مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

بي ميلي جنسي در زنان از شايع‌ترين مشكلات جنسي در ميان خانم‌هاست كه عوامل مختلفي مي‌تواند در آن نقش داشته باشد. بي ميلي جنسي در زنان همانند زود انزالي و اختلال نعوظ در مردان رابطه زناشويي زوجين را تحت تاثير قرار مي‌دهد. طبق مطالعات يك سوم از زنان از نداشتن ميل جنسي رنج مي‌برند كه اين موضوع بهداشت جسمي و رواني آنان را در معرض خطر قرار مي‌دهد. در واقع مشكلات بي ميلي جنسي تركيبي از زمينه‌هاي رواني و فيزيكي است كه تنها با خوردن يك قرص حل نمي‌شود و لازم است تا با بهره بردن از مشاوره روانشناسي اين مسئله به صورت ريشه‌اي درمان شود. با اين حال ممكن است شما يا همسرتان نيز به اين مشكل برخورده باشيد يا از ميل و برانگيختگي جنسي خود راضي نباشيد. در اين مقاله درباره علائم، علل، انواع و درمان بي ميلي جنسي در زنان صحبت شده است.

منبع: بي ميلي زنان

 

بي ميلي جنسي در زنان

بي ميلي جنسي يكي از رايج ترين اختلالات جنسي زنان است كه ممكن است در هر سني و بدون هيچ دليل مشخصي رخ دهد. اگر بي ميلي جنسي و عدم علاقه در زنان طولاني مدت شود بر روي روابط زناشويي و صميميت بين زوجين تاثير گذار خواهد بود. گاهي زنان با وجود آن كه تمايلي به ايجاد رابطه ندارند، تن به رابطه جنسي مي‌دهند. كمبود ميل و برانگيختگي باعث ايجاد درد، ناراحتي و نارضايتي از رابطه در زن مي‌شود. با ادامه اين شرايط احتمال ابتلا به اختلالاتي چون واژينيسم، اضطراب، وسواس و افسردگي بالا مي‌رود. 

براي آشنايي بيشتر درباره انواع اختلالات جنسي از جمله واژينيسم كليك كنيد.

 

علائم بي ميلي جنسي در زنان

علائم و نشانه هاي بي ميلي جنسي زنان شامل موارد زير مي‌باشد.

١. فقدان يا كاهش علاقه به فعاليت جنسي

٢. فقدان يا كاهش افكار، خيال پردازي‌هاي جنسي و شهواني

٣. شروع نكردن يا كاهش فعاليت جنسي و معمولا پذيرا نبودن اقدامات همسر براي شروع كردن فعاليت جنسي

۴. فقدان يا كاهش برانگيختگي لذت جنسي هنگام فعاليت جنسي در تقريبا تمام آميزش‌هاي جنسي

۵. فقدان يا كاهش برانگيختگي جنسي در پاسخ به هرگونه نشانه‌هاي جنسي و شهواني بيروني يا دروني مثل نشانه‌هاي كلامي و ديداري.

۶. فقدان يا كاهش احساسات تناسلي يا غير تناسلي هنگام رابطه جنسي در تقريبا تمام آميزش‌هاي جنسي

براي شناخت بيشتر درباره رابطه جنسي كليك كنيد.

 

انواع بي ميلي جنسي در زنان

بي ميلي جنسي زنان را از زواياي مختلفي مي‌توان دسته بندي كرد. در يك دسته بندي بر اساس ظهور علائم حالات زير را شاهد هستيم.

1- دائمي: در اين حالت اختلال از زماني كه فرد از لحاظ جنسي فعال شده وجود داشته است.

2- اكتسابي: اين اختلال بعد از يك دوره عملكرد جنسي نسبتا عادي شروع شده است.

3- فراگير(تعميم يافته): به حالت خاصي از تحريك، موقعيت يا همسران محدود نمي‌شود. فرد در همه موقعيت‌ها عدم تمايل نشان مي‌دهند.

4- موقعيتي: فقط در رابطه با انواع خاص تحريك، موقعيت‌ها يا همسران روي مي‌دهد.

بي ميلي جنسي در زنان را به لحاظ شدت مي‌توان در دسته‌هاي زير قرار داد.

1- خفيف: فرد ناراحتي خفيفي در رابطه با نشانه‌هاي گفته شده در بالا نشان مي‌دهد.

2- متوسط: شواهدي از ناراحتي متوسط در رابطه با نشانه‌هاي گفته شده در بالا در فرد ديده مي‌شود.

3- شديد: شواهدي از ناراحتي شديد يا خيلي شديد در رابطه با نشانه‌هاي گفته شده در بالا در فرد ايجاد مي‌شود و اين امر به شدت فرد را درگير مي‌كند.

توجه داشته باشيد كه اختلال بي ميلي جنسي در زنان همراه با اختلالات برانگيختگي است. در واقع ميل و برانگيختگي معمولا همزمان با يكديگر و يا با فاصله كمي از يكديگر رخ مي‌دهند. اين همزماني اصولا در زنان بيشتر از مردان اتفاق مي‌افتد.

براي آگاهي بيشتر درباره ميل جنسي در زنان و مردان كليك كنيد.

 

علل بي ميلي جنسي در زن

بي ميلي جنسي در زنان به چندين عامل بستگي دارد و فقدان يا صدمه به يك يا چند عامل از اين عوامل مي‌تواند باعث كاهش ميل جنسي شود. در واقع اختلالات كژكاري جنسي مشكلاتي تك عاملي نيستند، در ادامه به چند دليل فقدان ميل جنسي اشاره مي‌كنيم.

1- نداشتن خودپنداره و اعتماد به نفس كه باعث مي‌شود فرد به عنوان يك فعال جنسي خود را نپذيرد.

2- تجارب جنسي ناموفق پيشين، شريك جنسي نامناسب و يك تجربه جنسي فاقد لذت

3- نداشتن رابطه‌ عاطفي خوب با شريك جنسي مثل اختلافات زناشويي

4- نداشتن اعتماد به همسر و بي احترامي به زن از سوي همسر

5- پرهيز از رابطه جنسي به مدت طولاني

6- افسردگي، اضطراب و استرس

7- ترس از حاملگي

8- احساس گناه از رابطه جنسي

9- افسردگي بعد از زايمان

10- طرد شدن از جانب شريك جنسي

11- ترس از آسيب‌ها و عفونت واژن

12- احساس خصومت نسبت به مرد

13. عوامل فيزيولوژيكي از جمله تنگي نفس، ديابت و پايين بودن سطح تستوسترون

براي آشنايي بيشتر با اختلالات كژكاري جنسي و عفونت واژن كليك كنيد.

 

درمان بي ميلي جنسي زنان

با توجه به عللي كه بيان شد بي ميلي جنسي ممكن است تنها با حل اختلافات بين زوجين مشكل حل شود، بنابراين دريافت مشاوره خانواده، حل تعارضات و اختلافات تا حد زيادي در حل شدن فقدان ميل جنسي در زن موثر است. درمان شناختي رفتاري، بر روي تغيير افكار منفي كه ممكن است فرد درباره رابطه جنسي داشته باشد تمركز دارد. در اين درمان تمام افكار منفي از فرد مبتلا دور خواهد شد. اما در مواقعي كه رابطه جنسي دچار مشكل است، دريافت مشاوره جنسي توسط يك متخصص مي‌تواند در درمان اختلالات كژكاري جنسي مانند بي ميلي يا عدم علاقه جنسي در زن بسيار مفيد باشند. در نهايت داروهايي براي افزايش تحريك و ميل جنسي مي‌توانند تا حدودي به زنان كمك كنند تا به دوره قبل كه ميل جنسي داشتند برگردند. 

براي دريافت مشاوره جنسي ما به شما مركز مشاوره حامي هنر زندگي را پيشنهاد مي‌دهيم. اين مركز با سابقه چندين ساله در ارائه خدمات درماني در زمينه اختلالات جنسي از جمله بي ميلي جنسي در زنان جزء بهترين و جامع ترين مراكز خدمات روانشناسي است. اين مركز با گردهم آوري جمعي از متخصصين توانسته خدمات خود را با بالاترين سطح كيفيت ارائه دهد. ما در اين مركز شرايطي را براي شما فرآهم آورده‌ايم تا بتوانيد از هر كجاي كشور با مشاوران ما به صورت تلفني و حضوري در ارتباط باشيد. 

براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

 

نكته پاياني

علل بي‌ميلي جنسي در زنان (سرد مزاجي زنان) هرچه كه باشد نيازمند بررسي و درمان به‌ موقع است. عدم علاقه جنسي در زن را به خوبي مي‌توان با شناسايي و رفع علل زمينه‌ساز آن درمان كرد. نكته مهم در درمان عدم علاقه جنسي زنان اين است كه مبتلايان نبايد خودسرانه به دارودرماني اقدام كنند زيرا علاوه بر عوارضي كه اين‌گونه داروها در صورت مصرفي بي‌رويه دارند، گاه به علت بي‌توجهي به منشأ بي‌ميلي جنسي بي‌اثر خواهند بود يا به‌صورت مقطعي اثر مي‌كنند. نكته مهم ديگر اين‌كه فرد مبتلا به بي‌ميلي جنسي نبايد نسبت به اين اختلال، بي‌توجه باشد زيرا ترك يا كاهش روابط زناشويي به علت اين اختلال، شدت بي‌ميلي جنسي را افزايش مي‌دهد و فرد را در آينده به بحران‌هاي جدي در رابطه زناشويي دچار مي‌كند.

سوالات متداول

مهم ترين علل بي ميلي جنسي در زنان چيست؟

بي ميلي جنسي در زنان يكي از رايج ترين مشكلات جنسي در آنان است كه مي‌تواند علل رواني از جمله اضطراب، استرس و افسردگي و همچنين عوامل فيزيولوژيكي مانند تنگي نفس، ديابت و پايين بودن سطح تستوسترون داشته باشد. علاوه بر اين تجربه روابط جنسي قبلي و ميزان صميميت ميان زوجين نيز از عوامل مهم محسوب مي‌شود. 

براي اطلاع بيشتر درباره مشكلات جنسي زنان كليك كنيد.


براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص و درمان بي ميلي جنسي زنان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق شماره 02122018502 و يا از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: بي ميلي زنان

امتیاز:
بازدید:
برچسب: بي ميلي زنان،
موضوع:
[ ۱۶ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۴:۱۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 3
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی