مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

با دعواي پدر و مادر چه كنيم ؟ در مقابل جر و بحث هاي والدين، فرزندان به دنبال راهي براي حل موضوع هستند. بايد بدانيد كه اكثر پدر و مادر ها ممكن است گاهي با هم دعوا كنند و اين اتفاقي طبيعي است. اختلاف نظرها در مورد مسائل كوچك نيز اتفاق مي افتد. برخي از پدر مادرها با صحبت كردن در يك محيط آرام و با گوش دادن و اجازه حرف زدن به يكديگر به حل موضوع مي پردازند. اما در بسياري از موارد زماني كه زوجين اختلاف نظر دارند، بايكديگر دعواي كلامي و گاهي فيزيكي نيز دارند. در اين زمان ها فرزندان نگران شده و نمي دانند با دعواي والدين چه كنند. آن ها نگران طلاق و يا از تنفر آن ها از يكديگر هستند. بهتر است مقاله تاثير دعواي والدين بر كودكان را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دعواي والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چرا والدين دعوا مي كنند؟

دعواي والدين مي تواند دلايل متعددي داشته باشد. مسائل مالي، فشار كاري، تفاوت در رفتار با فرزندان و دخالت خانواده ها برخي از دلايل اختلاف و درگيري والدين است. اما اصلي ترين دليل دعوا، ناتواني والدين در مهارت حل مسئله است. نداشتن مهارت حل مسئله باعث مي شود بدترين راه، يعني دعوا را انتخاب كنند.  ترك خانه توسط يكي از والدين، كتك كاري يا شكستن لوازم منزل در نتيجۀ درگيري ممكن است، اتفاق بيافتد.

خيلي از فرزندان، خود را دليل دعواي والدين مي دانند. مخصوصا وقتي به طور مستقيم درگيري درباره آنها باشد. احساس گناه از اينكه آيا من باعث دعواي والدين شدم و چه تاثيري بر زندگي آن ها خواهد گذاشت براي كودك يا نوجوان بسيار آزار دهنده است. 

 

در مقابل دعواي پدر و مادر چه كنيم ؟

صبور باشيد:

ممكن است وقتي والدين عصباني مي شوند حرف هايي به زبان بياورند كه دوست نداريد بشنويد. لازم است بدانيد انسان ها هنگام عصبانيت ممكن است هر حرفي بزنن كه شايد خيلي از آنها حرف دل شان نباشد. بنابراين اولين كار در هنگام عصبانيت والدين آگاهي از اين موضوع است كه نسبت به آن ها كنترلي نداريد. 

وارد دعوا نشويد:

در دعواي والدين دخالت نكنيد. آن ها به هزار دليل ممكن است با هم درگير شوند و دليل دعواي آنها صرفا شما نيستيد. سعي كنيد خود را به كاري مشغول كنيد تا دعواي آنها تمام شود. حتي اگر حرف هاي بدي شنيديد، سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد و با آن ها جر و بحث نكنيد. دو انسان عصباني بهتر از 3 نفر است.

از آسيب ديدن والدين جلوگيري كنيد:

اگر والدين در حال كتك زدن يا پرت كردن وسايل به سمت همديگر هستند يا يكي از آن ها به ديگري آسيب مي زند، سعي كنيد با يك بزرگتر يا فرد ديگري اين مسئله را در ميان بگذاريد. تا جايي كه به كسي آسيبي نرسد وارد دعوا نشويد اما در صورت مشاهده زد و خورد، در صورتي كه مي دانيد به شما آسيبي نمي رسد از آن ها بخواهيد آرامش خود را حفظ كنند. در غير اين صورت با فرد ديگري تماس بگيريد يا بعد از دعوا از مشاور مدرسه يا بزرگتر ها براي صحبت با والدينتان كمك بخواهيد.

درباره احساساتتان با هم صحبت كنيد:

دعوا و جر و بحث اتفاق طبيعي براي پدر و مادر هاست. مي تواند راهي براي تخليه احساسات درونشان باشد. بسيار اهميت دارد كه خانواده مشكلات و احساسات خود را قبل از اينكه به مرحله دعوا برسد با هم در ميان بگذارند.

وقتي والدين آرام هستند با آن ها صحبت كنيد:

بعد از تمام شدن دعواي والدين سعي كنيد با آن ها صحبت كنيد و اجازه دهيد احساساتشان را با شما در ميان بگذارند. والدين بايد ياد بگيرند احساسات خود را بيان كنند و شما با انجام اين كار مي توانيد به آن ها ياد بدهيد كه چگونه مي شود انسان ها حرف هاي درونشان را به آرامي با هم در ميان بگذارند. اگر با شما صحبت نمي كنند به آن ها پيشنهاد دهيد براي حل مسائلشان يك مشاوره خانواده دريافت كنند.

 

خانواده سالم چگونه است؟

همه خانواده ها مشكلاتي دارند. بيان آزادانه احساسات مهم ترين چيزي كه مي تواند باعث ايجاد آرامش در خانواده شود. در خانواده هاي سالم والدين به روش هاي حل مسئله آگاه هستند. در چنين خانواده هايي دروغ گويي و مخفي كاري وجود ندارد. فرزندان با همدردي و آرام كردن والدين از ادامه دعواها جلوگيري مي كنند.

سعي كنيد والدين را براي كمك گرفتن از مشاور و روانشناس ترغيب كنيد. به آن ها بگوييد كساني هستند كه در حل اين مسائل تخصص دارند. آن ها موضوعات را به صورت ريشه اي حل كرده و از درگيري هاي فيزيكي جلوگيري مي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دعواي والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  با دعواي پدر و مادر چه كنيم؟

امتیاز:
بازدید:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۸:۰۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 2
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی