مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

وازكتومي يك روش دائمي پيشگيري از بارداري است كه بر روي مردان انجام مي شود. باروري مردان بعد از اين عمل با احتمال 99 درصد از بين مي رود. اگر عمل به درستي انجام شود فرد ديگر قادر به فرزند دار شدن نخواهد بود. بعد از عمل نيازي به استفاه از روش هاي پيشگيري از بارداري نيست. اما از آنجا كه احتمال بازگشت توانايي باروري بسيار كم است، براي انجام وازكتومي بهتر است بيشتر درباره آن فكر كنيد. زنان و مردان به دنبال روش هاي پيشگيري از بارداري بايد از معايب و مزاياي هر كدام از آن ها آگاه باشند. وازكتومي يك روش محبوب مي باشد كه مزاياي آن از معايبش بسيار بيشتر است و اگر با دقت انتخاب شود، بسيار گزينه مناسبي است. با دربافت مشاوره جنسي از ديگر روش هاي پيشگيري اطلاع كسب كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي و زناشويي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

وازكتومي

وازكتومي يك عمل جراحي است كه بر مردان جهت جلوگيري از باروري انجام مي شود. اين جراحي يك نوع روش پيشگيري دائم و هميشگي است. در اين عمل مجراي ترشحي بيضه بريده، گره زده شده يا به نحوي بسته مي شود. بنابراين در حين دخول و انزال، اسپرم ها نمي توانند وارد مجاري پيشابراهي شوند. در نتيجه بارور شدن تخمك هاي زن اتفاق نمي افتد.

وازكتومي عموما يك جراحي سرپايي است كه در مطب يا كلينيك پزشكان انجام مي شود و نيازي به بستري وجود ندارد. فرايند اين جراحي پيچيده نبوده و يك برش كوچك ايجاد مي شود. حداكثر زمان مورد نياز براي جراحي، 30 دقيقه مي باشد.

بعد از عمل جراحي برگشت توانايي باروري به راحتي ميسر نيست. مشاوره كامل قبل از فرايند جراحي ضروري است. اين روش پيشگيري به مردان جوان بدون فرزند توصيه نمي شود.

 

عوارض و معايب وازكتومي

همانطور كه گفته شد، وازكتومي به شكل دائم باروري جنسي را از بين مي برد و در عين حال عوارض خاصي ندارد. برخي عوارض خاص مثل خون ريزي محل يا عفونت ممكن است رخ دهد.

برخي افراد از ناتواني جنسي بعد از اين عمل شكايت مي كنند. در واقع ناتواني جنسي از عوارض اين جراحي نيست. از نظر زيستي توانايي جنسي ربطي به مسدود كردن مجاري اسپرم ندارد ولي برخي از مردان بعد از انجام اين جراحي دچار ناتواني جنسي مي شوند. علت اين امر تاثيرات روحي آن و معطوف كردن توجه مضاعف به اندام جنسي شان مي باشد.

عمل وازكتومي با اين كه از ميزان موفقيت بسيار بالايي برخوردار است و قاطعانه مي تواند از بارداري پيشگيري نمايد ولي در مورد پيشگيري از بيماري هاي عفونتي و جنسي نقشي ندارد.

ممكن است فرد و يا همسرش بعد از مدتي درباره فرزند دار شدن تصميمشان تغيير كند. در صورتي كه مرد نتواند اين خواسته را اجابت كند، به دنبالش مشكلاتي چون، عدم رضايت زناشويي، سردي عاطفي و كمبود ميل جنسي درمردان و زنان ممكن است ايجاد شود.

 

محاسن وازكتومي

وازكتومي يك روش مطمئن و ايمن براي پيشگيري از بارداري است. ميزان موفقيت آن را بيشتر از 99 درصد تخمين زده اند. سرپايي انجام شدن آن، نداشتن عوارض جانبي مشخص و خاص و كوتاهي دوره نقاهت همگي باعث محبوبيت اين روش مي شوند.

عمل وازكتومي بسيار ساده بوده و فرد بلافاصله پس از جراحي به زندگي عادي خود برگشته، درد چنداني را تحمل نمي كند و روي رابطه جنسي و فعاليت جنسي فرد تاثير خاصي نمي گذارد. علاوه بر تمامي موارد گفته شده از نظر هزينه هم اين عمل جراحي مقرون به صرفه مي باشد.

وازكتومي در حجم مايع مني تغييري ايجاد نمي كند و فقط تعداد اسپرم در مايع مني صفر مي شود. اسپرم تقريبا 1 درصد از مايع مني را تشكيل مي دهد، بنابراين نبودن آن، مايع مني را تغيير نمي دهد.

 

روش جراحي وازكتومي

وازكتومي از طريق ايجاد يك برش كوچك روي پوست بيضه انجام مي شود. با باز كردن آن، مجاري مورد نظر برش داده شده و دو طرف آن با نخ مسدود مي شوند. البته در روش هاي ديگري هم برش انجام نمي شود و فقط يك سوراخ كوچك ايجاد مي شود.

 

آيا امكان باروري مجدد بعد از وازكتومي وجود دارد؟

همان طور كه گفته شد اين جراحي به افراد جوان كه فرزند ندارند، توصيه نمي شود. از طرف ديگر اگر احتمال اين باشد كه فرد در آينده فرزند ديگري بخواهد، انجام اين عمل معقولانه به نظر نمي رسد.

از آن جايي كه پس از جراحي احتمال تخريب بافت ها و لوله هاي اسپرم ساز وجود دارد، در طول زمان ممكن است باروري به طور كلي از بين برود و در نتيجه براي بازگرداندن آن نتوان كاري كرد. در واقع احتمال بازگشت باروري بعد از وازكتومي كم مي باشد.

بازگرداندن وازكتومي نياز به عمل جراحي سخت و پر هزينه اي دارد. هر چه از زمان وازكتومي بيشتر گذشته باشد، احتمال بازگشت باروري كمتر مي شود. بنابراين براي اتخاذ يك چنين تصميمي بهتر است با دريافت مشاوره خانواده جوانب مختلف آن را بررسي كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي و زناشويي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع:  وازكتومي | معايب و مزاياي وازكتومي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وازكتومي،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۲:۰۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

قهر كردن يكي از رفتارهاي مخربي است كه در بسياري از خانواده ها ديده مي شود. قهر كردن آنقدر اثرات سوء دارد كه شايد بتوان نام بيماري را بر آن نهاد. قهر كردن در بسياري از مواقع به عنوان روشي براي رسيدن به خواسته ها توسط فرد استفاده مي شود. زماني كه خواسته ها بر آورده شود احتمال تكرار اين روش بيشتر خواهد بود. همسراني كه قهرهاي طولاني و مداوم دارند لازم است بدانند كه براي داشتن يك ارتباط سالم بايد از اين سم مهلك دوري كنند. قهركردن از مهمترين آسيب هاي يك رابطه است. اما آيا راهي وجود دارد تا به جاي قهر كردن از آن استفاده كرد؟ چگونه مي توانيم مسائل را بدون قهر كردن حل كنيم؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط ميان فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

روانشناسي قهر

قهر كردن يك نوع رفتار دفاعي است كه براي آزار دادن طرف مقابلمان يا به هر نيت ديگري ممكن است از آن استفاده كنيم. در صورت قهر كردن بايد بپذيريم كه به عنوان يك فرد عاقل ظاهر نشده ايم. البته ناراحت شدن و به اصطلاح سر سنگين بودن با همسر و يا افراد ديگر زماني كه از دست او ناراحت هستيم هميشه بد نيست. شايد گاهي با قهر كردن فرد نسبت به رفتار اشتباهش آگاه شود، اما هميشه و براي مدتي طولاني نبايد استفاده شود. 

 

تفاوت قهر با لجبازي

قهر و لجبازي دو رفتار متفاوت هستند، هر دو رفتار ريشه در يك خصوصيت اخلاقي دارند. هر دوي آنها حاصل خشم افراد درونگرا، كم جرات، منفعل پرخاشگر، خجالتي و پرتوقع هستند. اين افراد در ابراز احساساتشان ناتوانند. قهر رفتاري براي بيان اعتراض است و از جانب كساني كه داراي ويژگي‌هاي ذكر شده هستند ابراز مي شود. لجبازي به معناي پافشاري روي نظر و عقيده خود است. اين افراد با نظر و عقيده ديگران مخالفت مي كنند و از موضع خود كوتاه نمي آيند.

 

چه كساني بيشتر قهر مي كنند؟

افرادي كه زياد قهر مي كنند عموماً انتقادناپذير هستند، اعتماد به نفس كمي دارند و به علت احساس ترس و خودكم بينيبراي دفاع از خود به قهركردن پناه مي برند. اين افراد براي اجتناب از اضطراب و فرار از مسئله واكنش هاي كناره گيري را انتخاب مي كنند. همچنين افرادي كه در كودكي والدينشان براي تنبيه كردنشان از قهر كردن استفاده مي كنند در بزرگسالي در مواجه با مشكلات از واكنش قهر كردن استفاده مي كنند. والدين با در نظر گرفتن نكات تربيتي فرزندان مي توانند از قهرهاي مكرر آن ها جلوگيري كنند. 

 

دلايل قهر كردن

رفتار قهر كردن ممكن است به دلايل بسياري انجام شود، در اينجا به برخي از مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم:

  • از قهر كردن به عنوان تنبيه استفاده مي شود، براي مثال بسياري از والدين براي جلوگيري از تكرار اشتباه فرزندشان اين راه را برمي‌گزينند.
  • نياز به جلب توجه، مثلاً در مورد افرادي كه در شرف ازدواج هستند، بيشتر قهر مي كنند تا ناديده گرفته نشوند.
  • ميزان آزردگي يك نفر به قدري زياد است كه حتي به قطع ارتباط كامل هم مي انديشد.
  • گاهي در روابط افراد نمي‌توانند نظر و پيام خود را درست منتقل كنند. دچار ناكامي شده بنابراين دچار دلخوري و خشم مي شود و تصميم به قطع كوتاه مدت رابطه يعني همان قهر مي گيرد.
  • اگر فرد عزت نفس پايين و آسيب ديده اي داشته باشد ممكن است زماني كه در معرض اختلاف عقيده يا سليقه با ديگران قرار مي‌گيرد راهي جز قهر كردن برايش باقي نماند.
  • دليل بعدي باجگيري عاطفي است. در واقع فرد براي رسيدن به خواسته هايش از قهر استفاده مي كند. معمولا اين روش از دوران كودكي توسط والدين تقويت شده است. 
  • والديني كه براي تنبيه كردن فرزندان به جاي صحبت منطقي و قانوگذاري از قهر كردن استفاده مي كنند، فرزندان شان نيز از آن ها اين رفتار را الگوبرداري مي كنند.
  • ناتواني در بيان مشكلات، بسياري از ما نه تنها قدرت روبه‌رو شدن با مشكلات را نداريم بلكه مهارت لازم براي بيان ناراحتي ها و مشكلاتمان را هم نداريم.
  • وقتي در يك رابطه دو نفر با هم قهر مي كنند، يكي از دو طرف يا هر دو آنها مهارت گفتگو و حل مسئله را بلد نيست.
  • نداشتن شناخت كافي از يكديگر، خودخواهي، خودبيني و خودمحوري

 

پيامد ها و معايب قهر كردن بر روي روابط

گاهي قهر كردن از هزاران كتك كاري هم بدتر است. چرا كه سكوت زجرآور بوده و مسائلي كه مي‌توانست با گفتگو حل شود به كينه و نفرت تبديل مي شود. قهر به مرور باعث سردي رابطه مي شود. قهرهاي مداوم باعث مي شود هم فرد از چشم همسرش بيفتد و هم اين كار او عادي بشود و همسرش ديگر تلاشي براي بهبود رابطه انجام ندهد.

قهر روش درستي براي برخورد با مشكلات نيست. زيرا باعث مي شود سوءتفاهم ‌ها باقي بمانند. قهر كردن مانند ريختن زباله ها زير فرش خانه است. مشكل با قهر كردن حل نمي شود. زيرا افراد بعد از چند دقيقه، چند ساعت يا چند روز سعي مي كنند دوباره با هم ارتباط برقرار كنند ولي مشكل به جاي خود باقي مانده و بالاخره روزي از زير فرش بيرون مي آيد. اما اين بار با شكل و شمايلي نامطلوب و بويي بسيار زننده ظاهر مي شود.

 

چگونه جلوي قهر را بگيريم؟

براي ايجاد و نگهداري رابطه با همسرمان بايد از رفتارهاي مخرب و قطع كننده ارتباط دست برداريم. به جاي رفتارهاي تخريب گر، رفتارهاي مهرورزي و پيوند دهنده را جايگزين كنيم. بهتر است از رفتارهايي مثل حمايت كردن، گوش كردن فعال، مذاكره، دلگرمي، گشاده رويي و احترام گذاشتن استفاده كنيم.

در روز ساعتي را به دور هم نشستن با اعضاي خانواده و حرف زدن بپردازيد. جلسات خانوادگي برگزار كنيد و مشكلات را در جلسه عنوان كنيد و با هم به دنبال راه حل بگرديد. هرگز اجازه ندهيد در بين اعضاي خانواده فاصله بيفتد و هر كس به كار خودش مشغول باشد.

با قهر كردنهاي طولاني كسي تنبيه نمي شود فقط كينه ها و كدورت ها بيشتر مي شود. به جاي قهر كردن سكوت كنيد. قبل از سكوت به طرف مقابل توضيح دهيد كه با توجه به شرايطي كه بين ما ايجاد شده ادامه بحث مي‌تواند اوضاع را بدتر كند، بنابراين ترجيح مي‌دهم در اين رابطه فعلا سكوت كنم. توجه داشته باشيد سكوت به اين معني نيست كه دو طرف مطلقا با هم حرف نزنند بلكه فقط در مورد مسئله مورد نظر سكوت مي كنند اما در مورد ساير مسائل روزمره با يكديگر صحبت مي كنند.

هنگام دعوا محيط را ترك كرده و مدتي سكوت كنيد ،اما بعد از فروكش كردن باز گرديد و مشكلات خود را با گفتگو و بالغانه حل و فصل كنيد.

لجبازي ممنوع، راه آشتي را براي همسرتان باز بگذاريد. در صورت لزوم معذرت خواهي كنيد. به ياد داشته باشيد نگهداري يك رابطه و آشتي كردن يك مهارت است. فراموش نكنيم بعد از آن كه به رابطه آسيب وارد شد حتي بعد از ترميم رابطه به مانند اول نمي شود. با دريافت مشاوره خانواده و كسب مهارت هاي ارتباطي مي توانيد مسائل را بهتر حل كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط ميان فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع:  قهر طولاني | علت و پيامدهاي قهر طولاني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قهر طولاني،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۰:۵۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

بيوفيدبك يا بازخورد زيستي نوعي آموزش به افراد است كه مي تواند كاربرد درماني هم داشته باشد. در بيوفيدبك به افراد آموزش داده مي شود كه چگونه بر بدن خود كنترل داشته باشند و در نتيجه سلامت خود را بالا ببرند. بيوفيدبك ممكن است به عنوان درمان اضطراب و استرس، درمان اختلال علائم جسماني، خشم انفجاري و ديگر اختلالات اضطرابي مورد استفاده قرار گيرد. اين روش در مورد حيطه گسترده اي از مشكلات مي تواند راهگشا بوده و به مردم كمك كند. بيوفيدبك يك درمان بدون ضرر و خطر بوده و در كنار درمان هاي ديگر مكمل مفيدي به نظر مي رسد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات روانشناختي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

بيوفيدبك

بيوفيدبك يا بازخورد زيستي يك تكنيك مرتبط با ذهن و بدن است. بازخورد زيستي با استفاده از بازخورد هاي بينايي و شنوايي به افراد كمك مي كند روي فرايندهاي غيرارادي بدنشان كنترل پيدا كنند. اين كنترل مي تواند روي ضربان قلب، عضلات، فشار خون، درد و ... اعمال بشود.

هدف اصلي بيوفيدبك ايجاد تغييرات دقيق در بدن است. اين تغييرات بدن، نتايج دلخواه براي فرد بيمار و متخصص به بار مي آورند. مثلا فرد مي تواند ضربان قلب خود را كاهش دهد، فشار خونش را كنترل كند يا تنش عضلاني اش را كم كند. در نتيجۀ اين تغييرات وضعيت سلامت روان، جسمي و هيجاني افراد افزايش پيدا مي كند.

 

انواع بيوفيدبك

افراد بر حسب نياز و شرايطشان يكي از انواع بيوفيدبك را استفاده مي كنند. برخي از اين انواع موارد زير مي باشند:

  • بيوفيدبك تنفسي: در يك بيوفيدبك تنفسي سنسورهاي مربوطه در اطراف سينه فرد كار گذاشته مي شود و فرد با نگاه كردن به مانيتور آموزش مي بيند چگونه الگوي تنفسي خود را تغيير دهد.
  • بيوفيدبك براي ضربان قلب: اين نوع بيوفيدبك با عنوان روشي براي تغيير پذيري ضربان قلب شناخته مي شود. چنان كه از نامش پيداست، به فرد در كنترل ضربان قلب كمك مي كند. اين نوع بيوفيدبك براي شماري از اختلالات مفيد واقع مي شود. مثلا در مورد آسم و افسردگي.
  • پاسخ برقي پوست: در روش پاسخ برقي پوست، ميزان تعريق سطح پوست سنجيده مي شود. ميزان تعريق سطح پوست كه به آن پاسخ برقي پوست مي گويند، ملاك مناسبي براي بررسي هيجانات در فرد مي باشد. يعني در حالت هيجاني پاسخ برقي پوست تغيير مي كند.
  • فشار خون: در اين روش اطلاعات مرتبط با فشار خون روي مانيتور نمايش داده مي شود. فرد در حين فعاليت هايي مثل ورزش و ريلكسيشن خود را پايش مي كند و آموزش مي بيند كه چگونه و در چه حالتي فشار خون خود را پايين بياورد.
  • دماي پوست: افراد حين استرس با كاهش دماي پوست مواجه مي شوند. با پايش كردن دماي پوست افراد ياد مي گيرند چه موقع وارد فاز استرس و اضطراب مي شوند و چطور مي توانند آن را كنترل كنند.
  • امواج مغزي: به اين روش از بيوفيدبك، نوروفيدبك گفته مي شود. در نوروفيدبك فرد ياد مي گيرد چگونه امواج مغزي خود را كنترل كند و از طريق آن عملكردهايش بهبود يابند.
  • تون عضلاني: فرد از طريق سنسورهايي كه به او وصل شده است، از تغييرات عضلات بدنش در طول زمان باخبر مي شود.

 

كاربردهاي بيوفيدبك

بيوفيدبك براي شماري از اختلالات به كار برده مي شود. اين اختلالات شامل موارد زير مي باشد:

  • درمان كردن سردرد، ميگرن و ساير دردهاي بدني.
  • كنترل كردن فشار خون بالا يا پايين.
  • آرام كردن اختلالات گوارشي مثل سندرم روده تحريك پذير
  • كمك به مراجعاني كه توانايي كنترل پاسخ هاي بدني خود در مقابل اضطراب را ندارند.
  • كمك به فرايند ريلكسيشن و مديريت علائم اضطراب.
  • كمك به از بين بردن نشانه هاي برخي اختلالات از قبيل كمبود توجه يا استرس پس از سانحه.

 

بيوفيدبك چگونه كار مي كند؟

مردم با شناسايي نشانه هاي بدني خود، مثلا در مورد استرس و اضطراب، ياد مي گيرند كه چگونه آرام شدن و ريلكسيشن را تمرين كنند. در واقع اگر شما بلد باشيد كه چگونه پاسخ بدني خود به اضطراب را تغيير دهيد، مي توانيد ذهن و بدن خود را در وضعيت آرام تري قرار دهيد و در نتيجه با اضطراب مقابله كنيد.

در يك جلسه معمول بيوفيدبك، فرد از طريق سنسور ها به مانيتورها و ابزارهاي اندازه گيري وصل مي شود. از طريق اين ابزار ها از ميزان فعاليت اعضاي بدنش بازخورد كسب مي كند. درمانگر فرد را در مورد تمرين هاي ذهني مختلف راهنمايي مي كند و فرد با اجرا كردن اين تمرينات، باز خوردهايي از دستگاه ها دريافت مي كند. مثلا با يك تمرين ذهني، دستگاه بازخورد پايين آمدن فشار خون را به فرد مي دهد.

 

ميزان تاثيرگذاري بيوفيدبك

بيوفيدبك بيشتر از اينكه يك نوع درمان مستقل باشد، نوعي آموزش به افراد است تا بدن خود را در كنترل داشته باشند. ميزان تاثيرگذاري اي روش ارتباط مستقيمي با ميزان مشاركت و همكاري مراجع در جلسه درمان و مابين جلسات درمان دارد.

از بيوفيدبك براي موقعيت هايي استفاده مي شود كه درمان هاي ديگر به قدر كافي رضايت بخش نبوده اند يا نيازمند استفاده از ابزار هاي ديگر براي بالا بردن كارايي درمان هستيم.

 

عوارض بيوفيدبك

بيوفيدبك به عنوان يك درمان بدون خطر شناخته مي شود و عوارض بالقوه اي ندارد. البته بي خطر بودن نبايد منجر به اين شود كه هر كسي از آن استفاده كند. بهتر است كه هر فردي با توجه به شرايط خودش به متخصص مراجعه كند و در صورتي كه متخصص صلاح بداند، بيوفيدبك را تجويز مي كند. تمريناتي چون يوگا و مديتيشن ممكن است به عنوان درمان گزينه بهتري باشند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات روانشناختي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع:  بيوفيدبك | انواع و عوارض بيوفيدبك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بيوفيدبك،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۹:۳۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

يكي از چالش هايي كه مادران بعد از تولد نوزاد خود با آن مواجه مي شوند تغذيه كودك است. زمان شروع غذاي كمكيكودك و نوع آن يكي از سؤالات مادران در ماه هاي اوليه زندگي نوزادشان مي باشد. شير مادر تا حدود دو سالگي براي كودك مورد نياز است. اما در سنين مختلف نسبت شير مادر به همراه غذاي كمكي تغيير پيدا مي  كند. در انتخاب نوع و مقدارغذاي كمكي و زمان شروع آن لازم است با متخصص مشورت شود. استفاده از غذاي كمكي به عنوان تغيير جديدي در زندگي كودك ممكن است خطراتي نيز به همراه داشته باشد كه در اين مقاله به آن ها نيز پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نغذيه نوزاد و كودك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

شير مادر يا شير خشك

شير مادر بين 4 تا 6 ماه نخست زندگي كودك كاملا نياز تغذيه اي كودك را برطرف مي كند. گاهي ممكن است به هر دليلي از جمله مشكلي در سينه مادر يا بيماري او و يا وزن كم كودك بر اساس نمودار رشدي شير خشك جايگزين شير مادر شده يا به عنوان غذاي كمكي استفاده شود. نوزاد تا سن 4 تا 6 ماهگي هرگز نبايد با چيزي غير از شير مادر يا شير خشك تغذيه شود، مگر در مواردي كه به دلايل خاص ممكن است پزشك تجويز ديگري داشته باشد. بعد از 6 ماهگي نياز تغذيه اي كودك فقط با شير مادر برطرف نشده و لازم است از غذاي كمكي براي كودك استفاده شود.

 

شروع غذاي كمكي

از سن 4 تا 6 ماهگي مي توان تغذيه كودك با غذاي كمكي را آغاز كرد. در كشورهاي مختلف هنجارهاي متفاوتي براي سن شروع غذاي كمكي وجود دارد. در ايران معمولا از 6 ماهگي و با مشورت متخصص غذاي كمكي در برنامه غذايي نوزاد قرار مي گيرد. توانايي كودك در صاف نشستن و بالا گرفتن سر، توانايي در كنترل دقيق تر حركات دهان و زبان، و رسيدن به وزني معادل دو برابر وزن تولد از عواملي اند كه پزشكان با مشاهده آن ها شروع غذاي كمكي را به والدين توصيه مي كنند.

توصيه مي شود بين تغذيه با يك غذاي جديد تا غذاي جديد بعدي دو تا سه روز فاصله در نظر گرفته شود. در صورتي كه غذاي جديد را نپذيرفت بر آن اصرار نشود. مي توان غذاي جديد را كه نپذيرفته بعد از چند روز مجددا امتحان كرد.

 

انتخاب غذاي كمكي

غذاهاي متنوعي براي شروع تغذيه كمكي وجود دارند كه مي توان از هر كدام از آن ها استفاده كرد. به طور مثال سرلاك يكي از غذاهايي است كه معمولا براي شروع پيشنهاد مي شود. اما اين به آن معنا نيست كه فقط سرلاك براي شروع تغذيه كودك مناسب است. هر غذايي كه با مشورت پزشك براي شروع مناسب تشخيص داده شده مي تواند اولين غذاي كمكيكودك باشد.

پوره سيب زميني، فرني، سرلاك، حريره بادام و آب سوپ از رايج ترين غذاهاي كمكي براي شروع تغذيه كودك در ايران هستند. بعضي ميوه ها و سبزيجات، ماست و غذاهاي گوشتي نيز بسته به شرايط كودك و تشخيص پزشك ممكن است استفاده شوند.

 

مقدار غذاي كمكي

بعد از 6 ماهگي تا يك سالگي حدود 30 تا 50 درصد از نياز تغذيه اي كودك از غذاهاي كمكي و باقي آن از شير مادر تأمين مي شود. مقدار غذاي كمكي كاملا بستگي به شرايط كودك شما دارد كه بايد با مشورت پزشك تعيين شود. معمولا تغذيه كمكي در 3 تا 5 وعده و در هر وعده بين 4 تا 6 قاشق چايخوري توصيه مي شود. با افزايش سن كودك تعداد وعده ها و مقدار هر وعده بايد تحت نظارت پزشك افزايش پيدا كند تا پاسخگوي نياز تغذيه اي كودك باشد.

 

مولتي ويتامين به عنوان غذاي كمكي

مولتي ويتامين ها از همان نوزادي به عنوان غذاي مكمل مورد استفاده قرار مي گيرند. معمولا پزشكان توصيه مي كنند به نوزاد قطره مولتي ويتامين داده شود كه اين قطره تنها موردي است كه علاوه بر شير مادر يا شير خشك مي تواند در تغذيه نوزاد استفاده شود. علاوه بر قطره مولتي ويتامين پزشكان قطره يا شربت آهن را نيز پيشنهاد مي كنند و معمولا 15 قطره يا 1.5 ميلي ليتر به صورت روزانه مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

غذاي جامد

بين 8 تا 10 ماهگي و زماني كه كودك گرفتن اشياء، گذاشتن آن ها در دهان و حركات دهاني شبيه جويدن را شروع مي كند زمان مناسبي براي شروع تغذيه او با غذاهايي كمي سفت تر است. غذاهايي در اندازه كوچك كه جويدن آن ها ساده تر باشد در اين سنين از طرف پزشكان توصيه مي شوند. پنير، تخم مرغ، سيب زميني آب پز و تكه هاي كوچك و نرم گوشت و ماهي از غذاهايي است كه مادران در اين سن مي توانند به فرزند خود بدهند.

بين 10 ماهگي تا يك سالگي زماني كه كودك دندان هاي بيشتري داشته و توانايي گرفتن قاشق را به دست مي آورد غذاهاي كامل تري را مي تواند مصرف كند. سبزيجات پخته و غذاهاي تركيبي مثل ماكاروني در اين سنين مي تواند با مشورت با پزشك در برنامه غذايي كودك جاي گيرد. والدين با آگاهي بر مراحل رشد كودك يك ساله بهتر مي توانند براي تغذيه او تصميم گيري نمايند.

 

زمان تغذيه كمكي

تغذيه كمكي تا قبل از دو سالگي بايد بعد از شير مادر به كودك داده شود. شير مادر تا يك سالگي هنوز بيشترين نياز كودك را تأمين مي كند و تا دو سالگي بخش مهمي از تغذيه اوست كه نبايد تحت تأثير غذاي كمكي از حجم آن كم شود. فوائد شير مادر به قدري است كه تمامي متخصصين به تغذيه كودكان توسط شير مادر هم عقيده هستند.

 

چه غذاهايي در ابتدا به نوزاد بدهيم؟

غذاي كمكي بايد در ابتداي شروع رقيق بوده و به صورت تدريجي به غلظت آن اضافه شود. خوردن غذاي غليظ در شروع تغذيه كمكي براي كودك با دشواري همراه است. با اين روش تدريجي كودك مي تواند ياد بگيرد كه غذاي غليظ را بخورد و غذاي جامد را بجود. كودك معمولا بين 9 تا 12 ماهگي مي توانند از انگشتان خود براي برداشتن قطعات كوچك غذا و به دهان بردن آن ها استفاده كند. والدين در اين سن مي توانند قطعات كوچك غذا را در اختيار كودك قرار دهند تا بتواند بدون كمك والدين خودش از آن ها استفاده كند.

 

خطرات شروع غذاي كمكي

هر چند دور از ذهن است اما شروع غذاي مكمل نيز ممكن است خطراتي بر اساس زمان شروع و نوع غذا داشته باشد. بهترين راه براي دور ماندن از اين خطرات مشورت با يك متخصص است تا برنامه غذايي مناسبِ شرايط كودك ارائه دهد. شروع غذاي كمكي زودتر از 4 تا 6 ماهگي مي تواند باعث مشكلات رشدي جدي شده و كودك را مستعد بيماري ها و آسيب هاي جدي در دوران بزرگسالي كند.

شير مادر تحت حفاظت سيستم ايمني بدن مادر، مصونيت بالايي در مقابل ويروس ها و باكتري ها دارد اما غذاي كمكي مي تواند به راحتي آلوده شود. دستگاه گوارش كودك هنوز قدرت كافي براي مقابله با عوامل بيماري زا را ندارد و خطر ابتلا به بيماري هاي گوارشي، عفونت و اسهال بعد از شروع غذاي كمكي افزايش مي يابد.

در صورتي كه كودك يا خانواده او سابقه حساسيت دارند، لازم است تا حداقل سه روز از شروع يك غذاي جديد، از دادن غذاي جديد ديگر خودداري شود. غذاهايي مثل بادام زميني، شير گاو، عسل، انواع توت، كيوي و خربزه احتمال بالاتري براي ايجاد حساسيت دارند. بهتر است تا يك سالگي مورد استفاده قرار نگيرند.

غذاي كمكي در صورتي كه بيشتر از نياز يك وعده كودك تهيه شده است بايد حتما در يخچال نگهداري شود. استفاده از غذايي كه بيشتر از 24 ساعت از توليد آن مي گذرد ممكن است براي كودك خطرناك بوده و باعث مسمويت شود. براي اطمينان خاطر از برنامه غذايي، زمان شروع غذاي كمكي و چگونگي از شير گرفتن كودك تان مي توانيد با دريافت مشاوره كودك از مركز حامي هنر زندگي ارتباط حاصل نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نغذيه نوزاد و كودك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع:  زمان شروع غذاي كمكي نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: غذاي كمكي،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۸:۲۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

قرص ديازپام با نام تجاري واليوم دارويي است كه عمدتا براي درمان بي خوابي و اضطراب تجويز مي شود. اين دارو جزء دسته داروهاي ضد اضطراب طبقه بندي مي شود. تمام دارو هاي اين دسته به علت ساختار آن، بسيار اعتياد آور بوده و مصرف خودسرانه و خارج از تجويز پزشك مي تواند وابستگي ايجاد كند. همچنين عوارض ناشي از ترك ناگهاني ديازپام نيز بسيار خطرناك است و در مصرف كردن و نكردن آن بايد دقت عمل به خرج داد. در اين مطلب، مواردي از تداخل هاي دارويي ديازپام، عوارض جانبي و برخي از اطلاعاتي كه درباره اين دارو لازم است بدانيد را آورده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي ضد اضطرابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي ديازپام يا واليوم

ديازپام با نام تجاري valium (واليوم) داروي مسكن و خواب آوري است كه براي درمان اضطراب، اختلالات خواب و حملات پانيك تجويز مي شود. اين دارو از خانواده بنزوديازپين هاست كه به طور كلي در درمان اضطراب موثر اند. همچنين به عنوان داروي پيشگيري از تشنج و حملات صرع، شل كننده عضلات و ماهيچه ها و درمان انقباض عضلاني استفاده مي شود.

 

مكانيسم اثر ديازپام

ديازپام مثل بقيه بنزوديازپين ها عمل مي كند و تقريبا ساختار شيميايي مشابهي با ساير دارو هاي اين دسته دارد. واليومباعث افزايش فعاليت GABA مي شود. گابا يك انتقال دهنده عصبي است كه اگر مقدار آن كاهش پيدا كند، بدن در يك حالت هيجاني قرار مي گيرد و موجب اضطراب، انقباض عضلاني يا تشنج مي شود. اين دارو با افزايش ميزان گابا، اضطراب شما را كاهش داده و عضلات شما را آرام مي كند.

 

عوارض جانبي ديازپام

قرص ديازپام مي تواند فعاليت مغز را كاهش دهد و با قضاوت، تفكر و مهارت هاي حركتي تداخل پيدا كند. واليوم نبايد با الكل يا داروهايي كه فعاليت مغز را كاهش مي دهد مصرف شود. شايع ترين عارضه واليوم نيز مانند ساير داروهاي هم خانواده اش، خواب آلودگي است؛ پس نبايد بعد از مصرف آن رانندگي كنيد يا با ماشين آلاتي كه نياز به تمركز و توجه دارند كار كنيد. برخي ديگر از عوارض ديازپام شامل موارد زير است:

  • خستگي و ضعف رواني
  • ضعف جسماني و عضلاني
  • ناتواني در حركات عضلاني
  • سردرد
  • لرزش
  • سرگيجه
  • خشكي دهان يا ترشح بيش از حد بزاق
  • حالت تهوع
  • يبوست

اگر اين علائم خفيف بود ممكن است طي چند روز از بين بروند، اما اگر شديد و ماندگار شدند بايد با پزشك خود صحبت كنيد.

 

تداخل دارويي ديازپام

برخي داروهاي ديگري كه مصرف مي كنيد ممكن است با ديازپام در بدن شما واكنش هاي منفي به وجود بياورد. لازم است با مشورت پزشك از بروز آن ها پيشگيري كنيد. برخي از اين دارو ها و تداخلات دارويي شامل موارد زير است:

دارو هاي سركوب كننده اسيد:

اين دارو ها جذب واليوم را براي بدن سخت مي كند و ممكن است در صورت مصرف آنها، دُز كافي از ديازپام به بدن شما نرسد. دارو هاي مثل رانيتيدين، پنتوپرازول، اومپرازول و فاموتيدين از اين دسته هستند.

دارو هاي آلرژي و سرماخوردگي:

مصرف همزمان واليوم با دارو هاي ضد حساسيت يا سرما خوردگي، خطر ابتلا به خواب آلودگي شديد را افزايش مي دهد. همچنين مي تواند تنفس را كاهش دهد يا متوقف كند. اين دارو ها عبارت اند از: ديفن هيدرامين، كلرفنيرامين، پرومتازين، هيدروكسيزين و ...

دارو هاي ضد افسردگي:

مصرف برخي از داروهاي ضد افسردگي با واليوم، تقريبا اثر مشابهي با دارو هاي ضد حساسيت دارد و باعث خواب آلودگي، كرختي و اختلالات تنفسي مي شود. اين دارو ها عبارت اند از: آميتريپ تيلين، نوتريپ تيلين، دوكسپين، ميرتاز اپين و ترازودون

داروهاي ضد قارچ:

اين دارو ها ترشح آنزيم هايي كه ديازپام را تجزيه مي كند را متوقف مي كند. در نتيجه سطح ديازپام را در بدن شما افزايش مي دهد؛ در نتيجه خطر عوارض دارو بيشتر مي شود. دارو هايي مثل كتوكونازول، فلوكونازول، ايتراكونازول از اين دسته اند.

دارو هاي ضد روانپريشي:

مصرف داروهاي آنتي سايكوتيك خاص با واليوم خطري مشابه با داروهاي ضد افسردگي دارد. داروهايي مثل هالوپريدول، كلروپرومازين، كلوزاپين، ريسپريدون از اين دسته اند.

دارو هاي اضطراب:

مصرف همزمان ديازپام با داروهاي هم خانواده خود مثل آلپرازولام، كلونازپام و لورازپام اثرات عوارض جانبي ديازپام را تشديد مي كند.

همچنين مصرف داروهايي كه براي درمان اختلالات حركتي، داروهاي ضد تشنج، دارو هاي مسكن مثل مورفين و كدئين، داروهاي خواب مثل زولپيدوم مي تواند با مصرف واليوم تداخل ايجاد كند. براي پيشگيري از هرگونه تداخل دارويي حتما با دقت تمام دارو هاي مصرفي خود را با پزشك در جريان بگذاريد.

 

نشانه هاي مسموميت با ديازپام

ديازپام مانند تمام داروها در صورت مصرف بيش از تجويز پزشك، مسموميت دارويي ايجاد مي كند. برخي از عوارض مسموميت دارويي ديازپام شامل موارد زير است:

  • سردرگمي و گيجي
  • تكلم جويده جويده
  • بي تعادلي هنگام حركت
  • خواب آلودگي
  • تنگي نفس
  • ضعف در رفلكس هاي بدني

 

علائم ترك ناگهاني ديازپام

داروهاي ضد اضطراب معمولا طول مصرف كوتاهي دارند و ترك آن اثرات منفي زيادي نخواهد داشت اما در صورت مصرف طولاني مدت، ترك ناگهاني بسيار مضر است. براي ترك واليوم لازم است كه با برنامه دقيق پزشك خود پيش برويد. برخي از اثرات ترك ناگهاني ديازپام شامل موارد زير است:

  • اضطراب
  • تحريك پذيري
  • بي خوابي
  • پر شنوايي
  • تهوع
  • اشكال تمركز
  • مسخ شخصيت
  • دليريوم
  • تشنج

به علت خطرات ناشي از ترك خودسرانه براي كاهش دز ديازپام با يك متخصص و يا مشاوره ترك اعتياد موضوع را درميان بگذاريد. براي اطلاع از ساير داروهاي اعتيادآور كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروي ضد اضطرابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع: ديازپام | اثرات و عوارض قرص ديازپام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ديازپام،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۶:۳۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا مردان هم قهر مي كنند؟ قهر مردان با زنان چه تفاوت هايي دارد؟ قهر كردن يك رفتار مخرب است كه اكثرا آن را مختص خانم ها مي پندارند. قهر مردان معمولا به ندرت اتفاق مي افتد. تفاوت هاي زنان و مردان باعث مي شود شكل و نوع قهر كردن آن ها با يكديگر فرق داشته باشد. قهر كردن به هر علتي كه باشد، ناسازگارانه بوده و پيامدهاي نامناسبي براي يك رابطه به دنبال خواهد آورد. قهر مردان بر خلاف قهر زنان متداول و بر اساس هيجانات اتفاق نمي افتد، زنان در رابطه با مردان بايد به تفاوت ها و خصوصيات مردانه جهت ايجاد و بهبود يك ارتباط موفق بيشتر اهميت بدهند. بنابراين بسيار مهم است كه در يك رابطه علت يك رفتار شناسايي و برطرف شود. در اين مقاله درباره علل، پيامدها، تفاوت ها و راه هاي جلوگيري از قهر مردان صحبت خواهيم كرد. همچنين زوجين مي توانند با دريافت مشاوره زوج درماني مشكلات بين فردي خود را كاهش دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل بين فردي و زناشويي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

قهر مردان

گاهي اوقات كشمكش ها به گونه اي رقم مي خورد، كه مردان به قهر كردن روي مي آورند. در واقع انگار قهر كردن سبك رفتاري برخي از مردان شده و آن ها عادت كرده اند در مواجهه با مشكلات و مسائل، ناراحتي خود را با قهر نشان دهند.

قهر كردن يك روش براي نشان دادن خشم و پرخاشگري است، بدون اينكه فرد مستقيما موارد دلخوري خود را نشان دهد. قهر كردن يك نوع رفتار منفعلانه و يا كنترل گرانه است، معمولا براي رسيدن به نتيجه دلخواه يا كاهش اضطراب و استرس استفاده مي شود. در قهر كردن فرد بين خود و ديگري يك سد ارتباطي ايجاد مي كند و هيچ راه ارتباط كلامي يا غير كلامي باقي نمي گذارد.

مشكلات زناشويي، اختلاف عقيده و رنجش جزء لاينفك زندگي زناشويي است. اين مسائل در همه روابط پيش مي آيد. هرچقدر روابط انسان ها نزديكتر باشد، احتمال اصطحكاك و اختلافات هم بيشتر مي شود. اگر بين شما و همسرتان كشمكش هايي به وجود مي آيد بسيار طبيعي است و نبايد نگران شويد. 

 

دلخوري در مقابل قهر

دلخوري حالتي است كه شما از فرد مقابل خود ناراحت هستيد و براي اين ناراحتي دلايلي هم داريد. در حالت دلخوري شما ارتباطتان را با فرد مقابل قطع نمي كنيد. در اين حالت شما صرفا ناراحتي خود را بروز مي دهيد يا شكل رابطه تان را موقتا تغيير مي دهيد. البته دلخوري هم مي تواند شكل سالم و ناسالم داشته باشد و مايه آزار فرد مقابل بشود. آگاهي از مهارت هاي حل مسئله به طرفين كمك مي كند تا بدون قهر و تنش به موضوع بپردازند.

 

تفاوت قهر زن و مرد

رفتار قهر كردن در زنان بيشتر به شكل توجه طلبانه انجام مي شود و تناوب آن در ميان زنان بيشتر از مردان است. مردان هنگامي كه دچار چالش هاي هيجاني و عاطفي مي شوند و از پس حل كردن مشكل بر نمي آيند، به قهر روي مي آورند. در واقع قهر كردن فرار از مواجه شدن با مسئله است.

گاهي مردان براي تمركز بر موضوع و حل آن نياز به گرفتن فاصله دارند. اين رفتار ممكن است اشتباهي قهر در نظر گرفته شود. اما در اين حالت مردان صرفا حل مسئله را به تعويق مي اندازند تا آرامش خود را حفظ كنند. البته كه اين رفتار، مخرب نيست؛ به شرطي كه توضيح داده شود اين فاصله گيري به چه منظوري انجام داده مي شود و مدت زمان آن چقدر است. استفاده از راهكارهاي آرامش يافتن به مردان كمك مي كند تا در مقابل افكار منفي مقاومت كنند.

 

علت قهر مردان چيست؟

علل مختلفي براي پديده هاي انساني وجود دارد و نمي توان يك علت واحد براي آن ها ذكر كرد. قهر كردن مردان هم از اين قاعده مستني نيست. هر رفتاري در بافت يك رابطه رخ مي دهد و علل و پيامدهاي خود را از رابطه مي گيرد. ولي به طور كلي علل زير را مي توان براي عادت قهر مردان ذكر كرد.

خشم

همانطور كه گفته شد، قهر كردن شكلي از بروز خشم مي باشد. قهر كردن در واقع يك شيوه ناسازگارانه و ناسالم براي بروز خشم است. پس مي توان چنين تصور كرد كه فرد هنگام مواجهه با احساس خشم خود نسبت به ديگري و نارضايتي از برخي مسائل قهر مي كند. براي راه هاي كنترل خشم كليك كنيد.

يادگيري

افرادي كه رفتار قهر را تكرار مي كنند، احتمالا اين سبك رفتاري را ياد گرفته اند. بسياري از مواقع والدين هنگام قهر و دعواهاي خود، كودكانشان را فراموش مي كنند و يادشان مي رود كه تقليد كودكان از تمامي رفتار ها صورت مي گيرد. از طرف ديگر كودكي كه والدينش دائما قهر باشند، راه ديگري براي حل مشكلات ياد نمي گيرد.

تقويت شدن

افرادي كه قهر مي كنند، معمولا براي اين رفتارشان تقويت مي شوند. يعني فرد مقابل هميشه به دلجويي و به اصطلاح ناز كشي آمده و در نتيجه آن ها با رفتار قهر كردن به خواسته هاي خود مي رسند. بنابراين فرد در طول زمان براي قهر كردن پاداش مي گيرد و آن را ادامه مي دهد.

ناامن بودن رابطه

گاهي اوقات شرايط رابطه به گونه اي است كه فرد آزادي و راحتي بيان خواسته ها و نيازهايش را ندارد. در اين حالت، قهر كردن بهتر از حل مسئله يا بيان مستقيم مشكل به نظر مي رسد. بنابراين فرد ترجيح مي دهد قهر كند. به جاي ترس فرد بهتر است مهارت جرات مندي كسب كند تا بتواند خواسته هايش را بيان نمايد.

توانايي ذهن خواني

بسياري از مرداني كه به راحتي قهر مي كنند، توقع دارند طرف مقابلشان، توانايي ذهن خواني داشته و نيازهايشان را اتوماتيك رفع كند. در واقع فردي كه قهر مي كند، انتظار دارد بدون حرف زدن و گفتن مشكلش، فرد مقابل آن را بفهمد و حل كند.

عدم حل مسئله

قهر كردن رفتاري است كه مانع حل مسئله مي شود. افرادي كه قهر مي كنند، توانايي حل مسئله به شكل سازگارانه ندارند. 

 

پيامدهاي قهر مردان

قهر مردان مي تواند پيامدهاي مخربي به دنبال داشته باشد. برخي از اين پيامدها عبارتند از:

باقي ماندن مشكلات

قهر مشكلي را حل نمي كند. با قهر كردن فرد صرفا از حل كردن مشكلات فرار مي كند، طرف مقابل هم براي تمام كردن قهر مجبور به باج دادن مي شود. در اين حالت مشكلات در كوتاه مدت از بين رفته اند ولي در واقعيت مشكلات صرفا سركوب شده اند.

احساس ناامني در همسر

قهر كردن حالتي از ابهام را به وجود مي آورد. در واقع پيام روشني از خواسته هاي فرد به طرف مقابل داده نمي شود. همسر ممكن است مضطرب شود و نداند كه چه كاري درست است. درواقع فرد مقابل احساس ناخرسندي، ناامني و اضطراب كرده و ممكن است واكنش هاي احساسي مختلفي نشان دهد.

 

جلوگيري از قهر مردان

براي از بين بردن عادت قهر در مردان موارد زير كمك كننده مي باشد:

مذاكره

بهترين و اولين راه در برخورد با هر مشكلي استفاده از مذاكره و گفتگو است. زبان بهترين وسيله براي حل اختلافات مي باشد. بنابراين مي توانيد به شيوه جراتمندانه و با استفاده از مهارت هاي گفتگوي موثر، نظر خود را در مورد رفتار قهر كردن همسرتان بيان كنيد و از او بخواهيد اين رفتارش را متوقف كند. براي تاثير گذاري بيشتر از احساسات خودتان و تاثيري كه قهر او بر شما مي گذارد صحبت كنيد.

عدم تقويت كردن رفتار قهر كردن

همانطور كه گفته شد يكي از علل ادامه دادن رفتار قهر اين است كه شما با هر بار قهر كردن، به او پاداش مي دهيد. بنابراين راه حل قطع كردن پاداش و عدم تقويت اين رفتار اوست. به ازاي آن گفتگو در باب مشكل را تشويق كنيد.

مهارت حل مسئله

آموزش مهارت حل مسئله و كمك گرفتن از يك متخصص در اين زمينه راهنماي بسيار خوبي براي شما و همسرتان مي باشد. مشاوره خانواده خدمات متنوعي در مورد حل مسائل مختلف در روايط زناشويي ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل بين فردي و زناشويي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع: مردان چرا قهر مي كنند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قهر مردان،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۵:۰۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اين روزها همگام با افزايش زنان شاغل در كشور استخدام پرستار كودك در اكثر شهر هاي بزرگ رواج يافته است. همچنين با تغيير سبك زندگي و وارد شدن زنان به عرصه اجتماع شاهد تغييرات چشمگيري در محيط خانواده بوده ايم. مشاركت زن و مرد در كارهاي منزل، كم شدن وقت تفريح و بازي براي كودكان، محدود شدن ارتباطات فاميلي و خانوادگي به علت درگيري هاي شغلي مادران و سپردن امور تربيتي فرزندان به مهدها يا پرستار كودك از جمله تغييرات سبك زندگي خانواده ها هستند. برخي از مادران ترجيح مي دهند به جاي فرستادن كودك به مهدكودك، پرستاري را استخدام كنند كه در خانه از او مراقبت كند. حتي در برخي موارد پرستار كودك به صورت شبانه روزي به نگهداري از كودك مي پردازد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه پرستار كودك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

پرستار كودك

پرستار كودك به كسي اطلاق مي شود كه زمان مشخصي از روز را به منزل شما مي آيد و يا با شما زندگي مي كند و مي تواند از فرزند شما نگهداري كند. اين شخص مي تواند خدمتكار، دوست يا يكي از اقوام شما باشد.

ميزان و نوع مسئوليت پرستار بر اساس سن كودك و تعداد آنها متفاوت است. مثلا براي نوزاد، پرستار بايد به موقع به او غذا داده، پوشكش را تعويض و به ميزان لازم او را بخواباند. ولي وقتي از كودك ۵ ساله مراقبت مي كند، دركنار غذا دادن، تعويض لباس و خواباندن، بايد با او بازي كند، او را به گردش ببرد و آموزش هاي لازم را نيز به او بدهد.

پرستار كودك قبل از هر چيز بايد عاشق بچه ها باشد و از نگهداري و بودن با آنها لذت ببرد. همچنين بايد مهربان، صبور، باحوصله و تا حدي شوخ طبع باشد. او بايد خلاق بوده و بتواند فعاليت هاي جالب و جذابي را براي بچه ها تدارك ببيند.

 

مزاياي داشتن پرستار كودك

همانطور كه گفته شد با افزايش چشمگير مادران شاغل، نياز خانواده ها به استفاده از خدمات كمكي براي نگهداري از فرزندانشان بيشتر شده است. استخدام پرستار كودك، همانند ساير روش‌هاي مراقبت از كودك داراي نقاط مثبت و منفي است. در ادامه به برخي از مزاياي داشتن پرستار اشاره مي كنيم:

  • والدين ديگر مجبور نيستند با خانواده و فاميل براي نگهداري از كودك سرو كله بزنند.
  • محيطي كه كودك در آن به سر مي برد سالم، امن و مطمئن است.
  • والدين مسئوليت بردن و آوردن كودك از مهد را به گردن هم نمي اندازند.
  • ديگر از دغدغه هاي هر روز صبح خبري نيست كه با هزار دردسر كودك را از خواب بيدار كنند و لباس بپوشانند و وسايل آماده كنند و ابتدا او را تا مهد يا منزل يكي از اقوام برسانند.
  • شرايط براي والدين انعطاف پذيرتر است. زيرا امكان برنامه ريزي هاي ناگهاني در اين صورت بيشتر است. مثلا اگر والدين يك ساعت ديرتر برسند پرستار مي تواند يك ساعت بيشتر بماند.
  • در وقت و انرژي صرفه جويي مي شود.
  • مراقبت دائمي و طولاني مدت از كودك توسط يك فرد موجب رشد مناسب شخصيت كودك مي شود.
  • امكان رشد اجتماعي مناسب و طبيعي را براي كودك فراهم مي كند. يعني مثل مهد او را به اجبار در محيط اجتماعي و روابط دوستان قرار نمي دهد.

 

معايب داشتن پرستار كودك

با وجود تمامي مزاياي گفته داشتن پرستار كودك معايبي نيز دارد، كه عبارتند از:

  • امكان نظارت مستقيم وجود ندارد.
  • در زمان هايي كه بنا به هر دليلي پرستار نتواند براي مراقبت از كودك حاضر شود جايگزيني براي او وجود ندارد.
  • روابط اجتماعي كودك محدود مي شود.
  • داشتن پرستار شخصي هزينه بالايي دارد.

 

يك پرستار كودك چه ويژگي هايي بايد داشته باشد؟

با توجه به ميزان اهميتي انتخاب پرستار دارد، قبل از استخدام بايد از ويژگي هاي يك پرستار خوب آگاه باشيم. يك نكته مهم در انتخاب پرستار اين است اگر كودك به سن تشخيص و تكلم رسيده است بهتر است از خود كودك براي انتخاب پرستار كمك گرفته شود و حتما نظر او نيز پرسيده شود. در ادامه به ويژگي هاي يك پرستار خوب مي پردازيم:

  • خلاق، صبور و با حوصله باشد.
  • نحوه ارتباط با كودك را بلد باشد.
  • فعاليت هاي جذاب براي كودك فراهم كند.
  • نظم و انضباط را بدون تنبيه بدني فراهم كند.
  • در حين نزديكي و ارتباط صميمانه از اقتدار لازم جهت قانون گذاري و تربيت كودك برخوردار باشد.
  • سوالات مفيد و مناسب بپرسد. سوالاتي كه چالش فكري ايجاد كند و حس كنجكاوي كودك را تحريك كند.
  • با انجام كارهايي نظير خواندن داستان و زمان دادن به كودكان براي انجام دادن تكاليف ‌شان و دنبال كردن علايق آنها، به يادگيري آنها كمك كند.
  • هر اتفاقي كه افتاد (هرچند كوچك) را به والدين اطلاع دهد.
  • آشكارا و بي‌پرده با والدين صحبت كند.
  • پرخاشگر، عصبي و وسواسي نباشد.
  • رواشناسي كودكان آگاهي داشته باشد.
  • به حريم خصوصي خانواده احترام بگذاريد.
  • از ارزش ها و معيار هاي خانواده حمايت كند.

 

نقش والدين در كارهاي پرستار كودك

شايد تصور كنيد كه فقط ارتباط مناسب پرستار با كودك حياتي است و ارتباط والدين با پرستار از اهميت كمتري برخوردار است. برخلاف تصور عموم مردم رابطه پرستار و والدين بسيار مهم است؛ زيرا به طور مستقيم روي كودك تاثير مي گذارد. متاسفانه در برخي خانواده ها پرستار به عنوان يك كارگر و يا مراقب كودك استخدام مي شود و اين نگرش اثر منفي روي تربيت كودك مي گذارد. والدين با انتقال اين حس كه پرستار نيز جزئي از خانواده است، كودك خود را در محيطي صميمانه پرورش مي دهند. با اين حال نبايد والدين از برخي مسائل چشم پوشي نمايند.

چند نكته در ارتباط با پرستار

  • قوانين منزل را مشخص كنيد و دستور العمل هاي انضباطي شفاف و واضح را در خصوص بايد ها و نبايد هاي رفتاري فرزندتان به پرستار ارائه دهيد.
  • به حرف ها و توصيه هاي پرستار كودك خود گوش كنيد.
  • پرستار بايد به قوانين پايبند باشد، نقض قوانين را بررسي كنيد.
  • پشت سر پرستار حرف نزنيد و از او بد گويي نكنند، به خصوص در حضور فرزندان.
  • پرستار فعلي را با پرستار قبلي مقايسه نكنيد.
  • از پيوند عاطفي كودك با پرستار نترسيد.
  • در مواقعي كه مشكلي پيش آمد تهاجمي برخورد نكنيد.

در نهايت به پرستار فرزندتان قدرت و در برخي مسائل آزادي عمل به او بدهيد. مسلما شخصي كه به عنوان پرستار كودك مشغول به كار شده است در اين حيطه استعداد و اطلاعات مناسبي دارد. از مزاياي قدرت دادن به پرستار اينست كه موجب حرف شنوي بيشتر فرزندتان از او مي شود و نيز بچه ها احترام بيشتري براي او قائل مي شوند. در نتيجه او در كارش موفق تر خواهد بود. والدين با استفاده از مشاوره كودك مي توانند انتخاب بهتري براي كودك خود داشته باشند. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه پرستار كودك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع: پرستار كودك | مزايا و معايب پرستار كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پرستار كودك،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۳:۴۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

نوروفيدبك يا بازخورد عصبي راهي براي تمرين فعاليت مغزي است. در واقع نوروفيدبك نوعي بازخورد زيستي است. مغز در زمان فكر كردن، حالات خلقي مختلف، عادات رفتاري، حركت اندام ها و ... امواج مختلفي توليد مي كند. در روش درمانيبازخورد عصبي با نصب حسگرهايي بر سر اين امواج روي كامپيوتر نمايش داده مي شود. بيمار با كمك يك متخصص تلاش مي كند امواج نامنظم مغزي را كنترل و در نتيجه بهبود بخشد. در اين مقاله درباره فوائد، كاربردهاي درماني، اثربخش و عوارض نوروفيدبك صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع درمان هاي روانشناختي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

نوروفيدبك

نوروفيدبك يا بازخورد عصبي يكي از شاخه هاي بيوفيدبك است. بيوفيدبك در واقع يك دسته بندي كلي براي روش هايي است كه توسط آن ها مي توان اطلاعاتي در مورد دماي بدن، فشار خون، ضربان قلب، امواج مغزي به دست آورد و آن ها را هرچند كه ظاهرا غير ارادي هستند، به شكل ارادي تغيير داد. نوروفيدبك بخش مرتبط با كنترل كردن امواج مغزي بيوفيدبك مي باشد.

در نوروفيدبك از كامپيوتر، مانيتور و سنسور هاي مختلفي استفاده مي شود تا بتوان اطلاعات امواج مغزي را به دست آورد. در واقع بازخورد عصبي به فرد در مورد امواج عصبي مغزش بازخورد مي دهد. اين بازخورد در مورد موارد زير مي باشد:

  • ميزان و درصد امواج مغزي مختلف در نواحي مختلف مغزي
  • موزون بودن يا بدتنظيمي امواج مغزي

 

كاربردهاي نوروفيدبك

نوروفيدبك پيش از اينكه به شما كمك كند تا بتوانيد امواج مغزي خود را كنترل كنيد و بد تنظيمي ها را سامان ببخشيد، از طريق الكتروانسفالوگرافي يك نقشه مغزي در اختيار متخصص قرار مي دهد. اين نقشه مغزي ميزان فعاليت امواج مغزي شما در كل مغز را نشان داده و با آن مي توان نواحي كه امواج درست كار نمي كنند را مشخص نمود.

در ضمن بازخورد عصبي از طريق داده هاي پژوهشي پيشين اين امكان را به متخصص مي دهد كه امواج مغزي شما را با توجه به گروه سني و جنسيتتان، با امواج مغزي ديگر افراد مقايسه كند. در واقع بهنجار بودن يا نابهنجاري آن را متوجه شود.

بعد از به دست آمدن داده هاي هنجاري، نقشه مغزي و بدتنظيمي ها، يك متخصص نوروفيدبك مي تواند با استفاده از ابزارها، نرم افزارها و ساير وسايل، در يك برنامه مشخص به شما كمك كند تا تنظيم امواج مغزي خود را به دست بگيريد.

 

نوروفيدبك چگونه كار مي كند؟

براي اينكه كار با نوروفيدبك نياز به دريافت اطلاعات از سطح مغز مي باشد. مغز هنگام فعاليت امواج عصبي توليد مي كند كه در سطح آن جريان دارد. اين امواج از طريق الكترود هايي كه روي سر فرد نصب مي شوند، قابل ثبت و ارزيابي مي باشد.

الكترودهايي كه به سر وصل مي شوند، هيچ درد يا آسيبي به سر وارد نمي كنند. اين الكترود ها از طريق ابزارها و نرم افزار هاي خاصي به كامپيوتر وصل شده و اطلاعات روي نمايشگر كامپيوتر به نمايش گذاشته مي شود.

براي فرد در طي جلسات نوروفيدبك وظيفه خاصي تعريف و طراحي مي شود. مثلا يك بازي كامپيوتري. هنگامي كه امواج مغزي در حالت خاصي باشند، فرد امتياز مي گيرد. در اين حالت فرد براي گرفتن امتياز ياد مي گيرد كه چگونه فعاليت امواج مغزي خود را تغيير دهد. در طي جلسات متوالي اين يادگيري بيشتر و بيشتر رخ داده و تثبيت مي شود.

 

نوروفيدبك در اختلالات خاص

نوروفيدبك را براي اختلالات مختلفي به كار مي برند. از جمله:

علاوه بر اختلالات خاص، از بازخورد عصبي براي بالا بردن عملكرد كلي افراد هم استفاده مي شود. برخي هنرمندان، ورزشكاران يا كساني كه فعاليت هاي خاصي دارند، با نوروفيدبك ياد مي گيرند چگونه عملكرد خود را بالا ببرند.

 

ميزان اثربخشي نوروفيدبك

درمان هاي اختلالات روانشناختي به چند دسته تقسيم مي شوند. برخي درمان ها خط اول درمان هستند. براي مثال دارودرماني در اسكيزوفرنيا خط اول محسوب مي شود. در اختلالي مانند افسردگي اساسي، تركيب دارو درماني و رواندرماني بهترين اثربخشي را دارد و توصيه مي شود.

برخي درمان ها هستند كه اگر چه خط اول درماني نيستند، ولي پژوهش ها اثر بخشي آن ها را تاييد مي كند و در كنار درمان هاي خط اول مي توانند كمك كننده و بهبود دهنده باشند. در واقع نوروفيدبك يكي از همين درمان هاست.

براي مثال در اختلال بيش فعالي/نقص توجه خط اول درمان، دارو درماني و برنامه هاي درماني براي سبك فرزندپروري و مداخله هاي رفتاري مي باشد. ولي در كنار آن ها مي توان از اثر بخشي نوروفيدبك هم بهره برد.

بنابر مقدمات گفته شده، اثر بخشي نوروفيدبك در درمان اختلالات مختلف درست است كه توسط پژوهش ها تاييد شده ولي اين درمان به عنوان درمان مكمل شناخته مي شود و هرگز جايگزين درمان هاي اصلي نيست.

 

عوارض نوروفيدبك

اصولا عوارض درمان ها يكي از نگراني هاي اصلي متخصصان مي باشد. براي انتخاب يك درمان خوب، بايد به مزايا و عوارض آن همزمان نگاه كرد. در مورد نوروفيدبك تا به حال عوارض جانبي خاصي ثبت نشده است.

نصب الكترودها روي سر نه تهاجمي است نه آسيب بالقوه اي دارد. نوروفيدبك صرفا سيگنال هايي را ثبت مي كند و چيزي را بر آن ها تحميل نمي كند بلكه از طريق فعاليت عادي خود مغز، سعي در تغيير امواج مغزي دارد. در واقع امواج مغزي برآيند كار مغز مي باشند، پس با آموزش اينكه فرد كار كردن و فعاليت مغز را تغيير دهد، امواج مغزي اش هم تغيير مي كنند. بنابراين خطر خاصي وجود ندارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع درمان هاي روانشناختي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع: نوروفيدبك | كاربرد و عوارض نوروفيدبك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نوروفيدبك،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۲:۲۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

بيماري لوپوس يك بيماري شايع خود ايمني است كه عمدتا با التهاب هاي پوستي خود را نشان مي دهد. به دليل شباهت هاي نشانه هاي اين بيماري با ديگر بيماري ها لازم است علائم اختصاصي آن را جهت تشخيص و درمان به موقع بشناسيد. درمان قطعي براي بيماري لوپوس هنوز ارائه نشده است. اما با كنترل علائم اين بيماري در مراحل اوليه مي توانيم از آثار منفي آن بكاهيم. مبتلايان با شركت در درمان هاي گروهي مي توانند به يكديگر در تقويت روحيه ياري برسانند. دوري ازافكار منفي و كسب آرامش يكي از راه هاي كليدي بهبودي از اين بيماري است. درمان هاي روانشناختي در كنار درمان هاي پزشكي مي تواند اثر درمان را دوچندان كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري هاي خود ايمني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

بيماري لوپوس چيست؟

لوپوس يك بيماري خود ايمني مزمن است. آمار بسيار بالايي در ميزان ابتلا به اين بيماري بخصوص در سنين 15 تا 45 سال، در زنان و كساني كه سابقه خانوادگي دارند، وجود دارد. در اثر بيماري لوپوس سيستم ايمني بدن، به بافت ها و اندام هاي خود حمله مي كند و باعث تجزيه و التهاب آن ها مي شود. بيماري لوپوس روي بسياري از قسمت هاي بدن مثل مفاصل، پوست، قلب، ريه، خون، مغز و كليه ها تاثير مي گذارد. اين بيماري به طور بالقوه بسيار مي تواند خطرناك باشد. اما اكثر افراد، معمولا نوع خفيف آن را تجربه مي كنند. بيماري لوپوس مسري نيست و براي زندگي و ارتباط با آنها نياز به محدوديت خاصي وجود ندارد.

 

انواع لوپوس

اين بيماري به پنج سكل بروز پيدا مي كند كه هر كدام روي قسمت هاي خاصي از بدن تاثير مي گذارد. علائم لوپوس فرد به فرد متفاوت است، به همين دليل ممكن است دو نفر كه به يك نوع لوپوس مبتلا هستند، علائم يكساني نداشته باشند.

لوپوس اريتماتوز سيستماتيك ( SLE ):

شايع ترين نوع لوپوس است. حدود 70 درصد اين بيماران را شامل مي شود. لوپوس اريتماتوز بر بسياري از اندام هاي بدن مثل مفاصل، پوست و رگ هاي خوني تاثير مي گذارد. بيماران مبتلا به SLE طي ساليان طولاني، جوش هاي قرمز، خستگي شديد، درد مفاصل و تب را تجربه مي كنند. لوپوس SLE اغلب با استقاده از يك آزمايش خون ANA تشخيص داده مي شود و آنتي بادي هايي كه به بافت ها و سلول هاي بدن حمله مي كند را شناسايي مي كند.

لوپوس ناشي از دارو يا مواد مخدر:

اين نوع لوپوس علائم يكساني با SLE دارد كه به طور خاص تحت تاثير دارو يا ماده خاصي به وجود مي آيد. اين نوع كاملا برگشت پذير است و هنگامي كه مصرف قطع شود، علائم طي 6 ماه از بين مي رود. حدود 10 درصد از بيماران لوپوس، مبتلا به اين نوع هستند. دارو هايي كه بيشتر باعث اين بيماري هستند، معمولا دارو هاي ضدالتهاب، ضد انعقاد يا داروهايي كه براي بيماري هاي مزمن مثل بيماري هاي قلبي، بيماري تيروئيد، فشار خون بالا و اختلالات روانشناختي است. سه داروي اصلي كه مي تواند باعث ابتلا به لوپوس شود شامل؛ پروكين آميد (براي درمان نوسانات تپش قلب)، هيدرازين (براي درمان فشار خون بالا) و ايزونيازيد (براي درمان سل) است.

لوپوس پوستي:

حدود 10 درصد از مبتلايان با نوع لوپوس پوستي تشخيص داده مي شوند كه به طور خاص روي پوست اثر مي گذارد. در حالي كه ضايعات پوستي در دو سوم مبتلايان به SLE نيز ديده مي شود. مثل بقيه انواع لوپوس، بيماري به بافت هاي پوستي حمله مي كند. علت اصلي ناشناخته است اما سيگار كشيدن و نور خورشيد، مي تواند عوامل اصلي و تشديد كننده اين بيماري باشد.

لوپوس نوزادي:

لوپوس نوزادي موقت است كه بر روي جنين يا نوزاد اثر مي گذارد. زماني كه آنتي بادي هاي مادر به كودك در رحم منتقل مي شود و به طور خودكار روي پوست، قلب و خون نوزاد تاثير مي گذارند. خوشبختانه نوزادان متولد شده در معرض افزايش احتمال ابتلا به SLE نيستند. نوزادان مبتلا به لوپوس، هنگام تولد با دانه هايي روي پوست به دنيا مي آيند و معمولا بين 2 تا 5 ماه تا بهبودي به طول مي انجامد. قرار گرفتن در معرض صاعقه مي تواند باعث شيوع آن بشود. درمان آن با پماد است و در اوايل هفته هشتم بارداري قابل تشخيص است.

لوپوس كودكي:

لوپوس كودكي بين سنين 11 تا 15 سالگي به وجود مي آيد و علائمي تقريبا شبيه بزرگسالي دارد هر چند به نظر مي رسد بيشتر ارگان ها در آن درگير بشوند، چرا كه پس از ابتلا، معمولا دير به مرحله تشخيص بيماري مي رسند. واضح ترين علائم آن خستگي و درد است و عواملي مثل تب، جوش پروانه و درگيري كليه نيز وجود دارند. با آزمايش خون ANA قابل تشخيص است.

 

علائم بيماري لوپوس

لوپوس در علائم اوليه و مزمن خود، نشانه هاي بيماري هاي مختلف را تقليد مي كند كه اين مي تواند منجر به تشخيص اشتباه شود.

علائم اوليه:

  • تب
  • بي قراري و ناراحتي عمومي
  • دردهاي منتشر و گسترده
  • درد عضلاني
  • خستگي و كمبود انرژي
  • معمولا تا زماني كه اين علائم با علائم ديگر خود را نشان ندهد، تشخيص لوپوس انجام نمي گيرد.

علائم تكميلي و اختصاصي لوپوس:

  • زخم ها و ضايعات پوستي كه بيشتر با خارش صورت و جوش هاي پروانه شكل همراه است و با قرار گرفتن در معرض آفتاب و لامپ هاي مهتابي تشديد مي شود.
  • سفيد يا آبي روشن شدن انگشتان كه در هنگام سرد شدن يا قرار گرفتن در معرض استرس ايجاد مي شود.
  • تنگي نفس و درد قفسه سينه
  • كم خوني و كمبود آهن
  • مشكلات قلبي
  • التهاب ريه
  • مشكلات كليه و مجاري ادرار
  • تشنج

 

علل ايجاد بيماري لوپوس چيست؟

علت دقيق اين بيماري هنوز ناشناخته است و هنوز بين پزشكان بحث است كه آيا لوپوس يك بيماري خاص است يا تركيبي از چند بيماري. اما به طول كلي علل اصلي شامل لوپوس موارد زير است:

عوامل محيطي: پزشكان محرك هاي متعددي مثل سيگار كشيدن، استرس، فشار رواني و قرار گرفتن در معرض برخي گرد و غبار ها و سموم را به عنوان علل اين بيماري شناسايي كرده اند.

هورمون ها: سطح غير طبيعي برخي هورمون ها مثل افزايش سطح استروژن مي تواند به ايجاد لوپوس كمك كند.

ژنتيك: داشتن يك سابقه خانوادگي، ممكن است يك فرد را با احتمال بيشتري در معرض ابتلا به بيماري لوپوس قرار دهد.

عفونت: برخي عفونت ها مثل هپاتيت C و ويروس سيتومگال ممكن است باعث لوپوس شود، اما هنوز به طور قطعي تاييد نشده است.

دارو ها: استفاده طولاني مدت از دارو هاي خاص كه در بالا ذكر شد، مي تواند باعث ايجاد SLE يا لوپوس ناشي از دارو بشود.

 

پيشگيري و درمان لوپوس

در حال حاضر هيچ درماني براي لوپوس وجود ندارد و اكثر درمان ها براي كنترل علائم، كنترل پاسخ هاي خود ايمني، محدود كردن التهاب و آسيب اندام تمركز دارد.

درمان دارويي مثل برخي دارو هاي ضد التهاب و تعديل كننده هاي سيستم ايمني تجويز مي شود.

تغذيه مناسب شامل اجتناب از مصرف نمك زياد، كلسترول و الكل است. همچنين مصرف ماهي و مكمل هاي امگا 3، محصولات لبني كم چرب، ميوه و سبزيجات توصيه مي شود.

بهبود سبك زندگي از جمله كاهش وزن، ورزش، ترك سيگار و حفاظت از خود در مقابل نور خورشيد و لامپ هاي مهتابي خطر ابتلا را كاهش مي دهد.

درمان هاي روانشناختي مثل مشاوره روانشناسي براي كاهش و درمان استرس و اضطراب به جاي استفاده از روش هاي نامناسب ضرورت دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري هاي خود ايمني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

منبع: بيماري لوپوس | نشانه ها، علائم و درمان لوپوس 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بيماري لوپوس،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۱:۰۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

يكي از اختلالات شايع هنگام خواب، آپنه خواب يا وقفه تنفسي در خواب است. اختلال آپنه خواب مي تواند باعث به هم خوردن چرخه خواب و بيداري فرد شده و تاثير زيادي روي عملكرد روزمره اش بگذارد. آپنه خواب در بيماران قلبي مي تواند باعث مرگ ناگهاني در طول خواب شود. اختلال در خواب باعث مي شود فرد در طول روز احساس خستگي كرده و بازدهي لازم را نداشته باشد. از طرفي كم خوابي بر خلق فرد نيز تاثير مي گذارد. آپنه خواب در هر سني مي تواند رخ دهد. در اين مقاله درباره نشانه ها، عوارض و درمان آپنه خواب پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات خواب و بي خوابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

آپنه خواب چيست؟

آپنه خواب يك اختلال جدي در خواب است كه در آن تنفس مكررا متوقف و مجدد شروع مي شود. هر دوره آپنه خواب 10 تا 30 ثانيه طول مي كشد. توقف تنفس مي تواند حتي تا صدها بار در خواب تكرار شود. شخص ممكن است با احساس خفگي و نفس تنگي به طور مكرر از خواب بيدار شود. افرادي كه به اختلال آپنه خواب مبتلا هستند، حتي اگر يك شب خواب كامل داشته باشند باز هم احساس خستگي خواهند كرد. آپنه خواب يكي از دلايل بي خوابي است براي اطلاع بيشتر كليك كنيد.

 

انواع آپنه خواب

آپنه خواب به دو صورت معم.لا رخ مي دهد:

آپنه انسدادي: آپنه انسدادي شايع ترين شكل وقفه تنفسي در خواب است و هنگامي اتفاق مي افتد كه عضلات گلو در حالت آرامش قرار دارد و بافت نرم پشت گلو راه تنفس را مسدود مي كند.

آپنه مركزي خواب: آپنه مركزي زماني اتفاق مي افتد كه مغز سيگنال ها و دستورات لازم را براي عضلات كنترل تنفس، ارسال نمي كند.

 

علائم آپنه خواب

علائم و نشانه هاي آپنه انسدادي و مركزي تقريبا با هم يكسان است و گاهي اوقات تعيين نوع آن مشكل مي شود. شايع ترين علائم و نشانه هاي آپنه انسدادي و مركزي عبارت اند از:

  • خر و پف با صداي بلند
  • وقفه هاي تنفسي در طول خواب كه توسط اطرافيان گزارش مي شود
  • نفس نفس زدن در طول خواب
  • بيدار شدن با دهان خشك
  • سردرد صبحگاهي
  • بي خوابي و مشكل در خواب
  • خواب بيش از حد در طول روز
  • مشكل در توجه و تمركز در طول روز
  • تحريك پذيري بالا

خر و پف با صداي بلند معمولا يك مشكل جدي را نشان مي دهد اما لزوما آپنه خواب نيست. اگر برخي از اين علائم يا هر مشكلي مربوط به خوابيدن داريد، حتما به پزشك مراجعه كنيد.

 

علل آپنه خواب انسدادي

آپنه انسدادي زماني اتفاق مي افتد كه به دليل انسداد مسير تنفسي، فرد نمي تواند هوا را به ميزان كافي دريافت كند؛ در نتيجه سطح اكسيژن در خون پايين مي آيد. مغز در اين حالت به دستگاه تنفسي هشدار مي دهد و فرد را از خواب بيدار مي كند تا دوباره بتواند راه تنفس خود را باز كند. اين بيداري معمولا خيلي كوتاه بوده و به ياد آورده نمي شود. انسداد راه تنفسي به دليل مشكل در لوزه هاي بزرگ، بافت بيش از حد در مسير تنفس و زبان بزرگ ايجاد شود.

 

علل آپنه خواب مركزي

آپنه مركزي كمتر رايج است و علت آن، اختلال عملكرد مغز در ارسال پيغام به عضلات تنفسي است. اختلال عملكرد مغزي مي تواند به دليل عفونت يا سكته ايجاد شده باشد. اين حالت باعث مي شود فرد مدت كوتاهي براي نفس كشيدن تلاش نكند. در نتيجه بيداري به همراه نفس تنگي اتفاق مي افتد كه باعث اختلال در خوابيدن مجدد يا ماندن در خواب مي شود.

 

عوامل خطر و عوامل ايجاد كننده آپنه خواب

وقفه تنفسي در خواب مي تواند براي هر كسي، حتي كودكان اتفاق بيفتد اما عوامل خاصي هستند كه باعث افزايش خطر ايجاد وقفه هاي تنفسي مي شوند.

عوامل موثر در ايجاد آپنه انسدادي خواب:

  • اضافه وزن: چاقي به ميزان زيادي خطر آپنه خواب را افزايش مي دهد. رسوبات چربي در اطراف راه هوايي فوقاني مي تواند تنفس شما را مختل كند.
  • اندازه دور گردن: افرادي كه گردن زخيم دارند ممكن است راه هوايي تنگ تر داشته باشند.
  • راه هوايي محدود: ممكن است شما داراي گلوي باريك باشيد. لوزه ها و گرفتگي بيني مي تواند راه هاي هوايي را به ويژه در كودكان مسدود كند.
  • مرد بودن: مردان حدود دو تا سه برابر بيشتر از زنان احتمال وقفه هاي تنفسي را در خواب تجربه مي كنند. با اين حال زنان در صورت اضافه وزن، خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش مي دهند. همچنين بعد از يائسگي نيز خطر ابتلا بيشتر مي شود.
  • افزايش سن: با افزايش سن خطر ابتلا به اين بيماري افزايش پيدا مي كند.
  • الكل و دارو هاي آرام بخش: اين دارو ها عضلات گلو را آرام مي كنند و مي تواند آپنه خواب انسدادي را تشديد كند.
  • سيگار كشيدن: سيگاري ها سه برابر بيشتر از كساني كه سيگار نمي كشند، آپنه انسدادي را تجربه مي كنند. سيگار كشيدن مي تواند مقدار التهاب و نگهداري مايعات را در راه تنفسي افزايش دهد.

عوامل موثر در ايجاد آپنه مركزي خواب:

  • سن بالا: با افزايش سن خطر ابتلا به آپنه انسدادي افزايش پيدا مي كند.
  • مرد بودن: آپنه مركزي خواب در مردان بيشتر از زنان اتفاق مي افتد.
  • اختلالات قلبي: داشتن نارسايي هاي احتقاني قلب مي تواند خطر ابتلا را افزايش دهد.
  • دارو هاي مسكن و آرام بخش: دارو هاي با تجويز طولاني مدت مثل دارو هاي ضد افسردگي و متادون خطر آپنه مركزي خواب را افزايش مي دهند.
  • سكته مغزي: با داشتن تجربه سكته مغزي، خطر آپنه مركزي خواب در معرض افزايش قرار مي گيرد.

 

عوارض جانبي آپنه خواب

خستگي روزمره:

بيداري هاي مكرر مربوط به آپنه خواب باعث مي شود خواب طبيعي مختل شود و موجب خواب آلودگي در طول روز بشود. همچنين تمركز شما را در هنگام كار دچار اختلال مي كند و باعث افزايش احتمال خطر در هنگام رانندگي يا كارهاي حساس مي شود.

كودكان و نوجوانان مبتلا به آپنه خواب ممكن است در مدرسه به مشكل برخورد كنند يا مشكل رفتاري داشته باشند.

فشار خون بالا و مشكلات قلبي:

سقوط ناگهاني سطح اكسيژن خون در طول وقفه هاي تنفسي خواب، مي تواند باعث افزايش سطح فشار خون و سيستم قلبي عروقي را تحت فشار مي گذارد.

آپنه انسدادي خواب ممكن است خطر ابتلا به حمله قلبي، سكته مغزي و ضربان قلب غير طبيعي را افزايش دهد. اگر فرد دچار بيماري قلبي باشد، آپنه خواب مي تواند منجر به مرگ ناگهاني در خواب شود.

ديابت نوع دو :

آپنه خواب، باعث بالا رفتن خطر افزايش ابتلا به انسولين و ديابت نوع دو مي شود.

اختلالات سوخت و ساز:

اختلالاتي شامل فشار خون بالا، سطح كلسترول غير طبيعي و قند خون بالا و اختلالاتي كه به بيماري هاي قلبي مربوط است مي تواند تحت تاثير آپنه خواب ايجاد شود.

 

راه هاي پيشگيري و درمان

درمان سنتي نوعي ماسك به نام  CPAP است كه سعي مي كند هنگام قطع تنفس، به فرد اكسيژن وارد كند. اما اين روش سنتي و معمولا آزار دهنده است. برخي داروها نيز هستند كه مزاياي مشابهي دارند اما در اينجا چند درمان و روش رفتاري جايگزين براي كاهش علائم آپنه خواب ذكر خواهيم كرد:

حفظ وزن سالم:

معمولا افراد داراي آپنه خواب، اضافه وزن نيز دارند. چاقي مي تواند خطر انسداد مجاري تنفسي را افزايش دهد و تنفس شما را به طور ناگهاني هنگام خواب قطع كند. كاهش وزن براي اين افراد بسيار حياتي است.

ورزش:

ورزش منظم و هوازي مي تواند سطح انرژي شما را افزايش دهد، قلب شما را تقويت كند و آپنه خواب را بهبود ببخشد. يوگابه طور خاص مي تواند توانايي تنفسي شما را بهبود ببخشد و جريان اكسيژن را تقويت كند. آپنه خواب با كاهش سطح اكسيژن در خون همراه است. يوگا سطح اكسيژن در خون را با تمرينات مختلف تنفسي افزايش داده و باعث كاهش ميزاناختلالات خواب شما مي شود.

حالت خواب:

تغييرات هرچند كوچك در وضعيت خواب شما، مي تواند علائم آپنه خواب را تقويت كند و استراحت شبانه شما را بهبود ببخشد. بيش از نيمي از موارد آپنه خواب از موقعيت و حالت خواب شما تاثير مي گيرد. حالت خواب شما به پشت خروپف شما را افزايش مي دهد و مسير هاي هوايي را مسدود مي كند. در برخي از موارد خوابيدن به طرفين مي تواند به تنفس طبيعي شما كمك كند.

از مرطوب كننده استفاده كنيد:

دستگاه هاي رطوبت ساز مي تواند به آپنه خواب شما كمك كند. هواي خشك مي تواند سيستم تنفسي را تحريك كند. اين دستگاه ها رطوبت و اكسيژن هوا را افزايش داده و تنفس شما را راحت تر مي كند. اضافه كردن روغن استوخودوس، اكاليپتوس يا نخود فرنگي مي تواند ضدالتهاب و تسكين كننده سيستم تنفسي باشد.

ممنوعيت مصرف الكل و سيگار:

تغييرات در سبك زندگي مي تواند سلامت شما را بهبود ببخشد و خواب شما را بهتر كند. الكل، عضلات گلو را كنترل مي كند كه مي تواند باعث خروپف شود و چرخه خواب شما را مختل كند. همچنين باعث التهاب و تورم لوله هاي تنفسي شما مي شود.

استفاده از تنباكو اثرات مشابه با الكل دارد و باعث تورم و التهاب راه هاي هوايي شما مي شود و وقفه هاي تنفسي شما در خواب را افزايش مي دهد. ترك سيگار و ترك مصرف الكل در روند بهبودي تاثير به سزايي دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات خواب و بي خوابي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

منبع: آپنه خواب | علائم، علل و درمان وقفه تنفسي در خواب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آپنه خواب،
موضوع:
[ ۲۰ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۸:۱۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی