مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

چگونه مي‌توان به علاقه مردان نسبت به خودمان پي ببريم؟ آيا مي توان نشانه هاي دوست داشتن مردان را شناسايي كرد؟ مردان عاشق چگونه رفتار مي‌كنند؟ در واقع عشق يك اتفاق غير ارادي و فيزيلوژيك است در بدن همه ما امكان دارد اتفاق بيافتد. اما هر كس بر اساس شخصيتش به شيوه هاي متفاوتي ابراز عشق مي كند. اگر اين ابراز عشق با احترام همراه نباشد، چيزي جز يك احساس جسماني و گذرا نيست. چه بسا چنين مي تواند مخرب هم باشد. در قدم اول بايد كمي بيشتر با مفهوم عشق و جلوه‌هاي سالم آن آشنا شويم. در ادامه به نشانه‌هاي رفتاري و زبان بدن مردان عاشق نيز مي‌رسيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه دوست داشتن مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

 

عشق سالم مردان

يك عشق سالم بر مبناي شناختن بنا مي‌شود. قدم اول آن است كه من بدانم مردي كه عاشق من شده سعي مي‌كند نيازها و خصوصيات من را بشناسد. در قدم دوم به نيازهاي من احترام بگذارد و به آن‌ها اهميت بدهد. سوم آن كه خود را مسئول رفع نيازهاي من مي‌داند و در آخر تمام تلاش خود را براي آن انجام مي‌دهد. اگر متوجه شوم كه او همين عشق و احترام را براي خودش قائل است مي‌توانم از عشق سالم در او مطمئن شوم.

پس نتيجه مي‌گيريم اگر با اين نشانه‌ها به عشق مردي به خودمان پي برديم زماني به اين احساس اعتماد كنيم كه همراه با آن احترام و توانايي او براي بيان سالم عشق خود را هم ببينيم.

 

مردها شبيه به هم هستند اما باهم تفاوت دارند!

تحقيقات روان‌شناسي نشان مي‌دهد كه زنان و مردان در موارد زيادي با هم تفاوت دارند. اين تفاوت‌ها را به عنوان تفاوت‌هاي جنسيتي مي‌شناسند. همچنين عرف جامعه نيز براي نقش مردان و زنان متفاوت است و از آن‌ها انتظار رفتار همسان را ندارد. اين موارد باعث شده كه نشانه‌ دوست داشتن مردان را از رفتار زنان هنگامي كه عاشق مي‌شوند متفاوت ببينيم. اما توجه كنيد كه همه مردان هم دقيقا عين هم نيستند. هر مردي بر اساس خصوصيت‌هاي شخصيتيش به روش خود رفتار مي‌كند. پس نشانه‌هايي كه در ادامه به عنوان نشانه‌هاي دوست داشتن مردان مي‌آوريم الزاما در مورد همه مردها درست نيست و لازم است با شرايط ديگر آن‌ها را بسنجيد و در صورت لزوم از كمك مشاور استفاده كنيد.

 

نشانه‌هاي زبان بدن مردان عاشق

شايد ما تصميم بگيريم كه دروغ بگوييم. اما بدن ما نمي‌تواند دروغ بگويد. لحن صدا، تماس چشمي، حالت چهره و بدن، پيش از زبان احساساتمان را نشان مي دهند. پي يكي از نشانه هاي دوست داشتن مردان توجه به زبان بدن آن هاست.

به شما لبخند مي‌زنند

مردي كه عاشق شماست در مقابلتان، عميق و صميمي لبخند مي‌زند. شما تفاوت لبخند صميمانه و اصيل را مي‌توانيد از لبخند مصنوعي احساس كنيد. لبخند واقعي مي‌تواند در چشم‌ها خودش را نشان دهد. چشم‌هاي گرد شده و هماهنگ با لب‌هايي كه كامل كشيده شده‌اند نشانه‌اي از لبخندي عميق و صميميتي هستند كه بدون كنترل ابراز مي‌شود.

به شما نزديك مي‌شود، طوري كه آزرده نشويد

مرد عاشق در درجه اول به نياز و خواسته دروني دختر مورد علاقه خود احترام مي‌گذارد. پس توجه مي‌كند رفتاري نشان ندهد كه او را برنجاند. با آن كه اگر به شما علاقه داشته باشد و دوست دارد بدنش را به شما نزديك كند و در فاصله كمي با شما قرار گيرد؛ اما به خاطر توجه به احساس شما، خود را كمي دورتر نگه مي‌دارد. اما شما از حالت صورت و دستهايش مي‌توانيد متوجه علاقه او به نزديك شدن شويد.

ارتباط چشمي

مردان عاشق با چشمانشان ارتباط كامل برقرار مي‌كنند. وقتي صحبت مي‌كنيد خوب به چشم‌هاي شما نگاه مي‌كنند و نشان مي‌دهند كه به شما توجه مي‌كنند. شايد وقتي حواستان نبود متوجه شويد كه به شما نگاه مي‌كرده يا با چشمانش شما را دنبال مي‌كند. شايد هم با تلاقي نگاهتان لبخندي زده و سري تكان بدهد. همه اين‌ها مي‌تواند نشانه توجه او به شما باشد.

بدنش با شما هماهنگ مي‌شود

زبان بدن افرادي كه به هم علاقه نشان مي‌دهند باهم هماهنگ‌تر است. اين اتفاق به صورت ناخودآگاه رخ مي‌دهد. فردي كه به شما علاقه دارد فرم بدن شما را تقليد مي‌كند. نحوه نشستن، به هم گره زدن دست‌ها، قرار گرفتن پاها يا خم شدن به سمت شما طوري است كه با شما هماهنگ باشد.

 

نشانه‌هاي رفتاري مردان عاشق

براي پي بردن به احساس مردان مي‌توانيد به سبك‌هاي رفتاري آن‌ها هم توجه كنيد.

باشخصيت رفتار مي‌كند

مردان عاشق در مواقعي كه با فرد مورد علاقه خود هستند سعي دارند با ادب و با شخصيت باوقارتري رفتار كنند. اين تمركز بر روي رفتار محترمانه يا به اصطلاح جنتلمن بودن نشانه‌اي از علاقه عميق آن‌ها به شماست. شايد هم رفتاري پخته‌تر از شخصيت واقعي خود در مقابل شما داشته باشد. تلاش براي اين كه خود را باشخصيت‌تر يا بزرگتر نشان دهد الزاما نشانه حقه‌بازي او نيست. شايد عشق او را وادار كرده در برابر شما بيشتر حواسش را جمع كند.

نظرش را به شما تحميل نمي‌كند

مرد عاشق، علاقه خود ر ابه صورت سالم به شما نشان مي دهد، او به نظر و خواسته شما اهميت مي‌دهد. بنابراين قرار نيست نظرش را به شما تحميل كند. به عقيده شما گوش مي‌دهد و به نياز شما احترام مي‌گذارد. حتي اگر با نظر شما مخالف باشد شما را وادار به قبول حرف خودش نمي‌كند.

بودن با شما را ترجيح مي‌دهد

مردي كه به شما علاقه دارد را هميشه در اطراف خود مي‌بينيد. چون بودن با شما را به چيزهاي ديگر ترجيح مي‌دهد. سعي مي‌كند به شما نزديك باشد و راه تماسي براي با شما بودن پيدا مي‌كند. اين مسئله مي‌تواند به فضاي مجازي هم كشيده شود. سعي مي‌كند با هر بهانه‌اي با شما در ارتباط باشد و حضورش را به شما نشان دهد.

ممكن است مضطرب به نظر برسد

ما وقتي در برابر افرادي قرار مي‌گيريم كه نظرشان برايمان مهم است بيشتر مضطرب مي‌شويم. پس مردان عاشق احتمال زياد در برابر شما بيشتر عصبي و مضطرب به نظر مي‌رسند. ممكن است هول كنند يا دست و پا چلفتي ديده شوند. در حالي كه سعي دارند متشخص‌تر به نظر برسند، اما در واقع اضطراب مانعشان مي شود.

شايد حسودي كند

وقتي كسي به شما علاقه دارد پس طبيعتا روي روابط ديگر شما مخصوصا با جنس مخالفتان حساس‌تر مي‌شود. حتي اگر سعي كند كه حساسيت خودش را بروز ندهد، مي‌توانيد اين مسئله را با توجه به رفتارش متوجه شويد. وجود حالت عصبي، پرسيدن سوالات درباره روابط ديگر شما و توجه بيشتر به اين مسائل مي‌تواند نشانه‌اي از حسادت باشد.

سر به سر شما مي‌گذارد

مردان عاشق شيطنت و سر به سر گذاشتن را دوست دارند. براي شما هم پيش آمده وقتي كودك بانمكي را دوست داريد كمي او را اذيت كنيد. اين رفتار نوعي بازگشت به دوران كودكي براي نشان دادن علاقه است. ممكن است وسيله‌اي را از شما كش برود يا سعي كند شما را عصباني كند.

 

عشق مردان هميشه يك چهره ندارد

توجه داشته باشيد كه عشق هميشه يك شكل بروز نمي‌كند. شايد شما برخي از اين علائم را در اوايل رابطه خود با همسر يا نامزدتان مي‌ديديد اما به مرور زمان كمرنگ شده‌اند. اين به معناي آن نيست كه علاقه او به شما كم شده يا عشقي ديگر وجود ندارد. بلكه چهره عشق پس از مدتي تغيير مي‌كند و به شكل ديگري خود را نشان مي‌دهد. عشق در اوايل رابطه خودش را با اضطراب و رفتارهاي پرهيجان نشان مي‌دهد اما پس از گذشت ماه‌ها از رابطه به شكلي باثبات و آرام تبديل مي‌شود. 

اگر برخي از اين نشانه ها را در مردي مي بينيد اما همچنان اتفاقي نمي افتد؛ ممكن است به خاطر غرورش پا پيش نمي گذارد. براي اطلاع از راه هاي جذب مردان و پسران مغرور كليك كنيد. اما قبل از اينكه كاري بخواهيد بكنيد مطمئن شويد كه او براي شما فردي مناسب است و شما نيز به شروع يك رابطه عاشقانه علاقه داريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه دوست داشتن مردان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : چگونه به عشق و دوست داشتن مردان پي ببريم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۹:۰۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

به دنبال شناخت بيماري اسكيزوفرني روز به روز درمان اسكيزوفرني نيز پيشرفت كرد. درمان هايي كه در ابتدا از آن ها استفاده مي شد مانند ديگر درمان هاي اختلالات رواني چندان علمي و قابل اثبات نبودند. اما امروزه به مدد پيشرفت علم و امكان بررسي اسكن هاي مغزي، انتقال دهنده هاي عصبي، تحليل ژن ها و ديگر ابزارها اثربخشي هر درماني قابل بررسي است. پيش تر تنها دارو را درمان اسكيزوفرني مي دانستند. اما مشخص شد كه در كنار دارو درماني استفاده از درمان هاي روانشناختي مي تواند اثربخشي داروها را بيشتر كرده و احتمال بستري مجدد را كاهش دهد. در ادامه به معرفي انواع درمان هاي مورد استفاده براي اسكيزوفرني پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص به موقع و درمان اسكيزوفرني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

بيماري اسكيزوفرني چيست ؟

اسكيزوفرني به زبان ساده يعني فرد ارتباطش با دنياي واقعي قطع مي شود. در اين حالت فرد نمي تواند هيچ گونه آگاهي نسبت به دنياي اطراف خود داشته باشد، نسبت به بيماري خود بينش كافي ندارد. بيماران اسكيزوفرني به سختي ارتباط معنايي بين كلمات را پيدا مي كنند. براي مثال اگر از يك فرد سالم درباره كلمه درخت سوال كنيم و بخواهيم تداعي هايش را بيان كند، فرد سالم از ميوه، برگ، شاخه، تنه درخت و... نام مي برد. در حالي كه اگر از بيمار اسكيزوفرني درباره كلمه اي مانند درخت سوال بپرسيم و بخواهيم تداعي هاي خود را بيان كند، بي ربط ترين كلمات را بكار مي برد. مثلا مي گويد انسان!

 

علائم اسكيزوفرني

بارزترين و مشهودترين علائم اسكيزوفرني شامل؛ توهم - هذيان - رفتار آشفته - گفتار آشفته مي شوند.

علائم منفي: گفتار و رفتار آشفته حداقل در فرد حدود 4 هفته متوالي ادامه دارد.
علائم مثبت:  توهم و هذيان در صورت عدم درمان به مدت 6 ماه حداقل مشاهده شود.

 

علل بيماري اسكيزوفرني

ژنتيك، نبود تعادل شيميايي در مغز، روابط خانوادگي، محيط و مواد مخدر هر كدام در به وجود آمدن بيماري اسكيزوفرني نقش دارند. برخي اوقات وجود تمامي اين عوامل باعث تشديد نشانه ها و سخت شدن درمان اسكيزوفرني مي شود. خانواده هاي داراي سابقه ابتلا به اسكيزوفرني بهتر است نسبت به نشانه ها آگاهي داشته باشند. چرا كه تشخيص زودهنگام مانع از پيشروي بيماري مي شود.

 

تشخيص بيماري

به دليل سير مزمن و پيشرونده بيماي اسكيزوفرني در صورت تشخيص، هر چه سريع تر درمان بايد آغاز شود.
تشخيص معمولا با انجام آزمايشات خوني، مصاحبه باليني دقيق، انجام اسكن هاي مغزي (جهت بررسي آسيب هاي مغزي)، انجام مي گيرد.
نكته: آزمايشات خوني صرفا جهت مشخص شدن عامل بيروني مانند مواد مخدر صورت مي گيرد.

 

درمان دارويي اسكيزوفرني

داروهايي كه در اين بيماري استفاده مي شود، داروهاي ضد روان پريشي است كه علائم رواني را در فرد مبتلا كاهش مي دهد. به دليل نوسانات شديد خلقي كه در بيماري اسكيزوفرني وجود دارد بيمار نياز دارد داروهاي تثبيت كننده خلق نيز مصرف كند. كه مصرف دارو زير نظر روان پزشك ميسر است و به هيچ عنوان داروي سر خود نبايد مصرف شود.
گاهي از داروهاي ضدافسردگي و تركيب با داروهاي فوق نيز استفاده مي شود كه بايد قطعا تحت نظر روان پزشك مصرف گردد. كلورپرومازين- هالوپريدول- پرفنازين- فلوفنازين- تريفلوپرازين- پيموزايد داروهايي هستند كه توسط روانپزشك تجويز مي شود.
دارو درماني نشانه هاي به اصطلاح القايي يا مثبت را درمان مي كند.

 

درمان هاي روان شناختي اسكيزوفرني

اگر چه درمان دارويي از درمان هاي اصلي است ، اما بايد توجه كنيد كه درمان هاي روان شناختي در كنار آن از اهميت زيادي برخوردار است.و در ادامه به انواع روش هاي درمان روان شناختي اين بيماري اشاره مي كنيم.

درمان شناختي رفتاري

درمان شناختي رفتاري يكي از روش هاي درمان اسكيزوفرني است كه بيشتر به نظم دهي فكري اسكيزوفرني كمك مي كند. براي بيماران اسكيزوفرني براي سازگار شدن با محيط اطرافشان، اين روش درماني انجام مي شود. درمان شناختي رفتاري براي افكار مختل شده و گسستگي افكار فرد اسكيزوفرن را هدف درمان قرار دهد.

شوك الكتريكي

در درمان شوك الكتريكي (E.C.T) با وارد كردن امواج الكتريكي به مغز بيمار در كمتر از يك ثانيه سعي در برگرداندن فعاليت مغز به حالت عادي دارند. شوك الكتريكي در مراكز مخصوص درمان بيماران رواني و تحت نظر روانپزشك انجام مي شود. اين درمان يكي از قديمي ترين و موثرترين درمان هاي اسكيزوفرني مي باشد. از شوك الكتريكي براي درمان افسردگي اساسي نيز استفاده مي شود.

خانواده درماني

با توجه به اينكه محيط خانواده عامل مهمي در تشديد علائم و حتي به وجود آمدن بيماري اسكيزوفرني است، بايد خانواده بيمار نيز در فراند درمان قرار بگيرند. خانواده درماني در مورد بيماري اسكيزوفرني شامل آموزش و حمايت هاي خانوادگي مي شود. معمولا خانواده درماني براي بيماري اسكيزوفرني روند طولاني تري دارد كه نيازمند صبر و حوصله است. خانواده درماني در درمان اسكيزوفرني بيشتر به كاهش انزوا و در خودماندگي هاي رايج بيماري اسكيزوفرني كمك مي كند. اين روش درمان علائم و همچنين تعداد دفعات مراجعه بيمار به بيمارستان را كاهش مي دهد .

گفتار درماني

اگر چه درمان هاي رواني و مصرف دارو اصل اساسي در درمان اسكيزوفرني است، اما گفتار درماني يك درمان مكمل محسوب مي شود. زيرا بيماران اسكيزوفرني اغلب در برقراري ارتباط صحيح كلامي مشكل دارند و از نظر گفتاري نمي توانند ارتباط خوبي بين مفاهيم برقرار كنند. در نتيجه از آن ها عبارات و گاهي جملاتي به زبان مي آيد كه هيچ معنا و مفهومي ندارد. به همين دليل گفتاردرماني به عنوان يك درمان مكمل پيشنهاد مي شود.

درمان هاي روان شناختي گفتگو محور

درمان روانكاوي نيز جزء درمان هاي روان شناختي است كه در آن گفتار اهميت ويژه اي دارد. در درمان اسكيزوفرني روش هاي درماني روان شناسي كه گفتگو محور است مي تواند اثر بخش باشد. رفتار درماني نيز با هدف قرار دادن رفتار قابل مشاهده سعي در كاهش علائم اين بيماري دارد. رفتار درماني صرفا بر روي رفتار نامناسب و كاهش آن و جايگزيني با رفتار مناسب تمركز دارد.
هيچ كدام از درمان هاي فوق به خودي خود كارساز نيست. فرد بايد دوره اي مشخص را دارو مصرف كند. به طوري كه نشانه هاي مثبت شخص كاهش يابد و از بين برود. سپس به درمان هاي روانشناختي و اصلاح رفتار و گفتار و... پرداخت. البته در صورت كاهش محسوس در علائمي مثل توهم و هذيان مي توان درمان همزمان انجام داد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تشخيص به موقع و درمان اسكيزوفرني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : بهترين راه ها درمان اسكيزوفرني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان اسكيزوفرني،
موضوع:
[ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۴:۳۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

همه ما براي برقراري ارتباط با ديگران نياز به يادگيري مهارت هايي جهت شروع و حفظ آن داريم. روشي كه براي ايجاد ارتباط استفاده مي كنيد بر زندگي شما و اينكه چه كساني در زندگي شما حضور داشته باشند، تاثير گذار است. شغل، دوستان، ميزان درآمد، و ازدواج شما مي تواند تحت تاثير شيوه برقراري ارتباط شما باشد. تلاش براي شناخت و ارتباط با يك فرد جديد، ممكن است براي هر دو طرف استرس زا و هيجان انگيز باشد. اينكه فرد را كجا يا چگونه ملاقات كرديد اهميتي ندارد، فقط لازم است خودتان باشيد. ممكن است فكر كنيد با حيله و دروغ نيز مي توانيد با ديگران ارتباط برقرار كنيد اما نيازي به اين كار نيست، راه هاي ساده تري براي برقراري ارتباط با ديگران وجود دارد. در اين مقاله ابعاد مختلف برقراري ارتباط با ديگران بررسي شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برقراري ارتباط با ديگران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

چگونه باب صحبت را باز كنيم؟

ارتباط با يك فرد جديد به اندازه پرسيدن چند سوال هزينه دارد. شروع با سوال در مورد خواسته ها و نداشته هايتان، شباهت ها و تفاوت هاي خود و خانوادگي و هر چيزي كه مي تواند ارتباط شما را قوي كند، قابل انجام است. هر كسي ممكن است سبك ارتباطي خود را داشته باشد، اما در ادامه مواردي كه هر كس مي تواند براي برقراري ارتباط با ديگران انجام دهد را بررسي مي كنيم. براي اطلاع از نحوه شروع يك رابطه عاشقانه كليك كنيد.

 

هفت اصل براي قرار ملاقات اول:

1-وارد يك ماجراجويي شويد:

ملاقات خود را به سمت ايجاد يك خاطره مشترك هدايت كنيد. پياده روي، رفتن به يك محل تفريحي يا هر چيزي امكان پذير است. نياز به برنامه ريزي نيست، يك نقطه مشترك پيدا كنيد كه هر دو از آن لذت مي بريد و آن را پيشنهاد دهيد. ايجاد يك تجربه و خاطره مشترك، مي تواند رابطه را ايجاد و تقويت كند.

2-زماني را براي يك صحبت يا مكالمه در نظر بگيريد:

يك نقطه اتصال مثل فيلم، هنر، اقتصاد يا تحصيل پيدا كنيد و درباره آن حرف بزنيد. در طي صحبت به نقاط مشترك و تفاوت خود مي رسيد و سعي كنيد آن ها را به چالش بكشيد. به تفاوت ها احترام بگذاريد و سعي نكنيد نظر خود را به فرد مقابل تحميل كنيد.

3-سوالات كلي و باز بپرسيد:

پرسيدن سوالاتي كه با چطور يا چگونه شروع مي شود، مي تواند يك مكالمه را ادامه دار كند. پرسيدن اينكه چه كتابي يا چه فيلمي دوست دارد، سوال درباره اينكه كار و شغل خود را چگونه پيش مي برد و از اين نوع سوالات، پاسخ هاي جالبي خواهد داشت كه به شما كمك مي كند يك پيوند جديد با طرف مقابلل برقرار كنيد. در واقع فضا را براي فرد مقابل باز بگذاريد تا درباره خود صحبت كند.

4-قضاوت نكنيد:

باز بودن ذهن، پذيرا بودن و روشنفكر بودن، كليد ايجاد ارتباط با يك فرد يا شريك عاطفي جديد است. بدون قضاوت بشنويد. شما مجبور نيستيد با ديدگاه طرف خود موافق باشيد، بلكه لازم است آن را درك كنيد و بفهميد.

5-يك فعاليتي را با هم انجام دهيد:

انجام يك فعاليت مشترك راهي عالي براي ايجاد ارتباط است. وقتي باهم كاري مي كنيد، مغز درباره تجربه هاي منحصر به فردتان اشتراكاتي مي سازد. انجام يك كار ساده مثل ورزش كردن در يك گروه، بازي هاي دو نفره و بازديد از يك مكان خاص، مي تواند ضمانتي براي رشد رابطه شما باشد.

6-به يك مكان شلوغ برويد:

اينكه بخواهيد با هم تنها باشيد وسوسه انگيز است اما تنهايي مي تواند به رابطه شما آسيب بزند. به يك مكان شلوغ برويد تا چيزي براي صحبت كردن داشته باشيد و اصطلاحا يخ شما آب شود، نگاه به مردم و مكان ها و صحبت درباره آن ها باعث احساس راحتي شما مي شود.

7-مثبت باشيد:

لبخند بزنيد و از فرصتي كه براي آشنايي به دست آورديد خوشحال باشيد. براي نشانه هاي مثبت كوچك زيادي هيجان زده نشويد. نگرش مثبت به رابطه، آينده و زندگي داشته باشيد و از غر زدن و انتقاد دست برداريد. از ديگران و نكات مثبتشان تعريف و تمجيد كنيد و سعي كنيد قدردان و سخاوتمند باشيد.

 

ده نكته و تمرين كليدي براي برقراري ارتباط با ديگران

1_ خودتان باشيد:

فيلم بازي نكنيد و ساختگي رفتار نكنيد. چيزي كه هستيد را به نمايش بگذاريد. ديگران يك آدم ناقص ولي صادق را به يك دروغگوي حرفه اي ترجيح مي دهند. چيزي نگوييد كه در آن بمانيد.

2_توجه كنيد:

به حرف هاي طرف مقابل توجه نشان دهيد اما خيلي هيجان زده و ساختگي نباشد. مي توانيد با تكرار آخرين جملات او و سوال در مورد آن ها توجه تان را منتقل كنيد. واقعا به حرف هاي طرف مقابل گوش دهيد، همانطور كه دوست داريد ديگران به شما گوش دهند.

3_ عبارات تاييدي را كم كنيد:

گفتن مرتب اوهوم، آره، مي فهمم، عجب و ... مي تواند ارتباط شما را مختل كند و باعث مي شود طرف مقابل حس كند شما داريد تظاهر به گوش دادن مي كنيد. سعي كنيد واكنش ساده و گاهي با پرسش داشته باشيد.

4_ زبان بدن خود را تقويت كنيد:

با موبايل خود كار نكنيد، دست به سينه نباشيد و به ساعت و اطرافتان نگاه نكنيد. نشانه ها و حالات بدني گاهي بسيار مهم تر از كلمات شما هستند. زبان بدن را بياموزيد، يك حالت با اعتماد به نفس ولي پذيرا داشته باشيد.

5_ داناي كل نباشيد:

وقتي با ديگران حرف مي زنيد سعي نكنيد نشان دهيد چقدر اطلاعات بالايي داريد يا چقدر هنرمند هستيد. شايد شنيدن برخي حرف ها براي شما دشوار باشد اما مدام نقض كردن و نقد كردن صحبت هاي طرف مقابل، شما را يك فرد آگاه نشان نمي دهد، بلكه شما مغرور و از خود راضي به نظر مي رسيد. تجارب و مقام شما اهميتي ندارد، به طرف مقابل حس مهم بودن و ارزشمند بودن بدهيد.

6_ با اسم كوچك صدا كنيد:

اين مورد بسيار به ايجاد يك رابطه جديد كمك مي كند اما سعي كنيد ملاحظات فرهنگي را در نظر بگيريد. ترجيح اين است كه همانطور كه فرد خود را به شما معرفي كرده صدا بزنيد يا در مورد اينكه چگونه راحت تر است صدايش كنيد با او صحبت كنيد.

7_ شوخي كنيد:

سعي كنيد در مورد مسائل مختلف، ولي به اندازه كافي و در موقعيت مناسب شوخي كنيد. حواستان باشد با تفاوت ها، نظرات شخصي، اعتقادات و خانواده فرد شوخي نكنيد. شوخي در مورد چيزهاي لحظه اي كه مي بينيد و اتفاق مي افتد و حتي شوخي با خودتان مي تواند موثر باشد. لحن شوخي توهين آميز، زننده، بي ادبانه و تمسخر گونه نباشد.

8_ اسامي را به خاطر بسپاريد:

سعي كنيد كه اسم كساني كه ملاقات مي كنيد به هر روشي به خاطر بسپاريد. گفتن اين كه من اسم ها يادم نمي ماند بسيار بد است. اسم آن ها را بارها تكرار كنيد و براي يادآوري آن براي خود كد يا تصوير ذهني بسازيد. وقتي كسي حس كند در خاطر شما مانده است بسيار براي او احساس خوبي دارد.

9_ با همه و در هر مكان صحبت كنيد:

ممكن است از ارتباط با افراد جديد بترسيد اما لازم است براي شروع يك تغيير تلاش و تمرين كنيد. سعي كنيد در اتوبوس، تاكسي يا هر مكاني، با افراد غريبه وارد مكالمه اي هرچند كوتاه شويد. با فروشنده مغازه يا مشتريان در مورد مسائل مربوط صحبت كنيد. شوخي زننده نكنيد و زياده گويي نكنيد.

لازم است ترس شما از صحبت كردن بريزد و چه كسي بهتر از افرادي كه ممكن است هرگز ديگر در زندگي خود آن ها را نبينيد. پس نه آبروي شما خواهد رفت و نه تمسخر خواهيد شد.

 

سخن آخر:

برقراري ارتباط با ديگران يك مهارت است و هر مهارتي قابل يادگيري است. ممكن است شما به هر دليلي نحوه ارتباط را ياد نگرفته باشيد اما انسان، يك موجود اجتماعي است و هيچ چيز مثل ارتباطات سالم به رشد شما كمك نخواهد كرد. اگر در اين زمينه مشكل داريد يا مي ترسيد، لازم است با يك روانشناس كه در زمينه مهارت هاي ارتباطي تخصص دارد صحبت كنيد و شرايط خود را با او در ميان بگذاريد. يك درمانگر با تجربه مي تواند به شما در آموزش مهارت هاي ايجاد ارتباط موثرو شناخت بهتر خودتان كمك كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برقراري ارتباط با ديگران مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :چگونه با ديگران ارتباط برقرار كنيم؟ 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۲:۲۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تست ترياك و يا ديگر مواد مخدر معمولا پيش از ازدواج و استخدام در برخي موسسات انجام مي شود.  ترياك قديمي‌ترين، اصلي‌ترين و شايع‌ترين ماده مخدر مصرفي در ايران است. ترياك و مشتقات غير صنعتي آن مانند سوخته و شيره ترياك به روش‌هاي مختلف مثل تدخين و خوراكي استفاده مي‌شود. مورفين اصلي‌ترين ماده موثر ترياك است كه  11% تركيب شيميايي آن را تشكيل مي‌دهد. بسياري از والدين به دنيال نگراني از اعتياد فرزندشان او را مجبور به انجام تست اعتياد مي كنند. در حالي كه مي توانند با كمك يك مشاوره خانواده از روش هاي بهتري براي حل اين مشكل استفاده كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آزمايش اعتياد به ترياك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آيا آزمايش اعتياد به ترياك با آزمايش بقيه مواد تفاوت دارد؟

همانطور كه گفته شد مورفين اصلي‌ترين ماده موثر ترياك است كه منجر به خاصيت تسكين‌دهندگي و اعتيادآوري آن مي‌شود. به همين دليل، مصرف ترياك با تست مورفين كه معمول‌ترين آزمايش اعتياد پيش از ازدواج و يا موارد استخدامي است قابل سنجش است. اصلي‌ترين موادي كه با اين تست‌ها قابل تشخيص هستند مواد هم خانواده ترياك مانند شيره، هروئين، كراك هروئين، مورفين و حتي كدئين هستند. بنابراين مي‌توان گفت هركجا كه تست اعتياد گرفته مي‌شود، مصرف ترياك قابل تشخيص است. در حالي كه براي تشخيص مصرف ديگر مواد محرك مانند شيشه و حشيش و مشتقات آن نياز به آزمايش‌هاي ويژه‌اي است كه شيوع كمتري دارند.

 

تست اعتياد وسيله‌اي براي مچ‌گيري؟

توجه كنيد كه تست اعتياد براي مچ‌گيري نبايد استفاده شود. اين كار مي‌تواند اثرات مخربي را به همراه داشته باشد و موجب لجبازي و مصرف دوباره مواد توسط فرد بهبوديافته شود. براي اطلاع از مصرف مواد افراد نزديك به خود با او همدلي كنيد و به احساساتش توجه كنيد. سعي كنيد او را سرزنش نكنيد تا احساس ناامني نكند و مسائل خود را با شما در ميان بگذارد.

 

انواع تست اعتياد به ترياك

تست مصرف ترياك (تست مورفين) از راه آزمايش نمونه خون، بزاق، عرق، ادرار و مو قابل اجرا است. استفاده از نمونه خون و بزاق به خاطر آن كه تنها تا چند ساعت پس از مصرف مي‌تواند وجود مواد را نشان دهد معمولا استفاده نمي‌شود.

معمول‌ترين روش تست ترياك  استفاده از نمونه ادرار است كه حدود 3 تا 4 روز پس از مصرف، مي‌تواند وجود مواد را نشان دهد. نمونه ادرار معمولا به وسيلۀ تست نواري و تست كروماتوگرافي سنجش مي شود. تست نواري به صورت كاست پلاستيكي در مطب يا حتي خانه در زمان كوتاه قابل انجام است. تست كروماتوگرافي لايه نازك (TLC) به تجزيه مواد داخل ادرار حتي در كمترين مقادير مي‌پردازد و دقت بالاتري دارد.

دقيق‌ترين روش استفاده از نمونه مو است كه تا حدود 6 ماه پس از مصرف، مقدار دقيق مصرف، زمان مصرف و نوع مواد را تشخيص مي‌دهد. اما به دليل گران بودن و نبودن امكانات، اجراي آن در همه شهرستان‌ها ميسر نيست. نمونه مو از هر جاي بدن مي تواند گرفته شود.

 

مي‌شود بدون مصرف جواب تست مثبت شود؟

بله! مصرف مسكن‌هاي حاوي كدئين مي‌تواند در جواب تست اعتياد به مورفين تداخل ايجاد كند. همچنين داروهايي مانند ديكلوفناك و دتاي‌نوولاك نيز مي‌توانند منجر به مثبت شدن جواب آزمايش مورفين شود. به همين دليل معمولا قبل از آزمايش از فرد درباره داروهاي مصرف شده سوال مي شود. پس از مثبت شدن جواب تست، آزمايش‌هاي تكميلي و تفكيكي را مثل آزمايش TLC مي‌توان انجام داد كه بين كدئين و ديگر مواد شبيه به مورفين تفكيك قائل مي‌شود.

 

راه‌هاي منفي شدن جواب تست

بسياري از افرادي كه مصرف ترياك يا ديگر مواد مخدر دارند نگران جواب تست اعتيادشان هستند و راه‌هايي را براي دستكاري در نتيجه تست انجام مي‌دهند. اكثر اين ترفندها با تست‌هاي تكميلي قابل تشخيص هستند كه در ادامه توضيح مي‌دهيم.

مصرف داروهاي جايگزين (b2 و متادون)

داروهايي كه به عنوان داروي نگهدارنده در ترك مواد مخدر رواج دارند به اين دليل كه در تست مورفين نشان داده نمي‌شوند، معمولا پيش از آزمايش مورفين مورد استفاده قرار مي‌گيرند. بوپرنورفين يا قرص B2 و متادون شايع‌ترين اين مواد هستند. اين داروها توسط كلينيك‌هاي درمان اعتياد كه با روش درمان نگهدارنده فعاليت مي‌كنند جايگزين مواد مخدر مي‌شوند. در اين ترفند فرد مصرف‌كننده مواد حدود يك هفته پيش از آزمايش، B2 يا متادون را جايگزين ترياك مي‌كند و با اين روش علاوه بر آن كه جواب تست مورفين منفي مي‌شود علائم ترك و خماري نيز به وجود نمي‌آيد. اما بايد توجه داشت كه مصرف اين داروها بدون تجويز پزشك خود مي‌تواند اعتياد به ماده‌اي جديد را به همراه داشته باشد.

توجه كنيد كه اين دو ماده خود داراي تست مخصوص هستند و اگر درخواست تست تكميلي مربوط به اين مواد را داشته باشيد مي‌توانيد از مصرف آن‌ها اطلاع پيدا كنيد.

عوض كردن نمونه

ريختن ادرار فرد ديگر يا ادرار مصنوعي داخل ظرف نمونه يا عوض كردن نمونه با نمونه فرد ديگر ساده‌ترين روش اين كار است. اين روش معمولا به خاطر مراقبت مسئولان مركز نمونه گيري به وسيله آينه روبروي محل نمونه‌گيري و دوربين‌هاي مداربسته چندان قابل استفاده نيست.

رقيق كردن نمونه

رقيق كردن نمونه هم مانند روش بالا با وارد كردن آب يا موادي ديگر به نمونه انجام مي‌شود و علاوه بر آن كه به خاطر كنترل محل نمونه‌گيري قابل اجرا نيست با آزمايش دقيق‌تر مشخص مي‌شود.

تغيير PH نمونه

با ريختن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا چيزهاي ديگر به نمونه PH آن تغيير مي‌كند و نمونه اعتبار خودش را از دست مي‌دهد. اما اين ترفند نيز با آزمايش دقيق‌تر قابل تشخيص است و راهي مناسب به نظر نمي‌رسد. در اجراي هر كدام از اين سه ترفند در صورتي كه نمونه ادرار مختل شده باشد و آزمايشگاه به نتيجه آزمايش مشكوك شود، تست تكميلي TLC اجرا مي‌شود كه بسيار دقيق‌تر است و ديگر راهي براي كتمان و تقلب باقي نمي‌ماند. خوردن قرص‌هاي ضدبارداري نيز همين اثر را بر روي نمونه مي‌گذارد.

صبر كردن تا سم‌زدايي طبيعي بدن

همانطور كه گفته شد ترياك پس از چند ساعت از سيستم بزاق و خون خارج مي‌شود و به صورت طبيعي پس از حدود سه تا چهار روز از سيستم ادرار نيز خارج مي‌شود. طولاني‌ترين قسمت دفعي سيستم بدن موها هستند كه تا حدود 3 ماه پس از مصرف وجود ترياك و زمان مصرف آن را نشان مي‌دهند و نياز به سم‌زدايي طولاني‌تري دارند. اگر شما از مدتي قبل از آزمايش (براي اطمينان حدود يك هفته) ترياك مصرف نكنيد، ماده از سيستم بدن شما خارج شده و تست با نمونه ادرار مصرف را نشان نمي‌دهد.

روش‌هاي سم‌زدايي سريع‌تر

اما روش ديگر قانوني و بدون تقلب براي منفي شدن تست مصرف ترياك روش‌هاي سم‌زدايي يا خارج شدن مواد از سيستم بدن با سرعت بيشتري است. نوشيدن آب فراوان باعث افزايش سوخت و ساز بدن و افزايش حجم ادرار شما و در نتيجه خروج سريع‌تر ماده مصرفي از بدنتان مي‌شود. براي بالا بردن سوخت و ساز مي‌توانيد فعاليت و  ورزش كنيد. راه ديگر خارج كردن سريع‌تر مواد از بدن مصرف داروهاي ادرار آور است كه به همراه مصرف بيشتر آب، فرايند سم‌زدايي را سرعت مي‌بخشد.

 

بعد از موفقيت در تغيير نتيجه چه اتفاقي مي‌افتد؟

اگر با هركدام از اين ترفندها موفق به تغيير نتيجه تست خود شديد چه اتفاقي مي‌افتد؟ آيا با استخدام و يا ازدواج شما ديگر مصرف مواد براي شما مشكلي ايجاد نمي‌كند؟ موفقيت ازدواج با فرد معتاد چقدر است؟ اين موقعيت مي‌تواند مقدمه‌اي باشد تا به انگيزه خود براي ترك ترياك و راه‌هاي درمان بيشتر فكر كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه آزمايش اعتياد به ترياك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : تست اعتياد به ترياك و علل منفي شدن آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد،
موضوع:
[ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۰:۳۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آي يو دي يا ابزار داخل رحمي (intrauterine device) يك از محبوب‌ترين و مطمئن‌ترين وسايل جلوگيري از بارداري در طولاني مدت است. آي يو دي به دليل عوارض محدود و راحتي، و قابليت برگشت باروري طرفداران زيادي پيدا كرده است. آي يو دي شيئي به شكل T است كه درون رحم قرار مي‌گيرد و با نامناسب كردن محيط رحم براي لقاح، از بارداري جلوگيري مي‌كند. اما براي آنكه از آي يو دي به عنوان روشي براي پيشگيري از بارداري استفاده كنيد بايد اطلاعاتي درباره عوارض و شرايط استفاده از آن داشته باشيد. در اين مقاله به موضوعات متدوال درباره IUD پاسخ داده ايم. همچنين مي توانيد براي اطلاع از روش هاي پيشگيري ديگر مشاوره جنسي دريافت نماييد.

 

براي دريافت مشاوره درباره استفاده از آي يو دي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

 

نحوه و ميزان اثر گذاري آي يو دي

مكانيزم اصلي اثرگذاري IUD ناامن كردن محيط رحم براي اسپرم‌ها و جلوگيري از عمل لقاح است. وجود اين وسيله در رحم باعث التهاب جزئي رحم، تخريب اسپرم و يا تخمك مي‌شود. حتي اگر لقاح صورت بگيرد با جلوگيري از لانه‌گزيني سلول لقاح‌يافته در ديواره رحم از بارداري جلوگيري مي‌نمايد.

IUD يكي از مطمئن‌ترين وسايل جلوگيري از بارداري است اما احتمال بارداري شما در هنگام استفاده از آن صفر نيست. تحقيقات نشان مي‌دهد كه 2 تا 6 در هزار مورد احتمال بارداري هنگام استفاده از IUD وجود دارد. با اين وجود روش قابل بازگشت ديگري كه از IUD مطمئن‌تر باشد، وجود ندارد.

 

انواع آي يو دي و مناسبترين نوع

دو نوع عمده از IUD در بازار وجود دارد. يك نوع از آن با لايه فلزي معمولا از جنس مس پوشانده شده و نوع ديگر با آزاد كردن هورمون عمل مي‌كند.

IUD مسي

اين نوع از IUD‌ها با لايه‌اي از جنس مس پوشانده مي‌شود. آي يو دي مسي با آزاد كردن يون هاي مسي در رحم به عنوان يك اسپرم‌كش عمل مي‌كند. حضور مس باعث افزايش سطح يون‌هاي مس، پروستاگلاندين‌ها و گلوبول‌هاي سفيد خون در داخل مايعات رحمي و گردن رحم مي‌شود. IUD مسي معمولا مي‌تواند تا 5 سال در رحم باقي بماند و ميزان كافي از مس را آزاد كند.

IUD هورموني

اين گونه از IUDها با روكشي از هورمون هاي زنانه پروژستين يا لوونورجسترول پوشانده شده است. اين هورمون‌ها باعث تغييراتي روي مخاط گردن و محوطه حفره رحم مي‌شود و از رسيدن اسپرم به رحم و باروري تخمك جلوگيري مي‌كند. اين نوع IUD با نام‌هاي تجاري ميرنا بيشتر شناخته مي‌شود. IUD هورموني از نوع مسي مدت زمان بيشتري قابل استفاده است و بين 5 تا 12 سال مي‌تواند از بارداري جلوگيري كند. اما بايد در نظر داشت آي يو دي هورموني- مسي عوارض بيشتري دارد و تنها سودش كم شدن خون قاعدگي است. البته برخي متخصصان باور دارند كه كم شدن خون قاعدكي خود عوارض ديگري دارد.

 

چگونه آي يو دي جاگذاري مي‌شود؟ آيا جاگذاري همراه درد است؟

در قدم اول با مراجعه به پزشك زنان حامله نبودنتان بررسي مي شود. سپس معايناتي براي اطمينان از نبودن التهاب يا عفونت لگني انجام مي شود. با وجود آن كه در هر مرحله از سيكل قاعدگي امكان كارگزاري IUD وجود دارد اما معمولا بهترين زمان در روزهاي پاياني عادت ماهيانه است. چون در اين زمان كارگزاري راحتتر است و احتمال بارداري هم كمتر است.

هنگام جاگذاري IUD توسط پزشك يا ماما شما بر روي تخت مخصوص معاينه دراز مي‌كشيد. پس از آن واژن را باز كرده و محل را استريل مي‌كند. پس از اندازه‌گيري عمق رحم با استفاده از اپليكاتور IUD را داخل رحم قرار مي‌دهد. با خروج اپليكاتور، شاخه‌هاي Tمانند IUD باز مي‌شود و دو رشته نخ نازك متصل به آن از دهانه رحم خارج شده و به داخل محوطه واژن امتداد پيدا مي‌كند. انجام اين مراحل ممكن است دردناك باشد. در طي 15 دقيقه شدت درد به اندازه دردهاي قاعدگي كاهش پيدا كرده و قطع مي شود. گرفتگي و درد مشابهي هراز گاهي امكان دارد، احساس شود.

 

آيا با وجود آي يو دي لازم به استفاده از روش جلوگيري ديگري است؟

پس از جاگذاري آي يو دي مسي بلافاصلخ به عنوان روش جلوگيري قابل اطمينان است. اما آي يو دي هورموني 6 تا 7 روز طول مي كشد تا شروع به كار كند. با اين حال پيشنهاد مي شود براي اطمينان بيشتر  در ماه اول پس از كارگزاري IUD از يك روشي ديگر براي پيشگيري از بارداري استفاده كنيد. 

 

پس از جاگذاري IUD چه كار بايد بكنيد؟

يكي از اصلي‌ترين محاسن اين وسيله آن است كه نياز به يادآوري روزانه ندارد و كنترل كردن ماهيانه و معاينه ساليانه نزد پزشك پس از كار گذاشتن آن كفايت مي‌كند. شما در قاعدگي بعدي براي معاينه به پزشك خود مراجعه مي‌كنيد. اين معاينه براي آن است كه مطمئن شويد IUD در جاي خود قرار دارد و باعث عوارضي مانند عفونت واژن نشده باشد. اين معاينه هرساله تكرار مي‌شود.

 

آيا امكان خارج شدن آي يو دي وجود دارد؟

پس از كارگزاري IUD و چك كردن آن توسط پزشكتان بعد از گذشت يك ماه، شما بايد خودتان هر ماه حضور آن را در محل كنترل كنيد. براي اين كار ابتدا دستتان را بشئوييد يا از دستكش استريل استفاده كنيد. مي‌توانيد روي زمين چمباته زده و يا روي توالت فرنگي بنشينيد. سپس انگشتتان را داخل واژن ببريد تا جايي كه دهانه رحم را لمس كنيد. در اين حالت بايد انتهاي دو نخ را حس كنيد. توجه داشته باشيد كه زياد نخ‌ها را دستكاري نكنيد.

اگر نتوانستيد نخ‌ها را حس كنيد و يا خود IUD را لمس كرديد بايد به پزشك خود مراجعه كنيد. در اين مدت نيز از يك روش ديگر براي پيش‌گيري از بارداري استفاده كنيد. در 2 تا 8 درصد از افراد، IUD در طول سال اول خارج مي‌شود. اين احتمال در زنان با سن كمتر از 20 سال، آن‌هايي كه تا به حال باردار نشده‌اند، افراد با خونريزي قاعدگي زياد و يا پريودهاي دردناك (ديسمينوره) همراه با كرامپ شكمي بيشتر است.

پس از خارج شدن IUD از محلش امكان كارگزاري دوباره آن وجود دارد اما احتمال بيرون آمدن دوباره آن نيز تا 30% افزايش مي‌يابد.

از آن جهت كه احتمال بيرون آمدن IUD پس از خونريزي قاعدگي بيشتر است، بهتر است هر ماه پس از اين زمان حضور آن را در محل كنترل كنيد.

 

IUD چگونه برداشته مي‌شود؟

 پزشك يا ماما به همان روش كه در كارگزاري IUD در محل عمل كرد، براي بيرون آوردن آن اقدام مي‌كند. او با استفاده از يك گيره نخ‌هاي انتهاي وسيله را مي‌گيرد و آن را بيرون مي‌آورد. به خاطر طراحي بازوهاي IUD و خاصيت انعطاف‌پذيري آن، به راحتي خارج مي‌شود. ممكن است در اين زمان كمي احساس انقباض داشته باشيد. اگر تمايل به استفاده دوباره از اين ابزار را داشته باشيد در همان جلسه، IUD جديدي قرار داده مي‌شود.

 

عوارض استفاده از IUD چيست؟

استفاده از IUD عوارض جانبي و مخاطرات زيادي ندارد و عوارض ذكر شده در ادامه به ندرت اتفاق مي‌افتند. اما توجه به توصيه‌هاي پزشك و حضور براي معاينه در زمان مناسب از اين خطرات نادر هم جلوگيري مي‌كند.

پارگي يا سوراخ شدن رحم

ممكن است هنگام كارگزاري يا در ماه‌هاي بعدي رحم پاره شود. پارگي يا سوراخ شدن رحم بسيار نادر است. اين مسئله منجر به جراحي براي درمان مي‌شود.

كمردرد يا دردهاي شكمي

ممكن است پس از كارگذاري IUD فرد دچار درد كمر يا درد در ناحيه شكمي شود. اين دردها ممكن است با كمي خون‌ريزي همراه شود و تا مدتي ادامه داشته باشد. در اين موارد به پزشك مراجعه نموده و زير نظر او از مسكن استفاده كنيد.

خونريزي شديد و افزايش درد زمان عادت ماهيانه

اين عارضه مختص استفاده از IUD مسي است. پس از چند ماه استفاده از نوع مسي اين وسيله معمولا براي پيش‌گيري از خونريزي بيشتر قاعدگي آزمايش خون انجام مي‌شود. IUD هورموني برعكس نوع مسي مي‌تواند موجب كاهش خونريزي قاعدگي شود.

عفونت رحمي

در هفته‌هاي اول پس از كارگزاري IUD خطر ابتلا به بيماري التهاب لگن (PID) وجود دارد. يكي از عوارض مهم IUD عفونت رحمي است كه معمولا براي پيش‌گيري از آن معاينات دقيق قبل از كارگزاري IUD و يك ماه بعد از آن، توسط پزشك صورت مي‌گيرد. اين اختلال ممكن است فرد را براي بارداري‌هاي آينده دچار مشكل كند اما در صورت تشخيص به موقع به سادگي با آنتي‌بيوتيك قابل درمان است.

حاملگي خارج رحمي

در موارد اندكي تنها در صورت استفاده از IUD هورموني احتمال بروز حاملگي وجود دارد. در اين موارد به احتمال بيشتري تخمك خارج از رحم قرار مي‌گيرد. نتيجتا بارداري خارج رحمي صورت مي‌گيرد. اين شرايط بسيار جدي بوده و نياز به اقدام درماني فوري وجود دارد.

البته حاملگي هنگام وجود IUD مي‌تواند در داخل محل مناسب رحم ايجاد شود. در اين موارد امكان دارد كه با خارج كردن IUD بدون آسيب زدن به جنين به حاملگي خود ادامه دهيد.

 

آيا IUD از بيماري مقاربتي پيشگيري مي كند؟

خير! اين وسيله به هيچ وجه از بيماري‌هاي مقاربتي جلوگيري نمي‌كند و اگر شما از سلامت شريك جنسي خود اطمينان نداريد حتما از كاندوم استفاده كنيد.

 

آيا آيو يو دي در حين رابطه جنسي احساس مي شود؟

آي يو دي در داخل رحم قرار دارد پس در حين رابطه وجود آن احساس نمي شود. در صورتي كه احساس شود، ممكن است در جاي خود قرار نداشته باشد. البته همانطور كه گفته شد نخ هاي انتهاي وسيله داخل واژن قرار دارد و ممكن است احساس شود. اگر براي شما و شريكتان آزار دهنده است موضوع را با پزشكتان در ميان بگذاريد. 

 

در چه صورت نبايد از IUD استفاده كرد؟

در موارد زير نمي‌توان از IUD براي پيش‌گيري از بارداري استفاده كرد:

  • در صورت بارداري
  • ابتلا به التهاب و عفونت لگني در سه ماه گذشته
  • خونريزي واژينال غيرمعمول
  • ابتلا به سرطان رحم
  • وجود فيبروم يا اختلالات ساختماني رحم
  • در صورت ابتلا به سرطان پستان يا بيماري‌هاي كبدي

 

براي دريافت مشاوره درباره استفاده از آي يو دي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آي‌يودي (IUD) | اطلاعات كامل درباره آي‌ يو دي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آي‌يودي،
موضوع:
[ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۰:۰۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

يكي از بزرگترين دغدغه هاي مردان در رابطه جنسي زود انزالي است و بسياري از مردان براي حل اين مشكل به دنبال دارو وقرص تاخيري براي حل مشكلشان هستند. زود انزالي سردي در روابط، نارضايتي، احتمال خيانت و طلاق را افزايش مي دهد و در نهايت ممكن است منجر به فروپاشي نظام خانواده شود. برخي از مردان براي درمان اين عارضه به مصرف قرص هاي تاخيري روي مي آورند. گرچه اين دارو ها مشكلات زودانزالي مردان را تا حدي رفع مي كنند اما نبايد از عوارض آن ها غافل شد چون در دراز مدت مشكلاتي براي فرد به وجود مي آورد. در اين مقاله به بررسي انواع قرص تاخيري در درمان زود انزاليمي پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص تاخيري در انزال زودرس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

قرص هاي تاخيري در درمان زودانزالي

ساده ترين راه حل براي درمان زود انزالي، استفاده از داروهاي تاخيري است البته استفاده از اين داروها عوارض زيادي مي تواند به دنبال داشته باشد. يكي از عمده ترين مشكلات پس از قطع مصرف قرص هاي تاخيري بازگشت زودانزالي با شدت بيشتر است. از ديگر عوارض كلي اين قرص ها اختلال پرياپيسم (نعوظ مانا)، تغيير در ديد و شنوايي، آبريزش بيني، درد بدن، سرگيجه، مشكلات گوارشي و ...  است. براي افزايش زمان انزال در مردان كليك كنيد.

 

داروهاي درمان زودانزالي

در واقع داروهاي مختلفي با ديگر اهداف درماني بر زود انزالي تاثير دارند. از اين داروها براي درمان زود انزالي نيز استفاده مي شود، كه در ادامه هر كدام را به اختصار شرح داده ايم:

مهاركننده‌هاي انتخابي بازجذب سروتونين

داروهاي مهاركننده بازجذب سروتونين يك نوع قرص تاخيري است كه براي زياد شدن مدت زمان رابطه جنسي و درمان زود انزالي از آن استفاده مي كنند. مصرف اين دارو همراه با عوارض جانبي است كه در افراد مختلف به صورت متفاوت بروز پيدا مي كند. اين داروها بهتر است بعد از وعده غذايي مصرف شوند.

پاروكستين

داروي پاروكستين علاوه بر درمان افسردگي، در درمان زود انزالي هم به كار مي رود. اين دارو باعث افزايش آرامش در فرد مي شود. اگر مصرف اين قرص ها در بازه زماني 6-3 هفته بهبودي در زود انزالي حاصل نكرد يا عوارض جانبي قرص زياد شد، بايد داروي ديگري تجويز شود.

عوارض پاروكستين: تهوع، افزايش يا كاهش وزن، سردرد، خشكي دهان، افزايش تعريق، يبوست، لرزش، اختلال در نعوظ، خواب‌آلودگي، كاهش اشتها و گيجي از عوارض اين قرص مي‌باشد.

قطع ناگهاني پاروكستين مي‌ تواند باعث ايجاد سندرومي شود كه با علائمي مانند گيجي، ضعف، تهوع، سردرد، افسردگي، اضطراب، بي‌ خوابي، تمركز ضعيف، علائم تنفسي فوقاني، پارستزي و علائم مشابه ميگرن همراه شود.

سرترالين 

سرترالين يكي ديگر از داروهاي ضد افسردگي است كه به عنوان قرص تاخيري هم استفاده مي شود. اگر بهبودي در زودانزالي با مصرف اين قرص در بازه زماني 6-3 هفته حاصل نشد يا عوارض جانبي قرص زياد باشد بايد داروي ديگري تجويز شود.

عوارض سرترالين: كاهش تمايلات جنسي، تاخير در انزال، خونريزي‌هاي غيرطبيعي (نقاط قرمز در سطح پوست)، گرفتگي و پرش ناگهاني عضلات، تب، سرگيجه، خشكي دهان، افزايش احساس تشنگي، خستگي، تغييرات ناگهاني در خلق، تپش قلب، احساس خارش در پوست، تهوع، احساس منگي و ناراحتي معده.

سيتالوپرام

سيتالوپرام از داروهايي ست كه در درمان اختلالات خلقي و اضطرابي به كار گرفته مي شود. اگر مصرف اين قرص ها در بازه زماني 6-3 هفته بهبودي در زود انزالي حاضل نكرد يا عوارض جانبي قرص زياد باشد بايد داروي ديگري تجويز شود.

عوارض سيتالوپرام: اسهال، يبوست، خشكي دهان، احتباس ادرار، بي خوابي، اختلالات جنسي، تهوع، تاري ديد، اختلال ادراك، اشكال در تنفس، تكرر ادرار، يبوست، كاهش فشار خون، آبريزش بيني، تعريق زياد، لرزش، كاهش اشتها، تغيير در توانايي هاي جنسي، بزرگ شدن مردمك.

فلوكستين

فلوكستين داروي ديگري است كه در درمان افسردگي و زود انزالي تجويز مي شود. اگر مصرف اين قرص ها در بازه زماني 6-3 هفته بهبودي در زود انزالي حاصل نكرد يا عوارض جانبي قرص زياد باشد بايد داروي ديگري تجويز شود. اين دارو بهتر است صبح ها مصرف شود در غير اين صورت ممكن است خواب فرد مختل شود.

عوارض فلوكستين: اضطراب، خشكي دهان، بي خوابي و لرزش، حالت تهوع، عصبانيت، تعريق، خواب آلودگي ، عوارض پوستي، روياهاي غير معمول.

داپوكستين

داپوكستين نوعي مهار كننده باز جذب سروتونين (SSRI) است كه به صورت اختصاصي براي درمان زود انزالي استفاده مي شود. اين دارو براي مردان در دامنه سني 18 تا 64 سال استفاده مي شود. جنبه منفي اين داروها اين است كه فرد بايد به صورت روزانه آن را مصرف كند تا به نتيجه برسد. اين دارو زمان انزال را افزايش داده و كنترل فرد بر انزال بيشتر مي شود.

عوارض داپوكستين: تغييرات خلق، ضعف و خستگي، تعريق بيش از حد، اسهال، يبوست، سرگيجه، تاري ديد، سو هاضمه، نفخ معده، احساس لرزش، كابوس شبانه

داروهاي ضد افسردگي سه حلقه‌اي

داروهاي ضد افسردگي سه حلقه اي علاوه بر درمان افسردگي در درمان زود انزالي هم استفاده مي شود. كلومي پرامين ازجمله داروهايي است كه براي اين منظور به كار برده مي شود كه اثر مهاري قوي تري بر بازجذب سروتونين دارد.

عوارض SSRI: خشكي دهان، افزايش وزن و اشتها، تاري ديد، افت فشار وضعيتي، آريتمي قلبي و تشنج، مشكلات گوارشي

قرص تاخيري وگادول

وگادول دارويي نيمه گياهي و تركيبي است و زود انزالي را به تاخير مي اندازد و از تركيب ترامادول با سيلدنافيل تهيه مي شود. اين دارو در دسته مواد مخدر قرار مي گيرد چون در دراز مدت باعث ايجاد وابستگي مي شود. معمولا به صورت غير مجاز فروخته مي شود. در هيچ داروخانه اي به فروش نمي رسد و به هيچ عنوان توصيه نمي شود. اين دارو در هند ساخته مي شود و به صورت اينترنتي به فروش مي رسد.

عوارض وگادول: سكته قلبي ناگهاني، سكته مغزي، از دست رفتن بينايي و شنوايي، افزايش فشار چشم و سو هاضمه.

 

آيا مهار كننده هاي فسفودي استراز نوع 5 در درمان انزال زودرس موثر است؟

سيلدنافيل، وادنافيل و تادالافيل داروهايي هستند كه براي درمان اختلال نعوظ استفاده مي شوند. اين داروها توسط سازمان غذا و داروي آمريكا براي درمان زود انزالي تاييد نشده اند. گرچه اين داروها انزال را به تاخير نمي اندازند ولي به فرد كمك مي كنند تا بعد از انزال زودرس در فاصله يك ربع تا نيم ساعت بعد دوباره قدرت نعوظ را داشته باشند و در بار دوم انزال با تاخير بيشتري انجام مي شود. در واقع به نعوظ دوباره بعد از انزال كمك مي كند. در اين شرايط شايد شريك جنسي رضايت بيشتري داشته باشد.

عوارض مهار كننده هاي فسفودي استراز نوع 5: سرگيجه، سر درد، ديد ناواضح، اسهال، عوارض پوستي، عفونت دستگاه ادراري، افت شديد فشار خون، آريتمي بطني، سكته مغزي، افزايش فشار داخل چشم.

 

قرص تاخيري گياهي كيمياگر

كپسول تاخير جنسي كيمياگر يك محصول گياهي است كه براساس طب سنتي تهيه شده است و با كم كردن حساسيت اندام تناسلي در درمان انزال زودرس مي توان بهره گرفت.

عوارض جانبي: يبوست، دل درد، انقباضات شكمي

 

قرص تاخيري گياهي آفروديت

قرص آفروديت از گياهان خشك ميوه خارخاسك، زنجبيل، زعفران، دارچين تهيه مي شود. در درمان ناتواني هاي جنسي، افزايش تمايلات جنسي و درمان زودانزالي استفاده مي شود.

موارد منع مصرف:  مصرف دارو در بيماران با مشكلات قلبي، بيماران مبتلا به كمبود فشار خون و بيماراني كه به اسانس هاي گياهي حساسيت دارند بايد با احتياط انجام شود.

 

درمان زودانزالي با استفاده از داروهاي موضعي

كرم‌ها و داروهاي بي‌حس كننده يكي از كم خطرترين داروهايي هستند كه براي درمان زود انزالي استفاده مي شود. اين كرم هاي موضعي باعث كاهش حساسيت و تحريك پذيري آلت مي شوند كه نتيجتا به تاخير در انزال كمك مي كنند. اين داروها عوارض جانبي كمي به دنبال دارند از جمله اين داروها مي توان به ليدوكائين و پريلوكائين اشاره كرد. كه به صورت اسپري يا كرم مي باشد. اين دارو ها با بي حس كردن ناحيه تحريك پذير در آلت، از زود انزالي جلوگيري مي كند و ممكن است از لذت جنسي كم كند. در واقع اثر درماني خود را با تحريك كردن عصب ها يا روان ايفا نمي كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص تاخيري در انزال زودرس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : بهترين دارو و قرص هاي تاخيري براي درمان زود انزالي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص هاي تاخيري،
موضوع:
[ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۲:۲۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

روان پريشي كوتاه مدت علائمي مشابه ديگر انواع روان پريشي دارد. روان پريشي به معناي قطع ارتباط با واقعيت است. درروان پريشي كوتاه مدت فرد ممكن است به طور ناگهاني دچار ادراكات و احساساتي شود كه در واقعيت ندارند. براي مثال چيزهايي را ببيند يا بشنود كه وجود خارجي ندارند. توهم و هذيان اصلي ترين ويژگي هاي فرد روان پريش است كه در روان پريشي كوتاه مدت ناگهان ايجاد و ناگهان از بين مي رود. برخي نشانه ها و علائم روان پريشي گذرا بسيار شبيه به جنون آنياست. در اين جا درباره نشانه ها، علل و درمان روانپريشي گذرا پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روان پريشي گذرا مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

اختلال روان پريشي كوتاه مدت (گذرا)

اختلالات سايكوتيك يا روان پريشي آن دسته از اختلالات است كه با جدايي فرد از واقعيت و يا سردرگمي شناخته مي شود. مهم ترين ويژگي هاي آن ها توهم ها و هذيان ها هستند. براي تشخيص اختلال روان پريشي كوتاه مدت، حضور ناگهاني نشانه هاي سايكوز (توهم و هذيان) ضروري است. غير از توهم و هذيان ها، رفتار نامنظم، گفتار نامنظم، ناتواني در تفكر يا حرف زدن و ناتواني در انجام حركات طبيعي بدن مشاهده مي شود. 

ويژگي هاي توهم:

توهم ها به طور كلي، احساس نادرستي است كه بدون يك محرك واقعي ايجاد مي شود. توهم ها در يكي از حواس 6 گانه رخ مي دهد. به عنوان مثال توهم بينايي يعني ديدن چيزهايي كه واقعي نيستند و ديگران نمي بينند. توهم لمسي مثل احساس اينكه موجودي روي پوست يا بدن شما در حركت است و شما آن را نمي بينيد. بقيه انواع توهم نيز به همين شكل هستند.

ويژگي هاي هذيان:

هذيان ها باور يا تفكر غلط و غير قابل تغييري است كه در ذهن شما وجود دارد. مثلا ممكن است در اثر هذيان فرد فكر كند گروهي تبهكار دنبال او هستند و سعي در كشتن وي دارند. يا فكر كند كه فرد بزرگي در تاريخ است كه ديگران از او استفاده نمي كنند و او را نمي شناسند. يا حس كند در سر شما چيزي كاشته اند كه دارد افكارش را مي دزد و به ديگران مي گويد.

 

ويژگي هاي اصلي اختلال روان پريشي كوتاه مدت

مهم ترين ويژگي روان پريشي گذرا يا كوتاه مدت، ظهور ناگهاني علائم روان پريشي است كه حداقل يك روز و حداكثر يك ماه طول مي كشد و بعد از آن از بين مي رود. شكل گيري علائم هذيان، توهم، نامنظمي گفتار و رفتار و ... بسيار ناگهاني است. ممكن است فرد ناگهان حس كند مي خواهد دنيا را نجات دهد يا ناگهان خود را در كشور يا فضاي ديگري تصور مي كند.

معمولا اين اختلال، مرحله مقدماتي يا علائم هشدار دهنده ندارد كه بشود از آن پيشگيري كرد و در عرض دو هفته از صفر به صد مي رسد. اين افراد معمولا خيلي زود به حالت قبلي خود بر مي گردند و مي توانند عملكردهاي عادي زندگي را انجام دهند.

 

علل ايجاد روان پريشي كوتاه مدت

اصلي ترين علت بروز اين پديده، يك اتفاق استرس زاي شديد است. البته براي همه يك اتفاق بزرگ اين علائم را ندارد و زمينه خانوادگي و ژنتيكي لازم است. در كساني كه تجربه روان پريشي گذرا را دارند، احتمال وقوع دوباره اين اتفاق در يك موقعيت استرس زا بيشتر است.

موقعيت هايي مثل مرگ يكي از عزيزان، مورد سوءاستفاده جنسي قرار گرفتن، جدايي از يك رابطه به شكل آسيب زا و ... برخي از رويدادهاي پرفشار و استرس زا وشروع كننده روان پريشي هستند.

اختلال در عملكرد مغز و آسيب هاي مغزي نيز مي تواند از دلايل بروز روان پريشي كوتاه مدت باشد. همچنين زندگي در يك خانواده پر آشوب و پر درگيري مداوم آمادگي ذهني و رفتاري را براي بروز اين اتفاق تشديد مي كند.

وجود برخي اختلالات و بيماري ها مي تواند احتمال بروز روان پريشي گذرا را زياد كند. اختلالاتي چون پاركينسون، صرع، سابقه جنون، تومور و كيست، ايدز، سكته مغزي و بسياري از بيماري هاي ديگر ممكن است باعث روان پريشي شوند. 

 

درمان روان پريشي گذرا

روان پريشي كوتاه مدت به دليل ماهيت گذرا بودن آن معمولا خود به خود از بين مي رود اما مهم ترين راه درمان آن دارو درماني به همراه روان درماني است.

كساني كه به طور مرتب تحت درمان دارويي هستند، مي توانند بدون دغدغه به زندگي عادي خود بپردازند و روابط خود را بدون مشكل پيش ببرند.

در كنار درمان دارويي، يك روان شناس، مي تواند نحوه كنترل استرس و راه هاي مقابله با شرايط استرس زا را به او آموزش دهد تا در صورت داشتن زمينه ژنتيكي، فرد بتواند زمينه محيطي ابتلا به روان پريشي كوتاه مدت را تحت كنترل خود داشته باشد.

مشكل حادي كه در اين بيماران وجود دارد اين است كه آن ها بيماري را انكار مي كنند و توهم و هذيان هاي آن ها انقدر واقعي به نظر مي رسد كه باعث مي شود تعهد خود به درمان را انجام ندهند. بنابراين لازم است يكي از نزديكان او همواره با پزشك و روان شناس او در ارتباط باشد و برنامه درماني شخص بيمار را زير نظر داشته باشد.

به طور كلي درمان اين بيماران به سه دسته جراحي، درمان دارويي و درمان روانشناختي تقسيم مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه روان پريشي گذرا مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : روان پريشي كوتاه مدت | نشانه ها، علل و درمان روانپريشي گذرا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: روان پريشي كوتاه مدت،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۹:۲۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

خشونت و انواع خشونت حتي در پيشرفته ترين كشورها هم رخ مي دهد. آسيب پذيرترين قشر در هر جامعه اي ضعيف ترين ها هستند. كودكان و زنان بيشتر در معرض خشونت قرار مي گيرند. براي مقابله با انواع خشونت نياز به بررسي و ارائه راهكارهاي اساسي داريم. امروزه شاهد وقوع خشونت به شكل هاي مختلف هستيم. اغلب مردم تنها خشونت فيزيكي را زيان بار و آسيب زننده مي دانند. در حالي كه ديگر انواع خشونت مانند خشونت رواني به مراتب آثار زيانبارتري مي تواند داشته باشد. والدين و مدارس با استفاده از روش هاي تربيتي مناسب و آموزش مي توانند خشونت را مهار كنند. در اينجاانواع خشونت، علل و آثار آن شرح داده شده است.

 

براي دريافت مشاوره جهت شناسايي و درمان انواع خشونت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خشونت چيست؟

خشونت به معناي پاسخ نادرست به ناكامي ها و شكست هاي زندگي است. اگر در زندگي تان دچار نااميدي و يأس پي در پي مي شويد، ممكن است راحت ترين  پاسخ ممكن را بروز خشم بدانيد كه در واقع اين بدترين نوع پاسخ به اتفاقات بد زندگي است. به زبان ديگر خشونت اساسا به معناي راهي براي آسيب رساندن به ديگران تعريف مي شود. به نحوي كه با تخليه آني هيجان منفي در درون خود، مي خواهيد احساس راحتي كنيد. غافل از اينكه اين عمل هم عواقب بدي به دنبال دارد، هم خشم تان به طور صحيح تخليه نمي شود.

 

 انواع خشونت

انواع خشونت به صورت هاي مختلف طبقه بندي مي شوند. در اينجا ما خشونت را به دو نوع كلامي و غير كلامي تقسيم كرده ايم:

خشونت كلامي

يكي از رايج ترين انواع خشونت در كشور ما خشونت كلامي است كه به روش هاي گوناگوني انجام مي شود. خشونت كلامي مي تواند شامل ناسزا، دشنام، بدگويي پشت سر افراد ديگر، زورگويي، رفتارهاي قلدرمعابانه، داد و فرياد بر سر هم و ... شود.

خشونت غير كلامي

خشونت غيركلامي، هر گونه رفتاري به صورت غير مستقيم و غير كلامي در قالب خشونت را شامل مي شود. از جمله خشونت هاي غير كلامي مي توان به خشونت جنسي، خشونت رواني، خشونت نوشتاري (مانند نوشتن شعار و متن هاي توهين آميز در فضاهاي مختلف مجازي) اشاره كرد.

 

علل خشونت

خشونت علل گوناگوني دارد كه طيف وسيعي از دلايل را شامل مي شود. در واقع چندين عامل منشا خشونت هستند. شناسايي و كنترل اين عوامل به فرد كمك مي كند تا در هنگام مواجهه با مسائل خشم خود را مديريت كند. در ادامه علل خشونت را در دو دسته فيزيولوژي و روانشناختي تقسيم بندي كرده ايم.

 

علل فيزيولوژيكي خشونت

اغلب عوامل فيزيولوژي در بروز خشم در كنترل و اختيار فرد پرخاشگر نيستند. اما نمي توان گفت كه حتي با وجود علت زمينه اي زيستي فرد هيچ كنترلي بر روي رفتار خود ندارد. سكته مغزي، آسيب هاي مغزي، سكته قلبي، كمبود برخي ويتامين ها، كمبود برخي املاح و مواد معدني در بدن، باعث ايجاد خشونت و خشم در فرد مي شود. علل فيزيولوژي در بدن بيمار بررسي مي شوند.

 

علل روان شناختي خشونت

اصلي ترين علل خشونت را بايد در روان فرد جستجو كرد. گاهي عوامل روانيِ خشونت ريشه در يك تعارض حل نشده دارد. يعني فرد در مقابل يك مسئله و يا احساس دچار دوگانگي است. اين دوگانگي اغلب خود را به صورت طغيان هاي پرخاشگرانه در مقابل ديگران نشان مي دهد.

احساسات غير قابل كنترل

اگر كسي را در زندگي از دست داده ايد، اگر كه در زندگي شخصي خود و يا محيط كاري تان دچار شكست مي شويد، اگر فردي هستيد كه زود نااميد مي شويد و از هر موقعيتي كه كمي در آن ضعف داريد خود را بازنده مي دانيد، ممكن است ناخودآگاه زمينه اي براي ايجاد خشم در خود ايجاد كنيد. البته اين نوع خشم در دراز مدت بروز پيدا مي كند.

عدم توانايي در تمركز و كنترل افكار مزاحم

گاهي افكار منفي مانند خوره به جان شما مي افتد. به طوري كه نمي توانيد با آن ها مقابله كنيد و جلوي بوجود آمدن آن را بگيريد. مثل "من آدم كارآمدي نيستم، دست به هر كاري مي زنم ناموفق ام، هر كاري مي كنم نمي توانم به اهدافم دست پيدا كنم. دست آخر حتما تنها خواهم ماند". اين افكار مزاحم مي تواند در دراز مدت توليد خشم پنهان كرده و اثرات مخربي بر زندگي شما بگذارد.

انگيزه قبلي، دشمني و كينه توزي طرفين

گاهي عدم بروز كينه و خشم در مقابل كسي باعث انبار و بزرگ شدن حس تنفر و خشم در مقابل آن فرد مي شود. واكنش هاي هر كس در مقابل چنين احساساتي متفاوت است. به زوري كه برخي افراد براي كاهش اين احساسات از مكانيسم هاي دفاعي ناپخته استفاده مي كنند. يا برخي به صورت شخصيتي منفعل پرخاشگر احساسات خود را برون ريزي مي كنند. 

خواب ناكافي و بي خوابي مداوم (مثلا بيداري دو يا سه شبانه روز)

خواب كافي بر روي سيستم ايمني بدن، بر نحوه برخوردتان با مسائل و تحمل شرايط سخت تاثير دارد. برعكس نداشتن خواب كافي اثر معكوس بر بدن مي گذارد. در نتيجه نداشتن خواب كافي تحمل و طاقتتان در برابر مسائل كم شده و زود از كوره در مي رويد. اگر سيستم ايمني بدن به هر دليلي دچار اشكال شود، يكي از علامت ها بروز خشم و پرخاشگري است. در واقع بدن كمبودهايش را به نوعي با پرخاشگري درخواست مي كند. 

فعاليت زياد فكري_ ذهني و يا جسمي بيش از حد

فعاليت فكري و يا حتي جسمي زياد در توليد خشونت نقش دارند. اگر چند شبانه روز شب كار بوده و كار سخت و حساسي را انجام دهيد، يا چند شبانه روز بر روي پروژه دانشگاهي خود كار كرده و وقت بگذاريد، شايد بعد از آن تا مدتي، حتي حوصلۀ خودتان را هم نداشته باشيد و آستانه تحمل شما به شدت افت كند. بي حوصلگي ناشي از كار و فعاليت زياد شبانه روزي مي تواند منجر به خشم و خشونت شود.

گذشته و محيط بي تاثير نيست

خشونت يك رفتار بود و محيط نقش اساسي در شكل گيري رفتار در هر شخصي دارد. در نتيجه محيط و كيفيت آن در شكل گيري رفتار خشونت آميز تاثير بسزايي دارد.

گذشته فرد نيز علت خشونت را نشان مي دهد. فردي كه در خانواده اي پر از جنگ و دعوا رشد كرده است، احتمال اينكه در آينده فردي پرخاشگر شود خيلي بيشتر است. محيطي كه فرد در آن درس مي خواند، محيط دوستان و هم سالان نزديك كه هميشه با آنها در تماس است، محيط شغلي و ... مي تواند در خشونت تاثير زيادي داشته باشد. مي توان مجموعه اين موارد را باهم براي توليد خشم تان در نظر گرفت. تا متوجه شويد كه علت هاي ايجاد كننده خشم چقدر مي تواند گسترده باشد.

 

خشونت عليه كودكان

خشونت عليه كودكان به علت ناتواني كودكان در برخورد مناسب، متاسفانه بي پاسخ مي ماند. كودكي كه مورد خشونت واقع مي شود اغلب نمي تواند در مقابل شخص مورد نظر از خود دفاع كند. به همين دليل خشونت در او ريشه دوانده و در بزرگسالي به احتمال بيشتري رفتاري خشونت آميز خواهد داشت. خشونت عليه كودكان نيز تقريبا با خشونت عليه زنان قرابت معنايي دارد.

 

خشونت عليه زنان

خشونت عليه زنان معمولا بيشتر از خشونت عيله مردان بررسي و شناخته شده است. تفاوت هاي شناختي و فيزيولوژي در مردان و زنان منجر به جلب توجه عموم به خشونت عليه زنان شده است. خشونت جنسي و فيزيكي عليه مردان بسيار كمتر از زنان رخ مي دهد.

خشونت جنسي

اعمال زور و فشار در خصوص اعمال جنسي شكل ديگري از خشونت است كه معمولا بر روي خانم ها اعمال مي شود. تجاوز جنسي آسيب زننده ترين نوع خشونت براي زنان محسوب مي شود. خشونت جنسي شامل درخواست هاي نابجا و خارج از عرف از طرف شريك جنسي را نيز در بر مي گيرد.

خشونت اقتصادي

خشونت اقتصادي نيز بيشتر براي زنان اتفاق مي افتد. مثلا يك آقا با خرجي ندادن و قطع كردن آن مي تواند به طور غير مستقيم به همسر خود اعمال خشونت كند. يا مرد مي تواند با آسيب رساندن به وسيله هاي زن خشونت خود را بروز دهد.

خشونت فيزيكي

اين نوع خشونت شامل ضرب و جرح، سوزاندن،كشيدن موها، بستن، زنداني كردن، حتي كوبيدن بسيار محكم در و محروميت غذايي و ... مي شود. حتي گاهي به يك باره تمام ظرف ها و وسايل ميز غذا را در هم مي شكنند و با يك ضربه شديد، باعث در هم شكستن ظروف و همچنين واكنش خشم اطرافيان مي شوند. اين رفتار نيز در زمره خشونت فيزيكي قرار مي گيرد.

خشونت رواني

اين نوع خشونت گرچه ممكن است در هر دو جنس مرد و زن اتفاق بيفتد، اما در زنان بيشتر است. ممكن است كه مرد به زن استرس هاي گوناگوني وارد كند، در زمينه هاي زناشويي از قبيل طلاق، بيرون انداختن از منزل، بردن فرزند از منزل براي هميشه و روش هايي ديگر از نظر رواني به زن فشار وارد كند. و زن را به مرور زمان خسته كند.

 

نحوه مقابله با خشونت

براي مقابله با انواع خشونت ممكن است پيشنهادهاي مختلفي داده شود. در وضعيتي كه خشونت شديد اتفاق افتاده (مانند ضرب و شتم هاي شديد و يا بيرون انداختن از منزل، سوزاندن زنداني و...) موضوع را حتما با پليس در ميان بگذاريد. درصورت اعمال شديد ضرب و جرح و ماندن اثر بر روي بدن فرد، بايد به پزشك قانوني مراجعه و تشكيل پرونده دهيد. لازم به ذكر است گاهي با تماس با يك روان شناس و يا مراجعه حضوري به آن مي توانيد تا حد بسيار زيادي اين مشكل را حل كنيد و از پيامد هاي منفي احتمالي كه ممكن است در ادامه اتفاق بيفتد جلوگيري كنيد. آموزش مهارت هايي چون كنترل خشم و حل مسئله توسط متخصصان سلامت روان در كاهش و از بين بردن انواع خشونت موثر بوده است.

 

براي دريافت مشاوره جهت شناسايي و درمان انواع خشونت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : خشونت و انواع آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خشونت،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۲:۱۹ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

بستن لوله رحم، يك روش دائمي و تقريبا قطعي براي پيشگيري از بارداري است. زنان زيادي تصميم به اين كار مي گيرند اما برخي، عوارض جسماني و رواني بعد از اين عمل را نمي دانند. جلوگيري از بارداري ناخواسته، لذت بيشتر از رابطه جنسي و كم خطر بودن اين جراحي، تمايل زن و شوهر را به انجام آن بيشتر مي كند. پايين بودن و در برخي موارد غير ممكن بودن توانايي باروري مجدد خانم بعد از بستن لوله رحم، اهميت تفكر و تامل براي اجراي اين تصميم را بيشتر مي كند. مسئله مهم، بعد رواني اين موضوع است كه معمولا باعث احساس پشيماني و گناه مي شود. لازم است كه زنان در مورد تمام جنبه هاي اين مسئله اطلاعات لازم را داشته باشند و با آگاهي در مورد آن تصميم بگيرند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بستن لوله هاي رحم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

جراحي بستن لوله هاي رحم چگونه است؟

لوله هاي فالوپي اندام هاي توليد مثل زنانه هستند كه تخمدان و رحم را به هم متصل مي كند. در دوره تخمك گذاري اگر تخمك با اسپرم لقاح پيدا كند، از طريق لوله به رحم براي لانه گزيني حركت مي كند.

اگر لوله فالوپي مسدود شود، عبور اسپرم براي رسيدن به تخمك و همچنين مسير تخمك بارور شده به سمت رحم مسدود مي شود.

در جراحي هاي اينگونه، لوله رحم بريده شده و دو سر آن بخيه زده مي شود و يا بعد از برش دو سر آن سوزانده مي شود. به طوري كه امكان عبور اسپرم از آن وجود نداشته باشد.

 

مراحل جراحي به چه شكل است؟

معمولا اين جراحي در دوره نقاهت بعد از زايمان طبيعي توسط برش شكم يا همزمان با عمل سزارين و استفاده از برشي كه براي زايمان ايجاد شده، انجام مي شود. همچنين مي تواند در يك زمان اختياري توسط زن، با بي هوشي عمومي و به وسيله دستگاهي به نام لاپاروسكوپ انجام شود.

جراحي توسط لاپاروسكوپ، به اين شكل است كه با يك سوزن شكم شما را شكاف مي دهند. سپس با استفاده از گاز، شكم شما را باد مي كنند. بعد از آن لاپاروسكوپ را وارد بدن شما مي كنند و جراحي را انجام مي دهند. لاپاروسكوپ يك لوله مجهز به دوربين و لامپ است كه جراح به كمك آن عمل مي كند. البته ممكن است براي ورود وسايل جراحي به بدن، شكاف ديگري نيز در بدن ايجاد كنند.

 

شرايط بعد از بستن لوله ها

احتمالا چند ساعت بعد از جراحي، شما اجازه مرخص شدن پيدا مي كنيد. البته اگر همراه با سزارين اين اتفاق بيفتد مدت بستري شدن در بيمارستان بيشتر است.

مقداري درد در ناحيه بخيه شكم طبيعي است و در كنار آن برخي از نشانه هاي زير را ممكن است تجربه كنيد:

  • بي انرژي بودن
  • درد درون شكم يا دل پيچه
  • سرگيجه
  • نفخ
  • درد شانه ها

نكته: براي كاهش درد مسكن تجويز مي شود اما استفاده از آسپرين ممكن است باعث خون ريزي بشود.

 

بعد از جراحي موارد زير بايد رعايت شود

48 ساعت بعد از جراحي امكان استحمام وجود دارد ولي نبايد به محل بخيه فشار وارد شود. همچنين محل برش بايد كاملا خشك باشد. از انجام رابطه جنسي و فعاليت هاي سنگين تا دو هفته پرهيز كنيد.

علائمي كه در صورت مشاهده فورا بايد به پزشك خود مراجعه كنيد:

  • تب بالا ( بالاتر از 38 درجه )
  • غش كردن و بي هوش شدن
  • درد شديد ناحيه شكم كه در مدت 12 ساعت بيشتر شود
  • خونريزي غير قابل توقف در محل جراحي
  • ترشحات مداوم از محل برش

 

آيا احتمال بارداري بعد از بستن لوله وجود دارد؟

بستن لوله هاي رحم به عنوان يك روش قطعي و دائمي براي جلوگيري از بارداري شناخته مي شود و امكان بارداري به دليل قطع ارتباط رحم و تخمدان عملا وجود ندارد. موارد بسيار محدودي وجود داشته كه بعد از بستن لوله ها، بارداري اتفاق افتاده اما اين بارداري ها معمولا خارج از رحم بوده و بسيار خطرناك است. بعد از بستن لوله ها امكان بازكردن آن وجود دارد اما احتمال بارداري خارج از رحم را افزايش مي دهد. به طور كلي هر چه از زمان جراحي بگذرد احتمال بارداري كمتر مي شود.

 

آيا بستن لوله بر قاعدگي تاثير مي گذارد؟

اين جراحي هيچ تغييري در هورمون هاي شما ايجاد نمي كند اما احتمال تغيير در زمان پريودي، ميزان ترشحات و طول مدت قاعدگي پس از بستن لوله ها وجود دارد. در صورت بروز اينگونه علائم بايد به پزشك خود مراجعه كنيد.

تغييرات قاعدگي بعد از بستن لوله رحم، شبيه به ترك ناگهاني قرص هاي ضد بارداري است. به طور كلي يك روش دائمي براي پيشگيري و عدم استفاده از مصرف قرص، اثرات بهتري براي شما خواهد داشت.

 

مزاياي بستن لوله رحم چيست؟

بستن لوله رحم مزاياي مختلفي دارد كه برخي از آن ها شامل موارد زير است:

  • به طور دائمي از بارداري جلوگيري مي كند و احتمال بارداري به صفر نزديك مي شود.
  • بعد از عمل بلافاصله تاثير مي گذارد و دوران نقاهت نسبتا ساده اي دارد.
  • خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش مي دهد.
  • در فعاليت و ميل جنسي اختلالي ايجاد نمي كند.
  • به مراقبت هاي شديد روزانه نياز ندارد.
  • هزينه آن ارزان است.
  • به دليل رهايي از راه هاي كنترل بارداري، شما احساس لذت و آزادي بيشتري در روابط جنسي تجربه خواهيد كرد.

 

برخي از معايب بستن لوله رحم

  • اين روش جلوگيري از انتقال بيماري هاي مقاربتي و عفوني جلوگيري نمي كند
  • در هر صورت عمل جراحي يك روش تهاجمي است و باعث شكافته شدن شكم مي شود و بار رواني آن مي تواند اثرات منفي داشته باشد.
  • در صورت پشيماني، امكان باز كردن دوباره لوله ها بسيار كم و نامعقول است.
  • در مقايسه با عمل وازكتومي (بستن لوله ها در مردان) سخت تر و پيچيده تر است
  • احتمال آسيب به روده يا مثانه وجود دارد.
  • ممكن است واكنش به بيهوشي نامطلوب باشد.
  • ممكن است زخم يا عفونت برطرف نشود.
  • دردهاي مزمن و طولاني در شكم و لگن ممكن است وجود داشته باشد.

توجه داشته باشيد كه در صورت داشتن سابقه چاقي، ديابت يا جراحي هاي لگن و شكم، حتما در مورد بستن لوله رحم با پزشك مشورت كنيد.

 

دلايل تصميم به بستن لوله رحم و شرايط رواني اين اتفاق

پزشك قبل از انجام جراحي موظف است تمام اطلاعات مربوط به اين جراحي را به مراجع بدهد. زن مي تواند با يك مشاور و روان شناس، مسائل رواني مربوط به اين اتفاق را در ميان بگذارد.

اصلي ترين دليل اين جراحي جلوگيري از بارداري مجدد است. ممكن است بعد از يك بارداري ناخواسته و بنابر شرايط خانواده، زن و مرد تصميم بگيرند كه فرايند عقيم سازي را انجام دهند. البته اگر هر دو طرف به اين مسئله تمايل دارند، ترجيح با عمل وازكتومي است. وازكتومي كم هزينه تر، آسان تر، قطعي تر و با عوارض كمتري است. بنابراين لازم است كه در مورد اين مسائل حتما زوجين به مشاوره خانواده مراجعه كند.

مهم ترين عارضه رواني كه بعد از بستن لوله ها اتفاق مي افتد، افسردگي، احساس گناه و پشيماني است. زن بايد بداند كه چرا اقدام به اين جراحي مي كند و متوجه اين نكته باشد كه بعد از اين جراحي، لذت بسيار بيشتري از رابطه جنسي مي برد. لازم است كه پيش از اقدام، در مورد تمام عوارض رواني آن با روانشناس صحبت كرده تا بهترين تصميم را اتخاذ كند و زندگي زيباتري بعد از عمل داشته باشد. مشاوره جنسي به شما كمك مي كند تا بتوانيد بهترين روش جلوگيري از بارداري را انتخاب نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بستن لوله هاي رحم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : معايب و مزاياي بستن لوله رحم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بستن لوله رحم،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۳:۰۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

تست هاي ترك اعتياد كدامند ؟ منفي كردن تست اعتياد چگونه امكان پذير است ؟ سوالاتي است كه در بسياري از جلساتمشاوره ترك اعتياد به آن مواجه مي شويم. بسياري از خانواده ها نگران اعتياد عزيزان خود هستند و به همين دليل به دنبال آشنايي با انواع تست اعتياد مي باشند. تست اعتياد از جمله آزمايش هاي مهمي است كه براي ازدواج، استخدام، مهاجرت و ... استفاده مي شود. كساني هستند كه به دليل مصرف مواد مخدر به دنبال منفي شدن جواب آزمايش خود مي باشند. بروز خطا در تمامي آزمايش ها امكان پذير است و روش هاي مختلفي وجود دارد كه فرد در صورتي كه از آن ها استفاده نمايد، مي تواند جواب تستش را منفي كند. در اين مقاله قصد داريم تا در مورد انواع آزمايش هاي اعتياد به مواد اعتياد آور و نحوه منفي كردن تست اعتياد توضيحات كامل بدهيم.

 

براي دريافت مشاوره براي آگاهي از آزمايش اعتياد و راه هاي منفي كردن نتيجه تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

 

 

انواع آزمايش اعتياد | تست اعتياد

تست اعتياد بسته به نوع ماده اعتياد آور ( مواد مخدر، محرك و توهم زا ) متفاوت است و به صورت خانگي و آزمايشگاهي انجام مي شود. تست اعتياد از راه بررسي ادرار، پلاسماي خون، بزاق و عرق صورت مي گيرد. از مهمترين جمله مهمترين تست هاي اعتياد مي توان به موارد زير اشاره داشت:

1-آزمايش ادرار : يكي از متداول ترين روش هاي تشخيص اعتياد و عدم اعتياد به مواد مخدر تست ادرار مي باشد.

2-آزمايش خون : اين آزمايش نسبت به ساير روش هاي ترك اعتياد هزينه بر تر مي باشد و قابل اطمينان تر است.

3- آزمايش مو سر : مصرف مواد مخدر تمامي سلول هاي بدن را آلوده به اين مواد مي كند. اين روش مصرف مواد را در شش ماه گذشته مشخص مي كند.

4- آزمايش بزاق : جديدترين روش تشخيص مصرف مواد مخدر آزمايش بزاق مي باشد كه نتايج و عملكردي مشابه با آزمايش ادرار دارد.

 

منفي شدن تست اعتياد به معني عدم اعتياد است ؟

منفي شدن تست اعتياد نشان دهنده عدم اعتياد فرد نيست. از آنجايي كه تمامي آزمايشات داراي خطا هستند، با استفاده از راه هاي مختلفي مي توان جواب اعتياد را منفي كرد. اغلب افراد سوء مصرف كننده مواد مخدر از اين روش ها آگاهي دارند. بسياري از خانواده در زمان ازدواج تنها به نتيجه تست اعتياد بسنده مي كنند. در حالي كه در بسياري از موارد تست اعتياد به مواد مخدر در مراحل ازدواج منفي بوده، در حالي كه فرد از قبل اعتياد به مواد مخدر را داشته. از آنجايي كه ازدواج يكي از مهمترين تصميمات در زندگي هر فردي است توصيه مي كنيم حتما از مشاوره ازدواج و روانشناسي قبل از تصميم به ازدواج استفاده نماييد.

 

راه هاي منفي كردن جواب تست اعتياد

از آنجايي كه هيچ آزمايشي از خطا در امان نيست. روش هاي متعددي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. از جمله مهمترين روش هاي منفي كردن ترك اعتياد مي توان به روش هاي زير اشاره داشت:

1-بي 2 :

2- فاصله زماني :

3-رقيق كننده ها :

4- تغيير سطح ph :

5- تداخلات دارويي :

6- نوشيدن آب زياد :

7- استفاده از داور هاي ادرار آور :

و ...

براي اطلاع از ساير روش ها و راه هاي موجود براي منفي شدن تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي تماس بگيريد.

 

قبل از آزمايش اعتياد چه داروهايي نبايد مصرف كرد ؟

مصرف دارو هاي روان گردان قوي مانند آمفتامين ها، متادون، كديين با دوز بالا مي تواند جواب آزمايش را مثبت كند.

 

تاثير داروهاي ضد افسردگي، اضطراب و آرام بخش بر روي تست اعتياد

برخلاف عقايد رايج در مورد مصرف دارو هاي ضد افسردگي و ضد اضطراب كه سبب مثبت شدن جواب آزمايش هاي اعتياد مي شود؛ مصرف اين داروها تاثيري بر روي جواب اعتياد ندارد و با تجوز دكتر فرد مجاز به مصرف اين دارو ها مي باشد.

 

آيا اعتياد به سيگار با تست اعتياد مشخص مي شود

نيكوتين موجود در سيگار بعد از مدتي در بدن تبديل به مواد ديگري مي شود در بدن باقي مي مانند. تست اعتياد ساده ادرار بعد از دو تا چهار روز بعد از مصرف سيگار قابليت رديابي را دارند. مقاله ترك سيگار را بخوانيد.

 

ازدواج با فرد معتاد

معتاد بودن خواستگار يكي از نابهنجاري هاي پيش از ازدواج است كه درگيري هاي زيادي را هنگام انتخاب همسر و بعد از آن ( در طول زندگي مشترك ) به همراه خواهد داشت. بايد بدانيد كه ازدواج با فرد معتاد شما را سعادتمند نخواهد كرد. داشتن رابطه اي موفق به اندازه كافي دشوار است و اعتياد دشواري اين رابطه را چندين برابر خواهد كرد. منظور اين نيست كه فرد معتاد استحقاق عاشق شدن و دوست داشته شدن را نداشته باشد بلكه اين صبحت بدين معني است كه فرد معتاد ابتدا بايد به تنهايي اعتياد خود را ترك كند و به طور كامل سالم و پاك شود. او بايد قبل از برقراري رابطه با كسي به تنهايي درد و مشكلي را كه در گذشته اش متحمل آن شده را پشت سر بگذارد.

 

ترك اعتياد به مواد مخدر

ترك اعتياد به مواد مخدر به دليل ريشه اي بوددن اين بيماري كار دشواري مي باشد. يكي از نوين ترين روش هاي ترك اعتياد به مواد مخدر روش رفتار درماني مي باشد كه فرد مي تواند وابستگي كامل خود را نسبت به مواد مخدر كنار بگذارد. مركز مشاوره ترك اعتياد حامي هنر زندگي آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگوي سوالات شما در هر جايي از كشور كه هستيد باشد.

 

براي دريافت مشاوره براي آگاهي از آزمايش اعتياد و راه هاي منفي كردن نتيجه تست اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آزمايش اعتياد | علل منفي شدن تست اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۶:۵۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی