مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

 

 

علت كناره گيري و گوشه گيري فقط افسردگي است؟

همانطور كه گفته شد، انزوا طلبي و كناره‌گيري از جمع مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد. به عنوان مثال ممكن است فردي از اجتماعات اطراف خود لذت نبرد و تفاوت‌هاي زيادي با ديگران احساس كند، بنابراين تمايلي به بودن در جمع نمي‌يابد. اين پديده امروزه بيشتر بين فرزندان جوان و نوجوان با والدينشان ديده مي‌شود. معمولا ارزش‌ها و علايق فرزندان به خصوص در دوره بلوغ با والدينشان متفاوت است، همين مسئله خود مي‌تواند باعث افسردگي بشود. در ادامه به چند دليل عمده كناره گيري از جمع بيشتر مي‌پردازيم:

1. گوشه گيري در افسردگي

افسردگي، به سرماخوردگي بيماري‌هاي رواني معروف است. شايد چون گسترده‌تر و شيوع بيشتري دارد. گوشه گيري در افسردگي يكي از نشانه‌هاي شايع آن است. اما تنها زماني تشخيص اختلال افسردگي داده مي‌شود كه فرد نسبت به قبل از افسردگي، در رفتارش تغيير ايجاد شده باشد، يعني فرد پيش‌تر شخصيتي اجتماعي داشته‌است و اكنون گوشه‌گير و منزوي شده. نشانه‌هاي افسردگي ممكن است تا سال‌ها پنهان بماند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه مقاله علائم افسردگي مي‌تواند مفيد باشد.

2. تيپ شخصيتي درون گرا

برخي افراد عمدتا به دليل ژنتيك و تربيت خانوادگي، افرادي انزوا طلب و غير اجتماعي هستند. بايد پذيرفت كه اين ويژگي، يك ويژگي دروني‌ست و نبايد دستاويز تمسخر، انتقاد و يا تحقير قرار بگيرد. ممكن است خود فرد از شرايط خود راضي باشد و كم حرف بودن و تنها بودن را ترجيح بدهد، بنابراين برچسب زدن به اين افراد، جز آسيب زدن به آن‌ها، كاركرد ديگري ندارد.

3. اختلالات شخصيتي

ابتلا به اختلالات شخصيتي مثل شخصيت اسكيزوئيد و شخصيت اجتنابي فرد را از ديگران و اجتماع گريزان مي‌كند. اما وجه تفاوت اين دو شخصيت در اين است كه شخصيت اسكيزوئيد علاقه‌اي به تعامل با ديگران ندارد، اما شخصيت اجتنابي دائما نگران اين است كه مورد تمسخر ديگران قرار بگيرد، در حالي كه بسيار دوست دارد در جمع باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه شخصيت اسكيزوئيد و شخصيت اجتنابي كليك كنيد.

گوشه گيري در افسردگي و انزوا چه زماني خطرناك است؟

كناره گيري از جمع، يكي از ويژگي‌هاي بارز بيماري افسردگي است. فرد به طور تقريبا دائمي، از لذت‌هاي گذشته خود دوري كرده و ديگر شرايط پذيرش افراد و شركت در جمع‌ها را ندارد. همانطور كه گفته شد، انزوا زماني اختلال محسوب مي‌شود كه باعث عذاب فرد شده و كارايي او را تحت تأثير قرار دهد.

گوشه گيري در افسردگي زماني خطرناك است كه اتفاقي او را به سمت افكار خودكشي و پوچ گرايي درباره زندگي بكشاند. بنابراين در اين زمان بسيار بايد هوشيار باشيد و هر نشانه اي را جدي تلقي كنيد. مردن براي بيمار افسرده اصلا چيز وحشتناكي نيست و به دليل نااميدي، احساس شكست و افكار بيمارگون، هر لحظه ممكن است اين اتفاق شوم رخ دهد. بنابراين با ديدن علائم خودكشي هر چه سريع‌تر براي درمان به روانشناس مراجعه كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه علائم خودكشي كليك كنيد.

چگونه به گوشه گيري در افراد دچار افسردگي كمك كنيم؟

اولين قدم براي كمك به بيمار افسرده، اين است كه سعي كنيد بدون هيچ‌گونه قضاوت و وعده‌هاي واهي حضور خود را پررنگ كرده، به او توجه كنيد و بگوييد كه در كنارش هستيد. دومين قدم اين است كه او را ترغيب به درمان كنيد و بخواهيد كه قرار ملاقاتي با يك درمانگر ترتيب دهند يا شما اين مسئوليت را برعهده بگيريد و او را به ارتباط با يك روانشناس تشويق كنيد. براي اطلاع از انواع روش‌هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

بسياري از افراد نمي‌پذيرند كه افسرده هستند و فكر مي‌كنند اين نوسانات خلقي زود گذر است. همچنين بسياري از اطرافيان و خانواده‌ها نيز افسردگي را خنده دار و وسيله‌اي براي جلب توجه مي‌دانند. بايد بدانيد كه افسردگي يكي از خطرناك‌ترين بيماري‌هاي رواني و عامل اصلي خودكشي است. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله كمك به افراد افسرده را مطالعه كنيد.

كمك به درمان افسردگي

درمان موفق براي افسرده‌ها تركيبي از روان‌درماني فردي، دارو درماني و درمان گروهي است. همچنين شما مي‌توانيد از دوستان صميمي عزيزتان بخواهيد كه جمعي ترتيب دهند و فرد افسرده را به حضور در آن جمع ترغيب كنيد. فرد افسرده سرشار از شكست، احساس گناه، نا اميدي و بي انگيزگي است و شما بايد اطلاع كامل از ويژگي‌هاي فرد افسرده داشته باشيد و نحوه رفتار با آن‌ها را بياموزيد. توجه داشته‌باشيد كه درمان اين بيماري نياز به تداخلات تخصصي دارد و درمان آن بدون كمك مشاور خطر بازگشت و عود افسردگي را افزايش مي‌دهد. مشاوره افسردگي به شما براي رسيدن به بهترين نتيجه خدمات درماني ارائه مي‌دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه گوشه گيري در افسردگي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع : گوشه گيري در افسردگي | افسرده ها را بشناسيد

امتیاز:
بازدید:
برچسب: گوشه گيري در افسردگي،
موضوع:
[ ۱۷ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۷:۴۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 2
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی