مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

چرا با وجود مستقل شدن بعد از ازدواج نيز وابستگي به خانواده ادامه پيدا مي كند؟ چطور مي توانيم وابستگي به خانواده را كم كنيم ؟ نقص تربيتي بزرگي كه امروزه دامنگير خانواده ها و نسل تربيت شده  حاضر است، وابستگي افراطي به خانواده و عدم توانايي تشكيل يك زندگي مستقل است. وقتي فردي پس از ازدواج به خانواده اش وابستگي شديد دارد؛ يعني هنوز آمادگي ازدواج نداشته و در مورد اين مسئله منطقي فكر نكرده است. يكي از نكاتي كه بايد قبل از ازدواج مورد بررسي قرار گيرد ميزان وابستگي فرد به خانواده است. وابستگي به خانواده از هر نوع آن، بايد پيش از ازدواج مورد توجه قرار گيرد و بي‌توجهي به آن مي‌تواند باعث شكست در ازدواج شود. اين وابستگي مي تواند مالي يا رواني باشد ولي در هر صورت از عواملي است كه در موفقيت زندگي زناشويي تاثيرگذار خواهد بود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وابستگي به خانواده بعد از ازدواج مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265  تماس بگيريد.

 

 

انواع وابستگي به خانواده

وابستگي به خانواده خود دو حالت مي تواند داشته باشد. در حالت اول فردي كه به خانواده اش وابسته است تنها در مواردي خاص، براي حل مشكلات و اختلافات به سراغ خانواده مي رود. اما در حالت دوم خانواده براي فرد حكم سايه را دارد. يعني خانواده در زندگي فرد نقش پررنگي دارد. اين فرد بعد از جدا شدن از خانواده خود و تشكيل يك زندگي جديد نتوانسته از لحاظ رواني و عاطفي از پدر و مادر خود جدا شود. از طرفي خانواده هم به خود اجازه مي دهند در همه مسائل فرزندشان دخالت كنند. اغلب حالت دوم است كه مشكل ساز مي شود.

نشانه هاي شخصيت وابسته

اگر فردي، نمي تواند در خصوص مسائل مشترك به تنهايي تصميم بگيرد، اگر قدرت استدلال و استنباط پاييني دارد، اگر ديگران بجايش انتخاب مي كنند، اگر انتخاب هاي زندگي اش از قبيل، رشته دانشگاهي تا شرايط خواستگار مطلوب را ديگران برايش برنامه ريزي مي كنند، اينها نشان مي دهد كه شما با يك فرد وابسته رو به رو هستيد.
معمولا اين افراد به محض وقوع اتفاق كوچكي كه در رابطه پيش مي‌آيد فورا به سراغ والدين خود مي‌روند و آنها را در جريان تمام ماجرا مي گذارند.
در بسياري از مسائل مهارت لازم را ندارند، به خصوص مهارت‌هاي اجتماعي. به جاي اينكه خودشان مساله را حل كنند، نامزدشان را مقابل والدين قرار مي‌دهند.
فرد وابسته به خانواده در مورد موضوعي با همسرش توافق مي‌كند ولي به محض اينكه به منزل خانواده‌اش مي‌رود زير توافق خود مي‌زند.
بسياري از اين افراد نياموخته‌اند كه چطور همسرداري كنند و به موقع هواي همسر خود را داشته باشند. براي اطلاع بيشتر ويژگي شخصيت وابسته كليك كنيد.

 

معايب برقراري رابطه با فرد وابسته

-امكان دارد تمام مشكلات و درگيري هاي زندگي مشترك را با خانواده اش در ميان بگذارد.
-درباره مسائل خصوصي به راحتي و بي پروا با خانواده صحبت مي كند.
-شخصيت هاي وابسته به اين بهانه كه خانواده ام قصد كمك دارند؛ مي توانند تمام مرزهاي زندگي مشترك را در هم بشكنند.
- اين ويژگي هاي اخلاقي خواه يا ناخواه در تربيت فرزندان نيز اثر گذار خواهد بود.

 

وابستگي به خانواده چگونه به زندگي مشترك صدمه مي‌زند؟

يكي از نكات مهم و تعيين كننده در ازدواج ميزان استقلال زوجين از خانواده اصلي است. بعضي افراد با وجود اينكه ازدواج مي‌كنند، از نظر رواني از خانواده خود جدا نشده‌اند. اين افراد پيش از آنكه همسري داشته باشند فرزند خانواده خود هستند. آنان چون وابسته به خانواده خود مي‌باشند نمي‌توانند نقش همسري را به خوبي اجرا كنند در نتيجه زندگي مشترك آنان با آزردگي و ناكامي مواجه مي‌شود.

 

اشكال مختلف وابستگي به خانواده

وابستگي به خانواده در ازدواج از هر نوع آن، چه از طرف دختر و چه از طرف پسر، راهي است كه پايانش تباهي است. زن و مرد بايد قبل از ازدواج با مراجعه به مشاور، وابستگي و انواع آن را مانند ساير عوامل موثر در ازدواج مورد توجه قرار داده و مواردي از وابستگي را كه به تفاهم، صميميت و گرمي صدمه مي‌زند را در تصميم گيري ازدواج مورد نظر قرار دهند. نمونه هايي از عدم استقلال عبارتند از:
• زندگي با خانواده همسر
• بيشتر اوقات خود را با خانواده اصلي گذراندن
• هميشه در اختيار خانواده اصلي براي انجام كار آنان بودن
• تماس تلفني زياد با خانواده اصلي مثلا هر روز و ساعت‌ها
• وابستگي مالي به خانواده اصلي اعم از حقوق گرفتن يا رابطه استخدامي با پدر

 

عوامل ايجاد وابستگي فرزندان به خانواده

به غير از عوامل شخصيتي مسائلي ديگري بر وابستگي به خانواده اثر مي گذارند كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم:

مادران بدون اعتماد به نفس:

مادري كه زخم‌ها وكمبودهايش با به دنيا آمدن يك فرزند پسر التيام پيدا كرده و تماميت خود را در داشتن پسرش مي‌بيند، ناخودآگاه دوست دارد فرزندش راهميشه در كنار خود داشته باشد. زماني كه پسر بزرگ مي‌شود و به سن ازدواج مي‌رسد، اين موضوع به شكل وابستگي به خانواده بعد از ازدواج ادامه پيدا مي‌كند. اين اتفاق براي مادراني كه فرزند دختر دارند هم رخ مي‌دهد. آنها تمايل دارند دختر را به خود وابسته كنند. به عنوان مثال اجازه نمي دهند دخترشان توانايي خانه داري پيدا كند و براي انجام امور منزل و آشپزي و غيره مادران هميشه پيشقدم هستند. اين وابستگي به مادر گاه در زندگي آنها مشكلاتي ايجاد مي‌كند.

مسائل مالي:

در برخي از خانواده ها مادر خانواده براي تامين معاش خود در آينده و پس از مرگ و از كارافتادگي همسر ناچار است، فرزند پسر را به خود وابسته نگه دارد تا منبع درآمد خود را از دست ندهد.

وابستگي به پدر:

در برخي سيستم‌هاي خانواده‌اي، وابستگي فرزند به پدر هم ديده مي شود. اغلب اين پسرها در همان شركت يا محلي كار مي‌كنند كه پدر كار مي كند. خيلي به پدرهاي خود افتخار مي‌كنند و پدر را بيش از حد واقعي بزرگ مي‌كنند. از طرف ديگر پدر هم همه جا براي او تصميم مي‌گيرد؛ در مورد تحصيل، انتخاب همسر و ديگر مسائل شخصي. اغلب با محبت زياد و مديون كردن فرزند به خود سعي مي‌كنند فرزند را هميشه وابسته به خود نگه دارند. پدرهاي وابسته فرزندهاي وابسته تربيت مي‌كنند.

 

با همسر وابسته به خانواده اش چه كنيم؟

در صورتي كه همسر شما به خانواده خود وابستگي زيادي دارد مي توانيد از راهكارهاي زير براي كاهش اين وابستگي كمك بگيريد:
_همسرتان را متوجه اين موضوع كنيد كه دخالت هاي خانواده اش سبب بروز اختلاف و فاصله بين شما شده است. به آرامي و با احترام با او صحبت كنيد، شما يك زوج هستيد پس او را متقاعد كنيد؛ به او بگوييد پدر و مادرش مشاورهاي خوبي هستند و شما مي توانيد از آنها راهنمايي بگيريد اما در نهايت بايد با هم فكري يكديگر تصميم نهايي را بگيريد.
_در زمان گفت وگو با همسرتان پيش داوري نكنيد؛ به مواردي كه اتفاق افتاده و به صورت تجربي پيش آمده اشاره كنيد و روي موارد موجود اظهار نظر كنيد. براي او مثال بزنيد كه با توصيه هاي خانواده اش چه نتايج تلخ و غم انگيزي برايتان حاصل شده است و اگر دخالت خانواده او نبود اين مشكلات پيش نمي آمد.
او را متهم نكنيد تنها آثار كارش را به او گوشزد كنيد. از مهارت هاي ارتباطي مثل كنترل خشم،و حل مسئله در مكالماتتان استفاده كنيد.
_اگر همسرتان از نظر عاطفي از طرف شما تامين شود، به اندازه كافي مورد توجه شما قرار بگيرد، تحسين شود و شخصيتي ارزشمند تلقي شود، كم كم از شدت وابستگي افراطي اش كاسته خواهد شد. مقاله ارتباط صحيح با همسر را مطالعه نماييد.
_تصميماتي را كه همسرتان به تنهايي مي گيرند را مورد تشويق و واكاوي قرار دهيد. با پر و بال دادن به او، حس قدرت را در او زنده مي كنيد. در اين شرايط مي توانيد به قطع وابستگي او اميدوار باشيد.
_براي اينكه نقاط ضعف همسرتان را به او گوشزد كنيد، از اصل احترام پيروي كنيد. اگر با تهديد و تحقير بخواهيد او را از وابستگي هايش رها كنيد، قطعا وضع بدتر خواهد شد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وابستگي به خانواده بعد از ازدواج مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265  تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: وابستگي به خانواده بعد از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وابستگي به خانواده،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۸:۲۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

همه‌ ما دوست داريم در كاري كه انجام مي‌دهيم بهترين باشيم و توانايي‌هاي خود را در بالاترين سطح ارائه بدهيم. ولي هميشه عواملي مانند افكار، احساسات گوناگون و صداهاي مزاحم وجود دارند و نمي‌گذارند روي كارمان تمركز كنيم. گاهي نيز براي افزايش تمركز، دست‌ به‌ دامانِ داروها و ديگر روش‌هاي درماني مي‌شويم. بايد بدانيد تمركز در كار، مهارتي است كه با تمرين مي‌توان به آن دست يافت. در اين ادامه به‌طور مختصر توضيح مي‌دهيم تمركز چيست و بهترين روش‌هاي افزايش تمركز كدام‌اند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دلايل حواس پرتي و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تمركز چيست؟

تمركز يك توانايي ذهني است كه با آن فرد مي تواند تمام توجه اش را بر روي يك موضوع بگذارد، به طوري كه عوامل ديگر مانع انجام كار او نشوند. نكته مهمي كه در تمركز مهم است، توانايي نگه داشتن توجه روي موضوع مورد نظر و جلوگيري از حواس پرتي است. عدم تمركز وابسته به محيط و شخصيت افراد است و جز در برخي اختلالات، كاملا قابل حل است.

 

آيا حواس پرتي همان عدم تمركز است؟

در واقع در دو واژه عدم تمركز و حواس پرتي تفاوت اساسي وجود ندارد؛ اما به طور كلي، عدم تمركز به عوامل دروني گفته مي شود كه باعث مي شود فرد نتواند تمام توجه خود را به يك موضوع خاص بدهد، اما حواس پرتي آن عامل عمومي است كه مي تواند در محيط هاي مختلف متفاوت باشد و حواس ما را از مسئله اصلي پرت كند. منابع خارجي حواس پرتي، عواملي مثل جذابيت هاي بصري محيط، محركات صوتي، تعاملات اجتماعي و منابع داخلي حواس پرتي عواملي مثل گرسنگي، خستگي، نگراني، بيماري است. 

 

تفاوت تمركز و توجه چيست؟

شايد اين دو واژه يك معنا را در ذهن شما ايجاد كند اما تفاوتي جزئي باهم دارند. ما هنگام تمركز، مي خواهيم بدون توجه به هيچ عامل ديگري، فقط روي يك موضوع بمانيم و با تمام توان آن را انجام دهيم اما هنگام توجه، ما مي خواهيم به يك عامل در كنار ديگر عواملي كه در محيط وجود دارند، سهم بيشتري بدهيم. به اين معنا كه ما مي توانيم به موضوعي توجه كنيم اما چندين محرك ديگر وجود داشته باشد كه نياز يبه حذف آنها نباشد. در واقع تمركز يك سطح عالي تر توجه است كه شامل اراده حذف تمام محرك هاي محيطي است.

ناتواني در تمركز و توجه، با اختلالي به عنوان ADHD شناخته مي شود. اختلال كمبود توجه_بيش فعالي، اختلالي است كه در آن كودك يا بزرگسال در توجه متمركز روي يك موضوع يا مكالمه مشكل دارد و دائم توسط محرك هاي مختلف دچار حواس پرتي مي شود. معمولا اين عدم توجه و تمركز با بي قراري هاي بدني، افزايش تحرك و ناتواني در نشستن طولاني در يك مكان مشخص همراه است. 

 

فوايد تمركز

اين كه تلاش كنيم كه به چيزهاي كوچك اهميتي ندهيم و توجه خود را به موضوع اصلي معطوف كنيم، فوايد زيادي براي ما خواهد داشت. چند مورد از فوايد تمركز را در ادامه مطلب براي شما خواهيم آورد:

كيفيت بهتر كار:

هنگامي كه شما قادر به تمركز روي يك چيز باشيد، مغز شما توانايي پردازش و سازماندهي بيشتر افكار شما را خواهد داشت. اين مورد به شما كمك مي كند كه كيفيت كار خود را بهبود ببخشيد. اگر ذهن شما بخواهد در يك زمان چند وظيفه پراكنده را انجام دهد، شما نمي توانيد كاري را كه مي خواهيد را با دقت كافي انجام دهيد.

بهره وري بالاتر:

تمركز روي يك كار به شما اين امكان را مي دهد كه همه چيز را خيلي سريع تر انجام دهيد. با انجام سريع و دقيق يك كار قبل از رفتن به سمت وظايف ديگر، شما در كار خود موثرتر و كارآمدتر خواهيد بود. يكي از فوايد بزرگ مهارت تمركز، انجام سريع كارها در زمان كوتاه است.

رشد خلاقيت:

اگر با تمام قدرت مغز به انجام كاري بپردازيد، مي توانيد ايده هاي جديد مرتبط با كارتان را به دست بياوريد. حتي در اين حالت حواس پرتي ها هم نمي توند شما را از مسير دور كند. اين افزايش خلاقيت بسيار مفيد است، مخصوصا اگر شما فردي خلاق و نوآور هستيد؛ در نتيجه مي توانيد جريان هاي خلاق ذهن خود را مديريت كرده و از ايده هاي بي فايده و اضافه پرهيز كنيد.

كاهش استرس:

داشتن تمركز به شما در انجام به موقع وظايفتان كمك خواهد كرد و اين مورد، ناراحتي شما از كاهش عملكردتان را از بين خواهد برد، به دنبال آن كاهش استرس را تجربه خواهيد كرد. اگر اجازه دهيد در ذهنتان يك ليست طولاني از كارهايي كه بايد انجام دهيد ايجاد شود، كارايي مغزتان تحليل رفته و هيچكدام از كارهايتان به سرانجام مثبتي نخواهد رسيد. متمركز شدن روي يك كار در يك زمان مشخص، محيط را براي شما آرام و بدون استرس كرده و با تلاش كمتري به هدف خود خواهيد رسيد.

خوشحالي پيشرفته:

جاي تعجب نيست كه ذهن متمركز با اين فوايد، ذهن خوشحالي باشد. توانايي تمركز بر خود و كنترل توجه در مورد رفتارهايتان، باعث مي شود كه شما قادر به كنترل انرژي خود شويد. تمركز به شما اجازه مي دهد كه فكر كنيد چه كسي را مي خواهيد و چه كاري را دوست داريد انجام دهيد. وقتي شما به عنوان بهترين خود عمل مي كنيد و روي همه چيز تسلط داريد، قادر خواهيد بود بهترين زندگي را داشته باشيد.

 

سخن آخر:

افراد زيادي هستند كه به دليل نداشتن تمركز، خود را در بسياري از فعاليت ها محدود كرده و از رسيدن به بعضي اهداف محروم مي كنند. به عنوان مثال به سمت شغل مورد علاقه خود نمي رود با اين فرض كه اين شغل نياز به يك حواس جمع بالا دارد. در صورتيكه تمركز يك مهارت است و همه مهارت ها قابل يادگيري و آموزش هستند. براي آگاهي از راه هاي يادگيري اين مهارت، به مطلب راه هاي افزايش تمركز مراجعه كنيد. براي آگاهي از راه هاي افزايش تمركز در كودكان كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دلايل حواس پرتي و مقابله با آن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: مهارت تمركز | تفاوت تمركز و توجه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تمركز،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۲:۱۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

هوش هيجاني به ما براي برقراري يك رابطه قوي، موفقيت در تحصيل و كار، و رسيدن به اهداف زندگي مان كمك مي كند. احساسات و عواطف، نقش مهمي در كيفيت زندگي شخصي مان ايفا مي كنند. اين كه بدانيم چطور احساساتمان را كنترل كنيم و يا به درستي آن ها ابراز كنيم، مخصوصا در مواقعي كه تحت فشار هستيم، اهميت زيادي دارد. هوش هيجاني، به ما كمك مي كند تا در مقابل پيچيدگي هاي زندگي در قرن بيست و يك، تصميمات بهتري بگيريم. در واقع به فرد در مديريت رفتار و روابط كمك مي كند. پژوهشگران روش هايي براي افزايش و اندازه گيري هوش هيجاني ارائه داده اند كه در اين مقاله با هم مرور خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه راهكارهاي تقويت هوش هيجاني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

هوش هيجاني

هوش هيجاني، مجموعه گسترده اي از مهارت هاي اجتماعي و خصوصيات فردي و بين فردي را در بر مي گيرد؛ كه شامل توانايي شناخت و مديريت احساسات خود، تشخيص و درك هيجان هاي ديگران، مديريت ارتباط با ديگران، خود انگيزشي، خوش بيني در مواجهه با موانع و رسيدن به اهداف مي شود.

 

كاربرد هوش هيجاني

افراد داراي هوش هيجاني بالا در زمينه هاي زير بهتر عمل مي كنند:

  • ايجاد انگيزه و پشتكار در فرد در موقعيت هاي دشوار
  • توانايي كنترل رفتارهاي تكانشي
  • كنترل و تنظيم هيجانات و توانايي به تاخير انداختن آن ها
  • جلوگيري از غلبۀ استرس بر قدرت تفكر
  • قدرت همدلي با ديگران
  • تشخيص، درك و مديريت احساسات خود
  • تشخيص، درك و تأثيرگذاري بر احساسات ديگران

 

مولفه هاي اساسي در هوش هيجاني

هوش هيجاني بالا به افراد كمك مي كند كه سه مولفۀ اساسي در هيجان يعني شناخت، فيزيولوژي و رفتار را به طور موفقيت آميزي با يكديگر تلفيق كنند. در ادامه به بررسي مولفه هاي هوش هيجاني مي پردازيم:

خودآگاهي  

اولين قدم براي افزايش هوش هيجاني، خودآگاهي و خودشناسي است. اين توانايي به افراد كمك مي كند تا بتوانند زندگي خود را بهتر هدايت كنند و تصميم گيري هاي معقول تري داشته باشند. بنابراين در انتخاب رشته تحصيلي، شغل و همسر بهتر عمل مي كنند؛ چون متناسب با روحيات خود، علايق و خودآگاهي مي باشد. قدرت تنظيم احساسات كه بر خودآگاهي متكي است اين قابليت را به فرد مي دهد كه در موقعيت هاي پر استرس و تحت فشار آرامش خود را حفظ كند و توانايي مقابله با ناكامي ها و شكست ها را داشته باشد. 

خودتنظيمي

خودتنظيمي به توانايي كنترل و جهت دهي انگيزه‌هاي لحظه اي و رفتار خود در وضعيتي كه تحت فشار هستيم گفته مي شود. در حقيقت مهارتي است كه به افراد كمك مي كند تا احساسات خود را به صورت مناسب و جامعه پسند نشان دهند و كنترل بيشتري بر عصبانيت، ناراحتي و ترس خود داشته باشند.

انگيزش

اميد به آينده و تلاش براي رسيدن به اهداف از مولفه هاي اساسي هوش هيجاني است كه نقش زيادي در پيشرفت و شكوفايي فرد در زندگي بازي مي كند. هوش هيجاني عامل زير بنايي براي رسيدن به پيشرفت است. افراد با هوش هيجانيبالا از انگيزه و اعتماد به نفس بيشتري براي تمركز روي اهداف خود برخوردار هستند. پس به فرد كمك مي كند روي اهداف خود تمركز كند و بهتر بتواند بر ناكامي ها غلبه كند.

همدلي

همدلي به توانايي انسان در شناسايي و درك احساسات ديگران گفته مي شود به طوري كه بتوانيم احساس آن ها را هنگام مواجهه با تجربه ها و موقعيت هاي مختلف درك كنيم. همدلي توانايي است كه بر هوش هيجاني متكي است و به نوعي مهارت ارتباط با مردم است. افرادي كه از همدلي بيش تري برخوردار هستند به نيازها و خواسته هاي ديگران بيشتر توجه نشان مي دهند.

مهارت اجتماعي و حفظ روابط

مهارت اجتماعي به توانايي برقراري روابط صميمي با ديگران و  استفاده از آن در جهت دستيابي به اهداف گفته مي شود.هوش هيجاني بالا با محبوبيت و اثربخشي بين فردي همراه است در واقع به برقراري ارتباط  موثر با ديگران در موقعيت هاي اجتماعي، رهبري كردن، توانايي مذاكره در اختلاف ها و كار گروهي كمك مي كند. با آگاهي و مديريت هيجان هاي خود بهتر مي توانيم با ديگران روابط پايدار داشته باشيم. وقتي بتوانيم احساسات ديگران را درك كنيم حل كشمكش ها يا پيش گيري از بروز آن ها بسيار ساده تر خواهد شد.

سلامت جسمي و رواني

توانايي مديريت استرس ارتباط نزديكي با هوش هيجاني دارد. آگاهي از احساسات خود و واكنش مناسب نسبت به استرس مي توان سلامت جسمي را تضمين كند. همچنين هوش هيجاني بالا با نگرش مثبت و اميدوراي نسبت به آينده همراه است و به كاهش اضطراب، جلوگيري از افسردگي و نوسانات خلق كمك مي كند.

 

ضرورت آموزش در كودكي

تقويت هوش هيجاني كودكان با الگو قرار دادن مهارت هاي هيجاني پدر و مادر صورت مي گيرد. تقويت آن در كودكان باعث مي شود كه بهتر بتوانند احساسات خود را مديريت كنند. در واقع اين توانايي به كودك كمك مي كند در موقعيت هاي تهديد كننده و خطرناك، واكنش مناسب تري داشته باشد، نيازهاي ديگران را بهتر درك كند، با ديگران همدلي كند و حس مسئوليت پذيري بالاتري داشته باشد.

يادگيري و حافظه نيز تحت تاثير هيجان ها قرار دارد؛ پس هوش هيجاني بالا به كودك كمك مي كند كه به استعدادها و توانايي هاي خود پي ببرد و آن ها را شكوفا كند. ابراز مناسب احساسات به كاهش مشكلات رفتاري در كودك منتهي مي شود در نتيجه كودكان براي رويارويي با نسائل زندكي آماده  مي شوند. اين كودكان توانايي بيشتري براي تمركز بر مشكل و استفاده از مهارت حل مسأله دارند كه موجب افزايش توانايي هاي شناختي آنان خواهد شد.

 

عوامل تاثيرگذار در بهبود هوش هيجاني

فرصت حياتي براي شكل گيري هوش هيجاني در سال هاي اوليه زندگي است ولي اين توانايي به صورتي محدودتر در طول عمر ادامه مي يابد. در ادامه به بررسي برخي از عوامل تقويت اين توانايي مي پردازيم:

آگاهي از احساسات

وقتي كه ما سعي مي كنيم احساسات و عواطف خود را ناديده بگيريم، در واقع كنترل آن ها مشكل تر خواهد شد پس بهتر است احساسات خود را بشناسيد، محرك هايي كه احساسات را در شما ايجاد مي كنند را شناسايي كنيد و براي مقابله با آنها راهكارهايي پيدا كنيد. هنگامي كه احساس منفي به موضوعي داريد آرامش خود را حفظ كنيد و به اين فكر كنيد كه چرا اين تجربه را داريد.

ذهنيت تحليلي

سعي كنيد محيط اطراف خود را تحليل كنيد. به رفتارها، كنش ها و حالات چهره ديگران توجه كنيد. براي اين كه درك روشن تري از احساسات ديگران داشته باشيد خودتان را به جاي آن ها بگذاريد و ببنيد در آن شرايط خاص چه احساسي خواهيد داشت؛ تا بتوانيد ديدگاه ديگران را بهتر درك كنيد.

توجه به نيازها

هوش هيجاني به افراد كمك مي كند تا بتوانند نيازها و خواسته هاي خود را طبق اولويت بندي و سلسله مراتب اهميت پيگيري كنند. وقتي نيازهاي اوليه و اساسي بر طرف شوند مي توان به نياز هاي رده بالاتر پرداخت. سعي كنيد نيازهاي اساسي خود در زندگي را شناسايي كنيد و بر اساس آن اهداف واقع بينانه و دست يافتي براي خود تعيين كنيد.

توجه به علايق

آگاهي از علايق به شما در راه رسيدن به خواسته ها كمك مي كند در واقع داشتن علاقه و اشتياق در فرد مي تواند الهام بخش تلاش بيشتر براي تحقق اهداف باشد و او را در اين مسير هدايت كند. اين اشتياق مي تواند تمام حوزه هاي زندگي انسان را در بر بگيرد و به عنوان محرك در زندگي عمل كند.

خوش‌بيني

داشتن نگرش مثبت به زندگي به شما كمك مي كند از فرصت هايي كه در زندگي داريد براي رسيدن به رشد و شكوفايي خود استفاده كنيد. با اتخاذ نگرش مثبت مي توانيد با انگيزه بيشتر در مسير رسيدن به اهداف قدم برداريد.

تطبيق‌پذيري

گاهي در زندگي نياز داريم كه مسير خود را تغيير دهيم و از نو شروع كنيم. وقتي يك راهكار نتيجه بخش نيست سعي كنيد به دنبال بررسي يك استراتژي جديد باشيد تا در نهايت بتوانيد بهترين عملكرد را داشته باشيد. سعي كنيد عناصر جديدي را به تفكر و عملكرد خود اضافه كنيد.

ميل به پيشرفت خود و ديگران

افراد با هوش هيجاني بالا معمولا به موفقيت ها و دستاوردهاي جمعي علاقه دارند. در واقع ميل آن ها به رهبري همراه با خوش بيني باعث مي شود خود و ديگران را براي داشتن بيش ترين بازدهي و بهترين عملكرد هدايت كنند؛ كه خود مي تواند به اتحاد و رابطه قوي با ديگران منتهي مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه راهكارهاي تقويت هوش هيجاني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع:  هوش هيجاني | كاربرد و عوامل موثر بر هوش هيجاني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هوش هيجاني،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۹:۳۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

دختر خوب و مناسب براي ازدواج داراي چه ويژگي هايي است؟ اين سوال معمولا براي مرداني كه تصميم به ازدواج دارند مطرح مي شود. اما زنان و دختران نيز به دنبال ويژگي هايي هستند تا بتوانند مرد مورد علاقه خود را جذب كنند. "دختر خوب" بودن براي هر كس تعريف متفاوتي دارد. ازدواج مهم ترين تصميم زندگي هر فردي است بنابراين بايد براي چنين انتخابي با ديدي باز جلو برود. متخصصان پبشنهاد مي كنند براي گرفتن يك تصميم مناسب ابتدا بايد به يك خودشناسيرسيده باشيد. در اين صورت است كه مي دانيد از همسر آينده تان چه انتظاراتي داريد. آشنايي قبل ازدواج طرفين را براي شناخت بهتر از يكديگر آماده مي كند. با اين حال اگر تصميم به ازدواج داريد بهتر است ويژگي يك دختر خوب و مناسب براي ازدواج را بدانيد. در اين مقاله درباره ويژگي هاي دختر خوب و مناسب براي ازدواج صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره ازدواج مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

ويژگي هاي زن مناسب براي ازدواج

دختر خوب و زن مناسب در مرحله اول كسي است كه شما او را دوست داريد. اما در مراحل بعدي لازم است با شناخت دقيق خود و دختر مورد علاقه تان، انتخاب آگاهانه و هوشمندانه اي داشته باشيد. در اين مطلب 23 ويژگي زن مناسب براي ازدواج را خواهيد خواند. براي اطلاع از ويژگي مردان مناسب براي ازدواج كليك كنيد.

خودش را مي شناسد و خود را پذيرفته است:

اولين قدم در آمادگي زنان براي ازدواج شناخت خود است. زن بايد بداند از زندگي خودش چه مي خواهد و چه چيز هايي را دوست دارد. خودش و بدنش و جنسيتش را پذيرفته و از آن راضي است. به دنبال مكملي براي خود است و سعي نمي كند خودش را از نو يك آدم ديگه بكند.

تفاهم داريد:

زن و شوهر لازم است حداقل در سليقه و علاقه هاي خود به تفاهم نسبي برسند و به علايق هم احترام بگذارند. در بلند مدت عدم شباهت در سلايق زوجين، مي تواند زمينه درگيري و ناراحتي هاي زيادي را فراهم كند. همچنين تفاهم در تيپ ها و ويژگي هاي شخصيتي موضوعي است كه با دريافت مشاوره قبل از ازدواج ميسر مي باشد.

قصد و نيت ازدواج دارد:

زني كه قصد ازدواج دارد مي داند كه از زندگي چه مي خواهد. اگر قصدش جدي باشد، اين را صريحا اعلام كرده و عمر خود را پاي روابط بي هدف تلف نمي كند. با شما صادق است و اگر قصد ازدواج نداشته باشد رابطه را ادامه نخواهد داد. او از حرف ازدواج و روياپردازي هايش لذت مي برد. زني كه قصد ازدواج نداشته باشد هيچ شرايط و محدوديتي براي طرف مقابلش قائل نمي شود و هيچ انتظاري از او ندارد.

باهوش است:

هنگامي كه شما به دنبال يك شريك براي زندگي هستيد از اين مطمئن شويد كه او باهوش است. حتي باهوش تر از شما. يك زن باهوش مي تواند جزئيات زندگي شما را زير نظر داشته باشد و در آينده شما را از زوال عقل نجات خواهد داد. 

براي خود محدوديت و چهارچوب مشخص مي كند:

زني كه آمادگي ازدواج دارد مي پذيرد كه بايد تفاوت هايي را در خود و زندگي اش به وجود بياورد. براي روابط دوستي خود با شما مشورت مي كند و تمايل دارد كه به يك نقطه مشترك برسيد. رفتارش در ميان عموم بالغانه و محترمانه و كنار شما صميمي و مهربان است و خود واقعي اش را به نمايش مي گذارد.

ويژگي هاي اخلاقي مثبت:

زن بد دهن، بي ادب و بداخلاق اصلا براي ازدواج مناسب نيست. زن شما در آينده مادر فرزندان شماست. اگر او بداخلاق و بد دهن باشد هرگز نمي تواند فرزند خود را به خوبي تربيت كند. صبر، ادب، لطافت در كلام و رفتار، بخشش و گذشت، فداكاري، وفاداري و پشتكار برخي از ويژگي هايي است كه زن لازم است براي داشتن آن ها تلاش كند تا بتواند به فرزندان خود آموزش دهد.

براي شما دوست داشتني و فوق العاده باشد:

زني كه مي خواهيد با او ازدواج كنيد بايد از نظر شما فوق العاده به نظر برسد. به قول معروف بايد حس كنيد كه برايش مي ميريد و نمي توانيد بدون او زندگي كنيد. از نظر شما جذاب و زيبا و دوست داشتني است و حاضر نيستيد او را با كسي عوض كنيد.

عزت نفس دارد:

زني كه خارج از رابطه با شما، از زندگي اش رضايت و دوست داشته باشد، مي تواند شما را نيز دوست داشته باشد. زني كه به شما و احساستان نياز داشته باشد براي ازدواج مناسب نيست، بلكه او با عزت نفس كامل از شما مي خواهد عاشقش باشيد و به او توجه كنيد.

صداقت دارد:

يكي از مهم ترين ويژگي هاي دختر خوب و زن مناسب براي ازدواج، داشتن صداقت با است. هيچ چيز مثل دروغ گويي و پنهان كاري نمي تواند باعث فروپاشي بناي يك زندگي شود. پس از اين مورد مطمئن شويد و شما هم سعي كنيد با صداقت خود، اهميت اين ويژگي را براي همسر آينده خود روشن كنيد.

چشم انداز مثبت دارد:

زن زندگي، نسبت به آينده و پيشرفت خوش بين است. او از اهداف شما حمايت مي كند و نگران آينده است. براي پيشرفت شما و خودش تلاش مي كند و به شما كمك مي كند تا تمام پتانسيل هاي خود را ارائه دهيد و بهترين خود باشيد.

توانايي سازگاري دارد:

زني كه براي ازدواج آمادگي دارد، لج باز و يك دنده نيست. او قادر است در شرايط بحراني، براي بهبود زندگي از برخي تمايلات خود بگذرد و با شرايط متفاوت كنار بيايد. اگر به اجبار از چيزي كه دوست دارد محروم شود، زمين و زمان را به هم نمي دوزد و سعي مي كند با موقعيت جديد سازگار شود.

مهربان و گشاده رو است:

زني كه آمادگي ازدواج دارد، بخشنده و مهربان است. به نيازهاي ديگران اهميت داده و نفع جمعي برايش مهم است. نيازهاي زندگي خود را مي داند و مي تواند شرايط مناسب را براي كارهاي خير و عام المنفعه تشخيص دهد. خسيس و خودخواه نيست و به درد هم نوعان خود اهميت مي دهد.

معايب شما را مي پذيرد:

دختر خوب و مناسب براي ازدواج، شما را با تمام معايب و ناتواني هايتان مي پذيرد و در صورت امكان براي اصلاح آن ها تلاش مي كند. در اين مورد لازم است مرد نيز معايب خود را بپذيرد و در اين مسير رو به روي همسر خود قرار نگيرد. اصلاح خصلت هاي بد شما و بهبود روابط زناشويي برايش مهم است و تسليم نمي شود. كسي كه براي بهتر شدن شما تلاش مي كند، قطعا شما را دوست دارد.

توانايي مراقبت را دارد:

زني كه توانايي مراقبت از ديگران را داشته باشد، يكي از ويژگي هاي مهم زنانه را دارد. او بايد راه هاي مراقبت از خودش و خانواده اش را در هنگام بيماري بداند و نسبت به آن حساس باشد.

در مشاجرات خونسردي خود را حفظ مي كند:

زني كه براي ازدواج آماده باشد، مي تواند در هنگام مشاجرات آرامش خود را حفظ كند و براي يافتن آرامش شما تلاش كند. اگر عصباني است، خشم خود را كنترل مي كند و هنگام عصبانيت شما، همراهيتان نمي كند و سعي مي كند آرامش را به محيط برگرداند. براي اطلاع از راه هاي كنترل خشم كليك كنيد.

امنيت مالي برايش مهم است:

زني كه به وضعيت مالي شما اهميت نمي دهد و هيچ انتظار مالي ندارد، به احتمال زياد شما را دوست ندارد. منظور توقع زياد يا پول پرستي نيست. بلكه زن لازم است نسبت به پيشرفت مالي شما حساس باشد و از شما بخواهد تا درآمد خود را افزايش دهيد و توانايي مديريت مالي خودش و شما را داشته باشد.

مورد اعتماد است:

زني كه مي خواهيد با او ازدواج كنيد بايد كاملا مورد اعتماد شما باشد. اگر به دختر مورد نظرتان شك داريد، بايد شك را برطرف كرده و به يك اعتماد متقابل برسيد. هيچ رابطه اي با شك و بي اعتماد پايدار نخواهد بود.

سلامت جسماني و رواني داشته باشد:

زن، به دليل طبيعت فيزيكي و توانايي فرزند آوري، لازم است كه از نظر جسماني در وضعيت مناسبي باشد و نسبت به سلامت خود و شما بسيار حساس باشد. به بهداشت و تناسب اندام خود اهميت دهد. همچنين همسر شما بايد از نظر رواني در وضعيت مناسبي باشد. افسردگي، اضطراب يا وسواس از اختلالات بسيار عمده اي هستند. اگر همسر مورد نظر شما در دوره اي اين مشكلات را تجربه كرده است، بدانيد كه طبيعي است.

به خانواده اهميت مي دهد:

دختر خوب و مناسب ازدواج به خانواده خود احترام مي گذارد و نسبت به آنها عاطفه و تعلق خاطر دارد. زني كه بتواند از خانواده اش دست بكشد، حتي بخاطر شما، او نسبت به بنيان خانواده تعلقي ندارد و ممكن است در آينده با شما نيز به مشكلات متعددي بر بخورد.

به بچه ها علاقه دارد:

دختر آماده ازدواج به بچه ها علاقمند و با آن ها خوش رفتاري مي كند. البته قبل از آن بايد در مورد داشتن فرزند و حتي تعداد آن با طرف مقابل خود به توافق برسيد و در مورد عدم تفاهم، درباره ازدواج جدي تر فكر كنيد.

سازگاري جنسي داشته باشيد:

يكي از دلايل اصلي طلاق، نارضايتي و عدم تفاهم زوجين از روابط جنسي و توانايي هاي جنسي همسر است. لازم است كه درباره علايق جنسي خود به تفاهم برسيد.

شما را به چالش مي كشد:

زن، برده شما نيست كه بي چون و چرا از شما تبعيت كند. زن خوب اعتماد به نفس دارد و شما را براي تصميم ها، رفتار و درخواست هاي اشتباهتان به چالش مي كشد. البته اينكه لازم است از همسر خود حرف شنوي داشته باشد قابل انكار نيست، اما زن خوب به هويت مستقل خود دست پيدا كرده و زندگي زناشويي را از يك رابطه ارباب – برده اي متمايز مي كند. زني كه در هر حال از شما پيروي و اطاعت مي كند، نمي تواند در مواقع بحراني زندگي خود را نجات دهد.

تنبل نيست:

زن در صورت شاغل نبودن، نبايد تا 12 ظهر بخوابد. او لازم است كه توانايي مديريت منزل و انجام كارهاي خانه را آموخته باشد. او بايد آشپزي را در حد مناسبي بلد باشد. البته لازم است كه شوهر نيز در كارهاي خانه و آشپزي دستي داشته باشد و همه مسئوليت ها را گردن همسر خود نياندازد، مخصوصا اگر زن شاغل باشد، نياز است كه كارهاي منزل به صورت حداكثر اشتراك انجام شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره ازدواج مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع: دختر خوب براي ازدواج | ويژگي ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دختر خوب،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۴:۲۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

خجالت زنان از رابطه جنسي به چه علت است؟ آيا راهي براي بر طرف كردن خجالت زنان از رابطه جنسي در ارتباط با همسرشان وجود دارد؟ بعضي زنان از داشتن رابطه جنسي با همسر خود خجالت مي كشند. حتي برخي ترجيح مي دهند در تاريكي رابطه داشته باشند. شرم و خجالت زنان در رابطه جنسي مي تواند گذرا يا دائمي باشد. اين شرم باعث مي شود زوجين از رابطه جنسي خود لذت كامل نبرند. در واقع اين زنان نمي توانند خواسته ها ونيازهاي خود را بيان كنند و انگار چيزي مانع آن ها مي شود كه در نهايت به عدم رضايت زناشويي منجر مي شود. تداوم اين روند، رابطه جنسي را به يك سناريوي تكراري و يكنواخت تبديل خواهد كرد. در اين مقاله درباره علل و تاثير خجالت زنان از رابطه جنسي بر روابط زناشويي صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

خجالت در رابطه جنسي

خجالت زنان از رابطه جنسي در ابتداي زندگي زناشويي امري طبيعي است كه به مرور بايد از بين برود. تداوم شرم و خجالت زنان در رابطه جنسي باعث بروز دلسردي و پايين آمدن كيفيت رابطه مي شود. پس نحوه مديريت شرم در رابطه از اهميت زيادي برخوردار است. اين شرم و خجالت به قدري است كه زن توانايي لذت بردن از رابطه جنسي را ندارد. لازم به ذكر است مشكل كمبود ميل جنسي در زنان نيست، بلكه تنها از برقراري رابطه جنسي خجالت مي كشند. گاهي زنان دوست دارند به همسر خود حرف هايي بزنند يا رفتار خاصي داشته باشند. اين زنان توانايي بيان خواسته و نيازهاي خود يا فانتزي هاي جنسي خود را ندارند. آن ها معمولا اين مشكل خود را با كسي مطرح نمي كنند.

 

دلايل خجالت زنان در رابطه جنسي

خجالت زنان از رابطه جنسي مي تواند براساس موقعيت فرهنگي يا زماني متفاوت باشد، كه در ادامه به آن مي پردازيم:

تاثير فرهنگ:

در كشورهايي مانند ايران، زنان را به داشتن حجب و حيا تشويق مي كنند. در اين فرهنگ ها زنان از داشتن رابطه جنسي يا صحبت كردن درباره آن شرم دارند. اين طرز فكر در آن ها شكل مي گيرد كه راحت بودن در رابطه جنسي در تضاد با حياي زنانه است. در واقع به نوعي لذت جنسي را براي زن ندانسته و آن را نختص مردان مي دانند. تبعيض جنسيتي كه از طرف فرهنگ بر زنان جامعه اعمال مي شود آن ها را با نوعي نابرابري در رابطه رو به رو مي كند.

عدم اعتماد به نفس:

نگراني شديد از ارزيابي منفي توسط همسر منجر به عدم اعتماد به نفس در برخي از زنان مي شود. چرا كه تصور مي كنند براي داشتن يك رابطه جنسي موفق بايد بدني زيبا داشته باشند حال آن كه كليد داشتن يك رابطه خوب پذيرفتن بدن خود همان گونه كه هست مي باشد. در واقع تصويري كه زنان از بدن خود دارند در تمايل به داشتن رابطه تاثير مي گذارد. زنان مبتلا به اختلال بدشكلي بدن، با نگاه منفي به بدن خود ايرادهاي غير واقعي را در ذهنشان پرورش مي دهند.

ترس از قضاوت شوهر:

گاهي خانم ها مي ترسند كه راحت بودن با شوهر و بيان فانتزي هاي جنسي خود باعث مي شود كه مورد قضاوت منفي از طرف شوهر خود قرار گيرند. و يا اين كه نسبت به گذشته آن ها مشكوك شوند.

زايمان:

خجالت زنان در رابطه جنسي ممكن است به دنبال زايمان و تغييراتي كه در بدن زن ايجاد مي شود مانند چاق شدن و يا ترك هاي زايمان رخ دهد. در واقع تصويري كه از بدن خود دارند تغيير كند كه تداوم اين نارضايتي منجر به افسردگي و پايين آمدن عزت نفس در آن ها مي شود.

 

تاثير خجالت زنان در رابطه جنسي

خجالت زن در روند شروع رابطه جنسي اختلال ايجاد مي كند. معمولا شرم و خجالت در زن مانع خيال پردازي و ميل جنسيدر او مي شود. در حالي كه خيال پردازي روند طبيعي در رابطه مي باشند. در واقع حس شرم روي خيال پردازي هاي جنسي تاثير مي گذارد. زنان خجالتي به جاي اين كه در رابطه احساس مثبتي داشته باشند، به افكار منفي دامن مي زنند كه به بي ميلي جنسي در زنان منجر مي شود. تداوم افكار منفي ممكن است منجر به وسواس فكري نيز شود. در نهايت زن و مرد از رابطه جنسي كه لازمه ازدواج است لذت نبرده و منجر به سردي روابط و مشكلات زناشويي مي شود. بهتر است زوجين قبل از بغرنج شدن مسئله در صدد حل آن با استفاده از مشاوره جنسي و يا استفاده از راهكارهاي كاهش خجالت در رابطه بر آيند.

 

راهكارهايي براي بيان خواسته زنان در رابطه جنسي

معمولا خجالت در زنان باعث مي شود نتوانند خواسته هاي خود را بيان كنند. استفاده از زبان بدن راهي مناسب براي انتقال خواسته هاست. اگر از صحبت كردن در مورد نيازها، خواسته هاي جنسي و بيان فانتزي هاي خود مشكل داريد، مي توانيد از روش هاي ديگري استفاده كنيد تا همسرتان را متوجه رفتارهاي لذت بخش نماييد. در ادامه به برخي از اين روش ها اشاره كرده ايم:

علائم چشمي لذت بردن

هنگام رابطه جنسي از تغييراتي كه در چشم ها ايجاد مي شود مي توان به ميزان تحريك، لذت يا حتي ارگاسم در طرف مقابل پي برد. يكي از نشانه هايي كه تحريك پذيري و لذت در زن و مرد را نشان مي دهد تغييرات در حالت چشمان است. در واقع توجه به چشم ها در هنگام رابطه مي تواند موقعيت هاي لذت بخش در شريك جنسي را شناسايي كرد.

استفاده از دست ها

اگر حين رابطه جنسي، رفتاري كه شوهر انجام مي دهد براي شما لذت بخش و تحريك كننده است با استفاده از دست ها او را تشويق كنيد تا اين حالت را ادامه دهد. اگر از لمس ناحيه اي از بدن خود لذت مي بريد با دست هايتان او را هدايت كنيد.

سر و صدا

اگر هنگام انجام رابطه صدايي برگرفته از لذت جنسي از شما شنيده شود اين يك امر طبيعي است پس جلوي آن را نگيريد. با اين صداها مي توانيد ميزان لذت خود را به همسرتان نشان دهيد. همچنين به اون مي فهمانيد از كدام رفتار جنسي بيشتر لذت مي بريد.

زن و مرد براي برقراري يك رابطه جنسي با كيفيت، بايد به لحاظ جنسي احساس نزديكي زيادي كنند. صميميت بين زوجين، صداقت، و رابطه عاطفي عميق به برقراري ارتباطي بر اساس اعتماد و برآورده كردن نياز هاي طرفين كمك خواهد كرد.مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده به زوجين در از بين بردن خجالت زنان از رابطه جنسي كمك مي كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

  

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

منبع: خجالت زنان از رابطه جنسي با شوهرانشان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۳:۰۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

مردان مناسب براي ازدواج چه ويژگي هايي دارند؟ ازدواج، يكي از مهم ترين تصميم ها و دغدغه هاي جوانان است. هر دختري ممكن است به اين فكر كند كه مرد روياهاي من كيست و بايد چگونه باشد. قدم اول در تشخيص مرد مناسب براي ازدواج، شناخت خود و معيارهاي خود است. بعد بايد فكر كنيم كه چه زماني آماده ازدواج هستيم و شخص مورد نظر ما چه شرايطي دارد و چطور مي توانيم ازدواج موفق داشته باشيم. در اين مطلب به درباره ويژگي هاي مرد مناسب و شرايط لازم براي ازدواج صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خود شناسي، اصلاح رفتار و ازدواج مناسب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

ويژگي هاي مهمي كه مردان قبل از ازدواج بايد داشته باشند

مرداني كه قصد ازدواج دارند، لازم است ويژگي ها و توانايي هاي اساسي مربوط به تشكيل خانواده را در خود ايجاد كرده و يا براي بهبود آنها تلاش كند. برخي از ويژگي هاي مردان مناسب براي ازدواج به شرح زير است:

قصد جدي براي ازدواج:

مرداني كه قصد ازدواج دارند بايد در رفتار خود اين را بروز دهند. رفتار و پيشنهاد هاي مردي كه قصد ازدواج دارد بايد بالغانه، آگاهانه و بدون تكانش هاي هيجاني باشد. پيشنهاد به رابطه جنسي قبل از ازدواج، يكي از نشانه هاي عدم قصد جدي مردان براي ازدواج است.

تفاهم در ملاك هاي اساسي:

مرد و زن بايد در برخي از اصلي ترين ملاك ها تفاهم و شباهت داشته باشند. ميزان تحصيلات، سطح اقتصادي و فرهنگي خانواده ها، جهان بيني، علايق و اعتقادات ديني برخي از عواملي است كه نيازمند داشتن حدي از تفاهم و شباهت است.

عدم تفاهم در ميزان تحصيلات، باعث تفاوت در خزانه لغات زوجين شده و ممكن است به درك متقابل از همديگر لطمه بزند.

تفاوت محسوس خانواده ها به عنوان فضايي كه فرد قبل از ازدواج در آن زندگي كرده و بزرگ شده نيز مي تواند باعث بروز تفاوت هاي بنيادي در سبك رفتاري و زندگي افراد شود.

جهان بيني به معناي طرز نگاه افراد به زندگي و مسير آن است. تفاوت در اين مسئله، توانايي همدلي و سازگاري زن و شوهر را كاهش مي دهد.

درك نكردن علايق همديگر، باعث ايجاد اختلاف و در برخي موارد تحقير و تمسخر توسط همسر مي شود. علايق مشترك يكي از ستون هاي روابط زناشويي است كه در ادامه به آن پرداخته ايم.

مهمترين مسئله اي كه تفاوت باورهاي مذهبي بر آن تاثير مي گذارد، تربيت فرزند است. تفاوت اعتقادات والدين و توصيه هاي آنها به كودك، او را در موقعيت متعارضي قرار مي دهد كه گاهي مناسب ظرفيت ذهني كودك نيست.

ثبات شخصيتي و هيجاني:

يكي از مهمترين شرايطي كه مردان قبل از ازدواج بايد به آن رسيده باشند، ثبات هيجاني و شخصيتي است. مرد بايد به هويت خود دست پيدا كرده باشد. هويتي كه شكل گيري آن از دوران نوجواني شروع شده و به مرور زمان بر اساس تجربيات اجتماعي و فردي به شكل ثابتي مي رسد. مرد بايد خودش و تمايلاتش را بشناسد و خود را بپذيرد، آمادگي تغيير و اصلاح رفتار نادرست خود را داشته باشد و نسبت به شرايط مختلف توانايي سازگاري بالايي داشته باشد. مرد بايد متعهد ومسئوليت پذير باشد. مرد بالغ بايد مسئوليت حرف ها و رفتار، حتي اشتباهات خود را بپذيرد و براي ترميم آسيب هاي ناشي از آن مصمم باشد.

مرد بالغ بايد توانايي مديريت و رهبري داشته باشد. بتواند همزمان براي چند مسئله برنامه ريزي داشته باشد و راه هاي حل مسئله را آموخته باشد. توانايي مديريت مالي در عين دست و دل بازي، بايد در مردان آموخته شود.

هدفمندي:

مردان مناسب براي ازدواج براي آينده خودشان و خانواده شان هدف دارند. لازم است برنامه هاي بلند مدت، مخصوصا در مورد پيشرفت هاي شغلي و تحصيلي خود و همسرشان مشخص شده باشد.

شرايط مالي و اقتصادي:

يكي از اصلي ترين شرايطي كه والدين دختر براي خواستگار فرزندشان مي گذارند، قدرت مالي مرد است. خانه، خودرو، پس انداز كافي و شغل مناسب و ثابت اصلي ترين اين شرايط است. بايد اين نكته را در نظر گرفت كه در شرايط فعلي جامعه، رسيدن به اين حد از استقلال مالي آن هم براي مرداني كه از طرف خانواده خود، حمايت مالي سنگيني دريافت نمي كنند، تا سنين بالا تقريبا غير ممكن است. اگر مردي از خانواده متوسطي باشد، نياز است كه خانواده دختر انعطاف بيشتري در اين زمينه داشته باشند و با حمايت دو خانواده، شروع زندگي سختي نداشته باشند.

بلوغ عاطفي:

مردان مناسب براي ازدواج خود به بلوغ عاطفي دست يافته و از جنس زن اطلاعات كافي دارند. مي توانند نياز هاي جسمي و روحي زنان را برطرف كنند. طبيعت هر انساني به خصوص جنس زن، نيازمند دريافت توجه و محبت از جانب شريك عاطفي خود است. مرد بايد بتواند به راحتي اين كار را انجام دهد. مرد بايد عاشقانه رفتار كردن را، به خصوص هنگام رابطه جنسي بلد باشد. يكي از دلايل عمده جدايي ها، نا آگاهي زوجين از نحوه رابطه عاطفي و جنسي با همسرشان است كه مي تواند زمينه ساز مشكلات زيادي در زندگي بشود.

شرايط خانوادگي:

اين كه مرد تحت چه شرايط و توسط چه كساني تربيت شده بسيار مهم است. مردي كه در يك خانواده سالم با روابط صميمانه رشد كرده است، بسيار بيشتر از مرداني كه اين شرايط را نداشتند، آمادگي ازدواج دارد. البته اين نكته حائز اهميت است كه مرداني ممكن است در يك خانواده با سطح فرهنگي و اقتصادي پايين باشند اما تحت تاثير كامل شرايط خانوادگي قرار نگرفته باشند.

بر خلاف تصور عموم، وابستگي مرد به خانواده بسيار ويژگي مثبتي براي مردان است. مردي كه به والدين و خانواده خود اهميت بدهد و با آنها ارتباط عاطفي و صميمانه اي داشته باشد، به احتمال زياد براي خانواده جديد خود نيز همين رفتار را خواهد داشت. البته بايد توجه داشته باشيم كه وابستگي بيش از حد به خانواده و تاثير پذيري از حرف هاي آن ها نشانه خوبي نيست. مرد بايد جداي از احترام به خانواده خود، توانايي تصميم گيري مستقل از آن ها را داشته باشد.

اطلاع ديگران از قصد ازدواج و مخفيانه نبودن:

مردان مناسب براي ازدواج قصد خود را از رابطه به همه اعلام مي كند و از بيان اين مسئله ترسي ندارد. معمولا كساني كه قصد ازدواج خود را مخفي نگه مي دارند، يا قصد ازدواج ندارند يا به خود باوري در اين زمينه نرسيده اند.

فرزند آوري و تربيت فرزند:

نكته اي كه بايد قبل از ازدواج به آن توجه ويژه كرد مسائل مربوط به فرزند آوري و تربيت فرزند است. مردي كه قصد ازدواج دارد بايد توانايي برخورد مناسب و صبورانه با كودكان را داشته باشد. فرزندان ميراث هر خانواده اي هستند. مردي كه براي تربيت درست فرزند، درك كافي و برنامه مشخصي نداشته باشد آمادگي كامل براي ازدواج ندارد.

پذيرش علايق شخصي خود و همسر:

مردي كه علايق شخصي خودش را بداند و براي رسيدن به آنها تلاش كند، قابل اعتماد تر از مردي است كه خودش و علايقش را دوست ندارد و به آنها اهميت نمي دهد. مردان مناسب براي ازدواج به معناي برابري زن و مرد رسيده اند، آن ها به همسرشان براي انتخاب مسير زندگي شغلي، تحصيلي، هنري و حرفه اي بها مي دهند. مرداني كه در حرف هايشان نشانه هايي از محدود كردن هاي غير منطقي و عدم علاقه به پيشرفت همسرش وجود دارند، مردان مناسبي براي ازدواج نيستند. پذيرش علاقه در بهبود صميميت زوجين نقش اساسي دارد.

ويژگي هاي اخلاقي:

مهم ترين ويژگي مردان مناسب براي ازدواج، داشتن سطح معقولي از اخلاق است. اخلاق مفهوم بسيار گسترده و تقريبا مبهمي است و از نظر ديدگاه ها و فرهنگ هاي مختلف متفاوت است. صداقت عامل بسيار مهمي در سلامت ازدواج است. مردي كه با خودش و شريك زندگي اش رو راست نباشد، به هيچ وجه قابل اعتماد نيست.

منفعت طلبي يكي از ويژگي هاي اخلاقي ناپسند است كه شايد در نگاه اول، براي پيشرفت اقتصادي زندگي تا حدي لازم باشد، اما مردي كه منفعت طلب است و به نفع اجتماعي اهميت نمي دهد، با تربيت فرزندان ناسالم، باعث ادامه يافتن چرخه معيوب آسيب هاي اجتماعي و اقتصادي مي شود.

از خود گذشتگي و فداكاري، وقت شناسي، وفاداري، توانايي همدلي، نظم، ادب در كلام و رفتار، توجه به سلامت جسمي و روحي، اعتماد، صبر، توانايي كنترل خشم، پشتكار و اراده، خيرخواهي و نيكوكاري، احترام به ديگران و روحيه همكاري برخي از ويژگي هاي اخلاقي عمده ايست كه مردان قبل از ازدواج بايد آن ها را در خود به ميزان معقولي ارتقا دهند.

 

نتيجه گيري

البته نداشتن همه ويژگي هاي ذكر شده به معني مناسب نبودن مرد براي ازدواج نيست. اما داشتن حد متوسطي از اين ويژگي ها يا عزم جدي براي تقويت آنها در خود، مرد را براي مهم ترين انتخاب زندگي آماده مي كند. البته اكثر اين ويژگي ها بين زن و مرد مشترك است و زنان نيز بايد براي گام برداشتن در مسير ازدواجي سالم، خود را شناخته و در جهت اصلاح رفتار نادرست و ناتواني هاي خود تلاش كند. مردان با خواندن مقاله زنان مناسب براي ازدواج و يا مشاوره همسر گزيني مي توانند انتخاب بهتري در انتخاب همسر داشته باشند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خود شناسي، اصلاح رفتار و ازدواج مناسب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

  

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

منبع: چه مرداني براي ازدواج مناسب هستند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۱:۰۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

شخصيت هاي منفعل پرخاشگر چه ويژگي هايي دارند؟ آيا شخصيت منفعل پرخاشگر داراي اختلال است؟ اختلالات شخصيت طيف وسيعي از اختلالات هستند كه منش و نگرش فرد در تمامي امور را تحت تاثير قرار مي دهند. افراد داراي اختلال شخصيت با الگويي غير منعطف رفتار، فكر و احساس مي كند. با اين حال شخصيت منفعل پرخاشگر حتما جزء اختلالات شخصيت دسته بندي نمي شوند. فرد منفعل پرخاشگر بدون اينكه خشم خود را به شكل واضح نشان دهد، غير مستقيم لجبازي كرده و كارشكني مي كند. چنين فردي موجب آزار و اذيت خود و ديگران مي شود. شخصيت منفعل پرخاشگر با ويژگي هاي خاصي توسط متخصص تشخيص داده مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات شخصيت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

شخصيت منفعل پرخاشگر

شخصيت هاي منفعل پرخاشگر الگويي دائمي و فراگير از نگرش هاي بدبينانه نسبت به امور مختلف نشان مي دهند. اين افراد در مقابل تقاضاهاي محيطي و انتظارات شغلي-اجتماعي به جاي اينكه آشكارا مخالفت يا پرخاشگري خود را نشان دهند، منفي كاري و كارشكني مي كنند. بنابراين گفته مي شود اين افراد به شكل منفعلانه، پرخاشگري مي كنند.

افراد منفعل پرخاشگر به جاي اينكه احساسات منفي خود را مستقيما بروز دهند، آن ها را به شكلي مخفيانه و زيركانه در رفتار خود نشان مي دهند. در واقع اين عمل باعث مي شود بين آنچه مي گويند و آنچه انجام مي دهند، فاصله و تفاوت زيادي باشد.

براي مثال هنگامي كه از يك فرد منفعل پرخاشگر در مورد يك مسافرت سوال شود، خود را موافق تمام برنامه ها نشان مي دهد. اين در حاليست كه در باطن ناراضي است. در عوض موقع قرار دير مي آيد، هنگام مسافرت نق مي زند و رفتارهاي كارشكنانۀ ديگري انجام مي دهد.

 

ويژگي هاي فرد منفعل پرخاشگر

برخي اوقات نشانه هاي شخصيت منفعل پرخاشگر با اختلال خشم انفجاري يكي انگاشته مي شود. در حالي متفاوت بوده و فرد منفعل پرخاشگر ويژگي هاي زير را از خود نشان مي دهد:

  • هنگامي كه بايد وظايف زندگي روزمره يا زندگي شغلي خود را انجام دهد، به شكل منفعلانه در مقابل وظائفش مقاومت مي كند. مثلا به جاي اينكه 8 سر كار باشد، 8 و نيم مي آيد يا در قرارهايش سر وقت حاضر نمي شود.
  • چنين فردي هميشه فكر مي كند كه ديگران دركش نمي كنند يا قدرش را نمي دانند.
  • معمولا عبوس است و دائما با اطرافيان جر و بحث مي كند.
  • فرد منفعل پرخاشگر نسبت به افراد خوشبخت و شاد، حسادت كرده و ابراز ناراحتي مي كند.
  • علاوه بر حسادت، صاحبان قدرت يا افراد بالادست را مورد انتقاد و تمسخر قرار مي دهد.
  • به نحو اغراق شده اي از بدبختي و مشكلات خودش گلايه مي كند.
  • بين منفعل بودن و پرخاشگر بودن در نوسان است. گاهي بسيار منفعل عمل مي كند و گاهي بسيار مخالفت جو و اهل جر و بحث مي شود.
  • از روابط خود دائما گلايه مي كنند ولي هيچ وقت هم حاضر به ترك شرايط موجود نيستند.
  • جراتمندي و ابراز وجود در آن ها ديده نمي شود.
  • از ديگران انتظار دارند كه مسئوليت هاي آن ها را قبول كنند و جور آن ها را بكشند.
  • هيچ وقت از چيزي كه دارند راضي نيستند و خودشان هم نمي داند چه چيزي دقيقا آن ها را راضي مي كند.

 

علت شكل گيري شخصيت منفعل پرخاشگر 

ريشه هاي يك شخصيت منفعل پرخاشگر در گذشته فرد قابل شناسايي است. دلايل احتمالي كه فرد به شيوه منفعلانه پرخاشگري مي كند، شامل موارد زير مي باشد:

  • خانوادۀ نا ايمن: هنگامي كه فضاي خانوادگي بسته باشد و كودك مجال ابراز خشم يا نااميدي خود را نداشته باشد، مجبور به سركوب خشم خود شده اند. اين خشم سركوب شده از كانال هاي ديگري به ظهور مي رسد. مثلا كودك ياد مي گيرد كه به جاي بيان واضح مخالفت و خشم خود نق بزند، لجبازي كند يا زيركانه عصبانيت خود را بروز دهد.
  • نداشتن مهارت هاي مقابله اي: كودكان يا بزرگسالاني كه روي به پرخاشگري منفعلانه مي آورند، هرگز ياد نگرفته اند چگونه خشم خود را نشان دهند. در واقع آن ها مهارت مديريت و كنترل خشم و ابراز وجود ندارند.
  • خشم هاي پنهان: چنين افرادي خشم هاي سركوب شده و پنهان زيادي از دوران كودكي خود انباشته اند. در واقع حجم اين خشم ها انقدر زياد است كه ديگر نمي توانند منفعل باشند و چون راه بهتري براي ابراز آن نمي شناسند، آن را منفعلانه ابراز مي كنند.

 

درمان شخصيت منفعل پرخاشگر

درمان شخصيت منفعل پرخاشگر توسط رواندرماني رخ مي دهد. داروي مشخصي براي درمان آن وجود ندارد، مگر در مواردي كه افسردگي زمينه اي وجود داشته باشد. رواندرماني حمايتي گزينه مناسبي براي درمان چنين شخصيتي است. البته درمان اين شخصيت دشوار بوده و درمانگر در حين درمان به چالش بر مي خورد. همچنين اين افراد با فراگيري مهارت هاي ارتباط موثر مي توانند يك رابطه برد برد را شكل دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات شخصيت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع: منفعل پرخاشگر | علت و نشانه هاي شخصيت منفعل پرخاشگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: منفعل پرخاشگر،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۷:۱۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

دروغ گفتن به همسر چه تاثيري بر روابط زوجين مي گذارد؟ با همسر دروغگو چگونه رفتار كنيم؟ دروغ گويي يكي از معضلات و پديده هاي اجتماعي است كه از سال هاي دور گريبان گير روابط انساني بوده است. همه افراد انتظار دارند در روابطشان با صداقت فرد مقابل مواجه باشند. اهميت اين صداقت در برخي روابط بيشتر به چشم مي خورد. يكي از مهم ترين روابط بين فردي روابط زناشويي است. دروغ گفتن به همسر يكي از آسيب زا ترين عوامل به خانواده مي باشد. دروغ گفتن در زنان و مردان به علل مختلف انجام مي شود. براي كاهش دروغگويي در رابطه و پيشگيري از عواقب آن بهتر است اقداماتي انجام دهيد. در اين مقاله به علل و راهكارهايي براي ايجاد اعتماد بين زوجين مي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط زوجين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

دروغ گفتن به همسر

اعتماد يكي از اركان اساسي هر ازدواجي مي باشد. معمولا زوجين مبنا را بر صداقت فرد مقابل خود مي گذارند. آن ها انتظار دارند همسرشان در موقعيت هاي مختلف با صداقت با آن ها برخورد كنند. در صورتي كه همسرشان دروغ بگويد، موجب ناراحتي و بي اعتمادي زيادي مي شود.

زنان و مردان هر دو ممكن است در رابطه به همسر خود دروغ بگويند. علل دروغ گفتن به همسر مي تواند مختلف باشد. در هر صورت دروغگويي باعث ايجاد احساس خشم در فرد مقابل مي شود. نتيجتا دلخوري و بي اعتمادي را با خود به همراه خواهد داشت و مي تواند مبنايي براي مشكلات پيچيده تر و بزرگتر باشد.

 

دروغ گويي مردان

مردان مي توانند به علل مختلفي به همسرشان دروغ بگويند تا عاقبت انديشي خود را نشان دهند يا برخي مسائل را پنهان سازند. در واقع آنان ممكن است فكر كنند با اين كار مصالح زندگي زناشويي را رعايت كرده اند، حال آنكه دروغ گفتن به همسر هميشه شرايط را پيچيده تر و بغرنج تر مي كند.

علل دروغگويي مردان

برخي مردان به علل زير دروغ مي گويند:

  • نگران نكردن همسر: بسياري از مردان براي مراعات حال همسرشان برخي حقايق را پنهان كرده و برخي اتفاقات را بيان نمي كنند. در حاليكه وقتي همسرشان متوجه شود، بيشتر عصباني و آزرده خواهد شد.
  • غر زدن همسر: برخي اوقات مردان از ترس اينكه در خانه دعوايي راه بيفتد يا همسرشان به خاطر مسائل بر سر آن ها غر بزند، دروغ مي گويند.
  • حفظ عزت نفس: برخي مردان به خاطر اينكه عزت نفس پاييني دارند يا فكر مي كنند ممكن است احترام و توجه مثبت همسرشان را از دست بدهند، دست به دروغگويي در مورد مسائل مختلف مي زنند.
  • نا امن بودن فضا: يعني ممكن است زن فضايي براي راست گويي به همسر خود ندهد. در چنين شرايطي دروغ گفتن آسان تر به نظر مي رسد كه البته ممكن است در كوتاه مدت چنين هم باشد ولي در بلند مدت براي رابطه آسيب زا خواهد بود.
  • ترس از دست دادن همسر: خيلي از مواقع مردان به خاطر ترس از دست دادن همسر كوچك ترين مسائل را پنهان كرده و درباره اش دروغ مي گويند.
  • مسكوت نگه داشتن و برهم نزدن آرامش نسبي: يعني عليرغم وجود اختلافات و مشكلات، به جاي اينكه به حل مسئله روي آورده و مشكل را حل كنند، دروغ مي گويند تا نشان دهند اوضاع مرتب است.
  • نا آگاهي از آسيب هاي دروغ: آن ها ممكن است فكر كنند دروغ گفتن كار بدي نيست و دروغ مصلحتي براي زندگي لازم است. يا ممكن است فكر كنند لزومي ندارد همسرشان از همه چيز با خبر باشد.

 

دروغ گويي زنان

همانطور كه مردان دلايلي براي دروغگويي دارند، زنان هم ممكن است براي حفظ شرايط موجود و جلوگيري از درگيري ها روي به دروغگويي بياورند.

علل دروغگويي زنان

  • ترس از گفتن حقيقت و نداشتن فضا براي گفتن حقيقت: يعني همسر به قدر كافي سعه صدر ندارد يا فضايي براي راستگويي در اختيار نمي گذارد. دروغ گفتن به شكل موقت اوضاع را درست نگه مي دارد ولي پيامد هاي بدتري مي تواند در دراز مدت داشته باشد.
  • تلاش براي حفظ زندگي زناشويي: گاهي اوقات براي برهم نزدن اوضاع و از بين نبردن آرامش نسبي همسر و فرزندان، دروغ گفتن بهترين راه ممكن به نظر مي رسد كه البته اين كاري اشتباه است.
  • اطمينان خاطر دادن به همسر: گاهي اوقات زنان براي اينكه از همسر خود حفاظت كنند از گفتن نظر و عقيده حقيقي خودداري مي كنند.
  • جلوگيري از بحث و دعوا: بسياري از زنان ترجيح مي دهند به جاي گفتن حقيقت و دفاع از آن چه كه مي خواهند، دروغ گفته و از بروز جر و بحث اجتناب كنند.

 

پيامدهاي دروغگويي

پيامدهاي دروغگويي مي تواند هم براي فرد دروغگو و هم براي فردي كه دروغ شنيده است، باشد.

پيامدهاي دروغگويي براي فرد مقابل

همان طور كه گفته شد، دروغگويي به هر علتي كه باشد و هر چقدر هم كه موجه به نظر برسد، ممكن است فاش شود و هنگامي كه فاش شود، اعتماد ها از بين مي رود و دلخوري ايجاد مي شود.

در واقع هنگامي كه شما يك بار با دروغگويي همسرتان مواجه شويد ممكن است هميشه احتمال دهيد كه باز هم اين كارش را تكرار كند. بنابراين دروغ گفتن در طي زمان جايگاه و ارزشمندي شما را پايين مي آورد. اين در حاليست كه همسر شما نياز دارد به شما تكيه كند.

لطمه خوردن به احساسات طرف مقابل و ايجاد حس دوري و عدم صميميت از ديگر پيامدهاي دروغ گفتن مي باشد. خشم و اضطراب و آزردگي همگي در فرد مقابل ايجاد مي شوند.

پيامدهاي دروغگويي براي فرد دروغگو

دروغگويي و پنهان كاري خود باعث ايجاد علائم اضطراب مي شود. معمولا كسي كه در حال دروغگويي است مضطرب است و دائما نگران فاش شدن آن و برخورد همسرش مي باشد. در واقع دروغگويي علاوه بر پيامد هايي كه براي همسر دارد، باعث فشار رواني روي خود فرد هم مي شود.

فرد دروغگو مجبور است دائما اطلاعاتي را در ذهنش ذخيره كند و نگران باشد كه مبادا اشتباهي كرده و دروغش را فاش شود. يعني بايد دائما خود را نظارت كند. اين كار انرژي زيادي را از بين مي برد و همچنين باعث دور شدن فرد از اصالت خود (آنچه كه واقعا هست) مي شود.

از طرف ديگر دروغگويي ممكن است باعث گفتن دروغ هاي بيشتر شود. يعني شما براي اينكه آبرويتان را حفظ كنيد مجبور مي شويد دروغ هاي بيشتري بگوييد و اين داستان همينطور ادامه پيدا مي كند.

 

بيشگيري از دروغگويي

اگر زوجين بتوانند فضاي امني را براي همديگر بيافرينند تا بتوانند بدون ترس از قضاوت به راحتي با يكديگر صحبت كنند، در اين صورت نيازي به دروغگويي نيست.

بالا بردن ميزان صميميت و يادگيري تكنيك هاي گفتگو و مذاكره و همچنين يادگيري مهارت حل مسئله همگي به زوجين كمك مي كند تا از پس مشكلات و چالش ها برآيند. تا بتوانند در صلح و آرامش با يكديگر گفتگو كنند بدون آنكه به يكديگر دروغ گفته و به پنهان كاري متوسل شوند.

 

گذر از دروغگويي و جلب اعتماد دوباره

براي اينكه از يك بحران كه با دروغگويي آغاز شده گذر كنيد، نياز هست كه از كاري كه كرده ايد، حقيقتا پشيمان باشيد و براي آن عذرخواهي كنيد. هر عذرخواهي شامل چهار قسمت مي باشد:

  • اعتراف به اشتباه
  • معذرت خواهي
  • جبران كردن
  • عدم ارتكاب مجدد

در واقع با طي كردن هر چهار مرحله بالاست كه مي توان از دلخوري ها گذر كرد. علاوه بر اين، حسن نيت خود را با پاي بندي و تعهدتان به صداقت به همسر خود نشان دهيد. تا بتوانيد در طول زمان اعتماد وي را جلب كنيد. مشاوره خانواده نيز به شما كمك مي كند تا اعتماد از دست رفته را بازگردانيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط زوجين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع: دروغ گفتن به همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دروغ گفتن به همسر،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۶:۰۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

خودشناسي از جمله مفاهيمي است كه براي تمامي انسان ها در مراحل مختلف رشدي مطرح مي شود. اغلب افراد گمان دارند كه از خود يك شناخت كامل دارند. اما زماني كه از آن ها درباره اهداف، ارزش هاي زندگي شان و ديگر مسائل پرسيده مي شود، به خود نيز نمي توانند پاسخي مناسب دهند. باورها، علايق، احساسات، نيازها و بسياري از چيزهاي ديگر در طول زندگي تغيير مي كند. اما آيا اين تغييرات هميشه باعث شادكامي و رشد افراد مي شود؟ چگونه مي توانيم مسير زندگي خود را به سمت ترقي و پيشرفت و رسيدن به خوشحالي پيش ببرم؟ در اين مقاله درباره خودشناسي، مزايا و معايب خودشناسيصحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تعريف خودشناسي

خودشناسي يعني تلاش انسان براي يافتن بهترين مسير زندگي، تلاشي كه عوامل ارثي و محيطي در آن تاثيرگذار هستند. همه افراد به دنبال رسيدن به  سعادت و كمال هستند، اما خودشناسي به افراد كمك مي كند تا جست و جو را به شكلي سنجيده و آگاهانه دنبال كنند. شناخت خود يعني شناختن قدرت ها و ضعف ها، علايق و ترس ها، خواسته ها و آرزوها كه در نهايت به شناخت هدف در زندگي منجر مي شود. از طرفي خودشناسي به ما كمك مي كند تمام الگوهاي فكري مخرب و عادت‌هاي ناسالم خود را بشناسيم و آن ها را اصلاح كنيم. با تقويت اين مهارت، مي‌توانيد در زندگي تصميمات بهتري بگيريد و درموقعيت‌هاي گوناگون، واكنش‌هاي رفتاري عاقلانه‌تري نشان دهيد.

 

خودشناسي اساس زندگي

با خودشناسي مي توانيم سلامت زندگي فردي و اجتماعي خود را ارتقا بدهيم. زماني كه متوجه شويم رفتارها و عواطف ما تا چه حدي به باور هاي ما وابسته است، خودشناسي اهميت مي يابد. در واقع احساس ما نسبت به دنيا و آدم ها براساس نگرش و باور خاص ماست. به عنوان مثال از دروغ گفتن ديگران دلخور مي شويم به اين دليل كه طبق قضاوت ما كار ناپسندي است.

جالب اينجاست كه ما درباره خودمان هم براساس اين ارزش ها قضاوت مي كنيم و نسبت به خود احساس غرور و رضايت يا برعكس احساس سرافكندگي يا سرزنش مي كنيم. روشن است كه احساسات ما نقش بزرگي در سلامت روان و روحي ما بازي مي كند. طرز فكر انسان، مهم ترين عامل ارادي تعيين كننده در سرنوشت اوست. انسان خودشناس، فردي آگاه است كه خود را از بند تعصبات و تحميل هاي محيطي آزاد مي كند و مسيري آگاهانه را براي زندگي خود انتخاب مي كند. بي شك چنين انساني در سطح اجتماع نيز با روشن بيني و شناخت صحيح از رفتار هاي خويش به انتخاب هايي خردمندانه و دورانديشانه دست مي زند.

 

 

قدم هايي به سمت خودشناسي

چند عامل كليدي براي رسيدن به خود شناسي وجود دارد كه در ادامه آن ها را توضيح خواهيم داد.

علايق:

سعي كنيد به احساسات، سرگرمي ها و هر چيزي كه توجه شما را به خودش جلب مي كند توجه داشته باشيد. مردم ترجيح مي دهند در حوزه اي بيش تر فعاليت كنند كه به آن علاقه بيش تري دارند. هر چه شما از علايق خود بيش تر آگاهي داشته باشيد بهتر مي توانيد مسير زندگي خود را مشخص كنيد و به موفقيت هاي شغلي و تحصيلي دست يابيد.

ارزش ها:

مشخص كردن ارزش ها مي تواند راهنماي ما در تصميم گيري و ايجاد انگيزه براي حركت در مسير اهداف باشد. داشتن ارزش ها باعث مي شود گام هاي درست تري در زندگي خود برداريم. همچنين به ما كمك مي كند تا بتوانيم سختي هاي موجود در راه رسيدن به خواسته هاي خود را تحمل كنيم و با قدرت و انگيزه بيش تري به سوي اهداف خود در زندگي حركت كنيم.

شناسايي ويژگي هاي شخصيتي:

وقتي با خصوصيات فردي خود آشنا باشيد حركت شما به سمت شكوفايي بيشتر استعدادها و توانايي هايتان تسهيل مي يابد. اگر شخصيت خود را بشناسيد، مي‌توانيد به راحتي نقاط قوت خود را بهبود ببخشيد و نقاط ضعف خود را مديريت كنيد. با درك نقاط قوت و استعدادهاي خود مي‌توانيد به موفقيت‌هاي بيشتري دست يابيد هيچ‌كس كامل و بي‌نقص نيست. همه‌ ما به خوبي از ديگران انتقاد مي‌كنيم، اما نقص‌هاي خود را نمي‌بينيم. خودشناسي به ما كمك مي‌كند تا عيب‌هاي خود را ببينيم و اشتباهات خود را بپذيريم.

تعيين اهداف:

تعيين اهداف به صورت درست، اصولي و واقع بينانه از اهميت زيادي برخوردار است. هدف گذاري ها و روياهاي اشتباه،عزت نفس ما را خدشه دار مي كند. خودشناسي به افراد كمك مي كند كه اهداف خود را بر پايه باور هاي درست و شناختي كه از نقاط قوت و ضعف خود دارند تعيين كنند.

سبك زندگي:

از شرايط و سبك زندگي خود آگاه باشيد. به اثراتي كه بر روي شما ايجاد مي كنند توجه داشته باشيد. به عنوان مثال توجه كنيد در چه ساعاتي از شبانه روز انرژي و بازدهي بيش تري داريد. شناسايي اين عوامل و نحوه تاثير گذاري آن، مي تواند شما را در رسيدن به هدف هايتان هدايت كند.

 

مزيت هاي خودشناسي

شادكامي:

خودشناسي به شما براي حركت به سوي تحقق آرزوهايتان كمك مي كند. در واقع هر چه بيشتر خود را بشناسيد تصوير روشن تري از آرزوهاي خود خواهيد داشت. و با آگاهي ببيش تري در اين مسير حركت خواهيد كرد. از طرفي وقتي رفتار شما با احساسات، ارزش‌ها و باورهاي شما تطابق داشته باشند، با تضاد و چالش كمتري مواجه خواهيد شد. پس آرامش و شادي بيشتري را در زندگي تجربه خواهيد كرد.

تصميم گيري بهتر:

وقتي خودتان را بهتر بشناسيد چهارچوب هايي براي زندگي خود مشخص مي كنيد و مطابق با آن اصول عمل مي كنيد كه به شما در تصميم گيري مناسب و حل مشكلات زندگي كمك مي كند.

خودكنترلي:

خودشناسي باعث مي شود كه نقاط ضعف و قوت خود را بهتر بشناسيد. پس سعي مي كنيد نقاط ضعف خود را كاهش دهيد و نقاط قوت خود را تقويت كنيد. به گونه اي كه بتوانيد بر عادت هاي بد خود غلبه كرده و با آگاهي در جهت رفع محدوديت ها و مشكلات خود قدم برداريد.

مقاومت در برابر فشارهاي اجتماعي:

همۀ ما، در خانواده و تحت شرايط محيطي به خصوصي متولد مي شويم و رشد مي كنيم. در واقع انسان در هر كجا كه رشد كرده باشد تحت تأثير مجموعه اي از آموزش هاي آن محيط بخصوص است. كه بر تفكر و رفتار ما تاثير مي گذارد و آن را شكل مي دهد. خيلي اوقات تصميم هايي مي گيريم كه ناخودآگاه تحت تاثير محيطي كه در آن رشد كرده ايم است.خودشناسي فرايندي ست كه به هر انساني كه خواهان دست يافتن به انتخاب آگاهانه است كمك مي كند. هنگامي كه شما ارزش ها و اولويت هاي خود را در زندگي مشخص كنيد براي انجام كاري كه تمايلي براي پذيرش آن نداريد كمتر تحت تاثير فشار هاي اجتماعي قرار مي گيريد.

 

عدم خودشناسي

افرادي كه مهارت خودشناسي را در خود تقويت نمي‌كنند، در موقعيت‌هاي گوناگون نمي‌توانند رفتار عاقلانه‌اي داشته باشند. آن ها به سرعت عصباني مي شوند و واكنش‌هايي بر اساس هيجان از خود نشان مي‌دهند. در صورتي كه فردي كه باخودشناسي و آگاهي عمل مي كند شرايط را ارزيابي مي كند تا بهترين واكنش را نشان دهد.

 

سخن آخر

خودشناسي محدود به جامعه، مليت يا آيين خاصي نيست. اگرچه جامعه تاثير زيادي در شيوه نگرش و احساس فرد دارد ولي يكي از چالش هاي مهم انسان در هر كجاي دنيا، تعيين مسيري شفاف براي زندگي  به دور از هر تعصبي است. تا بتواند بر پايه آگاهي، شناخت و برنامه ريزي سرنوشت خود را تعيين كند.

خودشناسي يك فرآيند سيستماتيك است كه به شيوه اي روشن و با هدفي مشخص صورت مي گيرد. به عبارت ديگر،خودشناسي بستري ضروري براي خودشكوفايي است. بدون خودشناسي، تلاش هاي انسان بي هدف خواهد بود. ولي هر كس با شناخت خويش و نيازها و قابليت هاي خود مي تواند در مسيري روشن گام بردارد. آزمون هاي روانشناسي وروانكاوي به افراد كمك مي كند تا خود را بهتر بشناسند. هر روانشناسي با استفاده از روش هاي خاص خود به افراد كمك مي كند تا در مسير رشد قدم بردارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

  

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

منبع: خودشناسي | راه ها و اهداف خودشناسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خودشناسي،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۴:۱۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

گفتار درماني يك نوع مداخله درماني است كه بر بهبود توانايي كودك در فهم و درك زبان و بيان كلمات تمركز دارد. گفتار درمانگر فردي متخصص است كه اين خدمات را ارائه مي دهد. ممكن است مشكل گفتاري كودك از طرف معلم و يا خود والدين شناسايي شود. اما چگونه مي توانيم تشخيص دهيم كودك نيازمند گفتار درماني است؟ مشكلات گفتاري بيشتر در كودكان شايع است، اما اين اختلالات در بزرگسالان نيز مشاهده مي شود. خدمات گفتار درماني براي هر سني قابل ارائه است. در اين مقاله درباره گفتار درماني و كساني كه مي توانند با استفاده از آن سلامت خود را به دست بياورند صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه گفتار درماني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

گفتار درماني 

گفتار درماني روشي است كه با استفاده از تمرين هاي مختلف باليني به درمان و بهبود مشكلات مربوط به زبان و گفتار مي پردازد. اختلالات گفتاري و اختلالات زباني مشكلاتي هستند كه نياز به گفتار درماني دارند. مشكلات گفتاري ممكن است ناشي از مشكلات ديگري غير از اختلالات گفتاري و زباني باشد. لكنت زبان رايج ترين مشكل گفتاري است كه به گفتار درمانينياز دارد. با توجه به گستردگي زياد اختلالاتي كه به گفتار درماني نياز دارند، روش ها و تمرينات مورد استفاده براي هر فرد نسبت به فرد ديگر مي تواند بسيار متفاوت باشد.  

 

كدام مشكلات نياز به گفتار درماني دارند؟

گفتار درماني براي درمان مشكلاتي كه در ذيل آمده است بيشتري فعاليت را دارد:

  • اختلالات گفتاري از جمله لكنت زبان و مشكلات تلفظ
  • اختلالات زباني از جمله مشكل در فهم و استفاده از زبان
  • مشكل زباني ناشي از آسيب مغزي
  • مشكل گفتاري ناشي از اوتيسم
  • كم تواني تكلم ناشي از مشكل شنوايي
  • مشكلات مادرزادي در شكل و قدرت ماهيچه هاي زبان و دهان مثل لب شكري
  • مشكلات تنفسي
  • مشكل در بلع
  • افراد داراي اختلالات عصبي رشدي

 

آيا كودك شما به گفتاردرماني نياز دارد؟

گاهي والدين يك كودك به دليل نگراني هاي بي مورد خود به مراكز گفتار درماني مراجعه مي كنند. در حالي كه واقعا كودك آن ها هنوز فرصت كافي براي رشد و تكميل زبان دارد. اما اگر كودك شما تنها برخي از مهارت هاي زبان را فرا گرفته و يا گفتار او متناسب با سن اش نيست، احتمالا نياز به دوره گفتار درماني خواهد داشت.

به طور مثال ممكن است كودكي در تلفظ آواها و تشكيل جملات مشكلي نداشته باشد، اما در كاربرد آن جملات در موقعيت هاي اجتماعي دچار مشكل باشد. بهتر است گفتار درماني را از سنين پايين تر آغاز كنيد. براي سنين بالاتر هم گفتار درمانيمي تواند انجام شود اما با توجه به كامل شدن يادگيري زبان سرعت پيشرفت درمان به نسبت كمتر خواهد بود. در سنين پايين بسياري از موارد درماني آموزشي است اما با تكميل يادگيري در سنين بالاتر نياز به تغيير آموخته هاي قبلي وجود دارد كه زمان بيشتري طلب مي كند.

 

روش هاي گفتاردرماني

لازم است توجه كنيد كه با توجه به گستردگي اختلالاتي كه نياز به گفتار درماني دارند و تخصصي بودن درمان ها، اين روش ها حتما بايد توسط متخصص تجويز و اجرا شوند. روش هاي گفتار درماني غالبا به صورت فردي براي هر كودك اجرا مي شوند. در ادامه به برخي از تكنيك هاي اشاره كرده ايم:

مداخله زباني

با استفاده از بازي با كلمات، تصاوير، كتاب ها و اسباب بازي، يا تكرار الگوهاي ارائه شده از سوي درمانگر توسط كودك، مهارت هاي زباني كودك تقويت مي شود.

تمرينات تلفظ

درمانگر به كودك كمك مي كند تلفظ آواها را در واژگاني كه نياز به اصلاح دارند به شيوه صحيح تغيير دهد. اين كار معمولا از طريق بازي هايي انجام مي شود كه بسته به سن كودك و مشكل او متغير است. طي اين شيوه از گفتار درماني كودك مي آموزد كه حركت زبان، دهان و لب ها براي توليد يك آواي خاص بايد چگونه باشد و با تكرار آن طي بازي مي آموزد كه در صحبت كردن از آن استفاده كند.

تمرينات بلع و دهاني

ماساژ صورت، تمرينات مخصوص زبان، لب و فك، و استفاده از مواد غذايي با بافت ويژه از تمريناتي است كه در اين شيوه استفاده مي شود.

تمرينات كار در منزل

در اغلب موارد درمانگر برنامه اي نيز براي كار در منزل ارائه مي دهد. اين تمرينات براي كمك به فرايند گفتاردرماني ضروري است و لازم است توسط والدين كودك در منزل پيگيري شوند.

 

نقش والدين در فرايند درمان

كودكاني كه در كنار گفتاردرماني از توجه و كمك والدين نيز بهره مند مي شوند فرايند درمان سريع تر و مؤثرتري را طي مي كنند. والدين در زمينه اجراي تمرينات تجويز شده در منزل و رابطه با درمانگر جهت نظارت بر پايايي اثر درمان خارج از جلسات نقش مهمي را ايفا مي كنند. درك مشكل كودك و صبوري در برابر خطاهاي گفتاري و زباني كودك نيز چيزي است كه از والدين و اطرافيان انتظار مي رود. مشاوره كودك به والدين براي تشخيص به هنگام و اتخاذ يك درمان مناسب ياري مي رساند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه گفتار درماني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع: گفتار درماني | روش ها و افراد نيازمند گفتاردرماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: گفتار درماني،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۳:۰۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی