مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

اقدام براي آشتي بعد از قهر شايد براي شما نيز كار دشواري باشد. ريشه اكثر اختلافات و دعواهاي زن و شوهري، عدم توانايي در بيان درست خواسته‌ها و انتظارات يا بيان نيازها در زمان مناسب است. دعوا و قهر كردن بين زن و شوهر معمولا رايج است؛ آنچه اهميت دارد هنر شما در آشتي بعد از قهر كردن است. قهر طولاني مدت باعث سردي در رابطه با همسرتان شده و امكان ترميم رابطه را دشوار مي‌كند. اين مسئله به نوبه خود مي‌تواند پيش زمينه طلاق عاطفي، خيانت و در نهايت جدايي هميشگي شود. با شناخت ترفندهاي آشتي كردن بعد از قهر و دعوا و انتخاب اين راهبردها مي‌توانيد روابط خود را به بهترين نحو پيش ببريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه‌ پايان دادن به دعواهاي خانوادگي كليك كنيد.

منبع: آشتي با همسر

 

قهر كردن و پيامدهاي آن

انتقاد پذير نبودن، زود رنجي و حساسيت‌هاي بيش از حد باعث افزايش تعداد دفعات قهر كردن فرد مي‌شود. قهر كردن در واقع حذف مساله و فرار از مشكلات است و اين موضوع مي‌تواند نشان دهنده ضعف شخصيتي باشد. قهر كردن در دراز مدت، باعث بي انگيزه شدن زوجين نسبت به يكديگر مي‌شود. قهر دشمن صميمت و دلبستگي است؛ پس مهارت آشتي بعد از قهر كردن را در خودتان تقويت كنيد.

آشتي بعد از قهر | با همسر خود صحبت كنيد!

ممكن است بعد از دعوا با همسر، نياز به زمان داشته باشيد تا بتوانيد دوباره آرامش خودتان را به دست بياوريد، پس اين موضوع را با همسر خود مطرح كرده و از پس زدن او بپرهيزيد، چون به افزايش فاصله دوري بين شما دامن مي‌زند. به او بگوييد به فرصت نياز داريد تا حالتان بهتر شود، با حالت انتقادي و حق به جانب با او صحبت نكنيد. تحريك، تحقير، بي اعتنايي و انتقام جويي از يكديگر شرايط را وخيم‌تر مي‌كند.

فضايي دل انگيز در محيط خانه ايجاد كنيد

محيط پيرامون، رفتار و احساس شما را دستخوش تغييرات مي‌كند. پس با خلاقيت خود، محيط خانه را تزئين و آراسته كنيد. فضايي كه آرامش بخش است، تاثير مثبتي در روح و روان شما خواهد داشت. آمادگي روحي هر دو نفر، پيش نيازي براي آشتي است. فضاي خانه در بروز مشكلات و دعواهاي خانوادگي تاثيرگذار است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اختلافات خانوادگي كليك كنيد. 

آشتي بعد از قهر | توانايي بخشيدن داشته باشيد

براي اين كه فرآيند آشتي بعد از قهر تسريع شود، لازم است كه اشتباهات طرف مقابل را ببخشيد، مسائل گذشته را زنده نكنيد و مهارت بخشيدن ديگران را فرابگيريد. متعاقبا با فراموش كردن گذشته، زودتر به هدف خود يعني آشتي كردن مي‌رسيد. در غير اين صورت دعواهايتان طولاني شده و پيامدها جدي به خود به همراه مي‌آورد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه قهر طولاني كليك كنيد.

از همسرتان دلجويي كنيد

در زندگي زناشويي توجه كنيد كه برداشتن هر قدم، در جهت مستحكم كردن پايه‌هاي رابطه و افزايش صميميت باشد. فكر نكنيد كه اگر براي دلجويي پيش قدم شويد شما بازنده هستيد؛ بلكه اين حركت نشان دهنده رشد شخصيتي و از خود گذشتگي بالاي شماست و به همسرتان براي جبران نيز انگيزه مي‌دهيد. توجه داشته باشيد كه دلجويي كردن فقط به معناي عذر خواهي نيست بلكه بايد سعي كنيد كه ديگر اشتباهات قبلي‌تان را تكرار نكنيد.

آشتي بعد از قهر | عشق خود را ابراز كنيد

در زمان دعوا، احتمالا باعث دلخوري و آزردگي همسرتان شده‌ايد. براي آشتي كردن به او بگوييد كه هنوز دوستش داريد و در آن لحظه به خاطر عصبانيت، كنترل خودتان را از دست داديد. اطمينان دادن به همسرتان در مورد دوست داشتن او، در فرآيند آشتي كردن تاثير به سزايي دارد. اما فراموش نكنيد تكرار توهين پايه‌هاي رابطه شما را ضعيف مي‌كند پس برخورد صحيح در زمان دعوا با همسر را ياد بگيريد.

ريشه يابي مشكلات و پذيرش اشتباهات

احساسات خودتان را ابراز كنيد و در مورد نگراني‌ها و انتظاراتي كه از يكديگر داريد، صحبت كنيد. اگر ناراحتي را درون خودتان بريزيد، دلخوري‌هايتان روي هم جمع شده و به مرور بزرگتر مي‌شود و در نهايت با حالتي انفجاري بروز پيدا مي‌كند.

در دعواهاي زن و شوهر، هر يك ديگري را مقصر جلوه مي‌دهند؛ تا زماني كه به همين روند ادامه دهيد قادر نخواهيد بود به طور ريشه اي دعواها را تمام كنيد. هر يك از زوجين به طور مستقيم يا غير مستقيم در بروز مشكل نقشي دارند، پس با قبول اشتباهات خود، در جهت رفع مشكلات و بهبود رابطه‌تان حركت كنيد.

آشتي بعد از قهر | هنر گوش دادن و ارتباط سازنده

برقراري ارتباط سازنده و تعاملات مثبت در ايجاد آرامش مجدد و آشتي نقش حياتي دارد. زماني كه ناراحت هستيد و طرف مقابل بي اعتنايي مي‌كند يا به حرف هايتان گوش نمي‌دهد، عصباني مي‌شويد. زماني كه همسرتان در مورد ناراحتي‌هايش صحبت مي‌كند به او نگاه كنيد، با دقت به حرف هايش گوش دهيد و سپس با حفظ آرامش پاسخ دهيد. به طور واضح صحبت كرده و مطمئن شويد كه همسرتان متوجه منظورتان شده است. نوبت حرف زدن را رعايت كنيد به يكديگر كمك كنيد تا بهترين راه حل را پيدا كنيد. اگر نمي‌توانيد اين سير را طي كنيد، در خود مهارت گوش دادن را در خود تقويت نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كسب مهارت گوش دادن كليك كنيد.

براي همسرتان نامه بنويسد

ممكن است برايتان دشوار باشد كه احساسات‌تان را به طور مستقيم به همسر خود ابراز كنيد يا در بيان آن مشكل داشته باشيد. براي اين منظور مي‌توانيد نامه اي بنويسيد و مشكلات و نگراني‌هايتان را با او مطرح كنيد. براي نوشتن نامه، چند بار آن را ويرايش كرده و سعي مي‌كنيد بهترين خودتان را عرضه كنيد، پس با نوشتن تاثير بيشتري روي همسرتان مي‌گذاريد. از طرف ديگر نوشتن يك شيوه درماني است كه به تنظيم هيجاني‌تان كمك مي‌كند. بعدا مي‌توانيد تصميم بگيريد كه نامه را به او بدهيد يا نه ولي كلماتي كه زده مي‌شوند ديگر قابل پس گرفتن نيستند.

آشتي بعد از قهر | موانعي كه بر سر راه شما وجود دارند

آشتي كردن بعد از قهر براي همه آسان نيست. در واقع بسياري از افراد با وجود همه اطلاعاتي كه در مورد راهكارهاي آشتي كردن دارند، بازهم نمي‌توانند در اين زمينه پيش قدم شوند و اقدام مؤثري انجام دهند. ما در ادامه به موانعي كه در اين زمينه بر سر راه شما وجود دارند اشاره كرده‌ايم. به كار بردن توصيه‌هايي كه براي آشتي كردن به آن‌ها اشاره شد، حل اين موانع را آسان‌تر مي‌كند.

1. در نظر گرفتن آشتي به عنوان تأييدي بر رفتارهاي غلط   

بسياري از افراد فكر مي‌كنند اگر براي آشتي پيش قدم شوند مهر تأييدي بر همه رفتارهاي غلط همسرشان مي‌زنند و اين كار باعث مي‌شود كه او به كارهاي خود ادامه دهد. در اينجا بايد بگوييم كه همه چيز به نحوه آشتي كردن شما بستگي دارد. هنگام آشتي به فرد مقابل نشان دهيد با همه مشكلاتي كه وجود دارد مايل به قطع ارتباط و گسستن رشته صميميت نيستيد و مي‌خواهيد در فضايي آرام با يكديگر در مورد آن‌ها گفت و گو كرده  و براي حل كردن آن‌ها گام برداريد. در واقع دو طرف بايد بدانندكه آشتي به معناي پاك كردن صورت مسئله نيست بلكه راه حلي درجهت حل مسالمت آميز اختلافات و تعارض هاست.

2. داشتن تجربيات ناخوشايند قبلي

ممكن است قبلاً هم موقعيتي پيش آمده باشد كه براي آشتي كردن پيش قدم شده اما نتيجه دلخواه را نگرفته‌ باشيد. اين باعث مي‌شود كه در دفعات بعدي از اين كار پرهيز كنيد و همه چيز را به فرد مقابل يا گذر زمان واگذار نماييد. در اين شرايط اقدام قبلي خود را كمي بيشتر بررسي كنيد. از خود بپرسيد آيا زمان و مكان مناسبي را براي آشتي كردن انتخاب كرده بوديد و آيا رفتارهاي درستي از خود نشان داديد؟ اقدام براي آشتي كردن در زماني كه فرد مقابل بسيار عصبي يا غمگين است، معمولاً به شكست مي‌انجامد. تلاش كنيد تا بار ديگر شانس خود را در فضايي آرام و بدون تنش امتحان كنيد و براي اين كار در انتخاب كلمات خود دقت بيشتري خرج دهيد.

3. آشتي بعد از قهر | ترس از شكست

بسياري از افراد از اين رو براي آشتي كردن پيش قدم نمي‌شوند كه مي‌ترسند همسرشان برخورد مناسبي از خود نشان ندهد و در نتيجه غرور آن‌ها جريحه دار شود. به خاطر داشته باشيد كه تلاش براي آشتي كردن نشان دهنده ميزان اهميت شما براي ساختن زندگي مشترك و ارزشمندي رابطه است و انعكاس حضور ويژگي‌هاي مثبتي در درون شماست. اگر همسرتان به هر دليلي نتواند آن را بپذيرد، به جاي آنكه خود يا كارتان را زير سؤال ببريد سعي كنيد شرايط را بيشتر بسنجيد و از يك فرد بي‌طرف مانند يك روانشناس متخصص در حيطه زوج و خانواده كمك بگيريد.

4. انتظار حل همه مشكلات با آشتي

همواره به ياد داشته باشيد كه آشتي كردن قدم اول براي حل اختلافات است. شما بايد قهر را كنار بگذاريد تا فرصت گفت و گو را در اختيارتان قرار گيرد. انتظار نداشته باشيد كه با تقاضاي بخشش همه چيز به يك باره درست شود و همسرتان ديگر هيچ اعتراض يا انتقادي به مشكلات قبلي نشان ندهد.

5. احساس خشم يا هيجان منفي شديد

براي آشتي كردن پيش از هر چيز نياز داريد كه خودتان در شرايط رواني مناسبي قرار داشته باشيد. درنتيجه اگر مشكلات ايجاد شده، خشم و اضطراب يا غم شديدي را به شما تحميل كرده تا زماني كه براي آرام كردن خود كاري انجام ندهيد، نمي‌توانيد به درستي براي آشتي اقدام كنيد؛ در صورت پيش قدم شدن نيز احتمال تبديل شدن شرايط به بحث و دعوا تا حد زيادي وجود دارد.

سخن آخر

هر چه قهر و دعواي شما تداوم پيدا كند، ريشه اختلاف و جدايي قوي‌تر شده و حل كردن آن دشوارتر مي‌شود. قهر طولاني ابعاد مختلف رابطه زناشويي تان را تحت تاثير قرار داده و آن را شكننده مي‌كند. پس اگر تمامي راه حل‌ها را انجام داديد و موفق نشديد بهتر است از خدمات مشاوره و زوج درماني استفاده كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه زوج درماني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آشتي بعد از قهر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید:
برچسب: آشتي با همسر،
موضوع:
[ ۸ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۴۱:۳۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 10
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی