مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

با توجه به گسترش و پيشرفت جوامع بشري عجله كردن امري شايع است. اگر شما نيز براي انجام كارهايتان عجله داريد و احساس مي‌كنيد كه زمان كافي براي انجام آن‌ها را نداريد، بدانيد كه تنها نيستيد. افزايش تكنولوژي، گسترده‌تر شدن ارتباطات، ارتقاع پيدا كردن سطح زندگي همه همه سبب مي‌شوند تا در دنياي امروز كارهاي بيشتري براي انجام دادن، چيز‌هاي بيشتري براي ديدن و شنيدن و ... وجود داشته‌باشد. شناخت عوامل استرس زا كه سبب عجله داشتن مي‌شود و داشتن انتخابي آگاهانه به شما كمك مي‌كند تا فعاليت‌هاي خود را محدود كنيد. داشتن عجله در طول روز انتخاب خود شما است، شما نمي‌توانيد با عجله كردن همه‌ي كار‌هايي كه مي‌خواهيد را در برنامه روزانه خود جاي دهيد.  در اين مقاله علل، آثار، عواقب و راه هايي براي مقابله با عجله كردن بررسي شده است. 

براي دريافت مشاوره در زمينه عجول بودن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

منبع : آثار، پيامد ها و راه هاي مقابله با عجله كردن و عجول بودن

 

امتیاز:
بازدید: 94
برچسب:
:
[ 1398/12/11  ] [ ۱۹ ] [ honarehzendigi ] [ ]

افسردگي پدر مانند افسردگي مادر تأثير مستقيمي بر اعضاي خانواده مي‌گذارد. مردان اغلب ناراحتي و غم هايشان را در خود نگه داشته و آن را ابراز نمي‌كنند. نگاه عموم به مردان نيز باعث مي‌شود آن‌ها زير بار تمام مسئوليت‌هايي كه دارند تنها مانده و مرهمي براي دردهايشان نداشته باشند. مسئله تأمين مخارج خانه، بي خوابي، استرس‌ها، تربيت فرزندان و ديگر موضوعات، همه و همه مردان را به سمت افسردگي سوق مي‌دهد. اين در حالي است كه با تمام اين سختي‌ها پدر هر روز به دنبال راهي براي شاد كردن خانواده مي‌باشد. اما چگونه همسر و فرزندانش را خوشحال كند در حالي كه شمع وجودش در اعماق تاريك افسردگي در حال خاموشي است. در ادامه نشانه‌هاي افسردگي پدران و تأثير آن بر خانواده را شرح مي‌دهيم. پيش از آن توصيه مي‌كنيم مقاله خانواده هاي افسرده پرور را نيز مطالعه كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راه‌هاي درمان افسردگي پدر مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 
 
 
امتیاز:
بازدید: 93
برچسب:
:
[ 1398/11/29  ] [ ۲۰ ] [ honarehzendigi ] [ ]

آثار طلاق بر زنان كدام‌اند؟ به دليل بافت فرهنگي جامعه، آسيب‌هايي كه زنان بعد از طلاق متحمل مي‌شوند، بيشتر از آسيب‌هاي وارده به مردان است. زنان در جريان طلاق، به شدت نگران آينده خود بعد از جدايي از همسر هستند. عدم استقلال مالي زن، وابستگي عاطفي، موضوع حضانت فرزند و آسيب‌هاي وارده به فرزندان طلاق از ديگر عواملي هستند كه مانع طلاق زنان مي‌شوند. اين موانع بيشتر در زمان‌هايي خانم را از طلاق منع مي‌كند كه ديگر براي حل مسائل راهي باقي نمانده باشد. در ادامه راجع به آثار طلاق بر زنان توضيح داده‌ايم. پيشنهاد مي‌كنيم براي آگاهي بيشتر و كسب ديد كلي مقاله آثار طلاق را مطالعه كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه زنان بعد از طلاق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

منبع : آثار و پيامدهاي طلاق بر زنان | زنان بعد از طلاق چه تغييراتي مي كنند؟

 

امتیاز:
بازدید: 104
برچسب:
:
[ 1398/10/5  ] [ ۱۹ ] [ honarehzendigi ] [ ]

آثار ناخوشايند طلاق براي فرزندان خانواده و زنان جدا شده از همسرانشان بيشتر از آثار طلاق بر مردان مورد توجه جامعه قرار مي‌گيرد. با آن كه موضوع طلاق از نظر حقوقي بعد از روز جدايي پايان مي‌پذيرد، اما آثار رواني و اجتماعي آن تا مدت‌ها به همراه اعضاي خانواده خواهد بود. بيشتر مردم تصور مي‌كنند مردان پس از طلاق نسبت به زنان آسيب كمتري مي‌بينند و حتي در تجربه احساس غم ناشي از جدايي با آن‌ها همدلي مناسبي نمي شود. از ديگر سو معمولا زنان شروع‌كننده فرايند طلاق هستند و از مدت‌ها قبل سرمايه‌گذاري احساسي خود را كمرنگ كرده‌اند. زناني كه تمايل به جدايي دارند، زندگي زناشويي را به عنوان رنجي طولاني تعبير مي‌كنند، در نتيجه احساس منفي‌تري نسبت به رابطه گذشته خود نشان مي‌دهند. پژوهش‌ها نيز نشان مي‌دهند كه مردان و زنان هردو تبعات منفي جدايي را بايد تحمل كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره طلاق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: آثار طلاق بر مردان | پيامدهاي اجتماعي، مالي و روانشناختي طلاق بر مردان

 

امتیاز:
بازدید: 115
برچسب:
:
[ 1398/9/10  ] [ ۱۸ ] [ honarehzendigi ] [ ]

به گمان برخي افراد تاثير طلاق بر فرزندان پسر كمتر از دختران مي‌باشد، چرا كه پسران به اندازه دختران احساساتي نبوده و برايشان يكي نبودن پدر مادر تفاوتي ندارد! اما چقدر از اين افكار و باورهاي مشابه نسبت به پسران طلاق صحيح مي‌باشد؟ بايد گفت پسران شايد مانند دختران واكنش نشان ندهند، اما آن‌ها نيز در معرض آسيب‌هاي مختلف رواني هستند. طبق تحقيقات طلاق والدين، بخصوص در سن نوجواني فرزندان، رفتارهاي نامناسب (تجاوز، خشونت، درگيري و اعتياد) را در پسران افزايش مي‌دهد. همچنين پسران نوجوان كه والدينشان از هم جدا شده‌اند، بيشتر در معرض رفتارهاي بزهكارانه قرار دارند. در ادامه بيشتر درباره آثار طلاق بر پسران و راه‌هاي كاهش عوارض طلاق بر آن‌ها خواهيم پرداخت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كاهش تاثير طلاق بر پسران مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : طلاق چه آثاري بر فرزندان پسر دارد؟

 

امتیاز:
بازدید: 129
برچسب:
:
[ 1397/12/6  ] [ ۱۰ ] [ honarehzendigi ] [ ]

آثار طلاق بر خانواده و جامعه چقدر اهميت دارد؟ چه زماني شدت آثار طلاق بيشتر احساس مي شود؟ فرزندان طلاق چه آسيب هايي مي بينند؟ طلاق زماني اتفاق مي افتد كه استحكام روابط زناشويي از بين رفته و زندگي مشترك با تنش و ناسازگاري همراه شده است. طلاق به عنوان يك آسيب اجتماعي بر بنيان خانواده اثر مي گذارد و امور روزمره فرد را دگرگون مي كند. طلاق پيامدهاي منفي بسياري هم براي مردان و هم براي زنان دارد كه در ادامه با آنها آشنا مي شويم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آثار طلاق

جدا شدن از همسر ممكن است براي فرد يك احساس اضطراب و هراس ايجاد كند. فرايند سازگاري رواني و اجتماعي در زنان و مردان تفاوت چنداني ندارد. اما مردان و زنان از لحاظ واكنشي كه در برابر طلاق از خود نشان مي دهند با يكديگر متفاوتند.

مردان طلاق را يك حادثه ناگهاني مي دانند و زنان آن را به عنوان يك نقطه پاياني و شروع مشكلات طولاني قلمداد مي كنند. شايد به همين دليل است كه زنها كمتر احساسهاي منفي درباره طلاقشان دارند اما اين اتفاق برايشان تنش زاتر است. با اين حال زنها از نظر رواني، با گريه و دردُ دل كردن خود را تخليه مي كنند. مردان بعد از طلاق نه تنها دچار آسيبهاي رواني بيشتري مي شوند بلكه به خاطر ساختار اجتماعي با درون ريزي ناراحتي ها در معرض خطراتي چون سكته و مرگ زودرس قرار مي گيرند.

 

پيامدهاي طلاق براي زنان

زنان بعد از طلاق در معرض فشارهاي روحي و رواني زيادي قرار مي گيرند. آنها دچار يأس و نااميدي مي شود و در بعضي از موارد ممكن است تا مرز افسردگي نيز پيش روند. اضطراب و نگراني از بازگشت به منزل پدري، واكنش اطرافيان، نگراني آينده، ترس از سرزنش شدن، و در بعضي مواقع عذاب وجدان و پشيماني از جمله مشكلاتي است كه زنان مطلقه را با خود درگير مي سازد. 

تزلزل در هويت فردي و اجتماعي

نخستين پيامدي كه زن پس از طلاق تجربه مي كند، از دست دادن پايه هاي هويت و منزلت اجتماعي است. در خصوص زناني كه جدا شده اند در فرهنگ عامه عقايد، باورها و حتي تكيه كلام هايي وجود دارد كه موجب آزار و در هم شكسته شدن منزلت زن مي شود. زنان مطلقه، تهديدي براي زندگي خانوادگي دوستان و خويشان بوده و اين نگاه آنان را منزوي و تنهاتر مي كند. در مجموع از دست دادن حمايت هاي اجتماعي، انزوا، كاهش روابط اجتماعي، احساس عدم امنيت، طردشدگي، نگرش منفي جامعه، برچسب هاي اجتماعي، بازخوردهاي منفي ديگران، آزار و خشونت آشكار و پنهان جنسيتي و… از آسيب هايي است كه زنان بعد از طلاق در جامعه تجربه مي كنند.

احساس عدم امنيت

يكي از تجربه هاي مشترك زنان پس از جدايي احساس عدم امنيتي است كه به دليل پيشنهادهاي مردان اطراف در خصوص ازدواج مجدد، آن هم به صورت موقت صورت مي گيرد. اين مسئله به شدت امنيت روحي و رواني زن را به هم مي ريزد.

 

تاثير طلاق بر مردان

هرچند مشكلات مردان بعد از طلاق بسيار كمتر از زنان است. زيرا اكثريت شاغل اند و فشار رواني و تنهايي طلاق را كمتر احساس مي كنند. اما واقعيت اين است كه طلاق در مردان نيز به بروز دشواري هاي هيجاني مي انجامد. آمار خودكشي در بين مردان طلاق گرفته بيشتر از زنان است. طبق تحقيقات، مرداني كه مسئوليت اصلي مراقبت از فرزندان را به عهده مي گيرند، كمتر از ديگران دست به خودكشي مي زنند.

سلامت جسماني مردان مطلقه نسبت به مردان متاهل بسيار كمتر است. از آنجا كه بسياري از مردان توانايي كمتري در كنار آمدن با مشكلات دارند هنگام متاركه، به دليل وابستگي به همسر از نظر مسائل تربيتي و مسائل حاكم بر زندگي ضربه بيشتري مي بينند.

بعد از جدايي، براي بيشتر مردان دوگانگي عاطفي و تغييرات خلقي شديد به وجود مي آيد. تضاد از اين نظر كه مرد متاركه كرده هميشه اين ترديد را دارد آيا تصميم اش درست بوده يا نه و هميشه با اين سوال كه آيا مي توانسته كار بهتري انجام دهد يا نه مواجه است.

 

آسيب هاي جدايي و طلاق والدين بر روي فرزندان

زماني كه زوج ها تصميم بر طلاق مي گيرند، اين تصميم علاوه بر اين كه به خودشان آسيب هايي را وارد مي كند. براي فرزندان نيز مي تواند تاثيرات منفي داشته باشد كه احساس ناامني، احساس گناه، ترس از دست دادن والدين، احساس بلاتكليفي، تنهايي و افسردگي، افت تحصيلي و ... از جمله آنها است. تأثيرات طلاق در فرزندان را مي توان به ترتيب زير طبقه بندي كرد:

احساس ناامني و ترس از آينده:

طلاق غالبا احساس امنيت كودكان را كاهش داده و آنها را نسبت به آينده نگران مي كند. به عنوان مثال: آيا ما فقير مي شويم؟

ترس از ترك شدن:

پس از طلاق كودك متوجه مي شود كه يكي از والدين ديگر در خانه نيست و از اين مي ترسد كه ديگري نيز ناپديد شود و او را تنها بگذارد.

طردشدگي:

كودكان طلاق ممكن است احساس طرد شدگي داشته باشند. يادمان باشد كودكان خود را در مركز جهان مي دانند و بنابراين هر اتفاقي كه روي دهد به نحوي به آنها مربوط مي شود.

بلاتكليفي:

مخرب ترين تأثير طلاق بر روي كودكان زماني روي مي دهد كه والدين در حضور آنها به تحقير يكديگر مي پردازند. دراين مواقع كودكان احساس مي كنند كه بايد جانب يكي از والدين را بگيرند و اين كار براي آنها بسيار دشوار است. از سوي ديگر كودكان تصور مي كنند اگر از هيچكدام از والدين پشتيباني نكنند ازسوي هر دو رانده مي شوند.

احساس گناه:

كودكان ممكن است به اين نتيجه برسند كه در طلاق والدين مقصر هستند و به خاطر حرفي كه زده اند يا كاري كه كرده اند اين اتفاق روي داده است و احساس گناه و شرمندگي مي كنند.

اندوه:

كودكان طلاق به شدت احساس اندوه و استيصال مي كنند و اعتقاد دارند كه ديگر عضوي از يك خانواده نيستند. در واقع احساس كودكان طلاق مشابه احساس كودكاني است كه والدين خود را بر اثر بيماري يا تصادف از دست داده اند ولي به اندازه آنها مورد حمايت قرار نمي گيرند و ممكن است به شدت دچار افسردگي شوند.

 اضطراب:

كودكان طلاق ممكن است احساس اضطراب كنند و خود را تحت فشار ببينند. به عنوان مثال احتمال دارد آنها وظايف بيشتري را در خانه برعهده بگيرند. در ضمن ممكن است يكي از والدين يا هر دو آنها از كودكان به عنوان مشاور استفاده كنند.

تنهايي:

كودكان طلاق ممكن است احساس تنهايي كنند و دلشان براي والدي كه از آن جدا شده اند تنگ شود. معمولا والديني كه در كنار كودكان مي مانند آنقدر گرفتار مشكلات خود هستند كه به فرزندشان نمي رسند.

 خشم:

خشم احساسي متداول درميان كودكان طلاق است كه در اثر عدم درك يا پذيرش اين مسئله روي مي دهد. خشم كودكان زماني رواج پيدا مي كند كه دلايل طلاق روشن نباشد. همچنين پرخاشگري و عصيان نتيجه محروميت هاي مداوم از مهر و محبت پدري يا مادري است.

افسردگي:

افسردگي از تأثيرات مستقيم طلاق است كه به دنبال اندوه، احساس تنهايي و طردشدگي به وجود مي آيد. افسردگي نشانه آن است كه كودكان حمايت كافي براي رويارويي با مسئله طلاق دريافت نكرده اند.

 

حال چه بايد كرد؟

اول از همه توجه داشته باشيد كه اين تأثيرات تا چه حد ناشي از طرز تفكر فرزند شما در مورد خودش، والدين و طلاق مي باشد. به همين دليل شما بايد با كودكان در مورد طلاق حرف بزنيد و از ميزان تأثيرات منفي آن بكاهيد. درضمن شما بايد مراقب رفتارتان باشيد و احساسات منفي خود را نسبت به همسر سابقتان بروز ندهيد. فراموش نكنيد براي فرزندتان وقت كافي بگذاريد.

والدين بايد بدانند حتي اگر طلاق بهترين تصميم زندگي آن هاست، مسئوليت شان نسبت به فرزندان اهميت زيادي دارد. طلاق توافقي، مشاوره طلاق و گرفتن مشاوره خانواده بعد از طلاق نيز مي تواند آسيب هاي ناشي از طلاق را كاهش دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : اثرات طلاق

امتیاز:
بازدید: 149
برچسب:
:
[ 1397/9/11  ] [ ۰۷ ] [ honarehzendigi ] [ ]

با آن كه موضوع طلاق از نظر حقوقي بعد از روز طلاق پايان مي‌پذيرد، اما آثار رواني و اجتماعي آن تا مدت‌ها به همراه اعضاي خانواده خواهد بود. آثار ناخوش‌آيند طلاق براي فرزندان خانواده و زنان جدا شده از همسرانشان بيشتر از آثار طلاق بر مردان مورد توجه جامعه قرار مي‌گيرد. بيشتر مردم تصور مي‌كنند مردان پس از طلاق نسبت به زنان آسيب كمتري مي‌بينند و حتي در تجربه احساس غم ناشي از جدايي با آن‌ها همدلي مناسبي نمي شود. از ديگر سو معمولا زنان شروع‌كننده فرايند طلاق هستند و از مدت‌ها قبل سرمايه‌گذاري احساسي خود را كمرنگ كرده‌اند. زناني كه تمايل به جدايي دارند؛ زندگي زناشويي را به عنوان رنجي طولاني تعبير مي‌كنند، در نتيجه احساس منفي‌تري نسبت به رابطه گذشته خود نشان مي‌دهند. پژوهش‌ها نيز نشان مي‌دهند كه مردان و زنان هردو تبعات منفي جدايي را بايد تحمل كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق بر مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آثار طلاق بر مردان

اكثر مردان بعد از جدايي از همسر خود سه دسته پيامد را تجربه مي‌كنند.
• پيامدهاي اجتماعي و بين‌فردي
• پيامدهاي اقتصادي و مالي
• پيامدهاي روان‌شناختي

پيامدهاي اجتماعي و بين‌فردي

از طرفي مردان، بعد از اتمام فرايند طلاق با بي‌اعتمادي و قضاوت منفي جامعه روبرو مي‌شوند. از نظر عموم معمولا مردها در پايان يافتن يك رابطه مقصر هستند. اين تاثيرات ناشي از نگاه منفي اعضاي جامعه مي‌تواند به مشكلات در روابط شغلي، روابط با دوستان و آشنايان و حتي ارتباط با ديگر اعضاي خانواده نيز منجر شود. افزايش خطر بزهكاري‌هاي اجتماعي، انحرافات جنسي، مصرف مواد مخدر و الكل در پي اين مشكلات بروز مي‌كنند.

ديگر تصور اشتباه جامعه در مورد مردان اين است كه آن‌ها قوي‌ترند، نيازي به توجه و حمايت ديگران ندارند و از وضعيت بعد از طلاق رنج چنداني نمي برند. اين تصورات منجر به حمايت عاطفي كمتر نزديكان مردان طلاق گرفته نسبت به زنان مي‌شود. در پي حمايت عاطفي كمتر، مشكلات اجتماعي و روان‌شناختي بيشتري براي مردان مطلقه به وجود مي‌آيد. از ديگر سو، بيشتر مردان به دليل مشغله‌هاي كاري و بيرون از خانه توانايي اداره خانه و مراقبت از فرزندان را ندارند. در نتيجه اين سختي‌ها مي‌تواند براي كودكانشان نيز معضلاتي را به وجود بياورد و حتي موجب كودك‌آزاري ناخواسته در آن‌ها شود. مقاله چالش هاي فرزندان طلاق را مطالعه نماييد.

احساساتي مانند سوءظن و بدبيني به ازدواج و رابطه زناشويي از آثار طلاق بر مردان است. در نهايت ممكن است تمايل براي ازدواج مجدد از دست بدهند و مجرد باقي بمانند. تحقيقات نشان مي‌دهند كه مردان نسبت به زنان، پس از طلاق تمايل كمتري به ازدواج دوباره دارند. همين موضوع خود مي‌تواند منجر به دامن زدن به ديگر مشكلات اجتماعي و روانشناختي شود.

پيامدهاي اقتصادي و مالي

يكي از مهمترين آثار طلاق بر مردان دشوار مالي و اقتصادي آن است. مردان علاوه بر فشار مالي تشكيل يك زندگي زناشويي، بعد از جدايي هزينه مهريه، نفقه و فرايندهاي قضايي را نيز تجربه خواهند كرد. فشار مالي فراهم كردن مهريه براي مردان مي‌تواند منجر به ورشكستگي و حتي زنداني شدن آن‌ها شود. در پي اين مسائل، آثار اجتماعي مانند عدم پذيرش در مشاغل ديگر (به دليل سابقه قضايي)، بزهكاري و مصرف مواد و آثار روان‌شناختي مانند افسردگي را مي‌توان انتظار داشت.

پيامدهاي روان‌شناختي (و حتا جسماني!)

براي مردان بعد از طلاق معمولا دوگانگي عاطفي و مشكلات خلقي زيادي پيش مي‌آيد. اين مردان همواره با اين احساس درگيرند كه آيا تصميم درستي گرفته‌اند يا خير، يا آيا تصميم بهتري هم مي‌توانست اتخاذ كند؟ اين دوگانگي عاطفي به همراه ديگر عوامل تنش اجتماعي و اقتصادي كه به آن‌ها اشاره كرديم منجر به احساس نااميدي، پوچي و بي‌معنايي، بي‌لذتي و در نهايت افسردگي مردان شود.

احتمال خودكشي مردان بعد از طلاق به مراتب از اين احتمال براي زنان بيشتر است. فشار رواني ناشي از مشكلات اضطرابي، خشم، احساس درماندگي و از دست رفتن عزت نفس و اعتماد به نفس براي مردان را در پي دارد.

جالب است بدانيد طلاق مي‌تواند سلامت جسماني مردان را هم به خطر بيندازد. اضطراب براي مردان مطلقه علائم جسمي مانند درد بدني، بي‌اشتهايي، ناراحتي گوارشي، سرگيجه، ضعف كلي، لاغري، نفس‌تنگي و تپش قلب و يا ريزش و سفيد شدن مو را در پي دارد.

جايي براي اميدواري

با وجود تاثيرات شديد طلاق براي مردان، تحقيقات نشان مي‌دهند كه مردان نسبت به زنان در طي زمان كوتاه‌تري با شرايط كنار مي‌آيند و سازگار مي‌شوند. البته اين موضوع به شرايط بسياري مانند حمايت‌هاي اجتماعي، سبك‌هاي انطباقي شخصي و توانايي رواني فرد نيز بستگي دارد. اگر اطرافيان فرد را مورد حمايت عاطفي مثبت خود قرار دهند، با او همدلي كنند و خود فرد از روي آوردن به راه‌هاي ناسالم تنظيم احساساتش مانند مواد روان‌گردان، الكل، دخانيات و يا روابط جنسي گسترده و اعتيادگونه اجتناب كند؛ مي‌توان به سپري شدن مراحل سوگ ناشي از جدايي به طور معمول بيشتر اميد داشت. مشاوره طلاق به افراد مطلقه كمك مي كند تا آسيب هاي كمتري را تجربه كنند.

 

پيشنهاداتي براي آسيب كمتر آثار طلاق بر مردان

براي كمك گرفتن به سمت ديگران برويد: همانطور كه گفتيم جامعه حمايت كمتري از مردان بعد از طلاقشان دارد، كه اين موضوع از باورهاي اشتباه فرهنگي درباره قوي بودن مردان و نياز نداشتن آن‌ها به حمايت عاطفي ريشه مي‌گيرد. اين باور از طريق ديگران به خود شخص نيز منتقل مي‌شود. مردي كه تصور مي‌كند نبايد از ديگران كمك بگيرد و اگر به سمت آن‌ها برود طبيعي نيست و نشانه ضعف اوست در عمل خود را در معرض آسيب‌هاي بيشتر رواني و اجتماعي قرار مي‌دهد.

در كنار حمايت عاطفي آشنايان و اعضاي خانواده، شخص مي‌تواند از كمك حرفه‌اي متخصصان مانند مشاوران خانواده و روان‌شناسان باتجربه استفاده كند، تا هرچه مطلوب‌تر پيامدهاي جدايي را پشت سر بگذارد و خود را با شرايط جديد منطبق كند.

براي ازدواج مجدد عجله‌اي نيست: در هر صورت گذراندن بحران طلاق به صورت طبيعي نياز به زمان دارد و شما نياز داريد تا قواي عاطفي خود را براي برقراري رابطه‌اي جديد تجديد كنيد. پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه ازدواج مجدد بدون فاصله زماني مناسب پس از طلاق مي‌تواند به احتمال بيشتري با شكست روبرو شود و قطعا اين شكست دوباره هزينه‌هاي اجتماعي و رواني بيشتري را براي شما به همراه خواهد داشت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق بر مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آثار و پيامدهاي طلاق بر مردان

امتیاز:
بازدید: 154
برچسب:
:
[ 1397/9/7  ] [ ۰۷ ] [ honarehzendigi ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب