مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

زندگي مستقل فرزندان از موضوعاتي است كه معمولا براي پدرومادرها چالش ايجاد مي‌كند. اگر فرزندي در خانه داشته باشيد كه سنين جواني را تجربه مي‌كند، به احتمال زياد دغدغه‌هاي زيادي را در مورد نحوه مستقل شدن او تجربه مي‌كنيد. چرا كه مشخصه بارز سنين جواني استقلال‌خواهي است. اين استقلال‌خواهي منجر به اين مي‌شود كه فرزند شما بخواهند زندگي مستقلي تشكيل دهد وراهي جدا براي خود در پيش گيرد. اما معمولا والدين مي‌ترسند كه فرزندشان در انتخاب راه درست در زندگي دچار لغزش شود. به خصوص والديني كه فرزندشان خواهان زندگي مستقل پيش از ازدواج است در اين زمينه نگراني‌هاي زيادي را تجربه مي كنند.. اگر فرزند شما نيز قصد چنين كاري را دارد، مي‌توانيد با كمك مشاوره خانواده اين مساله را بررسي كرده و فرزند خود را ياري كنيد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره خانواده كليك كنيد.  

منبع: زندگي مستقل مجردي

 

زندگي مستقل فرزندان : چه زماني مناسب است؟

بطور معمول، افراد پس از پشت سرگذاشتن بحران نوجواني و رسيدن به دوره ي جواني، يعني در اواخر دهه‌ي دوم زندگي خود مي‌توانند براي زندگي مستقل آماده شوند. اما براي تجربه يك زندگي مستقل موفق سن و سال، عامل تعيين كننده‌اي نيست. بلكه بيشتر از آن فرزندان نياز به پرورش مهارت‌هاي زندگي، تمرين استقلال  وموارد اين چنيني دارند. تا زماني كه فرد نتواند روي پاي خود بايستد و از نظر شخصيتي به خانواده وابسته نباشد نمي‌توان گفت آمادگي استقلال دارد. بهتر است در مراحل رشد فرزندان خود از نظرات مشاوران متخصص استفاده نماييد. مشاور مي‌تواند آن‌ها را با پيامدها و چالش‌هاي زندگي مجردي آشنا كند. براي كسب اطلاع بيشتر از چالش‌هاي زندگي مجردي كليك كنيد.

بديهي است كه با قرار گرفتن افراد در مسير جواني ميل به استقلال  نيز در آن‌ها افزايش يابد. اما در بسياري از مواقع نداشتن تعريف درست از استقلال و فراهم نبودن پيش نيازهاي لازم براي آن، باعث مي‌شود كه اين مساله به بهاي هزينه‌ها و آسيب‌هاي بسياري براي خود فرد و خانواده تمام شود. براي اينكه فرزندتان در راه مستقل شدن انتخاب‌هاي درستي داشته باشد و اين دوره را با سلامت پشت سر بگذارد، تلاش كنيد در طي گفتگوهاي دوستانه پيش‌نيازهاي زندگي مستقل را براي او مطرح نماييد. تا جايي كه فرزندتان خود انتخاب كند كه آيا شرايط لازم براي جدا شدن از خانواده را دارد يا خير. در ادامه به برخي از اين پيش‌نيازها اشاره خواهيم كرد:

1. زندگي مستقل فرزندان : استقلال همه‌جانبه

دليل بسياري از جوانان براي زندگي جدا از خانواده، نياز آن‌ها به استقلال است. در واقع آن‌ها عقيده دارند كه ديگر بزرگ شده‌اند و مي‌توانند به تنهايي از پس زندگي خود بر بيايند. اگر شما فكر مي‌كنيد كه فرزندتان هنوز براي اين امر آماده نشده، رفتارهاي او را در ساير زمينه‌ها بررسي كنيد و درباره‌ي آن‌ها با او گفت و گوي صميمانه‌اي انجام دهيد.

براي مثال جوان شما بايد بداند كه استقلال تنها به معني جدا كردن خانه از خانواده‌ي اصلي نيست. بلكه مساله ي مهمي است كه نياز به تلاش و پرورش مهارت‌هاي گوناگون دارد. اگر فرد ميل به استقلال دارد بايد بتواند به تدريج همه‌ي اين توانايي‌ها را در خود پرورش دهد. از جمله ابعاد مهمي كه  فرد بايد بتواند در آن‌ها مهارت كسب كند توانايي استقلال مالي است. زندگي جداگانه‌اي كه فرد ساليان سال از نظر مالي كاملا وابسته به خانواده باقي مي‌ماند، نمونه‌اي از يك زندگي مستقل نيست و حتي به مشكلات خانوادگي نيز منجر مي‌شود. براي كسب اطلاعات در زمينه اختلافات خانوادگي كليك كنيد. 

2. توانايي مديريت كردن امور خانه

بسياري از جوانان هنوز تصور دقيقي از زندگي مستقل درخانه‌اي جداگانه ندارند. انجام شدن كارهاي آن‌ها توسط مادر يا پدر ممكن است باعث شود كه از زندگي تصور ساده انگارانه‌اي داشته باشند. به همين منظور تمام وظايفي كه بايد انجام دهند را به روشني برايشان توضيح دهيد. شايد آن‌ها هيچ وقت حواسشان به اين موضوع نبوده كه كارها و مشكلاتي نظير خرابي لوله‌ها، سوختن لامپ‌ها، بيرون بردن زباله‌ها، پرداختن قبوض و... كي و چگونه انجام مي‌شده. براي اينكه فرزندتان بتواند كاملا روي پاهاي خود بايستد، بايد درمورد وظايف و كارهاي پيش رو آگاهي بيشتري كسب كند.

3. زندگي مستقل فرزندان | توانايي مديريت امور مالي

بسياري از افراد پس از اينكه ورود به زندگي مستقل به شدت در مديريت هزينه‌هاي خود دچار مشكل مي‌شوند چرا كه قبل از شروع زندگي مستقلانه، تصور دقيقي از هزينه‌ها نداشته‌اند. به همين خاطر بعدا دچار دردسر هاي زيادي مي شوند. براي اينكه از اين لحاظ بعدها با فرزندتان دچار بحث و مشكل نشويد، به طور واضح و روشن در اين باره با او گفت و گو كنيد.

4. توانايي "نه" گفتن

آموزش اين مهارت به فرزندان كمك بسياري در طول زندگي به آن‌ها خواهد كرد. به خصوص زماني كه آنان به تازگي تصميم به زندگي در خانه‌اي جدا مي‌گيرند، به ميزان بسيار زيادي به اين مهارت نياز پيدا خواهند كرد. توانايي نه گفتن كه به مهارت جرات ورزي معروف است از طريق مطالعه، رفتن به كلاس‌هاي مهارت آموزي و جلسات مشاوره با روان شناس قابل پرورش و تقويت است.

هنگامي كه فرزندتان مي‌خواهد تنها زندگي كند با مسائلي رو به رو مي‌شود كه براي او جديد است. اگر او مهارت لازم براي برخورد با آن‌ها را نداشته باشد به سادگي دچار دردسر خواهد شد. براي مثال ممكن است دوست‌هاي او توقعاتي داشته باشند مانند اينكه خانه را مدتي در اختيار آن‌ها قرار دهد يا اينكه بخواهند دائما به خانه‌اش بروند. براي مديريت كردن مسائل اين چنيني فرزندتان به ميزان زيادي به مهارت جرات ورزي نياز دارد. شما در آموزش و تقويت اين مهارت در فرزند خود نقش بسزايي خواهيد داشت.

زندگي مستقل فرزندان | مزاياي زندگي مستقل

زندگي مستقل فرزندان چالش‌ها و پيامدهاي زيادي را به همراه خواهد داشت اما در كنار آن مزايايي هم دارد. زندگي مستقل اين امكان را به فرزندان مي‌دهد كه قبل ازدواج با مسئوليت‌هاي و سختي‌هاي زندگي تا حدودي آشنا شوند و در واقع براي آن تمرين كنند. پس از مستقل شدن فرد وابستگي كمتري به ديگران دارد و در نتيجه اعتماد به نفس بيشتري به دست مي‌آورد. فرزندان شما با وجود استقلال، تجربه‌هاي جديدي كسب مي‌كنند و در تصميم گيري و خلاقيت بهتر عمل خواهند كرد. پس اگر فرزندتان قصد مستقل شدن دارد، بهتر است آن را بررسي كرده و با كمك روانشناس بهترين تصميم را اتخاذ نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشكلات جوانان با والدين كليك كنيد. 

سخن آخر

اگر در زمينه‌ زندگي مستقل فرزندان دچار چالش‌ها و درگيري‌هاي زيادي با او شده‌ايد توجه به اين نكته ضروري است كه نگذاريد روابط صميمانه شما تحت تاثير اين مسائل آسيب ببيند. اگر نمي‌توانيد گفتگو موثري با فرزند خود برقرار كنيد، بايد ابتدا مهارت‌هاي ارتباطي موثر در ارتباط با جوانان را به دست بياوريد سپس با او وارد گفت و گو شويد. اگر رابطه شما با او تحت تاثير اين بحث‌ها آسيب‌هاي جدي ديده است، توصيه مي‌شود كه از يك روانشناس خانواده براي رفع مشكل خود كمك بگيريد. روانشناس خانواده در آسيب شناسي مشكلتان به شما كمك خواهد كرد. هم چنين با پرورش و تقويت مهارت‌هاي ارتباطي طرفين در پيشگيري از آسيب‌هاي بعدي نيز تاثيرگذار خواهد بود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه زندگي مستقل فرزندان پيش از ازدواج مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق شماره 02122018502 و يا از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: زندگي مستقل مجردي

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: زندگي مستقل مجردي،
موضوع:
[ ۹ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۵۰:۴۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 4
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی