مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

شايد رويا و رويابيني ذهن كنجكاو ما را براي دانستن تعبير رويا برانگيخته كند و براي حل مجهولات روياهايي كه مي بينيم هزار و يك راه بيابيم. درست است كه كتب مختلفي در اين زمينه از گذشته تا به امروز وجود دارد اما حقيقت اين است كه اغلب تعابير عاميانه اي هستند كه در طي تاريخ تحريف مي شوند. امروزه افراد زيادي به دنبال كشف تحليل علمي از خواب و رويا هستند لذا شيوه هاي تعبير علمي رويا را تا حدود زيادي مشخص شده است. اگر مي خواهيد تعبير روياي خود را بدانيد بهترين راه اين است كه خودتان تعبيير رويا بدانيد و اين زماني است كه بتوانيد رويا را به ياد داشته باشيد. اغلب مواقع روياها با اولين اشعه صبح از خاطر مي روند. در اين مقاله علت هاي فراموشي رويا و شيوه هاي ثبت رويا را براي رسيدن به يادگيري تعبير رويا ذكر مي كنيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خواب و تعبير رويا مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

چرا روياها را فراموش مي كنيم؟

هر چه رويايي كه مي بينيد حاصل خلاقيت ذهن تان باشد احتمال اينكه فراموش كنيد بيشتر مي شود. تصاوير كمتر آشنا و ضعيف زودتر از ياد مي روند. رؤياهاي بيهوده كه رويدادهاي نامنظم بسيار دارد نيز به سرعت از ذهن پاك مي شوند. همين طور روياهايي كه شامل تصاوير اضطراب آور با نمادهاي روشن هستند؛ رويابين معناي اضطراب آور آن ها را به سرعت متوجه مي شود؛ بنابراين ذهن به صورت ناخودآگاه براي حفظ آرامش و ثبات به سرعت آن ها را پاك مي كند.

قدم اول در تعبير رويا

اغلب ممكن است روياها را به ياد نياوريد پس ابتدا بايد حافظه رويايتان را فعال كنيد به اين روش كه:

  • شب ها پيش از خواب چند بار نفس عميق بكشيد ترجيحا يك مديتيشن كوتاه متمركز بر تنفس داشته باشيد.
  • حتما به ذهن بسپاريد كه «مي خواهيد آنچه را در رويا مي بينيد به خاطرتان سپرده شود». لحظات پيش از خواب و دقايق اوليه بيداري سهم مهمي در تربيت ذهن دارند كه بعدتر به آن بيشتر مي پردازيم.
  • اين درخواست از ذهن براي به ياد سپاري رويا را هر شب پيش از خواب انجام دهيد.
  • برخي با اولين شب رويا را به صورت كامل؛ برخي نقش مايه هايي از رويا و برخي ممكن است يك كلمه يا يك تصوير را به وقت بيداري به ياد آورند و برخي ديگر به روزهاي بيشتري براي تمرين نياز دارند.

 

قدم دوم در تعبير رويا

يكي ديگر از مقدمات تعبير رويا «ثبت آن به محض بيداري» است. محتواي حافظه رويا مانند دانه هاي برفي است كه بر كف دست بنشيند، پس به زودي از برابر ديدگان ناپديد مي شود. بنابراين بايد روياها تا قبل از اينكه فراموش شوند ثبت شوند. براي ثبت رويا هر چيزي كه به محض بيداري در ذهنتان آمد يادداشت شود. حتي يك كلمه يا يك تصوير يا يك صدا.

شيوه ثبت دقيق رويا:

  • يك دفتر (ترجيحا سررسيد) براي ثبت روياها انتخاب كنيد.
  • از آن جا كه اغلب مقاومت هاي رواني بعد از مدتي با بهانه هاي مختلف مي تواند شما را نسبت به ثبت بي انگيزه كند انتخاب يك دفتر با زيبايي هاي ظاهري مي تواند در اشتياق شما براي استمرار اين امر موثر باشد.
  • دفتر به همراه يك خودكار را شب ها در بالاي سر خود قرار دهيد تا به محض بيداري كاملا در دسترس شما قرار داشته باشد.
  • خيلي مهم است كه نوشتن رويا دقيقا در همان لحظه اي كه بيدار مي شويد اتفاق بيوفتد زيرا اگر زمان بگذرد (حتي اگر براي شستن دست و  صورت برويد و برگرديد) احتمال فراموشي يا تحريف رويا هست.
  • براي نوشتن رويا هر آنچه كه در آن لحظه به يادتون اومد پشت سر هم با ذكر دقيق رويداد، اسم شخصيت ها، آشنا يا غريبه بودنشون، احساستون به رويداد و شخصيت ها، اشيا ديده شده، صداها، افكاري كه در رويا در مورد آنچه ديده ايد از خاطرتون مي گذرد.
  • يادداشت رويا گاها وقت گير است پس مي توانيد از يك ضبط صوت و يا ابزار ديگر براي اين كار استفاده كنيد.
  • اگر در طي روز بخش ها يا تكه هاي ديگر رويا به خاطرتون آمد به دفتر اضافه كنيد.

 

قدم سوم در تعبير رويا

«كشف ارتباط نمادها با محتواي زندگي شما »

هر رويا شكل نمادين از احساسات يا افكاري است كه يا در حال تجربه آن هستيد و يا در گذشته آن را از سر گذرانده ايد. براي اين كه بفهميد رويا به چه چيزي اشاره دارد بايد بعد از ثبت دقيق رويا به چند سوال اساسي پاسخ دهيد. با اين روش مي توانيد معنايي كه حوادث در ناخودآگاه شما ايجاد كرده اند را بهتر درك كنيد. در مشاوره هايي كه بر اساس اصولروانكاوي انجام مي شود، با استفاده از رويا و تعبير رويا به بخش هاي ناخودآگاه ذهن پي برده مي شود. به اين صورت تعارضات و گره هاي ذهني حل مي شوند.

شيوه ارزيابي سوالات براي تعبير رويا

  1. اگر رويا را شبيه به يك فيلم سينمايي بدانيد محتوا يا درون مايه فيلم را در مورد چه چيزي مي دانيد مثال: يك ترس، فرار، يافتن چيزي، يك ارتباط يا...
  2. در سراسر تجربه اين رويا چه حس يا احساساتي را داشتيد ؟ مثلا: غم، شادي ، ياس، حسرت ، اضطراب يا...
  3. چه كدهايي در رويا مي يابيد ؟ كدها همان اشخاص يا شكل ها يا اشيا يا حيوانات يا هر چيزي هستند كه در روياي شما نقش بازي كرده اند.
  4. نسبت به كدهاي ديده شده در رويا چه احساس يا فكري داريد؟ مثلا اگر در رويا يك گربه ديده ايد حس و فكر شما به آن گربه چه بوده ؟ آيا حس و فكر شما به ساير گربه ها هم همين است؟ آيا اين گربه مي تواند نقش يك شخص يا بيانگر نمادين يك احساس باشد ؟
  5. اين كدها (مثلا گربه) دقيقا چه فعلي دارند؟ مثلا بازيگوشي مي كرد يا فرار مي كرد.
  6. در مرحله آخر از خود بپرسيد اين كدها با احساسات يا افكاري كه اين ايام در حال تجربه آن هستيد چه اشتراكي مي تواند داشته باشد؟
  7. اگر فعل و عملكرد كدها با حس يا فكر شما در زمان حال اشتراكي نداشت از خود بپرسيد آيا شباهتي با عملكرد حسي و فكري شما در گذشته دارد؟ مثلا اگر گربه در روياي شما به دور دست و پاي شما يا يك آشنا مي چرخيد و دنبال نوازش بود آيا مي تواند شبيه به احساس نياز شما به توجه در اين ايام باشد. حال اين توجه ممكن است نسبت به خود يا نياز به جلب توجه از ديگران باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خواب و تعبير رويا مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  شيوه هاي به ياد ماندن و تعبير رويا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير رويا،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۱:۴۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

ممكن است شما بارها علي رغم ميلتان و تنها به خاطر رودربايستي خود را ملزم كرده ايد كه از كودك همسايه براي ساعاتي مراقبت كنيد، يا كليد ويلاي شمالتان را به دوستي دهيد، يا به جاي همكارتون شيفت شب بايستيد. اين موقعيت ها و زمينه هاي مشابه احساسات ناخوشايندي براي شما ايجاد مي كند كه در بلند مدت مي تواند به عزت نفس شما لطمه بزند. به علاوه هزينه هاي مالي و رواني زيادي را براي شما ايجاد مي كند. شايد سخت ترين كار اين باشد كه بخواهيد به يك دوست يا آشنا نه بگوييد. نه گفتن و شناسايي موقعيت هايي كه نيازي به رودربايستي ندارد، به شما كمك مي كند تا در روابطتان هم خود و هم طرف مقابلتان حس بهتري داشته باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط و بيان خواسته ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تكنيك هاي مقابله با رودربايستي

يكي از مهارت هايي كه براي حفظ روابط لازم و ضروري است، دانستن و مجهز بودن به تكنيك هاي رهايي از رودربايستياست. اين تكنيك ها را تحت عنوان جرات ورزي يا قاطعيت هم مي شناسيم تنها تفاوتشان زمينه هاي به كارگيري آن هاست. اين كه در فضاهاي رسمي چگونه نه بگوييد يا اينكه در موقعيت هاي غير رسمي و دوستانه چگونه نه بگوييد هر يك از قوانيني پيروي مي كند كه دانستنش به ساخت يك زندگي رضايتمندانه تر كمك مي كند.

 

چگونه رودربايستي بر روابط شما تاثير مي گذارد؟

گاهي رفتارهايي در اثر تكرار تبديل به يك عادت و يا وظيفه مي شوند، به عبارتي ديگر ممكن است در ابتدا قبول شرايطي به عنوان يك لطف در نظر گرفته شود اما پس از مدتي قبول نكردن منجر به بحث و ناراحتي مي شود.

اما در مواردي ديگر براي مثال با قبول كردن مسئوليت هاي يك همكار با تمجيد روبرو شده ايد، به اين صورت ياد مي گيريد كه براي دريافت تاييد و پذيرش سايرين فقط كافي است كه ديگران را مهم تر از خود بدانيد و هر بار كه از شما چيزي خواستند آن را برآورده كنيد. اين گونه مي شود كه مطيع بودن روشي براي جلب نظرات مثبت ديگران مي شود.

ممكن است وقتي از شما بخواهند كه تمامي مصائبي را كه در اين راه متحمل شده ايد به خاطر بياوريد و براي اين كه ديگر تكرار نشوند رفتار ديگري اتخاذ كنيد در نظر اول برايتان غيرممكن بيايد. مثلا نه گفتن را با بي ادبي و زشت بودن عمل مترادف بدانيد. اما بايد بدانيد تغيير رفتار به يكباره رخ نداده و براي رسيدن به يك رفتار جديد بايد تمرين داشته باشيد.

اصول قاطعيت در فضاهاي غير رسمي

قاطعيت در موقعيت ها به شما كمك مي كند تا بتوانيد در مقابل خواسته هاي ديگران سر فرود نياورده و خواسته خودتان را اولويت قرار دهيد. برخي از اصول قاطعيت در موقعيتي كه ممكن است رودربايستي نماييد، شامل موارد زير مي شوند:

  • به اندازه پاسخ داده و با زبان بدن خود همراه شويد.
  • دليل تان را صادقانه بگوييد و با اصرار طرف مقابل آن را عوض نكنيد.
  • تصميم نهايي خود را بيان كرده و از دادن اميد اجتناب كنيد.
  • بعد از سه بار درخواست مجدد حس هاي مثبت را با شيوه هاي ديگر بيان كنيد.
  • اگر توهيني شد، به آن اهيمت ندهيد و تصميم خود را با زبان مودبانه تكرار كنيد.

فن TA براي بيان قاطعيت

براي مقابله با خواسته هاي نابجاي ديگران مي توانيد از فن TA نيز استفاده كنيد. در اين روش شما مي توانيد با استفاده از 3 مرحله زير از خواسته هاي خود محافظت كنيد.

  1. وقفه ايجاد كنيد.
  2. پيامدها را بيان كنيد.
  3. موضوع را تغيير دهيد.

مثال: وقتي دوستتون مي خواهد ماشين شما را قرض بگيرد:

  1. من  ممنونم كه اينقدر با من احساس صميميت مي كني
  2. من ماشين را براي انجام كارهاي اداري احتياج دارم
  3. نمي توانم آن را به تو قرض بدهم
  4. (اگر بيشتر اصرار كرد) اين خوشحالم مي كنه كه اينقدر با من احساس راحتي داري
  5. (اگر گفت تو خيلي خسيسي) بله حق با توئه
  6. به نظرت درسته كه كارهاي اداري من باقي بمونه چون تو با ماشينم رفتي شمال
  7. (اگر همچنان اصرار ورزيد اين بار با تن صدايي كمي بلندتر بگوييد) چند بار خدمتتان عرض كردم نمي توانم
  8. (اگر گفت خيلي نامردي) بله من نامردم
  9. اگر تو جاي من بودي حاضر مي شدي به خاطر سفر دوستت كارات باقي بمونه؟
  10. (اگر اصرار ادامه داشت و زير بار نرفت و لحنش را تند كرد) فكر مي كنم تو الان در موقعيت صحبت كردن نيستي
  11. اگر ماشين را به تو بدم و توي مسير تصادف كني خودت پاسخگو مي شوي؟
  12. خوب از مامانت اينا بگو حالشون خوبه؟

 

نكات مهم براي مقابله با رودربايستي

در بسياري از شرايط ماندن بر سر تصميم و نه گفتن كار دشواري مي شود، اما با تمرين مي توانيد مهارت خود را بيشتر كرده و راحت تر با اين شرايط برخورد داشته باشيد. براي اين منظور نكات زير را فراموش نكنيد:

  • نگذاريد اصرار او نظر شما را عوض كند.
  • دليل ابتدايي كه مطرح مي كنيد راعوض نكنيد.
  • فقط درصد كمي از نزديكان هستند كه نياز هست تا مرحله آخر با آن ها پيش رويد اغلب تا مرحله 3-4 عقب نشيني مي كنند.
  • جملاتي كه بار تعارف دارند را تكرار نكنيد.
  • قاطعيت را از افراد غريبه تر شروع كنيد تا نسبت به آشنايان هم تواناتر شويد.

 

جمع بندي

اعمال موارد گفته شده به تنهايي ممكن است به طور كامل قابل انجام نباشد. در اين مسير از يك دوست درخواست كنيد تا بتواند به شما براي ماندن بر سر تصميماتتان كمك كند. به ياد داشته باشيد در ابتداي مسير احتمال دلخوري و ناراحتي ها زياد خواهد بود؛ اما بعد از مدتي تنها كساني كه واقعا به دنبال ارتباط با شما هستند، در كنارتان مي مانند. همان افرادي كه موجب خوشحالي شما شده و به سلامتي شما اهميت مي دهند. اما چون احتمالا تمامي روابطتان بر اساس رودربايستياست، كمك گرفتن از يك فردي كه شما را درك كرده و راه هايي براي تغيير اين شرايط بداند مفيد خواهد بود. روانشناسان با مطالعه و آگاهي در زمينه هاي شناختي بهتر مي توانند شما را براي رسيدن به اهدافتان راهنمايي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط و بيان خواسته ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  چگونه از تله رودربايستي رها شويم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رودربايستي،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۰:۲۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا از تاثير اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي بر روابط اجتماعي آگاهي داريد؟ شايد شما هم براي پاسخ به احساس نيازتان به ايجاد ارتباطي تازه و مناسب دست به دامان اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي شده باشيد. اين برنامه‌ها بسيار متنوع هستند و هركدام اهداف مختلفي دارند. اين برنامه ها با هدف ايجاد ارتباط عاشقانه و عاطفي تا ملاقات با يك غريبه در نزديكي شما طراحي شده‌اند تا دوستي مناسب براي گذراندن زماني محدود را انتخاب كنيد. در هر حالت اپليكيشن‌هاي دوستيابي علاوه بر فرصت‌هايي كه در برابر شما قرار مي‌دهد، مي‌تواند اثرات ناخواسته‌اي را به همراه داشته باشد. براي آشنا شدن با تاثير اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي بر روابط اجتماعي و استفاده از اين برنامه‌ها و چگونگي استفاده بهتر از آن‌ها، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي بر روابط اجتماعي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

اثرات اپليكيشن‌هاي دوستيابي

برنامه‌هاي دوست‌يابي در بعضي مواقع فرصت سنجيدن معيارهايي را ايجاد مي‌كند كه در ايجاد روابط در دنياي واقعي هم چندان در دسترس ما نيستند. با استفاده از اين اپليكيشن‌ها مي‌توانيد علائق و ويژگي‌هاي افراد را در نظر بگيريد و ببينيد تا چه اندازه نظرات شما به هم نزديك است و آيا مي‌توانيد افراد مناسبي براي دوستي يا رابطه‌اي عاطفي و عميق باشيد؟ اما در كنار اين فرصت استفاده بلندمدت از اين برنامه‌ها مي‌تواند اثراتي منفي بر روابط اجتماعي شما داشته باشد.

تعاملات و روابط اجتماعي را غيرشخصي مي‌كند

تحقيقات نشان داده افراد وقتي گزينه‌هاي زيادي براي انتخاب در دسترس داشته باشند، انتخاب كمتر اتفاق مي‌افتد. يعني ما در اين شرايط با وسواس بيشتري دست به انتخاب مي‌زنيم و به انتخاب خود كمتر اعتماد مي‌كنيم.

تقلب راحت است

دروغ گفتن در مورد خودتان در فضاي مجازي بسيار راحت‌تر است. گذاشتن عكس‌هاي جوانتر و با زاويه بهتر از خود تا نوشتن ويژگي‌هاي مناسب و جامعه‌پسند براي معرفي خود همگي نوعي تقلب محسوب مي شوند. با اين كه امكان دارد افراد در محيط واقعي هم در معرفي خودشان تقلب كنند اما كشف كردن درستي اطلاعات در فضاي مجازي خيلي سخت‌تر است. در ضمن چه چيزي تضمين مي‌كند كسي كه شما در اين محيط انتخاب كرديد و در پي رابطه‌اي عاطفي و عميق با او هستيد هم‌ زمان با افراد ديگر به همين صورت در ارتباط نباشد؟

عزت نفس پايين

تحقيقات نشان داده افرادي كه از سايت‌ها و نرم‌افزارهاي دوست‌يابي استفاده مي‌كنند بدون توجه به جنسيتشان از عزت نفس پايين‌تري برخوردار هستند. شما در اين محيط به راحتي خود را با ظاهري كه از ديگران مي‌بينيد مقايسه مي‌كنيد. مقايسه با ديگران احساس شما را نسبت به خودتان تخريب مي‌كند، جذابيت شما را زير سوال مي‌برد و در نهايت عزت نفستان را كاهش مي‌دهد. تمامي اين ها منجر به تخريب مهارت شما در روابط اجتماعي مي شود.

روابط بلندمدت و معنادار را محدود مي‌كند

ايجاد يك رابطه معنادار بلندمدت با يك نفر نياز به زمان و تلاش زيادي دارند. در اين رابطه شما بايد انرژي زيادي صرف كنيد و سرمايه عاطفي و زماني خود را هزينه كنيد، تا به دركي عميق و رابطه‌اي پرمعنا برسيد. اما محيطي كه اين نرم‌افزارهاي دوست‌يابي براي شما فراهم مي‌كنند نفر بعدي را به سادگي در اختيار شما مي‌گذارد. در دسترس بودن انتخاب‌هاي بعدي باعث مي‌شود كه حوصله‌اي كه لازم است براي ايجاد يك رابطه بلندمدت به خرج دهيد را صرف نكنيد. در اين محيط ديگران شما را به راحتي قضاوت مي‌كنند و اگر به نظر مناسب نرسيد با يك كليك به سراغ نفر بعد مي‌روند.

شواهد نشان مي‌دهد كه با گسترش اين محيط‌هاي دوست‌يابي در فضاي مجازي افراد به مدت طولاني‌تري تنها مي‌مانند و با سختي بيشتري مي‌توانند شروع به برقراري روابط كنند.

اعتيادآور است

شايد اين تجربه را داشته باشيد كه استفاده از سايت يا اپليكيشن دوست‌يابي براي شما مثل يك بازي سرگرم‌كننده شده باشد. بله همينطور است! چك كردن پروفايل افراد و مقايسه آن‌ها و تصور ملاقات و دوستي با آن‌ها مانند بازي بسيار سرگرم‌كننده‌اي است كه براي مغز شما به شدت لذت‌بخش است. وقتي شما در برابر اين چنين تكليف سرگرم‌كننده‌اي قرار مي‌گيريد و با هر بار باز كردن برنامه به مغزتان پاداش مي‌دهيد، دقيقا مانند مصرف مواد يا بازي قمار احتمال دارد كه معتاد شده باشيد. در واقع مي توان گفت دچار اعتياد به اينترنت شده ايد.

اعتماد را سخت‌تر مي‌كند

در محيط اين اپليكيشين‌هاي شما بيشتر با پديده غيب‌شدن آدم‌ها روبرو مي‌شويد. بعد از مدتي با فردي احساس نزديكي كرده و با او زمان زيادي را هم‌صحبت شده‌ايد، اما او ناگهان ناپديد شده و ديگر در دسترس شما نيست. اين اتفاق مي‌تواند لطمه زيادي به اعتماد شما به افراد بعدي كه با آن‌ها قرار مي‌گذاريد وارد كند.

غيب شدن افراد بعد از ملاقات حضوري هم مي‌تواند اتفاق بيفتند اما تفاوتي در ديدن زبان بدن و ارتباط غير كلامي است. وقتي شما زبان بدن و رفتار ظاهري ديگران را مي‌بينيد مي‌توانيد كيفيت و شرايط ارتباط و قرارتان را ارزيابي كنيد. در شرايط حضوري شما از لبخند، لحن كلام، ژست بدن و ظاهر افراد تشخيص مي‌دهيد كه چه احساسي دارند و يا چه چيزي روي آن‌ها تاثير گذاشته است. اما وقتي در محيط اپليكيشن طرف مقابل شما مي‌رود راهي براي حدس زدن شرايط تمام شدن اين ارتباط نداريد.

در ضمن وقتي مخاطب شما ناگهان ارتباط را قطع مي‌كند، شما از خودتان مي‌پرسيد آيا من يا پروفايلم مشكلي داريم كه دوستم ندارد؟ اين‌جا علاوه بر ايجاد بي‌اعتمادي در شما، احساستان به خودتان هم تخريب شده و عزت نفستان كم مي‌شود.

 

مهارت‌هاي دوست‌يابي خودتان را افزايش دهيد

قبل از اين كه دست به دامن فضاي مجازي و برنامه‌هاي دوست‌يابي شويد سعي كنيد با افزايش مهارت‌هاي روابط اجتماعي و دوست‌يابي خودتان در فضاي واقعي به ايجاد ارتباط موفق بپردازيد. اگر خودتان مهارت لازم را در محيط واقعي نداشته باشيد مطمئن باشيد نه تنها اين اپليكيشن‌ها به شما كمكي نمي‌كنند بلكه ممكن است شرايط را براي آسيب بيشتر شما فراهم كنند.

 

برنامه را از روي گوشي پاك كنم؟

نياز به اين كار نيست! برنامه‌هاي دوست‌يابي با شرايطي كه گفتيم توان اين را دارند كه سلامت روان ما را تهديد كنند و مشكلات اجتماعي نيز به بار بياورند، اما شما نگذاريد. در صورت استفاده آگاهانه از اين اپليكيشن‌ها، مي‌توانيد اثرات مخرب آن‌ها را محدود كنيد و حتي استفاده مورد نياز و مفيد خود را از آن‌ها ببريد. اما براي اين كار بايد به نكاتي توجه داشته باشيد.

ارتباط را به فضاي واقعي بياوريد

سعي كنيد با رعايت نكات امنيتي و شرايطي كه منجر به آسيب شما نشود ارتباط ايجاد شده در فضاي مجازي را زودتر به فضاي واقعي بكشانيد. در فضاي واقعي بهتر مي‌توانيد فرد مقابلتان را بسنجيد، احتمال غيب شدنش را كم كنيد و به او كمتر فرصت تقلب بدهيد. اگر خود نيز به اين نتيجه رسيديد كه اين رابطه سرانجامي ندارد، به آن رابطه پايان دهيد. براي اطلاع از نحوه پايان دادن به رابطه كليك كنيد.

به افراد فرصت بيشتري بدهيد

دفعه بعد كه با دوستي جديد قرار ملاقات گذاشتيد يادتان باشد كه در زير يك پروفايل، انساني قابل كشف حضور دارد. براي كشف كردن شخصيت يك دوست نياز به انرژي و زمان زيادي داريد. پس اين فكر كه اين برنامه مانند دريايي است پر از ماهي‌هاي مناسب نه تنها به شما كمك نمي‌كند بلكه شما را تنهاتر مي‌كند. مقاله چگونه يك ارتباط عاشقانه را آغاز كنيم را بخوانيد. 

خودتان را بيشتر دوست داشته باشيد

عزت نفس پايين شما را در برابر اثرات اين برنامه‌ها آسيب‌پذيرتر مي‌كند. پس بايد به دوست داشتن خودتان اهميت بدهيد. تنها در اين حالت است كه اگر تجربه من در فضاي مجازي احساس جذاب بودن، زيبا بودن و دوست‌داشتني بودن من را تهديد كند باز هم من آسيب نمي‌بينم و حتي مي‌توانم از ظرفيت مناسب آن استفاده خودم را ببرم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي بر روابط اجتماعي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : تاثير اپليكيشن‌هاي دوست‌يابي بر روابط اجتماعي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۹:۵۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

حتي اگر فردي غير اجتماعي باشيد، نداشتن دوست خوب و صميمي برايتان آزار دهنده خواهد بود. شايد اصلي ترين علت احساس تنهايي نداشتن مهارت ارتباط يا توقع بالا و نادرست از دوستي هاست. همه نياز به داشتن دوستي دارند كه در مواقع مهم زندگي كنارشان باشد. داشتن كسي كه بتوانيد درباره تمام جنبه هاي زندگي با او صحبت كنيد، به سلامت روان شما كمك خواهد كرد. براي آن كه با كسي دوست شويد ابتدا بايد خود را بهتر شناخته و در صدد يافتن فرصت هايي براي ملاقات با افرادي كه يك وجه اشتراك با شما دارند باشيد. در ادامه مطلب درباره علل نداشتن دوست خوب و راه هايي براي حل اين مشكل پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نداشتن دوست خوب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

دوست خوب كيست؟

مفهوم دوست خوب يا دوست نزديك در هر كشور و هر فرهنگي متفاوت است. دوستي در كشور ما يك مسئله مهم و پر رنگ به شمار مي آيد كه هم فوائد و هم حاشيه هاي زيادي داشته است. اما به طور كلي دوست صميمي يا دوست نزديك، كسي است كه ما مي توانيم درباره هر چيزي با او صحبت كنيم، هميشه در دسترس است و كنار او هيچ ترسي از قضاوت شدن نداريم. دوست صميمي آينه ماست و اشتباهات و ضعف هاي ما را به ما مي گويد و براي بهتر شدن ما تلاش مي كند. نكته مهم، رابطه متقابل دوستي است و يك طرفه نبودن اين احساس ضروري مي باشد.

 

چرا نمي توانيم يك دوست خوب و نزديك داشته باشيم؟

دلايل نداشتن دوست خوب ، جدايي و دوري از ديگران بسيار گسترده است و تمام ابعاد زندگي ما را دخيل مي كند. اما مهمترين دليل نداشتن دوست خوب تجربيات دوران كودكي يا سبك هاي تربيتي خانواده است. مهم ترين علل نداشتن دوست خوب به شرح زير مي باشد:

روابط خانوادگي:

مهمترين علت ناتواني در دوستيابي تربيت خانوادگي است. برخي خانواده ها روابط محدود و بسته را به فرزندان آموزش داده اند يا آنها را محتاط، محافظه كار، بي اعتماد به ديگران و غير اجتماعي بار آورده اند. در اينگونه مواقع روانشناس خانواده مي تواند با تحليل الگوهاي رفتاري و سيستم خانواده، علت را برطرف كند و به فرد كمك كند كه او فراتر از الگو هاي خانواده رفتار كند.

خجالتي بودن:

يكي از اصلي ترين دلايل نداشتن دوست خوب ناتواني در برقراري ارتباط با ديگران به دليل خجالتي بودن است. دلايل خجالتي بودن يك بحث مفصل خواهد بود اما به طور كلي اين مسئله از اعتماد به نفس پايين، احتياط و محافظه كاري بيش از حد، عدم باور به خود و ... ناشي مي شود.

مغرور بودن:

گاهي افرادي درست يا اشتباه، به ديگران نگاه از بالا دارند. غرور بيش از حد آن ها باعث مي شود ديگران را كمتر از خود ببينيد و نخواهند با نزديك شدن به آن ها سطح خود را پايين بياورند. اشتباه بودن اين نگاه كاملا مشخص بوده و باعث تنها ماندن مي شود.

اعتماد به نفس پايين:

احساس حقارت و كمتر بودن از ديگران، دقيقا مثل غرور، شما را از ديگران دور مي كند. به ديگران نزديك نمي شويد چون زشت، ضعيف، بي هنر و به طور كلي ديگران از شما خوششان نمي آيد؛ اما اين تفكر اشتباه است. هر كس در كنار معايب، مزايايي هم دارد كه مي تواند به آن ها خوشبين بوده و براي شروع دوستي به آن ها اتكا كند.

عدم احترام به تفاوت ها:

يكي ديگر از مشكلاتي كه مانع از ايجاد يك دوستي عميق مي شود؛ نپذيرفتن تفاوت هاست. اين مسئله كه انسان ها بايد با كساني نشست و برخاست كنند كه همفكر و هم عقيده آن ها هستند درست است، اما گاهي آدم هاي ارزشمندي در زندگي ما پيدا مي شوند كه بخاطر تفاوت ها، نمي توانيم به آن ها نزديك بمانيم. بايد بپذيريم كه تمام انسان ها با هم تفاوت دارند و همين تفاوت هاست كه باعث كشش و جذب آدم ها مي شود. تنها كسي كه كاملا شبيه شماست، خود شماييد. به تفاوت ها احترام بگذاريد و آن ها را بپذيريد.

توقع بالا:

گاهي توقع شما از دوستي بسيار بالاست. مثلا اين تفكر كه دوست خوب كسي است كه هر كار از او مي خواهيم انجام دهد و هر وقت مي خواهيم باشد و تمام رفتارهاي شما را بپذيرد. توقع تان را از ديگران پايين بياوريد و با ديگران به گونه اي رفتار كنيد كه دوست داريد با شما رفتار شود.

 

براي داشتن دوست خوب چيكار كنيم؟

هيچكس نيست كه در زندگي تجربه داشتن دوست را نداشته باشد يا نخواهد تجربه كند. اما اين مسئله در ابتدا نيازمند اصلاح الگوهاي رفتاري و شناختي اشتباه است. در ادامه به برخي از ويژگي هايي كه در خود بايد ايجاد كنيد، اشاره كرده ام:

دوست داشتن خود:

اگر خودتان را دوست نداشته باشيد ديگران نيز شما را دوست نخواهند داشت. بايد خودتان را تحليل كنيد، تمام ويژگي هاي مثبت و منفي خود را بدانيد و سعي در اصلاح معايب كنيد. صداقت، عامل بسيار مهمي براي پذيرش خود است. با خودتان رو راست باشيد و اشتباهاتتان را بپذيريد. به نقاط قوت خود اعتماد كنيد و آن ها را گسترش دهيد.

سازگاري را ياد بگيريد:

يكي از مهم ترين ويژگي هاي فرد سالم، سازگاري و توانايي كنار آمدن با موقعيت هاي سخت و عجيب است. اگر اين توانايي را نداشته باشيد، ممكن است با بروز كوچكترين مشكل در روابط، به پايان رابطه برسيد و دوستي خود را از دست بدهيد. مي توانيد با كمك روانشناس و مشاور، توانايي و مهارت سازگاري خود را پرورش دهيد و بدانيد در مواقع بحراني بايد چگونه رفتار كنيد.

چند بعدي باشيم:

حضور در جمع هاي مختلف باعث آشنايي با فضاها و تفكرات مختلف مي شود. شايد در جمعي، با كسي برخورد كنيد كه بسيار به نظر شما دوست داشتني باشد. سعي كنيد علايق خود را پيدا كنيد و آن ها را گسترش دهيد. حضور در مجامع ادبي، موسيقي، تئاتر، عكاسي، فلسفه و هر جمعي كه به محوريت آن علاقه داريد باعث مي شود جنبه هاي ديگر خود را بهتر بشناسيد.

لبخند بزنيد:

لبخند زدن به ديگران هنگام صحبت و آشنايي، علاوه بر اينكه اعتماد به نفس شما را بالا مي برد، باعث مي شود ديگران حس بهتري به شما داشته باشند. سعي كنيد هرگز در ارتباطات اوليه بي احترامي نكنيد، الفاظ ركيك استفاده نكنيد، تفاوت ها را مسخره نكنيد و اعتماد طرف مقابل را جلب كنيد. 

وقت خود را پر كنيد:

سعي كنيد زمان خود را پر كنيد. فعاليت هاي مختلف انجام دهيد و به سمت علايق خود برويد. وقتي احساس مفيد بودن كنيد و مشغله داشته باشيد، نياز شديد و بيمارگون به داشتن دوست كمتر مي شود؛ در نتيجه در آشنايي هاي و روابط خود، كمتر اشتباه رفتار كنيد. سعي كنيد بيش از حد، مخصوصا در روزهاي اول، با فرد مقابل ارتباط برقرار نكنيد تا اعتماد او خدشه دار نشود و حس نكند شما قرار بر مزاحمت داريد.

 

سخن آخر

به طور كلي، بسياري از مشكلات ما در نداشتن دوست خوب به خودمان بر مي گردد. خيلي از ما تكليفمان با خودمان روشن نيست و نمي دانيم چه مي خواهيم. خود شناسي و خودكاوي، به شما كمك مي كند كه خودتان، علايقتان، طرز فكرتان و توقعتان از يك دوست را كشف كنيد و اگر هم روابط محدودي داريد، با انسان هاي درستِ زندگي خود آشنا شويد و دوستي هاي صميمي تر و عميق تري را تجربه كنيد.

احساس تنهايي و نداشتن يك همراه شايد برايتان ناراحت كننده باشد، براي درك تنهايي خود كمي وقت بگذاريد و ببينيد اين تنهايي از كجا سر چشمه مي گيرد. شما مي توانيد به يك مشاور مراجعه كرده و از او براي خود شناسي، يافتن علل تنهايي و ارتقاي مهارت هاي ارتباطي خود كمك بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نداشتن دوست خوب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  چرا دوست خوب و صميمي ندارم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دوست خوب،
موضوع:
[ ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۲:۰۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

جلب اعتماد بعد از شكستن يك عهد مانع از بزرگ شدن شكاف ميان زوجين خواهد شد. بي اعتمادي، عدم تلاش زوجين و مقصر دانستن ديگري در بسياري از موارد تبديل به يك معضل بزرگتر شده و در طول زمان مسائل را پيچيده مي كند. عهد شكني از هر نوع و با هر شدتي كه باشد عامل اصلي بي اعتمادي بين زوجين است. جلب اعتماد در هر مرحله از رابطه اهميت داشته و نياز به يك تلاش مداوم دارد. براي داشتن يك رابطه سالم و شاد هر دوي شما نياز به آرامش روحي كه از طريق اعتماد باشد، نياز داريد. وفاداري و پايبند بودن در رابطه لازمه اعتماد است اما بايد بدانيد اين مفاهيم تنها مربوط به تعهد در رابطه جنسي نبوده بلكه اعتماد داراي مفهوم عميق تري است كه در ادامه اين مطلب درباره حفظ و ايجاد آن صحبت كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلب اعتماد در ارتباطات ميان فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چه زماني بايد اعتماد همسرم را جلب كنم؟

شاهد هستيم بسياري از زوج هاي جوان به جاي تجديد عهد و جلب اعتماد همسرشان، در مواقعي كه با مشكلي رو به رو مي شوند، عجولانه تصميماتي گرفته كه باعث بروز مشكلات بعدي مي گردد. گذشته از عهدشكني موقعيت هاي مختلف ديگري هم ممكن است بي اعتمادي را ايجاد كند. بي اعتمادي به هر دليلي كه ميان شما و همسرتان ايجاد شده باشد، براي گذر از آن نياز به تلاش مشترك هردوي شماست. البته كه كسي كه موجب بي اعتمادي شده مسئوليت بيشتري دارد، اما اين موضوع، توجيه خوبي براي منفعل بودن شما در رابطه نيست. بنابراين طرفي كه بي اعتمادي را ايجاد كرده بايد مسئوليت را قبول كرده و براي نشان دادن حسن نيت خود تلاش كند. در عين حال طرف مقابل هم بايد در جهت اعتماد دوباره گام بردارد و تمام مسئوليت را به ديگري واگذار نكند.

 

مراحل جلب اعتماد همسر

اگر به دنبال جلب اعتماد همسرتان هستيد براي به دست آوردن اعتماد او بهتر است از مراحل زير عبور كنيد. حتي اگر به تازگي كاري كرده ايد كه اعتماد شريكتان سلب شده است، براي تجديد اعتماد بايد تلاش خود را بكنيد.

انتظار خشم او را داشته باشيد.

در اولين برخوردها منتظر خشم وي باشيد. خشم و ناراحتي طبيعي ترين عكس العمل ها در يك رابطه ضربه ديده است. شما صادقانه و خاضعانه تمام ماجرا را بدون پنهان كاري تعريف كنيد و اجازه دهيد شريكتان هيجاناتش را تخليه كند.

با پذيرش مسئوليت او را آرام كنيد.

تمام مسئوليت اتفاقي كه افتاده است را بپذيريد و اشتباه خود را قبول كنيد. با بيان جمله اي مثل "من مي دانم كار خيلي بدي كرده ام و در برابر تو مقصرم" نشان داده ايد كه او و رابطه تان ارزشمند است. براي افزايش مسئوليت پذيري كليك كنيد.

با عذرخواهي نشان دهيد او را درك مي كنيد.

با فروتني عذرخواهي كنيد. اين اولين گامي است كه به سمت جلب اعتماد وي مي توانيد برداريد. احساسات وي را تصديق كنيد و به او بفهمانيد از كاري كه كرده ايد عميقا پشيمان هستيد. فراموش نكنيد انكار كردن و كوچك جلوه دادن كارتان يا بيان دلايلي كه شما را به اين عهدشكني وادار كرده است، فقط آتش خشم وي را شعله ورتر مي سازد و شما را فردي بهانه تراش و غيرقابل اعتماد جلوه مي دهد. آسيب هاي دروغ گفتن به همسر بسيار خطرناك تر مي تواند باشد.

به دنبال جبران باشيد

از همسرتان بپرسيد چه كاري براي جبران مي توانيد بكنيد؟ ممكن است اشتباه شما غيرقابل جبران باشد ولي پرسيدن اين سوال به شريكتان حس خوبي مي دهد و نشان مي دهد شما واقعا در صدد جبران هستيد. بايد به مواردي كه قول آن را داده ايد، متعهد بوده و به آن ها عمل كنيد. قولي بدهيد كه مطمئن باشيد مي توانيد به آن عمل كنيد.

 

با اعتماد سلب شده خود چه كنم؟

اگر شما فردي هستيد كه بي اعتماد شده ايد اول بررسي كنيد كه چه اتفاقي افتاده است. سعي كنيد كل مسئله و ماجرا را به صورت شفاف بفهميد. سعي نكنيد احساساتتان را سركوب كنيد يا خود را بي تفاوت نشان دهيد. كاملا متوجه احساسات خود باشيد و به خود زمان دهيد و حرف هاي همسرتان را بشنويد. ببينيد آيا از كاري كه كرده پشيمان هست يا نه؟ قصد عذرخواهي دارد يا نه؟

اگر از شما عذرخواهي كرد، فكر كنيد ببينيد مي توانيد بگذريد؟ اين شماييد كه بايد تصميم بگيريد. پس صبور باشيد و صحبت كنيد. توقعاتتان را بيان كنيد و بگوييد در چه صورتي او را مي بخشيد و از اين پس چه مي خواهيد؟

اگر مشكل شما حادتر است، مثلا خيانت رخ داده يا آسيبي كه به شما وارد شده بيش ازحدي است كه بتوانيد بگذريد؛ بهتر است از فردي قابل اعتماد جهت تصميم گيري مشورت بگيريد. اما از آن جا كه در چنين شرايطي احساسات بر شما غلبه مي كنند نصيحت ها كمترين تاثير را خواهد داشت. مشاوران روانشناسي با آگاهي از احساسات و هيجانات شما مي توانند به شما براي گرفتن يك تصميم گيري مناسب هدايت كنند.

 

راهكارهاي كلي افزايش اعتماد ميان زوجين

  • به تعهدات خود پاي بند باشيد. هر يك باري كه قولي بدهيد و به آن عمل نكنيد زمينه را براي كم شدن اعتماد طرف مقابلتان فراهم مي كنيد.
  • به همسرتان نشان دهيد كه حواستان به او هست و خواسته ها و نيازهايش را در نظر مي گيريد. اين به معني ناديده انگاشتن خودتان نيست بلكه بايد تعادلي بين خواسته هاي خود و خواسته هاي شريكتان برقرار كنيد.
  • حواستان باشد رازهاي وي را فاش نكنيد. اين كار شديدا به اعتماد وي آسيب مي رساند.
  • اگر مي خواهيد به شما اعتماد كنند، خودتان هم بايد اعتماد متقابل داشته باشيد.
  • اشتباهاتتان را بپذيريد. هر انساني اشتباهاتي مرتكب مي شود، مهم اين است كه اشتباهاتتان را بپذيريد و آن ها را تكرار نكنيد.
  • به حريم خصوصي شريكتان وارد نشويد و در آن سرك نكشيد. هر كس نياز به فضاي خصوصي دارد. سعي كنيد اين مرز را شناسايي كنيد و به آن احترام بگذاريد.
  • از شريكتان در مواقع لزوم حمايت كنيد و به او ثابت كنيد كه در مواقع بحراني مي توانيد به كمكش بشتابيد.
  • به درد و دل هاي او گوش دهيد و حواستان باشد از آنچه كه در موردش مي دانيد در مواقع بحراني عليه اش استفاده نكنيد. اين كار شديدا اعتماد ميان فردي را از بين مي برد.
  • از كلمات تحقير آميز و فحش هاي ركيك بپرهيزيد.
  • افرادي كه بيش از حد پشت ديگران حرف مي زنند، چهره ديگران را تخريب مي كنند يا با تمسخر و تحقير در مورد ديگران اظهار نظر مي كنند، آدم هاي غير قابل اعتمادي جلوه مي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه جلب اعتماد در ارتباطات ميان فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  تجديد و جلب اعتماد همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جلب اعتماد،
موضوع:
[ ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۸:۴۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

مفتامين و متامفتامين دو ماده اي كه با هدف درماني توليد و عرضه شده اند، امروزه مورد سوء مصرف قرار مي گيرند. اغلب مصرف كنندگان در ابتدا از آثار مخرب آن ها آگاه نبوده و تنها به دليل اثرات خوشايند و مفيد آن ها به مصرف روي مي آورند. البته لازم به ذكر است كه همچنان از هر دو اين مواد در درمان برخي بيماري ها مانند؛ چاقي و عدم تمركز استفاده مي شود. به علاوه شاهدِ مصرف اين مواد توسط دانشجويان و افرادي كه در تلاش اند كه در رقابت هاي علمي رتبه بياورند هستيم. بنابراين اهميت پرداختن به عوارض و معايب آمفتامين و متامفتامين شدت بيشتري پيدا مي كند. در ادامه مطلب دلايل مصرف، علائم، عوارض و نحوه ترك آمفتامين و متامفتامين ها صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آمفتامين و متامفتامين ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آمفتامين و متامفتامين

آمفتامين و متامفتامين با پايه شيميايي يكسان، اما فرايند اثر متفاوت، تأثيرات مختلفي بر بدن مي گذارند. آمفتامين و متامفتامين در دسته مواد محرك جاي مي گيرند و در اثر سوءمصرف پيامدهاي جدي ايجاد مي كنند. متافتامين در بازار با نام شيشه يا كريستال به دست مصرف كننده مي رسد، اما آمفتامين به صورت دارويي براي درمان اختلالاتي چون بيش فعالي تجويز مي شود. يك متيل اضافه در تركيب شيميايي متامفتامين باعث تشديد اثر آن مي شود.

 

مكانيزم اثر آمفتامين و متامفتامين

آمفتامين و متامفتامين با افزايش ترشح نوراپي نفرين و دوپامين در مغز، باعث ايجاد احساس سرخوشي مي شوند. اين مواد در مغز وظيفه ايجاد لذت و پاداش را بر عهده دارند؛ در نتيجه مصرف، فرد احساس لذت مي كند. همين لذت باعث مي شود كه بيمار تمايل به ادامه مصرف پيدا كند. اما بعد از مدتي تحمل بدن بالا رفته و فرد براي رسيدن به لذت اوليه مجبور به بالا بردن دوز مصرف مي شود.

آمفتامين

آمفتامين به خاطر اثري كه بر افزايش سوخت و ساز بدن دارد در درمان چاقي مورد استفاده قرار مي گيرد و به خاطر تأثيري كه بر افزايش تمركز دارد براي اختلال نقص توجه و بيش فعالي (ADHD) تجويز مي شود. همچنين بعضي سربازان براي بيدار ماندن و هشياري در ميدان نبرد از آن استفاده مي كنند. مصارف دارويي آمفتامين به علت عوارض جدي كه اين دارو دارد حتما بايد با تجويز پزشك باشد.

متامفتامين

متامفتامين به ندرت مصرف دارويي دارد. گاهي در مواردي مثل اختلال نقص توجه و بيش فعالي (ADHD) ممكن است از متامفتامين نيز استفاده شود، البته معمول نيست. مصرف متامفتامين تقريبا هميشه غير قانوني و براي تجربه احساس لذت ناشي از آن انجام مي شود.

 

علائم مصرف آمفتامين و متامفتامين

علائم مصرف در هر دو ماده آمفتامين و متامفتامين شبيه به هم است با اين تفاوت كه در متامفتامين علائم شديدتر است. مهم ترين علائم مصرف آمفتامين و متامفتامين عبارتند از:

  • احساس سرخوشي
  • افزايش ضربان قلب و فشار خون
  • سردرد، سرگيجه و ديد تار
  • لرزش بدن
  • تعريق بيش از حد
  • كاهش اشتها به غذا و بي خوابي
  • افزايش سوخت و ساز بدن و در نتيحه بالا رفتن دماي بدن
  • افزايش انگيزه براي فعاليت هاي مختلف و انجام كارهاي ديگر
  • احساس افزايش انرژي فزاينده
  • توانايي بالا در تمركز و بيش فعالي

 

عوارض مصرف آمفتامين و متامفتامين

عوارض مصرف آمفتامين و متامفتامين نيز مثل علائم آن به علت شباهت شيميايي بسيار بالا مشابه بوده و در شدت آن تفاوت وجود دارد. مصرف آمفتامين در صورتي كه به ميزان دقيق تجويز شده توسط پزشك باشد خطري ندارد. در صورت مصرف بالا و خارج از تجويز پزشك اين عوارض مي توانند به قدري حاد شوند كه خطرناك باشند. 

  • يبوست
  • بيماري هاي پوستي
  • سايش و پوسيدگي دندان ها
  • خطر ابتلا به بيماري هاي سايكوز
  • احتمال بالاي آسيب دائمي به مغز
  • مرگ در صورت اوردوز

 

سوء مصرف آمفتامين و متامفتامين

هر چند آمفتامين مصارف پزشكي دارد و خطر چنداني در صورت مصرف با تجويز پزشك وجود ندارد، اما همچنان عوارض جانبي ناخواسته براي آن وجود دارد. اين دارو بسيار اعتيادآور بوده و به صورت بالقوه امكان سوء مصرف بسيار بالايي دارد كه بايد به آن توجه شود.

در هر دو ماده آمفتامين و متامفتامين بدن فرد مصرف كننده سريعا تحمل بالايي از خود نشان مي دهد كه باعث مي شود براي تأثير اوليه دوز مصرف افزايش پيدا كند. در مصرف دارويي آمفتامين پزشك متخصص دوز مصرف را به صورت افزايشي تجويز مي كند. در موارد سوء مصرف نيز فرد براي كسب لذت در هر نوبت مصرف به دوز بيشتري از دفعات پيش نياز دارد.

بيشترين مصرف متامفتامين به علت كسب احساس لذت و سرخوشي ناشي از مصرف است. با اين حال براي كاربردهايي مثل بيدار ماندن به ويژه در دانشجويان، كمك به افزايش تمركز و كاهش وزن نيز ممكن است مورد سوء مصرف قرار گيرد.

 

ترك آمفتامين و متامفتامين

آمفتامين و متامفتامين به ميزان بسيار زيادي اعتياد آور هستند. در مواردي كه فرد خودسرانه و ناگهاني تصميم به ترك يا قطع دارو مي گيرد، علائم ترك بسيار شديدي بروز پيدا مي كند. در بسياري از موارد علائم ترك باعث بازگشت فرد به مصرف دارو مي شود.

ترك آمفتامين و متامفتامين حتما بايد زير نظر متخصص انجام شود. براي ترك داروهاي آمفتامين در مصارف دارويي معمولا پزشك برنامه اي براي كاهش تدريجي مصرف به بيمار ارائه مي كند تا احتمال بازگشت را بسيار كاهش دهد.

مشكلات و عوارض ناشي از مصرف آمفتامين و متامفتامين بسيار حاد و در مواردي دائمي هستند. به همين علت بهتر است براي ترك شيشه و داروهاي مشابه هرچه سريعتر اقدام كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آمفتامين و متامفتامين ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  آمفتامين و متامفتامين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آمفتامين و متامفتامين،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۴:۱۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تغييرات عاطفي در تمامي دختران در طي بلوغ اتفاق مي افتد، اما برخي از تغييرات در طي بلوغ عاطفي دختران هيچ ارتباطي با شخصيت و ديدگاه آن ها ندارد. بسياري از والدين نگران عدم كنترل عواطف و احساسات دخترشان در اين دوران هستند. دختران با رسيدن به سن بلوغ نياز به استقلال بيشتر و شناخت خود را دارند. اما اغلب والدين به دليل خطرات تهديدكننده، دخترشان را بيشتر از پيش محدود مي كنند. اين همان زماني است كه مشاجرات بالا گرفته و شكافي ميان شما وفرزندتان ايجاد مي شود. هم دختران نوجوان و هم والدين بايد از تغييراتي كه در طي بلوغ رخ مي دهد آگاه باشند، تا بتوانند به طور مناسب تري به اين تحولات پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بلوغ عاطفي دختران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تغييرات عاطفي در دختران نوجوان

تغييرات بيولوژيكي در سن بلوغ باعث تغييراتي در رفتار، شناخت و هيجان هاي دخترتان مي شود. با ورود او به سن بلوغ، شباهت هايش با شما بيشتر شده و احساس مي كند فردي بالغ است؛ در نتيجه به دنبال استقلال از شما مي گردد و خواهان آزادي بيشتري است. براي مثال مي خواهد تا اجازه دهيد ساعات بيشتري در شب بيرون از خانه بماند، خودش به تنهايي در مورد مسائل زندگي اش كه در گذشته تحت كنترل شما بودند تصميم بگيرد، در واقع تمايل به خود مختاري افزايش پيدا مي كند. برخي از تاثيرات بلوغ عاطفي دختران عبارتند از:

  • تغيير در طرز فكر: هر چه دختر شما بزرگتر مي شود، درك او از دنيا و محيطش نيز رشد پيدا مي كند. براي مثال تمايل دارد تجارب جديدي داشته باشد.
  • خود را بهتر توصيف مي كند: او راحت تر مي توان احساسات ناراحتي و خوشحالي خود را تشخيص داده و با ديگران ارتباط برقرار كند.
  • بسيار احساسي مي شوند: به دليل تغييرات هورموني همه چيز آزاردهنده تر و تاثيرگذارتر به چشمش مي آيد.
  • بسيار گريه مي كند: به خاطر حساس شدن نسبت به تمام موضوعات، احتمال سپري كردن روزهاي سخت به همراه گريه بيشتر مي شود. 
  • احساس زنانگي بيشتر مي شود: ميل به رفتارهاي دخترانه نسبت به قبل بيشتر مي شود. مثلا بيشتر علاقه به استفاده از لوازم آرايش پيدا مي كنند.
  • عدم اطمينان از خود: به دليل تغييرات روحي و جسمي در دوران بلوغ، احتمال مقايسه خودشان با ديگران بيشتر شده و نارضايتي نسبت به خود پيدا مي كنند.

 

بلوغ و بدخلقي هاي دختران نوجوان

خلق و هيجان هاي يك نوجوان متناسب با تعيير در فعاليت هايش نوسان پيدا مي كند. يعني ممكن است نوجوان در يك روز با ديدن دوستانش شاد شود هنگامي كه سر كلاس است بي حوصله باشد و به دليل سرزنش هاي والدين عصباني شود. به طور كلي به نظر مي رسد كه نوجوانان نسبت به بزرگسالان و كودكان بدخلق تر مي باشند و نوسان خلقي در نوجوانان بيشتر از بقيه گروه هاي سني است. رابطه بين تغييرات هورموني و خلق دختران هنگام بلوغ در اوايل بلوغ كه سطح هورمون ها افزايش پيدا مي كند شدت مي يابد. افزايش سريع در تعدادي از هورمون ها (مانند تستوسترون، استروژن، آندروژن و آدرنال) كه مربوط به دوران بلوغ است، ممكن است باعث افزايش بدخلقي و پرخاشگري در پسران و افسردگي در دختران مي شود.  

 

عوامل موثر بر خلق دختر نوجوان

با اين حال تغييرات خلق و خو در دختران نوجوان تا حد زيادي توسط عوامل محيطي تحت تاثير قرار مي گيرد. افزايش سريع هورمون ها در ابتداي بلوغ باعث خلق افسرده و اضطراب در دختران مي شود اما شرايط زندگي با استرس زياد مانند مشكلات موجود در خانواده، مدرسه و دوستان نقش مهم تري نسبت به تغييرات هورموني در پايدار شدن افسردگي در دختران ايفا مي كند. اگرچه افزايش سطح تستوسترون باعث پرخاشگري و سطح پايين آن باعث افسردگي مي شود با اين حال اين مشكلات در دختراني كه از حمايت خانوادگي برخوردار هستند و رابطه صميمي بين اعضاي آن وجود دارد كمتر ديده مي شود.

 

تاثير تغييرات جسمي بلوغ در دختران

اغلب نوجوانان دختر نسبت به تغييرات بيولوژيكي كه به واسطه بلوغ جنسي دختران اتفاق مي افتد به خصوص خصوصيت جنسيتي ثانويه واكنش مثبتي از خود نشان مي دهد. به عنوان مثال اغلب دختران نسبت به رشد سينه هاي خود احساس مثبتي دارند؛ چرا كه با شروع اين تغييرات ديگر خود را يك فرد بزرگسال مي دانند.

 

تاثير قاعدگي بر روان دختران

به دليل افزايش آگاهي كه دختران در مورد قاعدگي از طريق خانواده، مدرسه و دوستان كسب مي كنند، واكنش دختران نسبت به گذشته چندان منفي نيست. معمولا دختراني كه داراي مادراني حمايت كننده هستند با آگاهي بيشتري با اين مسئله مواجهه مي شوند، پس با آن به عنوان اتفاقي مثبت ياد مي كنند. نگرش منفي دختر نسبت به اولين قاعدگي ممكن است باعث ناراحتي و اضطراب زيادي در او شود و معمولا دختراني كه پيش از اولين قاعدگي تصور منفي از آن داشتند، به هنگام قاعدگي شرايط سخت تري را تجربه مي كنند. به خصوص در مورد دختراني كه رابطه صميمي با مادر خود ندارند كه بتوانند درباره اين موضوع با او صحبت كنند.

 

تاثير بلوغ عاطفي دختران بر روابط خانوادگي

با ورود فرد از كودكي به دوران بلوغ، فاصله عاطفي بين دخترتان و شما افزايش مي يابد. به طوري كه تضادها، مشاجرات و اختلافات شدت مي يابد. چون معمولا دختران روابط نزديك تري با والدين خود دارند اين تغييرات بارزتر هستند. بنابراين خانواده دوراني از تضاد و تنش را به هنگام بلوغ عاطفي دختران شان تجربه مي كنند. بنابراين مدت زماني طول مي كشد تا دختر و خانواده اش به يك حالت تعادل برسد. در واقع تمايل به استقلال و خودمختاري باعث ايجاد اختلافات بين شما و دخترتان مي شود. مقاله رفتار صحيح والدين با فرزندان در سن بلوغ را مطالعه كنيد.

 

بلوغ دختران و تاثير جامعه

احساس دختران نسبت به تغييراتي كه بلوغ عاطفي در آن ها ايجاد مي كند توسط محيط بزرگتري يعني جامعه نيز تحت تاثير قرار مي گيرد و باعث مي شود آن ها نسبت به ظاهر، اندام و جذابيت خود نگران باشند. تغييرات ظاهري كه به دنبال بلوغ در دختر نوجوان ايجاد مي شود علاوه بر تغييرات رفتاري كه در او ايجاد مي كند رفتار ديگران با وي را نيز تحت تاثير قرار مي دهد.

به عنوان مثال ممكن است يك دختر نوجوان متوجه شود كه توجه پسران نسبت به او بيشتر شده است. اين افزايش توجه باعث ايجاد اضطراب در او مي شود و نسبت به اين كه چطور به اين توجهات واكنش نشان دهد، گيج مي شود، مخصوصا اگر آمادگي لازم را كسب نكرده باشد. اين توجهات و تمايل دختران براي برقراري رابطه با پسرها مي تواند به مشغله ذهني در آن ها نيز منجر شود چون بايد تصميم بگيرند چگونه در مواجهه با اين موقعيت ها رفتار كنند مسائلي كه پيش از آن كمتر برايش اتفاق مي افتاد.

 

بلوغ و اعتماد به نفس

اگرچه بلوغ مي تواند باعث افزايش استرس و پيامدهاي نامطلوب همراه آن شود با اين حال تاثير بلوغ بر روي عملكرد رواني دختر تا حد زيادي تري نسبت به پسران تحت تأثير شرايط محيطي است. در جوامعي كه  لاغري را ملاك زيبايي مي دانند، نارضايتي دختران نسبت به اندام و نگراني از افزايش وزن بدن بيشتر ديده مي شود. اين افكار باعث ايجاد اختلالات خوردن مانند بي اشتهايي عصبي يا پرخوري عصبي مي شوند، همچنين احتمال ابتلا به افسردگي در آن ها بيشتر شود.

 

چگونه اثرات منفي بلوغ دختران را كاهش دهيم؟

رابطه شما به عنوان والد با دخترتان اهميت ويژه اي دارد. با آگاهي از تغييرات فكري و خواسته هاي فرزندتان بهتر مي توانيد با او تعامل كرده و از مشاجرات جلوگيري كنيد. دخترتان را نيز از تغييراتي كه در حال رخ دادن است آگاه كنيد. چگونه سپري كردن اين دوران در آينده او و تصميماتي كه در ارتباط با جنس مخالف مي گيرد تاثير گذار است. بنابراين ناديده گرفتن نيازهاي عاطفي دختران به او آسيب خواهد زد. اگر سبك تربيتي و ارتباطي شما ناموثر باشد، در دوران بلوغ نتايج منفي آن را بيشتر خواهيد ديد. كسب آگاهي و استفاده از دانش افراد با تجربه نيز به رابطه شما با دخترتان كمك مي كند. 

شما مي توانيد براي اين منظور از يك بزرگتر در خانواده كه تجربه اي مشابه شما را دارد صحبت كنيد. استفاده از تجارب او به شما اين امكان را مي دهد تا بهتر بتوانيد علت ناراحتي ها را درك كنيد. اما هميشه استفاده از تجارب ديگران مشكل را حل نمي كند. چرا كه احتمال دارد دخترتان از دخالت ديگران آزرده تر شده و از شما بيشتر فاصله بگيرد. در اين شرايط بهتر است با مشاوره خانواده به عنوان فردي بي طرف و متخصص در اين زمينه همراه شويد. مشاوره اين امكان را مي دهد كه دخترتان هم در جريان مسائل قرار گرفته و در جهت حل مسائل قدم بردارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بلوغ عاطفي دختران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  تغييرات عاطفي دختران در دوران بلوغ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۶:۱۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا بايدها و نبايدهاي رفتار با فرد معتاد را مي دانيد؟ بسياري از خانواده ها در هنگام مواجهه با اعتياد يكي از اعضاي خود، نمي دانند چگونه رفتار كنند. اعتياد پدر، مادر، فرزند، خواهر و برادر هر كدام مي تواند براي شما و ديگر اعضاي خانواده تان پيامدهايي را در پي داشته باشد. اما پيش از همه شما نگران آينده و آسيب هايي كه عزيزتان به خود وارد مي كند هستيد. پس براي جلوگيري از چنين آسيب هايي سريعا به مراكز ترك اعتياد و كمپ ها مراجعه مي كنيد. اما شاهد هستيم در بيشتر مواقع استفاده از چنين راهكارهاي عجولانه موضوع را بغرنج تر كرده و شدت اعتياد فرد بيشتر شده است. بعد از مدتي متوجه مي شويد كه با وجود هزينه هاي گراف همچنان عزيزتان دچار اعتياد است. بنابراين بهتر نيست از همان ابتدا يك روش درست براي رسيدن به سلامتي را امتحان كنيم؟ 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه رفتار با معتاد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آگاهي از ماهيت اعتياد

قبل از هر اقدامي بايد بدانيد كه مسئله اعتياد، جداي از عوارض و شرايط جسماني، يك مسئله رواني است و به عنوان يك اختلالات رواني شناخته مي شود. بنابراين آگاهي از وضعيت روحي و رواني معتاد براي برخورد مناسب لازم است. براي درمان اعتياد ديگر نبايد از روش هاي سنتي و قديمي ناكارآمد استفاده كرد. با تغيير شكل روابط خانوادگي، مواد مخدر صنعتي، داروهاي ترك اعتياد و ديگر تغييرات، لازم است كه از روش ها و اصول درست و جديد اين مسئله آگاه شويد.

 

رفتارهاي نادرست با فرد معتاد

اول از همه بايد بدانيد كه عزيز شما، توانايي كنترل مصرف را ندارد و حتي خودش هم نمي خواهد مصرف كند. با آگاهي از اين مسئله سعي كنيد موارد زير را رعايت كنيد:

  • تحقير و توهين نكنيد: فرد معتاد به اندازه كافي آسيب ديده و از خود عصباني است. با تحقير كردن او، فشار هاي روحي را بيشتر كرديد و با افزايش فشارها، مصرف بيشتر خواهد شد.
  • نصيحت هاي تكراري را كنار بگذاريد: تكرار كردن جمله هاي "ترك كن، همه چي درست ميشه، يادت نيست اينطور بودي" و امثال آن هيچ كمكي به فرد معتاد نمي كند. او به اندازه كافي از همه نصيحت شنيده و كسي را مي خواهد كه او را بفهمد، درك كند و از جايگاه بالا به پايين به او نگاه نكند.
  • هرگز با او قهر نكنيد: ترك كردن عزيز معتادتان، وابستگي او به مواد را بيشتر مي كند. او به اين اعتقاد دارد كه مواد همراه اوست و هيچوقت تركش نمي كند. اينكه خودتان را با مواد مخدر مقايسه كنيد و او را تنها بگذاريد بسيار براي او مضر است. حتي ترس از طرد شدن نيز مي تواند به آن ها ضربه بزند.
  • همه چيز را به اعتياد او ربط ندهيد: هر مشكلي در خانه و خانواده ايجاد مي شود را گردن او و اعتيادش نياندازيد. اگر اشتباه كرده يا جايي رفتار نادرستي نشان داد، بدانيد كه او هم انسان است و ممكن است رفتار اشتباهي داشته باشد.

 

رفتار هاي درست با فرد معتاد

ابتدا بايد بدانيد كه علت شروع و درگيري فرد با مواد مخدر چيست و در صدد رفع آن ها باشيد. براي اينكار حتما به يك متخصص روانشناس براي تحليل وضعيت و شرايط زندگي خود نياز داريد تا بتواند بهترين آموزش و راهنمايي ها را به شما ارائه دهد. برخي از نكاتي كه بايد در مقابل فرد معتاد انجام دهيد:

محرك ها را كاهش دهيد:

سعي كنيد مكان ها، شرايط روحي و زمان هايي كه فرد مصرف مي كند را بررسي كنيد. همچنين چيزهايي كه او را ترغيب و تحريك مي كند شناسايي كرده و به طور غير مستقيم سعي كنيد او را از محرك هاي وسوسه كننده دور كنيد.

از او حمايت كنيد:

حمايت همه جانبه شما از فرد معتاد بسيار مهم است. البته منظور از حمايت همه جانبه، دادن امكانات، خريد مواد يا پول نيست، بلكه حمايت عاطفي و جسمي از اوست. فرد معتاد بايد بداند كه براي ديگران مهم است و كساني هستند كه او را دوست دارند.

عوارض را بدانيد:

مواد مصرفي فرد معتاد خود را بررسي كنيد و از نشانه هاي خماري و نشئگي اطلاع داشته باشيد. دقيقا مانند زماني كه با گريه نوزاد، مي توانيد علت گريه او را تشخيص دهيد و نيازش را برآورده كنيد، در صورت ديدن هر رفتار يا حالت عجيبي در عزيز معتادتان، مي توانيد به مشكل او پي ببريد و واكنش مناسب نشان دهيد. پرخاشگري، بي خوابي، تغذيه نامناسب، بي توجهي و ... برخي از عوارض رفتاري معتاد است كه در صورت واكنش مناسب شما، مانع از بدتر شدن شرايط شده ايد.

معتاد بيمار است، نه مجرم:

با او مثل كسي كه باعث تمام بيماري ها و مشكلات است برخورد نكنيد. تهديد و زنداني كردن درست نيست. با او مثل يك بيماري كه جراحي قلب كرده يا دست و پايش شكسته رفتار كنيد. اعتياد يك بيماري است كه بايد به روش درست و زير نظر متخصص درمان شود.

مشورت با متخصصين:

در تمام مراحل، از كساني كه در اين مورد تخصص دارند كمك بخواهيد. ترك اعتياد يك برنامه بلند مدت و آگاهانه نياز دارد و هر اشتباه و ضعفي در مسير ترك و درمان وجود داشته باشد، احتمال بازگشت دوباره را بيشتر مي كند. بايد صبور بوده و منتظر يك معجزه يا راهي كه جادو كند نباشيد. همچنين مي توانيد خودتان يا عزيزتان، در جلسات گروهي كه بين معتادان ترك كرده يا خانواده هاي ديگر معتادان شركت كنيد و از تجربيات هم استفاده كنيد. به كانال مشاوران ترك اعتياد بپيونديد.

از خود و كودكان محافظت كنيد:

برخي از مواد مخدر، باعث از دست رفتن هوشياري و آگاهي مي شود. بنابراين بسيار مهم است كه در صورتي كه حس كرديد شرايط مناسب نيست، از هر راهي براي محافظت از خود يا كودكان استفاده كنيد. نترسيد و از اين كار شرمنده نباشيد. فرد معتاد پس از بازگشت هوشياري از اشتباه خود مطلع خواهد شد و شما براي حفظ سلامت خود و ديگران كوشيده ايد.

 

سخن آخر

رفتار اشتباه شما، حتي اگر باعث ترك شود، ممكن است بازگشت به مواد را در پي داشته باشد. بخصوص اينكه اگر ترك اتفاق افتاد، بايد از نظر حمايتي و رواني همچنان حساس باشيد تا بازگشت اتفاق نيفتد. 50 درصد راه ترك خود فرد و 50 درصد اطرافيان است. پس نبايد فقط فرد معتاد را بخاطر اعتيادش سرزنش كرد، بلكه شرايط زندگي و رفتار اطرافيان نيز عوامل مهمي در شروع مصرف ، ادامه مصرف و بازگشت دوباره پس از ترك مواد دارد. تمامي اين موارد نشان دهنده اهميتنقش خانواده در ترك اعتياد است. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه رفتار با فرد معتاد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : بايدها و نبايدهاي رفتار با فرد معتاد قبل از هر اقدامي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رفتار با فرد معتاد،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۳:۵۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

براي ايجاد و حفظ يك رابطه عاطفي زن و مرد هر دو بايد روشي براي ابراز عشق و محبت خود داشته باشند. زبان ابراز عشقدر همه انسان ها يكسان نيست. لازمه يك رابطه موفق داشتن يك زبان عشق مشترك است. مردي براي ابراز عشق خود دائم هر آنچه كه همسرش احتياج دارد را برآورده مي كند، اما همسر او از اين شكايت دارد كه همسرش هيچ وقت به او نمي گويد دوستش دارد. مشكل اين زوح نداشتن علاقه نيست بلكه تنها زبان عشق آن ها متفاوت است. زوجين مي توانند با در ميان گذاشتن علايق و خواسته هاي خود به رفع نيازهاي يكديگر كمك كنند. همچنين با مطالعه اين مقاله مي توانيد برخي از راه هاي ابراز عشق را امتحان كنيد. مشاوره زوجين نيز به شما جهت بالا بردن كيفيت ارتباط تان خدمات ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه چگونگي ابراز عشق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

با كلام تان ابراز عشق كنيد

اولين زبان عشق كلام تاييدآميز است. شما با بيان كلمات عاشقانه و محبت آميز، عبارت هاي تشويقي، گفتن جمله "دوستت دارم" و عباراتي مثل؛ چه لباس زيبايي، مدل موهايت را دوست دارم، من به تو افتخار مي كنم و... به فرد مقابل خود نشان مي دهيد چقدر حواستان به او و تغييراتش هست. در عين حال طرف مقابلتان احساس اهميت مي كند. يادتان باشد هيچ چيز به اندازه كلام و بيان كلمات مثبت براي معشوقتان واضح نيست.

 

وقت گذاشتن راهي براي ابراز عشق

وقت گذاشتن براي معشوق خود را فراموش نكنيد. وقتي شما فارغ از تمام كارها و مسئوليت هايتان براي او وقت صرف مي كنيد، معشوقتان متوجه ميزان اهميتش براي شما مي شود. هيچ چيز به اندازه توجه كامل شما به او نمي تواند اين حس را برايش ايجاد كند. منظور از وقت گذاشتن است كه زمان هايي را براي گوش دادن، قدم زدن، غذا خوردن و ... با معشوق خود مقرر كنيد. براي ينكه او را متوجه عشق خود كنيد، از انجام كارهاي ديگر به طور همزمان پرهيز كنيد. حتي اگر هنوز به او ابراز علاقۀ كلامي نكرده ايد اين كار باعث جلب توجه او خواهد شد و تصوير مثبتي از شما برايش ايجاد خواهد كرد.

 

هديه دادن باج نيست

هديه دهيد. هدايا نمادهايي از اهميت و علاقه هستند و حسِ خاص بودن و مهم بودن به فرد مقابلتان مي دهد. مناسبت هاي مهم را فراموش نكنيد، البته هديه دادن را فقط مختص به مناسبت هاي خاص نكنيد. قرار نيست حتما هدايايي كه مي دهيد ويژه و گران قيمت باشند؛ گاهي اوقات خريدن يك چيز كوچك نشان دهنده اين است كه شما به ياد او بوده ايد و به او فكر مي كرده ايد.

 

اگر عاشق هستيد به معشوق كمك كنيد

ارائه خدمات به يكديگر مي تواند نشانه عشق باشد. اگر مي خواهيد به همسر خود بگوييد كه دوستش داريد و بيان كلامي اين امر برايتان دشوار است گاهي اوقات مي توانيد از راه هاي ديگري اين كار را انجام دهيد. ظرف هاي شام را بشوريد! شايد عجيب به نظر برسد، ولي اگر بخشي از مسئوليت هايش را وقتي كه خسته است انجام دهيد او مي فهمد كه چقد برايش اهميت قائل هستيد و حواستان به او هست. اگر معشوق شما متوجه عشقتان نيست، با اين كار به او نشان مي دهيد كه چقدر مسئوليت پذير و مهربان هستيد. او عشق شما را احساس كرده و مفهمد كه شما براي او هم يك تكيه گاه و هم يك همراه خواهيد بود.

 

نياز جنسي تنها علت رابطه جنسي نيست.

تماس فيزيكي از اساسي ترين اركان هر رابطه اي است. رابطه جنسي صميميت زوجين را تقويت كرده و عشق را ايجاد، تقويت و منتقل مي كند. اگر تماس فيزيكي زبان اصلي عشق همسرتان است، حواستان باشد بيشتر اوقات به جاي تعاريف طولاني، كلمات و جملات اضافي فقط در آغوشش بگيريد، ببوسيد، نوازش كنيد يا به نشانه حمايت دستتان را روي شانه اش قرار دهيد. او معني اين برخورد هاي فيزيكي را به خوبي خواهد فهميد. حواستان باشد نوازش و ابراز محبت فيزيكي را محدود به رابطه جنسي نكنيد؛ بلكه محبت غير جنسي خيلي اوقات حلال مشكلات است. نوازش هاي غير جنسي علاوه بر ايجاد حس خوب، با ترشح هورمون هاي مختلف در بدن رابطه تان را تقويت مي كند.

 

در ابراز عشق از هوش خود استفاده كنيد.

به معشوقتان دقت كنيد تا بفهميد كدام يك از روش هاي ابراز عشق را مي پسندد. علاقه شما در چگونگي ابراز عشق نيز اهميت دارد. بهتر است ابتدا يك شناختي از خود پيدا كنيد. راه هاي مختلف را امتحان كنيد، با شريك خود در اين باره صحبت كنيد و به يك اشتراك برسيد. 

دانستن زبان اصلي عشق خودتان و شريكتان شايد نكته مهمي باشد ولي ممكن است شما در ابتداي راه باشيد و بخواهيد توجه معشوق را به خود جلب كنيد. با استفاده متعادل از 5 مورد بالا مي توانيد بر روي او تاثير گذاشته و توجهش را جلب كنيد. اگر هم در يك رابطه هستيد و زبان عشقش را مي دانيد خودتان را محدود به همان يك روش نكنيد. تغيير و تنوع در رابطه، رگ حياتي آن است و به آن شور و نشاط تازه مي بخشد. پس دست به كار شويد و راه هاي ديگر را هم امتحان كنيد.

 

سخن آخر

توجه داشته باشيد ابراز عشق و محبت تنها محدود به رابطه بين زن و مرد نيست. بلكه در هر نوع رابطه اي براي بالا بردن صميميت و كيفيت رابطه ابراز محبت لازم است. ابراز عشق در خانواده (پدر، مادر، خواهر و برادر) براي شما شادي و خوشحالي به همراه خواهد آورد. محبت و عشق در خانواده باعث بالا رفتن ميزان سلامت روان شما و اعضاي خانواده تان خواهد شد. همچنين شما مي توانيد با ابراز محبت خود دوستي هاي صميمي و عميق برقرار كنيد. منتظر نشويد به شما محبت كنند، در اين را پيش قدم شويد اما انتظار جبران را از خود دور كنيد. انتظار براي جبران محبت در هر رابطه اي باعث تخريب مي شود.

اما حواستان باشد كه در دام عشق يك طرفه نيافتيد. براي پي بردن به ميزان دوست داشتن طرف مقابلتان مي توانيد نشانه هاي عشق مردان و زنان را بشناسيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه چگونگي ابراز عشق مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : چگونه ابراز عشق كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ابراز عشق،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۵:۵۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

رك گويي در ميان عموم به عنوان صفتي پسنديده شناخته مي شود؛ به طور كلي بسياري از افراد به داشتن چنين صفتي افتخار مي كنند. اما گاهي به اشتباه افراد رفتارهاي بي ادبانه خود را دال بر رك بودن مي دانند. رك گويي با بي ادبي متفاوت است. نداشتن صراحت در كلام مي تواند باعث سوء تفاهم ها و عدم شكل گيري روابط صميمي شود. در هر نوع رابطه اي رك گويي به شما كمك خواهد كرد تا بتوانيد به طور موثرتري عمل كنيد. اما براي آن كه از فوائد رك گويي بهره مند شويد بايد تفاوت رك گويي با بي ادبي را بدانيد. براي آن كه رك گويي را جزء صفات خود قرار دهيد، با ما در ادامه اين مطلب همراه شويد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

رك گويي را بشناسيم

رك گويي و يا رك بودن به معني داشتن صراحت بيان مي باشد. رك گو فردي است كه در مورد عقايد و احساسات خود به شكل واضح و روشن صحبت مي كند و به اصطلاح تعارف نمي كند. چنين فردي نظراتش را در مورد مسائل مختلف واضح بيان كرده و به اهداف و نيازهاي خود دست پيدا مي كند بدون اينكه تنش و ناراحتي در ديگران به وجود آورده و يا اينكه به آن ها بي ادبي كند.

رك گويي در واقع داشتن جسارت و جرات گفتن حقيقت است. فرد رك گو مي تواند در مورد مسائل مرتبط با خودش به راحتي نظر بدهد. مثلا به صراحت بگويد كه اين غذا را دوست ندارد يا نظرش را در مورد سياست به راحتي بيان مي كند.

 

مرز رك گويي و بي ادبي

عدم شناخت مرز ميان رك گويي و بي ادبي در بسياري از اوقات مشكل ساز خواهد شد. بي پرده صحبت كردن در مورد مسائل مختلف به طوري كه سبب رنجش و ناراحتي ديگران گردد؛ ديگر رك گويي نيست. براي درك بهتر مرز ميان رك گوييو بي ادبي به موراد زير توجه كنيد:

-فرد رك گو ادب را رعايت مي كند و در مورد مسائلي كه مرتبط با ديگران است؛ اظهار نظر نمي كند.

- بي پرده صحبت كردن در مورد مسائل ديگران نشانه رك گويي نيست.

- فرد رك گو در مواقعي كه از او اظهار نظر مي شود نظرش را بيان مي كند.

- اضهار نظر كردن به شكل نامناسب و با لغات وقيحانه نشانه رك گويي نيست.

- افراد رك گو به پيامدها و تاثيرات حرفشان بر روي ديگران دقت مي كنند.

به عنوان مثال بيان مسئله چاقي يك فرد به شكلي كه براي او آزار دهنده باشد؛ نشانه رك گويي فرد نمي باشد.

 

فوايد رك گويي

رك گويي مي تواند فوايد زيادي براي شما داشته باشد. از جمله فوايد رك گويي موارد زير را مي توان نام برد:

  • فرد رك گو مواضع روشني در مقابل ديگران دارد. روشن كردن مواضع باعث مي شود ديگران به سليقه، نظر و حريم شما احترام بگذارند و در پي در هم شكستن حريم هاي خصوصي شما چه به صورت آگاهانه يا ناآگاهانه نباشند.
  • از تحميل شدن بسياري از مسائل بر شما جلوگيري مي شود. مثلا اگر دوست نداريد بيرون برويد و دوستي به شما پيشنهاد بيرون رفتن بدهد، شما با گفتن نه مي توانيد از اينكه بي ميل بيرون برويد، پيشگيري كنيد. مقاله چگونه نه بگوييم را مطالعه نماييد.
  • فرد رك گو تصوير روشني از خودش براي ديگران مي سازد. ديگران به راحتي مي دانند با شما چگونه رفتار كنند و اينكه چه چيزهايي را واقعا دوست داريد.
  • رك گويي باعث باز نگه داشتن مسير مكالمه و گفتگو مي شود و اين پيام را به ديگران مخابره مي كند كه من چه توقعاتي دارم و همانقدر كه در بيان آن ها راحت هستم، شما هم مي توانيد در بيان خواسته هايتان راحت باشيد.
  • رك گويي باعث مي شود اعتماد بين فردي در روابط بالا برود. در واقع ديگران مي دانند كه شما صادق هستيد و قرار است چگونه برخورد بكنيد. همين امر ميزان پيش بيني نسبت به رفتار شما را افزايش مي دهد.

 

پيامدهاي عدم رك گويي

فردي كه توانايي رك بودن نداشته باشد ممكن است از مسائل زير رنج ببرد:

  • احساس برآورده نشدن نيازها:  بيان خواسته ها، نيازها و رسيدن به آنها از جمله حقوق اوليه هر انساني مي باشد. معمولا افرادي كه رك نيستند، اعتماد به نفس پاييني دارند يا خود را به قدر كافي ارزشمند نمي دانند كه نيازهايشان را بيان كرده تا ديگران به آن ها احترام بگذارند. در نتيجه احساس ناكامي مي كند. در طولاني مدت علائم افسردگي در او ظاهر مي كند.
  • عدم رضايت از خود: فردي كه رك نيست، نمي تواند نظر صريحش را بيان كند و در بسياري از مسائل مطابق ميل ديگران رفتار مي كند. چنين فردي از آن چه كه هست فاصله مي گيرد.
  • متوقع شدن از ديگران: فردي كه دائما مطابق ميل ديگران رفتار كند، انتظارش براي اينكه ديگران هم مطابق ميل او رفتار كنند، افزايش مي يابد. ولي اگر نتواند خواسته اش را صراحتا بيان كند، ديگران از انتظاراتش بي خبر خواهند بود و در نتيجه او به خواسته هايش نمي رسد.
  • انفجار خشم: فرد وقتي با ناكامي ها روبرو شود، ممكن است دچار انفجار هاي خشم شود.
  • نارضايتي: عدم برآورده شدن خواسته ها منجر به بالا رفتن سطح نارضايتي از زندگي، ازدواج، روابط دوستانه و خانوادگي مي شود.

 

چگونه فردي رك گو باشيم؟

از جمله راهكار هاي موثر براي يادگيري مهارت هاي رك بودن مي توان به موارد زير اشاره داشت :

رك گويي در افراد با اعتماد به نفس آنان مرتبط مي باشد. بنابراين با افزايش اعتماد به نفس مي توان به اين صفت دست يافت.

براي رك بودن از تمرين هاي رفتاري كوچك مثل اظهار نظر در جمع هاي دوستانه و خانوادگي شروع كنيد و به تدريج دامنه آن را گسترش دهيد.

آموزش مهارت جرات مندي و يادگيري رابطه بُرد-بُرد از راهكارهاي عملي هستند كه به فرد در دست يابي به اين صفت كمك مي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل فردي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  فوايد و پيامد هاي رك بودن | چگونه فرد رك گويي باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رك گويي،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۱۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 7
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی