مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

در مورد روش‌هاي درمان اعتياد رفتاري چه مي‌دانيد؟ با شنيدن واژه اعتياد اكثر افراد به ياد اعتياد به مواد مخدر مي‌افتند در حالي كه امروزه بسياري از افراد و خانواده‌هاي آن‌ها درگير انواع جديدي از اعتياد هستند. اعتياد به قمار، اعتياد به سكس، اعتياد به اينترنت و ... از انواع اعتيادهاي نوين هستند كه به اعتياد رفتاري معروف مي‌باشند. درمان‌هاي سنتي و شناخته شده در زمينه اعتياد به مواد مخدر، الكل و داروهاي اعتياد آور براي درمان اعتياد رفتاري نيز مؤثر هستند. البته درمان‌هاي ويژه‌اي نيز براي درمان اعتياد رفتاري طراحي شده و مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اگر شما يا يكي از اطرافيانتان درگير اعتياد رفتاري هستيد در ادامه به انواع روش‌هاي درمان آن پرداخته‌ايم كه مطالعه آن‌ها مي‌تواند براي شما مفيد باشد. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

منبع: اعتياد رفتاري

 

درمان اعتياد رفتاري | قدم اول شناخت اعتياد رفتاري

بسياري از افراد اصلاً در مورد اعتياد رفتاري اطلاع و آگاهي ندارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه اين اعتياد بيشتر از جانب خود فرد و خانواده‌ها ناديده گرفته شود. براي افزايش آگاهي در مورد اعتياد رفتاري لازم است كه علائم و نشانه‌هاي آن را بشناسيد. هركدام از انواع اعتياد رفتاري از جمله اعتياد جنسي و اعتياد به اينترنت نشانه‌هاي مخصوص به خود و در نتيجه شيوه درمان مجزايي دارند. مهم‌ترين نشانه‌هاي اعتياد رفتاري به طور كلي شامل مشغوليت ذهني در مورد رفتار مخرب، احساس عدم كنترل روي فعاليت مورد نظر، انجام رفتار بيش از حد معمول و ايجاد خطرات مالي و جاني براي خود و اطرافيان است. در ادامه به توضيحات بيشتري در مورد علائم و عوارض اعتياد رفتاري پرداخته‌ايم.

براي آشنايي بيشتر درباره اعتياد جنسي و اعتياد به اينترنت كليك كنيد.

علائم و عوارض اعتياد رفتاري

از عوارض و علائم اعتياد رفتاري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد، لازم به ذكر است شدت و تعداد دفعات انجام رفتار مي‌تواند در افراد متفاوت باشند اما مسئله اصلي اين است كه در اعتياد رفتاري علائم زير به مانند انواع مواد اعتياد آور از جمله الكل منجر به اختلال در عملكرد روزانه شما خواهد شد.  

  • درگيري فكري با فعاليت اعتيادآور در زماني كه در حال انجام آن نيستيد
  • انجام فعاليت در دفعات و زمان بيشتري نسبت به ديگران
  • احساس اجبار در انجام مكرر رفتار
  • افزايش مدت زمان و دفعات انجام فعاليت نسبت به دفعات قبلي
  • خطرات مالي و جاني براي فرد مبتلا، خانواده و اطرافيان
  • ادامه دادن انجام رفتار به صورت مكرر و افزايشي علي رغم علم به خطرات آن
  • وجود تلاش‌هاي ناموفق براي درمان اعتياد رفتاري
  • ناتواني در قطع يا كاهش فعاليت حتي با وجود تصميم‌گيري در اين زمينه
  • بروز مشكل در جنبه‌هاي مختلف زندگي از جمله شغلي، تحصيلي و روابط

اگر چندين علامت از موارد زير را در مورد انجام رفتاري نظير قمار، سكس، بازي‌هاي ويديويي و ... تجربه مي‌كنيد، براي تشخيص درست اعتياد و پيشگيري از پيشرفت آن به مشاور يا روانشناس مراجعه كنيد. 

براي اطلاع بيشتر درباره انواع مواد اعتياد آور از جمله اعتياد به الكل كليك كنيد.

روش هاي درمان اعتياد رفتاري 

هر كدام از موارد اعتياد رفتاري با توجه به ويژگي‌هاي مربوط به خود، روش درماني متفاوتي خواهند داشت. در نهايت هدف همه اين روش‌ها كاهش و توقف نشانه‌هاي ناشي از اعتياد رفتاري و جلوگيري از تكرار خارج از كنترل فعاليت است. براي اطلاعات بيشتر درباره اعتياد رفتاري كليك كنيد.

روان درماني فردي

روان درماني در زمينه اعتياد رفتاري غالبا به شيوه درمان شناختي رفتاري انجام مي‌شود. در اين شيوه درماني، درمانگر از فرد مبتلا درباره شرايط رواني، شرايط پزشكي، مصرف مواد و الكل و شرايط خانوادگي سؤالاتي مي‌پرسد. اين سؤالات به اتخاذ تصميم درباره شيوه درماني مناسب كمك مي‌كنند. اساس اين درمان كار كردن بر افكار فرد است چرا كه نحوه تفكر شما عامل تعيين كننده نوع رفتار و احساساتتان است. در نتيجه درمانگر تلاش مي‌كند افكار اعتيادي شما را بررسي كند و به ريشه‌ها و علل اصلي گرايش به سمت اعتياد رفتاري بپردازد. هم‌چنين با ارائه راهكارهايي براي مقابله با وسوسه در اين جلسات درماني به شما خواهد آموخت كه چگونه از بازگشت خود به سمت اعتياد رفتاري پيشگيري كنيد.

براي شناخت بيشتر درباره روان درماني و درمان شناختي رفتاري كليك كنيد.

درمان گروهي 

در درمان گروهي چند درمانجو با هدايت درمانگر طي جلساتي تجربيات خود را با يكديگر به اشتراك مي‌گذارند. اين جلسات معمولاً در كنار روان درماني فردي استفاده مي‌شوند. مبتلايان به اعتياد رفتاري همانند اعتياد به ساير مواد اعتياد آور با شركت در اين گروه‌ها روش‌هاي مقابله‌اي را بهتر مي‌آموزند و براي ترك و درمان اعتياد رفتاري ترغيب مي‌شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره درمان گروهي كليك كنيد.

خانواده درماني

با توجه به وجود زمينه‌هاي محيطي و خانوادگي در شكل گيري رفتار و همچنين آسيب‌ها و مخاطراتي كه اعتياد رفتاري فرد براي خانواده فرد ايجاد مي‌كند جلسات خانواده درماني در روند بهبودي تأثير چشم گيري خواهند داشت. بسياري از خانواده‌ها در اين شرايط نمي‌دانند كه بايد چه برخوردي با عزيزشان داشته باشند و همين عدم آگاهي ممكن است به رفتارهاي نامناسبي منجر شود كه اعتياد فرد را تشديد كند. در نتيجه شركت در جلسات خانواده درماني مي‌تواند تاثير بسزايي در روند درمان داشته باشد. 

براي اطلاع از روند دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

هنر درماني

فرد در هنردرماني از خلاقيت خود استفاده مي‌كند تا درونيات خود را در قالب آثار هنري ارائه دهد. فرد مبتلا به اعتياد رفتاري، عميق‌ترين احساسات خود را نسبت به فعاليت اعتيادآور در كار هنري بروز مي‌دهد. روش‌هاي تخيل فعال، گشتالت، و دست سوم در هنردرماني مورد استفاده قرار مي‌گيرند. البته در ايران درمانگران معدودي به انجام هنر درماني براي ترك اعتياد مي‌پردازند.

براي شناخت بيشتر درباره ترك اعتياد كليك كنيد.

مراقبه

تكنيك‌هاي ذهن آگاهي، مراقبه، و تنفس صحيح به طور كلي در ابعاد مختلف زندگي و سلامت روان و ارتقاء بهزيستي مؤثر است. اين روش‌ها به شما آموزش مي‌دهند كه به جاي فرار كردن از موقعيت و ناديده گرفتن تجربيات خود نسبت به آن‌ها آگاهي پيدا كنيد. با اين كار مي‌توانيد به احساسات و تجربيات خود اجازه بدهيد به صورت كامل و صحيح تجربه شوند، در نتيجه راه حل يا راهبردهاي مقابله‌اي مناسب را دريافته و بهتر به كار بگيريد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند كه بيشتر به حل مشكلاتتان بپردازيد و براي فرار از آن‌ها به اعتياد پناه نبريد.

براي اطلاع درباره ذهن آگاهي ، مديتيشن و جنبه‌هاي سلامت روان كليك كنيد.

پيگيري درمان اعتياد رفتاري

بعد از طي كامل دوره درمان، پيگيري درمانجو براي اطمينان از عدم بازگشت ضروري است. اين پيگيري مي‌تواند از طريق جلسات حضوري، تلفن، و نظارت اطرافيان اعمال شود. درمان اعتياد رفتاري بعد از طي دوره روان‌درماني فردي يا روش‌هاي ديگر مثل خانواده درماني و گروه درماني براي پيشگيري از عود پيگيري مي‌شوند. روش‌هاي مقابله‌اي و تمريناتي كه در طول درمان آموزش داده و استفاده شده نيز بعد از پايان دوره درمان پيگيري مي‌شوند. درمان‌هايي كه در اينجا ارائه شد درمان‌هاي غير دارويي ناميده مي‌شوند.

آشنايي با مركز مشاوره حامي هنر زندگي

مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي با سابقه چندين ساله در ارائه خدمات درماني در زمينه هاي مختلف روانشناسي اعم از خانواده، ازدواج، اعتياد، جنسي، كودك، مشاوره شغلي، تحصيلي و ... جزء بهترين و جامع ترين مراكز خدمات روانشناسي است. اين مركز با گردهم آوري جمعي از متخصصين توانسته خدمات خود را با بالاترين سطح كيفيت ارائه دهد. حامي هنر زندگي با استفاده از ابزارهايي چون تلفن و اينترنت به مراجعان اين امكان را داده تا در كمترين زمان ممكن در هر موقع از روز با بهترين متخصصان در زمينه مربوطه ارتباط برقرار كنند. 

براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره حضوري و مشاوره تلفني كليك كنيد.

سوالات متداول درباره درمان اعتياد رفتاري

آيا براي درمان اعتياد رفتاري مي‌توان از دارو نيز استفاده كرد؟

همانطور كه از اسم اين نوع اعتياد مشخص است مربوط به رفتارهاي فرد مي‌باشد و نياز به اصلاح رفتار وجود دارد به همين خاطر به مانند اعتياد به مواد مخدر نيازي به استفاده از دارو نيست و درمان‌هايي از جمله شناختي رفتاري، مراقبه، خانواده درماني و گروه درماني مي‌تواند اثربخش باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد رفتاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد رفتاري،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۵۱:۵۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

شايد براي شما نيز سوال شده باشد كه همسرداري واقعا به چه معناست و شامل چه كارهايي  مي‌شود. معمولا همسرداري براي خانم‌ها بسته به فرهنگ و جامعه‌ي آنان متفاوت است. چرا كه در هر فرهنگي انجام برخي كارها براي زن ارزش محسوب مي‌شود كه ممكن است در فرهنگي ديگر اصلا بر روي آن تاكيد نشود. در ادامه به برخي اصول كلي براي همسرداري خانم‌ها اشاره خواهيم كرد كه درواقع در بين افراد متفاوت تقريبا يكسان است. اگر كسب آگاهي در اين زمينه براي شما دغدغه ايجاد كرده، مطالعه‌ي اين مطلب مي‌تواند برايتان سودمند باشد. همچنين شما مي‌توانيد راجع به مسائل خانوادگي خود از مشاوره خانواده كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: همسرداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: همسرداري،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۴۴:۲۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا موانع ترك سيگار را مي‌شناسيد؟ بسياري از افرادي كه سيگار مي‌كشند، قصد ترك آن را دارند اما به دلايلي موفق نمي‌شوند و هربار شكست مي‌خورند. سيگار يكي از سخت‌ترين موادي است كه فرد مي‌تواند آن را كنار بگذارد و موانعي براي ترك وجود دارد كه اين كار را براي افراد دشوارتر مي‌كند. با شناخت موانع ترك سيگار، مي‌توانيد اين عوامل را در خود شناسايي كرده و با اصلاح آن‌ها سيگار را با موفقيت كنار بگذاريد. همچنين توجه داشته باشيد كه كمك گرفتن از يك روانشناس در حوزه اعتياد، فرايند ترك را برايتان تسهيل مي‌كند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

منبع: ترك سيگار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك سيگار،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۳۷:۲۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

كلاستروفوبيا يكي از انواع اختلالات رواني است كه فرد مبتلا ترس افراطي و شديدي را هنگامي كه در مكان هاي بسته قرار مي‌گيرد تجربه مي‌كند. شرايطي را در نظر بگيريد كه سوار آسانسور شديد و همين كه در آن بسته مي‌شود، دچار تنگي نفس، اضطراب شديد، عرق كردن و... مي‌شويد. در اين صورت به جاي اينكه آسانسور وسيله‌اي براي آسايش بيشتر شما باشد محرك ترسناكي ست، كه سعي مي‌كنيد هميشه از آن اجتناب كنيد و از راه پله استفاده كنيد. البته فرد مبتلا به كلاستروفوبيا، به هر فضاي بسته ديگري هم حساس است. مسلما در اين شرايط زندگي بسيار دشوار و هراس انگيز مي‌شود؛ حتي تصور بودن در يك مكان بسته براي اين افراد اضطراب شديد ايجاد مي‌كند به همين دليل بسيار اهميت دارد تا فرد مبتلا به سرعت درمان شود. خوشبختانه رويكردهاي درماني مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند موثر واقع شوند و در ادامه بيشتر درباره آن‌ها صحبت مي‌كنيم. 

منبع: ترس مكان بسته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس مكان بسته،
موضوع:
[ ۲۳ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۴۵:۵۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا از نقش خانواده در انتخاب شغل آگاهي داريد؟ امروزه انتخاب شغل مناسب يكي از دغدغه‌هايي است كه بسياري از جوانان در اوايل دهه بيست سالگي با آن رو به رو مي‌شوند. علايق، مهارت‌ها، نگرش به كار و... از جمله پارامترهايي هستند كه خانواده در شكل گيري آن‌ها نقش به سزايي دارد. خانواده به طور مستقيم و غير مستقيم بر فرد اثر گذاشته و آينده او را تعيين مي‌كند. هر خانواده اي براي آينده مالي فرزند خود روش‌هاي مخصوص به خود را به كار مي‌گيرد. بهتر است بدانيد كار و حرفه يكي از محورهاي اصلي تعليم و تربيت است، به اين معني كه مانند ساير مسائل تربيتي بايد از كودكي، فرزندان با مفاهيم درست درباره آن آشنا شده و در اين زمينه پرورش يابند. براي كسب اطلاعات بيشتر از انتخاب شغل مناسب كليك كنيد.

منبع: نقش خانواده در انتخاب شغل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۲۵:۲۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

انگيختگي جنسي در زنان و مردان، يكي از مراحل چرخه پاسخ جنسي انسان است كه در آن فرد پس از ميل اوليه نسبت به رابطه جنسي وارد فاز آماده شدن براي عمل جنسي مي‌شود. اين مرحله با تحريك شروع شده و با تغييرات فيزيولوژيكي كه رابطه جنسي را تسهيل و امكان پذير مي‌سازد همراه خواهد بود. تفاوت‌هايي در برانگيختگي جنسي زنان و مردان وجود دارد؛ اين مرحله در مردان، منجر به نعوظ آلت تناسلي و در زنان سبب تغييراتي در سايز كليتوريس، خيس شدن واژن، برجسته شدن نوك سينه و... مي‌شود. با ادامه پيدا كردن تحريك جنسي و عمل جنسي، مرحله برانگيختگي به اوج خودش مي‌رسد و ميزان لذت افزايش مي‌يابد؛ سپس در لحظه اوج، ارگاسم رخ مي‌دهد. در ادامه اين مقاله به بررسي برانگيختگي جنسي در زنان و مردان و اختلالاتي كه در مرحله برانگيختگي ممكن است بروز يابد و درمان آن مي‌پردازيم.

منبع: برانگيختگي جنسي در زنان و مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۱۶:۱۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اعتياد رفتاري به انواعي از اعتياد گفته مي‌شود كه به مواد خاصي وابسته نيست بلكه اين نوع اعتياد وابستگي به انجام رفتارهايي نظير قمار، خريد، سكس، بازي و امثال اين‌ها را شامل مي‌شود. اين نوع اعتياد اثراتي همانند اعتياد به مواد اعتيادآور دارد. براي مثال فرد نسبت به انجام آن تحمل پيدا مي‌كند يعني در هر نوبت بايد با شدت و ميزان بيشتري آن رفتار را تكرار كند تا به لذت دفعه قبلي دست پيدا كند و همين موجب تشديد اعتياد او مي‌شود. عوارض ناشي از اعتياد رفتاري در همه جنبه‌هاي زندگي فرد مبتلا اثرگذار است. كنترل و درمان اعتياد رفتاري نيازمند مداخلات حرفه‌اي و مشاوره روانشناسي است. در ادامه به توضيحات بيشتري درمورد اعتياد رفتاري، علل، علائم و درمان هاي آن خواهيم پرداخت.

منبع: اعتياد رفتاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد رفتاري،
موضوع:
[ ۲۳ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۰۷:۴۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

به خوني كه به طور طبيعي هر ماه از پوشش داخلي رحم جريان پيدا مي‌كند، قاعدگي گفته مي‌شود. بسياري از زنان و دختران در زمان و سيكل قاعدگي نشانه‌ها و علائمي را تجربه مي‌كنند كه ممكن است تمامي آن‌ها طبيعي نبوده و نشان از يك اختلال باشد. شناخت بيشتر قاعدگي و اختلالات مربوط به آن، كمك مي‌كند تا فرد از تغييرات ايجاد شده، نگراني كمتري را تجربه كند و در جهت درمان يا كاهش درد و رنج اين دوران تدابيري بينديشد. عدم آگاهي از تغييرات رواني و فيزيكي در چرخه قاعدگي مي‌تواند منجر به كاهش عملكرد يا اخلال در سبك زندگي فرد شود. در ادامه اين مطلب درباره قاعدگي، چرخه قاعدگي، تغييرات رواني و فيزيكي اين دوره صحبت خواهيم كرد. همچنين مشاوره جنسي به شما كمك مي‌كند تا اطلاعات دقيق‌تري در اين زمينه به دست آوريد. براي دريافت خدمات مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع: سيكل قاعدگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سيكل قاعدگي،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۸:۴۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به قمار چيست؟ قماربازي يا شرط بندي فعاليتي است كه افراد در جريان يك بازي يا فعاليتي مشابه آن براي برد و باخت هزينه مالي تعيين مي‌كنند. اين فعاليت به دليل پاداش‌هاي بسياري كه براي مغز فراهم مي‌كند مي‌تواند بسيار اعتياد آور باشد. امروزه انواع رايج قمار شامل بازي‌هاي كازينو، ماشين‌هاي اسلات و ويديوپوكر، قمار از طريق اينترنت، لاتاري، مسابقات اسب دواني و شرط بندي روي تيم‌هاي ورزشي از قبيل فوتبال يا بيس بال است. اگر يكي از اطرافيان شما درگير قماربازي است و با وجود تمام ضررهاي مالي نمي‌تواند دست از اين كار بردارد لازم است بدانيد كه قماربازي بيمارگون نوعي از انواع اعتياد رفتاري محسوب مي‌شود و نياز به مشاوره و درمان وجود دارد. به همين منظور ترجيحا از مشاوره ترك اعتياد استفاده كنيد.

منبع: اعتياد به قمار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به قمار،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۸:۵۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

شربت ترياك نوعي داروي مسكن است كه از نظر طبقه بندي دارويي در دسته مواد افيوني قرار مي‌گيرد. كاربرد اين شربت امروزه بيش از هرچيز به عنوان درمان نگه دارنده ترك اعتياد به مواد مخدر است. به دليل خاصيت اعتياد آوري اين دارو پزشكان به صورت بسيار محدود آن را تجويز مي‌كنند. در حقيقت شربت ترياك به افرادي كه درگير اعتياد به مواد افيوني نظير ترياك، مورفين و هروئين هستند كمك مي‌كند تا بتوانند در طول فرايند سم زدايي دردهاي جسماني كمتري را تجربه كنند و دوره پرهيز را با موفقيت بيشتري پشت سر بگذارند. با اين حال اين دارو نيز با عوارض گوناگوني همراه است كه مصرف خودسرانه و يا قطع مصرف به صورت ناگهاني مي‌تواند مشكلات زيادي را براي فرد به وجود آورد. ما در ادامه در مورد كاربرد اين دارو و عوارض آن اطلاعات جامع تري را ارائه كرده‌ايم پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد. 

منبع: شربت ترياك | موارد مصرف، عوارض مصرف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۲۳:۲۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی