

 

علت شب خوري چيست؟

در حقيقت علت سندروم خوردن شبانه آنقدرها هم روشن نيست. پژوهش‌گران درباره عوامل اين سندروم نظرات متفاوتي دارند كه برخي مربوط به شرايط ژنتيكي و جسمي و برخي مربوط به عوامل رواني و اجتماعي است.

علل جسمي

بيشتر متخصصان تصور مي‌كنند كه اخلال در چرخه خواب و بيداري و چرخه غذا خوردن بدن مي‌تواند اين سندرم را به وجود آورد. همان‌طور كه مي‌دانيد اكثر فعاليت‌هاي شما مثل خوردن و خوابيدن و يا ميل جنسي چرخه منظمي دارد كه در قسمتي از مغز به نام هيپوتالاموس تنظيم مي‌شود. حال اگر چرخه طبيعي بدن شما در مغزتان درست تعيين نشود ممكن است در زماني غير معمول مانند شب احساس گرسنگي داشته باشيم.

پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه بروز سندروم شب‌خوري مي‌تواند با ژنتيك در ارتباط باشد. ژن‌هاي ويژه‌اي كشف شده‌اند كه به اختلالات مرتبط با ساعت بدني مرتبط هستند. اين كه سندروم شب‌خوري با مشاركت ژنتيك و محيط به وجود مي‌آيد و شرايط استرس و اضطراب مي‌تواند بر بروز اين سندروم تاثيرگذار باشد قطعي است اما ميزان تاثير هركدام از آن ها مشخص نيست.

علت ديگر مي‌تواند رژيم غذايي فرد باشد. در مواقعي كه فرد روزانه كالري مورد نياز بدنش را تامين نكند، بدن در ساعت‌هاي شب احساس گرسنگي مي‌كند.

علل رواني

سابقه وجود اختلالات ديگر خوردن مانند اختلال پرخوري، پراشتهايي عصبي و بي اشتهايي عصبي مي‌تواند وجود سندروم پرخوري شبانه را پيش‌بيني كند.

افرادي كه سابقه افسردگي و اضطراب داشته‌اند و يا استرس روزانه بيشتري را تجربه مي‌كنند بيشتر احتمال دارد كه به اين سندروم مبتلا شوند. 

 

اثرات غذا خوردن در شب

غذا خوردن خارج از زمان چرخه غذا خوردن بدن مي‌تواند خود عاملي براي تحت تاثير قرار دادن چرخه‌هاي ساعت زيستي مغز باشد. به عبارتي زماني كه وعده غذايي را در ساعتي خارج از زمان معمول مي خوريد ساعت زيستي مغز براي خواب و بيداري نيز تغيير مي كند.

غذا خوردن شبانه روي پوست تاثيرات منفي دارد و مانع ترشح آنزيم‌هايي است كه كار ترميم پوست را بر عهده دارند.

 

شب‌خوري چطور درمان مي‌شود؟

درمان موثر شب‌خوري ناشي از شناخت علت آن و تركيب انواع روش‌هاي درماني موثر رواني و جسماني است. هدف نهايي آن است كه فرد از الگوي غذا خوردن خود و آثار آن آگاه شود و بداند چه شرايط رواني و بيروني باعث آن مي‌شود. در درمان اين سندروم به موارد زير توجه مي كنند.

1- ورزش كردن منظم را در برنامه روزانه خود قرار دهيد تا سوخت و ساز بدن به طور مناسب تنظيم شود.

2- تمام مواد غذايي كه دريافت مي‌كنيد را در طول روز يادداشت كنيد و توجه داشته باشيد كه كالري مورد نيازتان را (بين 1200 تا 1800 كالري) در طول روز دريافت كنيد.

3- قبل از خواب يك ليوان شير بخوريد تا كمك كند كه خواب آرامتري داشته باشيد.

4- با متخصص تغذيه و روان‌شناس باليني مشورت كنيد و در صورتي كه به اين نتيجه رسيديد كه مصرف دارو مي‌تواند به شما كمك كند به روان‌پزشك مراجعه كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خوردن شبانه مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  شب خوري | سندروم خوردن شبانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شب خوري،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۱:۲۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

شايد براي شما جاي سوال باشد كه لزوم عمل ختنه مردان جداي از رسومات و عقايد مذهبي چيست؟ آيا ختنه سلامت جسمي و رواني فرزندتان را به خطر نمي‌اندازد؟ يا آن كه اين عمل به چه روش‌هايي انجام شده و چه نكاتي پس از عمل بايد رعايت شود؟ اگر نوزاد شما پسر باشد يكي از تصميماتي كه بايد براي او بگيريد ختنه كردن است. ختنه مردان بر خلاف ختنه زنان توسط بسياري از پزشكان تاييد شده است؛ به طوري كه ختنه را داراي آثار مثبتي مي دانند. در اين مقاله سعي شده به تمام اين سوالات پاسخ داده شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ختنه مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

ختنه در دين و فرهنگ

ختنه رسمي قديمي است كه تاريخ‌دانان ريشه آن را به مصر باستان نسبت مي‌دهند. پس از آن اين رسم به اديان ابراهيمي نيز وارد شده و در يهوديت و اسلام به عنوان عملي واجب براي نوزادان پسر تلقي شده است. پسران مسلمان را بايد پيش از بلوغ و پسران يهودي را بايد در روز هشتم تولد ختنه كنند. اما امروزه به دليل نظرات بهداشتي درباره فوايد ختنه در جوامع غيرسنتي و غيرمذهبي نيز اين عمل رواج دارد.

 

پيش‌پوست يا غُلفِه چيست؟

پيش‌پوست يا غلفه، پوستي است حلقه‌ مانند كه روي سرنره (حَشَفه) يا سر آلت تناسلي مردانه را مي‌پوشاند. اين پوست در صورت ختنه نشدن نوزاد در كودكي و پيش از بلوغ كاملا روي آلت را پوشانده و پس از 5سالگي به مرور از سرنره جدا شده و نزديك بلوغ به عقب نيز كشيده مي‌شود كه سر آلت نمايان مي‌شود. در عمل ختنه اين پوست با فاصله دو ميليمتري از محل چسبيده به تنه آلت تناسلي جدا مي‌شود. در كشورهايي كه پسران ختنه نمي‌شوند نكاتي بهداشتي براي تميز نگه‌داشتن و حفظ سلامت غلفه و آلت تناسلي و پيش‌گيري از بيماري‌هاي مربوط به مردان توصيه مي‌شود.

 

اثرات جسمي ختنه

وجود پيش‌پوست مي‌تواند اثراتي بر سلامت جسمي كودك شما داشته باشد. احتمال به وجود آمدن خطرات ناشي از وجود پيش‌پوست مانند عفونت يا پيش‌پوست تنگ كم است؛ همين موضوع باعث حمايت بعضي از افراد از ختنه نكردن پسران شده است.

تميز كردن راحت‌تر آلت تناسلي

در پسراني كه ختنه نشده‌اند تميز كردن آلت تناسلي ساده‌تر اتفاق مي‌افتند. تميز كردن آلت از باقي‌ماندن ادرار بين پيش‌پوست و سرنره و تركيب آن با مواد اِسمِگما (ترشحات پوستي سر آلت براي مرطوب ماندن و نچسبيدن به پيش‌پوست) خود آلت و بالا رفتن احتمال عفونت جلوگيري مي‌كند.

پيش‌گيري از عفونت‌ها

بالانيت يا عفونت سرنره كه مي‌تواند پيش‌پوست را هم دچار كند در مواردي كه ختنه انجام نشود احتمال بروز بيشتري دارد. در اين موارد سر آلت تناسلي متورم و دردناك شده و ادرار كردن و برقراري رابطه جنسي به شدت سخت مي‌شود. حتي ممكن است با برقراري رابطه جنسي عفونت به دستگاه تناسلي شريك جنسي نيز سرايت كند.

همچنين باقي ماندن بالانيت و درمان نشدن آن ممكن است منجر به انتقال عفونت به مجاري ادراري مانند ميزراه، كليه و مثانه شود. تحيقات نشان داده كودكان ختنه شده 3 تا 7 برابر كمتر از ختنه‌نشده‌ها مبتلا به اين عفونت‌ها مي‌شوند.

پيش‌گيري از بيماري‌هاي تناسلي

شواهد نشان مي‌دهد كه مردان ختنه‌شده نسبت به مردان ختنه‌نشده احتمال كمتري در ابتلا به عفونت‌هاي تناسلي مانند سيفليس و HIV دارند. همچنين احتمال ابتلا به ويروس HPV نيز در افراد ختنه‌شده 30% كاهش مي‌يابد.

پيش‌پوست تنگ

اين عارضه كه با نام فيموزيس نيز شناخته مي‌شود به معناي به عقب كشيده نشدن پيش‌پوست پس از بلوغ است كه بايد به طور طبيعي اين اتفاق بيفتند. قبل از بلوغ عقب نيامدن پيش‌پوست طبيعي است اما ادامه داشتن آن پس از بلوغ نياز به درمان دارد. از جمله مشكلاتي كه اين مسئله به وجود مي‌آورد جمع شدن ادرار زير پيش‌پوست و خارج شدن آن با فشار است.

سرطان‌ها

يكي از سرطان‌هاي نادر سرطان آلت مردانه است كه حدود 10 در ميليون وجود دارد اما شواهد نشان مي‌دهد ختنه نكردن خطر اين سرطان نادر را تا سه برابر افزايش مي‌دهد.

 

اثرات رواني ختنه بر مردان

ختنه اگر در شرايط نامناسب، سنين بالاتر و بدون بي‌حسي و با تجربه درد صورت گيرد تجربه‌اي دردناك و ضربه‌اي رواني براي نوزاد يا كودك محسوب مي‌شود. براي همين موضوع متخصصان توصيه مي‌كنند كه در هفته‌هاي اول تولد ختنه با بي‌حسي انجام شود و اگر پس از يك سالگي ختنه انجام مي‌شود بهتر است با بي‌هوشي باشد كه كودك احساس نكند كه به هويت جسمي و جنسي او آسيب رسيده است.

اگر كودك شما در سني است كه متوجه تغيير در آلت تناسلي اش شد، بهتر است به آموزش مسائل جنسي در حد فهم كودك بپردازيد. براي اين منظور بهتر است از يك مشاوره كودك نيز درباره چگونگي برخورد با سوالات كودكتان راهنمايي بگيريد.

 

تاثير ختنه بر فعاليت جنسي

در اين زمينه شواهد نظرات متناقضي دارند. برخي از تحقيقات نشان داده‌اند كه تجارب جنسي افراد ختنه‌شده بيشتر از افراد ختنه‌نشده است و روابط رضايتمند بيشتري را تجربه كرده‌اند.

اما نكته قطعي آن است كه پيش‌پوست داراي نقاط حساس‌تري از منظر تحريك جنسي است و در صورت ختنه شدن تحريك آلت تناسلي مردانه كاهش پيدا مي‌كند. بخش ديگري از شواهد نشان مي‌دهد كه آميزش جنسي براي افراد ختنه شده و شريك جنسي آن‌ها كمتر ارضاكننده است. 

 

كدام روش را انتخاب كنيم؟

دو روش براي ختنه وجود دارد كه هر كدام فوايد و عوارض خودش را دارد. نكته مهم در انتخاب روش ختنه مهارت جراحي است كه ختنه نوزادتان را به او سپرده‌ايد.

حلقه

در روش حلقه نخست با دو انبر پيش‌پوست (غلفه) باز شده و براي محافظت از سرنره (حشفه) ابزاري گرد داخل پوست و بر روي سرنره قرار مي‌گيرد. براي وارد شدن ابزار به داخل پيش‌پوست شكافي روي آن داده مي‌شود. پس از آن از بيرون روي محلي كه بايد پيش‌پوست جدا شود حلقه پلاستيكي قرار مي‌گيرد و پيش پوست جمع مي‌شود. پس از گذشت حدود 5 تا 7 روز پيش‌پوست خود به خود مانند بند ناف جدا شده و مي‌افتد.

جراحي

در اين روش مانند روش حلقه با دو انبر پيش‌پوست باز شده و ابزاري براي محافظت از آلت روي سرنره قرار مي‌گيرد. اما در اينجا پس از ايجاد شكاف روي پيش‌پوست و مشخص شدن حدود جداشدن آن از آلت با قيچي جراحي دورتادور پيش‌پوست بريده مي‌شود.

 

عوارض احتمالي عمل

عوارض خفيف ختنه پسران مانند ديگر عمل‌هاي جراحي عمومي است. كمتر از 1% نوزاداني كه ختنه مي‌كنند با مشكلاتي مانند خونريزي، التهاب محل جراحي و سوزش ادرار مواجه مي شوند.

اگر ختنه به دست فردي ناوارد و غيرمتخصص صورت گرفته باشد ممكن است منجر به تنگي مجراي ادراري و سخت شدن خروج ادرار شود. 

 

مراقبت‌هاي لازم پس از ختنه

پس از عمل ختنه ممكن است آلت حساس شده باشد و ادرار دردناك باشد. ترشحات زردرنگ محل ختنه طبيعي است.

توصيه مي‌شود بانداژ را همراه با تعويض پوشك عوض كنيد. از پماد آنتي‌بيوتيك و يا وازلين (ژله پتروليوم) هنگام عوض كردن بانداژ استفاده كنيد تا باند به زخم نچسبد. آلت را به آرامي با آب بشوييد. محل عمل ختنه حدود دو هفته طول مي‌كشد تا التيام بيابد.

 

بهترين زمان ختنه پسران

همه متخصصان معتقدند كه ختنه پسران بايد پيش از 3سالگي صورت پذيرد اما درباره بهترين زمان اختلاف نظر وجود دارد. بعضي متخصصان بهترين زمان را حدود يك‌ماهگي مي‌دانند و بعضي بعد از دوسالگي را پيش‌نهاد مي‌كنند. اما با توجه به خطر بيشتر عفونت‌هاي ادراري در نوزادي و احتمال ضربه روحي كمتر به دليل شكل نگرفتن هويت جنسي توصيه مي‌شود پس از يك‌ماهگي با در نظر گرفتن مراقبت‌هاي خاص ختنه انجام شود. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ختنه مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ختنه مردان | علل و عوارض ختنه مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ختنه مردان،
موضوع:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۰:۴۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

امروزه مشاوره تحصيلي با توجه به پيشترفت و تخصصي تر شدن دانش، مشاغل و كسب و كارها در هر حوزه تحصيلي و همچنين محيط هاي آكادميك با سطح علمي اهميت زيادي پيدا كرده است. هر كسي در زندگي تحصيلي خود با انتخاب هاي زيادي روبروست كه با انتخاب هاي صحيح مي تواند به حتم آيندۀ تحصيلي و شغلي روشني را براي خود رقم بزند. خب حال سوال اصلي اين است كه چگونه مي توان انتخاب هاي تحصيلي درستي داشت. بهترين راه حل براي داشتن انتخاب هاي تحصيلي صحيح ابتدا شناخت استعداد ها، علايق و پتانسيل خود و بررسي آينده تحصيلي و شغلي پيش رو مي باشد. سپس با بررسي ميزان تطابق پتانسيل هاي خود و آينده اي كه در انتظار شماست مي توانيد انتخابي آگاهانه و صحيح داشته باشيد. براي داشتن چنين انتخابي استفاده از خدمات مشاوره تحصيلي و مشاوره تحصيلي تلفني بهترين راه حل است.

 

شما مي توانيد براي دريافت مشاوره تحصيلي با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

مشاوره تحصيلي

با توجه به تخصصي و پيچيده تر شدن دنياي امروزي نسبت به گذشته، پاسخ به سوالات و چالش هاي زندگي هاي امروزي نياز به روش هاي نوين و تخصصي تري دارد. استفاده از خدمات مشاوره تحصيلي از يك فرد متخصص در زمينه روانشناسي به شما كمك مي كند تا به يك خودشناسي درست برسيد و سپس با آگاه كردن شما نسبت به آينده، مي تواند شما را همراهي كند تا ببينيد كه آينده اين انتخاب واقعا همان ايده آلي است كه به دنبال آن مي گرديد يا نه !! 

 

چرا بايد از مشاوره تحصيلي استفاده كينم ؟

يكي مسائلي كه بسياري از مراجعان و خانواده هاي آنان را دچار سردرگرمي مي كند، چالش هاي تحصيليشان مي باشد كه از جمله اين چالش ها كه سبب تحميل تنش بسيار زيادي بر روي افراد مي شود، مي توان به موارد زير اشاره داشت:

  • انتخاب رشته دبيرستان
  • كنكور سراسري
  • انتخاب رشته كنكور سراسري
  • كنكور كارشناسي ارشد
  • انتخاب رشته كنكور كارشناسي ارشد
  • كنكور دكتري
  • انتخاب رشته دكتري
  • مصاحبه دكتري
  • تغيير رشته تحصيلي در تمامي مقاطع
  • انصراف از دانشگاه
  • تحصيل بدون كنكور
  • تحصيل در خارج
  • و ...

انجام اقدام هاي هيجاني در زمان قرارگيري در هر كدام از چالش هاي تحصيلي و عدم توجه به استعدادها و علاقه و مهارت هاي خود و آينده پيش رو به سبب تصميمي كه گرفته ايد همان چيزي است كه بسياري از افراد را متحمل تنش هاي بزرگ در زندگي مي كند. همواره تيپ شخصيت، علايق و استعدادهاي خود را علاوه بر شرايط زندگي و آيندۀ شغلي انتخابتان در نظر بگيريد.

 

 

مشاوره تحصيلي تلفني و حضوري مركز حامي هنر زندگي

ما همواره در تلاش براي همراهي شما براي داشتن زندگي شاد و بدون تنش هستيم و به همين دليل هميشه به شما در نگاه كردن به زندگيتان و تمامي پتانسيل هاي موجود در آن كمك مي كنيم. در مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي ابتدا با استفاده از تست هاي روانشناسي و مصاحبه تشخيصي به شما كمك مي كنيم تا به شناخت بهتري از شخصيت، هوش، استعدادها، مهارت ها، شرايط زندگي و پتانسيل هاي خود برسيد و سپس با توجه به تمامي اين پارامترها، آينده انتخاب هاي متفاوت شما را بررسي مي كنيم تا بتوانيد انتخابي آگاهانه و تصميمي درست بگيريد. هرگز فراموش نكنيد كه موفقيت بي دليل نيست.

 

مشاوره تحصيلي تلفني

دسترسي به مشاوران متخصص و با تجربه در زندگي هاي امروز با توجه به سرعت زندگي، كمبود وقت، هزينه هاي رفت و آمد و ...  نيازمند صرف هزينه، وقت و انرژي زيادي است. مشاوره تلفني يك راه حل مناسب براي برطرف كردن اين مشكلات مي باشد. متخصصان مركز مشاوره روانشناسي حامي هنرزندگي آماده همراهي شما در تمامي ساعات طول روز هستند. براي دريافت مشاوره تحصيلي مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي در هر نقطه اي از كشور كه هستيد تنها با يك تلفن تماس بگيريد. علاوه بر اين مي توانيد از مشاوره تحصيلي حضوري اين مركز نيز بهرمند گرديد.

 

شما مي توانيد براي دريافت مشاوره تحصيلي با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : مشاوره تحصيلي | مشاوره تحصيلي تلفني و حضوري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره تحصيلي،
موضوع:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۸:۰۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

از نظر بسياري از مردان، زنان مخلوقات بسيار پيچيده اي هستند كه به راحتي نمي توانند به عاشق شدن زنان پي ببرند، پس در برخورد با آنان دچار سردرگمي و ترديد مي شوند. ممكن است با دختري آشنا شده باشيد و حس كنيد به او علاقه مند شده ايد ولي نمي دانيد نظر او در مورد شما چيست و از طرفي حس مي كنيد جواب قطعي به شما نمي دهد. اگر مي خواهيد براي شروع يك رابطه رومانتيك پيش قدم شويد يا مي خواهيد مطمئن شويد دختر مورد علاقه تان هم حس شماست و از ادامه رابطه خود آسوده خاطر شويد با ما همراه شويد. در اين مقاله به بررسي نشانه هاي عاشق شدن در زنان مي پردازيم تا بهتر بتوانيد احساس آن ها را درك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق شدن زنان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آتش عشق در زنان

زنان هم وقتي عاشق مي شوند به رفتارها، ظاهر و نگاه مرد مورد علاقه خود فكر مي كنند، قلبشان تندتر مي زند، عيب هاي او را نمي بينند، در خيال خود با او حرف مي زنند، روي او حساس مي شوند. با اين حال زنان عشق خودشان را زيركانه نشان مي دهند و در ابتداي يك رابطه معمولا به صورت واضح و در قالب جملات ابراز علاقه نمي كنند. در واقع در شروع يك رابطه در بيان احساسات خود محتاط هستند.

 

چرا و چگونه مردان زنان عاشق را بشناسند؟

آگاهي از نشانه هاي عاشق شدن زنان از اين جهت اهميت دارد كه بسياري از مردان درك درستي از احساسات خانم ها ندارند. اگر نسبت به اين نشانه ها بي توجه باشيد، فرصت هاي استثنايي زندگي تان را براي پيدا كردن دختري كه عاشقانه در كنارتان باشد، از دست مي دهيد از طرفي وقت و انرژي خودتان را براي رابطه هاي كوتاه مدت صرف مي كنيد كه در نهايت ممكن است نسبت به تمام زنان بدبين شويد. در نتيجه از عاشق شدن فراري مي شويد و پيش خودتان فكر مي كنيد اصلا عشقي وجود ندارد. در ادامه به نشانه هاي زنان عاشق مي پردازيم:

حساس شدن

يك زن عاشق، شما را زير نظر دارد، به رفتار، ظاهر و نگاه شما توجه مي كند. هنگامي كه گروهي از دختران از جلوي شما رد مي شوند به چشمان تان خيره مي شود تا ببيند به آن ها نگاه مي كنيد يا نه. اگر متوجه حرص خوردن او، هنگام صحبت كردن با زنان ديگر شديد، بدانيد كه براي او اهميت داريد.

اشتياق براي برقراري ارتباط

اگر زني خيلي سريع به پيام هايتان جواب مي دهد و هميشه در دسترس است يا به بهانه هاي مختلف با شما تماس مي گيرد، در واقع براي ارتباط با شما علاقه مند است و در صورتي كه برنامه اي داشته باشد كه نتواند دعوت شما براي بيرون رفتن بپذيرد، زمان ديگري به شما پيشنهاد مي كند.

برنامه ريزي براي آينده

زن عاشق پيشه، مي خواهد دوباره شما را ببيند پس دنبال برنامه هاي دونفره ست كه بتوانيد زماني در كنار هم باشيد. در مورد آينده با شما صحبت مي كند و از شما نظر خواهي مي كند، مي خواهد شما را بيشتر بشناسد پس تمايل دارد فعاليت هايي كه شما به آن علاقه داريد امتحان كند حتي اگر در انجام آن افتضاح باشد. در ميان صحبت هايش متوجه مي شويد كه به جاي كلمه « من » از كلمه « ما » استفاده مي كند يعني به چيزي بيشتر از يك دوست معمولي نگاه مي كند.

كنجكاوي

اگر زني جذب شما شده باشد، سوال هاي مختلفي در مورد خانواده، دوستان، شغل، ميزان وضعيت مالي و علايق شما مي پرسد. سعي مي كند وجه مشتركي با شما پيدا كند. تمام توجهش معطوف شماست و هنگامي كه در مورد آينده شغلي و برنامه ريزي هايي كه در آينده داريد صحبت مي كنيد، مشتاقانه گوش مي دهد. شايد تعجب كنيد كه حتي جزئي ترين حرف هايتان را به خاطر مي آورد. حواستان باشد كه الان زمانيست كه مي توانيد او را تحت تاثير قرار دهيد، صادقانه و با علاقه به سوال هايش جواب بدهيد.

خريد هديه، بهانه اي براي نشان دادن احساسات

وقتي زني برايتان هديه اي مي خرد، يعني براي او منحصر به فرد هستيد. هديه او شايد گران قيمت نباشد ولي مطمئن باشيد زمان زيادي در مورد آن فكر كرده است. شايد از ميان صحبت هاي شما متوجه شده باشد كه به چيزي علاقه داريد پس هديه او مي تواند نشان دهنده شناخت او از شما باشد.

نشانه هاي بدني

هنگام صحبت كردن به شما خيره مي شود و چشمانش برق مي زند، لبخند مي زند، تن صدايش تغيير مي كند، با موهايش بازي مي كند؛ به طور كلي از حالات چهره او متوجه مي شويد كه واقعا خوشحال است؛  اين ها مي تواند نشانه اين باشد كه او واقعا به شما علاقه مند است.

نشان دادن چراغ سبز

اغلب دختران تمايلي به برقراري تماس فيزيكي با پسري كه دوست ندارند نشان نمي دهند. ولي دختري كه عاشق شماست دنبال اين است كه حداقل تماس فيزيكي كمي با شما داشته باشد؛ مثلا دست تان را بگيرد كه اين نشانه خيلي خوبي براي فهميدن علاقه او به شماست.

جلب توجه

زني كه عاشق شماست، به هر طريقي مي خواهد توجه شما را به خودش جلب كند پس به تيپ، آرايش و جذابيت فيزيكي خودش اهميت مي دهد، پس اگر مي بينيد زمان زيادي بايد منتظر بمانيد تا او آماده شود، به او ايراد نگيريد. الان فرصتي استثنايي است كه از ظاهر او تعريف كنيد.

الهام بخش شدن براي تغيير

او را با اولين روزي كه ملاقات كرديد مقايسه كنيد و ببينيد چه تغييراتي در او مي بينيد. شايد حس كنيد الان مسئوليت پذيرتر شده است يا وقتي در سختي ها و ناراحتي ها دركنارش هستيد، متوجه مي شويد كه پيشنهاد، حرف ها يا رفتارتان در قلب او راهي باز مي كند و مورد پذيرش قرار مي گيريد.

عشق، راهي براي تسخير ترس ها

زني كه عاشق است، حاضر است در كنار شما با ترس هايش رو به رو شود و نسبت به چيزهايي كه قبلا ترس و واهمه داشت، پذيرش بيشتري پيدا مي كند.

ايفا كردن نقش مادرانه

زنان وقتي عاشق مي شوند احساس مادرانه وجودشان به صورت ناهشيار فعال مي شود. پس تعجب نكنيد اگر نسبت به سلامتي شما نگران مي شود و زماني كه فست فود مي خوريد به شما غر مي زند.

خجالتي شدن

يك واكنش رايج در زنان وقتي كه عاشق مي شوند اين است كه به طور غير معمول خجالتي مي شوند. ممكن است متوجه شويد كه زماني كه با شماست عصبي و دستپاچه است، وقتي به او نگاه مي كنيد، صورتش سرخ مي شود و با موها يا لباس خود بازي مي كند. پس در ابتداي رابطه شايد بخواهند از شما دور شوند. اگر هيچ كار اشتباهي نكرديد و به خاطر اجتناب كردن او مردد شديد، اندكي به او زمان بدهيد.

رفتارهاي بچگانه و غر زدن

زنان عاشق، حمايت كننده و مراقبان خوبي هستند، گاهي اوقات آن ها مي خواهند شما را امتحان كنند. زماني كه حس مي كنيد مثل يك بچه لوس و غير قابل تحمل شده است، احساس امنيت را به او منتقل كنيد و در مواردي كه او احساس آسيب پذيري دارد، حمايتش كنيد.

 

در مقابل زن عاشق چه كنيم؟

زنان براي عاشق شدن و اطمينان از احساس خود به زمان نياز دارند. زماني كه اين نشانه ها را در زن مورد علاقه خود ديديد، فرصت مناسبي است تا عشق خود را به او ابراز كنيد. براي اين منظور راه هاي ابراز عشق را بشناسيد. اما پيش از شروع رابطه از خود نيز اطمينان حاصل كنيد. آيا داراي نشانه هاي عشق مردان هستيد؟ براي اين كار نياز به خودشناسي داريد تا بتوانيد به خواسته قلبي خود پي ببريد. براي اين منظور مي توانيد از تست هاي خودشناسي و مشاوره روانشناسي استفاده كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق شدن زنان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : نشانه هاي عاشق شدن زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عاشق شدن زنان،
موضوع:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۴:۳۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی