مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

صميميت در خانواده باعث ارضاي بسياري از نيازهاي روحي و رواني اعضا مي‌شود. در هر جمع خانوادگي حدودي از صميميت وجود دارد، اما براي بهتر كردن آن همه اعضا بايد تلاش كنند. هر كودكي نياز به ارتباطي عاطفي و صميمي دارد، با رفع نيازهاي جسماني‌اش به طور كامل ارضا نشده و نياز به در آغوش كشيده شدن و نوعي صميميت از طرف مراقب اصلي خود دارد. خانواده مهم ترين نهادي است كه مي‌تواند نيازهاي عاطفي افراد را برطرف كند. اگر اين نهاد بتواند منبعي غني از ارتباطات را براي اعضاي خود فراهم نمايد، افراد در جريان تعاملات مثبت و تجربه صميميت قرار مي‌گيرند. اين ارتباطات بر كليه روابطي كه انسان در طول زندگي خود با ساير افراد برقرار مي‌كند، اثر مي‌گذارند. در ادامه اين مقاله به بررسي بيشتر اين مقوله و اهميت پرورش صميميت بين اعضاي خانواده خواهيم پرداخت.

منبع: صميميت

 

در ابعاد مختلف صميميت در خانواده ايجاد كنيد

صميميت به معناي توانايي ايجاد رابطه عميق با ديگران است كه جنبه‌ها و ابعاد مختلفي از فرد را در برمي‌گيرد. رابطه صميمانه فقط در يكي از ابعاد صميميت يعني جسماني، فكري و يا عاطفي و هيجاني خلاصه نمي‌شود. براي داشتن يك رابطۀ صميمانه و پايدار، بايد هر سه اين ابعاد ارضا شوند، در غير اين صورت صميميت از بين خواهد رفت.

1. صميميت جسمي

در واقع صميميت جسمي و فيزيكي ساده است و رفتارهايي نظير دست دادن يا بوسيدن گونه‌ها را شامل مي‌شود. كارهاي ساده اين چنيني بين اعضاي خانواده احساس تعلق و نزديكي را در جمع خانوادگي ايجاد مي‌كند. براي كسب اطلاع بيشتر از صميميت با فرزندان كليك كنيد.

2. صميميت عاطفي و هيجاني

برقراري صميميت عاطفي و هيجاني چالش برانگيزتر از صميميت جسمي است. صميميت عاطفي سريع ايجاد نمي‌شود و روند كندتري دارد. براي ايجاد صميميت عاطفي به هر حال بايد تا حدي از خود بگوييد، بدون اين كه در ديگران يا در خودتان احساس بدي به وجود بياوريد.

ايجاد رابطه عاطفي و هيجاني، هنري است كه نياز به يادگيري دارد و يكي از مهارت‌هاي مهم در ايجاد صميميت عاطفي مهارت شناساندن خود به ديگران از طريق خود افشاگري و صحبت كردن از خود به شكل مناسب است. صميميت عاطفي از اصول مهم تشكيل خانواده سالم است. براي كسب اطلاع از خانواده سالم كليك كنيد.

3. صميميت فكري و عقلاني

سومين بعد صميميت، صميميت فكري و عقلاني است. صميميت فكري مانند صميميت عاطفي به زمان بيشتري نياز دارد. صميميت فكري به وسيله مكالمه، حرف زدن و رد و بدل عقايد و افكار در مورد مسائل مختلف ايجاد مي‌شود. كساني كه از نظر طرز فكر و نوع نگرش و به قولي جهان بيني به هم نزديك هستند، در درجه اول به صميميت عقلاني دست مي‌يابند. براي كسب اطلاع از صميميت بين خواهر و برادر كليك كنيد. 

اهميت صميميت بين اعضاي خانواده

صميميت درواقع همان بعد عاطفي عشق است. روابط بدون وجود صميميت نمي‌توانند براي افراد، سالم و كافي باشند. ابراز عشق در خانواده بدون وجود صميمت امكان پذير نبوده و شكل گيري خانواده سالم را به خطر مي‌اندازد. براي اطلاع بيشتر از ابراز عشق در خانواده كليك كنيد.

1. جمع خانوادگي | اهميت صميميت بين پدر و مادر 

والدين در واقع الگويي از يك رابطه سالم براي فرزندان خود هستند. ارتباط صميمانه بين زن و شوهر بر مهارت‌هاي فرزندپروري آن‌ها نيز اثر گذار است. پدر و مادري كه رابطه آسيب ديده و سردي با يكديگر دارند در ارتباط با تربيت فرزندان خود دچار مشكلات بسياري مي‌شوند.

2. اهميت صميميت بين والدين و فرزندان

در مورد صميميت بين والدين و فرزندان بايد به نقش ويژۀ مادر اشاره كرد. در واقع مادر از همان لحظه‌هاي نخستين تولد فرزند با شكل دادن رابطه صميمانه با او، در شكل گيري مفهوم دلبستگي در فرزند خود اثر مي‌گذارد. اگر دلبستگي بين مادر و كودك درست شكل نگيرد فرد به احتمال بيشتري در آينده، در برقراري روابط نزديك دچار چالش خواهد شد.

البته اشاره به نقش ويژه مادر به معني كم اهميت بودن ارتباط صميمانه با پدر نيست. پدر در خانواده منبعي از قدرت براي فرزندان محسوب مي‌شود، همچنين وجود پدر تكيه گاهي امن براي فرزندان فراهم مي‌كند. اگر پدر نتواند ارتباطي صميمانه با فرزندان خود داشته باشد، فرزندان او به احتمال بيشتري در طول زندگي و در برخورد با مراجع قدرت دچار مشكل و سردرگمي خواهند شد.

به دليل نقش مهمي كه كيفيت ارتباط صميمانه بين اعضاي خانواده بر سلامت روان و ارتباطات اجتماعي افراد دارد، اگر فكر مي‌كنيد كه اعضاي خانواده شما در اين زمينه مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنند، كمك گرفتن از يك خانواده درمانگر ضرورت بيشتري مي‌يابد. براي آگاهي بيشتر از سلامت روان كليك كنيد.

ايجاد صميميت بين اعضاي خانواده

با توجه با ابعاد صميميت كه توضيح داده شد، خانواده به خصوص والدين بايد بكوشند كه در همه ابعاد، ارتباطي صميمانه با ساير اعضا برقرار كنند. به ترتيب صميميت زوجين، صميميت با فرزندان و صميميت بين خواهر و برادر مورد توجه قرار مي‌گيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه صميميت زوجين كليك كنيد.

براي آنكه بتوانيد رابطه‌اي دوستانه و سرشار از صميميت بين اعضاي خانوادۀ خود ايجاد كنيد به نكات زير توجه نماييد:

1. جمع خانوادگي | تماس فيزيكي را فراموش نكنيد

تماس فيزيكي يا همان صميميت جسماني در بسياري از خانواده‌ها به طور كامل ناديده گرفته مي‌شود. بسياري از والدين پس از آنكه فرزندانشان كمي بزرگ تر مي‌شوند ديگر آن‌ها را نمي‌بوسند يا خيلي كمتر از قبل همديگر را در آغوش مي‌گيرند. فراموش نكنيد كه اين رفتارها احساس تعلق و نزديكي را در خانواده افزايش مي‌دهد و بر ساير ابعاد صميميت نيز تاثير مي‌گذارد. فقدان اين بعد از رابطه بين شما و ساير اعضا فاصله ايجاد مي‌كند.

2. جمع خانوادگي | فرصتي براي خودافشايي فراهم كنيد

خودافشايي به معناي آن است كه بتوانيد از خودتان، احساسات و اسرارتان نزد ديگران صحبت كنيد، بدون آن كه ترسي از قضاوت آن‌ها داشته باشيد. اگر در برابر اشتباهات و تجربياتي كه ساير اعضا با شما در ميان مي‌گذارند از واكنش‌هاي تند و هيجاني دوري كنيد، به ديگران اجازه مي‌دهيد كه بيشتر از خود به شما بگويند. اين رفتار باعث افزايش صداقت و صميميت بين اعضاي خانواده‌تان مي‌شود. مسلما با مشورت و مذاكره در خانواده به جاي پنهان كاري، بيشتر در مورد راه حل‌ها انديشيده مي‌شود.

3. درك متقابلي از عقايد يكديگر داشته باشيد

اختلاف نظر و عقيده يكي از عوامل اصلي جنگ و درگيري بين بسياري از خانواده‌هاست. بسياري از والدين يا زوجين نمي‌توانند، عقيده مخالفي را در درون خانواده بپذيرند. تلاش مدام براي اقناع يكديگر و تغيير نظر افراد باعث مي‌شود كه اعضا هر روز بيش از پيش از يكديگر فاصله بگيرند.

اگر مي‌خواهيد روابط صميمانه را در خانواده خود حفظ كنيد، تلاش نماييد تا درك متقابلي از ساير اعضا داشته باشيد و آن‌ها را با عقايد و افكارشان بپذيريد. همچنين اگر مي‌خواهيد در مورد عقايدتان با يكديگر بحث كنيد، بهتر است روش‌هاي گفت و گوي مسالمت آميز و اثر بخش را به كار ببريد. اگر در اين زمينه احساس ضعف مي‌كنيد، آگاهي خود را بالا ببريد يا از يك مشاور روانشناس براي بهبود مهارت‌هاي ارتباطي خود كمك بگيريد.

تاثير خدمات روانشناسي بر صميميت جمع خانوادگي

در نهايت اينكه صميمت در خانواده بسيار مهم است و علاوه بر بهبود سلامت روان اعضا، از ساير مشكلات و اختلافات خانوادگي نيز پيشگيري مي‌كند. به همين دليل ضروري است كه از كمك يك روانشناس در حوزه خانواده بهره‌مند شويد تا با آموزش مهارت‌هاي لازم، در اين مسير شما را ياري دهد. برخي مواقع با وجود تمام تلاش‌هاي اعضا، همچنان صميميت در خانواده شكل نمي‌گيرد؛ روانشناس با بررسي و ريشه يابي مشكل، آن را حل كرده و به شما كمك مي‌كند تا خانواده سالم و صميمي خود را تشكيل دهيد. براي كسب اطلاع بيشتر از مشاوره خانواده كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه بهبود جمع هاي خانوادگي و صميميت در خانواده مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: صميميت

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: صميميت،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۵۲:۳۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 4
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی