مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

بستن لوله رحم، يك روش دائمي و تقريبا قطعي براي پيشگيري از بارداري است. زنان زيادي تصميم به اين كار مي گيرند اما برخي، عوارض جسماني و رواني بعد از اين عمل را نمي دانند. جلوگيري از بارداري ناخواسته، لذت بيشتر از رابطه جنسي و كم خطر بودن اين جراحي، تمايل زن و شوهر را به انجام آن بيشتر مي كند. پايين بودن و در برخي موارد غير ممكن بودن توانايي باروري مجدد خانم بعد از بستن لوله رحم، اهميت تفكر و تامل براي اجراي اين تصميم را بيشتر مي كند. مسئله مهم، بعد رواني اين موضوع است كه معمولا باعث احساس پشيماني و گناه مي شود. لازم است كه زنان در مورد تمام جنبه هاي اين مسئله اطلاعات لازم را داشته باشند و با آگاهي در مورد آن تصميم بگيرند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بستن لوله هاي رحم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

جراحي بستن لوله هاي رحم چگونه است؟

لوله هاي فالوپي اندام هاي توليد مثل زنانه هستند كه تخمدان و رحم را به هم متصل مي كند. در دوره تخمك گذاري اگر تخمك با اسپرم لقاح پيدا كند، از طريق لوله به رحم براي لانه گزيني حركت مي كند.

اگر لوله فالوپي مسدود شود، عبور اسپرم براي رسيدن به تخمك و همچنين مسير تخمك بارور شده به سمت رحم مسدود مي شود.

در جراحي هاي اينگونه، لوله رحم بريده شده و دو سر آن بخيه زده مي شود و يا بعد از برش دو سر آن سوزانده مي شود. به طوري كه امكان عبور اسپرم از آن وجود نداشته باشد.

 

مراحل جراحي به چه شكل است؟

معمولا اين جراحي در دوره نقاهت بعد از زايمان طبيعي توسط برش شكم يا همزمان با عمل سزارين و استفاده از برشي كه براي زايمان ايجاد شده، انجام مي شود. همچنين مي تواند در يك زمان اختياري توسط زن، با بي هوشي عمومي و به وسيله دستگاهي به نام لاپاروسكوپ انجام شود.

جراحي توسط لاپاروسكوپ، به اين شكل است كه با يك سوزن شكم شما را شكاف مي دهند. سپس با استفاده از گاز، شكم شما را باد مي كنند. بعد از آن لاپاروسكوپ را وارد بدن شما مي كنند و جراحي را انجام مي دهند. لاپاروسكوپ يك لوله مجهز به دوربين و لامپ است كه جراح به كمك آن عمل مي كند. البته ممكن است براي ورود وسايل جراحي به بدن، شكاف ديگري نيز در بدن ايجاد كنند.

 

شرايط بعد از بستن لوله ها

احتمالا چند ساعت بعد از جراحي، شما اجازه مرخص شدن پيدا مي كنيد. البته اگر همراه با سزارين اين اتفاق بيفتد مدت بستري شدن در بيمارستان بيشتر است.

مقداري درد در ناحيه بخيه شكم طبيعي است و در كنار آن برخي از نشانه هاي زير را ممكن است تجربه كنيد:

  • بي انرژي بودن
  • درد درون شكم يا دل پيچه
  • سرگيجه
  • نفخ
  • درد شانه ها

نكته: براي كاهش درد مسكن تجويز مي شود اما استفاده از آسپرين ممكن است باعث خون ريزي بشود.

 

بعد از جراحي موارد زير بايد رعايت شود

48 ساعت بعد از جراحي امكان استحمام وجود دارد ولي نبايد به محل بخيه فشار وارد شود. همچنين محل برش بايد كاملا خشك باشد. از انجام رابطه جنسي و فعاليت هاي سنگين تا دو هفته پرهيز كنيد.

علائمي كه در صورت مشاهده فورا بايد به پزشك خود مراجعه كنيد:

  • تب بالا ( بالاتر از 38 درجه )
  • غش كردن و بي هوش شدن
  • درد شديد ناحيه شكم كه در مدت 12 ساعت بيشتر شود
  • خونريزي غير قابل توقف در محل جراحي
  • ترشحات مداوم از محل برش

 

آيا احتمال بارداري بعد از بستن لوله وجود دارد؟

بستن لوله هاي رحم به عنوان يك روش قطعي و دائمي براي جلوگيري از بارداري شناخته مي شود و امكان بارداري به دليل قطع ارتباط رحم و تخمدان عملا وجود ندارد. موارد بسيار محدودي وجود داشته كه بعد از بستن لوله ها، بارداري اتفاق افتاده اما اين بارداري ها معمولا خارج از رحم بوده و بسيار خطرناك است. بعد از بستن لوله ها امكان بازكردن آن وجود دارد اما احتمال بارداري خارج از رحم را افزايش مي دهد. به طور كلي هر چه از زمان جراحي بگذرد احتمال بارداري كمتر مي شود.

 

آيا بستن لوله بر قاعدگي تاثير مي گذارد؟

اين جراحي هيچ تغييري در هورمون هاي شما ايجاد نمي كند اما احتمال تغيير در زمان پريودي، ميزان ترشحات و طول مدت قاعدگي پس از بستن لوله ها وجود دارد. در صورت بروز اينگونه علائم بايد به پزشك خود مراجعه كنيد.

تغييرات قاعدگي بعد از بستن لوله رحم، شبيه به ترك ناگهاني قرص هاي ضد بارداري است. به طور كلي يك روش دائمي براي پيشگيري و عدم استفاده از مصرف قرص، اثرات بهتري براي شما خواهد داشت.

 

مزاياي بستن لوله رحم چيست؟

بستن لوله رحم مزاياي مختلفي دارد كه برخي از آن ها شامل موارد زير است:

  • به طور دائمي از بارداري جلوگيري مي كند و احتمال بارداري به صفر نزديك مي شود.
  • بعد از عمل بلافاصله تاثير مي گذارد و دوران نقاهت نسبتا ساده اي دارد.
  • خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش مي دهد.
  • در فعاليت و ميل جنسي اختلالي ايجاد نمي كند.
  • به مراقبت هاي شديد روزانه نياز ندارد.
  • هزينه آن ارزان است.
  • به دليل رهايي از راه هاي كنترل بارداري، شما احساس لذت و آزادي بيشتري در روابط جنسي تجربه خواهيد كرد.

 

برخي از معايب بستن لوله رحم

  • اين روش جلوگيري از انتقال بيماري هاي مقاربتي و عفوني جلوگيري نمي كند
  • در هر صورت عمل جراحي يك روش تهاجمي است و باعث شكافته شدن شكم مي شود و بار رواني آن مي تواند اثرات منفي داشته باشد.
  • در صورت پشيماني، امكان باز كردن دوباره لوله ها بسيار كم و نامعقول است.
  • در مقايسه با عمل وازكتومي (بستن لوله ها در مردان) سخت تر و پيچيده تر است
  • احتمال آسيب به روده يا مثانه وجود دارد.
  • ممكن است واكنش به بيهوشي نامطلوب باشد.
  • ممكن است زخم يا عفونت برطرف نشود.
  • دردهاي مزمن و طولاني در شكم و لگن ممكن است وجود داشته باشد.

توجه داشته باشيد كه در صورت داشتن سابقه چاقي، ديابت يا جراحي هاي لگن و شكم، حتما در مورد بستن لوله رحم با پزشك مشورت كنيد.

 

دلايل تصميم به بستن لوله رحم و شرايط رواني اين اتفاق

پزشك قبل از انجام جراحي موظف است تمام اطلاعات مربوط به اين جراحي را به مراجع بدهد. زن مي تواند با يك مشاور و روان شناس، مسائل رواني مربوط به اين اتفاق را در ميان بگذارد.

اصلي ترين دليل اين جراحي جلوگيري از بارداري مجدد است. ممكن است بعد از يك بارداري ناخواسته و بنابر شرايط خانواده، زن و مرد تصميم بگيرند كه فرايند عقيم سازي را انجام دهند. البته اگر هر دو طرف به اين مسئله تمايل دارند، ترجيح با عمل وازكتومي است. وازكتومي كم هزينه تر، آسان تر، قطعي تر و با عوارض كمتري است. بنابراين لازم است كه در مورد اين مسائل حتما زوجين به مشاوره خانواده مراجعه كند.

مهم ترين عارضه رواني كه بعد از بستن لوله ها اتفاق مي افتد، افسردگي، احساس گناه و پشيماني است. زن بايد بداند كه چرا اقدام به اين جراحي مي كند و متوجه اين نكته باشد كه بعد از اين جراحي، لذت بسيار بيشتري از رابطه جنسي مي برد. لازم است كه پيش از اقدام، در مورد تمام عوارض رواني آن با روانشناس صحبت كرده تا بهترين تصميم را اتخاذ كند و زندگي زيباتري بعد از عمل داشته باشد. مشاوره جنسي به شما كمك مي كند تا بتوانيد بهترين روش جلوگيري از بارداري را انتخاب نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بستن لوله هاي رحم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : معايب و مزاياي بستن لوله رحم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بستن لوله رحم،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۳:۰۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تست هاي ترك اعتياد كدامند ؟ منفي كردن تست اعتياد چگونه امكان پذير است ؟ سوالاتي است كه در بسياري از جلساتمشاوره ترك اعتياد به آن مواجه مي شويم. بسياري از خانواده ها نگران اعتياد عزيزان خود هستند و به همين دليل به دنبال آشنايي با انواع تست اعتياد مي باشند. تست اعتياد از جمله آزمايش هاي مهمي است كه براي ازدواج، استخدام، مهاجرت و ... استفاده مي شود. كساني هستند كه به دليل مصرف مواد مخدر به دنبال منفي شدن جواب آزمايش خود مي باشند. بروز خطا در تمامي آزمايش ها امكان پذير است و روش هاي مختلفي وجود دارد كه فرد در صورتي كه از آن ها استفاده نمايد، مي تواند جواب تستش را منفي كند. در اين مقاله قصد داريم تا در مورد انواع آزمايش هاي اعتياد به مواد اعتياد آور و نحوه منفي كردن تست اعتياد توضيحات كامل بدهيم.

 

براي دريافت مشاوره براي آگاهي از آزمايش اعتياد و راه هاي منفي كردن نتيجه تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

 

 

انواع آزمايش اعتياد | تست اعتياد

تست اعتياد بسته به نوع ماده اعتياد آور ( مواد مخدر، محرك و توهم زا ) متفاوت است و به صورت خانگي و آزمايشگاهي انجام مي شود. تست اعتياد از راه بررسي ادرار، پلاسماي خون، بزاق و عرق صورت مي گيرد. از مهمترين جمله مهمترين تست هاي اعتياد مي توان به موارد زير اشاره داشت:

1-آزمايش ادرار : يكي از متداول ترين روش هاي تشخيص اعتياد و عدم اعتياد به مواد مخدر تست ادرار مي باشد.

2-آزمايش خون : اين آزمايش نسبت به ساير روش هاي ترك اعتياد هزينه بر تر مي باشد و قابل اطمينان تر است.

3- آزمايش مو سر : مصرف مواد مخدر تمامي سلول هاي بدن را آلوده به اين مواد مي كند. اين روش مصرف مواد را در شش ماه گذشته مشخص مي كند.

4- آزمايش بزاق : جديدترين روش تشخيص مصرف مواد مخدر آزمايش بزاق مي باشد كه نتايج و عملكردي مشابه با آزمايش ادرار دارد.

 

منفي شدن تست اعتياد به معني عدم اعتياد است ؟

منفي شدن تست اعتياد نشان دهنده عدم اعتياد فرد نيست. از آنجايي كه تمامي آزمايشات داراي خطا هستند، با استفاده از راه هاي مختلفي مي توان جواب اعتياد را منفي كرد. اغلب افراد سوء مصرف كننده مواد مخدر از اين روش ها آگاهي دارند. بسياري از خانواده در زمان ازدواج تنها به نتيجه تست اعتياد بسنده مي كنند. در حالي كه در بسياري از موارد تست اعتياد به مواد مخدر در مراحل ازدواج منفي بوده، در حالي كه فرد از قبل اعتياد به مواد مخدر را داشته. از آنجايي كه ازدواج يكي از مهمترين تصميمات در زندگي هر فردي است توصيه مي كنيم حتما از مشاوره ازدواج و روانشناسي قبل از تصميم به ازدواج استفاده نماييد.

 

راه هاي منفي كردن جواب تست اعتياد

از آنجايي كه هيچ آزمايشي از خطا در امان نيست. روش هاي متعددي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. از جمله مهمترين روش هاي منفي كردن ترك اعتياد مي توان به روش هاي زير اشاره داشت:

1-بي 2 :

2- فاصله زماني :

3-رقيق كننده ها :

4- تغيير سطح ph :

5- تداخلات دارويي :

6- نوشيدن آب زياد :

7- استفاده از داور هاي ادرار آور :

و ...

براي اطلاع از ساير روش ها و راه هاي موجود براي منفي شدن تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي تماس بگيريد.

 

قبل از آزمايش اعتياد چه داروهايي نبايد مصرف كرد ؟

مصرف دارو هاي روان گردان قوي مانند آمفتامين ها، متادون، كديين با دوز بالا مي تواند جواب آزمايش را مثبت كند.

 

تاثير داروهاي ضد افسردگي، اضطراب و آرام بخش بر روي تست اعتياد

برخلاف عقايد رايج در مورد مصرف دارو هاي ضد افسردگي و ضد اضطراب كه سبب مثبت شدن جواب آزمايش هاي اعتياد مي شود؛ مصرف اين داروها تاثيري بر روي جواب اعتياد ندارد و با تجوز دكتر فرد مجاز به مصرف اين دارو ها مي باشد.

 

آيا اعتياد به سيگار با تست اعتياد مشخص مي شود

نيكوتين موجود در سيگار بعد از مدتي در بدن تبديل به مواد ديگري مي شود در بدن باقي مي مانند. تست اعتياد ساده ادرار بعد از دو تا چهار روز بعد از مصرف سيگار قابليت رديابي را دارند. مقاله ترك سيگار را بخوانيد.

 

ازدواج با فرد معتاد

معتاد بودن خواستگار يكي از نابهنجاري هاي پيش از ازدواج است كه درگيري هاي زيادي را هنگام انتخاب همسر و بعد از آن ( در طول زندگي مشترك ) به همراه خواهد داشت. بايد بدانيد كه ازدواج با فرد معتاد شما را سعادتمند نخواهد كرد. داشتن رابطه اي موفق به اندازه كافي دشوار است و اعتياد دشواري اين رابطه را چندين برابر خواهد كرد. منظور اين نيست كه فرد معتاد استحقاق عاشق شدن و دوست داشته شدن را نداشته باشد بلكه اين صبحت بدين معني است كه فرد معتاد ابتدا بايد به تنهايي اعتياد خود را ترك كند و به طور كامل سالم و پاك شود. او بايد قبل از برقراري رابطه با كسي به تنهايي درد و مشكلي را كه در گذشته اش متحمل آن شده را پشت سر بگذارد.

 

ترك اعتياد به مواد مخدر

ترك اعتياد به مواد مخدر به دليل ريشه اي بوددن اين بيماري كار دشواري مي باشد. يكي از نوين ترين روش هاي ترك اعتياد به مواد مخدر روش رفتار درماني مي باشد كه فرد مي تواند وابستگي كامل خود را نسبت به مواد مخدر كنار بگذارد. مركز مشاوره ترك اعتياد حامي هنر زندگي آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگوي سوالات شما در هر جايي از كشور كه هستيد باشد.

 

براي دريافت مشاوره براي آگاهي از آزمايش اعتياد و راه هاي منفي كردن نتيجه تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آزمايش اعتياد | علل منفي شدن تست اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۶:۵۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

داروي اگزازپام، يكي از داروهاي ضد اضطراب است كه معمولا براي درمان بيخوابي، اضطراب و از بين بردن علائم محروميت از الكل تجويز مي شود. اين دارو به دليل ماهيت آن، شديدا اعتياد آور بوده و هرگز نبايد خودسرانه مصرف يا ترك شود. به علاوه مصرف اين دارو داراي عوارضي است كه ممكن است براي فرد خطرناك باشد. تجويز اين دارو كاملا به عهده پزشك بوده و او با توجه به ميزان مشكل و شرايط بدني بيمار، دوز و مقدار خاصي را تجويز مي كند. در اين مطلب ويژگي هاي داروي اگزازپام و عوارض جانبي آن را بررسي كرده ايم.

 

راي دريافت مشاوره در زمينه داروي ضد اضطرابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

 

 

موارد مصرف اگزازپام

اگزازپام (Oxazepam) يك داروي آرام بخش و جزء خانواده بنزوديازپين هاست. مصرف اين دارو عمدتا براي درماناختلالات اضطرابي و درمان بي خوابي هاي مزمن است. علاوه بر اين موارد، براي خارج كردن علائم مواد مخدر و الكل از بدن استفاده مي شود. متخصصان اگزازپام را براي درمان فوبي اجتماعي، استرس پس از سانحه و سندروم ملال پيش از قاعدگي نيز تجويز مي كنند.

 

مكانيسم اثر اگزازپام

اگزازپام مانند ساير دارو هاي خانواده بنزوديازپين ها، روي انتقال دهنده هاي عصبي گابا تاثير مي گذارد و باعث افزايش ترشح آن مي شود. هنگامي كه گابا در بدن كاهش پيدا كند، فرد در يك حالت هيجاني قرار مي گيرد كه اضطراب، بي قراري، بي خوابي و گرفتگي عضلات از عوارض آن است. ماهيت آرامبخش اين دارو بخاطر افزايش GABA در مغز است.

 

عوارض جانبي اگزازپام

در صورتي كه پس از مصرف اگزازپام نشانه هاي آلرژيك مثل تورم پوست، خارش و تنفس سخت داشتيد حتما به اورژانس مراجعه كنيد. برخي ديگر از عوارض اگزازپام عبارتند از:

  • احساس سرگيجه و عدم تعادل در راه رفتن
  • لرزش بدن، ضعف و احساس تب و گلودرد
  • صحبت كردن بريده بريده و تلگرافي (حذف برخي از كلمات از جمله)
  • خواب آلودگي و تاري ديد
  • سردرگمي، خشم و پرخاشگري
  • توهم
  • احساس شادي شديد و غير منطقي
  • مشكلات حافظه
  • زرد شدن پوست

 

موارد احتياط مصرف اگزازپام

  • قبل از مصرف هرگونه حساسيت دارويي، سابقه بيماري هاي كبد، كليه، تنفسي يا مصرف مواد مخدر را به پزشك خود اطلاع دهيد. 
  • به دليل ماهيت خواب آور بودن آن و تاري ديد، در انجام كارهايي مثل رانندگي يا هر كاري كه به هوشياري و تمركز نياز دارد احتياط كنيد.
  • مصرف همزمان دارو با الكل يا ماري جوانا، عوارض را تشديد مي كند و مي تواند بسيار خطرناك باشد.
  • به دليل پيامد عدم تعادل حركتي، سرگيجه و تاري ديد و امكان سقوط و شكستگي ها، در مورد تجويز اگزازپام به سالمندان بايد احتياط كرد.
  • مصرف در دوران بارداري و در مادران شير ده، ممنوع است.

 

تداخلات دارويي اگزازپام

برخي از دارو هايي كه مي تواند باعث تداخل با اگزازپام شود شامل كلوزاپين، ديگوكسين، كوا، ارلستات و سديم اكسيبات مي باشد.

در صورت تداخل دارويي عوارض جانبي مثل مشكل تنفسي، خواب آلودگي شديد و سرگيجه ممكن است افزايش يابد.

هم چنين مصرف همزمان با داروهاي ضد درد يا سرفه مثل كدئين، الكل، ماري جوانا (گل)، داروهاي خواب يا ضد اضطراب ديگر مثل لورازپام و زولپيدم، آرام بخش هاي عضلاني و ضد حساسيت ها مثل سيتريزين، ديفن هيدرامين و يا آنتي هيستامين، افزايش عوارض را به همراه خواهد داشت و بايد احتياط كرد.

استعمال سيگار ممكن است اثر بخشي اگزازپام را كاهش دهد. اغلب فرد براي اينكه دارو اثر كند، مصرف را افزايش مي دهند كه منجر به مسموميت و اوردوز مي شود.

 

مسموميت با اگزازپام (اوردوز)

برخي از نشانه هاي بيش مصرفي اگزازپام شامل موارد زير است:

  • خواب آلودگي شديد
  • كندي رفلكس هاي بدني
  • تنفس آهسته
  • غش كردن
  • از دست دادن آگاهي
  • عدم تعادل در حركات و گفتار

چند نكته:

هرگز اين دارو را به كسي معرفي نكنيد و آن را به اشتراك نگذاريد.

اگر مدت زيادي است كه مصرف مي كنيد، آزمايش هاي پزشكي مثل عملكرد كبد و خون را انجام دهيد.

هرگز سر خود مصرف نكنيد و اگر خوردن دارو را فراموش كرديد و نزديك مصرف بعدي است، از مصرف نوبت فراموش شده صرف نظر كنيد.

اگزازپام را در دماي 15 تا 30 درجه نگهداري كنيد.

از رطوبت، كودكان و حيوانات خانگي دور نگه داريد.

 

عوارض ترك ناگهاني اگزازپام

در صورت تمايل به ترك دارو، حتما با پزشك خود مشورت كنيد. او تشخيص مي دهد كه بدن شما به چه نياز دارد و در چه صورت و به چه شكل مي توانيد مصرف را قطع كنيد. به دليل وابستگي بدن به اگزازپام در صورت ترك ناگهاني، تمام عوارض جانبي حتي به ميزان بيشتر براي شما اتفاق مي افتد. بنابراين چه در مصرف، ميزان مصرف و ترك آن كاملا هوشيار باشيد و سلامتي خود را به خطر نيندازيد. مشاوره ترك به شما كمك مي كند تا يك راه مناسب براي ترك و جايگزيني يك روش مناسب براي مشكل اصلي خود انتخاب نماييد.

 

راي دريافت مشاوره در زمينه داروي ضد اضطرابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : اگزازپام | عوارض و موارد مصرف اگزازپام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اگزازپام،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۹:۳۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

گاهي سوء استفاده برخي از آدم ها باعث مي شود كه اعتماد كردن به ديگران برايمان غير ممكن و سخت شود. شايد شما هم اين احساس را داشته باشيد كه در روابط و ارتباط هايتان، جايگاه و منزلتتان رعايت نمي شود. اگر به هر نحوي احساس مي كنيد افراد در گفتار و رفتارشان از شما سوء استفاده مي كنند، بهتر است از خودتان بپرسيد چه كرده ام كه به آن ها اجازه داده ام اينگونه از من سوء استفاده كنند؟ در واقع تمام اين دلخوري ها و ناراحتي ها به اين خاطر است كه ما براي خودمان ارزش قائل نمي شويم. زيرا اين ما هستيم كه با رفتارمان، واكنش و رفتار ديگران در قبال خودمان را تعيين مي كنيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مقابله با سوء استفاده مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

سوء استفاده يعني چه؟

هر رفتاري كه به منظور تحت كنترل و سيطره در آوردن يك شخص ديگر انجام گيرد به معني سوء استفاده مي باشد. سوء استفاده معمولا با استفاده از ترس، توهين، تجاوز كلامي يا جسمي اتفاق مي افتد. قرباني شدن به معناي از دست دادن كنترل امور زندگي شخصي است. فرد قرباني به ديگران اجازه مي دهد كه احساسات و رفتارش را هدايت كنند.

 

انواع سوء استفاده

سوء استفاده ابعاد مختلفي دارد، كه عبارتند از ابعاد: احساسي، فيزيكي و جنسي.

سو استفاده احساسي (عاطفي، رواني يا هيجاني) در سه دسته پرخاشگري، انكار و ناچيز شمردن تقسيم مي شوند. هر كدام از اين اقسام شامل تهديد، توهين، سرزنش، مسخره كردن، فحاشي، داد زدن و ... مي شوند.

سو استفاده فيزيكي شامل كتك زدن و هرگونه اعمال خشونت و صدمه فيزيكي است.

سو استفاده جنسي به معناي انجام اعمال جنسي با اجبار و زماني كه فرد ميل به انجام دادن آن را ندارد. تجاوز جنسي يكي از شكل هاي سوء استفاده جنسي است.

 

چه كساني بيشتر مورد سوء استفاده آدم ها قرار مي گيرند؟

افراد دهن بين، كم رو و خجالتي، افرادي كه مهارت ابراز وجود و رفتار قاطعانه ندارند. افراد وابسته از لحاظ عاطفي به ديگران و افرادي كه اعتماد به نفس پاييني دارند بيشتر طعمه افراد سواستفاده گر قرار مي گيرند. وجود اين ويژگي ها در كودكان و زنان آن ها را بيشتر در مقابل افراد سودجو به خطر مي اندازد.

 

علت مورد سوء استفاده قرار گرفتن برخي افراد چيست؟

مهم ترين علت سو استفاده آدمها خصوصيت ها و ويژگي هاي رفتاري خودمان است. كساني كه از شما سو استفاده مي كنند مي دانند كه شما مهارت نه گفتن نداريد و نمي توانيد به درخواست آنها نه بگوييد و با كمي اصرار يا فشار به راحتي تسليم خواسته هاي آنها مي شويد.

علت اينكه ما قادر به نه گفتن نيستيم باورهاي ما است. باورهايي مبني بر اينكه اگر به خواسته ديگران نه بگوييم باعث ناراحتي آن ها مي شويم، يا شايد روابط و دوستانمان را از دست بدهيم، يا آدم خودخواهي هستيم. اين باور ها ريشه در شخصيت و فرايند رشد و تربيت ما دارد. باورهايي كه ديگران به خورد ما داده اند.

دومين علت اين است كه به دنبال تاييد ديگران هستيم. در اين حالت ما سعي در راضي نگه داشتن ديگران داريم.

علت سوم اين است كه ما حد و مرز روابط را مشخص نكرده ايم و به ديگران اجازه سو استفاده را مي دهيم. اگر ما براي روابطمان حد و مرز تعيين كنيم به منزله خودخواهي ما نيست بلكه به اين معني است كه ما براي خودمان ارزش قائل هستيم.

علت بعدي اين است كه ناراحتي و احساساتمان را از شرايط موجود بيان نمي كنيم و طرف مقابل فكر مي كند براي ما مسئله اي نيست.

در آخر اين كه زماني كه خود را قرباني احساس مي كنيم اين باور را مي پذيريم كه ما يك قرباني هستيم و ديگر تلاشي براي اصلاح شرايط نخواهيم داشت.

 

در مقابل سوء استفاده ديگران چگونه رفتار كنيم؟

براي آنكه مورد سوء استفاده قرار نگيريد بايد اقداماتي را انجام دهيد. به كار گيري راه هاي زير شايد برايتان دشوار باشد، مشاوره باليني به شما كمك مي كند تا به طور ريشه علت مشكلاتتان را پيدا كرده و در صدد حل آن ها برآييد.

  • قاطعيت داشته باشيد و جراتمندانه رفتار كنيد.
  • خود را در قبال رفتار استثمارگرانه ديگران مسئول بدانيد. در واقع اين شما هستيد كه با شيوه رفتار و لحن كلامتان به ديگران اجازه سو استفاده مي دهيد.
  • به جاي استفاده از كلام  و حرف زدن، رفتارها و واكنش هاي قاطعانه از خود نشان دهيد.
  • كلمه ها و عبارت هاي گلايه آميز را از خزانه واژگانتان حذف كنيد.
  • هرگز منتظر نباشيد، زمان اوضاع را درست كند.
  • در برابر افراد يك دنده و سمج بايستيد و حتي سر سوزني از موضع خود عقب نشيني نكنيد.
  • در برخورد با فروشنده ها، رانندگان تاكسي و ... قاطعيت را به لحن حرف زدنتان بيافزاييد.
  • از به كار بردن كلمه ها و عبارت هايي كه شما را كمرو، خجالتي و حقير نشان مي دهند اجتناب كنيد.
  • از انجام كارهايي كه از آن بيزاريد و وظيفه اي در قبال انجام آن به عهده نداريد بپرهيزيد.
  • در مقابل رفتار هاي تند افراد سلطه گر همچون حركات خشن و صداي بلند كوتاه نياييد.
  • به واكنش هاي طرف مقابل هرگز دقت كنيد.
  • به اوقات استراحت و تفريح خود اهميت بدهيد و تحت هر شرايطي برنامه هايتان را اجرا كنيد.
  • از دخالت در بحث و مشاجره ديگران خودداري كنيد.
  • بر اعصاب و احساسات خود مسلط شويد و مراقب لحن كلامتان باشيد.
  • يك مشاور و محرم راز پيدا كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مقابله با سوء استفاده مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : سوء استفاده | انواع، علل و نحوه جلوگيري از مورد سوء استفاده قرار گرفتن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سوء استفاده،
موضوع:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۸:۳۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اختلال كنترل تكانه يك اختلال تكانشگري و وسواسي است كه در آن فرد نمي تواند جلوي فكر وسواسي و آسيب زا را بگيرد و تا آن كار را انجام ندهد راضي نمي شود. در واقع كنترل تكانه به اين معناست كه فرد قادر است قبل از انجام كاري جوانب مختلف آن را بررسي كرده، و به دليل عواقب منفي، از لذت آن كار صرف نظر كند. اما بسياري از افراد درگير اختلال كنترل تكانه با وجود آگاهي از عواقب منفي كارشان، براي كسب لذت دوباره آن عمل مخرب را انجام مي دهند. اطرافيان و خانواده هاي اين افراد دليل انجام كار آن ها را درك نمي كنند. اما پي بردن به اين موضوع كه آن ها دچار يك نوع اختلال هستند، كمك مي كند تا در جريان درمان قرار بگيرند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال كنترل تكانه مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

افراد مبتلا به اختلال كنترل تكانه چه شرايطي دارند؟

افراد مبتلا به اختلالات كنترل تكانه معمولا به طور تكراري يك رفتار زيان بار را انجام مي دهند. آن ها فكر مي كنند توانايي جلوگيري از ميل و وسوسه قوي خود به اين كار را ندارند. قبل از هر اقدامي، يك تنش و اضطراب شديد را تجربه مي كنند و تا انجام دادن آن عمل احساس تنش را تجربه مي كنند. اين چرخه هر بار كه اتفاق مي افتد، فرد داراي اختلال سعي مي كند تا از آن جلوگيري كند اما به دليل احساسات شديد دروني، معمولا در مقابل انجام آن ناتوان مي شود. برخي از نشانه هاي اين بيماري بسيار شبيه به اختلال وسواس فكري عملي است.

 

مراحل انجام يك فكر در افراد مبتلا به اختلال كنترل تكانه چيست؟

افراد مبتلا به اختلال كنترل تكانه به طور كلي 5 مرحله را در هر اقدام خود سپري مي كنند.

مرحله اول: يك تنش يا فكر وسواس گونه و آسيب زا در ذهن ايجاد مي شود كه فرد را دچار اضطراب و بي قراري مي كند.

مرحله دوم: پردازش و رشد دادن تنش و فكر كه براي اقدام به آن كار برنامه ريزي مي كنند.

مرحله سوم: اقدام به عمل كه باعث لذت شديد براي فرد مي شود.

مرحله چهارم: پس از برآورده شدن خواسته، احساس آرامش و رسيدن به هدف دارند و به ادامه زندگي مي پردازند.

مرحله پنجم: احساس پشيماني و گناه وجود دارد و فرد با خود عهد مي بندد كه ديگر اين كار را نكند. البته دوباره با ايجاد تنش، به سمت تكرار آن مي رود. مرحله پنجم در همه وجود ندارد.

 

انواع اختلالات كنترل تكانه

دو نوع اختلال كنترل تكانه (اختلال آتش افروزي و اختلال دزدي) در جديدترين دسته بندي اختلالات رواني مشخص شده است كه در ادامه به آن ها مي پردازيم.

اختلال آتش افروزي

اين افراد عمدتا آتش درست مي كنند و قبل از اين كار شديدا احساس اضطراب، تنش و بر انگيختگي دارند. به طوري كه توانايي مقابله با اين احساساترا ندارند. آتش براي آن ها بسيار جذاب است و هنگامي كه چيزي را آتش مي زنند، به آن نگاه كرده و در پيامدهاي بعدي آن مشاركت مي كنند. آتش زدن باعث ارضا و لذت بردن آن ها مب شود.

براي تشخيص جنون آتش افروزي نبايد نفعي در آتش زدن وجود داشته باشد يا بيماري جسمي ديگري داشته باشند. صرفا بدون هيچ دليلي و براي كسب لذت اين كار را مي كنند.

افراد مبتلا به اختلال آتش فروزي، معمولا در طولاني مدت آن را تجربه مي كنند و ممكن است به اختلالات رفتاري ديگري مثل قمار بازي تغيير پيدا كند.

دلايل و درمان اختلال آتش افروزي

مهم ترين دلايل اين افراد براي آتش زدن، استرس، احساس بي كفايتي و تعارض با ديگران و مشكل در ارتباطات است.

دليل زيستي اين بيماري ممكن است اختلال در عملكرد دوپامين در مناطقي كه به اعتياد مرتبط است باشد.

بهترين روش درمان، درمان شناختي رفتاري است كه شامل؛ قرارگيري در موقعيت و جلوگيري از اقدام به آتش زدن، نحوه درست پاسخ دادن به تنش ها و آموزش آرميدگي يا مديتيشن مي تواند موثر باشد اما بايد زير مظر متخصص و طي يك برنامه مدون انجام شود.

 

اختلال دزدي

دزدي بيمارگون، ميل شديد و مداوم به دزدي است. بر خلاف دزدهاي حرفه اي كه از فروشگاه ها دزدي مي كنند، اين افراد واقعا نمي خواهند چيزي داشته باشند و ارزش مالي كه چيزي مي دزدند براي آن ها اهميتي ندارد، بلكه آن حس هيجان و برانگيختگي از عمل دزدي است كه باعث اين كار مي شود.

اين افراد با وجود هيجاني كه از دزدي احساس مي كنند، اما سعي مي كنند در مقابل اين حس خودشان را كنترل كنند چون مي دانند اين عمل نادرست و ناخوشايند است. چيزهايي كه مي دزدند براي آن ها مصرف خاصي ندارد، آن ها را نمي خواهند و آن ها را معمولا دور مي اندازند.

نكته مهم در اين بيماران اين است كه آن ها معمولا توانايي خريد چيز هايي كه مي دزدند را دارند اما مسئله آن ها اصلا مالي نيست.

ترس از دستگير شدن كوچكترين پيامد دزدي بيمارگون است و عوارض جدي تري در زندگي فرد مي گذارد. دوره هاي بي خوابي، بي قراري و تحريك پذيري ديگر عوارضي است كه آن ها تجربه مي كنند. آزاري كه افكار وسواسي در ذهن آن ها ايجاد مي كند نيز مي تواند زندگي و كار آن ها را مختل كند.

براي آن ها فرقي ندارد كه از چه كسي و از كجا دزدي مي كنند و ممكن است حتي از دوستان و محل كار خود نيز دزدي كنند.

معمولا اين افراد همزمان با اين اختلال، دچار افسردگي، اختلالات اضطرابي و اعتياد به مواد مخدر نيز مي شوند. اقدام به خودكشي نيز جدي ترين خطري است كه آن ها را به مقدار زياد تهديد مي كند.

دليل و درمان اختلال دزدي بيمار گون

شباهت دزدي بيمارگون با اعتياد به مواد مخدر در اين است كه هر دو قبل از اقدام به عمل، احساس تنش و اضطراب دارند و بعد از آن احساس رضايت و آرامش به دست مي آورند. همچنين شباهت ديگر آنها اين است كه فرد نياز دارد براي تجربه دوباره لذت و آرامش، به مقدار بيشتري اين كار را انجام دهد كه باعث مي شود تعداد دفعات دزدي بيشتر شود.

دليل زيستي اختلال دزدي بيمارگون مثل اعتياد به مصرف مواد، تغيير در دوپامين، سروتونين و گيرنده هاي مواد مخدر در مغز است كه شباهت زياد با تغييراتي كه در افراد معتاد به كوكائين روي مي دهد، دارد.

درمان هايي كه براي اعتياد به مواد مخدر وجود دارد مي تواند به اين افراد نيز كمك كند. حساسيت زدايي منظم و تدريجي، درمان بيزاري آور، مديتيشن و يافتن منبع جايگزين ارضا برخي از درمان هايي است كه توسط متخصص روانشناس ارائه مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال كنترل تكانه مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : اختلال كنترل تكانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال كنترل تكانه،
موضوع:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۱:۰۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

معمولا شخص مصرف‌كننده مواد پس از مدت كوتاهي از ترك مواد و شروع درمانش انتظار دارد تا رفتار اطرافيان و خانواده‌اش يك‌ شبه تغيير كند. در واقعا درمانجو انتظار دارد اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد در كوتاه ترين زمان ممكن اتفاق بيافتد. امكاناتي را كه پيش از اين از آن‌ها محروم شده بود را در اختيارش بگذارند و ديگر به او شك نكنند. اين توقع غيرطبيعي، روند عادي بهبودي اعتياد است كه معمولا خانواده‌ها را دچار افراط و تفريط مي‌كند. برخي خانواده‌ها به اين انتظار عضو بهبوديافته تن مي‌دهند تا از بازگشت او به سمت اعتياد جلوگيري كنند و برخي مانند پليس هميشه آماده به گرفتن مچ او هستند تا نشانه‌هاي مصرف دوباره را كشف كنند. اما واقعا اعتماد خانواده بعد از ترك چگونه بايد تغيير كند؟ اعضاي خانواده چه رفتار مناسبي در قبال عضوي كه در حال بهبودي است بايد داشته باشند؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

براي خانواده‌ام ترك مي‌كنم؟

در قدم اول بايد به اين سوال پاسخ دهيد كه آيا قطع مصرف مواد به هدف جلب اعتماد و حمايت خانواده است؟ اگر اين اعتماد برنگردد يعني من شكست خوردم و دوباره به مصرف برمي‌گردم؟ يا آن كه اگر خانواده به من اعتماد نكنند پس مصرف مي‌كنم و به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته نمي‌شوم؟ اگر در لجبازي با خانواده مصرف كنم من بيشتر آسيب مي‌بينم يا خانواده‌ام؟ براي اين كه به اين سوال بهتر پاسخ دهيم بايد ارزش‌ها و اهدافي كه براي آن‌ها بهبودي را شروع كرديم مرور كرده و توجه داشته باشيم كه ارزش بنيادي ما براي تصميم به قطع مصرف چه بوده است. توصيه ما اين است كه به دنبال ارزشي باشيد كه درون شما ريشه دارد و با تغيير اعتماد اطرافيان شما را از بهبودي نااميد نمي‌كند.

 

خانواده به بي‌اعتمادي اعتياد دارد!

اگر شما به تازگي مصرف مواد را كنار گذاشته‌ايد و برنامه بهبودي خود را پيش مي‌بريد بايد آگاه باشيد خانواده در اين مدت زمان كه با اين مسئله درگير بوده چه تجاربي را از سر گذرانده است. احتمالا اعضاي خانواده و اطرافيان پس از چندين بار اعتماد كردن و پيگيري برنامه درماني شما دوباره با لغزش و عود مواجه شده‌اند و از پيگيري درمان عضو معتاد نااميد شده‌اند. اين فرايند باعث شده كه خانواده هم مانند شما كه به مواد اعتياد داريد و ترك آن براي شما سخت است به بي‌اعتمادي معتاد شده و ترك آن براي آن‌ها سخت باشد.

 

ترك مواد به تنهايي همه مشكلات را حل نمي‌كند.

شايد تصور كرده باشيد كه همه مشكلات شما ناشي از مصرف مواد باشد و اگر از مواد پاك شويد همه آسيب‌ها و زخم‌ها از بين مي‌رود اما پاكي تنها جزئي محدود از درمان اعتياد است. قسمت عمده بهبودي اعتياد تغيير جنبه‌هايي از شخصيت و مهارت‌هاي رفتاري و ارتباطي شما است كه باعث جبران آسيب‌هاي اعتياد مي‌شود. در صورتي كه پس از پاكي به تغيير جنبه‌هاي شخصيت و ارتقا مهارت‌هاي خود با شركت در گروه‌هاي خودياري و كمك گرفتن از روان‌شناس نپردازيد بي‌اعتمادي خانواده نيز به سختي برطرف مي‌شود.

براي مثال با اين وجود كه شما موادي مصرف نمي‌كنيد اما مهارت مديريت خشم را تمرين نكرديد و همچنان پرخاشگري دوران مصرف را نشان مي‌دهيد و يا برخي رفتارهاي شما شبيه به قبل از ترك مواد است. اين رفتارها خانواده را ترغيب مي‌كند تا به پاكي شما اعتماد نداشته باشد. در كنار اين مسئله شما بايد به مرور خود را با مسئوليت‌هاي جديد و سبك زندگي تازه پس از ترك وفق دهيد. سبك زندگي، تفريحات، دوستان و رفتارهاي اجتماعي زمان مصرف را تغيير دهيد تا جلب اعتماد خانواده ساده‌تر شود. در مشاوره ترك اعتياد به تمامي اين مسائل نيز رسيدگي مي شود.

 

آگاهي كم خانواده از بيماري اعتياد

اكثر خانواده‌هايي كه با مسئله اعتياد درگير هستند اطلاعات صحيح و علمي محدودي در مورد اعتياد دارند. معمولا بيشتر اطلاعات خود را از دوستان و آشنايان غير متخصص مي‌گيرند. اين سطح اطلاعات پايين باورهاي اشتباه و شايع را درمورد عضور معتاد شكل مي‌دهد كه گاهي مي‌تواند او را به مصرف دوباره مواد ترغيب كند. نقش خانواده در ترك اعتياد و نگه داشتن آن، بسيار اهميت دارد. خانواده نيز بايد در جريان درمان قرار بگيرد و با كسب اطلاعات و تغيير باورهاي غلط به درمان كمك كند. در ادامه با چند نكته سعي داريم اين باورهاي غلط را اصلاح كنيم.

وسوسه نشانه بي‌ارادگي نيست!

برخي اعضاي خانواده تصور مي‌كنند وسوسه فرد بهبوديافته نشانه بي‌ارادگي و ثابت‌قدم نبودن در ترك مواد است. در حالي كه وسوسه جزئي از بيماري اعتياد است و تا سال‌ها با فرد بهبوديافته باقي مي‌ماند. او نياز به كمك اطرافيانش دارد تا با نگراني كمتر بتواند به مقابله با اين وسوسه‌هاي سخت بپردازد. به او اين اطمينان را بدهيد كه وسوسه شدنش را مي‌پذيريد، به سختي آن اذعان داريد و به حرف‌هاي او درباره احساساتش گوش مي‌دهيد.

لغزش، جزء طبيعي بهبودي!

بيشتر خانواده‌ها وقتي لغزش عضو مبتلا به اعتياد خود را پس از ترك مي‌بينند يا حداقل به آن مشكوك مي‌شوند تصور مي‌كنند كه درمان به كلي شكست خورده و راه برگشتي وجود ندارد. به همين دليل معمولا خانواده‌ها هميشه نگران هستند. اين نگراني مي‌تواند موجب مراقبت زياد و انتقال احساس گناه و شرم به فرد معتاد شود. و در كنار آن احساس خشم و لجبازي او را هم فعال مي‌كند و همه اين احساسات خود مي‌تواند راه‌اندازي براي از سر گيري مصرف مواد شود.

نكته‌اي كه بايد به خاطر داشته باشيد آن است كه لغزش به خاطر خاصيت عودكنندگي بيماري اعتياد، جزء طبيعي از درمان اعتياد است. متخصصان، بيماري اعتياد را از نظر عودكنندگي معمولا با بيماري ديابت نوع 1 يا آسم مقايسه مي‌كنند. تحقيقات نشان داده است كه 40 تا 60 درصد بهبوديافتگان اعتياد در جريان بهبودي برگشت مي‌كنند. اما اين اطلاعات به اين معنا نيست كه ما از درمان اعتياد نااميد هستيم. بلكه با شناخت خصوصيت اين بيماري به درمان موثر‌تر مي‌پردازيم. تاثيرگذارترين روش براي مقابله با وسوسه و برگشت، انتقال احساس امنيت و پذيرش به عضو بهبودجوي خانواده است؛ تا از لغزش خود احساس گناه نداشته باشد. در اين صورت راحتي و به اميد حمايت اين مسئله را با خانواده و درمانگر در ميان گذاشته و درمان خود را از سر مي گيرد.

خانواده پليسي نباشيد!

بنا بر اطلاعاتي كه گفته شد رفتار پليسي و همراه با مچ‌گيري خانواده با هدف بهبودي و طبيعت بيماري اعتياد همخوان نيست. اين رفتار به احتمال زياد براي فرد بهبوديافته ايجاد احساس خشم و احساس درك نشدن مي‌دهد و ترغيبش مي‌كند كه دوباره مصرف كند تا آن كه بي‌گناه، متهم شود.

زياد سرويس ندهيد!

برخي خانواده‌ها در برابر انتظارات فرد بهبوديافته راه افراط را پيش مي‌گيرند و گويا تمايل دارند با باج دادن از بازگشت او به مواد جلوگيري كنند. قول خريد ماشين و حل كردن مشكل سربازي فرزندشان را مي‌دهند. يا مي‌خواهند بلافاصله پس از ترك به خاستگاري دختر دلخواهش بروند. در حالي كه اين روش نيز مفيد نيست و فرد بهبوديافته بايد مسئوليت طبيعي رفتار همراه با تخريب گذشته خود را بپذيرد. در ضمن سرويس دادن‌هاي فراوان و فراهم كردن امكانات بيش از اندازه امكان بازگشت به مواد و عود بيماري را بيشتر هم مي‌كند. چون فرد ياد مي‌گيرد كه مسئوليت رفتار خود را نپذيرد و در آينده با كوچكترين مخالفت اطرافيان احساس ناكامي كرده به مصرف دوباره تمايل پيدا مي‌كند.

خانواده هم بايد ترك كند!

برخي متخصصان اعتقاد دارند خانواده‌هاي افراد معتاد هم رفتارهايي اعتيادگونه از خود نشان مي‌دهند يا آن كه به اعتياد عضو بيمار خود، عادت پيدا مي‌كنند. حضور خانواده در فرايند بهبودي و شركت در جلسات خانواده‌درماني مي‌تواند به آن‌ها در زمينه كنار گذاشتن رفتارهاي مخرب خود كه احتمال بازگشت را در عضو معتاد بيشتر مي‌كند، كمك كند. گروه‌هاي دوازده قدمي مانند NA، گروه‌هايي مخصوص خانواده‌ها در كنار جلسات خود به نام NAR-ANON تشكيل مي‌دهند كه به بهبود رفتار خانواده‌ها تمركز مي‌كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : نحوه برخورد صحيح با شك و سوءظن خانواده بعد از ترك اعتياد و جلب اعتماد آنها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۲:۳۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد يكي از معضلات اصلي افرادي است كه مصرف مواد را كنار مي‌گذراند. در واقع اين افراد احساس مي‌كنند كه براي تجربه دوباره لذت رابطه جنسي به اندازه گذشته بايد مواد مصرف كنند. هرگاه به رابطه جنسي با همسر خود يا ايجاد يك رابطه جديد فكر مي‌كنند وسوسه مصرف مواد نيز شروع مي‌شود.  در اين مقاله به بررسي مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد و راه هاي مواجهه با آن مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره درباره درمان مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آيا به خاطر مشكلات جنسي شروع به مصرف مواد كرده‌ايد؟

بسياري از افرادي كه درگير بيماري اعتياد شده‌اند در دفعات اول به دليل مشكلات جنسي مانند زودانزالي و يا كاهش ميل جنسي اقدام به مصرف مواد كرده‌اند. مواد مخدر به دليل  خاصيت آرام‌بخشي و تسكين خود موجب از بين بردن تنش و اضطراب حين رابطه جنسي و تعادل در تحريك جنسي شده و انزال را به تاخير مي اندازد. به دليل اين خاصيت مصرف‌كنندگان اين ماده تصور مي‌كنند كه به خاطر مصرف مواد قدرت جنسي آن‌ها افزايش يافته است و مي‌توانند توانايي و لذت جنسي بيشتري داشته باشند. همچنين بازخورد مثبت همسران مردان مصرف كننده مواد مخدر، نسبت به رابطه جنسي طولاني غير طبيعي آن‌ها منجر به تقويت اين رفتار مي‌شود. در پي مصرف مواد محرك مانند شيشه نيز لذت و برانگيختگي جنسي به شدت افزايش پيدا مي‌كند كه مصرف‌كنندگان را به شدت به ادامه مصرف اين مواد ترغيب مي‌كند.

مصرف كنندگان اغلب با اين تصور كه اين اثرات مثبت هميشگي و با همين كيفيت هستند، تصميمي جدي براي ترك اعتياد خود نمي گيرند. در حالي كه اگر از تاثير مواد مخدر بر عملكرد جنسي آگاهي داشته باشند، مي توانند راه بهتري را براي كسب لذت انتخاب كنند.

 

پس از مصرف مواد براي روابط جنسي شما چه اتفاقي مي‌افتد؟

پس از دوره طولاني مصرف مواد محرك و مخدر نه تنها روابط جنسي جنبه لذت‌بخش خود را حفظ نمي‌كنند؛ بلكه نوعي بي‌ميلي جنسي يا اصطلاحا پژمردگي جنسي ايجاد مي‌شود. اين عارضه به ويژه پس از مصرف طولاني‌مدت ترامادول، ترياك و شيشه مشاهده مي‌شود. در اين حالت به خاطر خاصيت شديد آرام‌بخشي مواد مخدر و خاصيت تحريك بيش از اندازه مواد محرك سيستم عصبي تحريك جنسي تضعيف شده و براي ميل جنسي نوعي خاموشي و ياس اتفاق مي‌افتد. اكثر مصرف‌كنندگان مواد در اين مرحله و زماني كه ديگر مصرف دوز بالاتر مواد تاثير خود را از دست مي‌دهد به فكر درمان مشكل جنسي خود مي‌افتند.

 

توجه به مسائل جنسي در زمان ترك مواد

پس از شروع دوره درمان اعتياد و سم‌زدايي، ميل جنسي كه به دليل مصرف شديد مواد مخدر محدود شده بود، تحت تاثير علائم ترك به شدت افزايش مي‌يابد. اما برعكس دوره مصرف مواد، در زمان پاكي ديگر از رابطه جنسي طولاني مدت خبري نيست و فرد حتي در برخي موارد ممكن است در كوتاه‌ترين زمان ممكن به انزال برسد. اين عوارض براي افرادي كه خود و شريك جنسيشان به رابطه طولاني عادت كرده‌اند بسيار ناخوش‌آيند است. اين مسئله به همراه اعتراض شريك جنسي آن‌ها مي‌تواند فكر مصرف دوباره و وسوسه مصرف را ايجاد كند. در ادامه توصيه‌هايي براي مديريت رابطه جنسي پس از ترك موادمطرح مي‌شود.

به آرامي پيش برويد

مهم‌ترين توصيه‌اي متخصصين درمان اعتياد، به شخصي كه دوره بهبودي را آغاز كرده مي‌كنند آن است كه براي از سرگيري روابط جنسي گذشته خود و يا برقراري رابطه جنسي جديد عجله نداشته باشند و با مشورت روانشناس و يا راهنماي گروه خودياري خود عمل كنند. برخي از برنامه‌هاي درماني رابطه جنسي را براي شش ماه يا يك سال اول پاكي ممنوع مي‌دانند و باور دارند رابطه جنسي زودهنگام پس از قطع مصرف مواد منجر به وسوسه و عود دوباره مصرف مي‌شود.

رابطه جنسي محدود

يكي ديگر از توصيه‌هاي متخصصين درمان اعتياد براي افرادي كه اقدام به ترك مواد مخدر كرده‌اند و در روابط جنسي دچار مشكل هستند؛ آن است كه روابط جنسي خود را برقرار كنند اما به آميزش جنسي كامل همراه با دخول نپردازند. در اين روش‌ها به جاي پرداختن به رابطه جنسي كامل همراه با ارگاسم به ماساژ عاطفي، حمام حباب و استمناء متقابل پرداخته مي‌شود. در اين مواقع تحريك شريك جنسي توسط درمانجويان مرد بدون دخول و به وسيله نوازش جنسي و تحريك با دست مي‌تواند رضايت جنسي شريك جنسي آن‌ها را بالا برده و از نارضايتي آن‌ها از شرايط جديد بكاهد.

درباره احساسات خود گفت و گو كنيد

اصل مهمي كه بايد هميشه به خاطر داشته باشيد آن است كه درباره احساسات جنسي خود و همچنين احساسات ديگري كه هنگام رابطه جنسي با شريك جنسي خود تجربه مي‌كنيد با او و همينطور روانشناس خود گفت و گو كنيد. بيان احساسات شما مانند احساس شرم و گناه كه هنگام رابطه جنسي ناموفق تجربه مي كنيد با همسرتان به شما قابليت درك متقابل و همدلي مي دهد. اين توانايي باعث كاهش احساس اضطراب شما و بهبود روابط بعديتان خواهد شد.

 

درمان صحيح اختلالات جنسي

نكته‌اي كه بايد مورد توجه قرار گيرد آن است كه اگر اختلال جنسي پيش از مصرف مواد و يا تحت تاثير مصرف مواد به وجود آمده، تا زماني كه اين مسئله درمان نشود فرد بهبود يافته از اعتياد در معرض خطر بازگشت مصرف مواد قرار دارد. براي پيش‌گيري از اين خطر بايد راه درست درمان اختلال جنسي پي‌گيري شود. در اين موارد با دريافت مشاوره جنسي، يا مراجعه به روان‌پزشك و يا ارولوژيست باتجربه در زمينه اختلالات جنسي دوره‌هاي درماني آغاز شود. اختلالات جنسي رايج در اين موارد انزال زودرس مردان، اختلال نعوظ و بي‌ميلي جنسي زنان است. 

 

براي دريافت مشاوره درباره درمان مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : درمان مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد | راه ها و نحوه درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۴:۰۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

 شيره ترياك نوعي ماده مخدر از خانواده ترياك است كه با جوشاندن و صاف كردن سوخته ترياك در تركيب با ترياك خالص به دست مي آيد. اين ماده اثر قوي تر اما كوتاه مدت تري نسبت به ترياك دارد. به دليل همين اثر قوي تر، علائم و عوارض شديدتري دارد و ترك آن نيز با دشواري بيشتري همراه است. علاوه بر خود مصرف كننده، نقش خانواده در ترك اعتياد بسيار اهميت دارد. براي ترك اعتياد به شيره روش ها و درمان هاي مختلفي وجود دارد، كه در ادامه به بررسي هر كدام پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به شيره ترياك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

روش تهيه و مصرف شيره ترياك

سوخته ترياك معمولا از جدار وافور به دست مي آيد. با تركيب سوخته ترياك با ترياك خالص به نسبت 3 به 1 تركيبي به دست مي آيد كه با جوشاندن و صاف كردن و سپس جوشاندن مجدد تبديل به ماده سياه رنگي به نام شيره ترياك مي شود. شيره ترياك عوارض و خطرات زيادي دارد و بسيار اعتياد آور است. شيره ترياك به روش هاي تدخيني (كشيدني) و خوراكي استفاده مي شود. روش كشيدني با سيخ و سنگ و نگاري و روش به صورت بلعيدني (حبه اي) و حل كردن در مايعات انجام مي شود.

 

علائم و عوارض شيره ترياك

بيشتر علائم و عوارض شيره با ترياك مشترك اما شديدتر است. خواب آلودگي هميشگي، كاهش انگيزه، كاهش ميل جنسي، حالت تهوع و استفراغ، ناراحتي هاي تنفسي و تيره شدن پوست به ويژه لب ها مهم ترين نشانه هاي مصرف شيره ترياك است. برخي موارد ديگر از علائم و عوارض را در زير مرور مي كنيم.

  • اختلال در خواب و بي خوابي شبانه
  • مشكلات گوارشي نظير تغذيه نامناسب، بي اشتهايي و يبوست
  • عفونت ريه و تنگي نفس
  • مشكلات جنسي نظير كاهش توان جنسي و به هم خوردن نظم چرخه قاعدگي
  • ضعف در سيتم ايمني بدن
  • كاهش مسئوليت پذيري و بي توجهي به ابعاد مختلف زندگي فردي و اجتماعي
  • آسيب به كبد و دندان ها
  • احتمال تشنج

 

ترك شيره ترياك

براي ترك شيره ترياك روش هاي متنوعي استفاده مي شود كه بعضي از آن ها توسط خود بيمار و بعضي توسط متخصص بايد انجام پذيرد. همواره و در همه مشكلات از جمله اعتياد كمك گرفتن از يك متخصص بهترين راه به نظر مي رسد. حتي در مواردي كه خود بيمار در خانه براي ترك اقدام مي كند، اكيدا توصيه مي شود كه با يك متخصص در تماس باشد و با تشخيص و تجويز او تصميم بگيرد. ترك شيره ترياك دوره 12 تا 21 روزه خماري دارد. مهم ترين روش هاي ترك شيره ترياك را با هم مرور مي كنيم.

ترك ناگهاني

اين روش با قطع ناگهاني شيره ترياك انجام مي شود. در اين شيوه هيچ ماده جايگزيني براي كمك به ترك وجود ندارد و قطع تدريجي ماده اعتياد آور نيز انجام نمي شود. اين روش در كمپ هاي ترك اعتياد غير مجاز بسيار ديده مي شود. ترك ناگهاني در كمپ ها و بين معتادان به روش يابويي شهرت دارد. اين روش ميزان بازگشت بالايي دارد و افراد كمي مي توانند پس از ترك به اين شيوه پاك بمانند.

روش سنتي

در اين روش از كاهش تدريجي دوز مصرف شيره ترياك استفاده مي شود. به مرور و با كاهش روزانه مي توان مصرف را به صفر رساند و در سطح پايداري آن را حفظ كرد. مهم ترين دليل عدم موفقيت در اين روش رعايت نكردن دوز مصرف طبق برنامه ريزي تعيين شده است. فرد به دلايل و بهانه هاي مختلف مثل عصبانيت و مشكلات ديگر در زندگي از اين برنامه خارج مي شود كه باعث شكست در ترك شيره ترياك مي شود.

ترك با متادون

در اين روش همانند ترك ناگهاني، مصرف شيره ترياك را به صورت ناگهاني قطع مي كنند. از متادون به عنوان جايگزين ماده مخدر استفاده مي شود. متادون به كنترل عوارض ترك شيره ترياك و كاهش دشواري خماري و علائم ترك كمك مي كند.

ترك با كمك بوپرنورفين (ب2)

اين شيوه از ترك شيره ترياك مانند ترك با متادون درمان دارويي است. كه باعث كاهش علائم ترك و درد خماري مي شود. استفاده دائمي و خودسرانه از اين داروها خود نيز يك نوع اعتياد محسوب مي شود. در واقع فرد براي حل مشكل اعتياد، خود را دچار وابستگي به يك ماده ديگر مي كند. متخصصان با در نظر گرفتن وضعيت هر بيمار براي او طول درمان تعيين كرده و با استفاده از ابزراهاي مختلف مانع از بازگشت فرد به مصرف مواد مي شوند. 

روش سم زدايي UROD

سم زدايي (UROD) كه با نام سم زدايي فوق سريع نيز شناخته مي شود در ترك شيره ترياك بسيار مؤثر بوده است. در اين روش از داروهاي خاصي استفاده مي شود كه تحت عنوان آنتاگونيست شناخته مي شوند. اين داروها به تحمل آثار خماري شديد ناشي از ترك شيره ترياك كمك مي كند. به علت دوز بالاي داروي مورد استفاده در اين روش اكثر افراد بيهوش مي شوند. اين دارو بيشتر در افرادي كه دوز مصرفي بالا و اعتياد شديد دارند استفاده مي شود چرا كه تحمل خماري براي آن ها دشوارتر است.

 

ترك شيره در مراكز ترك اعتياد

همانطور كه اشاره شد كمك گرفتن از متخصص در هر مشكلي از جمله ترك اعتياد توصيه مي شود. مراجعه به مراكز ترك اعتياد در افراد معتاد به شيره ترياك يكي از روش هاي مرسوم است. در اين مراكز ممكن است روش هاي مختلفي از آنچه گفته شد استفاده شود. بسياري از كمپ هاي ترك اعتياد يا مراكز غير مجاز وجود دارند كه از روش ها و امكانات نامناسب استفاده مي كنند. حتي بسياري از كمپ هاي مجاز هستند كه روش هاي علمي و صحيح را پيگيري نمي كنند. به همين علت لازم است قبل از انتخاب مركز مورد نظر براي ترك شيره ترياك حتما تحقيق كاملي در مورد آن مركز انجام دهيد. مركز هنر زندگي با ارائه خدمات مشاوره ترك اعتياد براي اتخاذ بهترين روش براي ترك شيره خدمات ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به شيره ترياك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ترك شيره | بهترين روش ترك اعتياد به شيره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك اعتياد به شيره،
موضوع:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۶:۴۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

جنون آني يك بيماري مزمن رواني است. زمان كه به فرد جنون دست مي دهد، از دنياي واقعيت فاصله گرفته و وارد دنياي توهم و هذيان مي شود. خيلي اوقات افراد در اثر جنون آني و خشم دست به اعمال خشونت آميز مي زنند كه ممكن است جز پشيماني چيزي به دنبال نداشته باشد. اختلال هاي تكانه اي، خستگي، تحريك مقاوم و آسيب رواني مقاومت فرد را در برابر ناكامي ها و فشارهاي زندگي كاهش مي دهد و احتمال رفتارهاي ناگهاني در فرد افزايش پيدا مي كند. با شناسايي علائم اوليه، كنترل و درمان جنون آني مي توانيم از بروز حوادث ناگوار جلوگيري كنيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جنون آني  مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

جنون آني چيست؟

در جنون آني فرد به صورت ناگهاني كنترل و ارتباط خود را با واقعيت از دست مي دهد و ممكن است به خود يا ديگران آسيب برساند. در واقع هيجان آن قدر در فرد شدت پيدا مي كند كه در اين حالت فرد از حالت طبيعي خود خارج شده و مطابق با هنجارها يا قوانين عمل نمي كند. اين تغيير رفتارهاي ناگهاني بيشتر در دهه هاي دوم و سوم زندگي رخ مي دهد. جنون آني مي تواند به درگيري هاي بدون دليل منطقي، ناسزاگويي، قتل و ... منجر شود. اگر علت جنون آني ژنتيك باشد و يا در سنين پايين نشانه ها شروع شده باشند، درمان سخت تر و شدت نشانه ها بيشتر خواهد بود.

 

تشخيص جنون آني

اختلال جنون آني با مصاحبه و ارزيابي رواني تشخيص داده مي شود. درمانگر پرسش هايي مطرح مي كند و واكنش فرد در موقعيت ها و تجارب مختلف را مي سنجد. گاهي براي بررسي علت اختلال آزمايش هاي پزشكي و عكس برداري از مغز لازم مي باشد.

 

علائم و نشانه ها جنون آني

دو علامت اصلي براي تشخيص جنون آني در فرد بروز هذيان و توهم است. به علاوه ديگر نشانه هايي كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم:

  • بروز هذيان؛ اعتقادات فردي كه براساس واقعيت نيستند و با فرهنگ فرد منطبق نيست.
  • توهم؛ حالتي از تغيير هشياري است كه در آن فرد موضوعاتي را درك مي كند كه واقعيت خارجي ندارد ولي فرد فكر مي كند آن ها واقعي هستند.
  • فقدان احساس يا واكنش عاطفي نامتناسب
  • اختلال در عملكرد در محيط كاري يا موقعيت هاي اجتماعي
  • فقدان بينش و اختلال در قضاوت

 

علل جنون آني

عوامل مختلفي در بروز جنون آني نقش دارد كه مي توان به عوامل محيطي، ژنتيك، مشكلات خانوادگي، اقتصادي، تنش ها، شكست و ناكامي، فشارهاي رواني و جسمي اشاره كرد. سو مصرف مواد محرك و الكل نيز در پيدايش جنون آني نقش دارد. استفاده از مواد توهم زا باعث ايجاد اختلال در فرم و محتواي افكار مي شود و احتمال آسيب رساندن به خود و ديگران افزايش پيدا مي كند. تومور هاي مغزي، سكته مغزي، تشنج، زوال عقل (دمانس و آلزايمر) يا حوادثي كه باعث آسيب مغزي در فرد شده است از جمله اختلالات بيولوژي هستند كه مي تواند منجر به بروز رفتارهاي ناگهاني و جنون آني شود.

در اختلالات شخصيت ضد اجتماعي، مرزي، پارانوئيد و اختلال هاي رواني مانند  اسكيزوافكتيو، اسكيزوفرني، اختلالات خلقي دوقطبي نيز احتمال جدا شدن فرد از واقعيت و رفتارهاي آني وجود دارد. اختلالات تكانه اي يكي ديگر از عوامل بروز جنون است، معمولا به صورت مزمن بروز مي كند. در واقع اين افراد مسير رشدي پر تنش و بي ثباتي را پشت سر گذاشته اند.

در افراد مبتلا به اختلال هاي هذياني مانند هذيان هاي پارانوئيدي و حسادت هذياني، بدبيني زياد احتمال اقدام به قتل را در اين افراد بالا مي برد. حسادت يك هيجان پر قدرت است و اگر در اختلال هذياني يا به صورت بخشي از يك اختلال ديگر بروز كند مي تواند با خشونت همراه شود. شكل بارز آن خودكشي يا ديگر كشي است.

 

جنون آني در روابط مادر و فرزند 

جنون آني در رابطه بين مادر و فرزند هم ممكن است اتفاق بيافتد. فشارهاي زندگي، سختي هاي اجتماعي و اقتصادي شرايطي را فراهم مي كند كه افراد به خصوص مادران داراي مشكلات رواني يا مبتلا به اختلال هاي شخصيت نتوانند خود را كنترل كنند.

 

پيش گيري از جنون آني

سبك فرزند پروري مناسب يكي از مهمترين اقدامات جهت پيشگيري از بروز رفتارهاي ناگهاني است. رفتار صحيح والدين، محيط خانوادگي مناسب و به دور از تنش هاي مداوم بسيار تاثير گذار است. خانواده اولين محيط رشد و شكل گيري رفتار مناسب در كودك است. علاوه بر خانواده ناكامي در محيط هايي مانند مدرسه، دانشگاه، محل كار و... نيز ممكن است باعث بروز رفتارهاي ناگهاني و جنون آني در فرد شود. آموزش و ارتقاي مهارت هايي چون مديريت خشم و كنترل استرس به فرد اين مكان را مي دهد تا در برابر ناملايمات زندگي و بحران ها توانايي تصميم گيري و برخورد درست را حفظ كند.

 

درمان جنون آني

با توجه به علت و عامل ايجاد كننده جنون درمان نيز متفاوت است. گاهي حتي لازم است فرد در بيمارستان هاي اعصاب و روان بستري شود. داروهاي ضد جنون يا نورولپتيك براي كاهش توهمات و هذيان تجويز مي شوند كه با توجه به نوع علايمي كه در فرد وجود دارد انتخاب دارو براي او متفاوت است. اين داروها مكمل درمان هستند و بهتر است فرد جلسات روان درماني هم داشته باشد. يا در درمان شناختي رفتاري فرد مبتلا با مشاور يا متخصص در يك دوره صحبت مي كند و درمانگر سعي مي كند تغييرات شناختي و رفتاري در فرد ايجاد كند تا بتواند سبك زندگي اش را تغيير دهد. به تدريج تغييرات مثبتي در رفتار و شناخت فرد ايجاد مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جنون آني  مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 
منبع : جنون آني

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جنون آني،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۱:۰۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

كوتاهي قد در بسياري از موارد يك امر طبيعي است و فقط در برخي موارد به اختلال نزديك است. كوتاهي قد مي تواند بر روابط بين فردي، انتخاب شغل، دوست يابي و حتي ازدواج فرد تاثير بگذارد. امروزه راه هاي مختلفي براي حل معضل كوتاهي قد توسط شركت هاي مختلف پيشنهاد مي شود، كه در واقع هيچ كدام قادر به برآورده كردن انتظارات متقاضيان نيستند. حتي در برخي مواقع استفاده از اين روش ها موجب آسيب ديدن فرد مي شود. در اين مطلب درباره كوتاهي قد علت و روش هايي براي حل مشكلات قد كوتاهي به مسئله قد كوتاهي و نحوه برخورد با آن پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي مقابله با كوتاهي قد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

به چه قدي كوتاه مي گويند؟

كوتاهي قد در جوامع و بافت هاي مختلف متفاوت است و از باورهاي جمعي تاثير زياد مي گيرد. مثلا در هلند ممكن است قد زير 180 يا 185سانتي متر كوتاه در نظر گرفته شود اما در ايران متوسط قد براي مردان حدود 170 تا 180 و براي زنان حدود 160 تا 165 است. معمولا ميانگين قدي يك جامعه، ديدگاه مردم را نسبت به اندازه قد مناسب مشخص مي كند. گاهي افرادي داراي اختلال بدريخت انگاري خود را افرادي كوتوله مي دانند، در حالي كه از نظر ميانگين قد جامعه در حد طبيعي هستند.

 

بيماري كوتولگي

بيماري كوتولگي يا آكندروپلازي يك اختلال ژنتيكي است كه مشكل اصلي آن ها كوتاه بودن طول اندام ها مي باشد. در واقع مشكل اصلي در اين بيماري تبديل غضروف به استخوان در صفحات رشد است. قد متوسط مردان در اين اختلال حدود 130 سانتيمتر و زنان حدود 125 سانتي متر است. اين افراد از نظر هوشي مشكلي ندارند و صرفا در برخي حركات بدني دچار تاخير و كندي هستند.

 

علل كوتاهي قد و راه هاي مقابله با آن چيست؟

ژنتيك:

اصلي ترين علت كوتاهي قد عوامل ژنتيكي است. ممكن است پدر و مادر قدي متوسط داشته باشند اما فرزند آن ها از ميانگين جامعه پايين تر باشند. عكس اين قضيه نيز ممكن است اتفاق بيفتد. جهش هاي ژنتيكي يا ژن نهفته در پدر يا مادر مي تواند باعث كوتاهي قد بشود. در اين مورد فرد هيچ دخالت و تاثيري ندارد و كاملا غير قابل كنترل است.

هورمون ها:

كم بودن هورمون رشد يا كم كاري غده تيروئيد يكي از دلايل كوتاهي قد است كه پس از تولد قابل بررسي است. به وسيله تزريق هورمون رشد و درمان تيروئيد در سنين پايين مي توان تا حد زيادي مشكلات مربوط هورمون ها را برطرف كرد. نمونه بارز اين مسئله، ليونل مسي، فوتباليست آرژانتيني است كه دچار اختلال هورمون رشد بود و باشگاه بارسلونا اسپانيا با تامين هزينه هاي درمان، او را به قد طبيعي در بين آرژانتيني ها رساند.

تغذيه:

سوء تغذيه يكي از دلايلي است كه مي تواند از رشد طبيعي قد جلوگيري كند. كلسيم مهم ترين ماده ايست كه روي رشد قد تاثير مي گذارد و عامل مهمي در رشد و استحكام استخوان هاست. لبنيات به خصوص شير، سبزي هاي تازه مثل كلم و غذاهاي دريايي از اصلي ترين منابع تامين كلسيم هستند.

پروتئين هاي طبيعي يكي از موادي است كه به رشد ماهيچه ها و عضلات بدن كمك مي كند. گوشت قرمز و سفيد، تخم مرغ، حبوبات مثل عدس و لوبيا و سبزيجات نيز منابع سرشار پروتئين هستند.

ويتامين هاي B در افزايش قد موثرند. ويتامين D همزمان با كلسيم، بر سلامت و رشد استخوان ها تاثير زيادي دارد. ويتامين C كه در مركبات مثل پرتقال، انبه و سيب وجود دارد نيز يكي از تسهيل كننده هاي رشد قد است.

خواب:

خواب كافي و به موقع يكي از مواردي است كه در رشد قد در سنين رشدي موثر است. منظور از خواب صحيح يعني 7 – 8 ساعت خواب شب. اوج ترشح هورمون رشد در شب اتفاق مي افتد. لازم است كودكان حداكثر ساعت 22 يا 23 به رختخواب بروند.

ورزش:

اصرار رسانه ها بر ورزش منظم بي دليل نيست. ورزش كردن علاوه بر تضمين سلامتي، بسيار به رشد قد كمك مي كند. گفته شده ورزش هايي مثل واليبال، بسكتبال، بارفيكس، شنا و ورزش هاي كششي، تاثير مثبتي بر افزايش قد دارند.

كنترل استرس و فشارهاي رواني:

يكي از موارد مهمي كه به رشد طبيعي بدن شما كمك مي كند، قرار گرفتن در محيطي آرام و توانايي كنترل استرس است. استرس عملكرد مغز و هورمون ها را مختل كرده و باعث تغيير متابوليسم طبيعي بدن مي شود. اين تغيير ممكن است روي رشد استخوان ها و مفاصل شما يا حتي تجزيه آن ها تاثير بگذارد. براي اطلاع از عوامل بروز استرس در كودكانكليك كنيد.

 

پيامد هاي قد كوتاهي و نحوه برخورد با آن

اكنون ليونل مسي با قد 1متر و 70 سانتي متر، به عنوان يك قد كوتاه شناخته مي شود اما از اين قد كوتاه براي سبك بازي منحصر به فرد خود استفاده كرده است. در تمام زمينه ها افرادي هستند كه با اينكه قد كوتاهي دارند، اما كاملا موفق و سالم هستند. برخي از پيامدهاي قد كوتاهي را در ادامه بررسي مي كنيم:

كمبود اعتماد به نفس:

متاسفانه تفكر اشتباه و هنجار هاي غلط فرهنگي باعث شده تا افرادي كه قد كوتاهي دارند، خود را ضعيف و حقير بدانند. اما مسئله اي كه اينجا لازم است به آن توجه شود، زير پا گذاشتن كليشه هاي غلط فرهنگي و پذيرش خود است. ارزش انسان ها در طول تاريخ، با چيزهايي كه خودشان در زندگي به دست آوردند سنجيده مي شود. با يك بررسي كوتاه متوجه مي شويد كه انسان هاي ماندگار يا حتي با ارزش زندگي خودتان، بر مبناي ويژگي هاي ظاهري يا قد دسته بندي نمي شوند. بلكه بر اساس كارهاي خوبشان يا تاثيري كه بر محيط اطراف گذاشته اند شناخته مي شوند.

بنابراين لازم است در مرحله اول، خودتان را با تمام معايب و محسنات بپذيريد و روي نقاط قوت خود تمركز كنيد. حتي ممكن است در اين راه به كمك يك متخصص و مشاور نياز شود. همچنين مي توانيد راه هايي براي افزايش اعتماد به نفس خود پيدا كنيد.

اختلال در روابط:

يكي از پيامد هاي قد كوتاهي و كمبود اعتماد به نفس اين است كه در روابط هميشه به عنوان بازنده به خود نگاه مي كنند. شايد شما در مقايسه با دوستان يا شريك عاطفي خود قد كوتاه تري داشته باشيد، اما مي توانيد در بسياري از زمينه ها از آن ها بهتر باشيد.

متاسفانه در مسئله ازدواج در كشور ما به دليل تفكر سنتي و بعضا غلط، مي گويند مرد بايد بلندتر از زن باشد در صورتي كه اين مسئله بسيار پيش پا افتاده و كم اهميت است. اگر مبناي خوشبختي يا موفقيت ازدواج شما، تناسب قد باشد، بهتر است ازدواج نكنيد.

مسئله اينجاست كه شما قد كوتاه خود را تبديل به بحران كرده و به عنوان مقياس برتري در نظر مي گيريد. مطمئن باشيد اگر خودتان را دوست نداشته باشيد، ديگران نيز شما را دوست نخواهند داشت.

اشتغال:

ممكن است برخي از مشاغل پيش شرط قد بلند نياز داشته باشند. برخي از ورزش ها، مشاغل نظامي يا خلباني، به اقتضاي محيط كاري به قد بلند نياز دارند. اما خيلي از مشاغل ارتباطي به قد ندارند. هر فرد بايد بر اساس شرايط خودش زندگي كند و به دنبال راهي برود كه مي تواند در آن پيشرفت كند. ممكن است به خلباني علاقه مند باشيد اما شرايط آن را نداشته باشيد. خيلي ها هميشه به چيز هايي كه دوست دارند نمي رسند، بنابراين انتظارات خود را بر اساس چيزهايي كه داريد شكل دهيد نه چيز هايي كه به هر دليل نداريد.

داروهاي مخرب:

گاهي اين مسئله اينقدر براي شما بزرگ مي شود كه روي به معجزه و جادوگري مي آوريد. اگر در سن رشد هستيد، براي افزايش قد راه هاي بسياري وجود دارد و اگر سن رشد شما گذشته، براي سازگاري با زندگي نيز گزينه هاي زيادي داريد. صرف بلند قد بودن شما را خوشبخت نمي كند و نبايد براي رسيدن به آن، طعمه افراد سودجو شويد. هيچكدام از قرص ها و دارو هاي افزايش قد كارايي مناسبي ندارند و عمدتا عوارض آن بسيار شديدتر از فوايد آن است. درد معده، بالارفتن فشار خون، دفع نشدن آب و نمك، مسمويت كبد و اختلالات جنسي برخي از مضرات اين دارو هاست.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي مقابله با كوتاهي قد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : كوتاهي قدي | علت و درمان قد كوتاهي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كوتاهي قد،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۸:۲۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی