مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

 

عوامل رايج در ايجاد دعوا و اختلافات بين زوجين

دعواي بين زوجين درمورد مسائل بسياري مي تواند بين شما و همسرتان درگيري و كشكمش ايجاد كند. اين مسائل ويژگي هاي شخصيتي، تفاوت هاي خانوادگي و موضوعات اجتماعي را در بر مي گيرد كه در ادامه به تعدادي از آن ها اشاره خواهيم كرد:

فقدان درك متقابل از خلق و خوي يكديگر

بسيار مهم است كه شما در جريان زندگي مشترك به شناخت دقيق و عميقي از ويژگي هاي شخصيتي و خلق و خوي همسرتان دست پيدا كنيد. اما بيشتر از هرچيز مهم است كه بتوانيد درك متقابلي از آن خصوصيات داشته باشيد و همسرتان را آن گونه كه هست بپذيريد.

پس به جاي تلاش هاي بيهوده براي تغيير همسر بعد از ازدواجتان، تلاش كنيد تا يكديگر را كامل كنيد. داشتن تفاهم تنها به معناي داشتن خصوصيات مشترك و شبيه به هم نيست، بلكه مي تواند به اين معنا نيز باشد كه شما چقدر قادريد خصوصيات متفاوت يكديگر را بپذيريد و با آن ها كنار بياييد. عدم درك متقابل در طول زمان سبب بي توجهي همسر به خواسته ها و نيازهاي شما مي شود.

تفاوت هاي فرهنگي و خانوادگي

شما بايد هميشه اين نكته را در ذهن خود داشته باشيد كه ازدواج تنها پيوند دو نفر نيست، بلكه رويدادي است كه طي آن دو خانواده به يكديگر پيوند مي خورند و در ارتباط نزديكي با يكديگر قرار مي گيرند.

اين مساله اي بديهي ست كه شما پيش از ازدواج بايد تفاوت هاي فرهنگي دو خانواده را با هم در نظر بگيريد. اين كه دو خانواده از دو قشر كاملا متفاوت بتوانند روابط سالم و با ثباتي با يكديگر برقرار كنند، به قدرت سازگاري و انعطاف پذيري بالاي اعضاي خانواده ها بستگي دارد.

براي حل مشكلات زوجين به دليل تفاوت هاي فرهنگي نياز به انعطاف پذيري بيشتر هر دو طرف مي باشد. تعصب بر سنت ها و آداب رسوم خاص دعوا و درگيري ها را شديدتر رقم مي زند. در واقع تعصبات طرفين انسجام خانوادگي را تهديد مي كند و بسياري از زوجين را تا مرز طلاق و جدايي پيش مي برد. مديريت اين موقعيت ها گاهي آنقدر پيچيده مي شود كه افراد دچار كلافگي و سردرگمي زياد شده و ارتباط عاطفي با همسرشان به كل تحت تاثير مسائل فرهنگي و خانوادگي قرار مي گيرد. در اين شرايط توصيه مي شود از يك خانواده درمانگر براي رفع تعارضات خود كمك بگيريد.

درگير شدن با آسيب هاي اجتماعي

آسيب هاي اجتماعي نظير درگيري با اعتياد، قماربازي و شرط بندي هاي بيمارگون منجر به فروپاشي بسياري از خانواده ها مي شود. بسياري از اين آسيب ها در اثر خلاهاي عاطفي تجربه شده در زندگي افراد ايجاد مي شوند. در واقع افراد براي فرار از محيط هايي كه در آن ارتباطات عاطفي عميق و سالمي وجود ندارد، به محيط هاي ديگري پناه مي برند. اين افراد بيشتر در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار دارند. با ادامه اين روند مشكلات مالي و مشكلات به خاطر شغل همسر نيز به ديگر اختلافات اضافه مي شود. امروزه اعتياد همسر يكي از اساسي ترين مشكلاتي است كه زوجين را به جلسات مشاوره و گاه دادگاه مي كشاند.

شما با برقراري يك رابطه ي عميق و صميمانه با همسرتان و استفاده از مكالمات مسالمت آميز براي رفع اختلافات خود نه تنها به بهبود كيفيت زندگي مشترك خود كمك مي كنيد، بلكه به صورت غير مستقيم بر احتمال قرار گرفتن همسرتان در برابر معضلات اجتماعي نيز تاثير مي گذاريد.

 

تاثير اختلافات و دعواهاي زناشويي بر بروز خيانت زوجين

بروز اختلاف نظر در زندگي مشترك يكي از مسائل اجتناب ناپذيري است كه تقريبا بين همه زوج ها، بارها و بارها اتفاق مي افتد. اما چگونگي بحث بر سر اين اختلافات بسيار اهميت دارد. اگر شما همسرتان را به خاطر موضوعات مختلفي كه در آن با شما تفاوت نظر دارد سرزنش و تحقير كنيد، در واقع دائما در حال تخريب عزت نفس او هستيد. افرادي كه در جريان تجربيات ناخوشايند، عزت نفسشان كاهش پيدا مي كند مدام در تلاش براي بازسازي اين باور از دست رفته بر مي آيند. آن ها ممكن است به سراغ روابطي بروند كه در آن تاييد و احترام بيشتري دريافت مي كنند. چرا كه اين روابط آن تصور تخريب شده افراد از خود را بهبود مي بخشد.

درگير شدن در چنين روابطي مسلما احتمال خيانت را به ميزان زيادي افزايش مي دهد. درست است كه خيانت به هيچ وجه مورد تاييد نيست اما توجه به اين نكته ضروري است كه خيانت رويدادي ست كه در بسياري از اوقات از گسست هايي در رابطه با همسر خبر مي دهد. آگاهي از اين دلايل در بسياري از مواقع مانع از طلاق به دليل خيانت مي شود.

 

حل و فصل اختلافات با همسر

بسياري از افراد در جريان جلسات مشاوره سوال مي پرسند كه بهترين رفتار هنگام مواجه با تعارضات و اختلافات در زندگي مشترك چيست. براي آگاهي از جواب اين سوال به نكات زير توجه كنيد:

درگير نكردن اشخاص ديگر

يكي از مسائلي كه نه تنها باعث بهبود شرايط نمي شود بلكه به تشديد مشكلات مي انجامد درگير كردن دائم خانواده ها يا اشخاص ديگر در روابط شخصي با همسر است. مشكلات با خانواده همسر و درگير كردن آن ها يكي از بزرگترين اشتباهات زن و شوهر بعد از ازدواج مي باشد. درست است كه خانواده ها در نقش حمايتگر بايد بتوانند هنگام بروز مشكلات به حل و فصل آن ها كمك كنند. اما شما نبايد مدام آن ها را در جريان هر اختلافي درگير كنيد. تا جايي كه ممكن است تلاش كنيد به صورت مستقلانه به عنوان دو فرد بالغ در جريان گفت و گوهايي به دور از هيجان، مشكلات خود را رفع كنيد.

در بسياري از موارد خانواده ها به خاطر تعلق خاطري كه به يكي از زوجين دارند نمي توانند راهكاري فاقد سوءگيري ارائه دهند. براي برقرار يك ارتباط صحيح با همسر ترجيحا از يك زوج درمانگر كمك بگيريد.

استفاده از مهارت هاي ارتباطي  براي حل اختلاف نظرها

واكنش از سر خشم و عصبانيت منجر به واكنش هاي مشابه درزهمسرتان مي شود، چرا كه مي خواهد در برابر شما از خود دفاع كند.

تلاش كنيد هنگام عصبانيت مكالمه و بحثي را آغاز نكنيد. چند دقيقه صبر كنيد تا عصبانيت شما فروكش كند، سپس براي حل و فصل مشكلاتتان اقدام كنيد. شما مي توانيد به جاي پرخاشگري، توهين يا تحقير همسر خود با گفتن جمله اي نظير "الان بابت اين موضوع بسيار عصباني هستم بهتر است در زمان مناسب تر راجع به آن صحبت كنيم"، مكالمه را به زماني كه آرامش داريد موكول كنيد.

براي داشتن يك ارتباط سالم با آرامش به صحبت هاي همسرتان گوش دهيد و با وجود همه اختلافات گفت وگوي صميمانه و در عين حال قاطعي با همسر خود داشته باشيد.دروغ گفتن به همسر تان حتي اگر براي آرام كردن او باشد، اوضاع را بدتر كرده و مشكلات تان را بيشتر مي كند. برايپيشگيري از اختلافات زناشويي لازم است دقت بيشتري در رابطه داشته باشيد. 

اگر دعوا و اختلافات را به مدت طولاني تجربه مي كنيد و نمي توانيد ارتباط موثري با همسرتان برقرار كنيد كمك گرفتن از يك شخص بي طرف مانند يك زوج درمانگر مي تواند تاثير زيادي برشناسايي ريشه ي مشكلات شما و بهبود مهارت هاي ارتباطيتان داشته باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلاف و دعواي بين زوجين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : دعواي بين زوجين | انواع اختلافات و دعواهاي بين زن و شوهر

امتیاز:
بازدید:
برچسب: دعواي بين زوجين،
موضوع:
[ ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ] [ ۰۷:۳۶:۱۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 9
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی