مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

تست كوكائين چگونه انجام مي‌شود؟ آيا مصرف ماده كوكائين با تست‌هاي معمول اعتياد براي ازدواج يا استخدام قابل تشخيص است؟ يا در صورت مصرف كوكائين فرد مي‌تواند نتيجه تست خود را دستكاري كند؟ آزمايش اعتياد به كوكائين مانند ديگر تست‌هاي اعتياد بايد توسط متخصصان در مراكز مربوط به اعتياد انجام شود. متخصصان با استفاده از روش‌هاي آزمايشگاهي مي‌توانند وجود هر نوع ماده‌اي را در بدن شناسايي كنند. اما تشخيص وجود موادي مثل كوكائين در بدن تنها در يك بازه زماني محدود بعد از مصرف قابل تشخيص است. از طرفي تست‌هاي اعتياد انواع مختلفي داشته و نمي‌توانند مصرف تمامي مواد اعتيادآور را تشخيص دهند؛ همچنين منفي بودن آزمايش نيز هميشه دليل بر عدم مصرف نيست. در ادامه درباره تست كوكائين و موارد منفي شدن تست صحبت خواهيم كرد.

منبع: تست اعتياد كوكائين

 

ماده كوكائين چيست؟

ماده كوكائين ماده‌اي روان‌گردان از دسته مواد محرك است، كه از گياه كوكا به دست مي‌آيد. امروزه ماده كوكائين به صورت گردي سفيد رنگ از تلخيص ماده شيميايي داخل برگ‌هاي اين گياه به دست مي‌آيد كه اثراتي به مراتب قوي دارد و از قيمت بالايي برخوردار است. به دليل قيمت بالاي اين ماده و البته عدم توليد آن در ايران، تهيه و استفاده از كوكائين در ايران بسيار گران تمام مي‌شود و معمولا مختص اقشار مرفه جامعه است. براي كسب اطلاع در زمينه مواد محرك كليك كنيد.

گونه ديگري از اين ماده به نام كراك كوكائين نيز وجود دارد كه به دليل تفاوت فرمول و داشتن ناخالصي از كوكائين خالص ارزان‌تر است، اما عوارض اعتيادزاي شديدتري دارد. كراك كوكائين معمولا در ايران كمتر استفاده مي‌شود و كراكي كه به دست افراد مي‌رسد معمولا فشرده هروئين بوده و تاثيرات بسيار مخرب‌تري نسبت به خود هروئين دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اعتياد به كوكائين كليك كنيد.

نحوه مصرف كوكائين

كوكائين پودري سفيدرنگ، نرم، شفاف و كريستالي با طعمي تلخ است كه با موادي مانند شكر يا پودر تالك مخلوط مي‌شود و از طريق استنشاقي، خوراكي، دود كردن، تزريقي و حتي مالش روي لثه مصرف مي‌گردد و در نهايت وارد جريان خون مي‌شود.

نشانه هاي مصرف كوكائين

اثرات كوتاه‌مدت مصرف كوكائين مانند ديگر مواد محرك از جمله آمفتامين‌ها (مثل شيشه) يا MDMA (اكستازي) شامل بالا رفتن انرژي، توهم، هذيان، احساس سرخوشي و چابكي، افزايش ضربان قلب و تنفس، گشادي مردمك چشم، پريدگي رنگ، كاهش اشتها، تعريق شديد و بي‌خوابي است. 

اثرات بلندمدت كوكائين مانند هر ماده روان‌گردان ديگري خوشايند نيست. چراكه احساس سرخوشي اوليه ديگر وجود نخواهد داشت و فرد صرفا براي حفظ حالت عادي خود مجبور مي‌شود كه كوكائين را آن هم در مقادير بيشتر مصرف كند. از عوارض بلندمدت مصرف كوكائين مي‌توان به افسردگي، بي‌خوابي طولاني، كاهش وزن نامتعادل، زخم‌هاي پوستي، پيري ظاهري و مشكلات گوارشي و تنفسي اشاره كرد. مصرف طولاني مدت اين ماده حتي در برخي موارد منجر به ايجاد اختلالات روان پريشي شديد نظير اسكيزوفرني خواهد شد كه تا آخر عمر فرد را با مشكلات رواني درگير مي‌كند.

چه زماني تست كوكائين مي‌گيرند؟

تست‌ اعتياد به دلايل مختلف و در موقعيت‌هاي متنوع ممكن است گرفته شود. در شرايط عادي گرفتن تست اعتياد بدون اجازه فرد غيرقانوني است و نمي‌توان كسي را مجبور به انجام تست كرد. اما در مواقعي براي به دست آوردن يك موقعيت ممكن است تست اعتياد اجباري باشد. براي مثال بعضي از منسب‌ها و مشاغل در كنار گواهي عدم سوءپيشينه، گواهي عدم اعتياد را نيز درخواست مي‌كنند و يا تست‌هاي پيش از ازدواج علاوه بر آزمايش برخي بيماري‌ها شامل تست اعتياد نيز مي‌شود. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه تست‌ اعتياد كليك كنيد. 

همچنين اگر به خاطر عوارض رواني يا جسمي مصرف مواد به اورژانس مراجعه شود، پزشك اورژانس براي اطمينان از مصرف يك ماده و جلوگيري از مسموميت و آسيب جاني، بدون اجازه از فرد تست مصرف مواد را تجويز مي‌كند. اگر به مصرف كوكائين در يكي از اطرافيانتان مشكوك هستيد، براي آن كه او را راضي به انجام تست كنيد، بهتر است كه اول از يك روانشناس متخصص در حوزه اعتياد مشاوره بگيريد. براي كسب اطلاع در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

تست كوكائين | آزمايش اعتياد به كوكائين

معمولا در كشور ما به دليل اينكه كوكائين ماده متعارف و معمولي نيست تست‌هاي شغلي و ازدواج شامل سنجش ماده كوكائين نمي‌شوند. در اين موارد به سنجش مصرف مشتقات مورفين مانند ترياك و شيره و هروئين و در برخي موارد سنجش مصرف آمفتامين‌ها و مشتقات حشيش بسنده مي‌شود. به همين خاطر شما بايد خودتان درخواست انجام تست‌هاي بيشتر نظير تست كوكائين را به مسئولين آزمايشگاه بدهيد.

انواع آزمايش اعتياد به كوكائين | انواع تست كوكائين

تست مصرف كوكائين از راه آزمايش نمونه خون، بزاق، ادرار و مو قابل اجراست. استفاده از نمونه خون و بزاق به خاطر آن كه تنها تا چند ساعت پس از مصرف مي‌تواند وجود مواد را نشان دهد معمولا استفاده نمي‌شود. معمول‌ترين روش آزمايش اعتياد به كوكائين استفاده از نمونه ادرار است كه حدود 2 تا 4 روز پس از مصرف، مي‌تواند وجود مواد را نشان دهد. دقيق‌ترين آزمايش اعتياد به كوكائين استفاده از نمونه مو است كه تا حدود 3 ماه پس از مصرف، مقدار دقيق، زمان مصرف و نوع مواد را تشخيص مي‌دهد.

ترفندهاي منفي شدن جواب تست كوكائين | منفي شدن آزمايش اعتياد به كوكائين

براي آزمايش اعتياد به كوكائين معمولا از بسته‌هايي كه اصطلاحا به آن‌ها كيت تست كوكائين گفته مي‌شود يا كيت‌هاي تست چند مواد استفاده مي‌كنند. اين بسته‌ها حاوي يك قطره‌چكان براي ريختن نمونه و يك كاسِت هستند، داخل شي پلاستيكي يك نواري كاغذي قرار دارد و قسمتي از آن براي ريختن نمونه مشخص شده است. در قسمت مشخص شده مقداري از نمونه را مي‌ريزند و پس از حدود بيست دقيقه در قسمتي ديگر با پررنگ شدن خطوطي مشخص بر روي كاغذ، مثبت، منفي و يا غيرمعتبر بودن تست تعيين مي‌شود.

1. منفي شدن تست كوكائين | عوض كردن نمونه

ريختن ادرار فرد ديگر يا ادرار مصنوعي داخل ظرف نمونه يا عوض كردن نمونه با نمونه فرد ديگر ساده‌ترين روش اين كار است. اين روش معمولا به خاطر مراقبت مسئولان مركز گرفتن نمونه به وسيله آينه روبروي محل نمونه‌گيري و دوربين‌هاي مداربسته چندان قابل استفاده نيست. 

2. منفي شدن تست كوكائين | رقيق كردن نمونه

رقيق كردن نمونه هم مانند روش بالا با وارد كردن آب يا موادي ديگر به نمونه انجام مي‌شود و علاوه بر آن، به خاطر كنترل‌هاي محل نمونه‌گيري قابل اجرا نيست و با آزمايش دقيق‌تر مشخص مي‌شود.

3. منفي شدن تست كوكائين | تغيير PH نمونه

با ريختن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا چيزهاي ديگر به نمونه، PH آن تغيير مي‌كند و اعتبارش را از دست مي‌دهد. اما اين ترفند نيز با آزمايش دقيق‌تر قابل تشخيص است. در اجراي هر كدام از اين سه ترفند در صورتي كه نمونه ادرار مختل شده باشد و آزمايشگاه به نتيجه آزمايش مشكوك شود، تست تكميلي TLC اجرا مي‌شود كه بسيار دقيق‌تر است و ديگر راهي براي كتمان و تقلب باقي نمي‌ماند.

4. منفي شدن تست كوكائين | صبر كردن تا سم‌زدايي طبيعي بدن

همانطور كه گفته شد كوكائين پس از چند ساعت از سيستم بزاق و خون خارج مي‌شود و به صورت طبيعي پس از حدود دو تا چهار روز از سيستم ادرار نيز خارج مي‌شود. طولاني‌ترين قسمت دفعي سيستم بدن موها هستند كه تا حدود 3 ماه پس از مصرف وجود كوكائين و زمان مصرف آن را نشان مي‌دهند و نياز به سم‌زدايي طولاني‌تري دارند. در نتيجه گرفتن تست مو بهترين روش تشخيصي محسوب مي شود اما به دليل هزينه‌هاي زياد، خانواده‎ها از گرفتن آن صرف نظر مي‌كنند.

5. منفي شدن تست كوكائين | روش‌هاي سم‌زدايي سريع‌تر

روش قانوني و بدون تقلب براي منفي شدن آزمايش اعتياد به كوكائين سم‌زدايي يا خارج كردن مواد از سيستم بدن با روش سريع است. نوشيدن آب فراوان باعث افزايش سوخت و ساز بدن و افزايش حجم ادرار و در نتيجه خروج سريع‌تر ماده مصرفي از بدن مي‌شود. براي بالا بردن سوخت و ساز بيشتر مي‌توان از ورزش هم كمك گرفت. با اضافه شدن ورزش به زندگي، فرد انرژي و انگيزه بيشتري براي ترك دائم و مقابله با وسوسه مصرف مجدد به دست مي‌آورد.

اگر بخواهم كوكائين را ترك كنم!

توصيه ما اين است كه اگر به فكر روشي براي منفي شدن تست كوكائين خود هستيد و به خاطر آن روش سم‌زدايي موقت را امتحان مي‌كنيد، با مطالعه و مشورت بيشتر درباره ترك اعتياد كوكائين، به انتخاب اين گزينه هم فكر كنيد. امروزه روش هاي ترك بسيار آساني مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه به كمك آن‌ها مي توانيد با تحمل درد و فشارهاي رواني كم‌تر براي هميشه از شر اعتياد خلاص شويد. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كوكائين كليك كنيد.

ترك اعتياد به كوكائين در خانه

بسياري از افراد به دلايل مختلف از ترك در مراكز كمپ خودداري كرده و به دنبال راهي براي ترك در خانه مي‌گردند. ترك كوكائين در خانه امكان پذير است اما مشروط به آنكه تحت نظارت يك فرد متخصص انجام گيرد. ترك خودسرانه علاوه بر عدم موفقيت و بازگشت مجدد به مصرف، مشكلات جدي نيز براي سلامتي فرد به همراه خواهد داشت. شما مي‌توانيد با دريافت خدمات مشاوره حضوري و تلفني، تحت نظر يك فرد متخصص در حوزه اعتياد، فرايند ترك را در خانه آغاز كنيد و با موفقيت به اتمام برسانيد. متخصصان مركز مشاوره حامي هنر زندگي در خدمت شما هستند تا در هر كجا كه هستيد در اين زمينه ياري‌تان كنند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آزمايش اعتياد به كوكائين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق شماره 02122018502 و يا از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

منبع: تست اعتياد كوكائين

امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد كوكائين،
موضوع:
[ ۲ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۰۷:۳۳ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 3
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی