مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

اختلال آزارگري جنسي (ساديسم)

اختلال آزارگري جنسي يا همان ساديسم عبارت است از وارد كردن رنج و آزار جنسي يا رواني به شخصي ديگر كه براي انجام تحريك جنسي ايجاد مي‌ شود. اين عمل، آزارگر جنسي را به اوج لذت مي‌رساند. شروع اختلال معمولا پيش از ۱۸ سالگي است و ميزان ابتلا در مردان بيشتر از زنان است. معمولا ساديسم با مازوخيسم ارتباط نزديكي با يكديگر دارند، با اين حال قربانياني كه ساديسمي‌ ها انتخاب مي‌ كنند، مازوخيسم نيستند چرا كه برخي از برانگيختگي‌ هاي جنسي ساديسم ناشي از عدم تمايل فرد مقابل به رابطه جنسي است. براي كسب اطلاعات بيش تر در زمينه مازوخيسم كليك كنيد.

 

نشانه‌هاي آزارگري جنسي

ساديسم يا آزار گري نشانه ها و علائمي دارد كه برخي از مهم ترين و شايع ترين آن ها به شرح زير هستند :
_تخيلات و نياز جنسي و يا رفتارهايي كه در طي آن‌ها قرباني را زجر مي‌ دهد. اين افعال مي‌ تواند به صورت كلامي و يا جسماني باشد. آزارگر جنسي با تحقير و ايجاد درد در فرد مقابل از لحاظ جنسي تحريك مي‌ شود.
_درد، تحقير يا به بند كشيدن از جمله كار هايي است كه آزارگر جنسي علاقه دارد حداقل يكي از آن‌ ها را در طي رابطه انجام دهد.
_فعاليت آزارگري مهم‌ ترين منبع تحريك جنسي است و يا براي رسيدن به اوج لذت جنسي ضروري است.
_از ديگر ويژگي‌ هايي كه افراد ساديسم در رفتار و افكار خود دارند مي‌ توان به موارد زير اشاره كرد.
_عدم تمايل به معاشقه و پيش نوازي
_داشتن افكار مداوم پيرامون برقراري رابطه جنسي
_استفاده از الفاظ ركيك و فحاشي جنسي و متلك‌ هاي جنسي
_ميل آسيب به اندام‌ هاي جنسي فرد مقابل
_خيانت و تنوع طلبي ، رابطه جنسي با روسپيان ، تجاوزات جنسي (براي كسب اطلاع بيش تر در زمينه تجاوزات جنسي كليك كنيد.)
_برخي خيال پردازي‌ هاي جنسي همانند رابطه جنسي گروهي و يا سهيم كردن شريك جنسي با فردي ديگر
_برقراري روابط جنسي با افراد متعدد و آسيب رساندن فيزيكي به آن‌ ها

 

انواع آزارگري جنسي (ساديسم)

ساديسم مي‌تواند به شكل‌هاي مختلف انجام شود. از اين رو آن‌ها را در سه دسته طبقه بندي مي‌كنند. طبقه بندي انواع ساديسم يا آزار گري جنسي به شرح زير مي باشد:

ساديسم ذهني 

حالتي است كه شخص ساديستيك به جاي اين‌كه به ديگران آزار و اذيت وارد كند، صحنه‌ هاي اعمال ساديسمي را در ذهن و تصور خود مجسم مي‌ كند و از آن‌ ها لذت مي‌ برد.

ساديسم سمبوليك

يك حالت انحرافي و غيرعادي رواني است كه مبتلايان آن، به جاي وارد كردن زجر و شكنجه بدني به ديگران، كوشش مي‌كنند با تحميل حالات مخرب رواني مانند توهين و تحقير كردن و پايمال كردن شخصيت افرادي كه با آن‌ها برخورد دارند، براي خود يك حالت ارضاء رواني ايجاد كنند.

ساديسم بدني

انحراف ساديسم واقعي يا ساديسم بدني كه در آن افراد مبتلا كسب لذت جنسي را در تحميل آزار و اذيت بدني و ايجاد دردهاي جسمي براي ديگران مي‌بينند و اين اعمال را بعضي اوقات حتي تا مرحله قتل و كشتار مرتكب مي‌شوند. بعضي افراد با آزار و شكنجه و كشتن حيوانات به لذت جنسي مي‌رسند.
در رابطه ساديستي_مازوخيستي، غالبا از وسايلي چون زنجير، شلاق، وسايل لاستيكي و تجهيزات چرمي و تسمه‌اي و كفش‌هاي پاشنه بلند استفاده مي‌شود. گاهي فرد مقابل ساديستيك، خود مايل به رنج و درد براي كسب لذت جنسي است. با اين حال اغلب ساديسمي‌ها قربانياني را انتخاب مي‌كنند كه تمايلي به اين نوع رابطه ندارند. براي اطلاع از نحوه برقراري رابطه جنسي سالم كليك كنيد.

 

طبقه بندي اختلال شخصيت ساديسم

اختلال شخصيت ساديسم يا آزارگري به چند طبقه تقسيم بندي مي شود. برخي از مهم ترين و شايع ترين انواع آن ها به شرح زير هستند:

1. ساديسم اجباري

ساديسم اجباري بيش تر در بين افرادي وجود دارد كه جايگاه بالايي دارند و افراد زيادي در زير دستشان فعاليت مي كنند. اين افراد به كنترل شديد ديگران مي پردازند و سعي مي كنند با اعمال خشونت نسبت به زير دستان خود احساس قدرت شان را افزايش دهند. اعمال قدرت و خشونت در جايگاه بالا لذت بسيار زيادي را به اين افراد مي دهد.

2. ساديسم انفجاري

اين افراد در برخي موقعيت‌ ها به طور غير قابل پيش بيني خطرناك مي‌ شوند و به طور كل كنترل خود را از دست مي دهند. در اين شرايط به ديگرا حمله مي كنند و از اعمال خشونت خود لذت بسيار زيادي مي‌ برند.

3. از دست دادن كنترل

در اين نوع اختلال شخصيت ساديسمي فرد مي تواند پيش بيني كند كه كدام موقعيت ها خطرناك هستند و سريعا خود را به آن موقعيت رسانده و اولين نفر اعمال خشونت را شروع مي‌ كند. خشونت و حمله به ديگران باعث احساس لذت در اين افراد شده و هم چنين از اين طريق اثبات مي‌ كنند كه هيچ ترسي ندارند.


ساديسم اينترنتي

برخي از بررسي ها نشان داده برخي از افرادي كه در شبكه ها و صفحات مجازي به تحقير و توهين ديگران مي پردازند يا ديگران را به اعمال خشونت تهديد مي‌ كنند مبتلا به ساديسم هستند. اين افراد امكان بروز رفتار هاي ساديسمي خود را به روش مستقيم ندارند و در نتيجه از طريق اينترنتي تمايلات ساديسمي خود را ارضا مي كنند. اين افراد با اعمال خشونت و تهديد انسان هاي ديگر ، از احساس ترسي كه در وجود شان به وجود مي‌ آيد لذت بسيار زيادي مي برند.

علل اختلال آزارگري جنسي (ساديسم)

طبق نظريه روانكاوي، ساديسم در واقع ريشه در دوران كودكي و رابطه‌اي كه فرد با مراقبان داشته است، برمي‌گردد. تربيت جنسي و نكات تربيتي فرزندان از جمله مواردي است كه مي‌تواند از بروز اختلالات جنسي چون ساديسم جلوگيري نمايد (براي اطلاع از تربيت جنسي و نكات تربيتي فرزندان كليك كنيد).
به صورت كلي عوامل موثر در ايجاد ساديسم شامل موارد زير مي‌ شود.
_در خانواده‌هايي كه اين اختلال وجود دارد، ممكن است اختلال از طريق ژن‌ ها منتقل شود و جنبه ارثي داشته باشد.
_اختلالات هورموني
_روابط بيمارگونه‌اي كه كودك از سرآغاز زندگي درگير آن‌ ها بوده است.
_وجود سابقه سوء رفتار جنسي در پيشينه زندگي افراد آزار گر
_وجود ساير اختلالات رواني (براي كسب اطلاعات بيش تر در در زمينه روانكاوي كليك كنيد.)

 

تفاوت ساديسم در مردان و زنان

رفتار هاي پرخاشگرانه در جنس مرد بيش تر مشاهده مي‌ شود و در ويژگي هاي رفتاري آنان بيش تر وجود دارد. رفتار هاي ساديسمي در جنس مردانه بيشتر شناخته مي‌ شود اما ساديسم در زنان كم تر تظاهر پيدا مي كند. طبق نظريه فرويد تمايلات جنسي زنان بيش تر به وسيله رفتار هايي هم چون مازوخيسم يا آزاد طلبي جنسي بروز پيدا مي‌ كند اما با توجه به نظريه فرويد ، عناصر معكوس نيز در زنان وجود دارد و در صورتي كه امنيت شان به خطر بيفتد ، غريزه محافظت در وجود شان فعال مي شود و در اين صورت رفتارهاي پرخاشگرانه به صورت ساديسم آزاد مي گردد. توجه داشته باشيد كه زنان مبتلا به اختلال ساديسم نسبت به مردان خشونت كم تري در رفتارهاي خود ندارند بلكه تنها ممكن است زنان راه هاي متفاوتي را نسبت به مردم براي ارضاي تمايلات پرخاشگرانه و ساديسمي خود در پيش بگيرند.

درمان اختلال آزارگري جنسي (ساديسم)

مبتلايان به اين اختلال مي‌ توانند با مراجعه به مراكز درماني اختلال‌ هاي جنسي، با كمك روان شناس، درمان‌هاي به خصوصي دريافت كنند. روان درماني بينش مدار يا شرطي سازي انزجاري از درمان‌هاي معروف در اين حيطه هستند. در اين بين همسر نقش مهمي ايفا مي‌كند. براي كسب اطلاع بيش تر در زمينه روان درماني كليك كنيد.
همچنين مي‌توان از روش‌هايي شامل مديريت و شايسته سازي الگوهاي برانگيختگي جنسي و خودارضايي، همچنين درمان‌هايي شامل بازسازي شناختي و آموزش مهارت‌هاي اجتماعي استفاده كرد. مقاله همه چيز درباره خود ارضايي را نيز مطالعه كنيد.
از دارو نيز براي كاهش توهمات و رفتارهاي مربوط به انحرافات جنسي استفاده مي‌شود. اين امر به ويژه در افرادي كه رفتارهاي خود آزارانه شديد و خطرناك دارند موثر است. (براي كسب اطلاعات بيش تر در زمينه انحرافات جنسي كليك كنيد.)
نكته بسيار مهم اين است كه درمان ساديسم جنسي در صورتي امكان پذير است كه خود فرد تمايل به درمان داشته باشد. در مواردي غير از اين فرد درمان نشده و يا درمان طولاني مدت و سخت خواهد شد.

 

نكته پاياني

ساديسم و ناهنجاري‌هاي جنسي معمولا متاثر از عدم تعادل بين نيازهاي جنسي و ارضاي آن‌ ها و نيز افكاري بيمارگونه مي‌باشد كه به طرق مختلف در زندگي افراد نمايان شده است و باعث ناهنجاري‌هاي بسياري در زندگي فردي و اجتماعي مي‌گردد. شرايط محيطي و نبود آموزش‌هاي صحيح باعث گسترش روز افزون افراد مبتلا به اين عارضه مي‌شود. كساني كه از ساديسم و ناهنجاري‌ هاي جنسي رنج مي‌ برند در زندگي خود انواع شكست‌ ها را تجربه مي‌ كنند و به دليل داشتن افكاري پريشان كه صرفا آب و رنگي جنسي دارد به خود و جامعه‌اي كه در آن حضور دارند صدمات جبران ناپذيري مي‌ زنند. به همين منظور ضروري است كه اين افراد مورد درمان قرار گيرند. در اين شرايط ضروري است كه از خدمات روانشناسي و روان پزشكي استفاده نمود. براي شناخت بيشتر در زمينه اختلالات جنسي كليك كنيد.

مركز مشاوره حامي هنر زندگي

با توجه به افزايش فشارهاي رواني و استرس هاي روزمره ، امروزه بسياري از افراد نياز دارند از خدمات روانشناسي استفاده كنند اما با توجه به به مشكلاتي هم چون كمبود وقت و يا مسائل اقتصادي ممكن است برخي از افراد چشم بر روي اين نياز خود ببندند و از دريافت مشاوره پشيمان شوند. مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي با گردآوري كادري مجرب و متخصص اين امكان را مهيا كرده تا به صورت تلفني با متخصصان تماس بگيريد. در مشاوره تلفني هزينه كم تري پرداخت مي شود و مسائلي هم چون رفت و آمد و معطلي نيز حذف مي شود. در مشاوره تلفني كيفيت جلسات مشاوره به هيچ عنوان پايين نمي آيد و مي توانيد كل فرايند درمان را به صورت تلفني پيش ببريد. متخصصان حامي هنر زندگي در خدمت شما هستند تا در زمينه حل مسائل و مشكلات ياري تان كنند. براي كسب اطلاعات بيش تر در زمينه مشاوره تلفني كليك كنيد.

سوالات متداول

اين مشكل از چه سني شروع مي ‌شود؟

در دوران نوجواني و اوايل بزرگسالي خود را نشان مي‌دهد و هيچ ‌گونه ارتباطي با سوء مصرف داروها، بيماري‌‌هاي جسمي يا ضربه مغزي قبلي ندارد.

چه تفاوتي بين ساديسم و اختلال شخصيت ضد اجتماعي وجود دارد؟

در اختلال شخصيت ضد اجتماعي، فرد آزاررسان، به دليل لذت بردن ديگران را آزار نمي‌دهد، ولي فرد مبتلا به ساديسم از آزار دادن و صدمه زدن به ديگران، احساس لذت مي‌كند.

منبع: ساديسم

براي دريافت مشاوره در زمينه ساديسم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ساديسم،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۹:۴۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 1
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی