مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

ناس ماده محركي است كه شيوع آن به شدت در حال گسترش است. اين ماده از برگ تنباكو توليد شده و به عنوان جايگزين سيگار، جوانان را ترغيب به مصرف مي كنند. آسيب هاي شديد اجتماعي، جسمي و رواني عوارضي است كه به دنبال مصرف اين ماده براي فرد به وجود مي آيد. وابستگي شديد روحي و رواني اصلي ترين مانع براي ترك اعتياد به ناس مي باشد. متخصصان بهداشت روان براي كاهش آسيب هاي ناشي از اعتياد به مواد مخدر سعي در معرفي عوارض و نشانه هاي اعتياد را به افراد جامعه دارند. در اين مقاله درباره علائم و نشانه هاي اعتياد به ناس و روش هاي ترك آن صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص و درمان اعتياد به مواد محرك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

ناس چيست؟ 

ناس يا نسوار ماده محرك سبز رنگي است كه در دسته مواد اعتياد آور قرار دارد. ناس از برگ خشك شده تنباكو در سايه ساخته مي‌شود. البته در بعضي از مناطق ايران به رنگ قهوه اي هم موجود است كه در اصطلاح به آن تمباك هم مي گويند. مركز اصلي توليد آن كشور افغانستان مي باشد. اين ماده رنگ و بوي بسيار تندي دارد، ولي امروزه براي ترغيب بيشتر به مصرف، آن را با طعم دهنده ها و خوشبوكننده هاي مختلف تركيب مي كنند.

طريقه مصرف ناس به دو شكل جويدني و مكيدني مي باشد كه پس از ايجاد حالت سرخوشي آن را از دهان بيرون مي آورند.

اخيرا ماده جديدي به نام پان پراگ وارد كشور شده است كه به طور مختصر به آن پان مي‌گويند. اين ماده با عناويني مانندناس خارجي و يا ملوان زبل به شكل‌هاي آدامس، پاستيل و خوشبوكننده دهان در بازار كشور به فروش مي‌رسد و عوارضي مشابه نسوار دارد.

 

علائم مصرف ناس

ناس نوعي از مواد محرك است كه موجب افزايش توان كاري فرد مي‌شود. نسوار توهم، هذيان و يا عامل خطري ندارد و تنها عامل تحرك و سرخوشي محسوب مي‌شود. ناس رنگ آب دهان را قرمز مي كند و به واسطه افزايش ميزان ترشح بزاق، فرد مجبور مي شود در دفعات زياد محتويات دهان خود را بيرون بريزد.

 

عوارض اعتياد به ناس

آهك موجود در نسوار به واسطه اثر خورندگي، آسيب شديد بافتي را در دهان ايجاد مي كند و موجب پوسيدگي دندان ها و زخم هاي لثه مي شود. نهايتا منجر به ايجاد عفونت مي گردد. تحريك مكرر بافت هاي دهاني توسط آهك يكي از عوامل ايجاد سرطان در حفره دهاني است. جذب نيكوتين و ساير سموم و آلودگي ها نيز توسط بافتهاي آسيب ديده دهاني به شدت افزايش مي يابد. بيرون ريختن محتويات دهاني توسط مصرف كنندگان منجر به انتقال آلودگي هاي ميكروبي و ويروسي اين افراد به خصوص بيماري هاي تنفسي به محيط  مي شود. اين مواد همچنين ممكن است به انواع ميكروب ها، فلزات سنگين مانند سرب و سمومي مثل آرسنيك آلوده باشد.

عوارض كوتاه مدت اعتياد به ناس

  • سرگيجه
  • سردرد
  • تهوع
  • از دست دادن تعادل حركتي و رفتاري
  • ايجاد حركات غيرطبيعي در چشم
  • دندان‌قروچه
  • اختلال در خواب
  • وابستگي روحي رواني
  • لرزش
  • تغييرات فشارخون و ضربان قلب

عوارض بلند مدت اعتياد به ناس

  • بي‌خوابي
  • عدم تعادل رفتاري
  • زودرنجي
  • اختلالات تمركز
  • اختلالات رفتاري
  • تأثير در مخچه
  • بيماري‌هاي دهاني
  • افزايش فشار خون و سكته قلبي
  • سرطان حنجره
  • اختلالات و سرطان روده‌ بزرگ و نارسايي‌هاي كليوي
  • سرطان لثه

 

باورهاي غلط درباره ناس

بعضي بر اين باورند كه ناس بسيار از سيگار كم خطرتر است. اما بنا بر مشاهدات و تجربيات، تاثيرات مخربي كه اعتياد به ناس بر روي سيستم ادراكي و رواني فرد بر جا مي گذارد؛ شديدا خطرناك بوده و برطرف كردن اين وابستگي نيازمند تقويت وضعيت رواني توسط روانشناس و روانپزشك مي باشد.

 

ترك اعتياد به ناس

مهمترين نكته در درمان و ترك اعتياد به ناس، ترك وابستگي هاي روحي و رواني است. بنابراين اولين قدم، ترك روحي و قطع كردن وابستگي هاي رواني به اين ماده است. استفاده از اين ماده وجهه انساني فرد را خدشه دار مي كند و فرد مبتلا بايد عزت نفس و احساس ارزشمندي خود رابا كمك مشاوره ترك اعتياد تقويت كند.

باتوجه به اينكه ترك ناس عوارضي چون بي‌قراري، استخوان‌درد و دردهاي عضلاني آزاردهنده را با خود دارد لازم است تا فرد مبتلا حتما درماني تحت نظر متخصص داشته باشد. تا مبادا درد خماري او را از ادامه مسير منصرف و دوباره به بيراهه نابودي بكشاند. متخصصان براي درمان بي خوابي بعد از ترك، كاهش درد، و نگهداشتن ترك و ديگر معضلات ناشي از اعتياد به مواد خدمات ارائه مي دهند.

در مراحل بعدي نيز بايد ارتباط هاي محيطي و اجتماعي فرد اصلاح شود. همنشيني و ارتباط با افراد مصرف كننده و ترغيب كننده به مصرف بايد به طور كامل قطع شود. بجاي آن به دنبال ارتباطات صحيح و سالم با افرادي برود كه مصرف ناس را بد تلقي مي كنند.

و اما در گام آخر فرد بايد به دنبال جايگزين هاي مناسب براي ترك ناس باشد. آدامس، شكلات، كشك و جويدني هاي سنتي مي تواند جايگزين مناسبي باشد. همچنين فعاليت هاي بدني و ورزشي مي تواند وضعيت روحي و عزت نفس فرد را احيا كرده و موجب سرزندگي و بهبود وضعيت خلقي و روابط عاطفي فرد شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص و درمان اعتياد به مواد محرك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ناس | علائم و عوارض اعتياد به ناس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ناس،
موضوع:
[ ۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۸:۰۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

با آن كه موضوع طلاق از نظر حقوقي بعد از روز طلاق پايان مي‌پذيرد، اما آثار رواني و اجتماعي آن تا مدت‌ها به همراه اعضاي خانواده خواهد بود. آثار ناخوش‌آيند طلاق براي فرزندان خانواده و زنان جدا شده از همسرانشان بيشتر از آثار طلاق بر مردان مورد توجه جامعه قرار مي‌گيرد. بيشتر مردم تصور مي‌كنند مردان پس از طلاق نسبت به زنان آسيب كمتري مي‌بينند و حتي در تجربه احساس غم ناشي از جدايي با آن‌ها همدلي مناسبي نمي شود. از ديگر سو معمولا زنان شروع‌كننده فرايند طلاق هستند و از مدت‌ها قبل سرمايه‌گذاري احساسي خود را كمرنگ كرده‌اند. زناني كه تمايل به جدايي دارند؛ زندگي زناشويي را به عنوان رنجي طولاني تعبير مي‌كنند، در نتيجه احساس منفي‌تري نسبت به رابطه گذشته خود نشان مي‌دهند. پژوهش‌ها نيز نشان مي‌دهند كه مردان و زنان هردو تبعات منفي جدايي را بايد تحمل كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق بر مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آثار طلاق بر مردان

اكثر مردان بعد از جدايي از همسر خود سه دسته پيامد را تجربه مي‌كنند.
• پيامدهاي اجتماعي و بين‌فردي
• پيامدهاي اقتصادي و مالي
• پيامدهاي روان‌شناختي

پيامدهاي اجتماعي و بين‌فردي

از طرفي مردان، بعد از اتمام فرايند طلاق با بي‌اعتمادي و قضاوت منفي جامعه روبرو مي‌شوند. از نظر عموم معمولا مردها در پايان يافتن يك رابطه مقصر هستند. اين تاثيرات ناشي از نگاه منفي اعضاي جامعه مي‌تواند به مشكلات در روابط شغلي، روابط با دوستان و آشنايان و حتي ارتباط با ديگر اعضاي خانواده نيز منجر شود. افزايش خطر بزهكاري‌هاي اجتماعي، انحرافات جنسي، مصرف مواد مخدر و الكل در پي اين مشكلات بروز مي‌كنند.

ديگر تصور اشتباه جامعه در مورد مردان اين است كه آن‌ها قوي‌ترند، نيازي به توجه و حمايت ديگران ندارند و از وضعيت بعد از طلاق رنج چنداني نمي برند. اين تصورات منجر به حمايت عاطفي كمتر نزديكان مردان طلاق گرفته نسبت به زنان مي‌شود. در پي حمايت عاطفي كمتر، مشكلات اجتماعي و روان‌شناختي بيشتري براي مردان مطلقه به وجود مي‌آيد. از ديگر سو، بيشتر مردان به دليل مشغله‌هاي كاري و بيرون از خانه توانايي اداره خانه و مراقبت از فرزندان را ندارند. در نتيجه اين سختي‌ها مي‌تواند براي كودكانشان نيز معضلاتي را به وجود بياورد و حتي موجب كودك‌آزاري ناخواسته در آن‌ها شود. مقاله چالش هاي فرزندان طلاق را مطالعه نماييد.

احساساتي مانند سوءظن و بدبيني به ازدواج و رابطه زناشويي از آثار طلاق بر مردان است. در نهايت ممكن است تمايل براي ازدواج مجدد از دست بدهند و مجرد باقي بمانند. تحقيقات نشان مي‌دهند كه مردان نسبت به زنان، پس از طلاق تمايل كمتري به ازدواج دوباره دارند. همين موضوع خود مي‌تواند منجر به دامن زدن به ديگر مشكلات اجتماعي و روانشناختي شود.

پيامدهاي اقتصادي و مالي

يكي از مهمترين آثار طلاق بر مردان دشوار مالي و اقتصادي آن است. مردان علاوه بر فشار مالي تشكيل يك زندگي زناشويي، بعد از جدايي هزينه مهريه، نفقه و فرايندهاي قضايي را نيز تجربه خواهند كرد. فشار مالي فراهم كردن مهريه براي مردان مي‌تواند منجر به ورشكستگي و حتي زنداني شدن آن‌ها شود. در پي اين مسائل، آثار اجتماعي مانند عدم پذيرش در مشاغل ديگر (به دليل سابقه قضايي)، بزهكاري و مصرف مواد و آثار روان‌شناختي مانند افسردگي را مي‌توان انتظار داشت.

پيامدهاي روان‌شناختي (و حتا جسماني!)

براي مردان بعد از طلاق معمولا دوگانگي عاطفي و مشكلات خلقي زيادي پيش مي‌آيد. اين مردان همواره با اين احساس درگيرند كه آيا تصميم درستي گرفته‌اند يا خير، يا آيا تصميم بهتري هم مي‌توانست اتخاذ كند؟ اين دوگانگي عاطفي به همراه ديگر عوامل تنش اجتماعي و اقتصادي كه به آن‌ها اشاره كرديم منجر به احساس نااميدي، پوچي و بي‌معنايي، بي‌لذتي و در نهايت افسردگي مردان شود.

احتمال خودكشي مردان بعد از طلاق به مراتب از اين احتمال براي زنان بيشتر است. فشار رواني ناشي از مشكلات اضطرابي، خشم، احساس درماندگي و از دست رفتن عزت نفس و اعتماد به نفس براي مردان را در پي دارد.

جالب است بدانيد طلاق مي‌تواند سلامت جسماني مردان را هم به خطر بيندازد. اضطراب براي مردان مطلقه علائم جسمي مانند درد بدني، بي‌اشتهايي، ناراحتي گوارشي، سرگيجه، ضعف كلي، لاغري، نفس‌تنگي و تپش قلب و يا ريزش و سفيد شدن مو را در پي دارد.

جايي براي اميدواري

با وجود تاثيرات شديد طلاق براي مردان، تحقيقات نشان مي‌دهند كه مردان نسبت به زنان در طي زمان كوتاه‌تري با شرايط كنار مي‌آيند و سازگار مي‌شوند. البته اين موضوع به شرايط بسياري مانند حمايت‌هاي اجتماعي، سبك‌هاي انطباقي شخصي و توانايي رواني فرد نيز بستگي دارد. اگر اطرافيان فرد را مورد حمايت عاطفي مثبت خود قرار دهند، با او همدلي كنند و خود فرد از روي آوردن به راه‌هاي ناسالم تنظيم احساساتش مانند مواد روان‌گردان، الكل، دخانيات و يا روابط جنسي گسترده و اعتيادگونه اجتناب كند؛ مي‌توان به سپري شدن مراحل سوگ ناشي از جدايي به طور معمول بيشتر اميد داشت. مشاوره طلاق به افراد مطلقه كمك مي كند تا آسيب هاي كمتري را تجربه كنند.

 

پيشنهاداتي براي آسيب كمتر آثار طلاق بر مردان

براي كمك گرفتن به سمت ديگران برويد: همانطور كه گفتيم جامعه حمايت كمتري از مردان بعد از طلاقشان دارد، كه اين موضوع از باورهاي اشتباه فرهنگي درباره قوي بودن مردان و نياز نداشتن آن‌ها به حمايت عاطفي ريشه مي‌گيرد. اين باور از طريق ديگران به خود شخص نيز منتقل مي‌شود. مردي كه تصور مي‌كند نبايد از ديگران كمك بگيرد و اگر به سمت آن‌ها برود طبيعي نيست و نشانه ضعف اوست در عمل خود را در معرض آسيب‌هاي بيشتر رواني و اجتماعي قرار مي‌دهد.

در كنار حمايت عاطفي آشنايان و اعضاي خانواده، شخص مي‌تواند از كمك حرفه‌اي متخصصان مانند مشاوران خانواده و روان‌شناسان باتجربه استفاده كند، تا هرچه مطلوب‌تر پيامدهاي جدايي را پشت سر بگذارد و خود را با شرايط جديد منطبق كند.

براي ازدواج مجدد عجله‌اي نيست: در هر صورت گذراندن بحران طلاق به صورت طبيعي نياز به زمان دارد و شما نياز داريد تا قواي عاطفي خود را براي برقراري رابطه‌اي جديد تجديد كنيد. پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه ازدواج مجدد بدون فاصله زماني مناسب پس از طلاق مي‌تواند به احتمال بيشتري با شكست روبرو شود و قطعا اين شكست دوباره هزينه‌هاي اجتماعي و رواني بيشتري را براي شما به همراه خواهد داشت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار طلاق بر مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آثار و پيامدهاي طلاق بر مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آثار طلاق بر مردان،
موضوع:
[ ۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۶:۵۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اثرات رسانه بر تربيت فرزندان و نوجوانان از جانب خانواده ها امروزه تبديل به يك نگراني شديد شده است. بسياري از والدين براي دور كردن فرزندانشان از رسانه هاي مجازي تلاش هاي ناموفقي داشته اند. با پيشرفت علم و نياز به دسترسي به كسب اطلاعات كودكان نيز به اين شبكه ها دسترسي پيدا مي كنند. از طرفي به دليل كامل نشدن رشد شناختي و توانايي هاي قضاوتي كودكان و نوجوانان، اين گروه از مخاطبان بيشتر در معرض خطرات ناشي از اثرات منفي رسانه ها قرار دارند. اما والدين مي توانند از روش هايي براي كنترل اثرات منفي رسانه ها استفاده كنند. مشاوره كودك به آن ها براي اتخاذ روش هاي مناسب كمك خواهد كرد. در اين مقاله به بررسي اثرات مثبت و منفي و ارائه راهكارهايي براي كنترل آن ها پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اثرات رسانه بر تربيت فرزندان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

رسانه ها و وسايل ارتباط جمعي

رسانه ها شبكه هاي گسترده اي از وسايل ارتباط جمعي مثل تلويزيون، روزنامه، مجله، موبايل و ... را شامل مي شود. رسانه ها انواع مختلفي مثل، رسانه هاي جمعي، رسانه هاي تصويري، رسانه هاي راديويي، رسانه هاي چاپي، رسانه هاي ديجيتالي و ... دارد. مهمترين نوع رسانه در جامعه امروز ما، رسانه هاي اجتماعي است كه از طريق شبكه ها و نرم افزارهاي مجازي در دسترس جوامع و افراد قرار گرفته است. تاثير رسانه هاي جمعي بر افراد در سنين مختلف، بسيار زياد است، اما براي كودكان و نوجوانان با در نظر گرفتن حساسيت هاي اين دوره، مي تواند آسيب زا باشد.

 

اثرات مثبت رسانه بر تربيت فرزندان

كمك به رشد آگاهي:

امروزه نوجوانان با حجم زياد اطلاعات توسط رسانه ها، مي توانند آگاهي خود نسبت به اجتماع و جهان را افزايش دهند. كسب آگاهي هاي فرهنگي و سياسي توسط نوجوانان براي داشتن نسلي از شهروندان مسئوليت پذير در آينده حياتي است. نوجوانان به وسيله ارتباط با اخبار، مجلات و شبكه هاي اجتماعي، متوجه مي شوند كه جهان چيزي بيشتر از آن است كه در اطراف خود مي بينند.

كمك به رشد مهارت هاي اجتماعي:

اكثر نوجوانان از نظر اجتماعي مهارت هاي كافي ندارند. رسانه مي تواند به آنها شانس رشد مهارت هاي اجتماعي، گسترش دايره روابط اجتماعي و رشد دوستي هاي جديد را بدهد. رسانه ها، اعتماد و حمايت اجتماعي نوجوان را رشد مي دهد و آنها را به حركت موفق در مسير جامعه مدرن راهنمايي مي كند.

الهام بخشي:

تماشاي فيلم هاي اكشن و رزمي، مي تواند والدين را از جنبه خشن آن نگران كند، اما حتي چنين برنامه هايي در واقع با راهنمايي هاي درست، انگيزه اي براي رفتن در مسير ورزش هاي رزمي يا فعاليت هاي پليسي مي تواند باشد. همانطور كه بروس-لي نوجوانان زيادي را به سمت آموزش هنرهاي رزمي كشاند. تاثير گذاري صحبت ها و رفتارهاي افراد مشهور يا مشاهير مورد علاقه نوجوان از طريق رسانه است، صحبت هايي از قبيل مصرف نكردن مواد مخدر يا ترك سيگار توسط آنها، مي تواند از سمت نوجوانان به راحتي پذيرفته شود.

كمك به مهارت هاي هماهنگي حركتي:

برخي بازي هاي ويدئويي ممكن است، موجب تحليل توانايي هاي حركتي در نوجوانان بشود. اما بازي هايي هم هستند كه به تقويت مهارت هاي حركتي، هماهنگي عصب و عضله و بعضي از توانايي هاي ذهني كمك كند.

كمك به رشد مهارت هاي خواندن و نوشتن:

وقتي يك سخنران يا الگوي نوجوان، خواندن كتابي را پيشنهاد مي دهد، حتمال تمايل به خواندن آن كتاب توسط نوجوان بيشتر مي شود. همچنين وبلاگ ها، سايت ها و شبكه هاي ارتباط مجازي مي تواند در افزايش دايره لغات و مهارت هاي نوشتاري نوجوان تاثير مثبت بگذارد.

 

اثرات منفي رسانه بر تربيت فرزندان

تخريب تصوير بدني:

امروزه جهان و رسانه ها پر از چهره هاي شفاف و اندام هاي زيباست. در حالي كه بسياري از اين تصاوير با استفاده از نرم افزار هاي فتوشاپ و جراحي هاي زيبايي صورت گرفته است. بنابراين تقريبا رسيدن به استاندارد زيبايي كه در رسانه ها نمايش داده مي شود، غير ممكن مي گردد. اين عوامل باعث تخريب قضاوت نوجوان از ويژگي هاي ظاهري خود مي شود. بي اشتهايي عصبي و پر اشتهايي عصبي از اين بحران به وجود مي آيد.

عادي سازي خشونت:

امروزه ميزان خشونت در بازي هاي ويدئويي و فيلم ها بسيار زياد شده و نوجوانان وقت زيادي را با آنها مي گذرانند. خشونت به مرور زمان واقعي مي شود و خيلي از نوجوانان توانايي تمايز بين فانتزي و واقعيت را ندارند. در نتيجه رفتارهاي خشونت آميز براي آنها معمولي به نظر مي رسد كه تبعات خاص خود را دارد.

رفتار جنسي پر خطر:

نوجوانان شديدا در حال جستجو براي كشف هويت جنسي خود هستند. گرايش نوجوانان به هر چيزي كه محتواي جنسي دارند امري طبيعي است. نمايش تعدد روابط جنسي در رسانه ها باعث گيج شدن نوجوانان مي شود. رابطه جنسي بدون مسئوليت، پيامد اين خط فكري ايست كه در نوجوانان به وجود آمده و نتايج آن رفتار جنسي پر خطر و بارداري هاي ناخواسته، مي شود.

تجاري سازي همه چيز:

اينكه پول شادي مي آورد تفكري است كه توسط رسانه ها در نوجوان ايجاد مي شود. رسانه تلاش مي كند تا افزايش درآمد را براي نوجوان هدف قرار دهد اما نوجوان به دنبال خوشحالي با به دست آوردن پول است.

چاقي:

يكي از علل چاقي مفرط نوجوانان گذراندن بيش از حد وقت خود بر پاي بازي هاي كامپيوتري است. اين درحالي است كه بازي در فضاهاي باز به ندرت يافت مي شود. به علاوه همراهي اين عادات با رژيم غذايي نامناسب باعث بروز يك چاقي شايع در اين دوران مي شود.

افت تحصيلي:

گرفتن نمرات پايين و افت تحصيلي يكي ديگر از اثرات منفي وقت گذراني زياد پاي تلويزيون است. بر همين اساس، كودكان و نوجواناني كه نمره هاي بالاتري در مدرسه كسب مي كنند، وقت كمتري را صرف رسانه ها كرده اند.

 

 چگونگي كنترل كردن اثرات رسانه بر تربيت فرزندان

قرار گرفتن در معرض رسانه بخشي از زندگي مدرن است اما شما مي توانيد به فرزندانتان آموزش دهيد تا براي چيزهايي كه ارزش ديدن دارد، وقت بگذارند. در اينجا چند راه براي كنترل نفوذ رسانه هاي اجتماعي در نوجوانان را ذكر مي كنيم:

موسيقي، فيلم، برنامه هاي تلويزيوني و مشاهيري كه نوجوان شما آنها را دوست دارند شناسايي كنيد. تا بتوانيد چيزهايي كه بر روي او تاثير مي گذارد را تحت كنترل خود داشته باشيد تا درصورت لزوم فرزندتان را از آنها منع كنيد.

براي نوجوان آسان است تا هر چيزي را كه مي خواهد تماشا كند، پس بايد سعي كنيد بر چيزهايي كه مي بيند نظارت داشته باشيد. براي بعضي از آنها محدوديت هايي تعيين كنيد. درباره قوانين استفاده از آنها با فرزندانتان مذاكره كنيد.

يكي از بهترين راه هاي دور كردن نوجوان از اثرات منفي رسانه ها، صحبت درباره چيزهايي است كه او به دنبال آن هاست. به عنوان مثال اگر فرزند شما، به جنس مخالف علاقه دارد، شما مي توانيد با او درباره روابط دوستي با جنس مخالف، انتخاب ها در زندگي، اعتماد به نفس و مسائل جنسي صحبت كنيد. اگر نوجوان از جانب والدين اطلاعات كافي درباره چالش هاي ذهني خود داشته باشد، به دنبال جمع آوري اطلاعات از رسانه ها نخواهد بود.

والدين بايد استفاده از بعضي برنامه ها، فيلم ها يا بازي ها را ممنوع كنند و به نوجوان درباره علت اين كار توضيح دهند.

به نوجوان اجازه دهيد تا ديدن بعضي برنامه ها را خودش انتخاب كند، شما او را با سوالات خود تفسير كنيد. به عنوان مثال درباره يك فيلم يا بازي از او بپرسيد كه: نظرت درباره آن چيست؟ از آن چه مي خواهي؟ احساست درباره آن چيست؟

 

آيا مي توان اثر رسانه ها را به طور كامل حذف كرد؟

امروزه رسانه ها بسيار قدرتمند و در دسترس هستند اما نبايد فراموش كنيم كه آنها هم مثل ديگر ابزارها، صرفا يك ابزار است كه به خودي خود آسيب زا نيست و نحوه استفاده ما از آنهاست كه تعيين مي كند چه اثري بر زندگي ما داشته باشند. بنابراين بجاي آنكه صورت مسئله را پاك كنيم، بهتر است به دنبال راه حل اساسي براي اين موضوع باشيد. مشاوران خانواده تاكيد بر نحوه رفتار صحيح با نوجوان و اتخاذ يك سبك فرزندپروري موثر دارند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اثرات رسانه بر تربيت فرزندان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : اثر رسانه بر تربيت فرزندان و نوجوانان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۹:۱۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

عوارض رابطه مقعدي چيست؟ بسياري از كساني كه به برقراري رابطه مقعدي مي كنند از عوارض اين نوع رابطه اطلاعي ندارند. يكي از اصلي ترين خطرات رابطه جنسي مقعدي بالا بودن احتمال انتقال بيماري هاي جنسي در اين نوع رابطه است. رابطه مقعدي در ميان زن و مرد چه از نظر متخصصان بهداشت و چه از طرف اديان منع شده است. لذت حاصل از رابطه مقعدي بسيار كمتر از رابطه واژينال در هر دو جنس مي باشد، چرا كه اين ناحيه از لحاط زيستي براي كسب لذت طراحي نشده است. اين نوع رابطه در ميان همجنس گرايان شايع مي باشد. طبق مطالعات شيوع بيماري هاي مقاربتي نيز در اين جمعيت بيشتر است. لازم است بدانيد حتي يك بار رابطه مقعدي مي تواند به طرفين آسيب بزند. در اين مقاله دربارهعوارض رابطه مقعدي و علل منع آن صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض رابطه مقعدي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

سكس مقعدي

رابطه مقعدي، سكس از پشت يا  Anal ***، يكي از اشكال رابطه جنسي است، كه در آن دخول از طريق مقعد انجام مي شوند. اين نوع رابطه هم در مردان هم در زنان وجود دارد و آسيب هاي آن بسيار شديد است و لازم است نسبت به آن آگاهي لازم را پيدا كنيد. اشكال مختلفي كه مي توان با عنوان رابطه مقعدي شناخته شود شامل دخول آلت جنسي مردانه، ورود هر شيئي به مقعد به قصد لذت جنسي و ارضاي دهاني مقعد است.

 

 

عوارض جسماني رابطه مقعدي

مقعد خشك است و فاقد لغزندگي و چربي واژن است:

به دليل خشكي دهانه مقعد، دخول مي تواند باعث پارگي بافت داخل مقعد شده و علاوه بر خونريزي، باكتري ها و ويروس ها را وارد جريان خون كند. اين اتفاق باعث گسترش بيماري هاي جنسي مانند ايدز يا HIV شود. سكس مقعدي 30 برابر بيشتر از رابطه واژني، خطر ابتلا به ايدز را افزايش مي دهد. همچنين قرار گرفتن در معرض ويروس HPV ممكن است به ايجاد زگيل هاي مقعد و در ادامه به سرطان مقعد منجر شود. حتي استفاده از روان كننده ها و روغن ها با اينكه به ظاهر به رابطه كمك مي كند اما نمي تواند از پارگي ها اين ناحيه جلوگيري كند.

بافت داخل مقعد آسيب پذير است:

بافت خارجي پوست داراي لايه هايي از سلول هاي مرده است كه به عنوان محافظ در برابر عفونت ها عمل مي كند. اما بافت درون مقعد اين لايه ها را ندارد و با آسيب ديدن يا پارگي، به سادگي عفونت ها وارد جريان خون مي شود.

مقعد براي نگهداري مدفوع طراحي شده:

عضله حلقوي مقعد، بعد از دفع تنگ مي شود، در اين هنگام كه عضله تنگ است، دخول بسيار دردناك و سخت مي شود. به مرور زمان باعث آسيب ديدن اسفنكتر (عضله انعطاف پذير در دهانه خارجي مقعد) شده و قابليت انعطاف و كنترل آن از بين مي رود.

مقعد پر از باكتري و ميكروب است:

حتي اگر هر دو طرف سكس هيچ بيماري مقاربتي يا عفوني نداشته باشند، باكتري هاي موجود در مقعد توانايي انتقال به آلت تناسلي مرد را دارد. به دليل نزديكي مقعد به واژن، ورود ترشحات مقعد به واژن به وسيله آلت تناسلي مرد، بسيار خطرناك است و مي تواند منجر به عفونت واژن و آسيب هاي جدي واژن شود. بنابراين دخول آلت به واژن پس از رابطه مقعدي، به شدت خطرناك بوده و به هيچ وجه نبايد انجام شود.

رابطه مقعدي مي تواند خطرات زيادي داشته باشد. همچنين رابطه دهاني با مقعد مي تواند براي هر دو طرف خطر هپاتيت، عفونت يا زگيل، HPV و ديگر عفونت ها. همچنين در صورت ورود اسپرم از دهانه مقعد به واژن، حاملگي مي تواند اتفاق بيفتد.

به دليل ماهيت انعطاف ناپذير مقعد، بر اثر يك جابجايي يا فشار نابجا، امكان شكستگي آلت تناسلي مرد وحود دارد.

 

آسيب هاي رواني رابطه مقعدي

مقعد صرفا وسيله دفع مدفوع است و در هر دو جنس ساختار مشابهي دارد، بنابراين رابطه از اين ناحيه، براي زن به عنوان از بين رفتن زنانگي و ماهيت بدن اوست. اين اتفاق باعث ايجاد بحران هاي وجودي و زير سوال رفتن زن بودن مي شود. ممكن است افسردگي، ترس از رابطه، بي ميلي جنسي، جدايي عاطفي و مشكلات روحي و رواني در زنان ايجاد شود. در واقع رابطه واژينال و استفاده از قابليت طبيعي بدن، علاوه بر لذت جسمي و جنسي، باعث تجربه لذت روحي و ارضاي عاطفي زن نيز مي شود.

مردان به دليل آسيبي كه در حين اين رابطه به زن وارد مي كنند، در آينده احساس گناه را تجربه مي كنند. مختل شدن هويت مردانه و زندگي جنسي سالم، افسردگي، احساس حقارت، اعتياد به رابطه جنسي ناسالم و ضربه هاي روحي ديگر را به دنبال دارد. رابطه مقعدي باعث زود انزالي مي شود. مرد به سرعت از اين ناحيه ارضا مي شود و زن به دنبال راهي براي ارضاي خود مي گردد، اين مسئله فشار روحي براي دو طرف ايجاد مي كند.

بنابراين عوارض رابطه مقعدي تنها جسماني و آسيب هاي شديد روحي را به دنبال دارد. براي كسب لذت زودگذر، نبايد آسيب هاي طولاني مدتي را در خود ايجاد كنيم.

 

احتياط ها براي جلوگيري از عوارض رابطه مقعدي

تنها راه از بين بردن خطرات و عوارض رابطه مقعدي، اجتناب و انجام ندادن آن است. نكاتي براي افزايش ايمني رابطه مقعدي را بيان مي كنيم اما تاكيد مي كنيم هيچكدام از آن ها به طور كامل از آسيب ديدن شما محافظت نخواهد كرد:

_ استفاده از كاندوم براي محافظت از گسترش بيماري ها و عفونت ها بسيار مهم است.

_ از وارد كردن آلت به دهان يا واژن بعد از رابطه مقعدي جلوگيري كنيد و حتما قبل از دخول و بعد از خروج از مقعد از كاندوم جديد استفاده كنيد.

_ براي كاهش خطر آسيب به اسفكتر، از مقدار زيادي روان كننده استفاده كنيد. با اين حال خطر پارگي و آسيب ديدن مقعد همچنان وجود دارد.

_ قبل از رابطه مقعدي، براي كاهش خطر پارگي و آسيب، ريلكس كنيد. دوش آب گرم ممكن است به شما كمك كند.

_ اگر رابطه مقعدي دردناك است، در هر مرحله اي كه بود آن را متوقف كنيد.

_ اگر بعد از رابطه مقعدي خونريزي داشتيد يا هنگام تخليه مدفوع سوزش يا درد احساس كرديد حتما با پزشك مشورت كنيد.

 

چرا مردان رابطه مقعدي مي خواهند؟

اكثر مردان به دليل ناتواني در ارضاي جنسي همسرشان و يا مشكلات واژني آنها، رابطه از پشت را پيشنهاد مي كنند و احساس مي كنند از اين راه مي توانند به همسرشان لذت جنسي مضاعفي اهدا كنند. در اين شرايط زن لازم است با تاييد توانايي همسرش از ارضاي او و ابراز رضايت از سكس، احساس قدرت و لذت را به او منتقل كند. به علاوه دو طرف بايد با لمس ديگر نقاط تحريك پذير، آمادگي براي رابطه را ايجاد كنند و به تناسب آن به ارگاسم برسند.

 

چرا زنان با سكس مقعدي موافقت مي كنند؟

زنان عموما به دليل مشكلات واژن يا درد در آن ناحيه، پيشنهاد رابطه مقعدي مي دهند يا در صورت درخواست همسر، با آن موافقت مي كنند. برخي هم براي جلب رضايت همسر به اين درخواست تن مي دهند. زنان بايد بدانند در هر حالتي رابطه مقعدي نادرست و آسيب زاست.

همچنين به دليل شرايط هنجاري و فرهنگي، مسئله پرده بكارت، باعث مي شود زنان براي رابطه جنسي قبل از ازدواج محدوديت داشته باشند و رابطه مقعدي را به عنوان راهي بي خطر براي رفع نياز جنسي تلقي كنند.

بهتر است زوجين براي رسيدن به اهداف خود در هر رابطه اي ابتدا پيامدهاي رابطه را مورد بررسي قرار دهند. مشاوره جنسيبه زوجين در هر مرحله اي براي كسب لذت جنسي و جلوگيري از انحرافات خدمات ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض رابطه مقعدي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : خطرات و عوارض رابطه مقعدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض رابطه مقعدي،
موضوع:
[ ۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۶:۱۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

اغلب ما داشتن حد و مرز در روابط را مساوي با نداشتن صميميت در آن رابطه مي دانيم. يك رابطه سالم نيز نياز به حد و مرز دارد. اگر هرطور كه دلمان مي خواهد در رابطه رفتار كنيم، يا به اصطلاح راحت باشيم، ممكن است به رابطه و حتي خودمان آسيب بزنيم. معمولا تعيين حد و مرز در روابط زماني اهميت پيدا مي كند كه افراد صدمات ناشي از ناديده گرفتن آن را ديده باشند. با اين حال بسياري از ما نمي دانيم چگونه در يك رابطه ضمن حفظ صميميت، حد و مرزمان را مشخص كنيم. مرزها به بخش هاي مختلف زندگي هر فرد اشاره دارند. نقش هر كس در زندگي ما حدود اين مرزها را مشخص مي كند. براي مثال مرز ارتباطي ما با همكارمان بسيار متفاوت از يك دوست مي باشد. معمولا افراد در تعيين حد و مرز در روابط با شريك عاطفي خود دچار مشكل مي شوند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تعيين حد و مرز در روابط مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تعيين حد و مرز در روابط چه فايده اي دارد؟

مرزهاي شخصي امر بسيار مهمي در زندگي ماست. در واقع اين مرزها، محدوديت ها و چهارچوب هايي است كه به عنوان يك فرد مستقل براي خودمان تعيين مي كنيم. اين مرزها از حس هويت شخصي ما محافظت مي كنند.

روابطي سالم تر و پايدارتر است كه دو طرف رابطه، هويت خود را حفظ كنند. روابط عاطفي به وسيله احترام متقابل، اعتماد،صداقت و پيشرفت دو طرف رشد مي كند. صميميت بين زوجين نيز تعيين كننده سلامت رابطه در زناشويي است.

مرزها علاوه بر حفظ احساس خود بودن، به ما كمك مي كند كه به ديگران بفهمانيم كه چه خواسته هايي داريم و چه چيزهايي نمي خواهيم. در واقع مانع از نفوذ بيش از حد ديگران در زندگي شخصي خود شويم. در نهايت، زماني كه ما حس كنيم كه مرزهايمان به صورت مكرر متلاشي شده يا ناديده گرفته شده اند، اعتماد به نفس ما آسيب مي بيند و احساس حقارت مي كنيم. براي تجديد روابط مي توانيد از مشاوره خانواده بهره ببريد.

 

اقدامات لازم براي تعيين حد و مرز در رابطه با شريك عاطفي

1 – بايد بدانيد كه وجود مرزها ضروري است:

بررسي اولويت هاي رابطه شما با شريكتان، اولين قدم براي تعيين مرزهاي سالم است. معمولا در روابط زوجين اين مرزها شامل مرزهاي جسمي، عاطفي و روابط بيروني است.

مرزهاي فيزيكي يا جسمي به شما كمك مي كند تا محدوده بدن خود و وسايل شخصي خود را مشخص كنيد. علاوه بر مرز جنسي و عاشقانه، درباره وسايل شخصي، دفتر خاطرات، پول و لباس و ... نيز مي توانيد مرز مشخص كنيد.

مرزهاي عاطفي يا رواني شامل احساساتي است كه داريد. اين مرز شامل عزت نفس شماست. درباره اينكه چه كسي هستيد و چه مي خواهيد، عقايد، ارزش ها، توانايي ها و انتخابات شما جزو اين دسته هستند.

مرزهاي خارجي نيز نحوه ارتباط شما با خانواده، دوستان و همكارانتان است كه به ميزان اعتماد متقابل زوجين به هم و وفاداري آن ها بستگي دارد. در اين مورد مي توان با حساسيت و دقت بيشتري به توافق رسيد.

 

2 – روشن شدن مرزهاي شخصي با خودتان ( خودتان را بشناسيد )

بايد خودتان را بشناسيد و بدانيد از زندگي چه مي خواهيد. براي كمك به كشف محدوديت هاي خود، از تنظيم احساسات و افكار خود شروع كنيد. براي رسيدن به خودشناسي كليك كنيد.

احساسات و افكار به عنوان نوعي قطب نما، مي تواند ما را در كشيدن خطوط مرزي خود ياري كند. ممكن است ناراحتي هاي احساسي اين نكته را به ما بگويد كه لازم است در اين زمينه مرز ايجاد شود يا يك احساس لذت بخش به ما مي گويد كه در مسير درستي هستيم.

همچنين بايد ارزش هاي غير قابل مذاكره براي خود معين كنيم. ارزش هايي مثل عدالت خواهي، خانواده، باورهاي ديني و ... لازم است جزء مرزهاي شما باشد.

3 – درباره مرزهاي خود گفتگو كنيد:

بعد از اينكه بازتاب مرزهاي خود را دريافت كرديد و تكليفتان با خودتان روشن شد، لازم است كه ارتباط برقرار شود. شريك زندگي شما توانايي خواندن ذهن شما را ندارد و نبايد مرزهاي شما را حدس بزند. درباره حد و مرزهاي خود با هم گفتگو كنيد. بدون پرخاش يا دلخوري با هم به يك نقطه تعادل برسيد و سعي كنيد تا پذيرش كامل مرزهاي يكديگر، گفتگو را تمام نكنيد.

زماني براي صحبت درباره مرز هايتان بگذاريد و آن ها را به هم يادآوري كنيد. صحبت ها نبايد هيچوقت شكل سرزنش يا تهديد بگيرد، كاملا بايد محترمانه باشد.

4 – مسئوليت مرزهايتان را به عهده بگيريد:

بدانيد ماندن در چهارچوب مرزها هميشه ميسر نيست. در اين مورد بايد مسئوليت انتخاب خود را بپذيريد. اگر بر مرزهاي خود پايبند بوديد، بايد هزينه فشار خارجي را پرداخت كنيد و اگر مرز خود را زير پا گذاشتيد، نبايد از ديگران توقع پايبندي بر آن را داشته باشيد.

 

در چه زمينه هايي مي توانيم حد و مرز تعيين كنيم؟

در اينجا چند مورد از حد و مرزهايي كه مي توانيد در زندگي تعيين كنيد را بيان مي كنيم:

انتظارات كلي:

بدانيد از رابطه چه مي خواهيد و براي چه يك رابطه را شروع كرده ايد و در چه صورت رابطه شما تخريب خواهد شد. درباره اين چگونگي ها بحث كنيد و به نتيجه برسيد.

آستانه تحمل:

به شريك خود بگوييد در چه صورت شما كنترل خود را از دست مي دهيد. ارزش هاي خود را مشخص كنيد و بگوييد مثلا در مقابل دروغگويي، بددهني، بي اعتمادي شما تحمل نخواهيد كرد.

انتظارات جنسي:

بايد نيازها و سلايق جنسي شريك عاطفي خود را بدانيد. بايد مرزهاي جنسي خود را مشخص كنيد. نياز ها و ترجيحات خود را بيان كنيد و از تمايلات جنسي شريك خود نيز آگاه شويد.

شرايط مالي:

پول بخش مهمي از تعاملات انساني است. حتي در عاشقانه ترين حالت نيز لازم است نسبت به حساب هاي بانكي خود يا مخارج و هزينه ها صحبت كنيد و به توافق برسيد. اگر شرايط مالي شما مناسب نيست لازم است با شريك خود در اين مورد صحبت كنيد.

زندگي گذشته:

زندگي گذشته شما مال خودتان است. اينكه شريك زندگي شما در گذشته شما جستجو كند به خودتان بستگي دارد كه اين اجازه را به او بدهيد يا خير.

خانواده:

نيازها و انتظارات خانواده ها يكي ديگر از مواردي است كه مي توانيد درباره آن چهارچوبي مشخص كنيد. تاثيري كه خانواده ها روي روابط شما مي گذارند بايد بررسي شده و حد و مرز تعاملات خانوادگي مشخص شود.

دوستي ها:

يكي از مهم ترين معضلات زوجين، كنار نيامدن با دوستان شريك عاطفيشان است. طرف مقابل شما لزوما همه دوستان شما را دوست ندارد. مرزهاي احترام متقابل را نسبت به دوستانتان تنظيم كنيد. اينكه كدام دوست مي تواند روي زندگي و رابطه شما تاثير منفي بگذارد بايد بررسي شود و حتي روابط دوستي قطع شود.

اهداف:

هيچكس نمي تواند روياهاي ما را زير سوال ببرد. حتي اگر فكر مي كنند كه دارند به شما لطف مي كنند. بنابراين در مورد چيزهايي كه مي خواهيد مرز تعيين كنيد و مشخص كنيد كه شريكتان در حمايت از اهداف شما آزاد است.

فرزند:

فرزند آوري مسئله بسيار مهمي است كه بايد قبل از يك رابطه يا در اوايل رابطه اي جدي بررسي شود و به يك نتيجه مشترك برسيد.

جدايي ها:

زمان هايي را براي خود و تنهاييتان مشخص كنيد. ممكن است براي رسيدگي به خودتان نياز به زمان داشته باشيد. لازم است اين مسئله را با شريك خود در ميان بگذاريد.

زمان:

حتي در ميان عاشقان نيز زمان محدود است و نمي شود همه وقتتان براي شريك عاطفيتان باشد. زمان با هم بودنتان را مشخص كنيد و انتظارات بي جا و نامعقول نداشته باشيد.

رسانه هاي اجتماعي:

در مورد ميزان و نحوه استفاده شريك زندگيتان از رسانه هاي مجازي و اجتماعي به توافق برسيد. اينكه چگونه در اين فضا حضور داريد و در چه حد مي خواهيد در اين فضا آزاد باشيد، با شريكتان به توافق برسيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تعيين حد و مرز در روابط مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : چگونه در روابط حد و مرز تعيين كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حد و مرز در روابط،
موضوع:
[ ۷ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۴:۴۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

امروزه در اصطلاح عام فردي را كه از اين گره هاي روحي رنج مي برد و همزمان دنياي روحي ديگران را نيز مختل مي كند،عقده اي مي نامند، اين واژه يك بار منفي با خود به همراه دارد. اين در حالي است كه گره ها يا عقده ها در اصطلاح تخصصي و حقيقت وجودي خود ابعادي دارند كه پرداخت و بررسي آن ها مي تواند جنبه هاي مختلفي از ظرفيت هاي رواني بشر را با همه اوج و فرودهايش به نمايش بگذارد. دنياي دروني انسان مثل يك جزيره گنج است پر پيچ و خم، با چشم اندازي مهلك و  موانع زياد، به همين خاطر اغلب انسان ها از خودشناسي كه راهي براي گذر از اين موانع است، مي پرهيزند. حال آن كه عبور از اين موانع و جستجو مي تواند همراه با دستاوردهايي باشد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منظور از " عقده" چيست؟

واژه "عقده" را اولين بار يونگ روانشناس سوئيسي به كار برد. عقده در اصطلاح تخصصي شامل مجموعه اي از انديشه، افكار و هيجانات ناهوشيار درباره حول موضوع واحدي مي شود، كه در شرايط و موقعيت هاي مرتبط، در غالب رفتارها و تكانه هايي خاص بروز مي يابد.

مثلا وقتي كسي از عقده حقارت رنج مي برد در تمامي موقعيت هايي كه يك مرجع قدرت يا نيروي برتر وجود داشته باشد؛ رفتارهايي برآمده از اين دغدغه ذهني را در پيش مي گيرد، مثل اينكه از موضع ضعف برخورد كند يا با يك مكانيسم دفاعيوارونه خود را برتر از آنچه كه هست، نشان دهد.

در واقع عقده ها، گره هاي ناخودآگاه هستند كه به رفتارها و استنباط فرد از موقعيت سمت و سو مي دهند. ناگفته نماند يك عقده زماني فعال مي شود كه يك بستر زمينه ساز هيجاني و اخلاقي مرتبط با آن ايجاد شده باشد مثلا همان كسي كه عقده حقارت دارد با قرار گرفتن در موقعيت هاي رقابتي بيشتر افكار ناكارآمد اش فعال مي شود.

آيا عقده ها تنها بروز منفي دارند؟

اگر اين مشغوليت ها يا گره هاي ذهني بر زندگي فرد غالب شوند و بر بخش هاي مختلف زندگي فرد (تحصيلي، شغلي و ارتباطي) اختلال ايجاد كنند، مي توان گفت بروز عقده منفي بوده است. اما اگر منجر به به رشد و پيشرفت فرد شود، پس بروز عقده مثبت است. مثل كسي كه عقده حقارت عضوي دارد و با تقويت قواي ذهني و فكري خود تبديل به يك انديشمند مي شود.

چه زماني عقده ها پا مي گيرند؟

تفكر، احساس و نوع بروز تكانه هاي هر كس متاثر از نوع خلق و خوي اوليه و زمينه هاي تربيتي و يادگيري او است. معمولا ناكامي در ارضاي نيازهاي اوليه مثل نياز به توجه، دلبستگي، استقلال يا بر عكس ارضاي بيش از حد نيازها از سوي والدين در كودكي مي تواند بستري براي ريشه گيري عقده ها باشد. رويدادهاي ناكام كننده علت اصلي به وجود آمدن گره هاهستند. برخي از عقده ها معطوف به زمينه هاي فردي نمي شوند بلكه تجربيات جمعي بشر از راه ناخودآگاه جمعي نسل به نسل آن ها را انتقال مي دهد؛ مثل عقده اديپ كه در هر نسل بروزي مشابه دارد.

شيوه بروز عقده ها چگونه است؟

عقده ها با سه مكانيسم نمود مي يابند:

والايش يا اعتلا: با اين روش از طريق يك راه جامعه پسند خود را نشان مي دهند، مثل كسي كه عقده ويرانگري و تخريب دارد و با ورود در زمينه هاي ورزشي مثل بكس يا ورزش هاي رزمي راه نمود خود را مي يابد.

جبران: فرد عقده را انكار مي كند و آن را نمي پذيرد پس در صدد جبران آن برمي آيد و با يك واكنش وارونه عمل مي كند؛ مثل سيسرو كه عقده حقارتش در زمينه لكنت او را تبديل به يكي از بزرگترين سخنوران تاريخ كرد.

توجيه عقلاني: فرد با يك مكانيسم عقلاني سعي در توجيه منطقي عقده دارد و براي اين توجيه از دلايل مختلف براي پوشش دادن آن استفاده مي كند. مثل كمال گرايان كه با توجيه كسب موفقيت عقده برتري خود را موجه جلوه مي دهند.

چگونه بفهميم عقده در كسي فعال شده؟

زماني كه رفتاري مبالغه آميز ديده شد، به احتمال زياد بايد بويي از عقده هم به مشامتان برسد. مثلا اگر كسي را ديديد كه نسبت به هر گونه احساس طرد يا پذيرفته نشدن بسيار زياد واكنش نشان مي دهد، احتمال فعال شدن يك عقده وجود دارد. اين افراد اغلب به وجود يك گره آگاه نيستند، چرا كه از ناخودآگاه ذهن بيرون مي آيند. آن ها در موقعيت هايي تكانه ها و رفتارهاي ناخودآگاهانه را بروز مي دهند كه در يك شرايط عاطفي و هيجاني سخت گير افتاده اند. براي شناسايي اين فرايندهاي ناخودآگاه، روانكاوي پيشنهاد مي شود.

انواع عقده

قابيل: هر گونه رفتار طرد، منع، بي اعتبار ساختن و پرخاش نسبت به هر رقيب واقعي يا فرضي است. در واقع همان عقده حسادت برادري مي باشد.

ديان (Diane): دختري كه مي خواهد پسر باشد، منشا عقده ديان حق طلبي و استقلال طلبي زنان، طرد، مادر بودن، يا رفتارهاي ظريف زنانه و وظايف زنانه است.
يونس (Jonas): گرايش به حفظ و نگه داشتن خويش است. برگشت خيالي به داخل شكم مادر و پناه بردن به يك حامي در هنگام احساس خطر 

پرومته (Promethee): در عرصه حيات معنوي عبارت است از ميل به داشتن قدرتي همانند استادان خويش، پي بردن به رمز قدرت آنان و علاقه مند خود ساختن آنان، در حالي كه خشم و انتقام آن ها را نيز مي پذيرند.

امپدوكل (Empebocle): آتش را بزرگترين پاك كننده مي دانند، بنابراين «به آتش انداختن خود» و خودسوزي باعث تغيير مدار دنيايي مي شود و اين عمل را منجر به ساخت پايگاه روشنگري جهان قلمداد مي كنند.

كرونوس (Kronos): عقده پدري است كه به فرزندانش ستم مي كند. اين پدر مانع از به استقلال رسيدن پسر مي شود و به نوعي باعث اخته شدن رواني پسر مي شود.

ژوكاست (Jocaste): در ميان زنان شايع است، نياز به حفظ پسر خود در نزد خويش و خاموش ساختن تمايل به استقلال و تمايل به اثبات مرد بودن پسر خود با يك محبت افراطي دارند. زمينه ساز ايجاد وابستگي مردان بزرگسال به همسراني كه او را در جايگاه مادر مي بينند.

لوهنگرين: سعي در تامين سعادت ديگران و خانواده خود، ضمن چشم پوشي از لذات زندگي براي خويش و بعد از تحقق سعادت به طور ناگهاني ناپديد مي شوند.

تولد: اين عقده بسترساز شك هايي درباره اصل يك مطلب يا هويت است و مبدا ترديدهاي شخصيتي است. حتي ممكن است جلوه اي روشنفكرانه و تعميم گرايانه به خود بگيرد. به صورت پرسش هايي درباره منشا پيدايش انسان يا تصورات مربوط به تولد دوباره (مثل تناسخ) در آيد.
خودنمايي: ميل زياد به ديدن و ديده شدن، شناختن و دانستن، تحسين و توجه ديگران را تحريك كردن شناخته مي شود.

تخريب: ميل به خراب كردن، ضايع ساختن، كثيف كردن، به هدر دادن، عيب جويي كردن و بي اعتبار ساختن ديگران و عقايد آن هاست. اين عقده مي تواند در قالب ساديسم يا خودآزاري پيش رود.
عقده اديپ: مرتبط به احساساتي در زندگي عاطفي كودك بين ۳ تا ۵ سالگي است، به طور كلي به اميال عاشقانه كودك نسبت به والد جنس مخالف خود و رقابت حسودانه همراه با آرزوي مرگ نسبت به والد هم جنس، اشاره دارد. در دختران با نام عقده الكترا شناخته مي شود.

مهرطلبي دهاني (complx aggression oral): تركيبي از فعاليت هاي دهاني، تمايلات پذيرا و نياز به حمايت و حفظ شدن را نشان مي دهد. با نمودهاي رفتاري خوردن و نوشيدن و مكيدن يا محبت و وابستگي افراطي همراه است.

پرخاشگري دهاني (complx aggression oral): رفتارهاي دهاني و رفتارهاي پرخاشگرانه را شامل مي شود مانند تف انداختن، گاز گرفتن و پرخاشگري زباني مثل ريشخند و طعنه.

طرد دهاني (Complex rejection oral): رفتارهايي مثل استفراغ كردن، ايرادي بودن افراطي در مورد غذا، كم خوردن، ترسيدن از آلودگي دهان (مثلا ترس از بوسيدن)، ميل به انزوا و پرهيز از وابستگي به ديگران.

طرد مقعدي (Complex rejection anal): همراه با پرخاشگري و رفتارهاي خصمانه و آزارگرانه، بي رحمي، ويرانگري، قشقرق، انداختن و پرت كردن اشيا، شليك كردن  و منفجر كردن

نگهداري مقعدي (Complex retention anal): انباشتن، احتكار اشيا به صورت وسواسي يا افراطي، نظافت، لجبازي و خساست

انزواي ساده: ميل به بودن در مكان هاي كوچك، گرم و تاريك كه امن تلقي شوند. براي مثال فرد ممكن است آرزو كند كه به جاي اينكه صبح از رختخواب بلند شود، زير پتو بماند.گرايشات وابسته و منفعل بودن دارند.
ميزراهي (Complex urethral): به جاه طلبي مفرط، خودنمايي و خودشيفتگي مربوط مي شود. اشخاص داراي اين عقده هدف هاي بلندپروازانه دارند و روياهاي آنها با شكست از بين مي رود.

 

درمان عقده ها

همانطور كه گفته شد، ريشه گره ها در دوران كودكي و روش هاي تربيتي است كه هر فردي با آن ها بزرگ شده است. اغلب ناخودآگاه بوده و فرد نسبت به آن آگاهي هوشيار ندارد. بنابراين كسب بينش به فرد كمك مي كند تا به حل بهتر گره ها بپردازد. درمان هاي روانشناسي به افراد كمك مي كند تا ريشه افكار و انديشه هاي خود را بشناسند در نتيجه مي توانند رفتارهاي خود را بهتر تحليل و تغيير دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : دنياي عقده ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عقده ها،
موضوع:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۴:۰۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آگاهي از اقدامات ضروري هنگام تشنج به شما و بيمار كمك مي كند تا در زمان رخداد تشنج شرايط را مديريت كنيد. تشنج نوعي تغيير ناگهاني در عملكرد مغز است كه به صورت موقتي رخ مي دهد. بيشتر اوقات تشنج ها بدون هيچ علامت هشداردهنده اي رخ مي دهند. مشاهده تشنج معمولا ناراحت كننده بوده و باعث دستپاچگي براي افرادي كه قبلا شاهد اين اتفاق نبودند، مي شود. معمولا بيمار مي داند احتمال تشنج وجود دارد، پس بهتر است اطرافيان را در جريان قرار داده و به آن ها اقدامات لازم را توضيح دهيد. تشنج را نمي توان متوقف كرد، ولي مي توان مانع از صدمه خوردن فرد حين تشنج شد. در اين مقاله با مجموعه اقدامات ضروري هنگام تشنج آشنا مي شويد.

 

 براي دريافت مشاوره در زمينه اقدامات ضروري هنگام تشنج  مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تشنج

تغيير در فعاليت الكتريكي مغز، تشنج ناميده مي‌شود كه ممكن است سبب بروز واكنش هاي شديد هيجاني در فرد شود. تشنج به دلايل مختلف صرع، مسموميت با الكل، كمبود اكسيژن، آسيب سر، سو مصرف مواد يا ديابت مي تواند رخ دهد. در كودكان تشنج ممكن است ناشي از تب يا ساير بيماري ها مانند مننژيت باشد. بيمار هنگام تشنج درد ندارد، بعد از آن نيز چيزي به خاطر نمي آورد. كبودي لب ها و لرزش بدن به نظر خطرناك مي آيند اما اين نشانه ها نگران كننده نيستند. بهتر است براي شناسايي موقعيت هاي اورژانسي باقي مقاله را مطالعه نماييد.

 

اقدامات ضروري هنگام تشنج

بروز حملات تشنجي نسبتا شايع هستند و از آنجا كه مي‌تواند باعث آسيب‌ديدگي فرد شود آگاهي از كارهايي كه بايد انجام دهيم يا كارهايي كه نبايد انجام دهيم اهميت دارد. يادگيري اين اقدامات در حفظ سلامتي يا عدم وارد شدن صدمه به فرد نقش به سزايي دارد. هنگامي كه فردي دچار تشنج شد به مسائل زير توجه كنيد:

  • اولين قدم حفظ آرامش و خونسردي خودتان است.
  • به‌منظور جلوگيري از بروز آسيب‌هاي احتمالي وسايل و اشياي تيز و خطرناك را از اطراف او دور كنيد.
  • اگر فرد در حالت ايستاده دچار تشنج شد، فقط به آرامي او را روي زمين قرار دهيد و اجازه دهيد حركات و لرزش هاي او تمام شود.
  • بالش يا چيز نرمي در اطراف گردن فرد قرار دهيد.
  • بگذاريد حمله روند طبيعي خود را طي كند. هرگز سعي نكنيد لرزش هاي فردي كه دچار تشنج شده است را كنترل كنيد اين لرزش ها سير طبيعي بيماري است و به فرد آسيبي وارد نمي كند اما تلاش براي كنترل حركات مي تواند صدمه جدي مانند شكستگي در فرد ايجاد كند.
  • گردن بند، شال و هر آنچه كه اطراف ناحيه گردن فرد هست را آزاد كنيد.
  • در حالت لرزش هاي شديد نبايد چيزي بين دندان هاي فرد بگذاريد چون ممكن است به دندان هاي فرد آسيب بزنيد يا دست خودتان صدمه بخورد.
  • از اقداماتي مانند سيلي زدن، آب پاشيدن يا وارد كردن فشار بر سينه خودداري كنيد.
  • زماني كه حركات و لرزش هاي ناشي از تشنج تمام شدند بيمار را به پهلو بچرخانيد تا كف يا استفراغ از دهان‌شان خارج شود، تا وارد مجراي تنفسي‌ نشود و راه تنفسي او باز شود. تنفس فرد را چك كنيد.
  • بيمار را تا پايان حمله ترك نكنيد.

 

تماس با اورژانس:

درصورت بروز هريك از نشانه‌هاي زير به‌سرعت با اورژانس تماس بگيريد:

  • تشنج بيشتر از ۳ دقيقه
  • تشنج هاي پشت سر هم (حمله دوم و سوم بدون بازگشت هوشياري)
  • بروز تشنج در زن باردار يا افراد مبتلا به ديابت
  • تشنج در افرادي كه در گذشته هرگز سابقۀ تشنج نداشته‌ و و علت حمله مشخص نيست
  • بروز مصدوميت شديد در حين حمله تشنج

 

نكات مهم در زمان بعد از تشنج

  • زمان بهبود بسته به نوع حمله متفاوت است.
  • كمك هاي اوليه اغلب ضرورتي ندارد و بايد اجازه داد كه حمله سير طبيعي خود را طي كند.
  • بدن بيمار را بررسي كنيد و ببينيد آسيب ديدگي وجود دارد يا نه.
  • درصورت مشكل در تنفس، دهان بيمار را از بزاق يا استفراغ پاك كنيد.
  • جاي راحت و امني را براي استراحت بيمار فراهم كنيد.
  • تا زماني كه بيمار هوشياري خود را به‌طور كامل به دست نياورده‌ است، چيزي براي خوردن و آشاميدن به او ندهيد.
  • كبود شدن لب هاي بيمار پس از تشنج به دليل كمبود اكسيژن رخ مي دهد و به تنهايي خطرناك نيست.
  • پس از يك حمله شديد، بيمار نياز به استراحت دارد شرايط را فراهم كنيد كه بتواند استراحت كند. پس از تمام شدن تشنج ممكن است فرد مدت زماني بخوابد. اين حالت طبيعي است بگذاريد هر قدر كه مي خواهد، بخوابد.
  • اگر هنوز تنفس كند است، كنترل كنيد چيزي مسير تنفس فرد را مسدود نكرده باشد.
  • تا آنجا كه مي توانيد سعي كنيد ناراحتي بيمار كاهش يابد. اگر فرد دچار بي اختياري ادرار شده تا آنجا كه ممكن است با او همدلي كنيد و سعي كنيد ناراحتي او را كم كنيد.
  • كنار فرد بمانيد و بـه او اطمينان بدهيد كه كاملا مراقب او خواهيد بود.

 

 براي دريافت مشاوره در زمينه اقدامات ضروري هنگام تشنج  مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  اقدامات ضروري هنگام تشنج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۰:۱۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

بيماري شما ريشه عصبي دارد جمله اي كه شايد بار ها در هنگام درد هاي جسمي شنيده باشيد. بيمارهاي روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك ) بيماري هايي هستند كه به علل فيزيكي و عوامل خارجي محدود نمي گردد بلكه استرس، اضطراب، به هم ريختي ذهني، افسردگي و حتي خستگي شديد در به وجود آمدن اين بيماري ها نقش مهم و موثري را ايفا مي كنند. فشار هاي روحي به طور ناگهاني و يك دفعه، تاثير خود را بر سلامت فرد نشان نمي دهد؛ بلكه به مرور زمان، فرد را دچار مخاطره مي كند و باعث بروز بيماري هاي روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك) مي شود. در اين مقاله قصد داريم تا در مورد علل، علائم و درمان بيماري روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك ) به طور كامل توضيح دهيم.

 

براي تشخيص و درمان بيماري هاي روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك ) مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

بيماري هاي روان تني

بيماري هاي ران تني ( اختلالات سايكوسوماتيك )، بيمارها و درد هايي با علائم جسمي هستند كه داراي ريشه و منشا رواني مي باشد.  رويكرد هاي متفاوتي در مورد علل بروز مشكلات روان تني وجود دارد. ولي مي توان گفت كه علت اصلي تمامي اين بيماري هاي روان تني استرس ( فشار هاي رواني ) مي باشد. گروه سني در معرض آسيب بيماري هاي روان تني معمولا در سنين 20 تا 40 سال مي باشند. از جمله بيمارهاي روان تني مي توان به بيماري هاي گوارشي، سردرد ها ، ترش كردن معده، مشكل قند خون ، مشكلات تنش عضلاني و كمر درد هاي مزمن، مشكلات پوستي (كهير، جوش و آكنه)، اشكال در ترشح غدد درون ريز مانند پركاري و كم كاري هاي تيروئيد، مشكلات سردرد هاي ميگرني ، بي خوابي ها و مشكلانت دستگاه تناسلي و ادراري مانند قاعدگي دردناك و يا فقدان قاعدگي و قطع شدن آن، سرگيجه ، خستگي مفرط ، تنگي نفس و ... اشاره داشت.

 

عوامل تاثير گذار در بيماري هاي روان تني

شما بايد نسبت به اتفاقاتي كه در درون تان مي افتد ، كاملا آگاه باشيد و سعي كنيد نسبت به كوچك ترين تغييري كه بي دليل اتفاق مي افتد حساس و دقيق شويد.

اگر فردي هستيد كه زود خسته مي شويد ، در تمركز كافي مشكل داريد ، دائما احساس نگراني و دل شوره داريد كه منشأ آن را  نمي يابيد ، يا حتي دائم دچار مشكلات گوارشي با منشأ نا مشخص مي شويد ، علت آ« مي تواند روان تني يا همان عصبي باشد.

 

علت بيمار هاي روان تني

استرس و فشار هاي رواني عامل اصلي ابتلا به يبماري هاي روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك ) مي باشد. پس اگر از آن گونه افراد هستيد كه يك شغل پر استرس يا موقعيت زندگي پر استرس و پر تنشي داريد و يا خانواده ي آشفته و اتفاقات منفي بسياري در زندگي خانوادگي شما در حال رخ دادن است، بيشتر در معرض ابتلا به بيماري هاي روان تني قرار داريد .

نكته ي مهم : علائم روان تني در كودكان متفاوت است و صرفا نبايد به علائم بروز شده در بزرگسالان بسنده كرد. اگر كودك شما  بي قراري هاي ناگهاني در رفتارش ديده شد ،  به طوري كه قبلا سابقه نداشته است ، نا آرامي ، و اختلال در رفتار مانندخراب كردن اشياي دور و اطراف و ... همه ي اينها مي تواند يك زنگ خطر براي مراجعه به يك روان شناس براي بررسي دقيق به جهت پيدا كردن علت است كه ممكن است علت روان تني پشت آن وجود داشته باشد.

 

تفاوت ميان بيماري هاي جسمي و بيماري هاي روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك )

زماني كه فرد در خانواده و اعضاي نزديك خانواده سابقه ي بروز علائم افسردگي و اضطراب  را دارد ، همچنين بعد از يك بحران و شرايط استرس زا بدن شروع به نشان دادن علائم مختلفي كه ذكر شد مي كند ، بايد مراقب و گوش به زنگ بود. زيرا بيماري هاي روان تني رابطه ي مستقيم با مسائل خلقي در فرد دارد.پس مي توان نتيجه گرفت هر گونه تغيير در خلق كه ناگهاني و بدون علت باشد كه در شما بروز مي كند مي تواند منشارواني داشته باشد.

 

درمان بيماري روان تني ( درمان اختلالات سايكوسوماتيك )

درمان بيماري هاي روان تني در صورت مراجعه و تشخيص به موقع آسان است. براي درمان بيماري هاي روان تني بايد ابتدا عامل اصلي به وجود آورنده اين بيماري را تشخيص داد. در صورت شديد بودن علائم و شدت بيماري بايد علاوه بر استفاده از جلسات مشاوره روانشناسي و روان درماني از دارو درماني نيز استفاده كنيد. در دارو درماني از داروهاي آرام بخش و ضد افسردگي استفاده مي گردد. زمان مورد نياز براي درمان اين بيماري بسته به پيگيري و شدت بيماري در فرد متفاوت است. مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي سوالات شما باشد.

 

براي تشخيص و درمان بيماري روان تني ( اختلالات سايكوسوماتيك ) مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : بيماري هاي روان تني | علل و راه هاي درمان اختلالات روان تني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بيماري هاي روان تني،
موضوع:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۲:۴۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

با دعواي پدر و مادر چه كنيم ؟ در مقابل جر و بحث هاي والدين، فرزندان به دنبال راهي براي حل موضوع هستند. بايد بدانيد كه اكثر پدر و مادر ها ممكن است گاهي با هم دعوا كنند و اين اتفاقي طبيعي است. اختلاف نظرها در مورد مسائل كوچك نيز اتفاق مي افتد. برخي از پدر مادرها با صحبت كردن در يك محيط آرام و با گوش دادن و اجازه حرف زدن به يكديگر به حل موضوع مي پردازند. اما در بسياري از موارد زماني كه زوجين اختلاف نظر دارند، بايكديگر دعواي كلامي و گاهي فيزيكي نيز دارند. در اين زمان ها فرزندان نگران شده و نمي دانند با دعواي والدين چه كنند. آن ها نگران طلاق و يا از تنفر آن ها از يكديگر هستند. بهتر است مقاله تاثير دعواي والدين بر كودكان را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دعواي والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چرا والدين دعوا مي كنند؟

دعواي والدين مي تواند دلايل متعددي داشته باشد. مسائل مالي، فشار كاري، تفاوت در رفتار با فرزندان و دخالت خانواده ها برخي از دلايل اختلاف و درگيري والدين است. اما اصلي ترين دليل دعوا، ناتواني والدين در مهارت حل مسئله است. نداشتن مهارت حل مسئله باعث مي شود بدترين راه، يعني دعوا را انتخاب كنند.  ترك خانه توسط يكي از والدين، كتك كاري يا شكستن لوازم منزل در نتيجۀ درگيري ممكن است، اتفاق بيافتد.

خيلي از فرزندان، خود را دليل دعواي والدين مي دانند. مخصوصا وقتي به طور مستقيم درگيري درباره آنها باشد. احساس گناه از اينكه آيا من باعث دعواي والدين شدم و چه تاثيري بر زندگي آن ها خواهد گذاشت براي كودك يا نوجوان بسيار آزار دهنده است. 

 

در مقابل دعواي پدر و مادر چه كنيم ؟

صبور باشيد:

ممكن است وقتي والدين عصباني مي شوند حرف هايي به زبان بياورند كه دوست نداريد بشنويد. لازم است بدانيد انسان ها هنگام عصبانيت ممكن است هر حرفي بزنن كه شايد خيلي از آنها حرف دل شان نباشد. بنابراين اولين كار در هنگام عصبانيت والدين آگاهي از اين موضوع است كه نسبت به آن ها كنترلي نداريد. 

وارد دعوا نشويد:

در دعواي والدين دخالت نكنيد. آن ها به هزار دليل ممكن است با هم درگير شوند و دليل دعواي آنها صرفا شما نيستيد. سعي كنيد خود را به كاري مشغول كنيد تا دعواي آنها تمام شود. حتي اگر حرف هاي بدي شنيديد، سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد و با آن ها جر و بحث نكنيد. دو انسان عصباني بهتر از 3 نفر است.

از آسيب ديدن والدين جلوگيري كنيد:

اگر والدين در حال كتك زدن يا پرت كردن وسايل به سمت همديگر هستند يا يكي از آن ها به ديگري آسيب مي زند، سعي كنيد با يك بزرگتر يا فرد ديگري اين مسئله را در ميان بگذاريد. تا جايي كه به كسي آسيبي نرسد وارد دعوا نشويد اما در صورت مشاهده زد و خورد، در صورتي كه مي دانيد به شما آسيبي نمي رسد از آن ها بخواهيد آرامش خود را حفظ كنند. در غير اين صورت با فرد ديگري تماس بگيريد يا بعد از دعوا از مشاور مدرسه يا بزرگتر ها براي صحبت با والدينتان كمك بخواهيد.

درباره احساساتتان با هم صحبت كنيد:

دعوا و جر و بحث اتفاق طبيعي براي پدر و مادر هاست. مي تواند راهي براي تخليه احساسات درونشان باشد. بسيار اهميت دارد كه خانواده مشكلات و احساسات خود را قبل از اينكه به مرحله دعوا برسد با هم در ميان بگذارند.

وقتي والدين آرام هستند با آن ها صحبت كنيد:

بعد از تمام شدن دعواي والدين سعي كنيد با آن ها صحبت كنيد و اجازه دهيد احساساتشان را با شما در ميان بگذارند. والدين بايد ياد بگيرند احساسات خود را بيان كنند و شما با انجام اين كار مي توانيد به آن ها ياد بدهيد كه چگونه مي شود انسان ها حرف هاي درونشان را به آرامي با هم در ميان بگذارند. اگر با شما صحبت نمي كنند به آن ها پيشنهاد دهيد براي حل مسائلشان يك مشاوره خانواده دريافت كنند.

 

خانواده سالم چگونه است؟

همه خانواده ها مشكلاتي دارند. بيان آزادانه احساسات مهم ترين چيزي كه مي تواند باعث ايجاد آرامش در خانواده شود. در خانواده هاي سالم والدين به روش هاي حل مسئله آگاه هستند. در چنين خانواده هايي دروغ گويي و مخفي كاري وجود ندارد. فرزندان با همدردي و آرام كردن والدين از ادامه دعواها جلوگيري مي كنند.

سعي كنيد والدين را براي كمك گرفتن از مشاور و روانشناس ترغيب كنيد. به آن ها بگوييد كساني هستند كه در حل اين مسائل تخصص دارند. آن ها موضوعات را به صورت ريشه اي حل كرده و از درگيري هاي فيزيكي جلوگيري مي كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دعواي والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  با دعواي پدر و مادر چه كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۸:۰۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تشويق كودك و تقويت يك رفتار مناسب با استفاده از يك سيستم پاداش دهي به عنوان يك روش تربيتي استفاده مي شود. در واقع پاداش دهي يك نوع تقويت مثبت است. بسياري از كودكان با وجود برآورده شدن  نيازهايشان رفتار مناسبي ندارند. والدين اين كودكان در مقابل رفتارهاي بد آن ها احساس ناتواني مي كنند. رفتارهاي نامناسب مانند پرخاشگري كودك، بددهني، گريه و بهانه گيري در هر كودكي مي تواند علت هاي مختلفي داشته باشد. اما يكي از اصلي ترين علل آن برآورده كردن خواسته هاي كودك تحت هر شرايطي است. اتخاذ يك سيستم پاداش دهي منسجم توسط والدين رفتارهاي صحيح را به كودك آموزش خواهد داد. لوس شدن كودك نيز يكي ديگر از نگراني هاي والدين است. در اين مقاله درباره اجراي صحيح نظم پاداش دهي به كودكان صحبت خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه تشويق كودك و اصلاح رفتار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

پاداش و تشويق كودك

در واقع پاداش و تشويق، عامل يا محركي براي تقويت يك رفتار در يك فرد هستند. يكي از راه هاي تربيت كودك، آموزش و اصلاح رفتار، كه توسط متخصصان تاييد مي شود، سيستم پاداش دهي است. با روش هاي متفاوتي مي توان كودكان را تشويق به تكرار رفتاري كرد. اغلب والدين دادن پاداش را مساوي با خريدن يك چيز مي دانند. در حالي كه تشويق كودكتنها با اين روش ممكن است اثر معكوس داشته و آن را به يك باج دهي تبديل كند. پاداش و تشويق كودك انواع مختلفي دارد كه در ادامه به آن ها مي پردازيم.

 

انواع پاداش و تشويق كودكان

به طور كلي از 3 طريق مي توان كودك را تشويق كرد. هر كدام از اين روش ها، يكي از ابعاد وجودي كودك را در بر مي گيرد و بخشي از نياز هاي او را تامين مي كند. براي تقويت رفتارهاي كودك بهتر است از هر سه نوع پاداش در موقعيت هاي مختلف استفاده شود.

پاداش و تشويق احساسي:

كودكان نيز مثل همه انسان ها نياز به محبت دارند. توجه به كارهاي خوب كودك و ديده شدن از نيازهاي اوست. در آغوش گرفتن كودك، تماس چشمي، لبخند زدن، نوازش كردن و بوسيدن از بارزترين روش هايي است كه والدين به كودك محبت تزريق مي كنند. گاهي در جمع براي اينكه مستقيم كودك را مركز توجه قرار ندهيد، مي توانيد با چشمك زدن ها يا لبخندهاي رمزي بين خودتان، تاييد و توجه را به او بدهيد. ايجاد اعتماد به نفس در كودك كاملا به عهده خانواده است و اگر لطمه اي به اعتماد به نفس او وارد شود به سختي قابل جبران است.

در زمان تشويق بايد كاملا دقت شود كه كودك بخاطر كارهاي درست و پيشرفت ها مورد تشويق قرار مي گيرد. اگر براي آرام كردن قيل و قال هاي كودك يا ممانعت از رفتار اشتباه به او پاداش توجه و نوازش بدهيد، او در موقعيتي متعارض قرار گرفته و اعتبار و اقتدار والدين ممكن است خدشه دار شود.

پاداش و تشويق كلامي:

پاداش كلامي يكي از مهم ترين و موثرترين نوع تشويق و پاداش است. كودك يا به طور كلي انسان ها در هر سني نياز به شنيدن تعريف و تاييد ديگران دارند. اين مورد، مخصوصا در مقابل ديگران، به اعتماد به نفس و عزت نفس كودك بسيار كمك مي كند و باعث ايجاد حس مفيد بودن و ارزشمندي در او مي شود.

در اين نوع پاداش سعي كنيد رفتاري كه باعث پاداش كلامي مي شود را براي كودك توضيح داده و كاملا رفتار را توصيف كنيد. دقت كنيد به كوچك ترين تلاش ها و پيشرفت هاي كودك توجه كنيد و به آنها پاداش دهيد تا رفتار براي كودك به عادت تبديل شود. سپس به مرور زمان مي توانيد پاداش آن رفتار را كم، و قطع كنيد. چرا كه آن رفتار در كودك نهادينه شده و ديگر نيازي به تقويت ندارد. اما خوب است هر از گاهي همان رفتار تشويق شود.

پاداش و تشويق مادي:

اين نوع پاداش شامل وسايلي است كه كودك به آن علاقه دارد و هميشه از آن لذت مي برد. اسباب بازي، لوازم تحرير، لباس، خوراكي و حتي پول. ترجيحا در اين روش پاداش دهي لوازم و چيزهايي كه كودك نياز دارد به عنوان پاداش داده شود. كودك بايد براي رسيدن به اين پاداش تلاش كند و بهترين شيوه جدول ستاره ها يا پاداش هاي ژتوني است.

پاداش و تشويق تفريحي يا فعاليتي:

تفريحات مورد علاقه كودك نيز مي تواند به عنوان پاداش استفاده شود. در اين مورد بايد تفريحاتي كه براي كودك لذت محسوب مي شود مد نظر قرار بگيرد نه چيزهايي كه والدين فكر مي كنند لذت بخش است. براي مثال؛ پارك بردن، بازي مورد علاقه و يا خوردن يك بستني مي توانند به عنوان تشويق كودك استفاده شوند.

 

تشويق كودك با نظام تنبيه و پاداش ژتوني يا جدول ستاره

در اين سيستم هدف آموزش قانون مداري، هدفمندي، صبر و تعهد به كودك است. سه نكته مهم در اين نظام وجود دارد.

نكته اول: براي رسيدن به يك نتيجه مطلوب در مورد تربيت كودكان بهتر است والدين به يك وجه اشتراك در مورد روش فرزندپروري رسيده باشند. عدم تفاهم والدين در مورد موضوعي و بيان آن در مقابل كودك به نظام تربيتي كودك صدمه مي زند. در واقع اين عدم تفاهم به كودك پيامي متضاد درباره رفتار خوب يا بد مي رساند. در نتيجه با يك سردرگمي رو به رو مي شود. والدين بايد با يكديگر همسو بوده و كلام و رفتارشان مكمل يكديگر باشد تا كودك با تعارض روبه رو نشود.

نكته دوم: براي آن كه رفتار مثبتي در كودك نهادينه شود والدين بايد هميشه به سيستم پاداش دهي متعهد باشند. به اين معنا كه والدين هيچوقت اجازه ندارند سيستمي و رفتاري را كه به كودك آموزش داده اند را نقض كنند. هيچ گذشتي يا استثنايي نبايد قائل شد.

نكته سوم: بيان چرايي و نحوه سيستم پاداش دهي به كودك، مهم ترين عامل براي موفقيت در يك يسيتم پاداش دهي است. كاملا بايد به كودك توضيح دهيد كه اين جدول چيست و طبق چه دستور العملي اجرا مي شود. بدون اجازه يا هماهنگي كودك كاري نكنيد، اما طبيعتا قاطعيت و تصميم نهايي با والدين است.

نحوه كار جدول ستاره:

روي يك تخته، جدولي تشكيل داده و با ستاره (مي توانيد از برچسب استفاده كنيد يا روي تخته يك ستاره يكشيد) به كارهاي خوب، كودك را تشويق كنيد. كارهاي خوب معمولا رفتار صحيح و تكاليفي است كه لازم است انجام دهد. هر رفتار درست مي تواند با يك ستاره پاداش داده شود. سپس براي استفاده از اين ستاره ها يا ژتون ها چهارچوبي مشخص شود. به عنوان مثال با او قرارداد ببنديد كه هر 3 ستاره يك پارك جايزه دارد. هر 5 ستاره بازي با رايانه و هر 10 ستاره يك اسباب بازي. طبيعي است كه كودك با رفتار اشتباه، ستاره از دست مي دهد.

بنابراين طي اين فرايند كودك تعهد به وظايف، قانونمندي، مديريت منابع و رفتار سالم را آموزش مي بيند. باز هم ذكر اين نكته لازم است كه در تمام اين مسير، هيچگونه استثنا يا بخششي براي كودك قائل نشويد و كاملا قاطعانه رفتار كنيد. از اين ابزار به عنوان تهديد استفاده نكنيد. براي هر بار كسب يا از دست دادن ستاره، دلايل آن را به كودك توضيح دهيد. او نبايد حس كند كه به او ظلم شده و حق او پايمال شده است.

در تمام مراحل، پاداش هاي احساسي و كلامي نيز فراموش نشود تا كودك حس نكند والدين او صرفا قانون گذار و او يك برده يا ربات است.

 

سخن آخر

دوران كودكي بهترين زمان براي آموزش اصول اخلاقي و مهارت هاي زندگي به كودك است، هر چه در اين دوره از تربيت كودك غفلت شود، در آينده ضربه هاي محكم تري به او، خانواده و جامعه وارد خواهد شد. از طرفي براي اجرا و موثر بودن روش هاي پاداش دهي رعايت چند نكته ضروري است، كه شامل موارد زير مي باشد:

  • فاصله زماني بين پاداش با رفتار مناسب بلافاصله و در كمترين زمان باشد.
  • تنها رفتار هاي مثبت تشويق شود، اگر كودك خطايي انجام دهد و باز هم پاداش دريافت كند نتيجه معكوس خواهد شد. گاهي والدين ناخواسته رفتار نامطلوبي را تقويت مي كنند. بهتر است واكنش هاي خود را بيشتر مورد توجه قرار دهيد.
  • پايبندي والدين بر سيستم پاداش دهي تاثير اين روش ها را بيشتر خواهد كرد. معمولا والدين با رعايت نكردن نكات كليدي در روش پاداش دهي شكست مي خورند.
  • فراموش نكنيد نيازهاي كودك مانند محبت، تغذيه و حس امنيت هميشه بايد برآورده شوند. مشروط كردن تمام نيازهاي كودك او را با يك نا امني مواجه خواهد كرد. بهتر است براي اجراي اين روش ها از يك مشاوره روانشناسي بهره ببريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه تشويق كودك و اصلاح رفتار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  انواع روش هاي مناسب براي تشويق كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تشويق كودك،
موضوع:
[ ۶ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۳:۲۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی