مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

براي ايجاد و حفظ يك رابطه عاطفي زن و مرد هر دو بايد روشي براي ابراز عشق و محبت خود داشته باشند. زبان ابراز عشقدر همه انسان ها يكسان نيست. لازمه يك رابطه موفق داشتن يك زبان عشق مشترك است. مردي براي ابراز عشق خود دائم هر آنچه كه همسرش احتياج دارد را برآورده مي كند، اما همسر او از اين شكايت دارد كه همسرش هيچ وقت به او نمي گويد دوستش دارد. مشكل اين زوح نداشتن علاقه نيست بلكه تنها زبان عشق آن ها متفاوت است. زوجين مي توانند با در ميان گذاشتن علايق و خواسته هاي خود به رفع نيازهاي يكديگر كمك كنند. همچنين با مطالعه اين مقاله مي توانيد برخي از راه هاي ابراز عشق را امتحان كنيد. مشاوره زوجين نيز به شما جهت بالا بردن كيفيت ارتباط تان خدمات ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه چگونگي ابراز عشق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

با كلام تان ابراز عشق كنيد

اولين زبان عشق كلام تاييدآميز است. شما با بيان كلمات عاشقانه و محبت آميز، عبارت هاي تشويقي، گفتن جمله "دوستت دارم" و عباراتي مثل؛ چه لباس زيبايي، مدل موهايت را دوست دارم، من به تو افتخار مي كنم و... به فرد مقابل خود نشان مي دهيد چقدر حواستان به او و تغييراتش هست. در عين حال طرف مقابلتان احساس اهميت مي كند. يادتان باشد هيچ چيز به اندازه كلام و بيان كلمات مثبت براي معشوقتان واضح نيست.

 

وقت گذاشتن راهي براي ابراز عشق

وقت گذاشتن براي معشوق خود را فراموش نكنيد. وقتي شما فارغ از تمام كارها و مسئوليت هايتان براي او وقت صرف مي كنيد، معشوقتان متوجه ميزان اهميتش براي شما مي شود. هيچ چيز به اندازه توجه كامل شما به او نمي تواند اين حس را برايش ايجاد كند. منظور از وقت گذاشتن است كه زمان هايي را براي گوش دادن، قدم زدن، غذا خوردن و ... با معشوق خود مقرر كنيد. براي ينكه او را متوجه عشق خود كنيد، از انجام كارهاي ديگر به طور همزمان پرهيز كنيد. حتي اگر هنوز به او ابراز علاقۀ كلامي نكرده ايد اين كار باعث جلب توجه او خواهد شد و تصوير مثبتي از شما برايش ايجاد خواهد كرد.

 

هديه دادن باج نيست

هديه دهيد. هدايا نمادهايي از اهميت و علاقه هستند و حسِ خاص بودن و مهم بودن به فرد مقابلتان مي دهد. مناسبت هاي مهم را فراموش نكنيد، البته هديه دادن را فقط مختص به مناسبت هاي خاص نكنيد. قرار نيست حتما هدايايي كه مي دهيد ويژه و گران قيمت باشند؛ گاهي اوقات خريدن يك چيز كوچك نشان دهنده اين است كه شما به ياد او بوده ايد و به او فكر مي كرده ايد.

 

اگر عاشق هستيد به معشوق كمك كنيد

ارائه خدمات به يكديگر مي تواند نشانه عشق باشد. اگر مي خواهيد به همسر خود بگوييد كه دوستش داريد و بيان كلامي اين امر برايتان دشوار است گاهي اوقات مي توانيد از راه هاي ديگري اين كار را انجام دهيد. ظرف هاي شام را بشوريد! شايد عجيب به نظر برسد، ولي اگر بخشي از مسئوليت هايش را وقتي كه خسته است انجام دهيد او مي فهمد كه چقد برايش اهميت قائل هستيد و حواستان به او هست. اگر معشوق شما متوجه عشقتان نيست، با اين كار به او نشان مي دهيد كه چقدر مسئوليت پذير و مهربان هستيد. او عشق شما را احساس كرده و مفهمد كه شما براي او هم يك تكيه گاه و هم يك همراه خواهيد بود.

 

نياز جنسي تنها علت رابطه جنسي نيست.

تماس فيزيكي از اساسي ترين اركان هر رابطه اي است. رابطه جنسي صميميت زوجين را تقويت كرده و عشق را ايجاد، تقويت و منتقل مي كند. اگر تماس فيزيكي زبان اصلي عشق همسرتان است، حواستان باشد بيشتر اوقات به جاي تعاريف طولاني، كلمات و جملات اضافي فقط در آغوشش بگيريد، ببوسيد، نوازش كنيد يا به نشانه حمايت دستتان را روي شانه اش قرار دهيد. او معني اين برخورد هاي فيزيكي را به خوبي خواهد فهميد. حواستان باشد نوازش و ابراز محبت فيزيكي را محدود به رابطه جنسي نكنيد؛ بلكه محبت غير جنسي خيلي اوقات حلال مشكلات است. نوازش هاي غير جنسي علاوه بر ايجاد حس خوب، با ترشح هورمون هاي مختلف در بدن رابطه تان را تقويت مي كند.

 

در ابراز عشق از هوش خود استفاده كنيد.

به معشوقتان دقت كنيد تا بفهميد كدام يك از روش هاي ابراز عشق را مي پسندد. علاقه شما در چگونگي ابراز عشق نيز اهميت دارد. بهتر است ابتدا يك شناختي از خود پيدا كنيد. راه هاي مختلف را امتحان كنيد، با شريك خود در اين باره صحبت كنيد و به يك اشتراك برسيد. 

دانستن زبان اصلي عشق خودتان و شريكتان شايد نكته مهمي باشد ولي ممكن است شما در ابتداي راه باشيد و بخواهيد توجه معشوق را به خود جلب كنيد. با استفاده متعادل از 5 مورد بالا مي توانيد بر روي او تاثير گذاشته و توجهش را جلب كنيد. اگر هم در يك رابطه هستيد و زبان عشقش را مي دانيد خودتان را محدود به همان يك روش نكنيد. تغيير و تنوع در رابطه، رگ حياتي آن است و به آن شور و نشاط تازه مي بخشد. پس دست به كار شويد و راه هاي ديگر را هم امتحان كنيد.

 

سخن آخر

توجه داشته باشيد ابراز عشق و محبت تنها محدود به رابطه بين زن و مرد نيست. بلكه در هر نوع رابطه اي براي بالا بردن صميميت و كيفيت رابطه ابراز محبت لازم است. ابراز عشق در خانواده (پدر، مادر، خواهر و برادر) براي شما شادي و خوشحالي به همراه خواهد آورد. محبت و عشق در خانواده باعث بالا رفتن ميزان سلامت روان شما و اعضاي خانواده تان خواهد شد. همچنين شما مي توانيد با ابراز محبت خود دوستي هاي صميمي و عميق برقرار كنيد. منتظر نشويد به شما محبت كنند، در اين را پيش قدم شويد اما انتظار جبران را از خود دور كنيد. انتظار براي جبران محبت در هر رابطه اي باعث تخريب مي شود.

اما حواستان باشد كه در دام عشق يك طرفه نيافتيد. براي پي بردن به ميزان دوست داشتن طرف مقابلتان مي توانيد نشانه هاي عشق مردان و زنان را بشناسيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه چگونگي ابراز عشق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : چگونه ابراز عشق كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ابراز عشق،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۵:۵۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

رك گويي در ميان عموم به عنوان صفتي پسنديده شناخته مي شود؛ به طور كلي بسياري از افراد به داشتن چنين صفتي افتخار مي كنند. اما گاهي به اشتباه افراد رفتارهاي بي ادبانه خود را دال بر رك بودن مي دانند. رك گويي با بي ادبي متفاوت است. نداشتن صراحت در كلام مي تواند باعث سوء تفاهم ها و عدم شكل گيري روابط صميمي شود. در هر نوع رابطه اي رك گويي به شما كمك خواهد كرد تا بتوانيد به طور موثرتري عمل كنيد. اما براي آن كه از فوائد رك گويي بهره مند شويد بايد تفاوت رك گويي با بي ادبي را بدانيد. براي آن كه رك گويي را جزء صفات خود قرار دهيد، با ما در ادامه اين مطلب همراه شويد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

رك گويي را بشناسيم

رك گويي و يا رك بودن به معني داشتن صراحت بيان مي باشد. رك گو فردي است كه در مورد عقايد و احساسات خود به شكل واضح و روشن صحبت مي كند و به اصطلاح تعارف نمي كند. چنين فردي نظراتش را در مورد مسائل مختلف واضح بيان كرده و به اهداف و نيازهاي خود دست پيدا مي كند بدون اينكه تنش و ناراحتي در ديگران به وجود آورده و يا اينكه به آن ها بي ادبي كند.

رك گويي در واقع داشتن جسارت و جرات گفتن حقيقت است. فرد رك گو مي تواند در مورد مسائل مرتبط با خودش به راحتي نظر بدهد. مثلا به صراحت بگويد كه اين غذا را دوست ندارد يا نظرش را در مورد سياست به راحتي بيان مي كند.

 

مرز رك گويي و بي ادبي

عدم شناخت مرز ميان رك گويي و بي ادبي در بسياري از اوقات مشكل ساز خواهد شد. بي پرده صحبت كردن در مورد مسائل مختلف به طوري كه سبب رنجش و ناراحتي ديگران گردد؛ ديگر رك گويي نيست. براي درك بهتر مرز ميان رك گوييو بي ادبي به موراد زير توجه كنيد:

-فرد رك گو ادب را رعايت مي كند و در مورد مسائلي كه مرتبط با ديگران است؛ اظهار نظر نمي كند.

- بي پرده صحبت كردن در مورد مسائل ديگران نشانه رك گويي نيست.

- فرد رك گو در مواقعي كه از او اظهار نظر مي شود نظرش را بيان مي كند.

- اضهار نظر كردن به شكل نامناسب و با لغات وقيحانه نشانه رك گويي نيست.

- افراد رك گو به پيامدها و تاثيرات حرفشان بر روي ديگران دقت مي كنند.

به عنوان مثال بيان مسئله چاقي يك فرد به شكلي كه براي او آزار دهنده باشد؛ نشانه رك گويي فرد نمي باشد.

 

فوايد رك گويي

رك گويي مي تواند فوايد زيادي براي شما داشته باشد. از جمله فوايد رك گويي موارد زير را مي توان نام برد:

  • فرد رك گو مواضع روشني در مقابل ديگران دارد. روشن كردن مواضع باعث مي شود ديگران به سليقه، نظر و حريم شما احترام بگذارند و در پي در هم شكستن حريم هاي خصوصي شما چه به صورت آگاهانه يا ناآگاهانه نباشند.
  • از تحميل شدن بسياري از مسائل بر شما جلوگيري مي شود. مثلا اگر دوست نداريد بيرون برويد و دوستي به شما پيشنهاد بيرون رفتن بدهد، شما با گفتن نه مي توانيد از اينكه بي ميل بيرون برويد، پيشگيري كنيد. مقاله چگونه نه بگوييم را مطالعه نماييد.
  • فرد رك گو تصوير روشني از خودش براي ديگران مي سازد. ديگران به راحتي مي دانند با شما چگونه رفتار كنند و اينكه چه چيزهايي را واقعا دوست داريد.
  • رك گويي باعث باز نگه داشتن مسير مكالمه و گفتگو مي شود و اين پيام را به ديگران مخابره مي كند كه من چه توقعاتي دارم و همانقدر كه در بيان آن ها راحت هستم، شما هم مي توانيد در بيان خواسته هايتان راحت باشيد.
  • رك گويي باعث مي شود اعتماد بين فردي در روابط بالا برود. در واقع ديگران مي دانند كه شما صادق هستيد و قرار است چگونه برخورد بكنيد. همين امر ميزان پيش بيني نسبت به رفتار شما را افزايش مي دهد.

 

پيامدهاي عدم رك گويي

فردي كه توانايي رك بودن نداشته باشد ممكن است از مسائل زير رنج ببرد:

  • احساس برآورده نشدن نيازها:  بيان خواسته ها، نيازها و رسيدن به آنها از جمله حقوق اوليه هر انساني مي باشد. معمولا افرادي كه رك نيستند، اعتماد به نفس پاييني دارند يا خود را به قدر كافي ارزشمند نمي دانند كه نيازهايشان را بيان كرده تا ديگران به آن ها احترام بگذارند. در نتيجه احساس ناكامي مي كند. در طولاني مدت علائم افسردگي در او ظاهر مي كند.
  • عدم رضايت از خود: فردي كه رك نيست، نمي تواند نظر صريحش را بيان كند و در بسياري از مسائل مطابق ميل ديگران رفتار مي كند. چنين فردي از آن چه كه هست فاصله مي گيرد.
  • متوقع شدن از ديگران: فردي كه دائما مطابق ميل ديگران رفتار كند، انتظارش براي اينكه ديگران هم مطابق ميل او رفتار كنند، افزايش مي يابد. ولي اگر نتواند خواسته اش را صراحتا بيان كند، ديگران از انتظاراتش بي خبر خواهند بود و در نتيجه او به خواسته هايش نمي رسد.
  • انفجار خشم: فرد وقتي با ناكامي ها روبرو شود، ممكن است دچار انفجار هاي خشم شود.
  • نارضايتي: عدم برآورده شدن خواسته ها منجر به بالا رفتن سطح نارضايتي از زندگي، ازدواج، روابط دوستانه و خانوادگي مي شود.

 

چگونه فردي رك گو باشيم؟

از جمله راهكار هاي موثر براي يادگيري مهارت هاي رك بودن مي توان به موارد زير اشاره داشت :

رك گويي در افراد با اعتماد به نفس آنان مرتبط مي باشد. بنابراين با افزايش اعتماد به نفس مي توان به اين صفت دست يافت.

براي رك بودن از تمرين هاي رفتاري كوچك مثل اظهار نظر در جمع هاي دوستانه و خانوادگي شروع كنيد و به تدريج دامنه آن را گسترش دهيد.

آموزش مهارت جرات مندي و يادگيري رابطه بُرد-بُرد از راهكارهاي عملي هستند كه به فرد در دست يابي به اين صفت كمك مي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  فوايد و پيامد هاي رك بودن | چگونه فرد رك گويي باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رك گويي،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۱۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس را مي شناسيد؟ اعتياد به مواد مخدر يكي از بزرگترين مشكلات دنياي امروز است. از جمله معروفترين مواد اعتياد آور مي توان به هروئين، مورفين، متادون، ترياك، شيره ، شيشه، حشيش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفين يا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنيا بسته به ذائقه و شرايطي موجود در آن منطقه مصرف يك يا چند تا از اين مواد مخدر بيشتر است. يكي از مسائلي است كه بسياري از افراد درگير آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراكز ترك اعتياد فارس بود. به همين دليل مركز مشاوره هنر زندگي تصميم گرفت تا براي تسهيل دسترس مردم فارس به مراكز ترك اعتياد، آدرس تمامي مراكز ترك اعتياد در فارس را جمع آوري و معرفي نمايد. براي اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرك ، انواع مواد توهم زا و نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس

مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي به منظور تسهيل دسترسي مردم فارس به كمپ هاي ترك اعتياد فارس ، آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس جمع آوري كرده است. شما مي توانيد آدرس مراكز ترك اعتياد فارس را در جدول زير مشاهده نماييد. جمع آوري آدرس مراكز ترك اعتياد فارس تنها به منظور كمك به مردم فارس براي دسترس راحت تر به مراكز ترك اعتياد فارس انجام شده است. براي كسب اطلاع بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد و آدرس مراكز ترك اعتياد فارس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره هنر زندگي تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

 

آدرس مراكز ترك اعتياد فارس

شماره

نام مراكز ترك اعتياد در فارس

نشاني مراكز ترك اعتياد در فارس

1

كلينيك ترك اعتياد فارس- روزنو

فارس، قصردشت، سه راه عفيف آباد، ساختمان كيميا

2

مركز ترك اعتياد فارس -گام پاك

فارس، بلوار ميرزاي فارسي، نرسيده به زيرگذر صنايع، جنب بيرون بر مهماني

3

مركز ترك اعتياد فارس- فرادي روشن

فارس، معالي آباد، نبش خيابان پزشكان، ساختمان ياقوت، طبقه دوم

4

مركز ترك اعتياد فارس- رويش جوانه هاي اميد

فارس، سلطان آباد، بلوار اصلي، بلوار پرفسور خدادوست، كوچه شهيد خسروي، انتهاي كوچه سمت راست

5

كمپ ترك اعتياد فارس - مهرافرين

فارس، گويم، انتهاي خيابان آبشار سرچشمه 

6

مركز ترك اعتياد زندگي نو

فارس، گلستان بين فلكه اول و دوم، رو به روي خيابان آهار

7

مركز ترك اعتياد فارس- پي سي

فارس، بلوار هفت تنان، كوچه 27،جنب بهزيستي مرجاني

8

مركز ترك اعتياد فارس- نيايش

فارس، بلوار آزادي، خيابان حر، نبش خيابان حدادي، رو به روي فروشگاه پارس لند

9

كلينيك ترك اعتياد فارس- پژواك

فارس، خيابان مشير فاطمي، ساختمان فارس پاساژ، طبقه دوم 

10

كمپ ترك اعتياد فارس - قلات

فارس، قلات، كوچه 9

11

مركز ترك اعتياد فارس - حافظ

فارس، جاده كوار، بعد از دهنو، خيابان صدا و سيما،جنب تالار پذيرايي ياس

12

ترك اعتياد فارس - آرمان

فارس، خيابان سيبويه، خيابان شيشه گري

13

مركز ترك اعتياد فارس - فانوس

فارس، سه راه نمازي، به طرف طالقاني، طبقه بالاي كفش ملي

14

ترك اعتياد فارس - دكتر كوشش

فارس، فلكه دانشجو، اول بلوار چمران،كوچه 4، ساختمان بهار، طبقه سوم

15

ترك اعتياد فارس - دكتر زايجاني

فارس، سعديه جنوبي، بلوار بوستان، جنب داروخانه بوستان

16

مركز ترك اعتياد فارس - پرتو (سر پايي)

فارس، خيابان ارديبهشت، جنب بيمارستان امامي، طبقه اول، واحد 18

17

جمعيت خيريه تولد دوباره

فارس، خيابان سميه، كوچه 3

18

كمپ ترك اعتياد فارس - زندگي دوباره پارس

فارس، ميدان گلسرخ

براي كسب اطلاع دقيق از آدرس بهترين كمپ هاي ترك اعتياد فارس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد تا از خدمات مشاور تلفني و حضوري اين مركز بهرمند گرديد.

 

مراكز ترك اعتياد فارس

اولين قدم براي ترك اعتياد تصميم خود فرد است. زماني كه شما به دنبال يك مركز ترك اعتياد هستيد، پس تصميم خود را گرفته ايد. فردي كه اعتياد به مواد مخدر دارد از نظر جسمي و رواني وابسته مي شود. براي درمان جسمي مراكز ترك اعتياد و پزشك نقش بسيار موثري را بازي مي كنند. مراكز ترك اعتياد فارس به سم زدايي در افراد كمك مي كند. سم زدايي موادر مخدر در اصطلاح عاميانه به معني تعويض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتياد آور از بدن فرد معتاد مي باشد. درمان وابستگي رواني در حين درمان و بعد از آن نقش اساسي دارد كه با كمك راه كار هاي ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشك مي تواند رهايي و ترك صد در صد مواد مخدر دست يابيد. درمان اعتياد زماني نتيجه بخش است كه خماري و علائم ترك در فرد از بين برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله كند. براي ترك اعتياد به مواد مخدر مراجعه به مراكز ترك اعتياد در فارس و مراكز سم زدايي فوق سريع در فارس و كمپ هاي ترك اعتياد در فارس مراجعه كنيد. براي دريافت مشاوره  ترك اعتياد شما مي توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد، چرا كه اعتياد به برخي از مواد مخدر به سادگي صورت مي گيرد و نياز به بستري شدن ندارد. مركز مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي آماده است تا با خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود در زمينه ترك اعتياد به مواد مخدر و معرفي بهترين مراكز ترك اعتياد در فارس شما را ياري نمايد.

 

آغاز ترك اعتياد

درمان هر بيماري نياز به زمان دارد، براي اينكه بتوانيد اعتياد خود را ترك كنيد بايد اراده، پشتكار و باور داشته باشيد.

-روز هاي اول ترك اعتياد روز هاي سختي است خماري ناشي از كاهش مواد يا عدم مصرف در فرد معتاد او را نااميد مي كند و از ادامه مسير باز مي دارد. اراده و روحيه فرد در اين روز ها بسيار مهم است

- پذيرش بيماري اعتياد توسط خود فرد معتاد از نكات بسيار مهم مي باشد. قبول بيماري اعتياد به فرد كمك مي كند تا پذيريش علائم ترك و خماري براي فرد قابل تحمل تر باشد.

-مصرف مواد مخدر اثرات سويي از نظر جسمي و رواني بر روي فرد به جاي خواهد گذاشت كه طي مراحل ترك سبب به وجود آمدن علائم ترك، خماري، اختلالات خلقي شديد مي شود. در مراكز ترك اعتياد به بيمار كمك مي شود تا از نظر جسمي و رواني به حالت طبيعي برسد

-خانواده در ترك اعتياد به مواد اعتياد آور نقش تعيين كننده اي دارند. براي اطلاع از نقش خانواده در ترك اعتياد ، نقش خانواده در مراقبت از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

نشانه هاي اعتياد به مواد اعتياد آور

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به مورفين

علائم اعتياد به متادون

علائم اعتيادبه ترياك

علائم اعتياد به شيره

علائم اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به ترامادول

علائم اعتياد به اده مخدر گل

علائم اعتياد به بوپرنورفين يا علائم اعتياد به ب 2

 

 

مركز ترك اعتياد فارس هنر زندگي

مركز مشاوره ترك اعتياد فارس هنر زندگي با بهرمندي از كادري مجرب در زمينه ترك اعتياد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي تمامي سوالات شما در زمينه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش هاي ترك اعتياد نوين كشف شده اند كه بدون نياز به بستري شدن براي اعتياد به بسياري از موادر مخدر فرد مي تواند اعتياد خود را در خانه ترك كند. از جمله خدمات ترك اعتياد مركز مشاوره هنر زندگي مي توان به موارد زير اشاره داشت.

ترك مواد مخدر، ترك مواد محرك و ترك مواد توهم زا با يكدگيري متفاوت است. براي اطلاع از روش ترك هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات

ترك اعتياد هروئين

ترك اعتياد شيشه

ترك اعتياد حشيش

ترك اعتياد شيره

ترك ماده مخدر گل

ترك اعتياد ماريجوانا

ترك اعتياد مرفين

ترك اعتياد كراك

ترك متادون

ترك اعتياد ترامادل

ترك اعتياد ترياك

ترك اعتياد به الكل

ترك اعتياد به B2 يا ترك بوپرنورفين

و...

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد فارس | كمپ ترك اعتياد فارس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۱:۱۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

كودك درون مفهومي مبهم براي بسياري از بزرگسالان است. خيلي از ما در دوران كودكي، ذهنمان پر از روياها و آرزوهاي دور و دراز و حتي دست نيافتني بود. اكثر اين اميال و رويا هاي ما تحت تاثير هنجارها و بايد و نبايدهاي دنياي بزرگسالي، سركوب مي شود. توقع ما از خودمان و از زندگيمان پايين مي آيد و اسير دنياي روزمرگي مي شويم. در اين مطلب، فلسفهكودك درون، مزاياي احيا كردن آن و نحوه برقرار كردن ارتباط با آن را شرح داده ايم. روانشناسان با تكيه بر اين بخش وجودي شما، تغييرات شناختي و رفتاري را ايجاد مي كنند. شما مي توانيد با روان درماني به ابعاد ناشناخته وجود خود پي ببريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بهبود زندگي با كودك درون مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

مفهوم كودك درون به چه معناست؟

مفهوم كودك درون يك مفهوم عميقي است كه در همه افراد وجود دارد. اين كودك درون، بر حال و امروز شما تاثير مي گذارد و حتي گذشته شما را نيز گاهي زنده مي كند. كودك درون منبع خلاقيت و سر زندگي است. مشكلات عاطفي كه ريشه در سرخودگي ها و حوادث كودكي دارند به وسيله ايجاد رابطه با كودك درون برطرف مي شوند.

زندگي در دنياي بزرگسالي مي تواند حرارت و تب و تاب كودك درون را خاموش شود، اما شما مي توانيد با در آغوش گرفتن و ارتباط مجدد با منبع كودكي خود، با اين فشارها مبارزه كنيد.

 

چرا بايد كودك درون خود را پيدا كنيم؟

همانطور كه گفته شد، بن بست هايي كه در زندگي روزمره بزرگسالي به آن مي رسيم، در دوران كودكي نداشتيم. افسردگي، اضطراب و مشكلات جسماني ناشي از عدم تحرك، بلاياي زندگي ماشيني است. بنابراين نجات كودك درون از عمق ناخودآگاه و رها كردن او در زندگي، مي تواند باعث زنده شدن آرزو هاي مرده كودكي، كاهش فشار ها و استرس ها و همچنين بهتر شدن ارتباطات اجتماعي مي شود.

 

چگونه با كودك درون خود ارتباط برقرار كنيم؟

گفتن اين نكته لازم است كه منظور ما از كودك درون، رفتار و خلق و خوي بچه گانه نيست. بلكه ماهيت آرام و رويا پرداز يك كودك، به عنوان يك وجود سالم، مي تواند در بهبود مشكلات خلقي و حال بهتر ما موثر باشد. در ادامه راه هاي ارتباط به كودك درون و در آغوش گرفتن آن را مفصل توضيح مي دهيم.

 

گام اول: با كودك درون خود ملاقات كنيد.

با كودكي خود دوباره ارتباط بگيريد:

يك راه برقراري ارتباط با كودك درون اين است كه شما در زمان سفر كنيد و به دوران كودكي باز گرديد. با تهيه يك فهرست از چيزهايي كه در دوران كودكي از آن لذت مي برديد، مي توانيد شاد شويد. جستجو در اين خاطرات و لحظات دوست داشتني و حتي خراب كاري ها و كارهاي عجيبتان، يك ايده خوب است. ورزش ها، بازي ها، وسايل و تفريحات دوران كودكي خود را مرور كنيد.

كودك درون مخصوص خود را داشته باشيد.

هرچند كه هر كس دوران كودكي متفاوتي داشته است، الگوهاي عمومي زيادي براي بسياري از مردم وجود دارد. اگر رابطه با كودك درونتان به مرور زمان كم شده است، آخرين مرحله كودكي كه خود را در آن جا گذاشته ايد پيدا كنيد و براي آوردن آن به زندگي نقشه بكشيد. كودكي خاص خود را بيابيد. سه نوع عمده كودكي وجود دارد.

  1. كودك رها شده، كودكي كه از طرف والدين رها شده و احساس تنهايي و ناامني مي كند.
  2. كودك بازيگوش كودكي است كه معمولا احساس گناه و اضطراب نداشته و اين جنبه از زندگي كه براي بزرگسالي لازم است تجربه نشده است.
  3. كودك وحشت زده نيز كودكي است كه در كودكي مورد انتقادات زيادي واقع شده است و تاييد كافي دريافت نكرده.

 نامه اي به كودك درون خود بنويسيد:

اگر احساس مي كنيد كودك درون خود را ناديده گرفته ايد، از او معذرت خواهي كنيد و بگوييد كه مي خواهيد رابطه خود را با او ترميم كنيد. حتي يك نامه ساده درباره تمايل شما براي تقويت دوستي با كودك درونتان باشد نيز كافي است. نوع و شكل كودك خود را بيابيد. مثلا اگر از نوع كودك رها شده است، به او بگوييد هر كاري انجام دهد طرد نمي شود و نگران و مضطرب نباشد.

رشد دادن يك فضاي باز:

كودك درون شما يك فرد آسيب پذير است. قبل از اينكه خودش را نشان دهد نياز به يك فضاي امن دارد. بسياري از افراد كودك درون خود را پنهان مي كنند، چون فكر مي كنند آن ها را ضعيف مي كند. اجازه دهيد وارد شود، سكوت كنيد و بگذاريد او حرف بزند. شايد احمقانه به نظر برسد اما دسترسي به بخش ديگري از ناخودآگاه، هدف شما از اين كار خواهد بود.

به احساسات خود گوش دهيد:

يكي از راه هاي مهم در ارتباط با كودك درون، توجه دقيق به احساساتي است كه در زندگي روزمره به وجود مي آيد. ترس و ناامني، احساس شادي يا تعجب و هرچيز كه در كودكي تجربه كرديد مي تواند در بزرگسالي شما تاثير گذار باشد.

مراقب منتقد دروني خود باشيد:

يكي از بزرگترين موانع ارتباط با كودك درون، كسي است كه درون شما مدام در حال انتقاد است. "شما پير هستيد، براي شما زشت است، شما انسان معروفي هستيد". به او توجه نكنيد و اجازه دهيد كودك درون پذيرفته شود.

 

گام دوم: كودك درون خود را پرورش دهيد

كودك درون را جدي بگيريد. ممكن است بخواهيد او را پس بزنيد، اما اين درست نيست. عميق ترين احساسات شما به وسيله كودك درون ايجاد مي شود. به او گوش دهيد و از احساسات او دوري نكنيد.

احساسات كودك درون را بپذيريد:

اگر او خشمگين يا نااميد است، روي شما تاثير منفي مي گذارد. بدون ترس احساسات منفي او را بپذيريد و انرژي مقابله و برطرف كردن او را پيدا كنيد. اجازه ندهيد شما را ضعيف كند، با او صحبت كنيد.

والدين او باشيد:

والدين بهتر از هر كس ديگري مي داند فرزندش چه نياز هايي دارد. پدر و مادر كودك درون خود باشيد. هر چيزي كه در كودكي مي خواستيد و نداشتيد، براي او فراهم كنيد. در وهله اول اين شما هستيد كه از اين كارها نفع مي بريد.

از كودك درونتان محافظت كنيد:

در دوران كودك ترس هاي خاصي در وجود شما بوده است. ترس از ارتفاع، ترس از تاريكي و ... به ترس هاي او احترام بگذاريد و به او كمك كنيد تا با ترس هايش كنار بيايد و آن ها را درمان كند.

محل زندگي خود را تغيير دهيد:

خانه يا اتاق خود را به طوري كه در كودكي مي خواستيد و نداشتيد تغيير دهيد. خلاقيت را به زندگي تزريق كنيد و عكس هاي قديمي را در مقابل چشمتان قرار دهيد.

 

گام سوم: احساس خوشي و شادي را گسترش دهيد

قايم باشك بازي كنيد:

اگر كودكي نبود كه با او بازي كنيد، با دوستان بزرگسالتان مي توانيد بازي كودكي مثل قايم باشك را انجام دهيد. يك روانشناسي كامل پشت اين ماجرا وجود دارد و باعث كشف و عشق مي شود.

فعاليت بدني داشته باشيد:

بازي هايي كه به پرش، دويدن و تحرك نياز دارد را انجام دهيد. اين كار، استرس شما را از بين مي برد و به شما يادآوري مي كند كه در كودكي چقدر تندرست و شاداب بوديد.

چيزي خلق كنيد:

با مداد رنگي، با انگشتان و با هر چيزي نقاشي كنيد. خلاقيت دوران كودكي شما را زنده مي كند و احساسات شما را تقويت خواهد كرد. اثر رنگ ها نيز در زندگي شما مشهود خواهد بود.

 

سخن آخر

براي مقابله با بسياري از اختلالات خلقي زنده كردن كودك درون راهي موثر براي درمان به نظر مي آيد. شما مي توانيد با استفاده از راه هاي ارائه شده، آن را فعال كنيد. همچنين مي توانيد با دوستان و آشناياني در ارتباط باشيد كه به زنده نگه داشتن كودك درونتان كمك كنند. اما نمي توانيد با اين كارها كودك درون خود را بشناسيد، بنابراين در زمان مواجهه با مسائل زندگي كودك درونتان كاملا خاموش مي شود. روانشناسان با ايجاد فضايي جهت رسيدن به خودشناسي به شما كمك مي كنند تا ارتباط موثري با اصل وجودي خود برقرار كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بهبود زندگي با كودك درون مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  چگونه كودك درون را فعال كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كودك درون،
موضوع:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۶:۱۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

ايدز بيماري كه همه افراد از آن مي ترسند و مي دانند ابتلا به آن هيچ درمان قطعي ندارد. اگر چه در بين افكار عمومي، تعدادي باور اشتباه نيز در مورد اين بيماري وجود دارد؛ شناسايي دقيق اين بيماري علاوه بر مبتلايان براي همه افراد جامعه ضروري است تا در صورت مواجهه با بيماري ايدز در خود يا اطرافيان شيوه برخورد صحيح را بدانند. در اين مقاله راه هاي انتقال، آثار منفي، نشانه ها و درمان ايدز صحبت كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري ايدز و مسائل ناشي از آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

تفاوت ويروس HIV و بيماري ايدز

بيماري ايدز نوعي سندروم ناشي از ويروسي به نام HIV است. HIV به سيستم ايمني بدن حمله مي كند؛ بيشتر سلول هاي بدن را از بين مي برد و در بدن تكثير مي شود. اين ويروس به تدريج سيستم ايمني بدن را از بين مي برد. فرد مبتلا بهHIV سيستم ايمني ضعيفي براي مبارزه با عفونت ها و بيماري هاي مختلف دارد؛ اين ضعف به مرور زمان بيشتر نيز مي شود.

فرايند سير بروز بيماري ايدز از لحظه ورود ويروس به بدن حدود ده سال طول مي كشد. در واقع فرد آلوده به اين ويروس از ابتدا مبتلا به ايدز نيست و با بيماري ايدز فاصله دارد. ممكن است علي رغم وجود ويروس HIV، سير بيماري پيشرفت نكند و به ايدز تبديل نشود. ويروس HIV در صورت عدم درمان مي تواند پيشرفت كند و در نهايت در اكثر موارد بهايدز تبديل خواهد شد.

ويروس HIV چگونه منتقل مي شود؟

تصورات زيادي از نحوه انتقال ويروس وجود دارند كه بسياري از آن ها اشتباه است. در ادامه مقاله به اين تصورات اشتباه نيز خواهيم پرداخت. به طور كلي سه روش عمده براي انتقال HIV وجود دارد:

  • انتقال از راه رابطه جنسي: رايج ترين روش انتقال ويروس HIV رابطه جنسي است. در صورت تماس با ترشحات جنسي آلوده (مايع تناسلي، يا غشاهاي مخاطي دهان) ممكن است ويروس HIV منتقل شود. رابطه جنسي بدون ابزارهاي محافظتي، از جمله واژينال، مقعدي و دهاني و يا اشتراك گذاري وسايل جنسي با فرد مبتلا مي تواند باعث انتقال اين ويروس شود.
  • انتفال از راه خون: ويروس HIV در خون افراد مبتلا وجود دارد. اگر خون افراد ديگر با خون فرد مبتلا تماس يابد، ويروس انتقال مي يابد. به طور مثال ويروس از طريق به اشتراك گذاري سوزن و سرنگ آلوده در بين مبتلايان به اعتياد، انتقال خون آلوده و پيوند عضو مي تواند انتقال يابد. تزريقات دارويي و پزشكي نيز ممكن است به طور تصادفي براي كاركنان اين مراكز خطرناك باشند.
  • انتقال از مادر: مادر مي تواند در طول بارداري، زايمان و همچنين از طريق شير دادن ويروس HIV را به كودك خود انتقال دهد.

 

تصورات اشتباه در مورد انتقال ويروس HIV

تصورات غلط بسياري در مورد انتقال ويروس ايدز وجود دارد. در صورتي كه سه روشي كه بالاتر ذكر شد در ارتباطات شما با فرد مبتلا نباشد؛ اين ويروس به شما منتقل نخواهد شد. اين ويروس از روش هاي زير منتقل نخواهد شد اما تصورات اشتباهي در اين زمينه وجود دارد:

  • دست دادن
  • بغل كردن
  • عطسه كردن
  • لمس پوست فرد آلوده
  • استفاده از توالت مشترك
  • به اشتراك گذاشتن كارد و چنگال
  • تنفس دهان به دهان

 

سير ويروس HIV تا ايدز

از لحظه ورود ويروس HIV به بدن تا ابتلا به بيماري ايدز سيري در فرد مبتلا طي مي شود كه چالش هاي جسمي و رواني زيادي را براي او در پي خواهد داشت. دوره هاي مختلف اين سير را در ادامه مرور مي كنيم:

دوره پنجره

تا چند هفته پس از ورود ويروس به بدن امكان تشخيص وجود ندارد. فرد در اين دوره ظاهر سالمي دارد و نتيجه آزمايش براي او منفي خواهد بود. چند روز نخست دوره پنجره فرد مبتلا امكان آلوده كردن ديگران را نيز ندارد. با اين حال در صورت وجود ترديد نسبت به ابتلا لازم است اقدامات پيشگيري به صورت كامل انجام شود.

مرحله عفونت حاد

حدود دو تا شش هفته بعد از ابتلا به ويروس مرحله عفونت حاد نام دارد. علائم بيماري در اين مرحله يك يا دو هفته طول مي كشند و با آنفولانزا اشتباه گرفته مي شوند. علائمي كه در اين مرحله ظاهر مي شوند عبارت اند از:

  • جوش هاي قرمز غالبا روي تنه و بدون خارش
  • تب و لرز
  • سر درد
  • درد مفصلي و عضلاني
  • گلو درد
  • اسهال
  • تهوع و استفراغ
  • عرق كردن (به ويژه در شب)
  • غدد بزاقي و لنفاوي ملتهب شده
  • خستگي شديد
  • ضعف

مرحله نهفتگي

در اين مرحله ويروس HIV در بدن وجود دارد اما نشانه هايي در شرايط جسماني فرد ظاهر نمي شود. در اين دوره ويروس به آسيب رساندن به بدن فرد و تكثير خود ادامه مي دهد. در دوره نهفتگي بدون اينكه حتي خود فرد از ابتلا به ويروس آگاه باشد ممكن است آن را به ديگران منتقل كند. اين مرحله ممكن است تا 10 سال طول بكشد. در مرحله نهفتگي ويروس ايدزبه سيستم ايمني بدن حمله مي كند. با كاهش تعداد سلول هاي ايمني (نوع خاصي از گلبول سفيد) خطر ابتلا به عفونت هاي ديگر نيز افزايش چشم گيري پيدا مي كند.

مرحله بروز بيماري ايدز

زماني كه تعداد نوع خاصي از گلبول هاي سفيد به زير 200 در مقدار مشخص نمونه خون مي رسد، بيماري ايدز تشخيص داده مي شود. ممكن است كاهش تعداد گلبول سفيد به دلايل ديگري نيز رخ دهد؛ كه مشورت با متخصص در اين زمينه ضروري است. در اين مرحله علائم زير مشاهده مي شود:

  • سردرگمي و كمبود تمركز
  • خستگي شديد
  • تورم در گردن و ران
  • تب طولاني مدت
  • عرق كردن در طول شب
  • كاهش وزن
  • لكه هاي قرمز روي پوست
  • مشكلات تنفسي
  • اسهال طولاني مدت
  • خون ريزي بدون دليل مشخص
  • عفونت اندام جنسي و دهان

 

راه تشخيص ابتلا به HIV

تشخيص ابتلا به HIV از طريق نوع خاصي از آزمايش خون انجام مي شود؛ در صورت وجود ويروس HIV نتيجه آزمايش مثبت است. پس از ابتلا به ويروس HIV، مدتي طول مي كشد تا امكان شناسايي ويروس در آزمايش وجود داشته باشد. به همين دليل، گاهي ممكن است نياز به آزمايش مجدد وجود داشته باشد.

پيشگيري از ابتلا به ايدز

لازم است والدين توجه داشته باشند كه آموزش هاي آن ها به كودكان خود در پيشگيري از بسياري از شرايط و بيماري ها از جمله ايدز مؤثر است. توانايي نه گفتن، مراقبت از آلودگي خوني، آموزش مسائل جنسي به كودكان از جمله مواردي است كه والدين بايد به فرزندان خود متناسب با سن آن ها آموزش دهند.

استفاده از ابزار پيشگيري در رابطه جنسي از مهم ترين راه هاي پيشگيري از ايدز است. اين پيشنهاد به معناي تأييد يا رد روابط جنسي خارج از چارچوب هاي تعيين شده نيست؛  مسئوليت تصميم گيري در اين زمينه با خود افراد است. به هر حال ضروري است كه در صورت وجود چنين رابطه اي از انتقال بيماري هاي مختلف نظير ايدز پيشگيري شود.

در صورت مصرف داروهاي تزريقي يا مواد مخدر به روش تزريقي نيز لازم است حتما از سرنگ جديد و باز نشده استفاده شود. تيغ آرايشگري، سوزن تست قند خون و موارد مشابه نيز از ديگر مواردي است كه بايد به صورت شخصي يا ضد عفوني شده استفاده شوند.

در صورتي كه شخص احتمال مي دهد از طريقي ممكن است به ويروس HIV آلوده شده باشد؛ لازم است حتما از متخصص در اين زمينه مشورت بگيرد. تا 24 ساعت بعد از ورود ويروس به بدن با مصرف داروهاي خاصي مي توان از ابتلا پيشگيري كرد. براي افرادي كه در زمينه ايدز مراجعه مي كنند اطلاعات شخصي و آدرس ثبت نمي شود و اطلاعات آن ها محرمانه باقي مي ماند.

يكي از راه هاي انتقال ويروس HIV از طريق مادر به فرزند در دوران بارداري و شيردهي است. مادران مبتلا بهتر است فرزندان خود را از طريق شيشه با شير خشك و مكمل غذايي تغذيه كنند. همچنين مادران مبتلا لازم است در طول دوران بارداري تحت نظر و مشاوره يك متخصص قرار گيرند.

درمان بيماري ايدز

افراد مبتلا به ايدز در صورتي كه درمان دريافت نكنند مي توانند تا سه سال بعد از ابتلا زنده بمانند. اين افراد با قرار گرفتن تحت نظر متخصص و داشتن سبك زندگي سالم مي توانند زندگي طولاني مدت و سالمي داشته باشند. مصرف دارو در دوره نهفتگي مي تواند جلوي گسترش ويروس را گرفته و سيستم ايمني را بازسازي كند.

تشخيص به هنگام در درمان ايدز بسيار موثر است. با تشخيص به موقع مي توان قبل از تكثير ويروس HIV در بدن و رسيدن به مرحله ايدز، جلوي آن را گرفت و از سرعت تكثير آن كاست. اگر چه در حال حاضر هيچ درمان قطعي براي HIV و ايدز وجود ندارد؛ درمان ها مي توانند پيشرفت بيماري را متوقف كنند و فرد مبتلا به اچ آي وي را قادر به داشتن زندگي طولاني سالم تر كنند.

با توجه به پيدايش درمان هاي مناسب، فرد مبتلا به HIV مي تواند با ساير افراد خانواده خود زندگي كند و به طور موثري هيچ گونه خطر انتقال ويروس را براي اين افراد نداشته باشد. در درمان اين بيماري از داروهاي ضد ويروسي استفاده مي شود. همچنين مجموعه اي از راهكارهاي پيشگيري براي انتقال اين بيماري به مبتلايان آموخته مي شود.

ننگ ابتلا به ايدز

با توجه به عدم پذيرش نسبت به روش هاي اصلي ابتلا به ايدز، اين بيماري نوعي ننگ را براي مبتلايان باعث مي شود. مبتلايان به ايدز متأسفانه در جامعه طرد و از بعضي حقوق اوليه محروم مي شوند. به همين دليل ابتلا به اين بيماري به عنوان راز باقي مي ماند و همين امر باعث افزايش شيوع آن در جامعه مي شود. كلينيك ها و مراكز مشاوره در اين زمينه با رعايت اصل رازداري اطلاعاتي از افراد ثبت نمي كنند و هيچ اطلاعاتي را از فرد به هيچ شخص يا نهادي ارائه نمي كنند.

در برخي جوامع مذهبي اين مسأله تشديد مي شود. برخي كليساها در سراسر جهان استفاده از كاندوم را براي پيروان ممنوع كرده اند و راه درمان ايدز را عبادت اعلام كرده اند. در ايران نيز هر چند علماي مذهبي چنين عقايدي را ترويج نمي كنند اما باورهاي اجتماعي مذهبي داغ ننگ را براي مبتلايان تشديد مي كند. با دريافت مشاوره روانشناسي فرد مبتلا مي توانيد سطح زندگي خود را ارتقا داده و اين مسأله را براي خود تسهيل كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري ايدز و مسائل ناشي از آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :    ايدز | راه هاي انتقال، تشخيص و درمان ايدز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ايدز،
موضوع:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۷:۱۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تاثير اضطراب مادر بر جنين، تنها به دوران بارداري و رشد جنين در داخل رحم محدود نمي شود. اضطراب مادر، نوزاد را بعد از تولد و در تمام دوران رشدي تحت تاثير قرار مي دهد. بسياري از مشكلات اضطرابي در بزرگسالي ريشه در دوران كودكي و حتي دوران جنيني فرد دارد. براي مثال زماني كه دچار استرس مي شويد هورمون كورتيزول در بدن شما افزايش مي يابد، اين هورمون از طريق بند ناف به جنين نيز منتقل مي شود و او را تحت تاثير قرار مي دهد. بعد از تولد نيز ارتباط شما همچنان از طريق شيردهي، آغوش گرفتن، ارتباط كلامي و... با كودك حفظ مي شود. هر مادري در تلاش است تا كودك خود را از هر نوع آسيب احتمالي دور بكند. به كارگيري روش هاي مديريت كنترل استرس براي شما بسيار موثر واقع خواهد شد. در ادامه تاثير اضطراب مادر بر جنين را بررسي خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك و تاثير اضطراب مادر بر جنين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تاثير اضطراب مادر بر جنين در دوران بارداري

بر اساس پژوش ها استرس طولاني مدت مادر در دوران بارداري مي تواند تاثيرات آسيب زايي بر جنين در حال رشد مانند؛ وزن كم هنگام تولد، احتمال نارسي يا حتي سقط جنين، وقفه يا تاخيرهاي رشدي، داشته باشد. همچنين ارتباط بين استرس هاي شديد بارداري با مشكلات نوزاد از قبيل بي قراري، اضطراب، بيش فعالي و ناآرامي در مطالعات نشان داده شده است.

مشخص شده كه جنين در حال رشد استرس هاي شديد مادر را درك مي كند و دچار ناآرامي مي شود. همچنين تغييرات مواد شيميايي در ساختار مغز مادرِ مضطرب مي تواند بر جنين تاثير گذار باشد. افزايش استرس باعث افزايش فعاليت غده فوق كليوي، آزاد كننده كورتيكوتروپين مي شود. اين هورمون بر طول مدت حاملگي تاثير مي گذارد. به اين ترتيب استرس هاي شديد مادر در زايمان زودرس و به دنيا آمدن نوزاد نارس موثر است. به علاوه بر اساس مطالعات مواد شيميايي ناشي از استرس مي تواند از طريق جفت به جنين در حال رشد منتقل شود.

 

چطور مادري خواهم كرد؟

بسيار ديده ايد مادراني را كه در تمامي زمينه ها دچار نگراني بيش از حد هستند. براي مثال ممكن است اضطراب هايي درباره نقش و وظايف مادر بودن بعد زايمان، تربيت كودكشان، چگونگي تغذيه مناسب نوزاد و ... داشته باشند. اين مادران اصولا همان كساني هستند كه در مورد كارايي خود ترديد دارند و در هر زمينه اي ممكن است براي خودشان سختگيري داشته باشند، انتظارات بالا براي خود تعيين كنند و در صورت داشتن نقص يا كارايي پايين در هر كار خود را سرزنش كنند.

چنين افرادي با مادر شدن هم از خود انتظارات سختگيرانه اي در مورد مادر خوب و بي نقص دارند، با كمترين كمبودي در مورد كودك خود را سرزنش مي كنند بنابراين سعي مي كنند با مراقبت بيش از حد از كودك خود از هر كمبودي جلوگيري كنند. چنين مادري در مورد هر چيزي مثل غذا خوردن كودك، برخورد ديگران با او، داشتن لباس و اسباب بازي هاي كافي نگراني بيش از حد دارند و سعي مي كنند خدمات بيش از حدي به كودك ارائه دهند.

اصولا كودكان چنين مادراني وابستگي زيادي به آن ها پيدا مي كنند و به تدريج به آن ها القا مي شود كه خودشان به تنهايي توانايي از پس مسائل برآمدن را ندارند و براي حل مساله نياز به ديگري دارند. اين كودكان ممكن است در مورد مواجه شدن با تجربيات جديد يا عملكرد مستقل ترس و اضطراب پيدا كنند. به اين ترتيب احساس كارايي پايين، اعتماد به نفس پايين، وابستگي زياد مي تواند از تبعات اين محافظت بيش از حد باشد.

 

اضطراب جدايي كودك در پاسخ به اضطراب مادر

خيلي اوقات مادراني كه از اضطراب جدايي كودك خود شكايت دارند، در واقع نمي دانند كه اضطراب خود آن هاست كه به فرزند خردسالشان منتقل شده است. مادراني كه در مورد جدا شدن از كودكشان به هر دليل نگراني دارند، به طور ناخودآگاه تمايل دارند كودك را به خود بيشتر وابسته نگه دارند. براي مثال از جدا كردن و سپردن كودك يا جدا كردن محل خوابش تا مدت ها اجتناب مي كنند. ممكن است در مورد آسيب ديدن كودك وقتي تنهاست يا با ديگران مشغول بازي و فعاليت است نگراني شديد پيدا كنند و اين نگراني ها را به كودك خود انتقال دهند.

در واقع بسياري از مادران به دليل ترس از جدايي، به طور ناخودآگاه، اين چنين به كودك القا مي كنند كه جدايي اش از مادر مي تواند به شدت خطرناك باشد. بنابراين اين كودكان به تدريج به مادر وابسته مي شوند و اضطراب جدايي شديدي در آن ها شكل مي گيرد. اضطراب جدايي مادر نسبت به كودك مي تواند تحت تاثير عواملي مثل روابط اوليه كودكي، تجربيات آسيب زاي قبلي، داشتن ويژگي هاي كلي اضطرابي، يا به دنيا آمدن نوزاد بعد از مدت طولاني باشد.

 

فرزند من بايد بهترين باشد.

شما به عنوان مادر انتظار داريد فرزندتان بهترين باشد و موفقيت هاي زيادي كسب كند. عموما اين انتظارات خود را در سال هاي بعد در عملكرد شناختي و تحصيلي نشان مي دهد. انتظارات بيش از حد نسبت به توانايي كودك باعث مي شود والدين كوچكترين شكست يا عملكرد پايين كودك را تحمل نكنند و به شدت كودك را سرزنش يا تنبيه كنند.

اين كمالگرايي به تدريج به شخصيت كودكتان منتقل شده و باعث مي شود او به فردي تبديل شود كه با كوچكترين شكست احساس حقارت و گناه را تجربه كند. چنين كودكاني در بزرگسالي معمولا داراي مشكلات اضطرابي زياد و كمبود اعتماد به نفس مي شوند و عموما ارزشمندي خود را با موفقيت ها و دست آوردهاي بزرگ در ارتباط مي دانند.

 

كودكان اضطراب را ياد مي گيرد.

كودكان مشاهده گران بسيار فعالي هستند. هرگونه رفتار والدين مي تواند براي كودكان الگوسازي شده و به عنوان رفتار درست پذيرفته شود. اصولا پدر و مادري كه از هر چيز نگراني داشته باشند، به راحتي مي توانند اين ترس ها و نگراني ها را براي كودك خود الگوسازي كنند. ترس از حيوانات، ترس از ارتفاع، اضطراب هاي اجتماعي و اضطراب در مورد بيماري و آلودگي همه مي تواند از طريق مشاهده و الگوسازي به كودك آموخته شود. براي اطلاعات بيشتر استرس كودكان را مطالعه كنيد.

 

چگونه به كودكم اضطرابم را انتقال ندهم؟

بهتر است پيش از آن كه باردار شويد به دنبال راهي براي كاهش اضطراب هاي خود باشيد. شما مي توانيد براي رسيدن به اين منظور درباره منابع استرس زاي خود با يكي از اعضاي خانواده يا دوست خود صحبت كني، با اين كار بخشي از انرژي منفي و هيجان هايتان را تخليه مي كنيد. اما احتمال دارد بعد از مدتي اطرافيان از شنيدن افكار منفي شما خسته شوند، در نتيجه شما نيز ترجيح مي دهيد ناراحتي هاي خود را اكثرا براي خود نگه داريد. راه ديگر براي كاهش اضطراب ها كسب مهارت هايي براي كنترل آن هاست. همچنين در مرتبه بعدي بهتر است به دنبال راهي اساسي براي درمان اضطراب هاي خود برآييد. مشاوران و درمانگران متخصص با استفاده از دانش خود در اين زمينه به شما كمك مي كنند تا ريشه هاي اضطراب را شناسايي كرده و راه هاي مقابله با آن ها را فرا بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك و تاثير اضطراب مادر بر جنين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :   تاثير اضطراب مادر بر جنين و نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۷:۳۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

بسياري از والدين نگران دست زدن كودك شان به وسايل بزرگترها هستند. بچه‌ها به طور غريزي كنجكاوند و با تقليد كردن، همانند سازي يا يادگيري مشاهده اي سعي مي كنند رفتارهايي مشابه بزرگترها انجام دهند، پس به سمت وسايلتان مي روند و مي خواهند مثل شما از آن ها استفاده كنند. اما خطراتي كه در استفاده از وسايل بزرگترها سلامتي كودكتان را تهديد مي كند، باعث مي شود نتوانيد اين رفتار او را ناديده بگيريد. شما با پي بردن به علت رفتار كودكتان بهتر مي توانيد رفتارهاي آسيب زننده او را كاهش دهيد. ممكن است با وجود تلاش ها تغييري در كودكتان ايجاد نشده باشد، بدين منظور راهكارهاي براي كاهش رفتار دست زدن كودك به وسايل بزرگترها ارائه شده است. اما ممكن است ناسازگاري هاي كودك علت ديگري داشته باشند، در اين صورت دريافت مشاوره كودك انتخاب مناسبي است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلوگيري از دست زدن كودك به وسايل ديگران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چرا كودكان جذب وسايل بزرگتر ها مي شوند؟

كودكان از بزرگترها تقليد مي كنند

تقليد كردن يكي از اصلي ترين روش هاي يادگيري در كودك نوپا است. تقليد بين سنين 1 تا 3 سالگي بيشتر مي شود و كودك علاوه بر اطرافيان از شخصيت هاي كارتوني هم تقليد مي كند كه پيش زمينه بسياري از كارهايي است كه فرزندتان انجام مي دهد پس مي بيند وقتي شما كاري انجام مي دهيد او هم مي خواهد همان كار را تكرار كند؛ پس كيف شما را برمي دارد و آن را با خودش حمل مي كند يا كلاه پدرش را سرش مي گذارد.

همانند سازي

بين تقليد و همانند سازي تفاوت وجود دارد. تقليد صرفا تكرار رفتارهاي خاص است ولي در همانند سازي كودك با شما يا كسي كه مورد توجه اوست ارتباط عاطفي عميقي برقرار مي كند. كودك در جريان رشد خود يك سري الگوهاي رفتاري را ياد مي گيرد. در ابتدا اين الگوها شباهت زيادي با رفتار هاي پدر و مادرش دارد و هنگامي كه بزرگتر مي شود به افراد بزرگسال ديگر هم تعميم پيدا مي دهد. شايد متوجه شده باشيد كه كودكتان در راه رفتن، حرف زدن و بسياري كارهاي ديگر مي خواهد مثل شما عمل كند. در واقع او دارد با شما همانند سازي مي كند. بچه ها با اين روش احساس توانمندي مي كنند. به عنوان مثال يك پسر بچه كوچك قدرت پدرش را به رخ ديگران مي كشد.

الگويابي جنسيتي

كودك شما بعد از سنين 18 ماهگي در مورد هويت جنسي خودش به تدريج آگاه تر مي شود و خصوصيات شخصيتي زنانه يا مردانه را دروني مي كند و بعد از حدود 4 سالگي بيشتر به وسايلي كه متعلق به جنسيت خودش است علاقه نشان مي دهد. از طريق مشاهده ديگران نقش هايي كه متناسب با جنسيتش است و كارهايي كه از او انتظار مي رود را، تكرار مي كند. مثلا دخترها بيشتر به لوازم آرايشي مادرشان علاقه نشان مي دهند.

يادگيري مشاهده اي

اين يادگيري در هر دوره اي از زندگي ممكنه رخ دهد با اين حال در كودكي رايج تر است . كودك از بزرگترها يا همسالان خود ياد مي گيرد كه در فرايند اجتماعي شدنش نقش مهمي دارد چون با مشاهده تعاملات شما با همسرتان يا ديگران اين روابط را مي اموزد. به عنوان مثال كودك وقتي مي بيند همسالانشان با موبايل، تبلت يا ديگر وسايل والدينشان بازي مي كنند او هم جذب اين وسايل مي شود.

كنجكاوي

يكي ديگر از دلايل دست زدن كودك به وسايل ديگران كنجكاوي ذاتي است كه نسبت به گفتار و رفتار والدين خود تدارند. بچه ها با يادگيري رفتارهاي جديد اجتماعي مي شوند. از انجا كه كودك اولين و بيشترين روابطش با پدر و مادر است در ابتدا شما الگوي او هستيد پس به وسايلي كه استفاده مي كنيد علاقه نشان مي دهد.

آگاهي از شباهت ها

كودك به تدريج مي فهمد به چه كساني شباهت دارد يا به كدام گروه خاص تعلق دارد. بنابراين از همجنسان خود تقليد مي‌كند تا در آن گروه جايگاهي پيدا كند. وقتي كودك در الگويابي جنسيتي پيشرفت مي كند بيشتر با والد همجنس خود همانند سازي مي كند. به همين دليل دختر بچه مادر خود را الگو قرار مي دهد و با برداشتن لوازم آرايشي او و آرايش كردن خودش يا عروسكش اين اشتياق را نشان مي دهد.

پسر بچه نيز به شباهت خودش با پدرش پي مي برد و بيشتر به وسايلي مانند ماشين علاقه نشان مي دهد. با اين حال بسياري از ويژگي هاي والدين مانند علاقه به مطالعه، تكنولوژي، ورزش و ...  ارتباطي با الگويابي جنسيتي ندارند. پس كودك مي خواهد خودش را با خصوصيات الگو همانند كند. چون كودك فكر مي كند با همانند سازي با الگو مي تواند جايگاه او را داشته باشد، بنابراين مي خواهد خود را شبيه كسي كند كه دوستش دارد.

علاقه به ارتباط با بزرگترها

بچه ها دوست دارند با بزرگترها و ديگران رابطه داشته باشند و مي خواهند شبيه آن ها شوند؛ پس مي بينند چطور مي توانند مثل شما باشند كه البته فرصت خوبي براي ياد گرفتن خيلي از چيزهاست. پس كودك مي خواهد شبيه بزرگترها به خصوص والدينش شود. مثلا اگر ببيند شما مشغول خواندن روزنامه هستيد به سمت آن جذب مي شود و ژست شما را مي گيرد و وانمود مي كند كه روزنامه مي خواند يا اگر شما را در حال سيگار كشيدن ببيند مي خواهد همين كار را انجام دهد.

 

كودكان جذب وسايل چه كساني مي شوند؟

اگر دقت كرده باشيد شايد متوجه شده باشيد كه هنگامي كه صميمي و مهربان هستيد كودكان بيش تر جذب شما و وسايلتان مي شوند. در واقع هنگامي كه رابطه محبت آميز و صميمي با كودك برقرار مي كنيد بيشتر دوست دارد با شما همانند سازي كند و به وسايلي كه شما استفاده مي كنيد دست مي زند. همچنين شما به عنوان والدي كه بيشترين كنترل را در محيط كودك داريد بيشتر در معرض همانند سازي كودك قرار مي گيريد.  به طور كلي كساني كه مي توانند كودك را شاد كنند يا احساس ترس و خشم در او ايجاد كنند بيش تر مورد توجه كودكان قرار مي گيرند كه باعث مي شود بيشتر با آن ها همانند سازي كنند.

 

چطور به كودكمان ياد دهيم به وسايل ديگران دست نزند؟

  • پيشگيري با آموزش اوليه

بهتر است از همان سنين كم درباره دست زدن كودك به وسايل ديگران آموزش داده شود. به او بگوييد براي دست زدن به وسايل ديگران بايد اجازه بگيرد. براي يادگيري بيشتر مي توانيد از شيوه هاي تشويق كودكان استفاده كنيد. البته منظور اين نيست كه به كودك خود باج بدهيد بلكه به صورت كلامي او راتشويق كنيد و به او بگوييد چرا اين كار خوب است.

  • حفظ آرامش

هر زمان كه  متوجه دست زدن كودك به وسايل بزرگترها شديد، سعي كنيد خونسردي خودتان را حفظ كنيد. رفتارهاي بيش از حد سخت گيرانه مخصوصا تنبيه بدني باعث مي شود كودكتان بعدها براي اجتناب از تنبيه به شما دروغ بگويد. متناسب با سن كودك در مورد رفتارش به او توضيح دهيد "اين كار تو، منو ناراحت مي كند چون به حقوق ديگران احترام نمي گذاري". يعني اشتباهش را به شيوه اي كه برايش قابل درك است توضيح دهيد.

  • محروم كردن

اگر دست زدن كودك به وسايل بزرگترها دوباره تكرار شد، مي توانيد با اقتدار و بدون هيچ تنبيه بدني او را از فعاليت مورد علاقه اش محروم كنيد. مثلا به مدت يك ساعت حق ديدن برنامه تلويزيوني مورد علاقه اش را نداشته باشد يا از بازي كردن محروم شود.

  • جبران اشتباه توسط كودك

مي توانيد شرايطي را فراهم كنيد كه كودك اشتباهش را جبران كند بدون اين كه او را سرزنش و تحقير كنيد يا برچسب دزدي به او بزنيد. به عنوان مثال با كودكتان صحبت كنيد و بگوييد كه بهتر است وسيله هر كسي را كه برداشته به او بگويد و از او عذر خواهي كند. البته كودك را مجبور نكنيد و فقط برايش توضيح دهيد اين راه خوبي براي جبران است تا خودش اين كار را انجام دهد.

  • پيدا كردن علت

سهل گيري زياد در مورد دست زدن به وسايل ديگران بعدها مشكلاتي ايجاد مي كند چون اين رفتار او تكرار مي شود و به يك عادت تبديل مي شود. بررسي كنيد كه دليل انجام اين كار در كودكتان چيست. به عنوان مثال ممكن است كودكتان وسيله اي بخواهد يا به چيزي احتياج داشته باشد. همچنين ببينيد آيا او مشكلي دارد كه در او استرس و اضطراب ايجاد كند و به اين نحو واكنش نشان مي دهد.

  • الگوي مناسبي براي كودك باشيد

كودكان خيلي رفتارها را از شما ياد مي گيرند. پس بسيار اهميت دارد كه سخن و رفتارتان يكي باشد پس خودتان هم وقتي مي خواهيد به وسايل ديگران دست بزنيد اجازه بگيريد و حتي هنگام برداشتن يا استفاده از وسايل كودكتان از او هم اجازه بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلوگيري از دست زدن كودك به وسايل ديگران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :   چگونه به كودك ياد بدهيم به وسايل بزرگترها دست نزند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۲:۱۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با ماده مخدر گل و يا علف و يا همان ماري جوانا

ماده مخدر گل چيست و نحوه استفاده از آن چگونه است؟ از اين ماده مخدر عموما جوانان براي داشتن يك زندگي شاد و فرار از غم هايشان استفاده مي كنند. بر اساس تحقيقات انجام شده عامل اصلي مصرف گل ريشه در مشكلات خانواده و آسيب هاي عاطفي دارد و افراد اكثرا براي پر كردن اين خلاء عاطفي و روحي به سمت مصرف ماده مخدر گل ( ماريجوانا) كشيده مي شوند. يكي از مشخص ترين علائم ماده مخدر گل يا ماريجوانا تغيير رفتار فرد در طول روز مي باشد. معمولا اين افراد بعد از مصرف ماده مخدر رفتار بسيار خوبي دارند ولي زماني كه صبح ها از خواب بيدار مي شوند كه ساعات طولاني از زمان مصرف مي گذرد عصبي، بي قرار و پرخاشگر مي شوند و همواره به دنبال راهي براي ترك خانه مي باشند. شايد از بسياري از افراد شنيده باشيد كه مصرف ماده مخدر گل بي خطر است و مشكلي براي فرد به وجود نمي آورد در حالي كه مصرف ماريجوانا علاوه بر عوارض و پيامد هايي كه دارد؛ يك زمينه ساز براي اعتياد فرد به مواد مخدر ديگر است. 

يكي از اشتباهات رايج در زمان آگاهي از مصرف ماريجوانا، اقدام هاي هيجاني و عجولانه اعضاي خانواده است كه برخلاف تصور عاميانه بايد بسيار خونسرد و آگاهانه اقدام به تغيير شرايط براي فرد مصرف كننده نمود به گونه اي كه خود فرد از هدف تغيير شرايط آگاه نگردد تا بتوانيم فرد را بار ديگر به آغوش خانواده بازگردانيم. در اين مقاله در مورد علائم ، نشانه ها ، عوارض و نحوه مصرف گل اطلاعات كاملي داده شده است.

براي مشاوره تلفني و آنلاين ترك اعتياد به مواد مخدر مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

ماده مخدر گل در كدام دسته از مواد مخدر قرار مي گيرد

ماده مخدر گل ( ماريجوانا  ) زير دسته كانابيس ها است كه به دليل تشابه علائم و حالات آن به عنوان يك ماده توهم زا نيز معرفي مي گردد. اين ماده از مشتقات گياه شاهدانه مي باشد؛ كه با كاهش عملكرد سيستم انتقال پيام هاي عصبي در مغز موجب ايجاد حالتي آرامش بخش در فرد مي گردد. ماريجوانا بويي شبيه به بوي گياه مي دهد. تاثيرات ماده مخدر گل دير اثر مي كند اما در زماني كه كشيده مي شود سريعتر تاثير را دارد. مدت زمان اثر ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) بين 2 تا 6 ساعت مي باشد. ماده مخدر گل يا ماريجوانا برخلاف مواد مخدر كه وابستگي جسمي بالايي دارند و ترك كردن آن با درد جسماني بالايي همراه است؛ وابستگي جسمي ندارد. اين ماده وابستگي ذهني و رواني شديد در فرد به وجود مي آورد.

ماده مخدر گل و خواص آن

ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) به دليل خاصيت شادي آوري آن پر مصرف ترين ماده مخدر در جهان است. ماده مخدر گل سبب ايجاد احساس سرخوشي در فدر مي گردد. همين احساس سرخوشي زياد سبب فاصله گرفتن فرد از خانواده اش مي شود. همچنين تغييرات قابل توجهي را در ميزان تشنگي، اشتها و خواب بسته به شرايط جسمي فرد ايجاد مي كند. اين افراد معمولا بعد از مصرف ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) تمايل زيادي به خوابيدن دارند و در زماني كه احساس خماري مي كنند بي خواب مي شوند.

تغيير رفتار از بارزترين پيامد هاي ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) مي باشد كه در اوايل مصرف تشخيص علت اين تغيير رفتار براي خانواده مشكل است. اين افراد نسبت به گذشته گوشه گير تر شده و تمايل شركت در جمع هاي خانوادگي را از دست مي دهند و تمايل زيادي به گذراندن وقت با دوستان و دير آمدن به خانه پيدا مي كنند. زماني كه فاصله زماني زيادي از مصرف فرد مي گذرد، پرخاشگري، بي قراري و اضطراب از بارزترين تغيير رفتار هايست كه مي توان در فرد مشاهد كرد.

 

خاصيت منحصر به فرد ماده مخدر گل

اده مخدر گل توهم زاي طبيعي است كه بعد از مصرف آن زمان براي فرد كند مي گذرد. اين ماده با تاثير بر روي سيستم عصبي و قوي كردن حواس و تمركز فرد در اوايل مصرف سبب مي شود تا فرد احساس كند زمان كند تر مي گذرد. از منحصر به فرد ترين ويژگي هاي ماريجوانا مي توان به زمان تاثير آن اشاره داشت. مدت تاثير ماريجوانا بسته به نژادي آن بين 4 تا 10 ساعت است كه بعد از اين مدت يعني در فرداي آن روز هيچ اثري از علائم مصرف در شخص مصرف كننده باقي نمي ماند.

عوارض ماده مخدر گل

برخي از شايع ترين عوارض ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) كه در كوتاه مدت اتفاق مي افتد عبارتست از:

- افسردگي شديد و بروز علائم افسردگي در فرد
اضطراب و استرس

-كاهش اشتها

-مشكلات خواب

-از دست دادن وزن

-پرخاشگري و عصبانيت

-تحريك پذيري

-بي قراري

-كابوس هاي شبانه

-حرص و ولع مصرف

-مشكلات تنفسي و سرفه هاي شديد
- بوي بد دهان

 

آنچه در بالا قيد شده است شامل عوارض كوتاه مدت مصرف ماريجوانا است مصرف بلند مدت اين ماده مخدر گل عوارض ديگري نيز به همراه دارد كه به آنها اشاره مي كنيم:

-از دست رفتن حافظه

-كاهش و از دست دادن تمركز

-اختلالات يادگيري

-نوسانات اخلاقي

-پرخاشگري و عصابنت هاي غير قابل كنترل

- اختلالات جنسي و كاهش ميل جنسي

-مشكلات باروري

-مشكلات كاري و مالي

-آسم

-برونشيت

-سرطان
آگاهي از تست هاي اعتياد به ماريجوانا به شما در تشخيص مصرف ماريجوانا كمك مي كند. 

ازدواج و ادامه زندگي با فرد مصرف كننده ماده مخدر گل ( ماريجوانا )

ازدواج و شروع يك زندگي مشترك خود به تنهايي داراي چالش هاي بسيار زيادي است. چه برسد به اينكه يكي از زوجين معتاد باشد. از آنجايي كه فرد مصرف كننده ماريجوانا در طولاني مدت كنترل هيجانات و تمركز خود را از دست مي دهد و تغيير رفتار هاي ناگهاني مانند افراد مبتلا به اختلال دو قطبي دارد؛ زندگي مشترك را با چالش هاي بزرگي مواجه مي سازد. اين افراد در زمان مواجه شدن با مشكلات زندگي عصبي و پرخاشگرايانه عمل مي كنند.

شايد با در نظر نگرفتن مصرف ماريجوانا در نگاه اول ازدواج با فرد مصرف كننده ماده مخدر گل با توجه به موقعيت اجتماعي، مالي و ... كه دارد؛ يك تصميم عاقلانه به نظر برسد و احساس كنيد كه مي توانيد با ازدواج با او خوشبخت شويد. اما توجه داشته باشيد كه بعد از وارد شدن به زندگي اين فرد همواره در فكر خود با تكرار پارامتر هاي مثبت همسرتان سعي در بدست آوردن احساس خوشبختي مي باشيد در حالي كه در واقعيت مدام نگران بروز يك اتفاق يا مشكل هستيد. توصيه مي كنيم در صورتي كه از اعتياد همسر يا كسي كه قصد ازدواج با او را داريد با خبر شديد قبل از هر اقدام و واكنشي نسبت به اعتياد او، حتما از جلسات مشاوره روانشناسي بهرمند شويد.

 

ابتلا به ماده مخدر گل چرا خطرناك است

ماريجوانا از ديد عموم به عنوان يك ماده بي خطر شناخته مي شود كه مصرف آن هيچ مشكلي را براي فرد به وجود نمي آورد. حال آنكه مصرف بلند مدت ماريجوانا باعث بروز اختلالات شخصت، كاهش حافظه و تمركز، عدم كنترل اعصاب و پرخاشگري بي رويه فرد مي گردد. علاوه بر اين عوارض اعتياد پيدا كردن به ماده مخدر گل يا ماريجوانا زمينه ساز اعتياد فرد به مواد مخدر ديگر مي باشد.مقاله مشاوره ترك اعتياد را مطالعه نماييد.

ترك مصرف ماده مخدر گل

از آنجايي كه اعتياد به ماده مخدر گل يك اعتياد فكري و ذهني است، خود فرد مصرف كننده توانايي ترك اعتياد به ماريجوانا را ندارد و نقش اعضاي خانواده در ترك كردن اعتياد به ماده مخدر گل بسيار حياتي است. ماريجوانا از جمله موادي است كه بايد اعضاي خانواده و آشنايان فرد در شروع و روند ترك اعتياد به فرد كمك كنند. از رايج ترين روش هايي كه توسط خانواده ها براي ترك اعتياد به ماريجوانا مورد استفاده قرار مي گيرد مي توان به استفاده از كمپ، دارو درماني، روان درماني اشاره داشت. اما بايد بدانيد كه اقدامات هيجاني براي ترك اعتياد به ماده مخدر نتيجه بخش نخواهد بود و حتي باعث بيشتر شدن مصرف فرد مي گردد. توصيه مي كنيم مقاله ترك اعتياد به ماريجوانا را مطالعه نماييد:

كمپ هاي ترك اعتياد : مبناي روش هاي مورد استفاده در مراكز ترك اعتياد بر مبناي جلوگيري از مصرف مجدد ماده مخدر مي باشند. از آنجايي كه ماده مخدر گل وابستگي جسمي ندارد، قطع يك باره و حبس شدن تنها تمايل فرد را براي مصرف مجدد ماده مخدر گل ( ماريجوانا ) بيشتر مي كند. علاوه بر اين فرستادن جوانان به مراكز ترك اعتياد مي تواند آسيب هاي شديدي را بر روي روان آنان بگذارد و آنان را با مواد مخدر جديد آشنا كند.

دارو درماني : براي ترك اعتياد به ماريجوانادر حال حاظر هيچ داروي جايگزيني وجود ندارد و به هيچ وجه تجويز خودسرانه داروهاي ضد افسردگي و ضد اضطراب به جاي ماده مخدر گل نتيجه بخش نخواهد بود.

روان درماني : از آنجايي كه اعتياد به ماده مخدر گل ناشي از يك آسيب عاطفي در فرد مي باشد. روان درماني و استفاده از جلسات مشاوره روانشناسي كاربردي ترين روش براي ترك اعتياد به ماده مخدر گل است. از آنجايي كه خلاء عاطفي فرد مصرف كنند در اكثر موارد به دليل مشكلات و مسائل خانوادگي مي باشد؛ اعضاي خانواده فرد نيز از جلسات روان درماني استفاده نمايند. با حل مشكل و خلاء عاطفي به وجود آمده در فرد به مرور زماني به طور تدريجي مصرف ماريجوانا ( ماده مخدر گل ) در فرد كاهش پيدا كرده و در نهايت به صفر مي رسد. 

با عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي مي توانيد از علائم و نشانه هاي تمامي موادر مخدر باخبر شويد.



براي مشاوره تلفني و آنلاين ترك اعتياد به مواد مخدر مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  ماده مخدر گل و نحوه استفاده از آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ماده مخدر گل،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۷:۴۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

قرص اكس يا اكستازي با نام علمي متيل دي اكسي مت آمفتامين (MDMA) اولين بار با هدف كنترل و مهار اشتها در افراد چاق توسط يك شركت آلماني توليد شد، اما به علت عوارض مصرف قرص اكس، اين قرص از رده خارج شد. امروزه اين قرص به منظور ايجاد سر خوشي و انرژي زايي در ميان جوانان شناخته مي شود كه به دليل ساختار شيميايي و و تركيبات آن موجب بروز توهم و پيامدهاي ديگر در مصرف كنندگان مي شود. در ادامه مقاله به بررسي اين ماده، علائم مصرف و عوارض جانبي مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص و درمان اعتياد به مصرف قرص ايكس يا اكستازي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد.

 

قرص اكس يا اكستازي

قرص اكس يا اكستازي به صورت قرص، كپسول و پودر در دسترس افراد قرار مي گيرد و به شكل خوراكي، استنشاقي و تدخيني مصرف مي شود و با تاثير بر سه ماده شيميايي مغز (سروتونين، دوپامين و نوراپي نفرين) عمل مي كند. اثرات مصرف قرص اكس، 30 تا 45 دقيقه بعد از مصرف مشخص مي شود و حداكثر تا 6 ساعت باقي مي ماند. اثرات ِخطرناكِ مصرف اين دارو با اثرات خوشايند آن همراه است اما هميشه همه مصرف كنندگان تجربه خوشايندي ندارند. عوارض قرص اكس در افراد مختلف، متفاوت است، بخصوص اگر با مواد ديگري به صورت تركيبي (مانند الكل و يا ماده مخدر گل) مصرف گردد. اين ماده با اصطلاحاتي چون ريو، اكس پارتي ، كنسرت راك نيز شناخته مي شوند.

 

عوارض مصرف قرص اكس يا اكستازي

مهمترين عوارض كوتاه مدت مصرف قرص اكس يا اكستازي عبارتند از:

- حالت تهوع
-كجي دندان
- سفتي عضلات
- افزايش دماي بدن
- تاري ديد
- تعريق مفرط

 يكي از خطرناك ترين عوارض مصرف اكستازي، افزايش شديد دماي بدن (hyperthermia) است كه مي تواند به كبد، كليه، مشكلات قلبي- عروقي و در بعضي مواقع مرگ منجر شود.

در بعضي افراد، روزي كه مصرف داشته اند مي تواند تبديل به يك روز سخت شود، به طوري كه نزديك به 80% مصرف كنندگان افسردگي و خستگي مفرط را تجربه مي كنند. اين عوارض كوتاه مدت مي توانند ناراحت كننده و مشكل زا باشند اما خطر واقعي ناديده گرفتن اثرات بلند مدت اين ماده محرك است.

زماني كه اكستازي مدت زيادي مصرف شود، چندين اثر زيان بار براي مصرف كننده خواهد داشت. از جمله عوارض بلند مدت اكستازي يا قرص اكس مي توان به موارد زير اشاره داشت.

- آسيب هاي عصبي

- اثرات مخرب بر توليد سروتونين در مغز كه منجر به كاهش سروتونين مي شود و در نتيجه فرد ممكن است به افسردگي، مشكلات خواب، اضطراب، كاهش اشتها و كاهش ميل جنسي مبتلا شود. يكي ديگر از بحران هاي بالقوه مصرف اكستازي" سندرم سروتونين" ناميده مي شود به طوري كه مغز با مقدار زيادي از سروتونين پر مي شود، علائم اين سندروم عبارتند از: افزايش ضربان قلب، توهمات، تعريق، از دست دادن جهت يابي، تحريك پذيري، اسهال، استفراغ، تشنج، حالت تهوع.

- پژوهش ها نقص در عملكرد شناختي مصرف كنندگان را تاييد مي كنند.

به دليل اعتياد آور بودن قرص اكس، افراد بعد از تجربه ي اثرات اوليه آن، ميزان دوز را بالا مي برند و اين مساله احتمال خطراتي چون اُوِر دوز (over dose) را بالا مي برد كه به صورت افزايش دماي بدن، خشونت، فشار خون بالا، حملات وحشت زدگي، تشنج و از دست دادن هوشياري ظاهر مي شود.

 

 

پيامدهاي مصرف قرص اكس يا اكستازي

به دنبال مصرف اكسازي، اعتماد به نفس و شجاعت در فرد بالا مي رود، هنجارها و ممنوعيت هاي اخلاقي كمرنگ شده و به همين دليل رفتارهاي پر خطر افزايش پيدا مي كند. همچنين شعور، قوه ي استدلال، آگاهي و آستانه ي تحريك پذيري فرد تحت تاثير قرار مي گيرد. رفتارهاي قابل مشاهده پس از مصرف مانند: 

- پر حرف شدن

 - لرزش اندام ها

- شديد شدن احساسات و عواطف
- فعاليت فيزيكي زياد بدون احساس تشنگي

- بي اشتهايي

- بي ثباتي خلق و افسردگي
افزايش ميل جنسي

طبق تحقيقات انستيتو ملي سلامت كه بر روي افراد مصرف كننده انجام شد، نتايج نشان داد كه اين قرص با تخريب مناطق مختلفي از مغز باعث اختلالاتي مانند از دست دادن حافظه، زوال عقل و ساير بيماري هاي رواني در فرد مي گردد. همچنين با آسيب به نواحي مختلف مغز يادگيري، خواب و تنظيم هيجانات اين افراد دچار مشكلات شديدي مي شود. اثرات سوء مصرف قرص اكس يا اكستازي گاهي به اندازه اي خطرناك مي شود كه ممكن است به فرد جنون و توهمات شديد دست دهد كه موجب آسيب به خود يا ديگران گردد. به موجب افزايش رفتارهاي پر خطر جنسي احتمال ابتلا به بيماري هاي مقاربتي از جمله ايدز، سيفليس و سوزاك نيز افزايش پيدا مي كند.

 

درمان اعتياد به مصرف فرص اكس

زماني كه با خود تصميم جدي براي ترك يك ماده مي گيريد بهتر است ابتدا به دنبال موثرترين روش براي درمان اعتياد به قرص اكس باشيد. كليد موفقيت، يافتن راهي است كه براي شما كاربردي باشد. زماني كه سوء مصرف دارويي متوقف مي شود، فرد علائم ترك را تجربه خواهد كرد. فرد با وارد شدن به يك برنامه نظارت و سم زدايي مواد از بروز تجارب سخت اين دوره مي كاهد. شدت سم زدايي از فردي به فرد ديگر متفاوت است و تحت تاثير عواملي چون مدت زمان مصرف دارو و ساير اختلالات مربوط به آن مي باشد. مشاوره روانشناسي راهكاري بسيار مناسب براي ترك اعتياد به اكستازي مي باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص و درمان اعتياد به مصرف قرص ايكس يا اكستازي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  اكستازي يا قرص اكس چيست | عوارض و پيامد هاي قرص اكس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص اكس،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۰۳:۲۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

ممكن است ترس از بچه دار شدن در شما و يا همسرتان وجود داشته باشد. احتمالا توسط اطرافيان مورد انتقاد قرار مي گيريد و اين دو راهي بچه دار شدن يا نشدن فشار زيادي به شما و رابطه تان وارد مي كند. شما دوره هاي مختلف زندگي را پشت سر مي گذاريد و استعدادهاي مختلف خود را شكوفا مي كنيد. پدر شدن يا مادر شدن دغدغه اي ست كه ذهن بسياري از زوج ها را درگير مي كند. آن چه اهميت دارد اين است كه شما و همسرتان با شناخت و آگاهي راه هاي كنار امدن با اين دغدغه را بشناسيد و در مورد آن تصميمي بگيريد كه به صلاح هر دو نفر شماست. در غير اين صورت در آينده با مشكلاتي رو به رو مي شويد. براي رسيدن به يك پاسخ ابتدا بايد علت ترس از بچه دار شدن و راه هاي مقابله با اين ترس ها دريابيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فرزند مانعي براي خوشبختي؟

كيفيت زندگي و رضايتمندي از آن، دو عامل مهم در تداوم زندگي مشترك است. شايد سطح رضايتمندي از زندگي آنقدر برايتان اهميت دارد كه تحت هيچ شرايطي حاضر نيستيد اين راحتي را از دست بدهيد و با پيشگيري از بچه دار شدن بخواهيد اين رفاه را حفظ كنيد. بچه دار شدن مزاياي زيادي دارد با اين حال توجه داشته باشيد كه همزمان تغييراتي در ساختار روابط شما و همسرتان ايجاد مي كند. به عنوان مثال مسئوليت هاي شما بيشتر مي شود و بخش اعظمي از انرژي فكري، عاطفي و وقت شما را درگير مي كند.

بسياري از خانم ها با تولد بچه تمام توجه خود را به او مي دهند و تمام فكر و ذهنشان بچه مي شود. احتمال دارد كمتر به نيازهاي عاطفي و جنسي همسر خود توجه كنند. ولي بايد توجه داشته باشيد كه بخش جدايي ناپذير داشتن يك زندگي با طراوت، داشتن تفريح و سپري كردن زمان كافي با همسرتان است. البته مردان نيز بايد در نگهداري و تربيت كودك مشاركت فعال داشته باشند. پس مديريت و برنامه ريزي كمك زيادي به شما مي كند تا ترس از بچه دار شدن را كنار بگذاريد.

 

ترس از مادر شدن يا ترس از پدر شدن

شايد ترس از بچه دار شدن در شما و همسرتان مشترك باشد و هر دو در مورد عدم تمايل به بچه دار شدن همسو باشيد. ولي هنگامي كه فقط يكي از شما تمايل به بچه دار شدن داشته باشد با تنش ها و فشارهاي بيشتري مواجه مي شويد. شايد شما به عنوان يك زن انگيزه پيشرفت بالايي داريد و نگران اين باشيد كه نتوانيد به جايگاه تحصيلي و شغلي مورد نظر خود برسيد، دوست نداريد به خاطر بچه از كار و تحصيل خود بگذاريد يا شما به عنوان يك مرد نگران اين باشيد كه بعد از تولد بچه مورد بي توجهي همسرتان قرار بگيريد و طرد شويد يا فكر كنيد كه نمي توانيد آينده خوبي براي كودك خود رقم بزنيد. در هر صورت، چه عضو دسته اول باشيد چه دسته دوم مهم است كه زندگي خود را تحليل كنيد تا عوامل زمينه ساز اين ترس مشخص شود.

 

شرايط و موقعيت را تحليل كنيد

چرا يك مرد با وجود داشتن احساس امنيت مالي علاقه اي به پدر شدن ندارد؟ آيا ترس از ايفا كردن نقش پدر و مادر به خاطر ترس از نداشتن مهارت هاي فرزندپروري است يا به دليل عدم اطمينان به ادامه زندگي با همسرتان يا مشكلات ديگر؟ ترس ها بايد تحليل شوند، علت عدم تمايل خود يا همسرتان به بچه دار شدن را بررسي كنيد. ممكن است مادر همسرتان تمام مسئوليت هاي فرزندپروري را به عهده داشته، در اين حالت ترس اين را دارد كه نتواند به خواسته هايش و پيشرفتي كه انتظار دارد برسد.

ممكن است ترس از بچه دار شدن ريشه عميق تري در وجودش داشته باشد كه حتي با وجود مساعد بودن تمام شرايط باز هم ترس وجود داشته باشد. پس لازم است با همسرتان صحبت كنيد و از او بخواهيد به دلايل عدم تمايل به بچه دار شدن فكر كند. شناخت دقيق علت هاي ترس به او كمك مي كند تا مسئله روشن تر شود و با آگاهي بيشتري تصميم بگيرد. 

 

علل و ريشه هاي ترس از بچه دار شدن

نداشتن امنيت شغلي و  اقتصادي

تورم، نداشتن شغل ثابت يا امنيت شغلي مي تواند دغدغه اي باشد كه شما و همسرتان به خاطر آن ترس از بچه دار شدن داريد. يعني مي ترسيد كه از عهده مخارج آن برنياييد و با ورود بچه شرايط از پيش هم سخت تر شود. فرزندآوري بدون شك هزينه‌هايي مانند هزينه‌هاي زايمان، مخارج ضروري براي خوراك و پوشاك كودك، مدرسه و دانشگاه به همراه دارد.

نداشتن حمايت اطرافيان

شايد همسرتان به اين فكر مي كند كه براي فرزندآوري از حمايت اطرافيان مانند خانواده خودتان يا همسرتان برخوردار نيست. اين نگراني مي تواند از لحاظ مالي يا نگهداري بچه باشد. مسلما زوج هايي كه اين حمايت را دارند تمايل بيشتري براي بچه دار شدن دارند يا حداقل از ميزان استرس آن ها كم مي شود.

تغيير سبك زندگي

شهرنشني و مهاجرت به شهرهاي بزرگ باعث شده مردم شيوه زندگي خود را تغيير دهند و تمايل به فرزندآوري كمتر شده است. افزايش سطح تحصيلات و اشتغال خانم ها هم سهم زيادي در كاهش تمايل به بچه دار شدن دارد.

وجود تنش و اختلافات زناشويي

در سال هاي اوليه ازدواج به خصوص تا 5 سال اول اختلاف ها و تعارض هايي پيش مي آيد كه ميزان احتمال طلاق بيشتر است ولي بعد از آن زوجين به يك ثبات نسبي مي رسند. شايد اين اختلاف ها باعث شده كه همسرتان به آرامش و ثباتي نرسيده باشد تا بخواهد براي بچه دار شدن تصميمي بگيرد. اين تنش ها اعتماد و اطميناني كه لازمه تصميم گيري براي بچه دار شدن است را از بين مي برد. پس بچه دار شدن را به تعويق مي اندازد.

نداشتن امنيت رواني

ممكن است همسرتان به دليل وجود يك اختلال رواني مانند افسردگي تمايلي براي بچه دار شدن نداشته باشد. چون فردي كه افسرده است با خودش فكر مي كند كه من خودم هم دارم اين زندگي را تحمل مي كنم حالا يه بچه هم به دنيا بيايد و اين شرايط را تجربه كند. در واقع افسردگي او باعث مي شود علايق خود را به بسياري از چيزها از دست بدهد پس تمايلي براي بچه دار شدن هم ندارد.

نداشتن مهارت فرزند پروري

گاهي ترس از بچه دار شدن به دليل آسيب هايي است كه در كودكي به فرد وارد شده است. نارضايتي از والدين و تنش هايي كه فرد حتي در بزرگسالي با والدين خود دارد باعث مي شود علاقه اي به بچه دار شدن وجود نداشته باشد. چنين فردي فكر مي كند كه فرزندش هم تجارب او را خواهد داشت و در نهايت بچه دار شدن، آسيب پذيرتر خواهد بود.

دردسرهاي خانم هاي شاغل

امروزه خانم هاي زيادي شاغل هستند و درآمد آن ها براي ادامه زندگي لازم است. حتي در صورتي كه درآمد خانم زياد نباشد، حس مي كند براي رشد شخصيت و رضايت از هويت و ميل به پيشرفت، به شغل خود نياز دارد.

اگر همسرتان فكر كند كه شما در مسئله نگهداري و تربيت فرزند با او همراه نيستيد نگراني از بچه دار شدنش شدت مي گيرد. همچنين عدم وجود قوانين مناسب باعث مي شود بسياري از خانم ها نخواهند بچه دار شوند چون نمي توانند اين مسئله را حل كنند.

ترس از بارداري

شايد به دليل تغييراتي كه بارداري در اندام خانم ايجاد مي كند يا مشكلات و دردهاي ناخوشايند بدني پيش از زايمان مانند تهوع و استفراغ  همچنين درد زايمان از بچه دار شدن مي ترسد.

يك فرزند كافي است

گاهي عدم تفاهم زوجين در داشتن فرزندان بيشتر باعث ايجاد تنش بين آن ها مي شود. اگر با همسرتان بر سر داشتن فرزند بيشتر به تفاهم نرسيده ايد بهتر است با بررسي معايب و مزاياي تك فرزندي در صدد حل اختلافات بر آييد.

 

چه اقداماتي مي توانيد انجام دهيد؟

اگر هنوز ازدواج نكرديد بهتر است موضع خود را با آگاهي و دانش كافي مشخص كنيد. نظر طرف مقابل خود را جويا شويد. مي توانيد از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد و اگر ازدواج كرديد دلايل و ريشه هاي ترس خود و همسرتان را شناسايي كنيد. راه حل هاي احتمالي خود را بررسي كنيد. 

يادگيري مهارت هاي زندگي زناشويي، مهارت هاي فرزندپروري و چگونگي داشتن خانواده سالم مي تواند به شما و همسرتان كمك كند كه با اضطراب كمتري به اين مسئله نگاه كنيد. لزومي ندارد شما شيوه هاي فرزند پروري والدين خود را تكرار كنيد شما نبايد پدر و مادر كاملي باشيد فقط بايد به اندازه كافي خوب باشيد. چه بسا كامل بودن، مشكلات زيادي در كودك ايجاد مي كند.

اگر زني با آگاهي و اراده قلبي نقش مادري را انتخاب كند احتمال ابتلا به افسردگي پس از زايمان كمتر مي شود. همچنين مردان با آگاهي بيشتري خود را براي نقش پدري آماده مي كنند. به طور كلي شناخت عوامل موثر در ترس از بچه دار شدن به شما كمك مي كند هر تصميمي كه مي گيريد از روي آگاهي باشد و تمام انتخاب هاي ممكن خود را بررسي كنيد و در آينده با پشيماني كمتري رو به رو شويد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  ترس از بچه دار شدن در مردان و زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از بچه دار شدن،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۴:۵۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی