مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

شايد براي شما هم پيش آمده كه در مورد اعتياد شوهر خود به شيشه يا ديگر مواد مخدر مشكوك شده باشيد و به فكر گرفتن تست شيشه از او باشيد. از طرفي نمي‌دانيد چطور اين مسئله را با او مطرح كنيد و از واكنش او مي‌ترسيد. همچنين مي‌خواهيد از اين بلاتكليفي رهايي پيدا كنيد، پس شروع به سرچ در اينترنت مي‌كنيد يا مسئله را با اطرافيان در ميان مي‌گذاريد. سپس با يافتن مجموعه‌اي از نشانه‌ها و ديدن علائم در او مي‌خواهيد فرضيه ذهني خود را تاييد كنيد. هرگز با مشاهده چند نشانه به فرد برچسب معتاد نزنيد. بهتر است براي اطمينان از علائم، با يك فرد متخصص صحبت كنيد. در ادامه مطلب نحوه مطرح كردن موضوع اعتياد به فرد مورد نظر، روش‌هاي تست شيشه و راه‌هاي تقلب و منفي شدن تست را بررسي مي‌كنيم. 

منبع: تست شيشه

 

رهايي از بلاتكليفي؛ درخواست انجام تست اعتياد از همسرتان

بعد از اطمينان از مصرف شيشه توسط همسرتان احتمالاً ذهنتان درگير نحوه مطرح كردن موضوع با او خواهد شد. توجه داشته باشيد كه با بحث و جدل اين موضوع را مطرح نكنيد چون ممكن است همسرتان حالت تدافعي به خود بگيرد، عصباني شود و يا آن را انكار كند. جنگ رواني در خانه نه تنها به بهبود وضعيت كمكي نمي‌كند؛ بلكه روابط معمول را نيز خدشه‌دارخواهد كرد. اگر شوهرتان هر از گاهي مواد مصرف مي كند، با رفتارهاي نسنجيده شما احتمال دارد بيشتر به سمت مواد گرايش پيدا كند يا حتي ممكن است قبول كند تست اعتياد بدهد ولي به فكر راهي براي تقلب باشد.

اول تكليف خودتان را مشخص كنيد كه هدفتان از تست تشخيصي چيست؟ آيا مي‌خواهيد براي طلاق اقدام كنيد يا از آن به عنوان اهرم فشار براي ترك اعتياد استفاده نماييد؟ اگر قصد كمك به همسرتان را داريد بهتر است ابتدا رابطه‌اي صميمانه و دوستانه با او برقرار كرده و سعي كنيد در او انگيزه همكاري را بالا ببريد. هم چنين از بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به شيشه اطلاع كسب كنيد تا بدانيد بايد چه اقداماتي انجام دهيد.  اما اگر قصد طلاق داريد، نفع خود و فرزندانتان را بررسي كنيد و پيش از هر اقدام جدي از يك روانشناس متخصص در زمينه زوج درماني يا خانواده درماني مشورت بگيريد. براي كسب اطلاع در زمينه ترك اعتياد به شيشه كليك كنيد.

تست شيشه | انواع تست اعتياد به شيشه

نوع تست اعتياد با توجه به ويژگي‌هاي فرد مراجعه كننده، وضعيت اقتصادي، عامل زمان و نوع ماده مصرفي او انتخاب مي‌شود. هيچ تستي صد در صد صحيح نيست و گاهي خطاهايي پيش مي‌آيد. برخي از تست‌هايي كه براي تشخيص اعتياد به شيشه استفاده مي‌شوند، عبارت‌اند از:

1. تست ادرار

اين روش نيازمند يك نمونه ادرار است. تست ادرار را مي‌توان با استفاده از نوار كاغذي به صورت سريع  و يا از طريق پروسه‌هاي طولاني مدت آزمايشگاهي با كيفيت بالاتر انجام داد. براي مثبت شدن تست بايد حداقل ميزاني از آن ماده در نمونه وجود داشته باشد كه اين ميزان براي  شيشه ng/ml 1000 است. جابه جايي و تقلب در ارائه نمونه، از اصلي‌ترين مشكلات اين روش است. زمان تقريبي رديابي شيشه با اين روش حدود 2 روز است. براي اطلاع بيشتر در زمينه تست اعتياد كليك كنيد. 

2. تست بزاق

تست‌هاي بزاقي راحت و بي‌دردسر هستند و امكان تقلب در آن‌ها كمتر است. نتيجه تست در عرض چند دقيقه آماده مي‌شود و نيازي به آزمايشگاه ندارد. اين تست روشي عالي براي ارزيابي ماده مصرفي اخير در فرد محسوب مي‌شود. از معايب اين روش اين است كه بسته به ميزان توليد بزاق و نوع ماده مصرفي، بازه زماني ارزيابي از چند ساعت تا چند روز متفاوت است.

3. تست مواد توسط مو

امكان رديابي مواد در مو تا چند ماه امكان پذير است. اين روش بسيار آسان بوده و امكان تقلب در آن از ساير روش‌ها كمتر است. با اين حال استفاده از آن نيازمند تجهيزات آزمايشگاهي و صرف هزينه بيشتر نسبت به ساير روش‌هاست. اين تست نه تنها مي‌تواند وجود ماده را ارزيابي كند بلكه مقدار ماده مصرفي را نيز نشان مي‌دهد كه اين امكان در هيچ تستي وجود ندارد. زمان تقريبي رديابي شيشه با اين روش حدود 90 روز است.

چند روز پس از مصرف شيشه تست اعتياد منفي مي شود؟

بيشتر مواد تا 72 ساعت پس از مصرف در ادرار قابل شناسايي هستند. امكان رديابي شيشه بسته به نوع تست، 1 تا 3 روز است. با اين حال تست تنها راه بررسي اعتياد به شيشه نيست. متخصصان با اطلاع از نشانه‌هاي رفتاري، مي‌توانند اعتياد به شيشه را تشخيص دهند. ببراي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اعتياد به شيشه كليك كنيد. 

علل اختلال در تست شيشه

شايع‌ترين علل بروز اختلال در نتيجه تست‌هاي نواري شامل موارد زير است:

1. خطا در نمونه‌گيري تست اعتياد به شيشه 

يكي از دلايل بروز خطا در تست‌هاي تشخيصي، خطا در نمونه‌گيري است. علي رغم حضور نمونه‌گير ممكن است تقلب صورت بگيرد و فرد معتاد با تقلب نمونه خود را عوض مي‌كند.

2. خطاهاي تكنيكي در تست اعتياد به شيشه 

نوار تست بايد به مدت 15-10 ثانيه در ادرار نگه داشته شود و قبل از خواندن جواب به مدت 5 دقيقه روي يك سطح صاف غير جاذب قرار داده شود. تفسير پاسخ در يك دقيقه اول يا بعد از 10 دقيقه باعث خطا در ارزيابي مي‌شود.

3. رقيق‌كننده‌ها

هر عاملي كه باعث رقيق شدن ادرار شود، باعث اختلال در جواب تست‌ها خواهد شد. براي مثال ممكن است فرد قبل از انجام تست براي منفي شدن جواب آزمايش آب زيادي بنوشد، در اين صورت از نوارهاي كمكي براي تعيين سطح كراتين، نيترات و گلومات ادرار مي‌توان استفاده كرد.

4. تغييرات سطح PH در تست اعتياد به شيشه

ريختن خون، جوهر ليمو، سفيد كننده‌ها و... در ادرار باعث ايجاد تغيير در سطح PH مي‌شود. در نتيجه احتمال خطا در جواب آزمايش افزايش پيدا مي‌كند چون اكثر تست‌ها به تغييرات PH در بازه 5 تا 9 مقاوم هستند و افزايش يا كاهش PH از اين محدوده باعث اختلال در نتيجه تست مي‌شود.

آيا مي توان به تست اعتياد به شيشه اعتماد كرد؟

روش‌هاي مختلفي براي غربالگري اوليه اعتياد به شيشه و روش‌هاي تأييدي زيادي براي اطمينان از صحت جواب آن‌ها وجود دارد. همان طور كه گفته شد امكان خطا در تست‌هاي تشخيص اعتياد به دلايل مختلف وجود دارد. انجام تست در يك آزمايشگاه معتبر براي تأييد روش و صحت انجام تست توصيه مي‌شود. آزمايشگاه‌ها مقررات سختگيرانه‌اي جهت نمونه‌گيري تست اعتياد وضع كرده‌اند. همچنين كيت‌هايي براي تشخيص تقلب در نمونه ادرار وجود دارد كه از آن‌هم براي تشخيص تقلب مي‌توان استفاده كرد.

در مواردي كه مسئول آزمايشگاه نسبت به تقلب يا احتمال خطا در انجام آزمايش دچار شك و ترديد شود، دوباره از فرد تست گرفته مي‌شود و براي اين كار مي‌توان از روش تي ال سي (TLC) استفاده كرد. در اين روش احتمال منفي كردن تست از طريق فرد نمونه دهنده بسيار پايين است. توجه داشته باشيد كه به غير از تست‌هاي اعتياد روش‌هاي ديگري نيز وجود دارد كه به شما در تشخيص اعتياد اطرافيانتان كمك مي‌كند.

مراجعه به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد يكي از مؤثرترين كارهايي است كه شما مي‌توانيد انجام دهيد. روانشناس با انجام يك مصاحبه باليني  و ارزيابي رواني دقيق در تشخيص اعتياد و برنامه‌ريزي براي ترك و درمان كمك خواهد كرد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

سوالات متداول

-آيا نفازولين تست اعتياد را منفي مي‌كند؟

نفازولين يك داروي اسيدي است كه جذب شيشه را بالا مي‌برد. برخي از افراد بر اين باورند كه به علت افزايش فشار خون و افزايش ادرار پس از مصرف نفازولين، تست اعتياد منفي مي‎شود اما در حقيقت اين باور اشتباه است و مصرف اين دارو خطرات زيادي را به همراه دارد.

-قيمت كيت تست اعتياد به شيشه چه قدر است؟

اين كيت‌ها قيمت‌هاي متفاوتي دارند اما به طوري كلي قيمت‌شان مناسب است و اكثر افراد به راحتي مي‌توانند آن‌ها را از داروخانه‌ها تهيه كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تست تشخيصي اعتياد به شيشه مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق شماره 02122018502 و يا از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: تست شيشه

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست شيشه،
موضوع:
[ ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۳۶:۱۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 4
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی