مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

 

تغيير همسر بعد از ازدواج كاري ندارد!

ازينكه فكر مي‌كنيد مي‌توانيد زير بر و بالش را گرفته و براي زخم‌ها و مشكلاتش مرهمي باشيد و در او عزت نفس ايجاد كنيد بايد به خود و صبر خود بباليد، اما با اين كارها نمي‌توانيد او را تغيير بدهيد و به راهي كه خودتان مي‌خواهيد بياوريد. چرا كه تا وقتي كسي خودش نخواهد و انگيزه تغيير نداشته باشد، هيچ قدرتي نمي‌تواند او را مجبور به تغيير كند.

بسياري از افراد به اميد تغيير همسر بعد از ازدواج، وارد زندگي مشترك مي‌شوند و حتي مشكلات موجود در دوستي هاي قبل از ازدواج را سر سري مي‌گيرند؛ اما پس از مدت زمان كوتاهي مي‌فهمند كه حقيقت فاصلۀ زيادي با خيال‌پردازي‌هاي آن‌ها پيش از ازدواج داشته است. بهتر است اگر قصد ازدواج داريد همسر آينده‌تان را بهتر بشناسيد و او را همانگونه كه هست بپذيريد و دوست داشته باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر از دوستي هاي قبل از ازدواج كليك كنيد.

چه زماني نبايد با فكر تغيير همسر بعد از ازدواج ادامه داد؟

در ارتباط با همسر آينده‌تان ممكن است مسائل زيادي پيش بيايد كه با صحبت و سعي در رسيدن به شناخت پيش از ازدواج مي‌توانيد به يك وجه اشتراك رسيده و چه بسا باعث رشد يكديگر بشويد. اما در شرايطي نيز بايد به ادامه رابطه شك كرده و موضوع را جدي قلمداد كنيد. در موارد زير مشاوره قبل از ازدواج مي‌تواند شما را براي تصميم گيري مناسب همراهي كند.

  • اگر شما بيشتر عشق مي‌ورزيد و هر روز عاشق‌تر مي‌شويد اما از احساس طرف مقابلتان اطمينان نداريد.
  • در رابطه‌اي كه همسر نقش آموزگار يا راهنما باشد؛ مثل يك دانشجو كه عاشق استاد دانشگاه خود شده است.
  • روابطي كه تنها به جذابيت‌هاي ظاهري و اجتماعي توجه شود؛ ويژگي‌هاي ظاهري و اجتماعي تنها در شروع رابطه مي‌توانند جذاب باشند، پس از گذر زمان تنها اخلاق و ويژگي‌هاي اخلاقي تدام دارد.
  • روابطي كه افراد براي فرار وارد آن مي‌شوند؛ از روي تنهايي، فشار خانواده، فراموشي رابطه گذشته يا شباهت و تضاد با كسي در گذشته دلايل مناسبي براي ازدواج نيست و اكثرا با مشكلات آتي روبرو مي‌شود.
  • رابطه‌اي كه نقش يك نجات دهنده و دلسوز را بازي مي‌كنيد و بيشتر براي كمك كردن به او رابطه را شروع كرده ايد. (براي كسب اطلاع از شناخت پيش از ازدواج كليك كنيد.)

به جاي تغيير همسر بعد از ازدواج از قبل در نظر بگيريد

بهتر است فكر تغيير دادن همسر بعد از ازدواج را از سر بيرون كنيد و به عنوان يك انسان بالغ به فكر تصميم گيري صحيح راجع به زندگي خود باشيد و به ياد داشته باشيد براي يك تصميم صحيح به ملاك‌هاي مناسب براي تصميم گيري و انتخاب نياز داريد؛ بنابراين به نكات زير توجه كنيد:

1- سلامتي شامل جسم و روان

اولين نكته‌اي كه بايد به آن دقت كنيد و راجع به آن اطلاعات كاملي كسب كنيد سلامت جسمي و رواني همسر آينده‌تان است. اگر مشكلي جسماني وجود دارد بايد پيش از ازدواج توافقات دو طرفه صورت بگيرد. در مورد سلامت رواني نيز روانشناسان از تست‌ها و سنجش‌هاي شخصيت و ويژگي‌هاي شخصيتي استفاده مي‌كنند. اختلالات شخصيت مي‌تواند مشكلات زيادي در ازدواج ايجاد كند. براي كسب آگاهي از اختلالات شخصيت كليك كنيد.

2- تغيير فرهنگ همسر بعد از ازدواج

بهتر است در طي آشنايي قبل از ازدواج به خانواده‌ها، تناسب فرهنگي خانواده‌ها، شباهت‌ها و تفاوت‌ها دقت كنيد. به چالش‌ها و اتفاقاتي كه اين دو خانواده مي‌توانند در كنار يكديگر تجربه كنند فكر كنيد و به يك ارزيابي كلي برسيد. هرچند فكر كنيد كه خانواده بعد از ازدواج در زندگي شما دخالت ندارد، اما فراموش نكنيد شما شروع به ساختن يك خانواده خواهيد كرد و الگوهاي اوليه شما خانواده‌هاي خودتان است. براي پي بردن اثرات اختلاف فرهنگي در ازدواج كليك كنيد.

3- تغيير همسر بعد از ازدواج | سوابق خانواده‌ها

خانواده طرف مقابل را از نظر سلامت رواني و سوابق نوع زندگي بررسي كنيد. مثلا خانواده‌هايي كه ارتباط بهتري بين اعضاي آن جريان دارد و شفاف و صميمي است كمتر به سمت طلاق، خشونت و اعتياد مي‌رود. خانواده‌هايي كه مدام آشفتگي دارند و هميشه در حال نزاع و بحث و درگيري هستند استرس و اضطراب زيادي همراه خود به زندگي شما وارد خواهند كرد.

4- سطح تحصيلات

سطح تحصيلات منظور فقط مدرك تحصيلي فرد نيست. به درك و نوع نگاه به جهان است. معمولا افرادي كه سطح تحصيلاتي زيادي دارند حرف يكديگر را نمي‌فهمند يا مكالمات يك طرفه اتفاق مي‌افتد.

5- تغيير همسر بعد از ازدواج | رفتار با پول

چگونگي برخورد فرد با پول و درآمد، سطح درآمدي و نحوه خرج كردن پول بايد قبل از ازدواج بررسي شود و درمورد چگونگي رفتارها و درآمدتان و اينكه چطور در خانه خرج كنيد، بايد صحبت كنيد و به شفافيت برسيد.

6- اعتقادات

اعتقادات مذهبي و مباني اعتقادي به دليل ايجاد رفتارها و عادات متفاوت، تضادها و تعارضات زيادي مي‌تواند در رابطه زناشويي به وجود بياورد. بنابراين لازم است پيش از ازدواج اصول عقيدتي مشخص شود و به شفافيت برسيد.

7- تغيير همسر بعد از ازدواج | مكان زندگي

قبل از ازدواج بايد راجع به چگونگي زندگي و مكان زندگي دو طرف به يك نقطه مشترك برسند.

8- اختلاف سني

اختلاف سني زياد معمولا تفاهم و تعاملات بين فردي را مختل مي‌كند. توصيه شده بيشتر از ده سال نباشد. براي اطلاع بيشتر مي‌توانيد مقاله اختلاف سني در ازدواج را بخوانيد.

9- تغيير همسر بعد از ازدواج | سابقه ازدواج قبلي

در مواردي ممكن است يكي از طرفين ازدواج قبلي خود را پنهان كند، به اميد آن كه زندگي بهتري را شروع كند. اما همين پنهان كاري مشكلات جدي تري را رقم خواهد زد. نيازي نيست همه گذشته همسر آينده تان را بدانيد اما لازم است رابطه اي بر اساس صداقت بسازيد.

10- موارد قابل مذاكره و غير قابل مذاكره

لازم است آگاه باشيد مواري مانند اختلافات سني، خانوادگي يا ازدواج مجدد مواردي هستند كه مي‌توانيد با مذاكره و تصميمات شخصي راجع به زندگي خود با آن‌ها كنار بياييد؛ اما مواردي مانند سلامت رواني يا اختلالات شخصيتي مواردي هستند كه تا وقتي فرد كاملا درمان نشده است، غير قابل مذاكره هستند. در اغلب موارد فرد از اختلال خود اطلاع ندارند و معمولا همسران پس از ازدواج متوجه مي‌شوند. يكي از دلايل الزامي مشاوره پيش از ازدواج شناسائي اين دست اختلالات است.

تغيير همسر تنها با همكاري خود او ممكن مي‌شود

شما بايد همسرتان را آنگونه كه هست بپذيريد و نمي‌توانيد او را مجبور به تغيير كنيد. اما با وجود اينكه تغيير همسرتان دست شما نيست، راهكارهايي وجود دارد كه مي‌توانيد به وسيله آن‌ها همسر خود را تحت تاثير قرار داده و او را به تغيير رفتار تشويق كنيد. در مرحله اول بايد اين را قبول كنيد كه شما نمي‌توانيد همسرتان را وادار به تغيير كنيد. اما با تغيير رفتارهاي خود و واكنش هايتان به رفتارهاي او، محركي خواهيد شد براي اينكه خودش براي تغيير كردن ترغيب شود.

تغيير واكنش شما در شرايط دشوار كمك زيادي به اين مسئله مي‌كند. مثلا اگر بارها بر سر يك مسئله دعوا كرده‌ايد، اين بار بحث نكنيد و بگوييد كه نمي‌خواهيد اين موضوع را تكرار كنيد. اگر قبلا عقايد و احساسات خود را نمي‌گفتيد، اين بار به روشني درمورد آن‌ها صحبت كنيد. به اين نكته توجه داشته باشيد كه باقي ماندن در شرايط ناگوار باعث به خطر افتادن سلامت خود و فرزندانتان مي‌شود. خودتان را بشناسيد و براي تغيير شرايط تلاش كنيد. اما اگر باز هم تغييري ايجاد نشد و شرايط بهبود پيدا نكرد، از خود بپرسيد كه تا كي مي‌توانيد اين شرايط را تحمل كنيد.

ادامه داشتن شرايط ناگوار مي‌تواند باعث افسردگي و نااميدي شود. براي جلوگيري از اين مسئله بهتر است به روانشناس مراجعه كنيد. او به شما كمك مي‌كند كه از نقش خود در دعواهاي زناشويي آگاه شده و يك برنامه مشخص و دقيق براي آينده تان داشته باشيد.
در مورد رفتارهاي منفي همسرتان فكر كنيد و مشخص كنيد كه كدام يك از آن‌ها قابل تحمل و كدام يك غير قابل تحمل است و در مورد اينكه مي‌توانيد با شرايط زندگي تان سازگار شويد يا خير تصميم بگيريد. به اين نكته توجه كنيد كه ممكن است همسرتان از اين شرايط ناراضي نباشد.

راهكارهاي مؤثر براي تغيير رفتارهاي همسر

براي ايجاد تغيير مثبت در همسر و افزايش كيفيت رابطه زناشويي راهكارهايي وجود دارد كه در ادامه به توضيح موارد مهم و كليدي آن مي‌پردازيم:

1. دلايل عدم تمايل همسر به تغيير را بيابيد

اكثر الگوهاي رفتاري وابسته به هم هستند. معمولا هر رفتاري ريشه در يك دليل و محرك عميق دارد. براي مثال اگر همسرتان شب‌ها دير به خانه مي‌ايد يا مواد مصرف مي‌كند به دنبال علت رفتارهاي او باشيد. اگر به همسرتان بگوييد كه هنوز بچه است و بالغ نشده است او را به ادامه ي اين رفتارها تشويق كرده‌ايد. در عوض بهتر است از او بپرسيد كه آيا اضطراب و نگراني دارد كه اين رفتارها را انجام مي‌دهد؟ يا از قبول مسئوليت مي‌ترسد؟ پرسيدن اينگونه سوال‌هاي ريشه‌اي به فرايند تغيير كمك مي‌كند.

2. تغيير همسر بعد از ازدواج | شرايط را بازگو كنيد

هيچ كس از نصيحت شنيدن خوشش نمي‌ايد و با نصيحت ديگران رفتارهاي خود را تغيير نمي‌دهد. چرا كه احساس مي‌كند مورد قضاوت و پيش داوري قرار گرفته است و ديگران مي‌خواهند به او دستور دهند. پس توصيه مي‌شود كه پس از تشخيص علت عدم تمايل همسرتان به تغيير، پيشنهادهايي بدهيد كه محرك‌هاي عميق در رفتار او باشند. او نمي‌تواند به راحتي در برابر اين پيشنهادات مقاوت كند چرا كه خودش به مشكل اشاره كرده است. براي تأثير بيشتر، دلايلي كه خودش گفته است را با زبان ديگري بازگو كنيد و سپس او را براي تغيير تشويق كنيد. با انجام اين كار به همسرتان نشان مي‌دهيد كه به حرف‌ها و مشكلات او توجه كرده‌ايد و او را قضاوت نمي‌كنيد. اين كار نتيجه ي بهتري دارد و تاثير زيادي در شروع تغيير خواهد داشت.

3. تغيير همسر بعد از ازدواج | براي همسر خود الگوي رفتار مناسبي باشيد

درست است كه نصيحت كردن كار ساده و شايعي براي تغيير ديگران است اما راه بهتري نيز وجود دارد. وقتي كه شما رفتارهاي صحيح و مورد انتظار خود را انجام مي‌دهيد، همسرتان نيز به انجام آن‌ها علاقه مند مي‌شود. با الگو شدن، از مرحله حرف زدن رد مي‌شويد و به مرحله عمل كردن مي‌رسيد. در واقع با اين كار نشان مي‌دهيد كه شما تغيير را شروع كرده‌ايد و مي‌خواهيد زندگي بهتري داشته باشيد. اين روش در فيزيولوژي انسان‌ها نيز وجود دارد. نورون‌هاي آيينه‌اي مغز فرد را ترغيب مي‌كنند كه رفتار شخص مورد علاقه خود را تقليد كند.

4. تغيير همسر بعد از ازدواج | از سياست‌هاي زنانه استفاده كنيد

با داشتن سياست زنانه مي‌توانيد بسياري از رفتارهاي ناپسند همسرتان را اصلاح كنيد. مثلا اگر از ديدار همسرتان با خانواده‌اش ناراضي هستيد به جاي قهر و دعوا به او محبت كنيد و به او بگوييد كه دوست داريد با هم به ديدار آن‌ها برويد. يا اگر از رفيق بازي او ناراضي هستيد، با محبت و ابراز عشق او را ترغيب كنيد كه در خانه و كنار شما بماند. در واقع با رفتارهاي خود، خانه را به مكاني لذت بخش‌تر از بودن با دوستان تبديل مي‎كنيد.

5. محبت و توجه به همسر را فراموش نكنيد

بهتر است كه به جاي انتقاد كردن، به همسرتان توجه كرده و او را در محبت خود غرق كنيد. حتي اگر همسرتان اهل ابراز محبت نيست هم به رفتار خود ادامه دهيد. قبول كنيد كه همسرتان در ابراز محبت كلامي چندان موفق نيست و در محبت كردن خود نااميد نشويد. با اين كار به تدريج همسرتان از محبت شما لذت مي‌برد و او نيز شروع به تغيير خود مي‌كند.

6. تغيير همسر بعد از ازدواج | همدلي كردن با همسر

قبول كنيد كه همسر شما با الگوهاي رفتاري متفاوتي نسبت به شما بزرگ شده است و طبيعي است كه با شما متفاوت باشد. با قبول كردن تفاوت‌هايتان متوجه خواهيد شد كه بسياري از رفتارهاي همسرتان از عمد و براي ناراحت كردن شما نيست.

7. سختگيري نكردن

ممكن است كه سختگيري به همسر و كنترل مداوم در كوتاه مدت جواب مي‌دهد و همسرتان براي فرار از سختگيري‌ها و كنايه‌هاي شما كمي خود را تغيير دهد. اما به مرور صبر خود را از دست مي‌دهد و نسبت به رفتار هاي شما مقاوم مي‌شود و شرايط نسبت به گذشته بدتر خواهد شد.

8. تغيير همسر بعد از ازدواج | به او برچسب نزنيد

ناراحتي از رفتارهاي ناخوشايند همسرتان را با برچسب زدن و عنوان كردن القاب نامناسب نشان ندهيد. مثلا از گفتن القابي همچون تنبل، بي لياقت، بي مسئوليت و شلخته خودداري كنيد چرا كه در اين صورت او نيز در مقابل شما گارد مي‌گيرد و با دادن القاب گوناگون رفتارهاي منفي تان را يادآوري مي‌كند. در نتيجه رابطه عاطفي و احترام ميان تان از بين مي‌رود و مشكلات بيشتر خواهند شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تغيير دادن همسر بعد از ازدواج  مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : تغيير همسر بعد از ازدواج | اميد به تغيير دادن همسر بعد از ازدواج

امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۱۳:۰۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 4
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی