مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

مرگ والدين يكي از دردناك ترين اتفاقات براي هر فرد در زندگي است. كودكان طبيعتا وابسته تر به والدين و آسيب پذيرترند. بنابراين مرگ والدين براي آن ها مي تواند به مراتب سخت تر و تاثيرگذارتر باشد. در اكثر مواقع خانواده ها به خوبي نمي دانند با كودكي كه والد خود را از دست داده چگونه برخورد كنند. معمولا آگاه كردن كودك در مورد مرگ والدينبرايشان بسيار مشكل است. خيلي مواقع در مورد اينكه توضيح آن آسيبي به كودك وارد كند، نگراني هاي فراوان دارند. در اين مقاله در مورد تاثير مرگ والدين بر كودك، ذهنيت كودك از مرگ و برخورد درست با كودك در اين مواقع بحث شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كنار آمدن كودك با مرگ والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

تاثيرات مرگ والدين بر كودكان

آشفتگي هاي روانشناختي يكي از اصلي ترين تاثيرات از دست دادن والد براي كودك است. اين آشفتگي ها مي تواند از راه هاي مختلف خود را نشان دهد. احساساتي شامل غمگيني شديد و سوگواري تا اضطراب و استرس شديد را در بر مي گيرد. مرگ والدين يكي از عوامل استرس در كودكان مي باشد.

سوگواري كودكان خيلي اوقات مي تواند خود را در رفتارهايي مثل پرخاشگري، منفي بافي شديد و برون ريزي و گاها رفتارهاي مخرب نشان دهد. كودكان توانايي كمتري براي بيان احساسات و هيجانات به طور كلامي دارند. آن ها بيشتر احساسات تجربه شده را با برون ريزي رفتاري نشان مي دهند. به تدريج كودكان با شنيدن كلامي احساسات از زبان بزرگسالان مي آموزند هيجانات را به طور كلامي ابراز كنند. پاسخدهي مراقبين باقي مانده به احساسات كودك تاثيرات زيادي بر پريشاني هاي روانشختي كودك دارد. بر اساس پژوهشي شنونده بودن مراقبين در ارتباط با كودك، تاثير زيادي در كاهش سطح پريشاني رواني كودك دارد.

گاهي كودكان درك درستي از اتفاق و احساسات خود نداشته و بيشتر سردرگمي را تجربه مي كنند. به اين ترتيب خيلي اوقات آثاري از غم و سوگواري را نشان نمي دهند. اما مراقبين نبايد اين موضوع را به حساب تاثير نداشتن مرگ والدين بر كودك بگذارند. شناسايي احساسات عميق كودك، و كمك به كودك براي بروز هيجانات و دادن اطلاعات كافي بنابه درك كودك براي گذراندن دوره سوگواري كودك بسيار مهم است. آگاهي از مراحل رشد و ميزان درك كودكان از محيط به بزرگ ترها در برخورد مناسب كمك مي كند. دريافت مشاوره كودك در چنين شرايطي اهميت زيادي دارد.

 

اثرات دراز مدت مرگ والدين

اثرات روانشناختي مرگ والدين ممكن است تا مدت هاي طولاني پس از گذرادن دوره سوگ ادامه پيدا كند. اين اثرات در برخي سطوح مي تواند بر كل زندگي فرد اثرگذار باشد. كودك در بزرگسالي ممكن است عميقا هميشه احساس از دست دادن يا احساس رنجي دروني داشته باشد. چنين فردي امكان دارد در حرمت نفس روابط عاطفي دچار مشكل شود. اما بر اساس نظر پژوهشگران اثرات دراز مدت بر اساس جنسيت مي تواند متفاوت باشد. بر اساس پژوهشي از دست دادن والد در كودكي، ارتباط مثبتي با افزايش خودمختاري و قدرت طلبي در مردان و افزايش افسردگي در زنان داشت. اما به طور كلي واكنش افراد با توجه به تيپ شخصيتي آن ها متفاوت بود.

 

كمك به كنار آمدن كودك با مرگ والدين

نوع برخورد مراقبين و اطرافيان تاثير بسيار زيادي در كنار آمدن كودك با سوگ دارد. بهتر است براي كمك به كودك براي پشت سر گذاشتن تجربه سوگ روش هاي زير را داشته باشيد:

  • احساسات كودك را بپذيريد و با او همدلي كنيد. با در آغوش گرفتن و توجه كافي داشتن به او نشان دهيد حمايتگر او هستيد و او را درك مي كنيد. كودك را ترغيب كنيد هيجاناتش را برونريزي كند. گريه و حرف زدن در مورد احساسات در صورت توان براي او لازم است.
  • با روش هايي مثل نقاشي كشيدن، نمايش هاي عروسكي، كتاب داستان هاي مصور به كودك كمك كنيد هيجانات خود را از اين واقعه بروز دهد.
  • براي مرور خاطرات با كودك همراه باشيد. اجازه دهيد كودك عكس هاي والد از دست رفته را ببيند. خاطراتي كه با او داشته را مرور كند يا براي ديگران تعريف كند.
  • او را هر از گاهي به زيارت والد فوت شده ببريد. همچنين مي توانيد كودك را در مكان هايي كه والد حضور داشته همراهي كنيد. يادگاري هايي از والد فوت شده مثل عكس يا وسايل او را در اختيارش قرار دهيد. به اين ترتيب به كودك فرصت مي دهيد نزديكي اش را با والد حفظ كند.
  • در مورد مرگ والد به او اطلاع درست و عيني بدهيد. از پنهان كردن موضوع يا اطلاعات مبهم دادن خودداري كنيد. سعي كنيد بنابر سطح درك كودك موضوع را برايش روشن كنيد.

 

روشهاي اشتباه در برخورد با مرگ والد براي كودك

كودكان در برابر مرگ والدين واكنش هاي متفاوتي نشان مي دهند. چگونگي برخورد ابتدايي براي آن كه كودك در آينده با موضوع كنار بيايد حايز اهميت است. اغلب اطرافيان براي آن كه كودك آسيب نبيند روش هاي متفاوتي استفاده مي كنند. 4 روش متداول اشتباهي كه معمولا استفاده مي شود به شرح زير است:

پنهان كاري يا حرف نزدن در مورد مرگ

اين موضوع باعث مي شود كنار آمدن و پذيرش براي كودك دشوارتر شود. كودكان نياز دارند در مورد موضوع صحبت كنند يا احساسشان را بروز دهند. آن ها بايد با واقعيت مواجه شوند و حس كنند احساسشان توسط اطرافيان درك و پذيرفته مي شود.

توضيح با مفاهيم مسافرت رفتن

چنين حرفي ممكن است باعث سوالات و مشكلات زيادي در كودك شود، مثل اينكه چرا خداحافظي نكرد؟ چرا من را با خود نبرد؟ كجا رفته؟ و به اين ترتيب سردرگمي كودك دربرخورد با موضوع بيشتر مي شود. همچنين احساس طرد شدن از سوي والد مي تواند خشم عميقي را در او ايجاد كند. به علاوه گفتن اين حرف باعث مي شود كودك تا مدت ها منتظر والد رفته بماند. به اين ترتيب پذيرش و كنارآمدن با مرگ عزيز براي او دشوارتر شده و يا به شدت به تعويق مي افتد.

مفاهيمي مثل رفتن پيش خدا يا بهشت

ذهن كودكان خيلي عيني است. چنين توضيحاتي به كودكان مي تواند ذهنيت او را به هم بريزد و سردرگمي او را بيشتر كند. كودك ممكن است به اين باور برسد كساني كه نرفته اند آدم هاي بدي هستند، يا خودش خوب نبوده اند. يا در مورد اينكه چرا خدا او را از من گرفته ذهنيت منفي پيدا كند. اين نوع توضيح مي تواند باعث بالا رفتن خشم دروني و افزايش احساس نااميدي حتي گرايش به مرگ در طولاني مدت شود. همچنين اين اطلاعات چون خيلي قابل فهم نيستند، پذيرش را براي كودك سخت تر مي كند.

دور كردن كودك از مراسم

كودكان نياز دارند در مراسم متناسب با سن و شرايطشان شركت كنند. آن ها بايد فرصت اين را داشته باشند كه براي عزيز خود سوگواري كرده و با او خداحافظي كنند. محروم كردن كودك از مراسم باعث مي شود تا مدت ها نتواند با احساس از دست دادن كنار بيايد. به عبارتي از دست دادن والد را نپذيرد. چنين مشكلي مي تواند باعث شود كودك تا مدت هاي طولاني در سوگ والد بماند و حتي مشكلات خلقي يا افسردگي در او سال ها ادامه يابد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كنار آمدن كودك با مرگ والدين مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: اثرات مرگ والدين بر كودكان و راه هاي كمك كردن به آنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مرگ والدين،
موضوع:
[ ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۳:۴۶ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

داروي فلورازپام يكي از دارو هاي ضد اضطراب و خواب آور است كه با نام تجاري دالمان عرضه مي شود. اين دارو به دليل ويژگي هاي آرامبخشي خود به شدت وابستگي ايجاد مي كند، بنابراين هرگز نبايد خودسرانه مصرف شود. بسياري از مردم به اثرات سريع و مثبت فلورازپام نگاه مي كنند و روي ديگر سكه را نمي بينند. مصرف هر دارويي علاوه بر فوايدش عوارضي به همراه دارد. ترجيح درمانگران اغلب درمان بدون دارو مي باشد، به همين دليل آنان معمولا از ديگر روش هاي درمان اضطراب استفاده مي كنند. اين مطلب عوارض جانبي و احتياط هاي لازم درباره مصرف فلورازپام را بيان كرده ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي خواب و ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فلورازپام چيست؟

فلورازپام با نام تجاري دالمان يا دالمادورم ( Dalmane & dalmadorm )، يكي از دارو هاي خانواده بنزوديازپين هاست و عدمتا براي درمان اختلالات اضطرابي و درمان بي خوابي تجويز مي شود. فلورازپام به شكل كپسول عرضه مي شود. اين دارو داراي خواص آرام بخشي عضلاني است و براي تشنج نيز تجويز مي شود. فلورازپام معمولا در دوره هاي كوتاه يك يا دو هفته اي تجويز مي شود و بايد زير نظر پزشك مصرف شود.

 

عوارض جانبي فلورازپام

برخي از عوارض ناشي از فلورازپام خفيف بوده و به دليل اثردرماني مصرف آن قطع نمي شود. با اين حال در صورت مشاهده هر نوع تغيير پزشك خود ر ادر جريان قرار دهيد. سرگيجه يا مشكل هماهنگي عصب و عضله يكي از اثرات اين دارو است كه اگر ادامه دار و شديد باشد بايد با پزشك خود در ارتباط باشيد. افزايش خطر سقوط يا سرگيجه هنگام بلند شدن از يك موقعيت نشسته يا دراز كش نيز مشاهده مي شود.

فلورازپام چون براي بي خوابي شبانه تجويز مي شود، در صورت داشتن خواب آلودگي روزانه حتما به پزشك خود مراجعه كنيد.

به دليل خواب بودن مغز تحت تاثير فلورازپام ممكن است كارهايي را انجام دهيد كه خود به ياد نياوريد. اگر متوجه شديد كه كاري كرديد كه از آن آگاهي نداشتيد و فراموش كرديد به پزشك خود اطلاع دهيد.

برخي از عوارضي كه اگر اتفاق افتاد بايد با پزشك مشورت كنيد شامل موارد زير است:

  • از دست دادن حافظه
  • تغييرات خلقي و رفتاري مثل افسردگي، افكار عحيب، افكار خودكشي، توهم، پرخاشگري و اضطراب
  • واكنش هاي آلرژيك مثل تورم و التهاب، خارش و تنگي نفس
  • سرگيجه
  • ناهماهنگي در عضلات
  • سردرد و ناراحتي معده
  • سوزش سر دل
  • تهوع و استفراغ
  • يبوست يا اسهال
  • درد در دستگاه گوارش
  • عصبي بودن و تحريك پذيري
  • تشنگي
  • درد هاي بدني
  • پر حرفي
  • بيش فعالي و يا مشكل در تمركز
  • مشكل در بينايي و سوزش چشم
  • افت فشار خون
  • دهان خشك و مزه تلخ دهان
  • بي حوصلگي و افسردگي
  • بي اشتهايي

 

احتياط ها در مصرف فلورازپام

در صورت داشتن آلرژي به يكي از داروهاي ضداضطراب حتما با پزشك خود در مورد مصرف فلورازپام مشورت كنيد. در صورت داشتن بيماري هاي كليوي و كبد بايد احتياط كنيد. برخي ديگر از هشدار هاي مصرف فلورازپام شامل موارد زير مي باشد:

  • داشتن مشكلات تنفسي
  • بيماري انسدادي ريوي
  • آپنه خواب
  • مشكلات روحي مثل افسردگي يا افكار خودكشي
  • داشتن سابقه شخصي يا خانوادگي اعتياد
  • سابقه خانوادگي راه رفتن در خواب
  • بيماري هاي خاص عضلاني
  • هنگام رانندگي يا كارهايي كه نياز به هشياري كامل دارند
  • مصرف دارو با الكل و ماري جوانا

سالمندان به دليل گيجي و توهم، بي ثباتي و خواب آلودگي و افزايش احتمال سقوط و شكستگي استخوان با احتياط بايد مصرف شود.

اخطار: مصرف فلورازپام در دوران بارداري و شير دهي ممنوع است.

 

بيش مصرفي فلورازپام

مصرف بيشتر از حد تجويز شده پزشك ممكن است خطرات زير را به دنبال داشته باشد:

  • خواب آلودگي شديد
  • سردرگمي و گيجي
  • افزايش فشار خون و ضربان قلب
  • افسردگي و خطر خودكشي
  • كما

اقدامات فوري بيمارستاني و شستشوي معده بايد سريعا بعد از وجود اين علائم و مصرف زياد انجام شود.

 

ترك فلورازپام

اين دارو عمدتا در دوره هاي كوتاه مدت مصرف مي شود و به ايجاد وابستگي نمي رسد. اما در صورت مصرف طولاني مدت، به دليل ساختار شيميايي آن وابستگي هاي شديد ايجاد كرده و باعث بيش مصرفي و اوردوز مي شود. همچنين ترك ناگهاني آن مي تواند باعث تشديد عوارض جانبي شود. بنابراين هرگونه مصرف آن بايد زير نظر پزشك صورت بگيرد و در صورت تصميم به اتمام درمان طبق برنامه تدريجي متخصص پيش رفت. براي ترك موفق داروهاي ضد اضطرابي دريافتمشاوره روانشناسي ضرورت دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي خواب و ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:  فلورازپام | موارد مصرف و عوارض فلورازپام چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فلورازپام،
موضوع:
[ ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۵:۲۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

لورازپام يكي از دارو هاي شايع براي درمان بي خوابي و اضطراب است كه به طور گسترده در دسترس عموم قرار گرفته و به راحتي خريد و فروش مي شود. اما بسياري از مصرف كنندگان از ويژگي هاي اين دارو بي خبر هستند و خودسرانه آن را مصرف مي كنند. داروي لورازپام به علت ساختار شيميايي اش باعث وابستگي مي شود. استفاده بدون تجويز متخصص، باعث سو مصرف شده و شديدا خطرناك است. جهت اطلاع از عوارض و اثرات داروي لورازپام ادامه مطلب را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي خواب و ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي لورازپام چيست؟

لورازپام با نام تجاري آتيوان ( Ativan ) به فروش مي رسد، يكي از داروهاي خانواده بنزوديازپين هاست كه به طور كلي برايدرمان اضطراب استفاده مي شود. اما جداي از خاصيت ضد اضطرابي لورازپام براي درمان بي خوابي نيز مصرف بالايي دارد.

اين دارو به دليل قدرت بالا، بايد شديدا از دسترس عموم دور نگه داشته شود و فقط زير نظر پزشك مصرف شود. همچنين دوز مصرفي و شيوه مصرف آن بسيار حساس است و لازم است كه دقت به خرج دهيد.

 

موارد مصرف لورازپام

همانطور كه گفته شد اصلي ترين مورد مصرف لورازپام براي كاهش اضطراب و بي خوابي است. برخي ديگر از موارد تجويز آن به شرح زير است:

  • درمان صرع فعال مثل صرع منطقه اي
  • ترك الكل
  • كاهش تهوع و استفراغ ناشي از شيمي درماني
  • كنترل شكل گيري حافظه در زمان عمل هاي جراحي

تغيير سبك زندگي و پيگيري يك برنامه روان درماني براي كاهش استرس ممكن است اثر بخشي اين دارو را افزايش دهد.

 

مكانيسم اثر لورازپام

لورازپام مثل ديگر داروهاي خانواده بنزوديازپين ها، با اثر گذاري بر روي ناقل عصبي GABA فعاليت مي كند و با تسهيل عملكرد گابا و كاهش مهار آن، باعث افزايش اين انتقال دهنده عصبي شده و به دنبال آن باعث آرامش و كاهش اضطراب مي شود؛ درنتيجه فرايند خواب را تسهيل مي كند.

 

عوارض جانبي لورازپام

اگر بعد از مصرف لورازپام به علائم آلرژيك مثل مشكل در تنفس و تورم صورت، لب، زبان يا گلو دچار شديد، سريعا به پزشك مراجعه كنيد. برخي ديگر از عوارض جانبي كه نياز به در ميان گذاشتن با پزشك دارد، عباتند از:

  • خواب آلودگي شديد
  • افكار خودكشي يا صدمه زدن به خود
  • تغييرات غير عادي در حالت يا رفتار
  • سردرگمي، پرخاشگري و توهم
  • تشديد مشكلات خواب
  • احساس ناگهاني هيجان
  • ضعف عضلاني
  • افتادگي پلك ها
  • مشكل در بلعيدن غذا
  • تغييرات بينايي
  • اختلال در صحبت كردن
  • ناتواني جنسي
  • يبوست
  • تغيير اشتها
  • افت فشار خون
  • درد معده
  • زردي پوست
  • ادرار تيره
  • سرگيجه
  • مشكلات حافظه
  • احساس ناراحتي و نا امني

 

منع مصرف و احتياط ها براي مصرف لورازپام

در صورت داشتن سابقه واكنش آلرژيك به هر كدام از بنزوديازپين ها مثل ديازپام، كلروديازپوكسايد، كلونازپام، فلورازپام و ديگر داروها براي مصرف لورازپام احتياط شود. هشدار ها و احتياط هايي كه براي مصرف لورازپام لازم است در نظر گرفته شود، شامل موارد زير است:

  • داشتن تشنج يا صرع
  • بيماري هاي كليوي يا كبد
  • آسم يا ساير اختلالات تنفسي
  • مشكلات چشمي مثل گلوكوم زاويه دار
  • سابقه افسردگي يا افكار و اقدام به خودكشي
  • سابقه مصرف مواد و دارو هاي مخدر و الكل

مصرف در سالمندان به دليل افزايش خطر سقوط و اثر متفاوت روي كودكان كه باعث افزايش تكانه ها و توهم مي شود، بايد با احتياط مصرف شود.

اخظار: مصرف در دوران بارداري و شيردهي ممنوع است.

 

تداخل دارويي با لورازپام

مصرف لورازپام با ديگر دارو هايي كه باعث خواب آلودگي يا كند شدن تنفس مي شوند بسيار خطرناك است و مي تواند باعث مرگ شود. قبل از مصرف اين دارو به همراه قرص هاي خواب، داروهاي مسكن، داروهاي سرفه، آرامبخش هاي عضلاني، داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي و همچنين دارو هاي تشنج، حتما با پزشك خود مشورت كنيد.

هرگز خود سرانه لورازپام را مصرف نكنيد و قبل از مصرف تمام دارو هاي ديگر خود را به پزشك معرفي كنيد. به ويژه:

  • ديگر دارو هاي درمان اضطراب
  • پروبنكيد ( probenecid )
  • آمينوفيلين يا تئوفيلين
  • دارو هاي ضد افسردگي و روانپزشكي
  • دارو هاي مسكن
  • دارو هاي تشنج
  • دارو هاي حاوي آنتي هيستامين

 

بيش مصرفي و مسموميت با لورازپام

مصرف بيش از اندازه بسيار خطرناك بوده و عوارض زير را به همراه خواهد داشت:

  • خواب آلودگي شديد
  • تخريب دروني
  • افزايش متناقض اضطراب يا تحريك
  • حركات عجيب و غير ارادي چشم
  • بينايي تار
  • انقباض غير ارادي عضلات
  • كاهش قدرت عضلات
  • كاهش سرعت زمان واكنش و رفلكس هاي بدني
  • افت شديد فشار خون
  • افت شديد تنفس
  • عدم پاسخگويي و هوشياري
  • كما
  • مرگ، به ويژه وقتي همراه با مواد مخدر، كدئين يا مورفين مصرف شود.

توجه: حتي ميزان كمي از اين علائم، نشانه مصرف بيش از حد مجاز است.

 

عوارض ترك ناگهاني لورازپام

به دليل قدرت لورازپام، مصرف آن بعد از مدت طولاني باعث نياز سيستم بدني به دارو شده و امكان سو مصرف وجود دارد. در عين حال سيستم بدن به آن وابسته شده و ترك ناگهاني لورازپام عوارض خطرناكي به دنبال خواهد داشت و حتي مي تواند باعث مرگ شود. برخي از عوارض ترك ناگهاني لورازپام عبارتند از:

  • سردرد شديد
  • عرق كردن
  • لرزش بدن به ويژه در دست ها
  • دشواري تمركز
  • گيجي و سردرگمي
  • افزايش فشار خون و ضربان قلب
  • تهوع و استفراغ
  • گرفتگي شكم
  • كاهش وزن
  • احساس ترس و اضطراب
  • تغييرات خلقي
  • حمله پانيك يا هراس 

مجدد تاكيد مي كنيم از مصرف خودسرانه لورازپام شديدا پرهيز كنيد و تمام مراحل مصرف و ترك مصرف اين دارو را زير نظر پزشك دنبال كنيد. در صورت مشاهده هرگونه عوارض جانبي يا تشديد آن، سريعا با پزشك خود ارتباط بگيريد. ترك اين دارو نيازمند جايگزيني با درمان هاي ديگر است، مشاوره روانشناسي به شما درمان هاي غير دارويي و درمان هاي مكمل براي كاهش وابستگي به دارو را ارائه مي دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي خواب و ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: لورازپام | اثرات و عوارض لورازپام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: لورازپام،
موضوع:
[ ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۴:۳۰ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

كم حرفي بهتر است يا پر حرفي؟ به چه افرادي كم حرف گفته مي شود؟ آيا كم حرفي در مردان بيشتر است؟ برخي افراد بسيار خوش صحبت هستند و در هر جمعي كه باشند كانون توجه مي شوند و به راحتي با ديگران ارتباط برقرار مي كنند. در مقابل برخي ديگر بسيار آرام و كم حرف هستند و اصولا در جمع و ميهماني ها بيشتر شنونده اند. از لحاظ شخصيتي گروه اول را برونگرا و گروه دوم را درونگرا مي نامند. به عبارتي اين تفات هاي فردي و شخصيتي آدم هاست كه آن ها را از هم متفاوت و متمايز مي كند. اما آيا مي توان كم حرفي را معادل درون گرايي دانست؟ براي رسيدن به پاسخ اين سوال با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي ارتباطي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

كم حرفي چيست؟

منظور از كم حرفي صحبت نكردن در موقعيت هايي است كه انتظار مي رود فرد حرف بزند، در واقع گويا در حال فرار است و از قرار گرفتن در موقعيت صحبت كردن اجتناب مي كند. اين مسئله مي تواند ريشه در اعتماد به نفس و كم رويي فرد داشته باشد. افراد كم حرف به احتمال بسيار قوي افراد خجالتي و كم رويي هستند، همين عامل موجب كم حرفي آن ها مي شود.

نكته مهم اين است كه كم حرفي با درونگرايي تفاوت دارد. وجه تمايز كم حرفي و درونگرايي اين است كه فرد درونگرا با اينكه خيلي مواقع تصميم مي گيرد صحبت نكند و شنونده باشد اما در مواقع لزوم و در جاي مناسب قاطعانه صحبت مي كند و اظهار نظر مي كند. اما فرد كم حرف تا جاي ممكن از صحبت كردن اجتناب مي كند و حتي اگر نظرش را هم بپرسند از پاسخ دادن طفره مي رود. افزايش اعتماد به نفس و فراگيري مهارت هاي ارتباطي كمك شاياني به افراد كم حرف مي كند. 

 

آيا كم حرفي ذاتي است؟

همانطور كه گفته شد تيپ هاي شخصيتي مثل درونگرايي و برونگرايي ذاتي هستند، اما آيا كم حرفي هم ذاتي است؟ بايد توجه داشت كه يادگيري زبان و صحبت كردن از دوران كودكي شروع شده و يك روند طبيعي است و ميزان پرورش و رشد زباني به شخصيت فرد بستگي دارد. شايان ذكر است زبان با تمرين و ممارست پيشرفت مي كند و بازخوردهاي محيطي در تشويق كودك براي صحبت كردن نقش كليدي ايفا مي كند، اگر والدين بي حوصله باشند و زمان كافي براي صحبت كردن به كودك خود اختصاص ندهند و با بي حوصلگي به سوالات كودك پاسخ دهند در واقع او را از سر خود باز كنند، كودك احساس سرخوردگي كرده و ميل به برقراري ارتباط كلامي كم كم در او از بين مي رود. 

 

علل كم حرفي

در مجموع كم حرفي مي تواند علت هاي مختلفي داشته باشد. كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم:

  • اعتماد به نفس پايين يا نداشتن اعتماد به نفس باعث مي شود فرد احساس كند، مهارت لازم براي صحبت كردن را ندارد.
  • خجالت و كم رويي
  • درون گرايي
  • اضطراب اجتماعي؛ نگراني و ترس از صحبت كردن در جمع
  • نداشتن مهارت هاي اجتماعي مثل مهارت ابراز وجود، مهارت برقراري ارتباط موثر، مهارت دوستيابي و فن بيان
  • داشتن افكار و باور هاي غلط در مورد عملكرد اجتماعي خود
  • تصورات اشتباه درباره اينكه حرف هاي من براي هيچ كس جالب نيست يا چون در اين مورد اطلاعات زيادي ندارم نبايد اظهار نظر كنم، در واقع مي توان خطاهاي شناختي باعث كم حرفي شود
  • آشنا نبودن به زبان بدن
  • خانواده، مدرسه و جامعه

 

آيا راهي براي مقابله و درمان كم حرفي وجود دارد؟

افراد كم حرف اغلب به واسطه اضطرابي كه تجربه مي كنند و نيز ناتواني در ابراز وجود رنج عظيمي را تجربه مي كنند. وقتي كسي در جمع شروع به صحبت مي كند و جمع را با خود همراه مي كند ولي فرد كم حرف كه در حاشيه قرار گرفته و نميتواند حرفهايش را بزند در واقع درحال انجام يك جنگ دروني است. در چنين شرايطي شخص كم حرف بارها و بارها خود را سرزنش مي كند و با احساسات منفي و بي ارزشي روبرو مي شود. از راهكارهاي مهم و موثر در زمينه مقابله با كم حرفي مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • تقويت اعتماد به نفس
  • كنترل و درمان اضطراب و استرس
  • تقويت مهارت هاي اجتماعي و ارتباطي
  • تمرين گوش دادن فعال
  • تمرين خودگويي مثبت بجاي خودگويي منفي
  • شركت در گروه هاي مختلف از جمله گروه درماني
  • تمرين جلوي آيينه
  • اهميت به ظاهر و پوشش مناسب
  • آگاهي از نحوه ايستادن و نگاه كردن خود، همواره سعي كنيد با اعتماد به نفس به نظر برسيد

بسياري از راهكارهاي گفته شده نياز به همراهي يك فرد متخصص دارد. مشاوره روانشناسي شما را براي رسيدن به اين اهداف ياري خواهد كرد.

 

كم حرفي در جمع 

داشتن شخصيتي آرام و متين مي‌تواند خواسته بسياري از افراد باشد، زيرا اين را مي‌دانند كه اگر بتوانند شخصيت محكم و قوي از خود بسازند در حين اين كه لزومي وجود ندارد كه حتما صحبت كنند، هميشه مورد احترام و توجه خواهند بود. اما بهتر است بدانيد كه اين روش زياد عملي و آسان نيست.

مسلما در جمعي از دوستان، اقوام يا خانواده كه در يك رستوران دور هم جمع شده‌اند و مشغول صحبت كردن و يادآوري خاطرات گذشته هستند، معمولا كسيي به فردي كه هميشه ساكت است علاقه اي ندارد. مسلما آن‌ها فردي را مي‌خواهند كه در جمع مشاركت كند.

اگر سعي كنيد كه هر حرفي كه مي‌زنيد حتما هوشمندانه باشد، قطعا فشار زيادي به خودتان وارد مي‌كنيد. اگر مدام در حال سعي بر اين باشيد كه همچين فردي به نظر برسيد، شايد در نظر ديگران مدام در حال ادا درآوردن به نظر برسيد.

البته قرار نيست براي جبران كم حرفي گستاخ و پر حرف باشيد. بلكه قرار است هوشمندانه، كوتاه و موثر صحبت كنيد. تنها بايد بدانيد چه زماني صحبت كنيد و چه زماني سكوت كنيد، از خنده هاي بيجا اجتناب كنيد و لبخند بي دليل نداشته باشيد. در آخر پيشنهاد مي شود ابتدا در جمع دوستان نزديك شروع به تمرين كنيد و سپس درگروه هاي بزرگ تر قرار بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي ارتباطي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:  كم حرفي | نشانه ها، تشخيص و درمان كم حرفي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كم حرفي،
موضوع:
[ ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۱:۲۸ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

كلونازپام جزو داروهاي ضد اضطراب است كه عمدتا براي درمان تشنج و حملات پانيك تجويز مي شود. تمام داروهاي اين دسته به علت ساختار آن، بسيار اعتياد آور است. مصرف خودسرانه و خارج از تجويز پزشك مي تواند وابستگي ايجاد كند. همچنين عوارض ناشي از ترك ناگهاني كلونازپام نيز بسيار خطرناك است؛ در نتيجه مصرف كردن و نكردن آن و همچنين دوز مصرفي بايد كاملا تحت نظر يك متخصص باشد. براي ترك اين داروها درمان هايي مشابه ترك اعتياد به كار مي رود. بنابراين دريافت مشاوره ترك اعتياد توسط يك روانشناس مفيد خواهد بود. براي اطلاع از ساير داروهاي اعتياد آور كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

داروي كلونازپام

كلونازپام با نام تجاري كلونوپين، يكي از دارو هاي خانواده بنزوديازپين هاست. كلونازپام عمدتا براي درمان اضطراب استفاده مي شود. كلونازپام از دارو هاي قوي خانواده بنزوديازپين هاست. دوز و ميزان مصرف اين دارو بايد كاملا تحت نظر پزشك باشد و مصرف خودسرانه آن اكيدا ممنوع است. بر اساس سن، وزن و حساسيت هاي دارويي تجويز ميزان آن متفاوت است اما عمدتا 2تا3 عدد در روز مصرف مي شود.

 

موارد مصرف كلونازپام

موارد مصرف كلونازپام براي پيشگيري و درمان تشنج، حملات هراس يا پانيك، بي قراري حركتي، انواع خاصي از صرع و درمان شوك هاي ناشي از ترس كاربرد دارد. اين دارو كيفيت زندگي را در افرادي كه با اين مشكلات دست و پنجه نرم مي كنند را بهبود مي بخشد. كلونازپام با آرام كردن مغز و اعصاب شما اثر مي كند. لازم به ذكر است كلونازپام به هر زماني اثر درماني كامل خواهد داشت كه در كنار مصرفش مشاوره روانشناسي نيز داشته باشيد. در غير اين صورت تنها جسم خود را وابسته به يك دارو مي كنيد.

 

عوارض جانبي كلونازپام

عوارض جانبي كلونازپام ممكن است براي شما اتفاق نيفتد و اشكالش در افراد مختلف متفاوت باشد. اما اصلي ترين عوارض آن به شرح زير است:

  • خواب آلودگي
  • سرگيجه
  • خستگي
  • عدم هماهنگي يا افزايش توليد بزاق
  • احتمال ايجاد افسردگي، افكار خودكشي و ساير مشكلات روحي
  • تغييرات ناگهاني در افكار و رفتار مثل سردرگمي و گيجي، مشكلات حافظه و رفتار آسيب زننده

در صورت بروز علائمي چون كبودي، خونريزي بدن و علائم عفونت مثل تب يا گلودرد به پزشك خود مراجعه كنيد.

نكته: واكنش آلرژيك به اين دارو نادر است اما در صورت وجود خارش، تورم و التهاب صورت، زبان و گلو، سرگيجه شديد و مشكل تنفسي سريعا به مركز درمان مراجعه كنيد.

در نظر داشته باشيد پزشك شما اين دارو را تجويز كرده است و تشخيص داده كه فوايد آن براي شما بيش از عوارض آن است، اما در صورت تشديد هر يك از عوارض حتما با پزشك خود مشورت كنيد.

 

موارد احتياط در مصرف كلونازپام

قبل از مصرف كلونازپام، اگر به داروهاي خانواده بنزوديازپين ها مثل لورازپام يا ديازپام، حساسيت داريد به پزشك خود اطلاع دهيد. در صورت داشتن مشكلات زير نيز مصرف اين دارو بايد با دقت بيشتري صورت گيرد. 

  • وجود مشكلات چشم
  • وجود بيماري هاي خاص خوني مثل پورفيري
  • داشتن بيماري كبد
  • داشتن بيماري كليوي
  • داشتن مشكلات ريوي يا تنفسي
  • وجود مشكلات خلقي مثل افسردگي يا افكار خودكشي
  • سابقه شخصي يا خانوادگي اعتياد به مواد يا الكل

 

موراد منع مصرف كلونازپام

در موارد زير مصرف از خوردن اين دارو خودداري كنيد:

مصرف الكل يا ماري جوانا (گل) به همراه كلونازپام مي تواند باعث تشديد سرگيجه و خواب آلودگي شما شود، بنابراين لازم است مصرف اين مواد كنترل شود.

هنگام رانندگي و استفاده از ماشين آلات يا هر كاري كه به هوشياري نياز دارد مصرف نشود.

قبل از انجام عمل جراحي به پزشك يا دندان پزشك خود تمام محصولاتي را كه استفاده مي كنيد ياد آور شويد.

به دليل تاثير بر رشد فيزيكي و رواني در كودكان، قبل از تجويز براي كودكان، دقت كنيد.

در سالمندان به دليل ايجاد خواب آلودگي، سرگيجه و سردرگمي، مي تواند خطر سقوط و افتادن را افزايش دهد. بنابراين لازم است با حساسيت بيشتري تجويز شود.

در زنان باردار فقط در صورت نياز جدي به مصرف، نبايد قطع شود. به دليل اينكه تشنج هاي درمان نشده براي مادر و كودك در دوران بارداري بسيار خطرناك است، بنابراين لازم است درباره قطع دارو با پزشك صحبت شود. اگر در حال برنامه ريزي براي بارداري هستيد يا احتمال بارداري مي دهيد، در مورد نحوه استفاده از كلونازپام با پزشك خود صحبت كند.

به دليل انتقال كلونازپام به شير مادر، قبل از شيردهي با پزشك خود مشورت كنيد.

 

مسموميت با كلونازپام

در صورت مصرف بيش از حد و وجود نشانه هايي مثل بيهوشي يا مشكل تنفسي بلافاصله با اورژانس تماس بگيريد. برخي ديگر از نشانه هاي مسموميت كلونازپام شامل:

  • سردرگمي و توهم
  • از دست دادن هوشياري و ارتباط با محيط
  • كندي رواني حركتي و از دست دادن سرعت واكنش
  • خواب آلودگي شديد

 

عوارض قطع مصرف و ترك ناگهاني كلونازپام

ترك ناگهاني كلونازپام به دليل ماهيت آن ميسر نيست. در صورت نياز فرد يا تشخيص پزشك، دوز مصرفي و نحوه ترك بايد به طور تدريجي اتفاق بيفتد. برخي از عوارض ترك كلونازپام عبارتند از:

  • سردرد
  • درد معده
  • حالت تهوع
  • لرزش
  • تعريق
  • هذيان
  • احساس سرماخوردگي
  • خستگي
  • گيجي و توهم
  • اضطراب
  • افسردگي
  • تشنج
  • افكار خودكشي

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي ضد اضطراب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:  داروي كلونازپام | عوارض و كاربرد قرص كلونازپام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كلونازپام،
موضوع:
[ ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۳:۵۱ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

ممكن است دوستاني معتاد به يك ماده مخدر داشته باشيد. و يا متوجه شده ايد فرزندتان دوستاني معتاد دارد. اغلب اين دوستان اطرافيان خود را به مصرف تشويق مي كنند، اغلب افراد اين تعارفات را بي تاثير مي پندارند. اما واقعا تاثير دوستان در اعتياد چه قدر است؟ آيا چنين دوستاني مي توانند عاملي براي شروع اعتياد باشند؟ طبق مشاهدات بيشتر اعتيادها از نوجواني شروع شده است. براي يك نوجوان دوستان اهميت زيادي دارند. نوجوانان تلاش مي كنند از عقايد و افكار هم سن هاي خود پيروي كنند. در واقع آن ها اين كار را براي آنكه عضوي از آن گروه باشند انجام مي دهند. حال اگر اين دوستان معتاد باشند، بهتر است در ادامه ارتباط با آن ها تجديد نظر كرده و از تاثير دوستان در اعتياد آگاهي كسب نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير دوستان در اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

نوجوان و اعتياد

اعتياد يك پديده مهلك و مخرب در هر جامعه اي است. اعتياد نوجوانان به معناي از بين رفتن نيروي كار و والدين نسل بعد است. دو موضوع اصلي در ارتباط با سن اعتياد و علل گرايش به اعتياد داراي اهميت مي باشد:

1 – پايين آمدن ميانگين سني به اعتياد: به همراه پايين آمدن سن اعتياد مصرف برخي از مواد اعتياد آور از جمله حشيش، شيشه و ماريجوآنا در سنين نوجواني و جواني نسبت به گذشته افزايش يافته است.

2- گروه دوستان معتاد: در تحقيقاتي كه در زمينه علت يابي پديده اعتياد افراد به مواد مخدر انجام شد، مشخص گرديد كه مهم ترين دليل اعتياد افراد به خصوص در نوجوانان، داشتن دوست ناباب است.

 

چرا نوجوانان در برابر اعتياد آسيب پذيرتند؟

در دوران كودكي، فرد تحت تاثير خانواده است ولي با افزايش سن نقش همسالان و دوستان پررنگ مي شود و در دوران نوجواني به اوج خود مي رسد. تاثير پذيري فرد از دوستان در گرايش به مصرف مواد و اعتياد در سنين مختلف به خصوص نوجواني و جواني بسيار زياد است. عوامل مختلف مانند محل سكونت، تاثيرپذيري از دوست ناباب، مشكلات خانوادگي، شرايط محيط خانوادگي در بروز اعتياد افراد نقش دارند. ولي يكي از مهم‌ترين عوامل اعتياد، دوستان هستند. معمولا نوجوانان در برابر مواد مخدر و اعتياد بيش از ساير گروه ها آسيب پذير هستند. چرا كه هنوز به خودشناسي واقعي و مهارت نه گفتن دست نيافته اند. يه علاوه آن كه مانند بزرگسالان آمادگي مقابله با مشكلات زندگي را ندارند. آگاهي از اهميت خانواده و اتخاذ يك سبك فرزندپروري مناسب از همان دوران كودكي، نوجوان را در برابر خطرات ايمن خواهد كرد.

 

تاثير دوستان در اعتياد

نوجوان در برابر مشكلات زندگي و مسائلي كه با آن ها مواجهه مي شوند مانند عدم درك شدن توسط بزرگسالان، از خانواده و اجتماع دور مي شوند و درصدد پيدا كردن تكيه گاه هاي ديگري بر مي آيند پس به سمت دوستان جذب مي شوند زيرا دوستانش نه تنها او را سرزنش نمي كنند بلكه او را بهتر درك مي كنند. نوجوان معمولاً تحت تأثير اعمال، رفتار، گفتار و افكار دوستان خود قرار مي گيرد، خواسته ها و نظرات آنان را بدون مقاومت مي پذيرد بنابراين زمينه انحراف به سمت اعتياد فراهم مي شود.

يكي از ويژگي هاي نوجواني هيجان خواهي آنان است. در جمع‌هاي نوجوانان اموري مانند استعمال سيگار و مواد مخدر و مصرف الكل نوعي سرگرمي تلقي مي‌شود. ارتباط و دوستي با همسالان مبتلا به سو مصرف مواد، عامل مستعد كننده قوي براي ابتلاي نوجوانان به اعتياد است. در ابتدا مواد مجاني به دوست خود تعارف مي‌كنند و پس از معتاد شدن در قبال گرفتن مواد از آن‌ها پول مي گيرند و اين گونه برخي افراد مواد فروش كسب درآمد مي‌كنند. از طرفي شرط ورود به برخي از گروه ها همرنگ شدن با ساير اعضا است. بنابراين اصرار و فشار براي مصرف مواد و مسخره كردن افرادي كه از مشاركت امتناع مي كنند فرد را براي مصرف مواد سپس گرفتن تاييد دوستان تحريك مي كند.

 

عوامل زمينه ساز گرايش به دوستان معتاد

از پارامترهاي مهم دوره نوجواني، هويت يابي، استقلال از خانواده، افزايش گرايش نوجوان به دوستان و الگويابي است. ناتواني براي عبور موفقيت آميز از اين دوره شرايط را براي انحراف فرد به سمت سوء مصرف مواد و اعتياد فراهم مي كند.

هويت

فرد اگر نتواند هويت تثبيت شده اي پيدا كند، تعادل رواني وي به هم مي خورد و دچار نااميدي، گوشه گيري، انزوا، بي اعتمادي خواهد شد كه مي تواند زمينه ساز سو مصرف مواد يا اعتياد شود. همچنين اختلال بحران هويت در طول زمان منجر به بروز اختلالات شخصيت در فرد مي شود. در اختلال شخصيت مرزي احتمال گرايش به مصرف مواد بسيار بالا مي باشد.

چنان چه خانواده و جامعه زمينه لازم را براي هويت يابي فرد فراهم آورند و اين نياز به صورت مناسب برآورده شود؛ فرد براي رسيدن به هويت و ابراز وجود راه هاي انحرافي يا عضويت در گروه هاي خلاف را انتخاب نمي كند. در غير اين صورت فرد جذب كساني مي شود كه فرصت ابراز وجود را در اختيار او قرار دهند. براي مثال وقتي والدين نوجوان را به رسميت نمي شناسند و با او مانند كودك برخورد مي كنند؛ باعث مي شوند تا نوجوان براي شنيده شدن با رفتارهاي مانند سيگار و اعتياد بخواهد نشان دهد كه ديگر كودك نيست.

گسست از خانواده

عدم صميميت و فقدان رابطه عاطفي بين والدين و فرزندان احتمال فرار از خانه، پناه بردن به شخص يا گروه هاي ديگر افزايش پيدا مي كند. در واقع هنگامي كه فرد فكر مي كند در خانواده و جامعه جايگاهي ندارد احساس انزوا و طرد شدگي مي كند و زمينه سركشي فراهم مي شود. در واقع زماني كه نيازهاي عاطفي فرد در محيط خانواده برآورده نشود، او سعي مي‌كند اين نياز را با اتكا بر دوستان و گروه هاي ديگر حل كند.

نياز به تعلق

نياز به تعلق داشتن، نياز به پذيرفته و تاييد شدن افراد در گروه دوستان و همسالان از جمله نيازهاي مهم به خصوص در نوجواني است.  پس برخي از افراد براي ارضا اين نياز، به راحتي با گروه مورد نظر خود همنوايي مي كنند، هنجار هاي گروه خود را مي پذيرد و از عقايد آن ها تقليد مي كنند. نوجوانان با هدف رسيدن به استقلال، شروع به سازمان دهي گروه هاي اجتماعي خاص خود مي كنند. معمولا اولين مصرف مواد به دنبال تعارف‌هاي دوستان رخ مي‌دهد، ارتباط دوستي با همسالان مبتلا به مواد مخدر، عامل مستعدكننده قوي براي ابتلاي نوجوان به اعتياد است. نوجوانان به تعلق داشتن به يك گروه بسيار نيازمندند و بيشتر پيوستن به گروه‌هايي كه مواد مصرف مي‌كنند، بسيار آسان است. هر چه پيوند فرد با خانواده، مدرسه و اجتماعات سالم كمتر باشد، احتمال پيوند او با اين قبيل گروه‌ها بيشتر است.

الگو يابي و همانند سازي

وقتي فرد عضويت در گروهي را مي پذيرد، تمايل دارد با ارزش ها و نگرش هاي گروه هماهنگ شود. الگو پذيري و و همانند سازي از مهم ترين روش يادگيري اجتماعي در كودكي و نوجواني است. يكي از علل ناهنجاري هاي اجتماعي مانند اعتياد الگو برداري ناصحيح است. افرادي كه بيش از حد از دوستان و همسالان خود تاثير مي پذيرند، در زمينه هاي مختلف از جمله اعتياد با هم تعامل و همانند سازي مي كنند.

 

ترك مواد و تاثير دوستان

بعد از ترك مواد فرد بايد رابطه خود را با دوستانش كه اعتياد دارند قطع كنيد. حتي اگر دوستان شما از ترك كردن شما احساس خوبي داشته باشند و شما را تشويق كنند، حقيقت اين است كه آن ها نمي توانند شما را در اين راه ياري كنند. داشتن روابط با اين افراد زندگي گذشته را براي شما تداعي مي كند كه باعث ايجاد وسوسه براي مصرف دوباره است. نقش خانواده در ترك اعتياد در نوجواني ا بسيار اهميت مي يابد، خانواده ها بايد با دريافت مشاوره خانواده به پيدا و حل كردن علت اصلي اعتياد فرزندشان بپردازند.

 

سخن آخر

علاوه بر نوجوانان، بزرگسالان نيز در برابر اعتياد آسيب پذير هستند. همان طور كه دوست معتاد بر نوجوان تاثير دارد بر يك فرد بزرگسال نيز مي تواند تاثير بگذارد. فراموش نكنيد هر موضوعي كه نابهنجار و معضل تلقي شود به مرور زمان براي فرد ممكن است امري عادي جلوه كند. بنابراين خطرات بودن در چنين گروه هايي را جدي بگيريد و قبل از درمان به فكر پيشگيري باشيد. همانطور كه نوجوانان به دلايل مختلف مي توانند آسيب پذير باشند، علل گرايش به اعتياد در بزرگسالان نيز عامل خطرناكي محسوب مي شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير دوستان در اعتياد مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:  نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تاثير دوستان در اعتياد،
موضوع:
[ ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۰:۴۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

سندروم سيندرلا به چه معناست؟ زنان داراي سندروم سيندرلا چه ويژگي هايي دارند؟ آيا شما بانويي هستيد كه  فكر مي كنيد به تنهايي قادر به انتخاب چيزي نيستيد؟ آيا شما دختري هستيد كه در رويا هنوز منتظر رسيدن پادشاه با اسب سفيد است؟ اغلب كارتون هاي والت ديزني مثل سيندرلا، سفيدبرفي و راپونزل به روايتي مي پردازند كه در طي آن دختري در رنج به سر مي برد كه با رسيدن يك شاهزاده سوار بر اسب سفيد به خوشبختي مي رسد و تا آخر عمر به اين خوشبختي ادامه مي دهد. اين روايات و داستان ها به دنبال خود آسيب هايي را براي دختران و زنان به همراه دارد. باورهاي ريشه اي كه باعث مي شود خود زنان نيز توانايي هاي خود را ناديده بگيرند. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وابستگي و استقلال زنان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

سندروم سيندرلا چيست؟

وقتي «كولت داولينگ» (Colette Dowling) در كتاب "ترس پنهان زن‌ها از استقلال" براي اولين بار از عقده سيندرلا نام برد. وي منظورش اتكاي بيش از اندازه زنان در زمينه هاي مختلف مالي عاطفي و رفتاري به مردان بود. او اشاره مي كند كه ترس ناخودآگاهانه زنان از استقلال و خودكفايي همواره آن ها را در سايه حمايت افراطي مردان نگه داشته است. آنچه زن امروز را دچار تعارضات بسيار كرده حفظ مرزهاي وابستگي  و استقلال است كه سندروم سيندرلا در به وجود آمدن آن دخيل بوده است.

ريشه شناسي سندروم سيندرلا

علت ايجاد سندروم سيندرلا شيوه هاي تربيتي است كه از ابتداي كودكي، والدين از آن ها استفاده كرده اند. والدين در ازاي هر كار خوبي كه دختر انجام مي دهد توجه نشان مي دهند يعني توجه مشروطي كه تنها در ازاي خوب، كامل، مودب و ايثارگر بودن اعطا مي شود.

هر گونه شيطنت يا كشف دنيا براي دختران والدين را نگران مي كند؛ در نتيجه موانع و محدوديت ها براي دختران بيشتر مي شود. در مقابل اين موانع كمتر براي پسران در نظر گرفته مي شود. يك از باورها اين است كه دختران بايد به گونه اي رشد بيابند كه مورد دلخواه مردان باشند. تصويري كه از دخترها ايجاد مي كنند تصويري شكننده است كه هرگونه ماجراجويي يا قدم از خود بيرون گذاشتن او را همراه با آسيب مي كند. پس دخترها ياد مي گيرند كه اگر مي خواهند لطمه نبينند بايد همواره در سايه حمايت مردان قرار بگيرند. اين تصوير در دوران بلوغ تشديد هم مي يابد دختران آموزش مي بينند كه چگونه خود را در قالب يك زن دوست داشتني و مطلوب مردان آماده كنند.

ممكن است كه در دوره هايي به دختران گفته شود كه بايد پيشرفت كنند، اما باز انتظار دارند با حمايت كسي ديگر به موفقيت برسند. گويي اين سرنوشت حتمي زنان است كه براي هر گونه شكوفايي بايد كسي براي تكيه داشته باشند. همگي اين افكار و باورها مي تواند زمينه ساز بروز سندروم سيندرلا باشد.

باور هاي زنان داراي سندروم سيندرلا 

سندرم سيندرلا نشانه‌ گريز از مسئوليت پذيري است. زنان تصور مي‌كنند وقتي مردها هوايشان را دارند، آنها از هرگونه مسئوليت مالي، احساسي و فيزيكي رها هستند. باور آنان مي گويد "روزي مردي از راه مي‌رسد و همه‌چيز را سروسامان مي‌دهد و ديگر لازم نيست، نگران چيزي باشم". آن ها ياد مي گيرند تا زماني كه كس ديگري هست تا مسئوليت آن ها را به عهده بگيرد ديگر نيازي به تلاش مازاد ندارند و اين بهانه مانع از هر گونه جاه طلبي از سوي زنان مي شود.

بنابراين ما زناني داريم كه به دليل عدم شناخت توانمندي هاي خودشان فاقد اعتماد به نفس كافي براي هر گونه استقلال طلبي هستند و تنها راه رسيدن به خوشبختي را حضور مردي براي پيش بردن امور خود مي دانند.

آثار سندروم سيندرلا

سندروم سيندرلا همه بخش هاي زندگي زنان را تحت الشعاع قرار مي دهد. معمولا هويت خود قرباني وابستگي به ديگري مي كنند. آن ها ياد مي گيرند كه در هر زمينه اي نياز به كسب اجازه يا گرفتن حمايت از مردان دارند. تصميم گيري قاطعانه براي آن ها كار بسيار دشواري خواهد بود. اين عدم قطعيت را در ميان تك تك كلماتشان هم مي توان بيابيد. بسياري از اين زنان دچار شخصيت وابسته نيز هستند.

براي مثال زن‌ها در بيان نظرشان بسيار بيشتر از عبارت‌هاي «فكر كنم»، «شايد» يا «مطمئن نيستم» استفاده مي‌كنند. اين اختلاف در گفتار نه‌تنها نشاني از باور به تفاوت در توانايي‌هايي زن و مرد است، بلكه خود مي‌تواند منشأ ايجاد اين اختلاف باشد. زناني كه از جانب خودشان پذيرفته شده قلمداد نشوند چگونه مي توانند در يك رابطه موفق ظاهر شوند. همه آنچه از خودشان در ذهن دارند از فيلتر ذهن مردان مي گذرد و اين تاييدخواهي افراطي جز يك حس استيصال مدام براي آن ها چيزي نخواهد داشت. اين جاست كه اغلب آن ها دچار نوعي درماندگي آموخته شده اند و باور كرده اند كه به تنهايي در هيچ زمينه اي نمي تواند موفق شوند.

چطور با سندروم سيندرلا مقابله كنيم؟

از آنجا كه ريشه هاي سندروم سيندرلا با شيوه هاي يادگيري و تربيت در ارتباط است، پيش گيري از آن نيز با دقت بر آموزه هاي تربيتي اتفاق مي افتد. والدين با نگاهي يكسان و به دور از تبعيض جنسيتي بايد يك سبك فرزندپروري مشابهي براي فرزندانشان به كار ببرند.

فرزندان بايد ياد بگيرند كه زن‌ها موجودات چندوجهي هستند و از عهده‌ هر كاري برمي‌آيند و براي خوشبخت‌ شدن به كسي نياز ندارند. بايد به بچه‌ها بياموزيد استقلال ارزشمند است و چنانچه فرصت استقلال داشتند، بايد از آن بهره گرفت. دخترها را از كودكي تشويق كنيد، مسئوليت‌ پذير باشند. در گام نخست به‌دنبال رفع مشكلات‌شان بدون وابستگي به ديگران باشند. آن ها بايد ياد بگيرند براي خوشبخت كردنشان نياز به شاهزاده اي با اسب سفيد ندارند. هر چه دخترها بياموزند كه خود را دقيق تر بشناسند و براي تحقق خواسته هاي خود قاطعانه قدم بردارند براي مبتلا نشدن به سندروم سيندرلا مصون تر خواهند بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه وابستگي و استقلال زنان مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: سندروم سيندرلا | تشخيص و نحوه مقابه با سندروم سيندرلا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سندروم سيندرلا،
موضوع:
[ ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۷:۳۷ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل را مي شناسيد؟ اعتياد به مواد مخدر يكي از بزرگترين مشكلات دنياي امروز است. از جمله معروفترين مواد اعتياد آور مي توان به هروئين، مورفين، متادون، ترياك، شيره ، شيشه، حشيش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفين يا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنيا بسته به ذائقه و شرايطي موجود در آن منطقه مصرف يك يا چند تا از اين مواد مخدر بيشتر است. يكي از مسائلي است كه بسياري از افراد درگير آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل بود. به همين دليل مركز مشاوره هنر زندگي تصميم گرفت تا براي تسهيل دسترس مردم اردبيل به مراكز ترك اعتياد، آدرس تمامي مراكز ترك اعتياد در اردبيل را جمع آوري و معرفي نمايد. براي اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرك ، انواع مواد توهم زا و نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل

مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي به منظور تسهيل دسترسي مردم اردبيل به كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل ، آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل جمع آوري كرده است. شما مي توانيد آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل را در جدول زير مشاهده نماييد. جمع آوري آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل تنها به منظور كمك به مردم اردبيل براي دسترس راحت تر به مراكز ترك اعتياد اردبيل انجام شده است. براي كسب اطلاع بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد و آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره هنر زندگي تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

 

آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل

آدرس مراكز ترك اعتياد اردبيل

نام مراكز ترك اعتياد اردبيل

شماره

اردبيل ـ خ ساحلي ـ روبروي آنتن مخابرات

مركز ترك اعتياد اردبيل

۱

اردبيل _ ميدان سرچشمه _ كوچه طوي _ نرسيده به مسجد طوي

مركز ترك اعتياد اردبيل - اميد

۲

اردبيل - سرچشمه ـ جنب مسجد سرچشمه - كوچه سرچشمه - طبقه دوم

مركز ترك اعتياد اردبيل - انجمن حمايت از ترك اعتياد

۳

اردبيل – ما بين بازار و سرچشمه – جنب بانك ملت مركزي - كوي طوي دوم – ادارة پيشگيري بهزيستي اردبيل

مركز ترك اعتياد اردبيل - بهزيستي

۴

اردبيل ـ ميدان سرچشمه ـ انتهاي كوچه شمس ـ ساختمان پزشكان ديبا ـ طبقه سوم

مركز ترك اعتياد اردبيل - شفاء

۵

اردبيل _ شهرك سبلان _ فاز دوم _ خ جامي

مركز ترك اعتياد اردبيل - ميلاد

۶

براي كسب اطلاع دقيق از آدرس بهترين كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد تا از خدمات مشاور تلفني و حضوري اين مركز بهرمند گرديد.

 

مراكز ترك اعتياد اردبيل

اولين قدم براي ترك اعتياد تصميم خود فرد است. زماني كه شما به دنبال يك مركز ترك اعتياد هستيد، پس تصميم خود را گرفته ايد. فردي كه اعتياد به مواد مخدر دارد از نظر جسمي و رواني وابسته مي شود. براي درمان جسمي مراكز ترك اعتياد و پزشك نقش بسيار موثري را بازي مي كنند. مراكز ترك اعتياد اردبيل به سم زدايي در افراد كمك مي كند. سم زدايي موادر مخدر در اصطلاح عاميانه به معني تعويض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتياد آور از بدن فرد معتاد مي باشد. درمان وابستگي رواني در حين درمان و بعد از آن نقش اساسي دارد كه با كمك راه كار هاي ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشك مي تواند رهايي و ترك صد در صد مواد مخدر دست يابيد. درمان اعتياد زماني نتيجه بخش است كه خماري و علائم ترك در فرد از بين برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله كند. براي ترك اعتياد به مواد مخدر مراجعه به مراكز ترك اعتياد در اردبيل و مراكز سم زدايي فوق سريع در اردبيل و كمپ هاي ترك اعتياد در اردبيل مراجعه كنيد. براي دريافت مشاوره  ترك اعتياد شما مي توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد، چرا كه اعتياد به برخي از مواد مخدر به سادگي صورت مي گيرد و نياز به بستري شدن ندارد. مركز مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي آماده است تا با خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود در زمينه ترك اعتياد به مواد مخدر و معرفي بهترين مراكز ترك اعتياد در اردبيل شما را ياري نمايد.

 

آغاز ترك اعتياد

درمان هر بيماري نياز به زمان دارد، براي اينكه بتوانيد اعتياد خود را ترك كنيد بايد اراده، پشتكار و باور داشته باشيد.

-روز هاي اول ترك اعتياد روز هاي سختي است خماري ناشي از كاهش مواد يا عدم مصرف در فرد معتاد او را نااميد مي كند و از ادامه مسير باز مي دارد. اراده و روحيه فرد در اين روز ها بسيار مهم است

- پذيرش بيماري اعتياد توسط خود فرد معتاد از نكات بسيار مهم مي باشد. قبول بيماري اعتياد به فرد كمك مي كند تا پذيريش علائم ترك و خماري براي فرد قابل تحمل تر باشد.

-مصرف مواد مخدر اثرات سويي از نظر جسمي و رواني بر روي فرد به جاي خواهد گذاشت كه طي مراحل ترك سبب به وجود آمدن علائم ترك، خماري، اختلالات خلقي شديد مي شود. در مراكز ترك اعتياد به بيمار كمك مي شود تا از نظر جسمي و رواني به حالت طبيعي برسد

-خانواده در ترك اعتياد به مواد اعتياد آور نقش تعيين كننده اي دارند. براي اطلاع از نقش خانواده در ترك اعتياد ، نقش خانواده در مراقبت از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

نشانه هاي اعتياد به مواد اعتياد آور

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به مورفين

علائم اعتياد به متادون

علائم اعتيادبه ترياك

علائم اعتياد به شيره

علائم اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به ترامادول

علائم اعتياد به اده مخدر گل

علائم اعتياد به بوپرنورفين يا علائم اعتياد به ب 2

 

 

مركز ترك اعتياد اردبيل هنر زندگي

مركز مشاوره ترك اعتياد اردبيل هنر زندگي با بهرمندي از كادري مجرب در زمينه ترك اعتياد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي تمامي سوالات شما در زمينه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش هاي ترك اعتياد نوين كشف شده اند كه بدون نياز به بستري شدن براي اعتياد به بسياري از موادر مخدر فرد مي تواند اعتياد خود را در خانه ترك كند. از جمله خدمات ترك اعتياد مركز مشاوره هنر زندگي مي توان به موارد زير اشاره داشت.

ترك مواد مخدر، ترك مواد محرك و ترك مواد توهم زا با يكدگيري متفاوت است. براي اطلاع از روش ترك هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات

ترك اعتياد هروئين

ترك اعتياد شيشه

ترك اعتياد حشيش

ترك اعتياد شيره

ترك ماده مخدر گل

ترك اعتياد ماريجوانا

ترك اعتياد مرفين

ترك اعتياد كراك

ترك متادون

ترك اعتياد ترامادل

ترك اعتياد ترياك

ترك اعتياد به الكل

ترك اعتياد به B2 يا ترك بوپرنورفين

و...

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اردبيل | كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۱:۱۴ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك را مي شناسيد؟ اعتياد به مواد مخدر يكي از بزرگترين مشكلات دنياي امروز است. از جمله معروفترين مواد اعتياد آور مي توان به هروئين، مورفين، متادون، ترياك، شيره ، شيشه، حشيش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفين يا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنيا بسته به ذائقه و شرايطي موجود در آن منطقه مصرف يك يا چند تا از اين مواد مخدر بيشتر است. يكي از مسائلي است كه بسياري از افراد درگير آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراكز ترك اعتياد اراك بود. به همين دليل مركز مشاوره هنر زندگي تصميم گرفت تا براي تسهيل دسترس مردم اراك به مراكز ترك اعتياد، آدرس تمامي مراكز ترك اعتياد در اراك را جمع آوري و معرفي نمايد. براي اطلاع از انواع مواد مخدر ،انواع مواد محرك ، انواع مواد توهم زا و نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك

مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي به منظور تسهيل دسترسي مردم اراك به كمپ هاي ترك اعتياد اراك ، آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك جمع آوري كرده است. شما مي توانيد آدرس مراكز ترك اعتياد اراك را در جدول زير مشاهده نماييد. جمع آوري آدرس مراكز ترك اعتياد اراك تنها به منظور كمك به مردم اراك براي دسترس راحت تر به مراكز ترك اعتياد اراك انجام شده است. براي كسب اطلاع بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد و آدرس مراكز ترك اعتياد اراك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره هنر زندگي تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

 

آدرس مراكز ترك اعتياد اراك

آدرس مراكز ترك اعتياد اراك

نام مراكز ترك اعتياد اراك

شماره

اراك - خ قائم مقام روبروي كوچه افتخار

مركز ترك اعتياد اراك - مركز درمان سوء مواد دكتر دهقاني

1

اراك - چها راه فوتبال

مركز ترك اعتياد اراك - مركز درمان سوء مواد دكتر شيرازي

2

اراك -  خ شهيد بهشتي خ نيسانيان ساختمان دكتر نيسانيان

مركز ترك اعتياد اراك - برنا

3

اراك - خ قائم مقام نرسيده به فلكه ساعت روبروي پست بانك

مركز ترك اعتياد اراك - پارسا

4

اراك - خيابان قائم مقام- نرسيده به مولوي غربي- روبروي كوچه افتخار -صبح ها و عصر ها

مركز ترك اعتياد اراك - دكتر مجيد فتح الهي

5

اراك - سي متري فوتبال روبروي درمانگاه ارسطو 

مركز ترك اعتياد اراك - آرامش

6

اراك - ابتداي ۲۰متري فوتبال جنب داروخانه دكتر غلامي

مركز ترك اعتياد اراك - شيرازي

7

اراك - خيابان طالقاني روبروي سازمان تامين اجتماعي شماره ۲

مركز ترك اعتياد اراك - حامي

8

اراك - خ امام ساختمان پزشكان مهر

مركز ترك اعتياد اراك - باران

9

براي كسب اطلاع دقيق از آدرس بهترين كمپ هاي ترك اعتياد اراك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد تا از خدمات مشاور تلفني و حضوري اين مركز بهرمند گرديد.

 

مراكز ترك اعتياد اراك

اولين قدم براي ترك اعتياد تصميم خود فرد است. زماني كه شما به دنبال يك مركز ترك اعتياد هستيد، پس تصميم خود را گرفته ايد. فردي كه اعتياد به مواد مخدر دارد از نظر جسمي و رواني وابسته مي شود. براي درمان جسمي مراكز ترك اعتياد و پزشك نقش بسيار موثري را بازي مي كنند. مراكز ترك اعتياد اراك به سم زدايي در افراد كمك مي كند. سم زدايي موادر مخدر در اصطلاح عاميانه به معني تعويض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتياد آور از بدن فرد معتاد مي باشد. درمان وابستگي رواني در حين درمان و بعد از آن نقش اساسي دارد كه با كمك راه كار هاي ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشك مي تواند رهايي و ترك صد در صد مواد مخدر دست يابيد. درمان اعتياد زماني نتيجه بخش است كه خماري و علائم ترك در فرد از بين برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله كند. براي ترك اعتياد به مواد مخدر مراجعه به مراكز ترك اعتياد در اراك و مراكز سم زدايي فوق سريع در اراك و كمپ هاي ترك اعتياد در اراك مراجعه كنيد. براي دريافت مشاوره  ترك اعتياد شما مي توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد، چرا كه اعتياد به برخي از مواد مخدر به سادگي صورت مي گيرد و نياز به بستري شدن ندارد. مركز مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي آماده است تا با خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود در زمينه ترك اعتياد به مواد مخدر و معرفي بهترين مراكز ترك اعتياد در اراك شما را ياري نمايد.

 

آغاز ترك اعتياد

درمان هر بيماري نياز به زمان دارد، براي اينكه بتوانيد اعتياد خود را ترك كنيد بايد اراده، پشتكار و باور داشته باشيد.

-روز هاي اول ترك اعتياد روز هاي سختي است خماري ناشي از كاهش مواد يا عدم مصرف در فرد معتاد او را نااميد مي كند و از ادامه مسير باز مي دارد. اراده و روحيه فرد در اين روز ها بسيار مهم است

- پذيرش بيماري اعتياد توسط خود فرد معتاد از نكات بسيار مهم مي باشد. قبول بيماري اعتياد به فرد كمك مي كند تا پذيريش علائم ترك و خماري براي فرد قابل تحمل تر باشد.

-مصرف مواد مخدر اثرات سويي از نظر جسمي و رواني بر روي فرد به جاي خواهد گذاشت كه طي مراحل ترك سبب به وجود آمدن علائم ترك، خماري، اختلالات خلقي شديد مي شود. در مراكز ترك اعتياد به بيمار كمك مي شود تا از نظر جسمي و رواني به حالت طبيعي برسد

-خانواده در ترك اعتياد به مواد اعتياد آور نقش تعيين كننده اي دارند. براي اطلاع از نقش خانواده در ترك اعتياد ، نقش خانواده در مراقبت از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

نشانه هاي اعتياد به مواد اعتياد آور

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به مورفين

علائم اعتياد به متادون

علائم اعتيادبه ترياك

علائم اعتياد به شيره

علائم اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به ترامادول

علائم اعتياد به اده مخدر گل

علائم اعتياد به بوپرنورفين يا علائم اعتياد به ب 2

 

 

مركز ترك اعتياد اراك هنر زندگي

مركز مشاوره ترك اعتياد اراك هنر زندگي با بهرمندي از كادري مجرب در زمينه ترك اعتياد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي تمامي سوالات شما در زمينه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش هاي ترك اعتياد نوين كشف شده اند كه بدون نياز به بستري شدن براي اعتياد به بسياري از موادر مخدر فرد مي تواند اعتياد خود را در خانه ترك كند. از جمله خدمات ترك اعتياد مركز مشاوره هنر زندگي مي توان به موارد زير اشاره داشت.

ترك مواد مخدر، ترك مواد محرك و ترك مواد توهم زا با يكدگيري متفاوت است. براي اطلاع از روش ترك هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات

ترك اعتياد هروئين

ترك اعتياد شيشه

ترك اعتياد حشيش

ترك اعتياد شيره

ترك ماده مخدر گل

ترك اعتياد ماريجوانا

ترك اعتياد مرفين

ترك اعتياد كراك

ترك متادون

ترك اعتياد ترامادل

ترك اعتياد ترياك

ترك اعتياد به الكل

ترك اعتياد به B2 يا ترك بوپرنورفين

و...

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد اراك | كمپ هاي ترك اعتياد اراك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۹:۴۵ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]

آيا آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس را مي شناسيد؟ اعتياد به مواد مخدر يكي از بزرگترين مشكلات دنياي امروز است. از جمله معروفترين مواد اعتياد آور مي توان به هروئين، مورفين، متادون، ترياك، شيره ، شيشه،حشيش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفين يا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنيا بسته به ذائقه و شرايطي موجود در آن منطقه مصرف يك يا چند تا از اين مواد مخدر بيشتر است. يكي از مسائلي است كه بسياري از افراد درگير آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراكز ترك اعتياد بندرعباس بود. به همين دليل مركز مشاوره هنر زندگي تصميم گرفت تا براي تسهيل دسترس مردم بندرعباس به مراكز ترك اعتياد، آدرس تمامي مراكز ترك اعتياد در بندرعباس را جمع آوري و معرفي نمايد. براي اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرك ، انواع مواد توهم زا و نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد. براي عضويت در كانال مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس

مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي به منظور تسهيل دسترسي مردم بندرعباس به كمپ هاي ترك اعتياد بندرعباس ، آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس جمع آوري كرده است. شما مي توانيد آدرس مراكز ترك اعتياد بندرعباس را در جدول زير مشاهده نماييد. جمع آوري آدرس مراكز ترك اعتياد بندرعباس تنها به منظور كمك به مردم بندرعباس براي دسترس راحت تر به مراكز ترك اعتياد بندرعباس انجام شده است. براي كسب اطلاع بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد و آدرس مراكز ترك اعتياد بندرعباس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره هنر زندگي تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

 

آدرس مراكز ترك اعتياد بندرعباس

شماره

مراكز ترك اعتياد بندرعباس

آدرس مراكز ترك اعتياد بندر عباس

۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - اميد هرمزگان

خيابان سيدجمال-كوچه رازي-ساختمان پزشكان شفا2

۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - شفابندرعباس

چهارراه مرادي-پاساژاشكان

۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - سلامت

سه راه پلنگ صورتي-روبروي دارخانه سينا

۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - مهر

دوراهي ايسيني

۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - بهار

ششصد دستگاه-نبش خيابان سلمان7

۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - احياء

خيابان مرادي – ساختمان ستاره سحر –طبقه5

۷

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رجاء

چهارراه فاطمي-طبقه دوم كفش ملي
دكترمتين حسن بابايي

۸

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آسمان آبي

خيابان شهيدجعفري-روبروي كلوپ آرين

۹

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آپادانا

شهرنمايش-روبروي تربيت بدني-ساختمان آپادانا-طبقه۳

۱۰

مركز ترك اعتياد بندرعباس - حيات سبز

سه راه هتل هما-خيابان اسلام آباد

۱۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - شفاگستر

بلوارسيدجمال-نرسيده به چهارراه سازمان-كوچه مهيار5-

۱۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رازي مهرهرمزگان

ميدان شاه حسيني-بطرف شهناز/مجتمع نرگس-طبقه اول-واحد3

۱۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - ايران زمين

خيابان سيد جمال - ساختمان فارابي –طبقه3

۱۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - نويدزندگي

خيابان برق-كوچه فروق11-

۱۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - مهرآوران

گلشهر-پشت پمپ بنزين بلال-كوچه كوكب9

۱۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - نشاط

خ سيدجمال الدين اسدآبادي-بالاي فرش دريا

۱۷

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آفتاب

خيابان سيدجمال-كوچه مهيار5-

۱۸

مركز ترك اعتياد بندرعباس - پرواز

خيابان دانشگاه- طبقه دوم پيتزا مثلث - دكترابهري

۱۹

مركز ترك اعتياد بندرعباس - دريا

فلكه شهرباني-جنب نان بركت-

۲۰

مركز ترك اعتياد بندرعباس - فردا

چهارراه مرادي-بالاي داروخانه دكترمشير-طبقه4-واحد19

۲۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - ايمان

نرسيده به پلنگ صورتي-جنب تزئينات شيوا

۲۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - اميد بندرعباس

خيابان ترمينال –جنب دفتراسنادرسمي شماره100 -تلفن :6667998

۲۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - باران

شهرك توحيد-جنب مخابرات كوچه نبوت

۲۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - معين

گلشهر – پشت فروشگاه اتكا – خيابان دادگستري

۲۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - پويش خليج فارس

شهرك نبوت –نرسيده به مسجد زينب كبري

۲۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رازخوشبختي

اسلام آباد-نبش ثارالله18 تلفن:

۲۷

مركز ترك اعتياد بندرعباس - بوعلي

خيابان رسالت-جنب بانك تجارت

۲۸

مركز ترك اعتياد بندرعباس - روزنه

خيابان داروپخش-ساختمان گردشگري-طبقه اول

۲۹

مركز ترك اعتياد بندرعباس - راه روشنايي

خيابان مدرس- كوچه مدرس2-پلاك6

۳۰

مركز ترك اعتياد بندرعباس - مادر

فرودگاه قديم –

۳۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - ابن سينا

چهارصددستگاه- بين البرز8و10

۳۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - موج زندگي

بلوار امام حسين – بالاي درمانگاه پارس

۳۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آينده

خيابان مرادي – ساختمان زيگورات-

۳۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - سينا

نرسيده به فلكه قدس- بالاي لاستيك مركزي

۳۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آريا

خيابان سيدجمال الدين – جنب خياطي جنگجو

۳۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رهايش

دوهزاردستگاه – خيابان آتش نشاني تلفن - آبنما

۳۷

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رهايي

چهارصد دستگاه- نبش خيابان بلوارثارالله

۳۸

مركز ترك اعتياد بندرعباس - همت

سه راه برق –جنب مطب دكتر

۳۹

مركز ترك اعتياد بندرعباس - سيب

خيابان سيد جمال الدين اسدآبادي-

۴۰

مركز ترك اعتياد بندرعباس - اشكان

خيابان امام خميني – روبروي تارا ماركت

۴۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - فارابي

بلوار سيدجمال- ساختمان پزشكان فارابي –طبقه اول(روانپزشك)

۴۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - البرز

خيابان سيد جمال – چهارراه سازمان – بالاي بانك ملي-

۴۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - طلوع

خيابان سيد جمال- چهارراه سازمان-روبروي پاساژناصر-ساختمان غربي-طبقه اول

۴۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - فانوس راه خليج فارس

رسالت شمالي –ساختمان اهورا-طبقه اول

۴۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - پاك انديشان

آزادگان – كوچه آزادگاه 24

۴۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آرتا

خيابان شهيد نظري-كوچه رضوان15

۴۷

مركز ترك اعتياد بندرعباس - مهرتابان

بلوارپاسداران-بعدازسه راه جهانبار-جنب برج اقتصاد-ساختمان بازرگان –طبقه دوم

۴۸

مركز ترك اعتياد بندرعباس - خليج فارس

آزادگان

۴۹

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آرامش

كوچه پمپ بنزين بلال – كوچه كوكب 13 –

۵۰

مركز ترك اعتياد بندرعباس - آرامش سبز

خواجه عطا – روبروي زمين فوتبال

۵۱

مركز ترك اعتياد بندرعباس - اميدنو

۵۲

مركز ترك اعتياد بندرعباس - نداي سلامت

كمربندي-درخت سبز

۵۳

مركز ترك اعتياد بندرعباس - فروردين

خيابان دانشگاه

۵۴

مركز ترك اعتياد بندرعباس - مهرجان

 

۵۵

مركز ترك اعتياد بندرعباس - رهپويان

آزادشهر

۵۶

مركز ترك اعتياد بندرعباس - انديشه نو

خيابان امام-روبروي ثبت اسناد-ساختمان
ظفر-طبقه

براي كسب اطلاع دقيق از آدرس بهترين كمپ هاي ترك اعتياد بندرعباس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگيريد تا از خدمات مشاور تلفني و حضوري اين مركز بهرمند گرديد.

 

مراكز ترك اعتياد بندرعباس

اولين قدم براي ترك اعتياد تصميم خود فرد است. زماني كه شما به دنبال يك مركز ترك اعتياد هستيد، پس تصميم خود را گرفته ايد. فردي كه اعتياد به مواد مخدر دارد از نظر جسمي و رواني وابسته مي شود. براي درمان جسمي مراكز ترك اعتياد و پزشك نقش بسيار موثري را بازي مي كنند. مراكز ترك اعتياد بندرعباس به سم زدايي در افراد كمك مي كند. سم زدايي موادر مخدر در اصطلاح عاميانه به معني تعويض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتياد آور از بدن فرد معتاد مي باشد. درمان وابستگي رواني در حين درمان و بعد از آن نقش اساسي دارد كه با كمك راه كار هاي ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشك مي تواند رهايي و ترك صد در صد مواد مخدر دست يابيد. درمان اعتياد زماني نتيجه بخش است كه خماري و علائم ترك در فرد از بين برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله كند. براي ترك اعتياد به مواد مخدر مراجعه به مراكز ترك اعتياد در بندرعباس و مراكز سم زدايي فوق سريع در بندرعباس و كمپ هاي ترك اعتياد در بندرعباس مراجعه كنيد. براي دريافت مشاوره  ترك اعتياد شما مي توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد، چرا كه اعتياد به برخي از مواد مخدر به سادگي صورت مي گيرد و نياز به بستري شدن ندارد. مركز مشاوره ترك اعتياد هنر زندگي آماده است تا با خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود در زمينه ترك اعتياد به مواد مخدر و معرفي بهترين مراكز ترك اعتياد در بندرعباس شما را ياري نمايد.

 

آغاز ترك اعتياد

درمان هر بيماري نياز به زمان دارد، براي اينكه بتوانيد اعتياد خود را ترك كنيد بايد اراده، پشتكار و باور داشته باشيد.

-روز هاي اول ترك اعتياد روز هاي سختي است خماري ناشي از كاهش مواد يا عدم مصرف در فرد معتاد او را نااميد مي كند و از ادامه مسير باز مي دارد. اراده و روحيه فرد در اين روز ها بسيار مهم است

- پذيرش بيماري اعتياد توسط خود فرد معتاد از نكات بسيار مهم مي باشد. قبول بيماري اعتياد به فرد كمك مي كند تا پذيريش علائم ترك و خماري براي فرد قابل تحمل تر باشد.

-مصرف مواد مخدر اثرات سويي از نظر جسمي و رواني بر روي فرد به جاي خواهد گذاشت كه طي مراحل ترك سبب به وجود آمدن علائم ترك، خماري، اختلالات خلقي شديد مي شود. در مراكز ترك اعتياد به بيمار كمك مي شود تا از نظر جسمي و رواني به حالت طبيعي برسد

-خانواده در ترك اعتياد به مواد اعتياد آور نقش تعيين كننده اي دارند. براي اطلاع از نقش خانواده در ترك اعتياد ، نقش خانواده در مراقبت از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

نشانه هاي اعتياد به مواد اعتياد آور

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به مورفين

علائم اعتياد به متادون

علائم اعتيادبه ترياك

علائم اعتياد به شيره

علائم اعتياد به شيشه

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به ترامادول

علائم اعتياد به اده مخدر گل

علائم اعتياد به بوپرنورفين يا علائم اعتياد به ب 2

 

 

مركز ترك اعتياد بندرعباس هنر زندگي

مركز مشاوره ترك اعتياد بندرعباس هنر زندگي با بهرمندي از كادري مجرب در زمينه ترك اعتياد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفني و حضوري خود پاسخگويي تمامي سوالات شما در زمينه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروز روش هاي ترك اعتياد نوين كشف شده اند كه بدون نياز به بستري شدن براي اعتياد به بسياري از موادر مخدر فرد مي تواند اعتياد خود را در خانه ترك كند. از جمله خدمات ترك اعتياد مركز مشاوره هنر زندگي مي توان به موارد زير اشاره داشت.

ترك مواد مخدر، ترك مواد محرك و ترك مواد توهم زا با يكدگيري متفاوت است. براي اطلاع از روش ترك هر كدام از مواد اعتياد آور مي توانيد مقالات

ترك اعتياد هروئين

ترك اعتياد شيشه

ترك اعتياد حشيش

ترك اعتياد شيره

ترك ماده مخدر گل

ترك اعتياد ماريجوانا

ترك اعتياد مرفين

ترك اعتياد كراك

ترك متادون

ترك اعتياد ترامادل

ترك اعتياد ترياك

ترك اعتياد به الكل

ترك اعتياد به B2 يا ترك بوپرنورفين

و...

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد و اطلاع از آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت با شماره 9099075228  تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : آدرس بهترين مراكز ترك اعتياد بندرعباس | كمپ هاي ترك اعتياد بندر عباس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۶:۴۲ ] [ هنر زندگي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی