مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

 

فرار دختران از خانه

دختران فراري، افرادي زير سن قانوني 18 سال هستند كه عموماً بدون رضايت والدين و بدون اطلاع آن‌ها، خانه را به مدت نامعلومي ترك كرده‌اند. از جمله تفكرات قالبي كه در زمان شنيدن كلمه دختران فراري در ذهن عموم شكل مي‌گيرد مي‌توان اعتياد، بي بند و باري، فحشا و فقر را نام برد.

 

پيامدهاي فرار دختران از خانه

از جمله مهم‌ترين پيامدهاي فرار دختران از خانه بعد از فرار از خانه با آن دست و پنجه مي‌كنند مي‌توان به موارد زير اشاره داشت:

1- پيامدهاي فرار دختران از خانه | مصرف مواد 

مصرف مواد در دختران فراري بسيار شايع است؛ مواردي نظير قرار گرفتن در جمع مصرف كنندگان، آسيب‌پذيري روحي-رواني بالا و ابتلا به اختلالاتي نظير افسردگي و دو قطبي عواملي هستند كه احتمال درگيري با انواع مواد اعتياد آور از جمله مواد مخدر را در دختران فراري به ميزان زيادي افزايش مي‌دهند.  

2- تن فروشي و فحشا به همراه فرار دختران از خانه

از جمله مهم‌ترين پيامدهاي فرار دختران از خانه مي‌توان به تن فروشي و فحشا اشاره كرد. وقتي فردي زمان زيادي را براي مصرف مواد صرف مي‌كند و توان انجام فعاليت‌هاي شغلي را از دست مي‌دهد، معمولاً ابتدايي‌ترين راه و ساده‌ترين راه براي كسب درآمد، تن فروشي است. در حقيقت نداشتن جا و مكان براي زندگي، نبود شغل براي امرار معاش و وجود مشكلات روحي بسياري از اين افراد را خواسته يا ناخواسته به سمت تن فروشي و فحشا مي‌كشاند.

3- درگيري با قانون

زندگي در خيابان و تأمين نيازهاي پايه از يك سمت و مصرف مواد از سوي ديگر باعث مي‌شود تا دختران فراري فرصت و توان فعاليت‌هاي شغلي را از دست بدهند. در نتيجه آن‌ها معمولاً با عبور كردن از محدوديت‌هاي قانوني به تأمين نيازهاي خود روي مي‌آورند. دزدي و فعاليت‌هاي مجرمانه يكي از مسائلي است كه آن‌ها را با قانون و نهادهاي قانوني درگير مي‌كند.

4- پيامدهاي فرار دختران از خانه| بيماري‌هاي جسمي و مقاربتي

شخصيت و اعتياد دختران فراري ايجاب مي‌كند كه براي گذران زندگي و تأمين نيازهاي خود به روابط جنسي نامطمئن روي بياورند. اين روابط جنسي براي آنان پيامدهايي مانند ابتلا به بيماري هاي مقاربتي مانند تبخال تناسلي، هرپس، سوزاك و... همچنين هپاتيت و ايدز را به دنبال دارد. علاوه بر تمام بيماري‌هاي موجود، ممكن است افراد سودجويي كه با اين دختران رابطه جنسي برقرار مي كنند در فكر آسيب زدن و آزار رساندن به اين دختران نيز باشند.

 

پيشگيري از فرار دختران از خانه و پيامدهاي آن

شناخت علل و ويژگي‌هاي مربوط به دختران فراري در پيشگيري از اين مشكل كمك بسياري مي‌كند. معمولاً مشاوران مدارس و معلمان افراد مناسبي براي منتقل كردن اين اطلاعات به خانواده‌ها هستند. در صورت تشخيص اختلالات مرتبط در كودكي تا جواني نياز است كه اين افراد تحت مراقبت‌ها و حمايت‌هاي روانپزشكي و مشاوره روانشناسي قرار بگيرند. فراموش نكنيم پيشگيري از اين مشكل هر چه زودتر انجام شود، بسيار كم هزينه و ساده‌تر خواهد بود. در ادامه به برخي از علل مربوط به فرار دختران از خانه اشاره مي‌كنيم:

علل فرار دختران از خانه 

متخصصان سلامت روان در مورد فرار دختران از خانه علل مختلفي را ذكر مي‌كنند. طبق نظر كارشناسان، بسياري از افرادي كه دست به فرار از خانه مي‌زنند از اختلالات رواني نظير  اختلال دوقطبي و اختلالات شخصيتي مانند اختلال شخصيت مرزي رنج مي‌برند. اين اختلالات معمولاً منجر به رفتارهاي تكانشي و نسنجيده مي‌شود.

البته در اين ميان مشكلات خانوادگي را نمي‌توان ناديده گرفت. در بسياري از موارد، افراد به دليل مشكلات و تعارضات خانوادگي و نبود روابط عاطفي مناسب ميان اعضا دست به چنين كاري مي‌زنند. براي آگاهي بيشتر مي‌توانيد به مقاله دلايل فرار دختران از خانه مراجعه كنيد.

پيامدهاي فرار دختران از خانه ؛ وظيفه مردم و نهادهاي اجتماعي 

ما به عنوان افراد جامعه مي‌توانيم به دو شكل به دختران فراري نگاه كنيم: به راحتي آنان را به عنوان افرادي بي‌مسئوليت و بي بند و بار در نظر  بگيريم و آن‌ها را بيشتر طرد كنيم؛ اين كار باعث مي‌شود تا اين افراد براي تأمين نياز خود دست به اقدامات غيرقانوني مثل دزدي زده و موجب نگراني و دردسرهاي بيشتر براي اجتماع شوند.

اما براي حل اين مشكل بايد با ديد ديگري نگاه كنيم و در ابتدا اين پديده را به عنوان يك مشكل بپذيريم. به اين معني كه قبول كنيم اين آسيب مربوط به جامعه و زندگي عصر ماست و در ادامه سعي در تشكيل و تقويت نهادهايي كنيم كه ابتدا از گسترش تعداد اين افراد جلوگيري كند و دوم اين كه آسيب را طي مراحل بعدي پيش بيني و از وقوع آن جلوگيري نمايد. خوشبختانه اكثر اين افراد را مي‌توان در كودكي تشخيص داد و با مداخله نهادهاي دولتي و غيردولتي اين آسيب را به حداقل رساند. روانشناسي سلامت در زمينه‌ پيشگيري و آموزش نهادها مي‌تواند بسيار ياري‌رسان باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه پيامدهاي فرار دختران از خانه مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : پيامدهاي فرار دختران از خانه + راه‌هاي پيشگيري

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ ] [ ۱۰:۱۱:۱۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 10
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی