مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

ممكن است ترس از بچه دار شدن در شما و يا همسرتان وجود داشته باشد. احتمالا توسط اطرافيان مورد انتقاد قرار مي گيريد و اين دو راهي بچه دار شدن يا نشدن فشار زيادي به شما و رابطه تان وارد مي كند. شما دوره هاي مختلف زندگي را پشت سر مي گذاريد و استعدادهاي مختلف خود را شكوفا مي كنيد. پدر شدن يا مادر شدن دغدغه اي ست كه ذهن بسياري از زوج ها را درگير مي كند. آن چه اهميت دارد اين است كه شما و همسرتان با شناخت و آگاهي راه هاي كنار امدن با اين دغدغه را بشناسيد و در مورد آن تصميمي بگيريد كه به صلاح هر دو نفر شماست. در غير اين صورت در آينده با مشكلاتي رو به رو مي شويد. براي رسيدن به يك پاسخ ابتدا بايد علت ترس از بچه دار شدن و راه هاي مقابله با اين ترس ها دريابيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فرزند مانعي براي خوشبختي؟

كيفيت زندگي و رضايتمندي از آن، دو عامل مهم در تداوم زندگي مشترك است. شايد سطح رضايتمندي از زندگي آنقدر برايتان اهميت دارد كه تحت هيچ شرايطي حاضر نيستيد اين راحتي را از دست بدهيد و با پيشگيري از بچه دار شدن بخواهيد اين رفاه را حفظ كنيد. بچه دار شدن مزاياي زيادي دارد با اين حال توجه داشته باشيد كه همزمان تغييراتي در ساختار روابط شما و همسرتان ايجاد مي كند. به عنوان مثال مسئوليت هاي شما بيشتر مي شود و بخش اعظمي از انرژي فكري، عاطفي و وقت شما را درگير مي كند.

بسياري از خانم ها با تولد بچه تمام توجه خود را به او مي دهند و تمام فكر و ذهنشان بچه مي شود. احتمال دارد كمتر به نيازهاي عاطفي و جنسي همسر خود توجه كنند. ولي بايد توجه داشته باشيد كه بخش جدايي ناپذير داشتن يك زندگي با طراوت، داشتن تفريح و سپري كردن زمان كافي با همسرتان است. البته مردان نيز بايد در نگهداري و تربيت كودك مشاركت فعال داشته باشند. پس مديريت و برنامه ريزي كمك زيادي به شما مي كند تا ترس از بچه دار شدن را كنار بگذاريد.

 

ترس از مادر شدن يا ترس از پدر شدن

شايد ترس از بچه دار شدن در شما و همسرتان مشترك باشد و هر دو در مورد عدم تمايل به بچه دار شدن همسو باشيد. ولي هنگامي كه فقط يكي از شما تمايل به بچه دار شدن داشته باشد با تنش ها و فشارهاي بيشتري مواجه مي شويد. شايد شما به عنوان يك زن انگيزه پيشرفت بالايي داريد و نگران اين باشيد كه نتوانيد به جايگاه تحصيلي و شغلي مورد نظر خود برسيد، دوست نداريد به خاطر بچه از كار و تحصيل خود بگذاريد يا شما به عنوان يك مرد نگران اين باشيد كه بعد از تولد بچه مورد بي توجهي همسرتان قرار بگيريد و طرد شويد يا فكر كنيد كه نمي توانيد آينده خوبي براي كودك خود رقم بزنيد. در هر صورت، چه عضو دسته اول باشيد چه دسته دوم مهم است كه زندگي خود را تحليل كنيد تا عوامل زمينه ساز اين ترس مشخص شود.

 

شرايط و موقعيت را تحليل كنيد

چرا يك مرد با وجود داشتن احساس امنيت مالي علاقه اي به پدر شدن ندارد؟ آيا ترس از ايفا كردن نقش پدر و مادر به خاطر ترس از نداشتن مهارت هاي فرزندپروري است يا به دليل عدم اطمينان به ادامه زندگي با همسرتان يا مشكلات ديگر؟ ترس ها بايد تحليل شوند، علت عدم تمايل خود يا همسرتان به بچه دار شدن را بررسي كنيد. ممكن است مادر همسرتان تمام مسئوليت هاي فرزندپروري را به عهده داشته، در اين حالت ترس اين را دارد كه نتواند به خواسته هايش و پيشرفتي كه انتظار دارد برسد.

ممكن است ترس از بچه دار شدن ريشه عميق تري در وجودش داشته باشد كه حتي با وجود مساعد بودن تمام شرايط باز هم ترس وجود داشته باشد. پس لازم است با همسرتان صحبت كنيد و از او بخواهيد به دلايل عدم تمايل به بچه دار شدن فكر كند. شناخت دقيق علت هاي ترس به او كمك مي كند تا مسئله روشن تر شود و با آگاهي بيشتري تصميم بگيرد. 

 

علل و ريشه هاي ترس از بچه دار شدن

نداشتن امنيت شغلي و  اقتصادي

تورم، نداشتن شغل ثابت يا امنيت شغلي مي تواند دغدغه اي باشد كه شما و همسرتان به خاطر آن ترس از بچه دار شدن داريد. يعني مي ترسيد كه از عهده مخارج آن برنياييد و با ورود بچه شرايط از پيش هم سخت تر شود. فرزندآوري بدون شك هزينه‌هايي مانند هزينه‌هاي زايمان، مخارج ضروري براي خوراك و پوشاك كودك، مدرسه و دانشگاه به همراه دارد.

نداشتن حمايت اطرافيان

شايد همسرتان به اين فكر مي كند كه براي فرزندآوري از حمايت اطرافيان مانند خانواده خودتان يا همسرتان برخوردار نيست. اين نگراني مي تواند از لحاظ مالي يا نگهداري بچه باشد. مسلما زوج هايي كه اين حمايت را دارند تمايل بيشتري براي بچه دار شدن دارند يا حداقل از ميزان استرس آن ها كم مي شود.

تغيير سبك زندگي

شهرنشني و مهاجرت به شهرهاي بزرگ باعث شده مردم شيوه زندگي خود را تغيير دهند و تمايل به فرزندآوري كمتر شده است. افزايش سطح تحصيلات و اشتغال خانم ها هم سهم زيادي در كاهش تمايل به بچه دار شدن دارد.

وجود تنش و اختلافات زناشويي

در سال هاي اوليه ازدواج به خصوص تا 5 سال اول اختلاف ها و تعارض هايي پيش مي آيد كه ميزان احتمال طلاق بيشتر است ولي بعد از آن زوجين به يك ثبات نسبي مي رسند. شايد اين اختلاف ها باعث شده كه همسرتان به آرامش و ثباتي نرسيده باشد تا بخواهد براي بچه دار شدن تصميمي بگيرد. اين تنش ها اعتماد و اطميناني كه لازمه تصميم گيري براي بچه دار شدن است را از بين مي برد. پس بچه دار شدن را به تعويق مي اندازد.

نداشتن امنيت رواني

ممكن است همسرتان به دليل وجود يك اختلال رواني مانند افسردگي تمايلي براي بچه دار شدن نداشته باشد. چون فردي كه افسرده است با خودش فكر مي كند كه من خودم هم دارم اين زندگي را تحمل مي كنم حالا يه بچه هم به دنيا بيايد و اين شرايط را تجربه كند. در واقع افسردگي او باعث مي شود علايق خود را به بسياري از چيزها از دست بدهد پس تمايلي براي بچه دار شدن هم ندارد.

نداشتن مهارت فرزند پروري

گاهي ترس از بچه دار شدن به دليل آسيب هايي است كه در كودكي به فرد وارد شده است. نارضايتي از والدين و تنش هايي كه فرد حتي در بزرگسالي با والدين خود دارد باعث مي شود علاقه اي به بچه دار شدن وجود نداشته باشد. چنين فردي فكر مي كند كه فرزندش هم تجارب او را خواهد داشت و در نهايت بچه دار شدن، آسيب پذيرتر خواهد بود.

دردسرهاي خانم هاي شاغل

امروزه خانم هاي زيادي شاغل هستند و درآمد آن ها براي ادامه زندگي لازم است. حتي در صورتي كه درآمد خانم زياد نباشد، حس مي كند براي رشد شخصيت و رضايت از هويت و ميل به پيشرفت، به شغل خود نياز دارد.

اگر همسرتان فكر كند كه شما در مسئله نگهداري و تربيت فرزند با او همراه نيستيد نگراني از بچه دار شدنش شدت مي گيرد. همچنين عدم وجود قوانين مناسب باعث مي شود بسياري از خانم ها نخواهند بچه دار شوند چون نمي توانند اين مسئله را حل كنند.

ترس از بارداري

شايد به دليل تغييراتي كه بارداري در اندام خانم ايجاد مي كند يا مشكلات و دردهاي ناخوشايند بدني پيش از زايمان مانند تهوع و استفراغ  همچنين درد زايمان از بچه دار شدن مي ترسد.

يك فرزند كافي است

گاهي عدم تفاهم زوجين در داشتن فرزندان بيشتر باعث ايجاد تنش بين آن ها مي شود. اگر با همسرتان بر سر داشتن فرزند بيشتر به تفاهم نرسيده ايد بهتر است با بررسي معايب و مزاياي تك فرزندي در صدد حل اختلافات بر آييد.

 

چه اقداماتي مي توانيد انجام دهيد؟

اگر هنوز ازدواج نكرديد بهتر است موضع خود را با آگاهي و دانش كافي مشخص كنيد. نظر طرف مقابل خود را جويا شويد. مي توانيد از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد و اگر ازدواج كرديد دلايل و ريشه هاي ترس خود و همسرتان را شناسايي كنيد. راه حل هاي احتمالي خود را بررسي كنيد. 

يادگيري مهارت هاي زندگي زناشويي، مهارت هاي فرزندپروري و چگونگي داشتن خانواده سالم مي تواند به شما و همسرتان كمك كند كه با اضطراب كمتري به اين مسئله نگاه كنيد. لزومي ندارد شما شيوه هاي فرزند پروري والدين خود را تكرار كنيد شما نبايد پدر و مادر كاملي باشيد فقط بايد به اندازه كافي خوب باشيد. چه بسا كامل بودن، مشكلات زيادي در كودك ايجاد مي كند.

اگر زني با آگاهي و اراده قلبي نقش مادري را انتخاب كند احتمال ابتلا به افسردگي پس از زايمان كمتر مي شود. همچنين مردان با آگاهي بيشتري خود را براي نقش پدري آماده مي كنند. به طور كلي شناخت عوامل موثر در ترس از بچه دار شدن به شما كمك مي كند هر تصميمي كه مي گيريد از روي آگاهي باشد و تمام انتخاب هاي ممكن خود را بررسي كنيد و در آينده با پشيماني كمتري رو به رو شويد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  ترس از بچه دار شدن در مردان و زنان

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از بچه دار شدن،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۴:۵۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 6
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی