مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

 

اعتياد به كوكائين

كوكائين ماده‌اي محرك است كه مصرف آن منجر به ايجاد انواع توهمات و احساس سرخوشي مي‌شود. معمولاً پس از چند بار مصرف كوكائين احساس لذت و سرخوشي كاهش پيدا مي‌كند. چرا كه بدن نسبت به آن حساسيت كمتري نشان مي‌دهد. در نتيجه فرد براي به دست آوردن همان احساسات خوشايند مجبور به افزايش دوز مصرفي خود خواهد شد. اين مسئله به معني شروع اعتياد به كوكائين است.

اعتياد به كوكائين بيشتر جنبه رواني دارد؛ چرا كه علائم مصرف و ترك آن بيشتر در قالب علائم رواني ظهور مي‌كنند و فرد مصرف كننده در صورت كنار گذاشتن اين ماده  با عوارضي نظير دردهاي جسماني مواجه نمي‌شود؛ در حالي كه اين علائم در ترك مواد مخدري نظير ترياك و هروئين به ميزان بسيار زيادي اتفاق مي‌افتد. در ترك اعتياد كوكائين بيشتر از هر چيز احساس تنش، بي‌قراري، اضطراب، افسردگي و مشكلات شناختي است كه به سراغ فرد مي‌آيند.

 

ترك اعتياد به كوكائين در خانه | نكاتي كه بايد رعايت كنيد

بسياري از افراد بدون نياز به بستري در بيمارستان مي‌توانند مصرف كوكائين را ترك كنند. در حقيقت امروزه بيشتر افراد درمان‌هاي سرپايي دريافت مي‌كنند و بيشتر فرايند ترك در خانه انجام مي‌شود. اگر مي‌خواهيد ترك موفقيت‌آميزي را در خانه داشته باشيد حتماً به نكات زير توجه كنيد.

1- به ريشه‌هاي رواني اعتياد توجه كنيد

ترك اعتياد فقط به معني كنار گذاشتن ماده مصرفي نيست. براي اينكه بتوانيد كوكائين را براي هميشه ترك كنيد بايد عواملي كه شما را به سمت مصرف سوق داده‌اند را بشناسيد. كوكائين به دليل اثرات محركي كه بر مغز مي‌گذارد احساس شادي و لذت زيادي را براي فرد به همراه مي‌آورد. بسياري از افراد به دليل مشكلات روحي- رواني نظير افسردگي با مصرف كوكائين تلاش مي‌كنند كه مشكلات خود را پنهان كنند و در واقع به اين طريق احساسات مثبت كاذبي را در خود ايجاد مي‌كنند. در اين شرايط شما بايد تلاش كنيد كه ابتدا افسردگي يا هر مشكل زيربنايي ديگري كه شما را به سمت اعتياد مي‌برد را بشناسيد و براي درمان آن كاري انجام دهيد.

مراجعه به روانشناس در اين زمينه كمك بسياري به شما خواهد كرد. با صرف ساعت‌هاي كمي در ماه مي‌توانيد به كمك روانشناس علل اصلي اعتياد خود به كوكائين را پيدا كرده و براي هميشه از شر اين مشكل خلاص شويد. در نظر نگرفتن اين علل در اكثر مواقع پس از ترك منجر به لغزش‌هاي مكرر خواهد شد.

2- عوامل محرك را بشناسيد

عوامل محرك، عواملي هستند كه منجر به ايجاد وسوسه مصرف در فرد مي‌شوند. ناتواني در مقابله با آن‌ها فرايند ترك را طولاني و دشوار مي‌كند. هر چيزي كه شما را ياد مصرف مي‌اندازند را شناسايي كرده و از محيط زندگي خود دور كنيد. هم‌چنين ممكن است بودن با افرادي كه قبلاً در كنار آن‌ها كوكائين مصرف مي‌كرديد نيز براي شما وسوسه ايجاد كند؛ در نتيجه تلاش كنيد تا در رفت و آمدهاي خود نيز تجديد نظر كنيد. هرچقدر وسوسه كم‌تري داشته باشيد ترك با سرعت بيشتري طي خواهد شد.

3- به علائم ترك توجه كنيد

به نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر توجه كنيد. همان طور كه گفته شد، علائم ترك كوكائين اغلب علائم رواني است. اما اين به معناي اين نيست كه اين علائم آزاردهنده نيستند. در واقع علامت‌هاي رواني ترك نيز مي‌توانند آن‌قدر ناخوشايند باشند كه حتي شما را از ترك منصرف كنند. به همين دليل  بايد تلاش كنيد تا بتوانيد اين علائم را كنترل كنيد. در صورتي كه احساس تنش، بي‌قراري، اضطراب و ... در شما تا حد زيادي وجود دارد حتماً به يك متخصص مراجعه كنيد. اين علائم مي‌توانند به‌سادگي از طريق داروهاي آرامبخش و يا تكنيك‌هاي روان درماني نظير ريلكسيشن، تكنيك‌هاي تنفسي، ذهن آگاهي و ... بهبود يابند. اما اگر به آن‌ها توجهي نشود ممكن است در طولاني مدت شما را از پا در آورده و به سمت مصرف مجدد بكشانند.

 

ترك اعتياد به كوكائين در خانه | چه زمان بستري شدن الزامي است؟

در اثر مصرف طولاني مدت كوكائين در دوزهاي بالا ممكن است عوارض بسيار شديدي براي فرد به وجود بيايد. اين عوارض ممكن است آن‌قدر شديد باشند كه در خانه كنترل نشده و نيازمند بستري در بيمارستان باشند. از جمله اين عوارض مي‌توان به دچار شدن به اختلالات روان‌پريشي نظير اسكيزوفرني، پايدار ماندن توهمات ناشي از مصرف، به وجود آمدن انواع آسيب‌هاي مغزي و تشنج اشاره كرد. از آنجا كه كوكائين قدرت تخريب رواني زيادي دارد حتماً  در همه مراحل از راهنمايي‌هاي روانشناس و پزشك متخصص استفاده كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به كوكائين در خانه مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

منبع : ترك اعتياد به كوكائين در خانه | روش ترك كوكائين در خانه

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ ] [ ۱۰:۱۰:۳۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 1
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی